opis ZG. KAŠELJ , 60 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1982, adaptirano l. 2016, mansarda, zelo prostorno in svetlo dvosobno stanovanje v samostojni hiši, primerno za par, balkon (7 m2), popolnoma opremljeno, mir zagotovljen, vseljivo takoj, oddamo. Cena: 420,00 EUR/mes Stanovanje obsega : predprostor, spalnica, wc-kopalnica, kuhinja z jedilnico in izhodom na balkon ter dnevno-bivalni prostor z izhodom na balkon. Na voljo za uporabo še dodaten balkon za sušenje perila in pa shramba. Stroški v poletnem času so cca. 50€ na mesec, v zimskem času pa cca. 100€ na mesec. Parkirno mesto zagotovljeno pred hišo. Pogoji najema: sprotno plačilo najemnine in stroškov, varščina v višini enomesečne najemnine, plačilo agenciji za storitve posredovanja v višini enomesečne najemnine. DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. - Šmartinska cesta 134a - Ljubljana Za več informacij o predmetni nepremičnini pokličite na tel . 064 22 99 22 ali 01 292 60 22, , pisarna družbe DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. in se dogovorite za sestanek z osebnim nepremičninskim svetovalcem. V primeru prodaje Vaše nepremičnine pokličite v pisarno družbe na številko 064 22 99 22 ali 01 292 60 22, in se dogovorite za termin sestanka. Ker si zaslužite najboljše!
9. 03. 17 15:07 nepremicnine.si21.com
2 sobi
60.0 m²
420 €
opis Oddamo moderno in v celoti opremljeno stanovanje, v zeleni okolici in v bližini celotne infrastrukture. Stanovanje se nahaja v novejšem bloku z dvigalom. Funkcionalna razporeditev prostorov obsega predsobo z garderobo, dnevno bivalni prostor s kuhinjo ter jedilnico z izhodom na večjo odprto teraso, večja spalnica z kopalnico, 2 otroški sobi, dodaten delovni kabinet v galeriji, ter ločeno kopalnico z wc-jem, klimatska naprava. Stanovanju pripadata tudi večja garaža v izmeri 69 m2 in dodatno parkirno mesto v podzemni garaži, vseljivo 1.4.2017. Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemane +DDV. For rent modern and fully furnished apartment, in a green area and close to the entire infrastructure. The apartment is located in the newer block og flats with an elevator. Functional layout comprises an entrance hall with wardrobe, living room with kitchen and dining room with access to a larger open terrace, a large bedroom with bathroom, two children\'s rooms, an extra workroom in the gallery, and a separate bathroom with a toilet, air conditioning. Apartment belonging to a larger garage measuring 69 m2 and an additional parking space in the underground garage, available 1/4/2017. An Energy Performance Certificate has not yet been obtained for the real estate. Property is renting for a limited period of 11 months with possibility of extension. Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
10. 03. 17 13:29 nepremicnine.si21.com
4 sobe
143.3 m²
1.400 €
opis V Župančičevi jami oddamo prostorno in svetlo 4-sobno stanovanje s 145m2. Obsega velik dnevno bivalni prostor s kaminom in izhodom na zastekljen balkon, kuhinjo z otokom in izhodom na drugi balkon. Glavno spalnico ter dve otroški sobi. Kopalnica z banjo in dodaten toaletni prostor. Stanovanje je delno opremljeno. V kleti objekta je možen najem parkirnih prostorov. Varščina v višini 2000eur. Vseljivo takoj. Vabljeni na ogled! In Župančičeva jama spacious and bright 3-bedroom apartment with 145 sqm. Comprises of a large living room area with fireplace and exit to the glassed balcony, kitchen with an island and the exit to the second balcony. The master bedroom and two children's rooms. Bathroom with bath tub and an extra toilet. The apartment is partially furnished. In the basement of the building it is possible to rent parking spaces. The security of 2000eur. Available immediately. You are welcome to visit!
9. 03. 17 15:09 nepremicnine.si21.com
4 sobe
114.0 m²
980 €
opis Oddamo kompletno opremljeno stanovanje, stanovanje obsega kuhinja z jedilnico in dnevna soba, 2 spalnici, 2 kopalnici, balkon, 2 parkirni mesti. Vseljivo po dogovoru oz od 1.3.2017 naprej. Stanovanje se nahaj na mirni lokaciji v bližini BTC-ja. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemane +DDV. For rent fully furnished apartment, the apartment includes a kitchen with dining room and living room, 2 bedrooms, 2 bathrooms, balcony, 2 parking spaces. Available by agreement or from 3.1.2017 onwards. The apartment is located in a quiet location in the vicinity of the BTC. Conditions of renting: the cost of fees for the service mediation shall be divided in such a way that a lessee pays a commission in the amount of one monthly rent + VAT.
