opis Oddamo svetlo in opremljeno 2-sobno stanovanje v Bežigradu (BS3). Stanovanje je funkcionalno razporejeno in obsega: hodnik, kopalnica, dnevna soba, kuhinja z jedilnico, spalnica. Vsa potrebna infrastruktura je blizu: Mercator, šola, LPP, obvoznica, itd. Na voljo 3.5.2017. Vabljeni na ogled! Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja in energetska izkaznica je v izdelavi. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemine +DDV. For rent bright and furnished 2-room apartment in Bežigrad (BS3). The apartment is functionally arranged and comprises: hallway, bathroom, living room, kitchen, bedroom. All necessary infrastructure is close by: grocery store, bus station, school, ring roads, etc. Available 5/3/2017. You are welcome to visit! The premise is available for a limited period of time, for 11 months, with the possibility of extending the contract for the same period of time and the energy performance certificate is in preparation. Conditions of renting: the cost of fees for the service mediation shall be divided in such a way that a Lessee pays a commission equaling to one monthly rent + VAT.
24. 04. 17 17:09 nepremicnine.si21.com
45.5 m²
460 €
opis V prekrasnem sončnem in urejenem naselju Nova Grbina oddamo lepo, delno opremljeno 4-sobno stanovanje, z očarljivim balkonom in pripadajočim parkirnim mestom v pokriti garaži. Zgrajeno l. 2002, delno obnovljeno l.2007, 3/3 - dostop z dvigalom in parkirno mesto v garaži. Stanovanje je svetlo in funkcionalno razporejeno; obsega prostorno dnevno sobo z jedilnim delom (ostane delna oprema) in izhodom na velik balkon (18 m2) ter prehodom v kuhinjo (ostane polno opremljena), dve spalnici ter kopalnico (tuš - popolnoma prenovljeno). Zgornje nadstropje obsega delovni kotiček s prehodom v ogromno mansardno spalnico z garderobnim delom in lastno kopalnico (kopalna kad) - spalnice bodo neopremljene. Optika, domofon, varovanje, protivlomna vrata, družini prijazno stanovanje. Ogrevanje - plinska peč, stroški cca 300,00 EUR. Odlična okoliška infrastruktura; vrtec, šola, banka, trgovina, LPP postaja ipd. Prosto s pričetkom poletja 2017, lepo vabljeni k ogledu. In splendid sunny and tidy neighbourhood Nova Grbina beautiful, partly furnished 3-bedroom apartment with a gorgeous balcony and a corresponding parking space in the covered garage. Constructed in 2002 and partially renovated in 2007, 3/3 - access with an elevator and a parking space in the garage. Flat is bright and functional; it comprises a spacious living room with dining room (remaining partial equipment) and an exit to a large balcony (18 sqm), and the transition in the kitchen (remains fully equipped), two bedrooms, bathroom (shower - completely renewed). The upper floor comprises a work area with the passage to a huge attic bedroom with cloakroom and en suite bathroom (bath) - bedrooms will remain unfurnished. Optics, intercom, security, burglar-proof doors, family-friendly apartment. Heating on gas fire, costs are about 300.00 euros. Excellent surrounding infrastructure; nursery, school, bank, shop, bus station. Available from the beggining of the summer 2017, you are welcome to visit.
24. 04. 17 17:10 nepremicnine.si21.com
4 sob
149.6 m²
1.700 €

Obalno - kraška, Koper, Center

Obalno - kraška, Koper, Center
Kraševc, ki že vrsto let živi na Obali, kamor ga je zanesla poklicna pot. Po poklicu diplomirani ekonomist, ki je tik pred zaključkom magistrskega študija, kljub mladosti pa ga odlikuje že 10 let delovnih izkušenj. Kot pravi kraševec je zelo trmast in ne odneha dokler stvari niso uspešno zaključene in tak je tudi pri svojem delu; umirjen, prilagodljiv, zanesljiv, natančen, preprost, splošno razgledan in s posluhom za ljudi. Zelo je vešč tudi pri jezikih, saj tekoče govori angleško, z njim pa se lahko sporazumevate tudi italijansko, nemško ter srbo-hrvaško. Ljubitelj morja, glasbe in dobre hrane, ki se večkrat odpravi tudi v hribe. Veliko se ukvarja s športom, predvsem s kolesarjenjem in s tem poskrbi za svoje telo in duha. Njegov moto je: “Kjer je volja, tam je pot.”,, V centru Kopra, ulica Osvobodilne fronte, oddamo prijetno 1-sobno stanovanje, ki se nahaja v 1. nadstropju 3. nadstropne stavbe, ki je bila obnovljena leta 2007. Stanovanje z neto tlorisno površino 31,60 m2 zajema velik bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in pisalno mizo, ločeno spalnico z zakonsko posteljo in kopalnico z WC. Stanovanje je bilo leta 2015 popolnoma obnovljeno. Vgrajena ima PVC okna, novo klimatsko napravo za ogrevanje in hlajenje. Ima vse priključke, pralni stroj, pomivalni stroj in zelo nizke stroške vzdrževanja (cca. 50 EUR/mesec). V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura (trgovine, pošta, banka, vrtec, šola, fakultete…). Vredno ogleda, prevzem možen takoj. Pogoji najema: plačilo tekoče najemnine (360,00 eur), varščina v višini 1 najemnine (360,00 eur) ter plačilo stroška nepremičninske družbe za posredovanje in pripravo najemne pogodbe ter izvedbe primopredaje v višini 1 najemnine + DDV.
