opis V Zalogu (Pot v mejah 18) se oddaja 2 sobno stanovanje v velikosti 42,5m2 . Nahaja se v novejšem vila-bloku zgrajenem leta 2000 Obsega : hodnik, kopalnico z wc-jem, dnevno bilavni del z jedilnico in kuhinjo ter ločeno spalnico Stanovanje je opremljeno (razvidno iz slik), v stanovanju sta dve klimi V neposredni bližini trgovina, banka, vrtec, šola, LPP,... Parkiranje možno pred objektom , vseljivo takoj
Včeraj ob 01:47 nepremicnine.si21.com
42.5 m²
400,00 €
opis SEMEDELA: Oddamo 1-sobno stanovanje s pogledom na morje. Razporeditev prostorov: hodnik, kopalnica z wc, bivalni prostor (dnevna soba in spalnica skupaj), ločena kuhinja z jedilno mizo ter izhodom na zastekljeno teraso velikosti 5 m2. Stanovanju pripada klet. Parkiranje je omogočeno za en avtomobil pred stavbo. Hodnik ter kuhinja sta bila v letu 2014 komplet renovirana. Izredno mirna lokacija s čudovitim pogledom na morje in Koper. Ogrevanje na elektriko, v kopalnici je bil leta 2015 menjan bojler. Odda se za obdobje 12 mesecev z možnostjo podaljšanja. Stanovanje je se oddaja od 1. februarja dalje. Stroški znašajo cca. od 110 do 130 EUR na mesec. Stanovanje se oddaja opremljeno. Kajenje v stanovanju ni dovoljeno, primerno za eno osebo ali par brez otrok. Pogoji najema stanovanja so: najemnina 350 EUR/mesec + stroški, varščina in plačilo nepremičninski agenciji Vila Portorož d.o.o. za posredovanje pri oddaji nepremičnine v višini ene mesečne najemnine + DDV.
21. 01. 17 10:24 nepremicnine.si21.com
47.4 m²
350,00 €
opis V CENTRU MESTA ODDAMO VELIKO, ZELO PROSTORNO IN SVETLO 3-SOBNO STANOVANJE S PARKIRNIM MESTOM ZA RAMPO V centru Maribora, zelo blizu peš cone, blizu fakultet in srednjih šol , na začetku Smetanove ulice, oddamo veliko trisobno meščansko stanovanje , ki ima 109,60 m2, od tega ima balkon 3,30 m2. Možno je uporabiti tudi kletno shrambo, ki ima 14,80 m2 in je delno na voljo tudi najemniku. V kvadraturo stanovanja zaradi delne zasedenosti kleti z lastnikovimi zadevami ni všteta. Stavba je bila zgrajena leta 1926, obnovljena pa leta 2000. Stanovanje je vogalno, zato ima deloma vzhodno, deloma južno in deloma zahodno lego. Nahaja se v pritličju večnadstropne meščanske stavbe. Prostori so naslednji: iz dolgega hodnika je naravnost od vhodnih vrat velika dnevna soba , levo je spalnica , vmes pa še ena velika polkrožna soba . Na koncu hodnika, na levi stani, je velika kuhinja z jedilnico , naravnost sta samostojni WC in mala kopalnica . Vse sobe, vključno s kuhinjo, so zelo velike, v povprečju okoli 20 m2 . Ker imajo velika okna , so vsi prostori zelo svetli . Desno od kopalnice je še manjši balkon , obrnjen na dvoriščno stran. Po tleh je položen parket ali novi laminat. Ogrevanje je etažno plinsko . Kuhinja ima vse stroje. Cena za najem znaša 300,00 EUR/mesečno in stroški. Obratovalni stroški : upravitelj – okoli 40 EUR za eno osebo (če v stanovanju živi več oseb, je strošek za vsako nadaljnjo osebo med 15 in 20 EUR); elektrika, voda in plin se plačujejo po števcu. Za plin znaša strošek 150 EUR mesečno v kurilni sezoni oz. 890 EUR za ogrevanje in toplo vodo na leto. Strošek KATV ni vštet. Parkiranje je na dvorišču stavbe, za rampo. Vseljivo takoj. Oddaja se zaposlenim, z rednimi dohodki . Ob podpisu najemne pogodbe najemnik plača varščino v višini dveh najemnin, agenciji pa za posredovanje v višini ene najemnine. Stanovanje se oddaja v najem za obdobje, krajše od enega leta, zato skladno s 334. členom EZ-1 energetska izkaznica ni potrebna. Na željo najemnika se lahko pogodba podaljšuje vsako leto ( v tem primeru bo lastnik pridobil energetsko izkaznico).
