opis Oddamo kompletno opremljeno stanovanje, triplex, klimatizirano, uporabne povšine 154,30 m2, mirna lokacija, stanovanje se nahaja v bližini Tivoli parka, stanovanje sestavljajo naslednji prostori- v 1. etaži velika dnevna soba z jedilnico, izhod na ložo 11,70 m2, kopalnica s tušem, v 2. etaži je spalnica z veliko garderobo ter velika kopalnica z masažno kadjo ter tušem s sauno, balkon 9,90 m2, 3.etaži je spalnica ter velika odprta galerija z pisarniškim kotičkom ter kopalnica s tušem. Stanovanju pripada tudi shramba 7,40 m2 ter 3 parkirna mesta. Vseljivo po dogovoru. Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Nepremičnina se oddaja za določen čas, 11 mesecev, z možnostjo podaljšanja. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemane +DDV. For rent fully furnished apartment, triplex, air-conditioned, useful area 154.30 m2, quiet location, the apartment is located near Tivoli Park apartment consists of the following rooms- in the 1st floor a large living room with dining area and kitchen, with exit to the loggia 11,70 m2, bathroom with shower, 2nd floor bedroom with a large wardrobe and a large bathroom with jacuzzi and shower with sauna, a balcony 9.90 m2, in 3.floor the bedroom and a large open gallery with a corner office and a bathroom with shower. Apartment has a storage room measuring 7.40 m2 and 3 parking spaces. Available by agreement. An Energy Performance Certificate has not yet been obtained for the real estate. The premise is available for a limited period of time, for 11 months, with the possibility of extending the contract. Conditions of renting: the cost of fees for the service mediation shall be divided in such a way that a lessee pays a commission in the amunt of one monthly rent + VAT.
9. 02. 17 04:58 nepremicnine.si21.com
205.8 m²
2.250 €
opis Dvosobno stanovanje, 40 m2, Bizovik V objektu zgrajenem l. 2017 v Bizoviku oddamo dvosobno stanovanje, ki se nahaja v pritličju štiri-stanovanjskega objekta. Površina stanovanja Stanovanje obsega 40 m2 bivalne površine, in sicer predprostor, kopalnico, spalnico ter dnevno sobo s kuhinjo. Oprema in prenova Stanovanje je novo, še nevseljeno in v celoti moderno opremljeno, talno gretje, avtomatske žaluzije itd… Parkirno mesto / garaža Parkiranje je možno pred objektom. Priključki KATV Ogrevanje – toplotna črpalka Stroški so zelo nizki, v povprečju 70 EUR na mesec! Zaželjen najem za minimalno 12 mesecev. Pogoj najema je plačilo varščine v višini ene najemnine in plačilo agenciji za posredovanje v višini ene najemnine + DDV.
16. 02. 17 04:56 nepremicnine.si21.com
40.0 m²
450 €