17. 03. 17 15:07 nepremicnine.si21.com
3 sobe
83.1 m²
1.200 €
opis Oddamo trisobno stanovanje na super lokaciji v novejši stavbi. Stanovanje se nahaja blizu BTC-ja. Hiter dostop do AC in do centra. Poleg stavbe je otroško igrišče, park, trgovine.. Stanovanje ima dve sobi, dnevnobivalni prostor, dve kopalnici. K stanovanju pripadata dve parkirni mesti v garaži. Stanovanje ima 68,2 m2 ter balkon 5,2 m2.
10. 03. 17 13:58 nepremicnine.si21.com
3 sobe
73.4 m²
800 €

Gorenjska, Kranj, Center, pod Jelenovim klancem

Gorenjska, Kranj, Center, pod Jelenovim klancem
Podroben opis Skrbnim najemnikom oddam v najem 3-sobno stanovanje, v skupni izmeri cca 61 m2, ki se nahaja v 3. nadstropju večstanovanjske stavbe. Stanovanje je bilo v letu 2016 popolnoma obnovljeno (nova okna, kopalnica, inštalacije, ...) in je lepo urejeno. Obsega hodnik, shrambo, kuhinjo, kopalnico in tri sobe. Je delno opremljeno (kuhinja, kopalnica), ostala oprema po dogovoru. Vseljivo od 1.4.2017 dalje. Mesečni stroški se večinoma plačujejo po porabi. Ogrevanje na električne varčne radiatorje. Pogoj za najem je plačilo varščine v višini dveh najemnin in prva najemnina, skupaj 1440 eur. Rednim plačnikom in tistim, ki primerno skrbijo za stanovanje, po določenem času nudimo popust. Prav tako popust nudimo tisitm, ki plačajo najemnino za več kot tri mesece v naprej.
20. 03. 17 13:55 nepremicnina.si
3 sobe
61.0 m²
480 €
opis V centru mesta, na Rimski ulici, oddamo prostorno, popolnoma opremljeno 4-sobno stanovanje, s pripadajočim parkirnim mestov v garaži. Zgrajeno l.1969, delno prenovljeno l.2005, 4.nadstrppje (dvigalo), pripadajoča shramba, parkirno mesto v garaži pod blokom. Stanovanje ima izredno zanimiv tloris, obsega jedilnico in popolnoma opremljen kuhinjski del (J lega - pogled na Rimsko cesto), ločen WC, prostorno dnevno sobo z izhodom na ložo (4 m2 - J lega), 3 x popolnoma opremljene spalnice (postelje, garderobne omare, sedežni del) s pogledom na notranji atrijski del - S lega. Stanovanje nudi vse potrebno za udobno bivanje, domofon, internetni priključek (AMIS), skupna kolesarnica, ter sopuporaba prekrasne in prostorne terase na vrhu bloka, odlična okoliška infrastruktura. Ogrevanje (toplarna), stroški od 200,00 - 350,00 EUR pozimi. Vabljeni resni najemniki, oddaja se za daljše obdobje. lepo vabljeni k ogledu. In the city center, on the Rimska street; spacious, fully furnished 3-bedroom apartment, with associated parking space in the garage. Built in 1969 and partially renovated in 2005, located on the 4th floor (lift), associated storage. The apartment has a very interesting layout, comprising dining area and fully equipped kitchen area (south orientation), a separate toilet, a spacious living room with access to the loggia (4 sqm - facing south) 3 fully equipped bedrooms (beds, wardrobes cabinets) overlooking the indoor atrium (facing north). The apartment offers everything necessary for a comfortable stay, intercom, internet access (AMIS), shared bicycle storage and shared beautiful and spacious terraces on the top of the block, excellent surrounding infrastructure. Heating (heating plant), the cost are 200.00 up to 350.00 EUR per month. Long-term rent. Welcome!