21. 01. 17 10:24 nepremicnine.si21.com
109.6 m²
300,00 €
opis V celoti opremljeno , svetlo, prijetno stanovanje na vstopu v mestno jedro nudi kvaliteto bivanja sodobne novogradnje in bližino vse infrastrukture ter mestnega jedra. V ceno najema je všteto tudi pokrito parkirno mesto v kleti . Primerno za par ali posameznika. RAZPOREDITEV: veža, kopalnica z WC, večji prostor - kuhinja, jedilni kot, dnevni prostor z izhodom na balkon, spalnica z izhodom na balkon. Razpoložljivo je takoj. Varščina v višini dveh najemnin. Vollständig ausgestattet, helle, angenehme Wohnung am Eingang in der Altstadt bietet die Lebensqualität der modernen Neubauten und Infrastruktur in der Naehe. Der Mietpreis beinhaltet auch einen überdachten Parkplatz im Untergeschoss. Geeignet für ein Paar oder Einzelperson. DISTRIBUTION: Vorraum, Bad mit WC, größere Zimmer - Küche, Essbereich, Wohnzimmer mit Balkon, Schlafzimmer mit Balkon. Ab sofort verfügbar. Die Sicherheit in der Hoehe von zwei Mieten. Fully furnished, bright, pleasant apartment at the entrance in the old town offers the quality of life in a modern new buildings with all the infrastructure and the proximity of all town. The rental price includes also a covered parking space in the basement. Suitable for a couple or individual. DISTRIBUTION: entrance hall, bathroom with toilet, larger room - kitchen, dining area, living room with balcony, bedroom with balcony. Available immediately. The security of the two rents.
20. 01. 17 22:47 nepremicnine.si21.com
68.0 m²
550,00 €
opis Oddamo svetlo moderno stanovanje v modernem stanovanjsko poslovnem kompleksu,duplex, stanovanje obsega naslednje prostore: dnevna soba z jedilnico, kuhinja, 3 spalnice, 2 kopalnici, wc, garedroba, utility. Uporabna površina 143,29 m2. Stanovanju pripadata tudi 2 loži, vsaka 18,27 m2, shramba, 6,60 m2, ter 3 parkirna mesta. Stanovanje je v fazi opremljanja. Opremljena bo kuhinja in dnevna soba, spalnica, ostali dve sobi pa v dogovoru z najemnikom. Stanovanjska stavba ima 24 urno recepcijo z varnostno in vratarsko službo. V stanovanju so panoramska okna s troslojno zasteklitvijo, centralno prezračevanje, vgrajen zaslon na dotik za regulacijo temperature, prezračevanja ter razsvetljave. Vseljivo po dogovoru. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemane +DDV. For rent bright modern apartment in a modern residential-commercial complex, duplex apartment includes the following rooms: living room, dining room, kitchen, 3 bedrooms, 2 bathrooms, toilet, wardrobe, utility. The usable area of ??143.29 m2. Apartment has also 2 loggias, each 18,27 m2, storage room 6.60 m2 and 3 parking spaces. The apartment is at the stage of furnishing. The apartment will be with kitchen and living room, bedroom, and the other two rooms will be agreed regarding the need of the tenant. Residential building has 24 hour reception with security. In the apartment there are panoramic windows with triple glazing, central ventilation, built-in touch screen to control the temperature, ventilation and lighting. Available by agreement. Conditions of renting: the cost of fees for the service mediation shall be divided in such a way that a lessee pays a commission in the amunt of one monthly rent + VAT.