Gorenjska, Kranj, Center, pod Jelenovim klancem

Gorenjska, Kranj, Center, pod Jelenovim klancem
Podroben opis Skrbnemu najemniku oddamo v najem 1-sobno stanovanje, v skupni izmeri 32 m2, ki se nahaja v 3. nadstropju obnovljene večstanovanjske stavbe. Stanovanje obsega hodnik, kopalnico, kuhinjo in sobo. Pripada mu tudi shramba. V letu 2016 je bilo povsem na novo izdelano (nova okna, komplet kopalnica vključno z inštalacijami, zbrušen parket, nov laminat, itd ...). Stanovanje je prijetno, urejeno in skoraj v celoti opremljeno (manjka postelja). Mesečni stroški bivanja so nizki (cca 25 eur fiksnih stroškov + elektrika po dejanski porabi - pozimi več, poleti manj). Ogrevanje je na električne varčne radiatorje - kupljeni novi v letu 2016 in niso potratni. Vseljivo lahko takoj oz. po dogovoru. V primeru plačila za vsaj 3 mesece v naprej nudimo popust. Prav tako po določenem času nudimo popust pri najemnini rednim plačnikom in tistim, ki primerno skrbijo za stanovanje. Pogoj za vselitev: plačilo varščine v višini dveh najemnin in prva najemnina - skupaj 900 eur.
17. 02. 17 00:36 nepremicnina.si
1 soba
32.0 m²
300 €
opis Oddamo starejše, opremljeno 2-sobno stanovanje v Fužinah, Brodarjev trg. Stanovanje obsega: hodnik z vgradno omaro, manjšo spalnico, kopalnico s pralnim strojem, kuhinja z jedilnico, dnevni prostor z izhodom na zastekljen balkon. Vsa potrebna infrastruktura je blizu: šola, avtobusna postaja, Trgovina Mercator in Hofer, obvoznica, itd. Domače živali dobrodošle. Na voljo takoj. Vabljeni na ogled! Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemane +DDV. For rent older, furnished 2-room apartment in Fužine, Brodarjev trg. The apartment comprises: hallway with built-in closet, small bedroom, bathroom with washing machine, kitchen with dining area, living room with exit to closed balcony. All necessary infrastructure is close by: school, bus station, grocery stores, ringroad, etc. Available immediately. You are welcome to visit! An Energy Performance Certificate has not yet been obtained for the real estate. Property is renting for a limited period of 11 months with possibility of extension. Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
16. 02. 17 05:02 nepremicnine.si21.com
57.3 m²
400 €
opis LUCIJA, REZIDENCA PARK: v nadstandardnem kompleksu oddamo pritlično stanovanje z atrijem, in parkirnim mestom v garaži. Stanovanje je v celoti opremljeno, velikosti 231 m2 (uporabna površina 99,20 m2, atrij 113 m2, zaprta loža 5,90 m2, odprta terasa 7,70 m2, 5,20 m2 kletna shramba) in obsega: predprostor, toaleto za goste, dve spalnici, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z izhodom ta teraso in velik atrij, večji utility, kopalnico z masažno kadjo in toaleto. Stanovanju pripada še parkirno mesto v garaži in kletna shramba. Rezidenca svojim gostom nudi 24 urno recepcijo in varovanje ob doplačilom pa uporabo fitnesa, čistilnice, … VABLJENI. Najemnina za stanovanje znaša 1.700,00 EUR/mesec + stroški Stroški ob sklenitvi najemne pogodbe: plačilo tekoče najemnine, varščina in plačilo provizije nepremičninski agenciji Vila Portorož d.o.o. v višini ene mesečne najemnine + DDV.
16. 02. 17 16:54 nepremicnine.si21.com
3 sobe
231.0 m²
1.700 €

Gorenjska, Kranj, Center, obrobje mesta

Gorenjska, Kranj, Center, obrobje mesta
Podroben opis V najem oddamo 2-sobno stanovanje, v skupni izmeri 57 m2, ki se nahaja v 2. nadstropju obnovljene večstanovanjske stavbe. Stanovanje je bilo v letu 2016 povsem na novo izdelano (nova okna, komplet kopalnica vključno z inštalacijami, zbrušen parket, nov laminat, itd ...). Opremljeni sta kopalnica, kuhinja, predsoba, ostalo po dogovoru (lahko priskrbimo še hladilnik, posteljo, itd). Mesečni stroški so izredno nizki (elektrika po dejanski porabi + cca 30 eur). Ogrevanje je na električne varčne radiatorje. Stanovanje je na voljo takoj. V primeru plačila za vsaj 3 mesece v naprej nudimo popust. Prav tako po določenem času nudimo popust pri najemnini rednim plačnikom in tistim, ki primerno skrbijo za stanovanje.
13. 02. 17 14:25 nepremicnina.si
2 sobi
57.0 m²
350 €