17. 03. 17 23:43 nepremicnine.si21.com
4 sobe
124.1 m²
1.100 €

Obalno - kraška, Izola

Juž.primorska, Izola, LIVADE
Če bi jo morali opisati le z eno besedo - hiperaktivna. Česa vsega ona ne počne, medtem ko je tudi najmanj dvanajst ur na dan v službi. Kadar ne vodi podjetja in rešuje razne zaplete in zagate, prijateljem in strankam ureja kredite, posreduje pri prodaji in oddaji, celo posreduje pri prodaji podjetij, vendar mnogokrat ničesar ne zaračuna. Kakor za prijatelje in znance, bi tudi za stranke naredila vse in še več, od organiziranja čiščenja do prenove, od cenitve do gradbenega dovoljenja, za tujce vse od davčne številke do ustanovitve podjetja. Izredno komunikativna in klepetava, kar dokazuje tudi račun za njen telefon. Dobro organizirana in profesionalna, vendar ji zaradi preobilice dela včasih kakšna stvar malo uide iz urnika, za kar pa se neverjetno dobro odkupi s svojo simpatičnostjo. Velikokrat dela tudi ob vikendih, saj je veliko kupcev za njene nepremičnine v glavnem poslovnih ljudi iz osrednje Slovenije in tujcev, ki čez teden nimajo časa, tako pa izkoristijo krajši oddih na Obali še za kakšen ogled. Prav tako je v neverjetno dobri kondiciji, ki jo vzdržuje z rolanjem, funkcionalnimi treningi in z druženjem z bližnjimi prijatelji. V mirnem predelu Izole, v Livadah, oddamo 3 sobno stanovanje s pogledom na morje, v izmeri 78,20 m2, v novem večstanovanjskem objektu z dvigalom, etažnost P+2+M, ki je bil zgrajen leta 2013. Stanovanje je prostorno, svetlo in lepo ter popolnoma na novo opremljeno, nahaja se v 2. nadstropju, ima vse priključke, etažno ogrevanje na plin, klima, električne rolete, komarniki. Zajema predprostor, kopalnico (masažna tuš kabina, pralno-sušilni stroj), dnevni prostor (tv) s kuhinjo (vsa posoda) in jedilnim prostorom, spalnico in teraso v izmeri 8,95 m2. Stanovanju pripada parkirno mesto pred stavbo. Je na odlični lokaciji, ima V in Z lego, v bližini vsa infrastruktura, 200 m do plaže, prav tako do centra. Možen le dolgoročen najem, minimalno eno leto z možnostjo podaljšanja. Domače živali in kajenje v stanovanju ni dovoljeno. Cena je z DDV, niso pa všteti obratovalni stroški, pogoji najema so plačilo tekoče najemnine (850 eur), varščina v višini treh najemnin (2.400 eur) ter plačilo stroška nepremičninske družbe za posredovanje in pripravo najemne pogodbe ter izvedbe primopredaje v višini 1 najemnine + DDV, vredno ogleda!
10. 03. 17 13:30 agencia.si
850 €
opis V Bežigradu oddamo komfortno opremljeno troinpol sobno stanovanje v tretjem nadstropju. Stanovanje obsega predprostor, WC, dnevni prostor z izhodom na pokrito ložo, kuhinjo, dve spalnici in kabinet. Stanovanju pripada tudi shramba v kleti in tri parkirna mesta. Stanovanje je opremljeno, ni pa sedežne garniture v dnevni sobi, možen dogovor po željah najemnika. Zaželjen najem za daljše obdobje. Vabljeni na ogled. In Bežigrad beautifully furnished two bedroom apartment on the third floor. The apartment comprises an entrance hall, toilet, living room with access to a covered loggia, kitchen, two bedrooms and a cabinet. Apartment has a basement and three parking spaces. The apartment is furnished. You are invited to visit.
14. 03. 17 23:38 nepremicnine.si21.com
83.8 m²
1.100 €
opis V centru mesta, na odlični lokaciji (Slovenska ulica) oddamo urejeno in delno opremljeno stanovanje, v skupni izmeri 220 m2, z dvema pripadajočima parkirnima mestoma. Zgrajeno l.1895, popolnoma prenovljeno l.2008 (fasada, okna, streha), 1.nadstropje v staromeščanski stavbi (brez dvigala), parkirna prostora na notranjem dvorišču (vhod iz Slovenske ceste). Staromeščansko stanovanje je preurejeno v svetel in funkcionalen poslovni prostor; obsega predprostor/recepcijo s pogledom na Slovensko cesto, prehod v srednje veliko pisarno in manjšo pisarno (naknadno predeljeno), prehod v hodnik/garderobni del, WC, shramba/kopalnica, štiri dodatne ogromne pisarne ter 2 x balkon. Stanovanje se oddaja delno opremljeno, oprema možna po dogovoru. Pogled na Slovensko cesto in Ljubljanski grad, visoki stropi (4m), klimatizirani prostori, internetni priključek, EI ni potrebna. Prostore je možno preurediti po želji najemnika. Na voljo za oglede takoj, lepo vabljeni. In the center, on a great location (Slovenska cesta) decorated and partly furnished apartment in a total size of 220 sqm, with two associated parking places. Built in1895, completely renovated in 2008 (facade, windows, roof), 1st floor in the old building (no elevator) parking spaces in the inner courtyard (entrance from the Slovenska cesta). Apartment has a view on the Slovenska cesta and Ljubljana Castle, high ceilings (4m), air-conditioned rooms, internet access. Rooms can be rearranged. Available immediately. You are welcome to visit.