20. 01. 17 22:24 nepremicnine.si21.com
186.43 m²
2.500,00 €
opis Center, oddamo prostorno 3 sobno stanovanje v 5 nadstropju z dvigalom, stanovanje obsega večjo predsobo, ločeno kuhinjo, večjo dnevno sobo, 2 spalnici z vgradnimi omarami, kopalnico, wc in balkon, oprema po dogovoru, vseljivo takoj. Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemane +DDV. Center we rent a spacious 3 bedroom apartment in a 5 floor with elevator, apartment comprises larger hallway, separate kitchen, larger living room, 2 bedrooms with built in cupboards, bathroom, toilet and balcony, equipment by agreement, available immediately. An Energy Performance Certificate has not yet been obtained for the real estate. Property is renting for a limited period of 11 months with possibility of extension. Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT
20. 01. 17 22:24 nepremicnine.si21.com
96.9 m²
1.200,00 €
opis Na ulici Lepi pot v Ljubljani oddamo 3 sobno stanovanje v visokem pritličju urejenega bloka. Stanovanje je bilo v celoti prenovljeno v lanskem letu (tla, stropi, inštalacije, kopalnice). Stanovanje obsega dnevno bivalni prostor iz katerega je izhod na balkon. Dve spalnici z vgradnimi omarami ter prostorno kopalnico s tušem. Pri vhodu v stanovanje se nahaja tudi utility, ki se uporablja tudi za garderobno omaro. V stanovanju so vgrajena kvalitetna lesena okna, prezračevanje prostorov in talno gretje. Pred blokom stanovanju pripada tudi določeno parkirno mesto, za blokom pa uporaba zelenice. Po dogovoru je na voljo tudi ožja garaža, ki je primerna za shranjevanje ali parkiranje motorja. Stroški znašajo med 150 in 200 eur. Vabljeni k ogledu! On the street Nice way to Ljubljana for rent 3 bedroom apartment in higher ground floor of a block of sound. The apartment was completely renovated last year (floors, ceilings, fixtures, bathrooms). The apartment comprises living room area from which exit to the balcony. Two bedrooms with built-in wardrobes and a spacious bathroom with shower. At the entrance to the apartment there is also a utility room which is also used for the wardrobe. In the apartment they are fitted with high quality wooden windows, ventilation and underfloor heating. Before the apartment block belonging to a certain parking space for the block, the use of greens. By convention, it is also available narrower garage, which is suitable for storage or parking of the motor. Costs between EUR 150 and EUR 200. Take a look!
19. 01. 17 22:24 nepremicnine.si21.com
77.2 m²
950,00 €
opis Oddam garsonjero v neposredni bližini mesta na lokaciji Vič-Rudnik. Garsonjera je svetla, odlično vzdrževana in na najvišjem nadstropju. V najemnino je vključeno opremljeno stanovanje (opremljena kuhinja, opremljena kopalnica, klimatska naprava, domofon, opremljen balkon, pralni stroj in hladilnik), klet, notranja kolesarnica in parkirni prostor. Garsonjera je bila letos v celoti pobeljena. Nakupovalno središče Vič-Rudnik je oddaljeno le par deset korakov. Na avtobusnem postajališču ima postajališče več kot ena linija mestnega prometa. Stroški se plačajo po porabi.
19. 01. 17 22:24 nepremicnine.si21.com
37.0 m²
400,00 €
opis V Vili Urbana, v neposredni bližini strogega centra prestolnice, oddamo 3 sobno stanovanje v izmeri 109m2. Stanovanje obsega dnevno-bivalni prostor z izhodom na ložo, spalnico z lastno kopalnico s kadjo, dodatno kopalnico s tuš kabino, pisarno in utility sobo. Gre za stanovanje v nadstandardnem objektu, ki ima 24 urno varovanje in je v celoti opremljeno. V kleti objekta stanovanju pripada 1 parkirno mesto. Odlična lokacija objekta omogoča neoviran dostop z avtomobilom in je minuto oddaljena od strogega centra Ljubljane - peš cone. Stroški znašajo 300eur + internet. Varščina v višini ene najemnine. Vabljeni k ogledu! The Villa Urbana, near the historical center of the capital, for rent 3 bedroom apartment measuring 109m2. The apartment comprises living room with access to the loggia, bedroom with en suite bathroom with bath, a second bathroom with shower, office and utility room. It is an apartment in a first- rate facility which has 24 hour security and is fully furnished. In the building's basement apartment belongs 1 parking space. Excellent location facility allows unimpeded access by car and is a minute away from the historical city center - pedestrian zone. Costs amounted to EUR 300 + Internet. Security in the amount of one rent. Take a look!