Maribor, Tezno

Maribor, Tezno
MARIBOR, TEZNO Oddamo opremljeno 2 – sobno stanovanje z balkonom na odlični lokaciji v bližini javne infrastrukture ter hitrega dostopa do avtoceste. Locirano je v 1. Nadstropjunstanovanjskega bloka grajenega 1952 in zajema 70,60 m2 neto tlorisne površine. Objekt je bil obnovljen zamenjana streha. Leta 2015 je bila nameščena nova izolacijska fasada. Pred objektom je večje parkirišče, kjer je vedno dovolj prostora za parkiranje stanovalcev. Razporeditev prostorov je optimalna, kot je razvidno iz fotografij. Stanovanje je zelo svetlo z balkonom zahodne lege. Razporeditev prostorov: Predsoba, kopalnica, wc, spalnica, kuhinja z jedilnico v povezavi z dnevno sobo, spalnica, kletna shramba. Urejeni so vsi priključki, ogrevanje centralno z lastno etažno pečjo na elektriko. Stanovanje ima nameščena PVC okna in se prodaja popolnoma opremljeno. Tla pokrivata laminat in keramika. Orientirano na zahod in vzhod zato je ves dan prijazno svetlo. Zelo nizki stroški. V bližini je vsa potrebna infrastruktura: šola, vrtci, trgovine, avtobusna postaja... Najemojemalec ob sklenitvi najemne pogodbe plača stroške posredovanja nepremičninske družbe v višini ene najemnine + DDV. Varščina v višini dveh mesečnih najemnin. Za več informacij ter termin ogleda nas kontaktirajte.
21. 02. 17 15:03 c21.si
2 sobi
70.6 m²
330 €
Klimatizirano energetsko varčno garsonjero z vsemi priključki v centru mesta, oddamo SAMSKI osebi s STALNIMI prejemki (zadnja plačilna lista). Cena 220 EUR/mesec, ki vključuje vse tekoče stroške (ogrevanje, elektrika, voda, odpadki...), vključno z wi-fi. Predplačilo: dvomesečna najemnina Informacije na 031 407766.
14. 02. 17 17:30 bolha.com
27.0 m²
220 €
opis Center, oddamo opremljeno komfortno stanovanje ki obsega predsobo, kuhinjo in sobo, kopalnica in balkon z pogledom na park, vsa bela tehnika, parkirno mesto, shramba v kleti, dvigalo, primerno za 1 osebo, vseljivo z 01.03.2017. Center, we rent furnished apartment comprising entrance hall, kitchen and room, bathroom and a balcony with a view of the park, all appliances, parking space, basement, elevator, suitable for 1 person, available by 01/03/2017.
16. 02. 17 04:55 nepremicnine.si21.com
45.4 m²
650 €
opis Oddamo, lepo, svetlo, prostorno v celoti opremljeno duplex stanovanje s pogledom na Ljubljanski grad in reko Ljubljanico. V celoti renovirano, moderno opremljeno. Spodnji del obsega: kuhinja z jedilnico in dnevno sobo (kamin, klima), kopalnica (tuš kabina) in wc. Zgornji del obsega: spalnico s kopalnico (masažna kad, tuš kabina, wc, bide, pralno sušilni stroj), soba z garderobnim prostorom. Gretje je etažno na plin. V objektu ni dvigala. Parkiranje možno z dovolilnico. Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV. Varščina v višini dveh najemnin. Vseljivo sredina januarja 2017. Beautiful spacious fully furnished duplex apartment with the view on Ljubljana castle and the river Ljubljanica. Fully renovated, modern. The lower part has: kitchen with dining room and living room (fireplace, air conditioning), bathroom (shower) and toilet. The upper part has: bedroom with bathroom (jacuzzi, shower, wc, bidet, washing and drying machine), bedroom with wardrobe. Heating on gas. No elevator in the building. Parking is possible with a permit. Agency commission in amount of one monthly rent + 22% VAT is charged. Security deposit: two monthly rents. Available in January 2017.
21. 02. 17 15:02 nepremicnine.si21.com
189.0 m²
1.500 €