10. 03. 17 13:44 nepremicnine.si21.com
220.0 m²
3.300 €
opis Na dobri, mirni lokaciji v Laškem oddamo lepo urejeno, vzdrževano in v celoti opremljeno 2.5-sobno stanovanje. Obsega hodnik, velik in odprt dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo, balkon, spalnico, otroško sobo, kopalnico in ločen WC, pripada mu tudi manjša klet. Stanovanje je lepo vzdrževano in vseljivo takoj. Lega Zahod. Stanovanje je zaradi razporeditve prostorov zelo primerno tudi za družine. Večstanovanjski blok ima obnovljeno streho in dvigalo. Pred blokom je na voljo večje skupno parkirišče, prostora je dovolj. Stanovanje se oddaja za obdobje 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pogoj za vselitev je plačilo 3-mesečne varščine, ki se najemniku po izteku najemnega razmerja vrne v celoti, v kolikor ni neplačanih obveznosti ali poškodb na stanovanju in opremi.
20. 03. 17 15:11 nepremicnine.si21.com
64.0 m²
320 €
opis V centru mesta (na odlični lokaciji!), na Streliški ulici, oddamo prekrasno in popolnoma opremljeno 2-sobno stanovanje, s pripadajočim parkirnim mestom v pokritem garažnem boksu. Zgrajeno l. 1961, popolnoma prenovljeno l.2015, 10.nadstropje (dostop z dvigalom), parkirno mesto v pokriti garaži, souporaba terase na vrhu stavbe, pripadajoča klet. Stanovanje ima odlično lego (pogled na Ljubljano in ljubljanski grad), je izjemno svetlo, krožni tloris obsega hodnik s priročnimi garderobnimi omarami, lepo in svetlo dnevno sobo z omarami, raztegljivim kavčem, televizijo, kavno mizico ter prehodom v jedilni del (prav tako Z lega), lepo opremljeno kuhinjo (pralni, pomivalni stroj, pečica, hladilnik, zmrzovalnik, itd.), prehod v popolnoma opremljeno in prostorno spalnico z zakonsko posteljo in vgradno omaro ter svetlo kopalnico s tušem, pisoarjem in wc-jem. Stanovanje je izjemno lepo, kakovostna oprema, klimatizirano, ogrevanje na toplarno (topla voda v kopalnici na elektriko), stroški so cca. 160,00-200,00 EUR/mesec. Poleg stanovanja na souporabo prekrasna terasa, s pokritim delom, ležalniki ter pogledom na celo Ljubljano in ljubljanski grad. Zaželeni resni in urejeni najemniki, nekadilci, brez živali. Cena variira glede na potrebe po garaži. Na voljo za oddajo takoj, lepo vabljeni k ogledu. In the city center (on ideal location!) on Streliška ulica, beautiful and fully equipped 1-bedroom apartment, with associated parking space in the garage indoor boxing. Built in 1961 completely renovated in 2015, 10th floor (accessible by elevator), parking in a covered garage, common terrace on top of the building, adjacent cellar. The apartment has a great location (view of Ljubljana and Ljubljana castle) and is extremely bright, circular floor plan hallway with convenient wardrobes, nice and bright living room with cupboards, a sofa bed, TV, coffee table and transitions in cutlery works (also location), a fully equipped kitchen (washing machine, dishwasher, oven, refrigerator, freezer, etc.), the transition to a fully equipped and spacious bedroom with a double bed and a walk-in closet, and a bright bathroom with shower, urinal and toilet. The apartment is very nice, high-quality equipment, air-conditioning, heating heating plant (hot water in the bathroom electricity) costs are approx. 160.00 to 200.00 EUR / month. In addition to sharing an apartment beautiful terrace, a covered work, deck chairs and a view of the whole Ljubljana and Ljubljana Castle. Preferred serious and organized tenants, non-smokers, no animals. Price varies according to the needs of the garage. Available for submission as soon as a welcome to watch.