19. 01. 17 22:24 nepremicnine.si21.com
109.0 m²
2.200,00 €
opis Šiška-Plešičeva ulica, oddamo enosobno stanovanje z otroškim kabinetom ter balkonom. Stanovanje je delno opremljeno. Cena najemnine je 390 eur, stroški niso všteti v ceni. Ob najemu je potrebno plačati 500 eur varščine ter eno mesečno najmenino provizijo agencije za posredovanje. Stanovanje je primerno za par ali manjšo družino. Vsa infrastruktura v neposredni bližini. KODA: O1281ŠI
19. 01. 17 16:47 nepremicnine.si21.com
42.0 m²
390,00 €
opis Oddamo popolnoma prenovljeno stanovanje (novi podi, inštalacije, stavbno pohištvo, radiatorji in okna). Stanovanje obsega tri ločene sobe (neopremljene), ter opremljen bivalni prostor s kuhinjo in jedilnim kotom. Kuhinja je kompletno opremljena (štedilnik s pečico, pomivalni stroj, napa). V kopalnici je pralno sušilnim strojem. Stanovanju pripada kletna shramba v izmeri 12,60m2. V bloku ni dvigala. Pred blokom je možno parkiranje na skupnih parkirnih mestih. Lokacija ponuja vso potrebno infrastrukturo (trgovina, pošta, banka, vrtec, šola, postajališča LPP). Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Vseljivo, februar 2017. Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV. Apartment for rent, completely renovated. It has three separate rooms (unfurnished), and furnished living area with kitchen and dining area. The kitchen is fully equipped (stove, oven, dishwasher, hood). In the bathroom is a washer-dryer. Apartment has a basement storage in size 12,60m2. In front of the building is a parking common parking space. Location offers all the necessary infrastructure (shops, post office, bank, kindergarten, school, city bus). The premise is available for a limited period of time, for 11 months, with the possibility of extending the contract for the same period of time. Available, February 2017. Condition of the lessor that the lessee receives a part payment of agency commission in the amount of one rent plus 22% VAT.
19. 01. 17 10:24 nepremicnine.si21.com
64.9 m²
650,00 €
opis Oddamo opremljeno svetlo stanovanje v lepi, urejeni večstanovanjski hiši z devetimi stanovanji. Stanovanje obsega bivalni prostor s kuhinjo (pomivalni stroj, pečica, steklokeramična plošča) jedilni kot in garderobna soba, kopalnica (sušilni in pomivalni stroj) in dve sobi locirani na zahod. Možen najem garaže v izmeri 16m2 za 50€/mesec. Shramba za kolesa je skupna. Obratovalni storški 120-180€/mesec z vključenim internetom+tv. V hiši ni dvigala. Lokacija ponuja neposredno bližino špotnega parka Kodeljevo, UKC, oddaljenost do center 15-20min hoje, BTC, hrib Golovec...Varščina v višini dveh najemnin. Vseljivo takoj. Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV. Apartment for rent in Kodeljevo. It is fully furnished and is located in a villa with nine apartmets. Location offers realy quick acces to sport center Kodeljevo, University Medical Centre, 15-20 min walking distance to city center and much more. The apartment consists of living room with dining area and kitchen with all appliances, bathroom (washing and dryer), two rooms. It is possible to rent parking space in the garage for 50€/month. No lift in the building. Additional costs app 120-180€ (summer-winter) included internet+tv. Suitable for individual, couple or family. Available immediately. Agency commission in amount of one monthly rent + 22% VAT is charged.
18. 01. 17 22:24 nepremicnine.si21.com
55.0 m²
500,00 €
opis Oddaja popolnoma prenovljenega stanovanja na lokaciji Preska. Stanovanje obsega predprostor, dnevni prostor z balkonom, jedilnica in kuhinja, spalnica ter kopalnica. Skupno parkirišče. Primerno za par, posameznika ali manjšo družino. 2-mesečna varščina. Completely renovated apartment for rent on location Preska. Flat volume entrance hall, living room with balcony, dining room and kitchen, bedroom and bathroom. Common parking. Suitable for couple, individual or small family. 2-month security.
