Complain
Oddamo opremljeno kavarnico v samem centru gosto naseljenega stanovanjskega naselja. Kavarnica je v celoti opremljena. Nahaja se v pritličju. Povezana je z zunanjo sončno …
Radovljica
151.8 m²
450
5. 9. 2018
Večc21.si
Complain
V Lescah na Dežmanovi ulici prodamo enosobno stanovanje, ki se nahaja v tretjem nadstropju srednje velikega bloka ter je orientirano proti zahodu. Z balkona je izredno lep razgled proti Julijskim Alpam. Stanovanje je bilo prenovljeno v letu 1996 in je takoj vseljivo. Prodaja se v celoti opremljeno. Primerno je za posameznika ali par, lahko pa služi tudi kot investicija (nadaljnja oddaja v najem). V stavbi je nekaj skupnih prostorov, za njo pa manjša zelenica. Kotlovnica je v bližini in pokriva večji kompleks stavb, trenutno poteka njena celovita prenova (vgradnja modernih plinskih kondenzacijskih kotlov z novo regulacijo). V lanskem letu je bila zamenjana streha z na novo vgrajeno toplotno izolacijo debeline 30 cm. Stanovanje obsega naslednje prostore: hodnik, kuhinjo z jedilnim kotom in dnevnim prostorom, spalnico z večjo omaro in izhodom na velik balkon, kopalnico s straniščem in kletni prostor v 1. etaži. Poleg samega stanovanja je bila v podstrešnem delu izdelana dodatna soba, ki lahko služi kot manjša spalnica ali zgolj za hrambo stvari. Uporabna površina stanovanja znaša 33,5 m2, neto tlorisna pa 44,7 m2 (8,8 m2 balkon, 2,4 m2 kletni prostor), plus dodatna soba v podstrešnem delu. Pred blokom in v njegovi neposredni bližini je na voljo zadosti parkirnih mest. Lastniku stanovanja pripada tudi stalna uporaba nadstreška za avto, ki se nahaja v neposredni bližini stavbe. Lokacija odlična, bližina avtobusne in železniške postaje, avtocestnega priključka, trgovine, lekarne, vrtca, šole, igrišč, itn. Zemljiškoknjižno urejeno. Za dodatne informacije pokličite na telefonsko številko 041 857 701 (Anže Urevc). Prodajalec ima s posrednikom sklenjeno pogodbo o posredovanju, kjer sta dogovorjena, da kupec krije polovico stroškov za posredovanje, kar torej znaša za kupca dodatnih 2% na prodajno ceno + DDV.
Gorenjska, Radovljica, Lesce
1 soba
44.7 m²
112.500
13. 8. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Oddamo samostojno hišo (101 m2 uporabne površine), z urejenim vrtom, garažo in 5 parkirnimi mesti pred hišo. Bivalni prostori v nadstropju obsegajo veliko dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico (32m2) ter z izhodom na teraso (42m2), delovni kabinet, kopalnico ter ločeno stranišče. Mansarda obsega tri spalnice, ki imajo izhod na balkon in kopalnico s kadjo in toaleto. Klet (48m2) obsega velik prostor, namenjen bivanju ali telovadbi, shrambo in kurilnico. Stroški v povprečju znašajo 245eur/mesec, ogrevanje na olje. Vseljivo septembra 2018! Vredno najema in ogleda! Zemljiška knjiga urejena. Najemodajalec pogojuje sklenitev najema z delitvijo plačila provizije za posredovanje v višini dveh mesečnih bruto najemnin plus DDV na način, da najemnik plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. znesek enomesečne končne dogovorjene bruto najemnine plus 22 % DDV.