Savinjska, Celje, Center, nasproti Hoferja

Savinjska, Celje, Center, nasproti Hoferja
Podroben opis V najem oddamo 1-sobno stanovanje na dobri lokaciji v Celju (Mariborska cesta) v skupni izmeri 49, 50 m2, od tega je cca 10 m2 kleti. Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju obnovljene večstanovanjske hiše (nova streha in fasada), v neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura - trgovine, vrtec, postaja, bencinska, center mesta, odličen tudi dostop do avtoceste. Stanovanje je bilo v celoti obnovljeno in je opremljeno. Vselitev možna takoj. Mesečni stroški so nizki, večinoma po porabi, ogrevanje na lastno plinsko peč. Pogoj za najem je plačilo najemnine 250 eur + varščina 500 eur. Možen tudi nakup, cena 35.000 eur.
13. 02. 17 14:25 nepremicnina.si
1 soba
49.0 m²
250 €
opis Oddamo lepo, prenovljeno in moderno opremljeno 2,5-sobno stanovanje v Bežigradu, v Savskem naselju. Stanovanje obsega: hodnik, ločena dnevna soba, kuhinja z jedilnim kotom, utility s pralnim strojem, manjši balkonček (1,5m2), kopalnica, ločen WC, spalnica in manjša sobica. Stanovanju pripada tudi shramba v kleti (5m2). Parkiranje je možno pred blokom. Vsa potrebna infrastruktura je blizu. Na voljo takoj. Vabljeni na ogled! Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemane +DDV. For rent a nice, renovated and modernly furnished 2.5-room apartment in Bežigrad. The apartment comprises: hallway, separate living room, kitchen with dining area, utility room with washing machine, smaller balcony (1,5m2), bathroom, separate toilet, bedroom and smaller dressing room. Apartment has a basement (5m2). Parking is possible in front of the building. All necessary infrastructure is nearby. Available immediately. You are welcome to visit! Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
21. 02. 17 15:03 nepremicnine.si21.com
63.3 m²
550 €

Ljubljana, Šiška

Ljubljana, Šiška
Na Celovški cesti v Ljubljani, na odlični lokaciji v bližini vse javne infrastrukture, oddamo lepo opremljeno, 2-sobno stanovanje s pogledom na Šišenski hrib. Stanovanje se nahaja v 7. nadstropju, redno vzdrževanega večstanovanjskega objekta, veliko je 60 m2 in obsega večji dnevni prostor povezan s kuhinjo, spalnico, kopalnico in hodnik. Stanovanje ima jugozahodno lego, je popolnoma opremljeno, pripada pa mu tudi parkirno mesto v garaži. Ob najemu se plača varščina v višini dveh mesečnih najemnin. Stanovanje se odda v dolgoročni najem za vsaj 2 leti. Pogoj najema je, da najemnik ob podpisu najemne pogodbe, plača stroške posredovanja pri najemu predmetne nepremičnine, v višini ene najemnine + 22 % DDV.
21. 02. 17 15:03 c21.si
2 sobi
60.0 m²
600 €
opis Oddamo popolnoma prenovljeno meščansko stanovanje v neposredni bližini sodišča. Stanovanje se oddaja delno opremljeno. Dodatne želje glede pohištvo skladno po dogovoru. Stanovanje obsega: hodnik, tri sobe, ki so med seboj povezane, kuhinja z jedilnim kotom in balkon, kopalnica (tuš+kad, wc), ločen wc. Ogrevanje na električne panele. V stavbi ni dvigala. Možen najem parkirnega mesta v garažni hiši Metalka za 150€/mesec. Vseljivo po dogovoru. Cena je izhodiščna. Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV. Unique bourgeois apartment for rent in a great location in downtown. The apartment is fully renovated and consists hallway, three rooms, bathroom with shower and tub, toilet and an extra toliet, kitchen, balcony. The apartment can be rented partly, fully or without furniture (Optional). Heating on electrical panels. No elevator in the building. One parking space is possible to rent in the nearest garage building for 150€ / month. Available by agreement. The price is negotiable. Agency commission in amount of one monthly rent + 22% VAT is charged.
21. 02. 17 15:01 nepremicnine.si21.com
110.0 m²
1.300 €

