156 m²
515,000
2018-1-13
Hiša se nahaja na mirni sončni lokaciji v bližini slaščičarne Grad. Hiša ima dve etaži, lahko je tudi dvostanovanjska. V pritličju se nahaja štirisobno stanovanje, trenutno je preurejeno v pisarniške prostore, v nadstropju, ki je delno mansardno, se nahaja še trisobno stanovanje. Ob hiši se nahaja še veliko parkirišče in garaža (45m2). Trenutno se en del hiše oddaja v najem v preostalem delu pa se vrši pisarniška dejavnost. Vljudno vabljeni k ogledu. Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec prevzame del stroška za posredovanje (2% pogodbene vrednosti + 22% DDV). Za več informacij pokličite: Toni Miklavž Telefon: +386 51 307 325 Elektronski naslov: ***
Večstan.si

Poslovni prostor, Poslovni prostori Ljubljana, Center, pisarna, 43 m2...

Ljubljana Center Ljubljana - Center, Osrednjeslovenska
43 m²
301
2018-1-13
Večbolha.com

Posest, Zazidljiva

Ljubljana, Ljubljana Belo na Katarini
600 m²
50
2018-1-11
zazidljiva parcela v izmeri 600 m2 ob občinski javni poti, vodovod na parceli, električni priključek zagotovljen. Mirna zatišna lega ob gozdu. Parcela v vasici Belo v polhograjskem hribovju na mirni lokaciji, 700 m nadmorske višine, od glavnega odcepa asfaltirana cesta. Oddaljenost do Ljubljane 17 km.
Večnepremicninskioglasnik.com
3 sob
106.62 m²
339,312
Danes ob 00:36
opis Novogradnja, trisobno, 106,62 m2, Bežigrad, prvo nadstropje V novozgrajenem vila bloku za Bežigradom, prodamo trisobno stanovanje, katero se nahaja v pritličju objekta. Površina Stanovanje površine 106,42 m2 obsega 96,93 m2 neto bivalne površine, 4,92 m2 lože, 14,20 m2 terase, ter 4,90 m2 shrambe v kleti objekta. Parkirno mesto in garaža Pripadata mu 2 parkirni mesti v podzemni garaži pod objektom. Razporeditev in lega stanovanja Stanovanje obsega predprostor, odprt dnevno bivalni del s kuhinjo in jedilnico, iz katerega je vhod ložo in teraso, spalnico, otroško sobo z izhodom na teraso, kopalnico, utility ter shrambo v kletni etaži objekta. Oprema Stanovanje je opremljeno s pametnimi inštalacijami in rekuperacijo, katera zagotavljan nižje stroške ogrevanja. V objektu bo talno gretje. Lokacija Stanovanje se nahaja v najsodobnejšem varčnem stanovanjsko poslovnem objektu z energetsko izkaznico A1, v katerem se nahaja 13 stanovanjskih enot. Objekt ima tudi lastno zaprto in varovano otroško igrišče. Infrastruktura Objekt se nahaja znotraj mestnega obroča v bližini katerega je vsa potrebna infrastruktura za udobno in sproščeno bivanje (osnovna šola, vrtec, fakultete, pošta, lekarna, banke, trgovine, gostinski lokali, sprehajalne in zelene površine). Odlična lokacija nudi hiter dostop do mestne obvoznice kot tudi do centra mesta. Dodatno Slike notranjosti ne odražajo dejanskega stanja in so namenjene le boljši predstavi prostora! Predviden rok vselitve je januar 2019. Več o informacij o modernem objektu in stanovanjih lahko najdete na spletni strani: www.mreza.com/novogradnje/vila Fortuna Vabljeni na ogled! opis Za Bežigradom se v novozgrajenem vila bloku gradi 9 stanovanj. Objekt etažnosti K+P+4 bo združeval dva objekta in bo v bližini Dunajske ceste in centra mesta. Oblikovanje novogradnje povzema značaj mikrolokacije in kvalitativno nadgrajuje objekt s terasami posameznih stanovanj. Objekt je zasnovan v šestih etažah, eni podzemnih, ki so namenjene stanovanjskim površinam. V vsaki stanovanjski etaži sta po dva stanovanja, razen v zadnji kjer je eno samostojno stanovanje. Možnost nakupa 9 večjih stanovanj ali 13 stanovanj manjših kvadratur. Stanovanja bodo obsegala od 49 do 191 m2. V vmesnem kletnem delu objekta so poleg 17 parkirnih mest, predvideni tudi shrambni prostori, kolesarnica, prostor za čistilko in tehnični prostor za toplotno postajo.