Gorenjska, Radovljica, Lesce
226 m²
1.490
19. 5. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Opis Predmet prodaje je gostinsko počitniški objekt v izmeri 1.792,50 kvadratnih metrov. Objekt je bil zgrajen leta 1999 in stoji na zemljišču v velikosti 1.508 kvadratnih metrov. Objekt je sestavljen iz štirih etaž. V kletnih prostorih se nahaja skladišče, hladilnica, kmečka soba, vinska klet ter del nedokončanih prostorov. V pritličju se nahaja recepcija za sprejem gostov, kuhinja, pisarna velika jedilnica in sanitarije. V prvem nadstropju pa se nahaja deset opremljenih spalnic, vsaka s svojo kopalnico ter še dva nedokončana apartmaja. Podstrešni del objekta obsega neopremljeno trosobno stanovanje. Objekt se prodaja s celotnim gostinskim inventarjem in opremo. Cena je brez 22% DDV Možen tudi najem nepremičnine.
Gorenjska, Radovljica
780.000
12. 4. 2018
Večmreza.com
Complain
Begunje, oddamo v najem lepo urejen poslovni prostor na odlični lokaciji. Poslovni prostor se nahaja v pritličju stavbe nasproti gostišča Avsenik v Begunjah. Stavba je sestavni del posesti v lasti družine Avsenik, v tem prostoru pa so bile zadnja desetletja organizirane različne umetniške razstave v povezavi z glasbo bratov Avsenik. Poslovni prostor meri skupaj 62,84 m2 in obsega: vhodni del z razstavnimi vitrinami, galerijski prostor, pisarno, wc, garderobni prostor, skladišče, hodnik in kopalnico. Lokal je v odličnem stanju, delno opremljen in pripravljena za poslovanje. Lega lokala je neposredno ob glavni cesti, poleg sodi tudi uporaba večjega parkirišča. Lokal je opremljen z vsemi priključki.
Gorenjska, Radovljica, Begunje na Gorenjskem
62.84 m²
500
6. 2. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Kropa, naselje 10 km iz Radovljice, oddamo lepo urejen gostinski lokal v pritličju poslovno stanovanjske stavbe. Lokal meri 70 m2, poleg pa spada tudi gostinska terasa v izmeri 30 m2. Obsega točilnico z šankom in štirimi mizami, 2 skladišči, moške in ženske sanitarije, predprostor in gostinsko teraso ( do 5 miz). Lokal je popolnoma opremljen, v zelo dobrem stanju in pripravljena za takojšnje obratovanje. Urejeno je tudi večje parkirišče za goste lokala. Lokal se nahaja v pritlični etaži lepo urejene poslovno stanovanjske stavbe, v novejšem stanovanjskem naselju v Kropi.
Gorenjska, Radovljica, Kropa
70 m²
450
10. 1. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Zapuže na Gorenjskem prodamo več stanovanjski objekt z poslovnim prostorom. V hiši se prodaja: a.) trisobno stanovanje v 1. nadstropju in obsega: hodnik, prostorno kuhinjo z jedilnico z izhodom na balkon, večjo dnevno sobo s kaminom in izhodom na balkon ( čudovit razgled na gore), otroško sobo in spalnico. b-) v kletnem prostoru dvosobno stanovanje obsega: hodnik, wc s kopalnico,kuhinjski del z večjim dnevnim prostorom in spalnico. c.)V pritličju se nahaja velik poslovni prostor z prostorno mizarsko delavnico cca 200 m2 . V kletni etaži je kurilnica, shrambni prostori, pomožni prostori...je pa tudi dvigalo v prvo nadstropje. Poslovi prostori se lahko tudi uredijo v stanovanjske enote z minimalnim posegom v samo hišo. Okoli hiše so določena parkirišča, zelenica in zelenjavni vrt. Lokacija je krasna mirna. Hiša je posamezno etažirana ( ena etaža v 1. nadstropju je že prodana) primerna za obrtno dejavnost z dvemi stanovanji, primerna za trženje tako za najem kot turistično oddajo. Veliko je možnosti z malo domišljije. Vredna je ogleda in predvsem nakupa.