Gorenjska, Kranj, Planina I, Nizek blok pri domu upokojencev

Gorenjska, Kranj, Planina I, Nizek blok pri domu upokojencev
Podroben opis Oddamo prijetno 2 - sobno stanovanje na Planini 1 v Kranju, in sicer si lastniki želijo mlajši par ali manjšo družino. Stanovanje se nahaja v nizkem bloku zraven doma upokojencev in obsega: predprostor, kopalnico z WC-jem, spalnico, kuhinjo z jedilnim kotom ter dnevno sobo s prehodom na balkon velikosti 2,9 m2. Stanovanju pripada še kletna shramba v izmeri 3,4 m2. Stanovanje je popolnoma opremljeno, in sicer je v stanovanju kuhinja z vsemi lesnimi elementi (vključno z mizo in stoli), štedilnik na plin, velik hladilnik in zamrzovalna skrinja ter mikrovalovna pečica. V dnevni sobi je velika omara in starejša sedežna garnitura. Spalnica je opremljena z večjo posteljo in dvemi novimi spalnimi vzmetnicami ter garderobno omaro. V kopalnici je pralni stroj. Stanovanje je svetlo in obrnjeno na vzhodno stran. Stroški bivanja so nizki. Najemniki morajo poleg najemnine plačevati še redne stroške bivanja (elektrika, upravni, itd...) Pogoji najema so: najemnina + varščina + provizija do nepremičninske agencije v višini ene najemnine + DDV. Vabljeni na ogled.
17. 02. 17 00:35 nepremicnina.si
2 sobi
57.1 m²
380 €
opis Oddamo dupleks stanovanje v stanovanjski hiši. Stanovanje v prvem delu obsega predsoba, dnevna soba, kuhinja, soba, kopalnica, utility (pralni in sušilni stroj). V drugem delu je en večji odprt prostor iz katerega se lahko naredi dodatna soba, prostor s priključki za dodatno kuhinjo, spalnica s kopalnico, terasa. Stanovanje je klimatizirano. Internet preko optike Telekom. Možnost parkiranja na dvorišču pred hišo za cca štiri avtomobile. Shramba za kolesa, motor in ostale športne rekvizite je prostor poleg garaže. Gretje na lesene palete. Oddaljenost od Ljubljane 20km. Javni prevoz bus št. 3b. Vseljivo 1.4.2017. Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV. Duplex apartment for rent in detached house surrounded with nature. In the first part comprises entrance hall, living room, kitchen, bedroom, bathroom, utility (washing and dryer). In the second part is one large open place which could be meke an additional room, additional kitchen, bedroom with bathroom, terrace. The apartment is air conditioned. Internet via Telekom. Four parking places in front of the house. Bicycle, motorcycle, and other sports equipment could be in the garage. Heating on wooden pallets. City Ljubljana can be reached within 20 minutes drive. Available 04/01/2017. Price is negotiable. The interested client has been made aware of the payment of commission in the amount of 2% of the sales price + 22% VAT.
21. 02. 17 15:09 nepremicnine.si21.com
180.0 m²
700 €
opis S 1. 3. 2017 oddamo lepo vzdrževano in opremljeno garsonjero s kuhinjsko nišo in balkonom, v 1. nadstropju bloka v Nušičevi ulici. Dobra lokacija v bližini centra mesta in Splošne bolnišnice omogoča, da se lahko po obveznostih odpravite tudi brez avtomobila. Pogoj za vselitev je plačilo 3-mesečne varščine, ki se vam po izteku najemnega razmerja vrne v celoti, v kolikor ni poškodb na stanovanju in opremi ali morebitnih neplačanih obveznosti. Prav tako najemnik plača tudi strošek agencije. V poštev pride samo dolgoročni najem za 1 leto ali več. Cena: 250 EUR/mesec + stroški porabe. Ogledi mogoči od 1. 3. 2017 dalje.
16. 02. 17 05:01 nepremicnine.si21.com
28.0 m²
250 €
Želite da bodo vaši bivalni prostori nekaj posebnega? Ponujamo vam posebna luksusna stanovanja z paketom all inclusive, ter možnostjo upravljanja funcij v stanovanju preko tabličnega računalnika po dostopnih cenah. 2-sobno, 56 m2 + 23 m2 terasa, mesečna uporabnina je 514, 93€ + osnovni luksus paket je 205, 97€ Naslov: Leibnitz, Alfred-Heinisch-Strasse 1-4 Za več info pokličite!
21. 02. 17 03:53 bolha.com
2 sobi
56.0 m²
514 €