Večnepremicnine.si21.com
4 sob
126.1 m²
345,000
2018-1-11
Na zelo dostopni lokaciji do vseh vpadnic in hkrati ne daleč od narave posredujemo pri prodaji prostornega in zelo svetlega stanovanja s fantastično razporeditvijo prostorov in atrijem v izmeri 68 m2. Obsega: hodnik, garderobni prostor, kuhinja z jedilnim delom, ki ponuja povezavo z veliko dnevno sobo in izhod na pokrit del terase ter atrij, kabinet, na desni strani od vhodnega dela v stanovanje je kopalnica z ločenimi sanitarji, utility, dve prostorni sobi in kot zaključena enota na ravnost po hodniku se nahaja spalnica z lastno kopalnico. Talna obloga je parket, keramika. Na večstanovanjski stavbi je obnovljena streha leta 2005, fasada 2007. Prijetna okolica ponuja vso potrebo infrastrukturo (šolo, vrtec, banko, pošto, lekarno, tržnico, hiter dostop do centra mesta in vseh vpadnic, fitnes, bazen, igrišča, veliko rekreacijskih površin, itd.), za družine kot tudi za posameznike, ki iščejo mir in lagodje, hkrati pa naravo in dostopnost. Ta dom me osebno zelo navdihuje s fantastično tlorisno zasnovo in mi daje občutek življenja in domačnosti kot v atrijski hiši. Ne glede na to, da potrebuje obnovo, sem prepričana, da bo marsikoga, tako kot mene, prepričala posebnost tega doma. Možnost nakupa garaže v izmeri 15, 66 m2. Cena za garažo 30.000 EUR. Omogočite si ogled in veseli bomo srečanja z vami.
Večbolha.com
2 sobe
47 m²
1,000
2018-1-11
opis Oddamo čudovito moderno prenovljeno stanovanje na najlepši ulici v Ljubljani v starem delu mesta. Stanovanje je v celoti prenovljeno z novo opremo, ki z vsem nudi prijetno bivanje. stanovanje obsega: kuhinjo, dnevno sobo, spalnico, veliko kopalnico s tušem in pralnim strojem. Vseljivo takoj. Najemodajalec pogojuje sklenitev najema z delitvijo plačila provizije za posredovanje v višini dveh mesečnih bruto najemnin plus DDV na način, da najemnik plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. znesek enomesečne končne dogovorjene bruto najemnine plus 22 % DDV. For rent a beautiful modern renovated apartment on the most beautiful street in Ljubljana in the old part of town. The apartment is completely renovated with new equipment, which offers a pleasant stay. The apartment comprises: kitchen, living room, bedroom, large bathroom with shower and washing machine. Available immediately. The landlords rental condition is that the real estate agent\'s commission equaling to two gross monthly rents is divided so that the tenant pays 1 (one half) of the stated commission, i.e. the amount equaling to one gross monthly rent plus 22 % VAT.
Večnepremicnine.si21.com
24.4 m²
150
Danes ob 14:14
CENTER, Rimska cesta, oddamo 24, 4 m2 veliko kletno stanovanje urejeno l. 2017, ki je primerno za bivanje ali za opravljanje mirne dejavnosti. Vhod v stanovanje in hodnik se nahajajo v sredini stanovanja, desno je soba z oknom, levo kuhinja ter kopalnica s pogledom na dvoriščno stran. Za ogrevanje stanovanja se uporablja centralna kurjava, voda se ogreva na bojler. V oddaljenosti 200 m od stanovanja se nahajajo Fakulteta za arhitekturo, Filozofska in ostale fakultete na Aškerčevi, Križanke, NUK, Univerza, Drama itd. Vseljivo takoj, najemnina 150 EUR/mes + stroški 50 EUR. Koda: M35 Plačilo za storitev posredovanja v višini enomesečne najemnine + ddv.