18. 01. 17 22:24 nepremicnine.si21.com
62.0 m²
450,00 €
opis V centru Ljubljane, v bližini Ledina centra, oddamo 1-sobno stanovanje. Obsega kuhinjo z jedilnico in izhodom na balkon. Kopalnico s tušem ter večjo sobo s podestom za spalni del. Stanovanje je bilo pred mesecem dni v celoti prenovljeno in opremljeno (klima, pralni in pomivalni stroj, sesalec, likalnik, posoda,...), še nevseljeno. Stroški znašajo od 80 do 150 eur, vključno z internetom. Varščina v višini ene najemnine. Stanovanju pripada določeno parkirno mesto na dvorišču objekta. Takoj vseljivo. Vabljeni k ogledu! In the center of Ljubljana, near the center of wasteland, rent one-bedroom apartment. It comprises a kitchen with dining area and balcony. Bathroom with shower and a larger room with a platform for the sleeping area. The apartment was a month ago completely renovated and furnished (air conditioning, washing machine and dishwasher, vacuum cleaner, iron, dishes, ...), even nevseljeno. Costs range from € 80 to € 150, including the Internet. Security in the amount of one rent. Apartment has a certain parking place in the courtyard of the building. Immediately ready to move. Take a look!
18. 01. 17 22:24 nepremicnine.si21.com
37.0 m²
950,00 €
opis Bled, alpski bloki, oddamo v najem garsonjero v izmeri 21 m2,, popolnoma opremljeno, v IV. nadstropju, z balkonom. Lep razgled, prijeten balkon, mirna okolica, Ostali mesečni stroški znašajo okrog 60 EUR. Vseljiva takoj. Varščina v višini mesečne najemnine. Bled , studio with 21 sqm for rent in the 4-th floor of the alpine block, furnished, with the balcony and nice view. Other monthly costy - 60 EUR.
18. 01. 17 02:54 nepremicnine.si21.com
21.0 m²
220,00 €
opis V centru mesta v neposredni bližini mestne tržnice bo s 1. 2. 2017 za najem na voljo obnovljeno in opremljeno 3-sobno stanovanje. Obsega predprostor, hodnik, dnevni prostor, kuhinjo, spalnico, otroško sobo, kopalnico in ločen WC. Stanovanju pripada tudi manjša klet. Stanovanje bo v celoti opremljeno s kvalitetno in moderno opremo. Ogledi so možni od 1. 2. 2017 dalje. Varščina v višini 3-mesečne najemnine se položi na račun lastnika stanovanja in se vam po poteku najemnega razmerja vrne v celoti oz. se iz nje poračuna morebitno nastali dolg.
17. 01. 17 04:46 nepremicnine.si21.com
58.5 m²
350,00 €
opis V Dukičevem bloku v centru mesta oddamo prostorno trisobno stanovanje s pogledom na Nebotičnik in park Tivoli. Stanovanje ima bivalno površino v izmeri 121,90 m2. Nahaja se v četrtem nadstropju in obsega kuhinjo z jedilnico, ki sta med seboj ločeni z drsnimi vrati, dnevno sobo, otroško sobo, spalnico, dve kopalnici, dva balkona, notranjo shrambo ter klet. Stavba ima dvigalo, za stanovalce so rezervirana parkirna mesta za zapornico, v bližini pa je možno najeti garažo. V stanovanju je v vseh sobah tudi klima. Po željah najemnika je možno stanovanje tudi preurediti. Oddamo za 11 mesecev, z možnostjo podaljšanja. Vabljeni k ogledu. In great location in the center of the city, in blocks named »Dukičevi bloki« spacious three bedroom apartment with a nice view of park Tivoli. Apartment has living space in size 121,90 sqm. It is located in a fourth floor and consists kitchen, dining room, living space, childrens room, bedroom, two bathrooms, two balconies, storage and basement. The block ha san elevator, it is also possible to park infront of the building or rent a park space in the garage. It is possible to rearrange the apartment according to tenants wishes. Ready to move in at the end of November. You are welcome to visit.