Stanovanje, Trosobno

Južna Primorska, Sežana Sežana center
Stanovanje je sestavljeno iz kuhinje, dnevne sobe z jedilnico, zastekljenim balkonom, hodnikom, kopalnico in wc-jem , 2 spalnicama in shrambo v kletnih prostorih bloka. Mirna okolica. Parkirišče možno pred blokom. Vsa infrastruktura v neposredni bližini. Zaželjen dolgoročni najem. SEŽANA, CENTER, 75 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1976, adaptirano l. 2007, 3/5 nad., opremljeno svetlo stanovanje v centru Sežane 400 EUR + stroški, oddamo.
75.0 m²
400 €
opis Oddamo svetlo, moderno opremljeno dvosobno galerijsko stanovanje v Bežigradu, v bližini OŠ Danile Kumar. Stanovanje se nahaja v 3. nadstropju brez dvigala. Stanovanje obsega: hodnik, kopalnica, utility, garderobna soba, kuhinja z jedilnico, dnevna soba z izhodom na balkon, galerijska spalnica. Vsa potrebna infrastruktura je blizu. Parkiranje je možno v okolici bloka. Na voljo takoj. Vabljeni na ogled. Pogoj najema: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV. For rent bright, modern two-room gallery apartment in Bežigrad, near the elementary school Danila Kumar. The apartment is located on the 3rd floor without elevator. The apartment comprises: hallway, bathroom, utility room, dressing room, kitchen, living room with balcony, gallery bedroom. All necessary infrastructure is nearby. Parking is available in the vicinity of the building. Available immediately. You are invited to visit. Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
21. 02. 17 15:05 nepremicnine.si21.com
80.0 m²
690 €

Stanovanje, Štirisobno

Ljubljana, Bežigrad Železna cesta 10
5. nadstropje, odprt pogled na park, velik bivalni prostor 41m2, spalnice 14m2, 13m2 in 7 m2. 2 kopalnici, terasa 11m2, shramba in parkirno mesto. Vsi komunalni priključki. Stanovanje je pravkar na novo urejeno. Delno opremljeno: - kompletno kuhinja z vsemi stroji (štedilnik, hladilnik, zamrzovalna omara, pomivalni stroj, mikrovalovna), - vgrajene omare, - postelje, stoli, mize Dodatna oprema, inventar ali odstranitev obstoječe opreme je po dogovoru. Ogledi so po dogovoru: tel: 041 396 373 5. nadstropje, odprt pogled na park, velik bivalni prostor 41m2, spalnice 14m2, 13m2 in 7 m2. 2 kopalnici, terasa 11m2, shramba in parkirno mesto. Vsi komunalni priključki. Stanovanje je pravkar na novo urejeno. Delno opremljeno: - kompletno kuhinja z vsemi stroji (štedilnik, hladilnik, zamrzovalna omara, pomivalni stroj, mikrovalovna), - vgrajene omare, - postelje, stoli, mize Dodatna oprema, inventar ali odstranitev obstoječe opreme je po dogovoru. Ogledi so po dogovoru: tel: 041 396 373 5. nadstropje, odprt pogled na park, velik bivalni prostor 41m2, spalnice 14m2, 13m2 in 7 m2. 2 kopalnici, terasa 11m2, shramba in parkirno mesto. Vsi komunalni priključki. Stanovanje je pravkar na novo urejeno. Delno opremljeno: - kompletno kuhinja z vsemi stroji (štedilnik, hladilnik, zamrzovalna omara, pomivalni stroj, mikrovalovna), - vgrajene omare, - postelje, stoli, mize Dodatna oprema, inventar ali odstranitev obstoječe opreme je po dogovoru. Ogledi so po dogovoru: tel: 041 396 373
117.0 m²
1.400 €
opis Oddamo lepo razporejeno stanovanje na mirni in zeleni lokaciji s pogledom na park (neto 74,8 m2). Razporeditev prostorov obsega predsobo, walk-in garderobo, kuhinjo z jedilnico in shrambo, dnevno bivalni prostor z izhodom na ložo in pogledom na park. V nadaljevanju pa sta dve prostorni spalnici, kopalnica in ločene sanitarije. Stanovanje ima južno lego in je locirano v neposredni bližini celotne infrastrukture (trgovina, pošta, šola, vrtec, itd.). Možen je tudi dodaten najem garažnega parkirnega mesta v neposredni bližini bloka. Na voljo takoj, vabljeni k ogledu! Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemane +DDV. Nicely arranged apartment in a quiet and green location with views of the park (net 74,8 m2). Layout comprises an entrance hall, walk-in wardrobe, kitchen and pantry, living room with exit to the loggia overlooking the park. In addition there are two spacious bedrooms, bathroom and a separate toilet. The apartment is facing south and is located in immediate proximity of the entire infrastructure (shop, post office, school, kindergarten, etc.). An additional rental of the garage parking lot in the vicinity of the block is also possible. Available immediately, welcome to visit! An Energy Performance Certificate has not yet been obtained for the real estate. Property is renting for a limited period of 11 months with possibility of extension. Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
21. 02. 17 15:04 nepremicnine.si21.com
81.0 m²
890 €