Večbolha.com

Stanovanje, Stanovanja Ljubljana, Črnuče, 4-sobno, 150 m2 , prodam

Ljubljana Črnuče Ljubljana - Črnuče, Osrednjeslovenska
4 sob
150 m²
299,000
2018-1-13
Večbolha.com
1 sobi
33.12 m²
100,000
Danes ob 12:37
opis Enosobno stanovanje 33,1 m2, v tretjem nadstropju, Šiška V starejšem objektu zgrajenem l. 1960 v Šentvidu prodamo enosobno stanovanje, ki se nahaja v tretjem nadstropju od štirih. V objektu ni dvigala. Površina Stanovanje površine 33,1 m2 obsega predsobo, kopalnico z wc ter, spalnico z francoskim balkonom ter bivalno kuhinjo. Stanovanju pripada klet. Lega stanovanja je severozahod in z odprtim pogledom. Razporeditev in lega Stanovanje obsega predsobo, kopalnico z wc, bivalno kuhinjo in spalnico. Lega je severozahod in ima lep odprt pogled. Oprema in prenova Stanovanje je svetlo in se nahaja v mirnem okolju. Stanovanje je delno obnovljeno (kopalnica) in delno opremljeno. (spalnica, kopalnica z pralnim strojem, kuhinja vključno z belo tehniko). Parkirno mesto / garaža Možnost parkiranja pred stanovanjsko hišo. Priključki Vsi. Lokacija in infrastruktura Objekt se nahaja v neposredni bližini celotne infrastrukture vrtec, trgovine) Dodatno Vpisano v ZK. Vabljeni na ogled!
Večnepremicnine.si21.com
2 sobe
52.5 m²
130,000
Danes ob 16:18
opis Dvosobno, 52,2 m2, v tretjem nadstropju, Kodeljevo V objektu zgrajenem l. 1964 na Kodeljevem prodamo svetlo in sončno dvosobno stanovanje z odprtim pogledom. V objektu ni dvigala. Površina Stanovanje obsega 47,3 m2 bivalne površine, 5,2 m2 balkona in 6,10 m2 kleti. Razporeditev prostorov Stanovanje obsega predsobo, kopalnico, dnevno bivalni del, kuhinjo, spalnico in balkon. Orientirano je na J-Z, sončno in svetlo, odprt pogled. Oprema in prenova Leta 2012 je bila v stanovanju prenovljena kopalnica, zamenjana vodovodna napeljava za kuhinjo ter električna napeljava po celem stanovanju. Potrebna je zamenjava parketa, oken in vrat. Parkirno mesto / garaža Parkiranje je možno v okolici objekta, kjer je zadostno število parkirnih mest. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – toplovod. Lokacija Objekt se nahaja v neposredni bližini celotne infrastrukture. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen prosto. Vabljeni na ogled!
Večnepremicnine.si21.com
2 sobe
61.7 m²
700
2018-1-11
Posredujemo pri oddaji prostornega stanovanja, ki ga odlikuje odprt dnevnobivalni prostor, z večjo kuhinjsko nišo, kopalnico, spalnico in predsobo. V moderno grajenem objektu vam ponuja popolnoma vse udobje, ki ga od stanovanja lahko zahtevate, saj ima tudi balkon, shrambo, parkirno mesto v garaži, obenem pa nudi dodatno možnost parkiranja za rampo. Lokacija ponuja umirjenost in bližino narave, saj se stanovanje nahaja nedaleč stran od Koseškega bajerja. Najem za 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Vabljeni k ogledu.
