Complain
ID oglasa: 490291001-265 Ogled oglasa na strani ponudnika V neposredni bližini Podčetrtka, na vzpetini nad njim, z izredno lepim pogledom na Obsotelje in Hrvaško Zagorje, je na prodaj hiša - dvojček, ki je primerna za stanovanje - redno bivanje, počitnikovanje ali pa tudi za poslovno dejavnost - oddajanje v najem. Iz vhoda iz predsobe desno se preide v osrednji bivalni del - dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo v kotu hkrati, zraven je še kopalnica z WC-jem. Po lesenih stopnicah je dostop v nadstropni del stavbe, kjer sta mišljeni dve sobi. Stavba je dokončana za vselitev, manjka le še pohištvo. Ogrevanje je mišljeno električno, celotna stavba se ponaša z zelo dobro izolacijo. V stavbi je še popolnoma enak simetričen apartma, možen je nakup posameznega apartmaja ali celotne stavbe. Stavbi pripada ohišnica z urejenim parkirnim prostorom ter solastniški delež na skupnem prostoru treh stavb, primernim za druženje. Energetska učinkovitost: EI v izdelavi Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Podčetrtek 2017,Savinjska
48 m²
89.000
23. 6. 2018
Večsalomon.si
Complain
ID oglasa: 490291001-264 Ogled oglasa na strani ponudnika >> Klikni na "YouTube" ali "Več info" pod fotografijami za VIDEOPOSNETEK. << V neposredni bližini Podčetrtka, na vzpetini nad njim, z izredno lepim pogledom na Obsotelje in Hrvaško Zagorje, je na prodaj hiša, ki je primerna za stanovanje - redno bivanje, počitnikovanje ali pa tudi za poslovno dejavnost - oddajanje v najem. Iz vhoda iz predsobe desno se preide v osrednji bivalni del - dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo v kotu hkrati, zraven je še kopalnica z WC-jem. Po lesenih stopnicah je dostop v nadstropni del stavbe, kjer sta mišljeni dve sobi. Stavba je dokončana za vselitev, manjka le še pohištvo. Ogrevanje je mišljeno električno, celotna stavba se ponaša z zelo dobro izolacijo. Stavbi pripada ohišnica z urejenim parkirnim prostorom ter solastniški delež na skupnem prostoru treh stavb, primernim za druženje. Energetska učinkovitost: EI v izdelavi Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Podčetrtek 2017,Savinjska
48 m²
49.000
6. 4. 2018
Večsalomon.si
Complain
ID oglasa: 490291001-266 Ogled oglasa na strani ponudnika V neposredni bližini Podčetrtka, na vzpetini nad njim, z izredno lepim pogledom na Obsotelje in Hrvaško Zagorje, je na prodaj hiša - dvojček, ki je primerna za stanovanje - redno bivanje, počitnikovanje ali pa tudi za poslovno dejavnost - oddajanje v najem. Bližnje Terme Olimia ter zelo poznani vasi Olimje in Podčetrtek namreč privlačijo veliko število turistov v te kraje. Iz vhoda iz predsobe desno se preide v osrednji bivalni del - dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo v kotu hkrati, zraven je še kopalnica z WC-jem. Po lesenih stopnicah je dostop v nadstropni del stavbe, kjer sta mišljeni dve sobi. Stavba je dokončana za vselitev, manjka le še pohištvo. Ogrevanje je mišljeno električno, celotna stavba se ponaša z zelo dobro izolacijo. V stavbi je še popolnoma enak simetričen apartma, možen je nakup posameznega apartmaja ali celotne stavbe. Stavbi pripada ohišnica z urejenim parkirnim prostorom ter solastniški delež na skupnem prostoru treh stavb, primernim za druženje. Energetska učinkovitost: EI v izdelavi Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Podčetrtek 2017,Savinjska
48 m²
49.000
4. 4. 2018
Večsalomon.si
Complain
Hiša se nahaja v prečudovitem okolju in nudi osupljive razglede na bližnjo in daljno okolico ter okoliške vinograde. Pripada ji 3200m2 zemljišča, kjer so posajene jablane, češnja, slive, šipek, sibirske borovnice, kaki, figa … poleti pa trta (jedilno grozdje) poskrbi za prijetno senco. Hiša ima cca 170m2 bruto površine, v spodnji etaži je s talnim ogrevanjem poskrbljeno za udobje tudi v zimskem času. Hiša ima garažo in pokrit nadstrešek za osebni avto. Prodaja se opremljena, prav tako ostane pomivalni stroj, pralni stroj, velik hladilnik z zamrzovalnim delom, pečica. Pritličje: garaža, velik prostor za odlaganje poljubnih stvari, kurilnica (ogrevanje na kurilno olje), ter shramba za orodje. Etaža v nivoju terena: zelo prostoren dnevno bivalni del (kuhinja, jedilnica in dnevna soba) z lončeno pečjo/kaminom, talnim ogrevanjem, WC. Iz dnevne sobe je na eni strani izhod na vrt, ter izhodom na drugi strani izhodom na veliko pokrito teraso. Na vrtu je letna kuhinja (voda, betonska miza, kamin), senca, mi jo nudi trta, visoka greda, letni tuš, ter dve majhni kleti za shrambo povrtnin. Nadstropje: dve sobi, ter glavna spalnica z garderobno sobo, izhodom na pokrito teraso, ter prostorna kopalnica. V bližini jem kolesarska pot Šmarje – Podčetrtek – Rog. Slatina. Odddaljenost do Olimja je 7km, do Rog. Slatine pa 15km. Možnost dobave hrane pridelane na okoliških kmetijah. Vljudno vabljeni. CENA NI FIKSNA. Hiša se oddaja za dobo 11 mesecev z možnostjo podaljšanja pogodbe. Stroški ob najemu so ena varščina, ena najemnina, ter stroški posredovanja agenciji v višini eno mesečne najemnine.
Slovenija Savinjska
3 sobe
170 m²
1.500
26. 4. 2018
Večeuromark-a.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more