17. 01. 17 04:46 nepremicnine.si21.com
121.9 m²
1.300,00 €
opis Oddamo svetlo, prenovljeno in opremljeno 2,5-sobno stanovanje v Šiški. Stanovanje se nahaja v 3. nadstropju urejenega bloka (nova streha, nova fasada) brez dvigala. Stanovanje obsega: hodnik z vgradno omaro, velika kopalnica s pralnim strojem, spalnica, kuhinja, dnevna soba z jedilnico, kabinet s posteljo in omaro. Stanovanju pripada tudi shramba v kleti. Parkiranje je možno pred blokom. Zaželena dolgoročna oddaja. Na voljo takoj. Vabljeni na ogled! Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemane +DDV. For rent bright, renovated and furnished 2,5-room apartment in Šiška. The apartment is located on the 3rd floor of well-maintained building (new roof, new facade) without elevator. The apartment comprises: hallway with built-in closet, large bathroom with washing machine, bedroom, kitchen, living room, dining room, smaller room with bed and wardrobe. The apartment has a basement. Parking is possible in front of the building. Long-term renting is preferred. Available immediately. You are welcome to visit! Conditions of renting: the cost of fees for the service mediation shall be divided in such a way that a Lessee pays a commission equaling to one monthly rent + VAT.
15. 01. 17 01:47 nepremicnine.si21.com
55.8 m²
540,00 €
opis V meščanski hiši v Rožni dolini s tremi etažami. Oddamo popolnoma opremljeno svetlo stanovanje (poslovni apartma) v mansardi, zaključena celota s kuhinjo, dnevno bivalni prostor s kamino in ločenim spalnim delom, kopalnica (pralni stroj), balkon. Primerno za poslovneža ali par. Neposredna bližina parka Tivoli, center mesta. Etažno centralno gretje na mestni plin, klimatska naprava, ki hladi in greje, optika. Parkirno mesto na osnovi dovolilnice (doplačilo mesto Ljubljana) v ulici pred hišo. Vseljivo takoj. Varščina v višini ene najemnine. Možen najem stanovanja za krajše obdobje po dogovoru. Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV. In an old Villa is a beautiful bright completely furnished apartment on perfect location in Rožna Dolina. Suitable for business person or a couple. Apartment is in the in the attic and comprises kitchen, living room with fireplace and a separate sleeping area, bathroom (washing machine), balcony. All infrastructure in the vicinity (central park Tivoli, City Center,…). Sucurity deposit in amount of one monthly rent. It is posssible to rent for shorter time period. Agency commission in amount of one monthly rent + 22% VAT is charged. Available in January 2017.
14. 01. 17 13:47 nepremicnine.si21.com
56.0 m²
800,00 €
opis Oddamo stanovanje v bližini Zmajskega mostu, kuhinja ločena z jedilnico, dnevna soba, 1 velika spalnica, 1 manjša spalnica, kopalnica-tuš. Stanovanje je kompletno opremljeno. Parkirno mesto možnost najema parkirna hiša na Komenskega. Vseljivo po dogovoru. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV. Apartment for rent near the Dragon bridge, Market, apartment has kitchen, dining room, living room, 1 large bedroom, 1 smaller bedroom, bathroom-shower. The apartment is fully furnished. Parking possibility to rent a parking garage in Komenskega. Available by agreement. Rental Conditions: Costs of commission for the service mediation shall be divided in such a way that the tenant pays a fee equal to one month rent + VAT.