Večbolha.com
507 m²
119,000
Včeraj ob 18:47
Na mirni in zelo sončni ter zeleni lokaciji v Šmartnem prodamo zazidljivo parcelo za stanovanjsko gradnjo v izmeri 507m2 površine. Parcela je ravna, obdana s celodnevnim soncem in kvadratne oblike. Ob parceli je voda, elektrika, telekom, kanalizacija. Možna je gradnja stanovanjske hiše. Od poti javno dobro je solastniška cesta vse do parcele. V bližini je infrastruktura (šola, vrtec, LPP, ..). Parcela se nahaja v bližini Preloge na izredno lepi in mirni lokaciji. Parcelo so prodajalci že v celoti očistili, da bodo mejniki dostopni za vpogled (nove slike bodo dane naknadno). Vpisano v Zemljiško knjigo, brez bremen. Vredno ogleda in nakupa. Prodajalčev pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbene vrednosti + 22% DDV.
Večbolha.com
38 m²
120,000
2018-1-11
opis Enoinpolsobno, 38 m2, v šestem nadstropju, Šiška, ob severni obvoznici V objektu zgrajenem l. 1979 v Šiški prodamo prenovljeno in funkcionalno enoinpolsobno stanovanje. V objektu je tudi dvigalo. Površina Stanovanje obsega 36 m2 bivalne površine in 2 m2 balkona ter 1,5 m2 kleti. Razporeditev prostorov Stanovanje obsega predsobo, kopalnico, dnevno sobo z izhodom na balkon, kuhinjo z jedilnico in spalnico. Oprema in prenova Stanovanje je bilo obnovljeno l.2016. Zamenjane so bile inštalacije, talne obloge,okna, vrata in kopalnica. Objekt v katerem se stanovanje nahaja je zelo lepo vzdrževan, ima novo fasado in streho ter 2 dvigala. Parkirno mesto / garaža Parkiranje je možno v okolici objekta, kjer je zadostno število parkirnih mest. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – toplovod. Lokacija Objekt se nahaja v neposredni bližini celotne infrastrukture (šola, vrtec, trgovine, pekarne, zdravstveni dom, banka, pošta, LPP, itd.). Dostop do obvoznice je enostaven in hiter. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen prosto. Vabljeni na ogled!
Večnepremicnine.si21.com

Hiša, Samostojna

Ljubljana, Vič Rudnik Galjevica-Melikova ulica
300
2018-1-11
Študentske sobe v večji hiši, študentski del hiše lasten vhod, parkirišče. Vseljivo s 1.8.2017. Ob podpisu pogodbe se plača varščina, ki znaša enomesečno najemnino s stroški. Oddam sobo z lastno kopalnico (16m2) eni osebi ali študentskemu paru v hiši z novo opremljenimi študentskimi sobami z lastnim vhodom: - Galjevica: 10 min pešpoti do centra mesta, idiličen okoliš, bližina poti na grad, bližina Špice (5 min peš), velike možnosti rekreacije v naravnem okolju (Golovec...), bližina avtobusnega postajališča (lpp 3, 27), - lastna kopalnica (kopalnica ima vhod iz sobe) - souporaba kuhinje, ki je v celoti opremljena (mikrovalovka, blender, vsa posoda, pribor, krožniki…) - wi-fi, pralni stroj, kolesarnica, parkirišče, - v večji hiši s študentskimi sobami, študentski del hiše lasten vhod, miren okoliš, velike možnosti rekreacije v naravnem okolju (Golovec...), - najemnina za sobo znaša 300 eur mesečno, mesečni stroški znašajo 50 eur in so fiksni (se ne spreminjajo z letnim časom), nekadilci, - vsakih 14 dni čiščenje čistilka. Študentske sobe v večji hiši, študentski del hiše lasten vhod, parkirišče. Vseljivo s 1.8.2017. Ob podpisu pogodbe se plača varščina, ki znaša enomesečno najemnino s stroški. Kontakt: 051 374 988, *** - The room for a couple (bad 140x200) or 1 person. - The room has its own bathroom, the kitchen is shared with 7 people. - The rent 300 eur per room, costs 50 eur per room.