10. 03. 17 13:28 nepremicnine.si21.com
2 sobi
52.4 m²
1.000 €
opis V centru Ljubljane na Prešernovi ulici , oddamo staro meščansko stanovanje v velikosti 100m2. Je 3-sobno, zgrajeno l. 1898, v 2. nad. Nahaja se na odlični lokaciji, v neposredni bližini Cankarjevega doma, veleblagovnice Maxi market in različnih ambasad. Razporeditev: Predsoba, kuhinja z jedilnico, dve zelo veliki dnevni sobi, spalnica, manjša garderobna soba (prehod), kopalnica s tušem, WC je ločen. Stanovanje ima tudi balkon (3,70m2). Je opremljeno, po dogovoru se lahko kakšen kos pohištva tudi zamenja ali odstrani. Pripada mu eno parkirno mesto ob stavbi ter manjša garaža, v kleti ima tudi drvarnico/shrambo 12,20m2 . Ogrevanje je na plin - lastna plinska peč. Ima tudi klimo, domofon, ter priključki za internet (telkomunikacije). Stanovanje je bilo vseskozi redno vzdrževano. Primerno je za ena do dve osebi ali za uslužbence ambasad, hišni ljubljenčki so dovoljeni. Vseljivo je takoj. Vljudno vabljeni na ogled. In the center of Ljubljana on Prešeren Street, the old bourgeois apartment for rent size of 100 sqm. 3-bedroom, constructed in year 1898 in the 2nd floor. It is situated in an excellent location in the immediate vicinity of Cankarjev dom, supermarkets Maxi supermarket and various embassies. Layout: Entrance hall, kitchen, two very large living room, bedroom, small dressing room (passage), bathroom with shower, toilet is separate. The apartment has a balcony (3,70m2). It is equipped by arrangement can be a piece of furniture also replaced or removed. With one parking space near the building and a small garage in the basement also has a woodshed / storage 12,20 sqm. Heating is on gas - own gas furnace. It also has air conditioning, intercom and internet (telekomunikacije). The apartment was always regularly maintained. It is appropriate for one or two persons, or to the staff of embassies, pets allowed. Available immediately. You are cordially invited to visit.
10. 03. 17 13:45 nepremicnine.si21.com
3 sobe
93.3 m²
1.100 €
opis Na Rudniku, 2km od Križank, oddamo svetlo in delno prenovljeno 3-sobno stanovanje neto površine 71,2m2. Stanovanje se nahaja v visokem pritličju in obsega dve spalnici, dnevni prostor z jedilnico in izhodom na ložo (3,1m2), ter kuhinjo, ki je od dnevne sobe ločena s predelno steno in prav tako izhodom na ložo. Kopalnica in wc sta ločena in prenovljena. V dnevni sobi se nahaja tudi klima. Stanovanje je opremljeno, možen pa je dogovor z lastnikom glede odstranitve oz. dodajanja opreme. Parkiranje v okolici bloka, kjer je dovolj parkirnih mest. Možen je pa tudi najem garaže. Vseljivo takoj. Vabljeni na ogled! In Rudnik, 2km from Križanke, a bright and partly renovated 2-bedroom apartment net area 71,2 sqm. The apartment is located in an elevated ground floor and comprises two bedrooms, living room with dining area and exit to the loggia (3,1sqm), and the kitchen is separated from the living room with a partition wall and also the exit to the loggia. Bathroom and toilet are separated and renewed. The living room has air conditioning. The apartment is furnished, it is possible to deal with the owner regarding the removal or adding the equipment. Parking around the building, where there is enough parking spaces. It is possible also to rent a garage. Available immediately. You are welcome to visit!