13. 01. 17 22:47 nepremicnine.si21.com
68.7 m²
700,00 €
opis Svetlo novejše stanovanje v manjšem vila bloku v Črnučah. Stanovanje obsega predprostor z balkonom, dnevni prostor k kuhinjo, dve sobi, kopalnico. Parkirišči za dva avtomobila - dvigalo v garaži objekta in shramba. primerno za par ali družino z enim otrokom. 2-mesečna varščina. Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemane +DDV. Light newer apartment in a small villa block in Črnuče. The apartment comprises an entrance hall with a balcony, a living room to the kitchen, two bedrooms, bathroom. Parking for two cars - elevator in the garage of the building and storage room. Appropriate for couple ot family with one child. 2-month security deposite. An Energy Performance Certificate has not yet been obtained for the real estate. Property is renting for a limited period of 11 months with possibility of extension. Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
13. 01. 17 22:47 nepremicnine.si21.com
78.0 m²
650,00 €
opis Na odlični lokaciji za Bežigradom, na Topniški ulici, oddamo prijetno enosobno stanovanje z balkonom in zimskim vrtom ter parkirnim mestom v garaži. Blok je zgrajen leta 2002 in ima dvigalo. Stanovanje v skupni izmeri 52m2 ima 42m2 notranje površine in obsega bivalno kuhinjo z izhodom na velik balkon, sobo, ki je razdeljena na spalni in dnevni del in ima izhod na zimski vrt, udobno kopalnico, predsobo, kletno shrambo in parkirno mesto v garaži. Vseljivo je v začetku februarja. Ima vse priključke in ogrevanje na toplarno. Primerno za par ali posameznika, v celoti opremljeno. Najemnina je 450 EUR na mesec + stroški + enomesečna varščina. In Ljubljana - Bežigrad, on Topniška street; nice one-bedroom apartment with a balcony, winter garden and a parking space in the garage. The block was built in 2002 and has an elevator. THe apartment is measuring in total 52sqm; 42 sqm of interior surface; comprises a large kitchen with access to a large balcony room, which is divided into sleeping and living area and has an exit to the winter garden, bathroom, hallway, basement storage room and a parking in the garage. Available in early February. Suitable for a couple or individual; fully equipped. The rent is 450 EUR per month + expenses + one month security deposit.
13. 01. 17 22:47 nepremicnine.si21.com
52.0 m²
450,00 €
opis V Zg. Šiški oddamo opremljeno garsonjero v štiri stanovanjskem objektu z lastnim vhodom in možnostjo koriščenja atrija. Oprema stanovanja je sodobna, zelo dobro ohranjena in funkcionalna (pralni stroj, sušilni stroj, tuš kabina, pomivalni stroj, štedilnik, TV, ter pohištvo: predsoba, kuhinja, jedilni kot, dnevni prostor in postelja). Stanovanje je v nizkem pritličju in je svetlo. Vsak prostor ima naravno svetlobo in prezračevanje. Stanovanje je opremljeno s potrebno infrastrukturo. Stroški se plačujejo pavšalno in sicer 130 EUR/mesec (elektrika, ogrevanje, internet, TV). V bližini sta AP LPP št. 5 in 7. V radiju 600m se nahajata tudi trgovina in tržnica, še 300m dlje pa je Koseški bajer. Do mestne obvoznice potrebujete 3 minute vožnje. Pogoj najema: v stanovanju je zaželena ena oseba, nekadilka, brez hišnih ljubljenčkov in z redno zaposlitvijo in sicer za daljše obdobje. Najemnik plača ob podpisu najemne pogodbe varščino lastniku v višini mesečne najemnine. Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine + DDV nepremičninski agenciji.
13. 01. 17 14:54 nepremicnine.si21.com
35.0 m²
350,00 €
opis Na odlični, mirni in sončni lokaciji v Rožni dolini oddamo 4 sobno stanovanje, ki se nahaja v luksuznem vila bloku zgrajenem in dokončanem v letu 2013. Stanovanje obsega cca 107m2 čiste stanovanjske površine in mu pripada še večja tarasa v izmeri 33m2, shramba površine 6m2 ter dve parkirni mesti v garaži pod objektom. Gradnja je izjemno kakovostna in nizko energijska, kar dokazuje tudi vrhunska energetska ocena A1. Vsaka stanovanjska enota ima svojo toplotno črpalko za ogrevanje in hlajenje ter rekuperacijsko prezračevanje. Stanovanje odlikujejo kakovostni zaključni materiali, velika in prostorna terasa, ter sončna jugozahodna lega. V objektu se nahaja tudi dvigalo. Stanovanje še ni bilo vseljeno, vpisano v zemljiško knjigo ter bo v kratkem pripravljeno za oddajo. Stanovanje bo delno opremljeno. Vgrajena bo kuhinja, spalnica, otroška soba, utility. Vsa oiprema bo nova in višjega cenovnega razreda. Primero za ljudi z izbranim okusom, ki si želijo bivati v kakovostnem objektu na dostopni in vrhunski lokaciji. Oprema na prvi sliki je simbolična. Stanovanje je v fazi opremljanja. Za vse informacije in ogled pokličite in si rezervirajte termin za ogled.
13. 01. 17 04:47 nepremicnine.si21.com
146.2 m²
2.590,00 €
1 2 3 4 5