Večnepremicninskioglasnik.com
1063 m²
360,000
Danes ob 19:07
Prodajam parcelo s samostojno hišo, v Ljubljani na Rudniku. Velikost parcele 1063 m2. Hiša ima delno vkopano klet, nadstropje in mansardo. Skupna neto površina je 261 m2 in obsega dve ločeni stanovanji. Parcela se nahaja na mirni lokaciji, v naselju stanovanjskih hiš, 50 m oddaljena od Dolenjske ceste. Golovec in nakupovalno središče Rudnik sta v neposredni bližini - 5 minut hoje. Zdravstveni dom, osnovna šola, vrtec, vse v radiu 10 minut hoje. Imamo izdelano lokacijsko informacijo, iz katere je razvidno, da se lahko na parceli zgradi še dodaten objekt, kot: enostanovanjska ali dvostanovanjska stavba (dvojček). Lahko tudi stavba za namene mirne poslovne dejavnosti, s pripadajočimi parkirišči. Obstoječa hiša je zgrajena leta 1960. Trenutno stanje: obnovljena streha, inštalacije, stavbno pohištvo (okna, vrata), dodana fasadna izolacija, klima. Obstoječa hiša vseljiva takoj. oprema lahko ostane v objektu. Energetski razred: D – 66kWh/m2a Ogrevanje: na olje. Je pa v hišo napeljana tudi plinska napeljava. Tako da je možno tudi plinsko ogrevanje. Zemljiško knjižno je vse urejeno in brez bremen.
Večbolha.com
163 m²
219,000
2018-1-14
Prodamo poslovni prostor na koncu Šentvida na Prušnikovi, 163m2, pritličje, cena 219.000 EUR. Posebej je še skladišče 15m2, wc in pomožni prostor ter klet 18m2, skupno preko 190m2. Možen dokup skladišča 15m2 po neki skupni ceni, v primeru samostojnega nakupa skladišča je cena 25.000 eur. Prostor ima uporabno dovoljenje tudi za živilsko trgovino. Stavba ima solastnino, ni etažirano. Za povpraševanje in ogled pokličite na 051 701 400. Predvidena je delitev plačila za posredovanje med lastnika in kupca.
Večbolha.com
15 m²
100
2018-1-11
Oddamo garažo v koridorju Bratov Učakar 76/78. Garaža ima polna kovinska vrata. Cena 100 EUR/mesec Kliči 041 658 674
Večbolha.com
73 m²
800
Včeraj ob 00:03
Poslovni prostor je primeren za trovsko in storitveno dejavnost. Trenutno je v obratovanju prodajalna. PP ima svvoje sanitarije, pisarniški del, en del primeren za skladišče. Je v bistvu v dveh etažah. Po dogovoru je možnost nadaljevanja dejavnosti z dopolnitvenim programom, saj je trgovina obratovala 28 let in ima stalno klientelo. Informacije so na voljo na GSM 041452450.
Večbolha.com
2 sobe
54 m²
130,000
Danes ob 02:10
opis LJUBLJANA - SPODNJA ŠIŠKA, dvosobno stanovanje, l. 1963, v velikosti 54,3 m2 bruto površine, balkon, v stanovanju so bila l. 2009 adaptirana okna in kopalnica. Stanovanje obsega dnevno sobo, kuhinjo z jedilnico in ločeno spalnico. Stanovanje ima pogled na park in južno lego. Vpisano v ZK ter brez bremen. KODA: P1282SI HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. – Centrala LJUBLJANA Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini pokličite na brezplačni tel . 080 87 89, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite na brezplačni tel. 080 87 89 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo . (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo !
Večnepremicnine.si21.com
29 m²
261
Danes ob 15:33
Oddamo simpatično pisarno v velikosti 29m2, ki se nahaja v prvem nadstropju poslovnega objekta. Pisarni pripadata 2 parkirni mesti varovanih z zapornico. Pisarna je lahko opremljena ali neopremljena. Pisarna je zelo lepa, pregrajena na 2/3 z stekleno steno, da ima konferenčno sobo. Pogoji najema: oddaja za obdobje 11ih mesecev z možnostjo podaljšanja, plačilo varščine v višini dvomesečne najemnine in prve najemnine ter plačilo provizije nepremičninski družbi za posredovanje v višini enomesečne najemnine + DDV. Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.mka.si. Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirate, za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na ***.
Večbolha.com
180 m²
183,000
Danes ob 17:49
LJUBLJANA – ŠIŠKA – BROD – samostojna hiša Prodamo samostojna hišo, ki stoji na lepi, ravni in pravokotni sončni parceli v velikosti 538 m2. Hiša, ki je bila zgrajena leta 1970 meri 180 m2. Vsebuje polklet in visoko nadstropje, ter neizdelano mansardo. Hiša je potrebna adaptacije. Vpisano v ZK, brez bremen, pravno oseb in stvari. Cena: 183.000 EUR Koda: L137 Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV).
Večbolha.com
2 sobe
59.8 m²
149,000
2018-1-11
Večbolha.com

Garaža, Osrednjeslovenska, Ljubljana, Bežigrad, prodam

Ljubljana Bežigrad Zupančičeva jama, Osrednjeslovenska
12.5 m²
10,500
2018-1-13
Prodam parkirno mesto v podzemni garaži 12, 5 m2, zgrajeno l. 1994, 2. klet cena: 10.700 EUR. Parkirno mesto se nahaja takoj ob izhodu podhoda žel.postaje in le nekaj minut do centra mesta, UKC, SODIŠČA, Tržnice. Prepis takoj, vpisano v zemljiško knjigo. TEL. 070 406 036
Večbolha.com
3 sob
89.14 m²
285,340
Danes ob 00:35
opis Novogradnja, trisobno, 89,14 m2, Bežigrad, drugo nadstropje V novozgrajenem vila bloku za Bežigradom, prodamo trisobno stanovanje, katero se nahaja v drugem nadstropju objekta z dvigalom. Površina Stanovanje površine 89,14 m2 obsega 80,19 m2 neto bivalne površine, 5 m2 lože, 25,99 m2 terase ter 4,90 m2 shrambe v kleti objekta. Parkirno mesto in garaža Pripadata mu 1 parkirno mesto v podzemni garaži pod objektom. Razporeditev in lega stanovanja Stanovanje obsega predprostor, odprt dnevno bivalni del s kuhinjo in jedilnico, iz katerega je vhod ložo, teraso in atrij, spalnico z izhodom na atrij, otroško sobo z izhodom v ložo, kopalnico ter shrambo v kletni etaži objekta. Oprema Stanovanje je opremljeno s pametnimi inštalacijami in rekuperacijo, katera zagotavljan nižje stroške ogrevanja. V objektu bo talno gretje. Lokacija Stanovanje se nahaja v najsodobnejšem varčnem stanovanjsko poslovnem objektu z energetsko izkaznico A1, v katerem se nahaja 13 stanovanjskih enot. Objekt ima tudi lastno zaprto in varovano otroško igrišče. Infrastruktura Objekt se nahaja znotraj mestnega obroča v bližini katerega je vsa potrebna infrastruktura za udobno in sproščeno bivanje (osnovna šola, vrtec, fakultete, pošta, lekarna, banke, trgovine, gostinski lokali, sprehajalne in zelene površine). Odlična lokacija nudi hiter dostop do mestne obvoznice kot tudi do centra mesta. Dodatno Slike notranjosti ne odražajo dejanskega stanja in so namenjene le boljši predstavi prostora! Predviden rok vselitve je januar 2019. Več o informacij o modernem objektu in stanovanjih lahko najdete na spletni strani: www.mreza.com/novogradnje/vila Fortuna Vabljeni na ogled!
Večnepremicnine.si21.com
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Ljubljana