Stanovanjska hiša s pripadajočim zemljiščem na naslovu Ozka ulica 7, Hotinja vas. Hiša je bila zgrajena leta 1985 in je etažnosti K+P+M. NTP je 249,3 m2. Glavni vhod v objekt je iz južne strani. Okna so PVC, dvoslojna. Objekt je priključen na kanalizacijsko, vodovodno, električno in kabelsko omrežje. Ogrevanje je centralno, na plinsko olje. Parkiranje je mogoče na dvorišču ob objektu. Navedena cena ne vključuje DDV. V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.
Ozka ulica 7, Hoče - Slivnica
93,900
2018-4-12
Večnepremicnine.dutb.eu
Razmišljate o pedikuri,manikuri,ličenju,kozmetičnem salonu,.. v območju kjer te dejavnosti še ni? Če je vaš odgovor pritrdilen naj vam povemo,da je v strjenem naselju Hoč možno najeti poslovni prostor, ki obsega 24 m2. V prostoru je položena keramika, stene opleski,voda,garderoba ter sanitarije, ki so skupne z frizerskim salonom Pred poslovnim prostorom so na razpolago parkirišča zato vašim strankam parkiranje ne bo predstavljalo težav. Najemnina znaša 200€/mesec z vsemi stroški , oddaja se za 11 mesecev z možnostjo podaljšanja najemnega razmerja. Priporočamo ogled in najem vsem , ki iščejo poslovno priložnost ali razširitev podjetja! Za voden ogled in več informacij smo na voljo na tel. 040 886-580 ali na e mail: ***.
Podravska, Hoče - Slivnica, Spodnje Hoče
24 m²
200
2018-3-28
Večnepremicnine.si21.com
Lepo urejene pisarne v poslovni stavbi v Zgornjih Hočah s souporabo čajne kuhinje in sanitarij. Prostori so klimatizirani. Prostor se oddaja za obdobje do 1 leta, možen je tudi dolgoročni najem, v tem primeru bo lastnik zagotovil energetsko izkaznico. Vsi ostali pogoji najema po dogovoru. Za ogled in informacije pokličite: Klavdija Neuberg, nepremičninska posrednica, tel. 041 609 590 ali ***
Hoče Hoče, Podravska
90 m²
540
2018-2-13
Večbolha.com
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Slivnica