16. 03. 17 15:07 nepremicnine.si21.com
3 sobe
71.2 m²
600 €
opis V Ljubljani, natančneje v Trnovem , oddamo lepo, prenovljeno, 3 sobno stanovanje. Po izmeri GURS 81 m2 (neto 74,8 m2), zgrajeno l. 1983, adaptirano l. 2015, v 1. nadstropju. Stanovanje ima lepo razporeditev ima krasen pogled na zelen park. Razporeditev prostorov obsega predsobo, walk-in garderobo, kuhinjo z jedilnico in shrambo, dnevno bivalni prostor z izhodom na ložo. Ima dve prostorni spalnici, kopalnico s kadjo in ločene sanitarije. Obrnjeno je na jug. V neposredni bližini je vsa infrastrukture (trgovina, pošta, šola, vrtec, itd.). Garažo za avtomobil je mogoče najeti v neposredni bližini bloka. Le nekaj minut peš ali s kolesom do starega mestnega jedra in od glavne tržnice. Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Na voljo je takoj, vabljeni k ogledu. Vljudno vabljeni na ogled/najem. In Ljubljana, more precisely in Trnovo, beautiful, renovated, 2 bedroom apartment. It is measured 81 sqm (net 74.8 sqm), constructed in 1983, renovated in 2015, on 1st floor. The apartment has a nice layout and a gorgeous view of the green park. Layout comprises an entrance hall, walk-in wardrobe, kitchen with dinning room and pantry, living room with exit to the loggia. It has two spacious bedrooms, bathroom with bath tub and separate toilet. It is facing the south. In the immediate vicinity of all facilities (shops, post office, school, kindergarten, etc.). Garage for a car can be rented in the immediate vicinity of the building. Only a few minutes on foot or by bike to the old city town and the central market. Property is available for a limited period of 11 months with the possibility of extension. Available immediately. You are welcome to visit.
10. 03. 17 22:02 nepremicnine.si21.com
3 sobe
81.0 m²
890 €
opis V Izoli oddamo moderno, 3 sobno stanovanje , v velikosti 84,6m2 bivalne površine, izgradnje je l. 2007, in je le 50 m od morja s prekrasnim razgledom na Izolsko marino. Stanovanje je izjemno svetlo. Opremljeno je moderno in kvalitetno. V stavbi je dvigalo in je primerno tudi za invalide morda z manjšimi posegi (klančine). Družini je prijazno. Stanovanje ima tudi klet v izmeri 3,00m2 (po dogovoru). Parkirno mesto oziroma parking je mogoče najeti v bližnji okolici (mestna dovolilnica) prav tako garažo. Mesečni stroški se gibljejo cca 150,00 eur/ mesec. Razpored prostorov; vhod, predprostor, dve spalnici, kopalnica, prostorna dnevna soba povezana s kuhinjo in jedilnim delom. Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini pošta, policija, pizzerija restavracije, banke, .... Oddamo ga za dobo 11 mesecev in ne manj kot 6 mesecev (stvar dogovora). Hišni ljubljenčki žal niso dovoljeni. Vljudno vabljeni na ogled/najem. In Izola, modern two bedroom apartment in size 84,6sqm living area, it was built in 2007 and is just 50 meters from the sea with a beautiful view of the Izola port. The apartment is extremely bright. It is modern equipped and with high quality. The building has an elevator and is also suitable for people with disabilities maybe of a minor nature (ramps). It is family-friendly apartment. The apartment also has a cellar measuring 3,00sqm (by agreement). Parking place can be rented in the nearby area (city permit), as well as the garage. Monthly costs vary from about 150.00 euros / month. Layout; entrance hall, two bedrooms, bathroom, spacious living room connected with kitchen and dining area. All necessary infrastructure is in the immediate vicinity of the post office, police, pizza restaurants, banks, .... For a period of 11 months and not less than 6 months (subject to an agreement). Pets are not allowed. You are cordially invited to viewing / rental.
21. 03. 17 11:43 nepremicnine.si21.com
3 sobe
84.6 m²
1.200 €
opis Oddamo opremljeno meščansko stanovanje z visokimi stropovi na čudoviti lokaciji v bližini Kongresnega trga in Drame, stanovanje sestavljajo naslednji prostori, kuhinja z jedilnico, dnevna soba (trenutno ni opremljena-možnost dogovora), 2 spalnici, manjša kopalnica s tušem. V stanovanju je v 3 sobah parket, v kuhiniji laminat. Pralni stroj v kuhinji. V isti etaži stanovanju pripada tudi manjša shramba.Parkirno mesto na prostem za zaporo (v kratkem je predvidena prenova in ureditev dvorišča). Vseljivo takoj. Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemane +DDV. For rent furnished bourgeois apartment with high ceilings in a great location near Congress Square and Drama, the apartment consists of the following rooms, kitchen, living room (not currently equipped-option for agreement), 2 bedrooms, a small bathroom with a shower. The apartment has in 3 rooms parquet, in kitchen laminate. Washing machine in the kitchen. On the same floor of apartment there is also a small storage room . Parking place on the yard behind bar (in near future is planned renovation and arrangement of the yard). Available immediately. An Energy Performance Certificate has not yet been obtained for the real estate. Property is renting for a limited period of 11 months with possibility of extension. Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
