Complain
45.000 €
60 m²

Počitniški objekt, Savinjska, Podčetrtek, Roginska gorca, vikend, 60,00 m2, prodam

Podčetrtek Roginska gorca,Savinjska
Regija: Savinjska Kraj: Podčetrtek Kraj ali naselje: Roginska gorca Naslov: Roginska gorca 38 Posredovanje: prodam Tip počitniškega objekta: vikend Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1980 Leto zadnje adaptacije: 2016 Velikost (m2): 60,00 Parcela (m2): 3930,00 Energetski razred: EI ni potrebna (334. člen EZ-1) Dodatni opis: Do hotelov v Podčetrtku je 6 min. vožnje z avtom. Asfaltni pristop Odmaknjeno od sosedov K stavbišču pripada brunarica Brez bremen in z urejenim lastništvom 031 263 053 Vlado Šmarje pri Jelšah Objekt lahko damo tudi v najem za dobo do dveh let z možnostjo podaljšanja. Priključki Voda Elektrika Oprema Vpisano v zemljiško knjigo
Complain
89.000 €
48 m²

APARTMAJSKA HIŠA - DVOJČEK - PODČETRTEK

Podčetrtek 2017,Savinjska
ID oglasa: 490291001-265 Ogled oglasa na strani ponudnika V neposredni bližini Podčetrtka, na vzpetini nad njim, z izredno lepim pogledom na Obsotelje in Hrvaško Zagorje, je na prodaj hiša - dvojček, ki je primerna za stanovanje - redno bivanje, počitnikovanje ali pa tudi za poslovno dejavnost - oddajanje v najem. Iz vhoda iz predsobe desno se preide v osrednji bivalni del - dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo v kotu hkrati, zraven je še kopalnica z WC-jem. Po lesenih stopnicah je dostop v nadstropni del stavbe, kjer sta mišljeni dve sobi. Stavba je dokončana za vselitev, manjka le še pohištvo. Ogrevanje je mišljeno električno, celotna stavba se ponaša z zelo dobro izolacijo. V stavbi je še popolnoma enak simetričen apartma, možen je nakup posameznega apartmaja ali celotne stavbe. Stavbi pripada ohišnica z urejenim parkirnim prostorom ter solastniški delež na skupnem prostoru treh stavb, primernim za druženje. Energetska učinkovitost: EI v izdelavi Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Complain
49.000 €
48 m²

APARMAJSKA HIŠA - DVOJČEK - TERME OLIMIA

Podčetrtek 2017,Savinjska
ID oglasa: 490291001-266 Ogled oglasa na strani ponudnika V neposredni bližini Podčetrtka, na vzpetini nad njim, z izredno lepim pogledom na Obsotelje in Hrvaško Zagorje, je na prodaj hiša - dvojček, ki je primerna za stanovanje - redno bivanje, počitnikovanje ali pa tudi za poslovno dejavnost - oddajanje v najem. Bližnje Terme Olimia ter zelo poznani vasi Olimje in Podčetrtek namreč privlačijo veliko število turistov v te kraje. Iz vhoda iz predsobe desno se preide v osrednji bivalni del - dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo v kotu hkrati, zraven je še kopalnica z WC-jem. Po lesenih stopnicah je dostop v nadstropni del stavbe, kjer sta mišljeni dve sobi. Stavba je dokončana za vselitev, manjka le še pohištvo. Ogrevanje je mišljeno električno, celotna stavba se ponaša z zelo dobro izolacijo. V stavbi je še popolnoma enak simetričen apartma, možen je nakup posameznega apartmaja ali celotne stavbe. Stavbi pripada ohišnica z urejenim parkirnim prostorom ter solastniški delež na skupnem prostoru treh stavb, primernim za druženje. Energetska učinkovitost: EI v izdelavi Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Complain
49.000 €
48 m²

APARTMAJSKA HIŠA - PODČETRTEK - TERME OLIMIA

Podčetrtek 2017,Savinjska
ID oglasa: 490291001-264 Ogled oglasa na strani ponudnika >> Klikni na "YouTube" ali "Več info" pod fotografijami za VIDEOPOSNETEK. << V neposredni bližini Podčetrtka, na vzpetini nad njim, z izredno lepim pogledom na Obsotelje in Hrvaško Zagorje, je na prodaj hiša, ki je primerna za stanovanje - redno bivanje, počitnikovanje ali pa tudi za poslovno dejavnost - oddajanje v najem. Iz vhoda iz predsobe desno se preide v osrednji bivalni del - dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo v kotu hkrati, zraven je še kopalnica z WC-jem. Po lesenih stopnicah je dostop v nadstropni del stavbe, kjer sta mišljeni dve sobi. Stavba je dokončana za vselitev, manjka le še pohištvo. Ogrevanje je mišljeno električno, celotna stavba se ponaša z zelo dobro izolacijo. Stavbi pripada ohišnica z urejenim parkirnim prostorom ter solastniški delež na skupnem prostoru treh stavb, primernim za druženje. Energetska učinkovitost: EI v izdelavi Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Popular queries
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Podčetrtek
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more