Complain
UGODNA PONUDBA! Na mirni lokaciji, manj kot 2 km iz mesta Šoštanj, je naprodaj čudovita hiša na prostorni parceli ob gozdu. Hiša ima veliko dvorišče z dovozom, parkiriščem in nadstreškom, okoli hiše pa tudi dovolj travnatih površin za preživljanje prostega časa na prostem in zasaditev sadnih dreves. Hiša je bila zgrajena leta 1995, leta 2012 pa je bila narejena še toplotna izolacija fasade in obnovljena streha. Prostori v kletni etaži imajo troslojna okna in zajemajo garažo z avtomatskimi garažnimi vrati, kopalnico, prostor za druženje in dve sobi za shrambo pa so bili dokončani šele lansko leto, tako da so v odličnem stanju. V prvo etažo je mogoče priti iz kletne etaže ali glavnega vhoda hiše, obsega pa dnevno sobo z izhodom na velik balkon, kuhinjo, spalnico, prostorno kopalnico in shrambo, v zgornji etaži pa so še predprostor, dnevni prostor z biljardno mizo, kopalnica in dve sobi. Komunalna opremljenost: elektrika, CK na plin, T + M voda, kanalizacija, CaTV, telefon. Nakup te hiše je izredna priložnost za vse, ki se želite umakniti od mestnega vrveža ter uživati v naravi in sprehodih po gozdu. Hiši pripada še večja njiva v velikosti prb. 2000 m2, ki se trenutno oddaja in bi jo bilo mogoče oddajati še naprej (če je ne bi potrebovali za svoje potrebe). KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.
Šoštanj,Savinjska,Šoštanj
282.8 m²
169.000 €
12. 4. 2018
Večbremis.net
Complain
ID oglasa: 490281004-141 Ogled oglasa na strani ponudnika V 1 nadstropju Kajuhovega doma, oddamo v najem 3 pisarne, velikosti 60 m2. Poslovna stavba se nahaja neposredno ob glavni cesti skozi mesto Šoštanj. Leta 1992 je bila stavba v celoti obnovljena. Objekt je priključen na daljinsko ogrevanje, prostori objekta se ogrevajo radiatorsko. Parkirišča za zaposlene se nahajajo za objektom, kjer je prostora za okoli 8 avtomobilov. Parkirišča za stranke so tudi zagotovljena. Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Šoštanj Šoštanj,Savinjska
7 €
5. 4. 2018
Večsalomon.si
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more