10. 03. 17 13:47 nepremicnine.si21.com
3 sobe
68.3 m²
1.000 €

Maribor, Tabor, Jezdarska 8b

Maribor, Tabor, Jezdarska 8b
3-SOBNO STANOVANJE V MAGDALENI MARIBOR, TABOR: Oddamo novejše lepo urejeno in opremljeno stanovanje, ki se nahaja na odlični lokaciji v bližini potrebne infrastrukture – šola, trgovine, UKC, center, … LASTNOSTI NEPREMIČNINE: Letnik: 2008 Nadstropje: 3 (dvigalo) Površina stanovanja: 77,40 m2 z balkonom in kletno shrambo – uporabna površina je 68,70 m2 Razporeditev: predsoba, kopalnica, spalnica z garderobno sobo, otroška soba, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo – izhod na balkon Lega: sever – vzhod Talne obloge: parket, keramika Okna: PVC z zunanjimi žaluzijami Priključki: elektrika, voda, telefon, catv, plin (vsa poraba se obračuna po števcih) Ogrevanje: plinska etažna peč Oprema: všteta v ceno Zemljiškoknjižno stanje: urejeno, brez bremen Stanovanju pripada parkirno mesto v kletni garaži. Priporočamo ogled vsem, ki iščejo novejše opremljeno stanovanje z nizkimi stroški. Pogoj najema je, da najemnik ob podpisu najemne pogodbe, plača stroške posredovanja pri najemu predmetne nepremičnine, v višini ene najemnine + 22 % ddv.
10. 03. 17 13:26 c21.si
3 sobe
77.4 m²
450 €
V spodnji Šiški (Vodnikova cesta) v Ljubljani oddamo 2,5-sobno stanovanje v izmeri 71 m2 (65,2 m2 – stanovanje, 5,8 m2 – balkon), ki se nahaja v 6/6 nad. stanovanjskega bloka zgrajenega l. 1985. Stanovanje je deloma opremljeno, svetlo, prostorno in takoj vseljivo. Razporeditev prostorov: predsoba, kopalnica, kuhinja z jedilnico odprta proti dnevnem prostoru, ki je pregrajen z leseno pregrado z dodatnim (delovnim) kabinetom, velik balkon (izhod iz dnevne sobe), spalnica. Orientirano na vzhod. Ogrevanje: toplovod. V bloku sta 2 dvigali. V neposredni bližini je vsa pomembnejša infrastruktura (vrtec, OŠ, trgovina, LPP (1, 3, 5, 7, 8, 25)), …). Lep odprt pogled na mesto. Primerno za par ali največ 3 osebe. Vseljivo takoj. Ob pričetku najema je potreben polog varščine v višini dvomesečne najemnine. Najemnina ne vključuje obratovalnih stroškov. Najemodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini dogovorjene dvomesečne najemnine + ddv na način, da najemnik plača polovico omenjene obveznosti oziroma enomesečno najemnino + ddv.
10. 03. 17 17:31 abc-nepremicnine.si
71.0 m²
500 €
opis Na Kolarjevi ulici v manjšem bloku, oddamo 3-sobno stanovanje v visokem pritličju. Stanovanje se nahaja na mirni ulici in mu pripada garaža. Obsega dve spalnici, dnevno sobo z jedilnico ter kuhinjo z izhodom na balkon. Kopalnica in toaletni prostor sta ločena. Iz hodnika je dostop do shrambe. Vseljivo takoj. Vabljeni na ogled! In Kolarjeva in a small building, 2-bedroom apartment in an elevated ground floor. The apartment is located on a quiet street and has a garage. It comprises of two bedrooms, a living room with dining area and kitchen with balcony. Bathroom and toilet are separate. From the hallway is access to a storage. Available immediately. You are welcome to visit!
9. 03. 17 15:06 nepremicnine.si21.com
3 sobe
76.6 m²
700 €
opis Studio apartment for rent in a well kept Villa (nett surface 30m2). Studio is fully furnished and modernly equipped, air conditioned and has a lounge area, kitchenette, bathroom and exit to a terrace (10m2). Fixed operating costs in the amount of 160 EUR / month cover everything including the Internet and CTV and heating / cooling (no additional cost). Oudoor reserved parking place 30 EUR / month or garage parking 50EUR / monnt. All necessary infrastructure in vicinity. City bus line nr. 13. Suitable for one person or a couple. Available immediately. Pets are not allowed. Agency commission in amount of one monthly rent + 22% VAT is charged. Oddamo garsonjero v urejenem vila bloku neto površine cca 30m2 + 8m2 terase na lokaciji med Štepanjskim naseljem in Hrušico. Garsonjera je v celoti po meri in moderno opremljena, klimatizirana in ima bivalni del, kuhinjsko nišo, kopalnico ter izhod na teraso v izmeri cca 8m2. Fiksni obratovalni stroški v višini 160 EUR/mes zajemajo vse vključno z internetom in KTV in ogrevanjem/hlajenjem (ni dodatnih stroškov). Najem zunanjega parkinga 30 EUR/mes ali parkinga v garaži 50eur/mes. Vsa potrebna infrastruktura. Primerno za eno ali dve osebi. Cca 1km do obvoznice in 3km do centra mesta. V neposredni bližini vsa potrebna infrastruktura. LPP št. 13. Domače živali niso dovoljene. Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.
