Complain
Grosuplje, Šmarje –sap , parc. 572m2, stan.površine 369m2, ekskluzivna hiša zgrajena leta 2009 se nahaja v urejenem naselju stanovanjskih hiš v bližini vse infrastrukture, (od centra Ljubljane oddaljeno cca. 15 min vožnje) in zelenih rekreativnih površin. Hiša je zasnovana kot dvonadstropen objekt, ki nudi visoko kvaliteto bivanja sodobnega časa. Pritličje: welnes ( bazen s protitokom, masažnimi šobami, savna, kopalnica, prostor za počitek ,…), garaža za dva avtomobila, shramba, kurilnica. Prvo nadstropje: velik predprostor, garderobni del, dnevni wc., kuhinja z jedilnico, ki je povezana v dnevno sobo s kaminom in izhodom na teraso s čudovitim razgledom na zeleni pas. Drugo nadstropje: spalnica z garderobno sobo in kopalnico, tri spalnice, kopalnica , utility. Talna obloga je parket, keramika. Hiša je projekt modernega časa, velika panoramska okna nudijo obilico svetlobe in sonca, veliki odprti prostori zračnost, prostornost. Okoli hiše je lepa zelenica in rastlinje. Najemodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini dogovorjene dvomesečne najemnine + ddv na način, da najemnik plača polovico omenjene obveznosti oziroma enomesečno najemnino+ ddv.
Osrednjeslovenska Grosuplje Šmarje-sap
369 m²
3.500 €
21. 6. 2018
Večabc-nepremicnine.si
Complain
Na čudoviti in mirni lokaciji, od Ljubljana-Rudnik oddaljena le cca 5km prodamo samostojno dvostanovanjsko hišo z 2 ločenima vhodoma ter neizdelano mansardo (ravno tako z lastnim vhodom). Stanovanje v pritličju je 3 sobno, garaža in kotlovnica, v 1.nadstropju pa 4 sobno. Hiša je kvalitetno toplotno izolirana, ima novejšo strešno kritino Husekra z izdelanim zračnim mostom, okna so lesena; Jelovica z roletami. Parcela je ograjena inima zelo veliko prostorno zelenico namenjeno otroškim igralam, nadstreškom za počitek in piknike ter akraktivnim pesjakom z izpustom. V oddaljenosti cca 400m se nahajajo OŠ, vrtec, trgovina, bankomat, pošta, pekarna, Avtobusna postaja 3G, postaja za vlak...Tako mladim družinam kot starejšim, kateri si želijo sproščenega bivanja ne bo žal nakupa. Primerno tudi za investicijo - trenutno se srednje stanovanje oddaja. Prodajalec pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti t.j. 2% plus DDV od pogodbeno dogovorjene cene.
Osrednjeslovenska, Grosuplje, Šmarje-sap
222 m²
279.000 €
8. 5. 2018
Večnepremicnine.si21.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more