Takoj vseljivo stanovanje v Zeleni Jami

Ljubljana Moste Polje Zelena jama
V Zeleni Jami v Ljubljani oddamo funkcionalno in svetlo 2,5-sobno stanovanje v izmeri 55,3 m2, ki se nahaja v visokem pritličju 4-nadstropnega stanovanjskega bloka zgrajenega leta 1962. Stanovanje je bilo v letu 2006 deloma prenovljeno: okna, radiatorji, kuhinja. Razporeditev prostorov: hodnik, kabinet, manjša kuhinja, večja dnevna soba z manjšim balkonom, kopalnica, spalnica s francoskim balkonom. Stanovanju pripada tudi shramba v kleti. Le-to je skoraj v celoti opremljeno (oprema razen kuhinje je starejša). Ostalo opremo lahko najemnik doda po želji in potrebi. Ogrevanje: toplovod. Blok ima svojega upravnika. Stanovanje ima vse priključke (tel., internet, KTV), v bloku je tudi optika (T-2). Vseljivo takoj. Oddaja se za 1 leto z možnostjo podaljšanja. V neposredni bližini je vsa pomembna infrastruktura: OŠ, vrtec, LPP, ... V bližini (150 - 200 m) se nahaja samostojna garaža (garaže v nizu), ki jo je mogoče tudi dodatno najeti. Ob pričetku najema je potreben polog varščine v višini min. enomesečne najemnine in plačilo posredniške provizije v višini enomesečne najemnine (+ DDV). Najemnina ne vključuje obratovalnih stroškov.
21. 02. 17 15:06 abc-nepremicnine.si
55.3 m²
460 €
opis Na Zvonarski ulici oddamo 1-sobno stanovanje, ki je bilo pred kratkim delno prenovljeno (okna, talne obloge). Sestoji iz kuhinje in jedilnice ter ločene sobe v kateri se nahaja dnevna soba s spalnico. Kopalnica s tušem. Stanovanje je orientirano na jug in je zelo svetlo. Ogrevanje na toplarno, topla voda na bojler. Stroški znašajo med 100 in 150eur/mesec. Vseljivo takoj. Vabljeni na ogled! On Zvonarska street; one-bedroom apartment, which has recently been partially renovated (windows, flooring). It consists of a kitchen with dining area and a separate room in which there is a living room with bedroom. Bathroom with a shower. The apartment is oriented to the south and is very bright. Heating plant, warm water from the water heater. Costs are ranging between 100 and 150eur / month. Available immediately. You are welcome to visit!
21. 02. 17 15:03 nepremicnine.si21.com
30.5 m²
350 €
1 2 3 4 5 6