10. 03. 17 13:54 nepremicnine.si21.com
38.0 m²
360 €
opis V Šiški oddamo 4-sobno stanovanje s 140m2 notranje površine in vrtom površine 250m2. Stanovanje je bilo leta 2015 prenovljeno in obsega zelo svetel in odprt dnevni prostor z izhodom na vrt, polno opremljeno kuhinjo, tremi spalnicami, veliko prostorno kopalnico s tušem ter ločen WC. Pred hišo je prosto za parkiranje enega avtomobila. Povprečni stroški znašajo 120eur/mesec plus 160eur na mesec za kurilno olje. Vseljivo takoj. Vabljeni na ogled! In Šiška 3 bedroom apartment with 140 sqm of internal area and 250 sqm garden area. Apartment was renovated in 2015 and comprises a very bright and open living room with exit to the garden, fully equipped kitchen, three bedrooms, a large spacious bathroom with shower and separate toilet. In front of a house there is a space for one parking. The average cost is 120EUR / month plus 160EUR per month for heating oil. Available immediately. You are welcome to visit!
10. 03. 17 13:36 nepremicnine.si21.com
4 sobe
140.0 m²
1.350 €
opis Oddamo opremljeno stanovanje v soseski Trubarjev kvart. Stanovanje ima 45,21m2 uporabne površine in obsega: predsoba, kopalnica v kateri je tudi pralni stroj, glavni prostor ki je razdeljeno na kuhinjo (pečica, steklokeramična plošča, hladilnik) ter spalno-bivalni del z izhodom na odprto ložo (4,60m2). Stanovanje je klimatizirano. Pripada mu kletna shramba (4,66m2) ter eno parkirno mesto v garaži pod objektom. V stavbi je dvigalo. Na željo najemnika se lahko odstrani del pohištva (postelja, kavč, lesena miza, ter pisalna miza). Na željo najemnika najemodajalec dokupi večjo posteljo. Varščina v višini ene mesečne najemnine. Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV. Vseljivo takoj. Furnished apartment for rent in the neighborhood Trubarjev kvart on Komenskega street. The apartment has a usable area 45,21m2. It has a hallway, bathroom where is washing machine, the main area is divided into kitchen (oven, hob, fridge) and a sleeping-living area with access to the open loggia (4,60m2). The apartment is air conditioned. It has also basement storage (4,66m2) and a parking in the garage under the building. The building has an elevator. On the tenant request could be removed some of the furniture (bed, couch, wooden table and a study desk). Landlord could buy another bigger bed. Sucurity deposit in amount of one monthly rent. Agency commission in amount of one monthly rent + 22% VAT is charged. Available immediately.
10. 03. 17 13:41 nepremicnine.si21.com
1 soba
54.53 m²
600 €
opis LJ. CENTER , Oddamo prijetno staromeščansko stanovanje v skupni izmeri 68,30 m2. Stanovanje je bilo adaptirano l. 2007 in kompletno prebeljeno l. 2017. Stanovanje je sestavljeno iz kuhinje z jedilnico in treh velikih sob z visokimi stropovi ter kopalnice. Nahaja se v bližini Kongresnega trga, Cankarjevega doma... Stanovanju pripada tudi pokrito parkirno mesto na dvorišču in shramba v istem nadstropju kot je stanovanje. Stanovanje je delno opremljeno, po dogovoru se lahko tudi celotno opremi. Stanovanje je vseljivo takoj. Oddamo za 11 mesecev, z možnostjo podaljšanja. Varščina v višini enomesečne najemnine. Cena 800 EUR +stroški. Koda: S75 Plačilo za storitev posredovanja v višini enomesečne najemnine + ddv.
21. 03. 17 23:44 nepremicnine.si21.com
3 sobe
68.3 m²
800 €
1 2 3 4 5 6