Gorenjska, Radovljica, Nova vas pri Lescah
510 m²
498.000
10. 1. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Hlebce pri Lescah, stanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem na sončni legi . Stanovanjska hiša v pritličju obsega dvosobno stanovanje ( ali apartma), v nadstropju pa so prostori predelani v najemniške sobe; trenutno je v hiši 5 sob, ki so redno oddane v najem, s posameznimi in skupnimi sanitarijami. Del mansarde v hiši je sedaj še neizdelan, tam je možno izdelati še tri dodatne sobe s sanitarijami, tako bi lahko oddajali 8 sob in pritlični apartma. Skupaj je v hiši 150 m2 izdelane površine, v mansardi pa je neizdelan del v izmeri 60 m2. V pritlični etaži je poleg stanovanjskih prostorov tudi gospodarski del v izmeri 26 m2, kjer je kotlovnica in delavnica. Poleg stavbe stoji starejše gospodarsko poslopje. Zemljišče meri 490 m2. Lega stavbe neposredno ob cesti Lesce - Begunje je primerna tudi za opravljanje dejavnosti.
Gorenjska, Radovljica, Hlebce
150 m²
119.000
28. 12. 2016
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Zemljišče leži na odlični lokaciji ob Alpski cesti, ki povezuje Lesce in Bled. Pozicionirano je sredi zelenih površin, v bližini je reka in golf igrišče. Dostopno je z asfaltirano lokalno cesto. Zaradi odlične mikrolokacije in bližine najbolj priljubljenih slovenskih turističnih destinacij, je zemljišče dobra investicijska priložnost za razvoj novih turističnih kapacitet v regiji. Na ravnem in ograjenem zemljišču (29.962 m²) stoji več manjših objektov (572 m²), ki so zaradi starosti in dotrajanosti primerni za rušenje. V skladu s sprejetim občinskim prostorskim načrtom je zemljišče predvideno za gostinsko, kulturno, rekreacijsko in razvedrilno dejavnost. Lesce so eno najstarejših naselij na Gorenjskem. Ležijo ob stari glavni cesti Bled – Radovljica. Prijetno mestece se ponaša s čudovito okolico, bogato turistično in gostinsko ponudbo ter številnimi možnostmi za oddih in rekreacijo. Mnogi domači in tuji turisti lahko uživajo v številnih poletnih in zimskih aktivnostih: v golfu, konjeništvu, tenisu, kolesarjenju, bowlingu, balinanju in Skate parku Lesce. Mesto je obdano s hribovjem in gorami, v neposredni bližini je Bled. Letališče v Lescah je priljubljeno izhodišče za športno in jadralno letenje ter panoramske polete.(Vir: www.lesce.si) V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.
Alpska cesta, Lesce
899.000
29. 7. 2018
Večnepremicnine.dutb.eu
Complain
Zemljišče leži na odlični lokaciji ob Alpski cesti, ki povezuje Lesce in Bled. Pozicionirano je sredi zelenih površin, v bližini je reka in golf igrišče. Dostopno je z asfaltirano lokalno cesto. Zaradi odlične mikrolokacije in bližine najbolj priljubljenih slovenskih turističnih destinacij, je zemljišče dobra investicijska priložnost za razvoj novih turističnih kapacitet v regiji. Na ravnem in ograjenem zemljišču (29.962 m²) stoji več manjših objektov (572 m²), ki so zaradi starosti in dotrajanosti primerni za rušenje. V skladu s sprejetim občinskim prostorskim načrtom je zemljišče predvideno za gostinsko, kulturno, rekreacijsko in razvedrilno dejavnost. Lesce so eno najstarejših naselij na Gorenjskem. Ležijo ob stari glavni cesti Bled – Radovljica. Prijetno mestece se ponaša s čudovito okolico, bogato turistično in gostinsko ponudbo ter številnimi možnostmi za oddih in rekreacijo. Mnogi domači in tuji turisti lahko uživajo v številnih poletnih in zimskih aktivnostih: v golfu, konjeništvu, tenisu, kolesarjenju, bowlingu, balinanju in Skate parku Lesce. Mesto je obdano s hribovjem in gorami, v neposredni bližini je Bled. Letališče v Lescah je priljubljeno izhodišče za športno in jadralno letenje ter panoramske polete.(Vir: www.lesce.si) V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.
Alpska cesta, Lesce
899.000
8. 5. 2018
Večnepremicnine.dutb.eu
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more