28. 04. 17 00:30 agencia.si
1 sobi
31.6 m²
360 €
Stanovanje oddajamo dolgoročno. V neposredni bližini žel. in avtobusna postaja. Primerno za 1-2 osebi. Stanovanje želimo oddati mlademu paru, upokojencu/ema (oskrba zagotovljena iz DSO Grosuplje ).Živali niso zaželjene. Večja soba in kabinet nista opremljena (postelja, omare). WC in kopalnica ločena.
23. 04. 17 16:03 bolha.com
1 sobi
38.0 m²
280 €
opis Oddamo opremljeno stanovanje na dobri lokaciji v centru Most. Stanovanje se nahaja v 12. nadstropju, ima čudovit razgled na Grad, Golovec in okolico, lega je JZ. Površina stanovanja je 68 m2, razporeditev pa je sledeča : predsoba, kopalnica, WC, bivalna kuhinja, zaprta loža, dnevna soba, otroška soba, spalnica. Stanovanje je opremljeno z pohištvom in aparati, od pralnega in pomivalnega stroja, TV, do mikrovalovne pečice in posode v kuhinji.Je tudi delno prenovljeno,bela tehnika je nova, razen pečice in štedilnika. Stanovanje je klimatizirano, ogrevanje in topla voda je na vročevod, obstoječi internetni ponudnik lahko ostane. Hišni ljubljenči so dovoljeni ob skrbni negi, kadilci pa niso zaželjeni. Vsa potrebna infrastruktura je v bližini, v bližini tudi šola, pošta, zdravstveni dom...Brezplačno parkiranje je mogoče okoli bloka. Stanovanje se oddaja za obdobje 360 dni,z možnostjo kasnejšega ugodnega nakupa. Najemnina znaša 700 eur mesečno, vselitev je možna z 1.5.2017.Ob najemu se plača najemnina in varščina.
22. 04. 17 17:08 nepremicnine.si21.com
3 sob
68.0 m²
700 €
opis Na odlični lokaciji v Trnovem, v večstanovanjski hiši, oddamo prekrasno, popolnoma obnovljeno 3,5-sobno stanovanje s parkirnim mestom. Zgrajeno l.1895, prenovljeno l.2017, mansarda (ni dvigala), deljen vhod s poslovnim prostorom, vhod v stanovanje posebej. Stanovanje je bilo popolnoma prenovljeno, je prostorno in svetlo, z izjemnim občutkom za detajle (krtačeni tramovi, ki so ohranili avtentično teksturo ter duh preteklosti, prekrasne fotografije Trnovega, predstavljene na fotografski razstavi 140 let Plečnika, razgiban tloris itd.). Stanovanje obsega lep hodnik, funkcionalen predprostor, izjemno svetlo dnevno sobo/jedilnico (SZ lega, pogled na grad) in kuhinjo (popolnoma nova oprema, pomivalni stroj, napa itd.) v svetlih tonih, prehod v dve svetli in prostorni spalnici, iz manjše bo dostop do podstrešja, ki se lahko uporabi kot dodatna soba. Parkiranje možno z dovolilnico ali po dogovoru na prostoru čez cesto. Domofon, internet, ogrevanje na plin (lastni števec), odlična okoliška infrastruktura. Niso dovoljeni kadilci, niti živali, 2-3 varščine. Na voljo za oddajo takoj, lepo vabljeni k ogledu. Situated in a fabulous Trnovo in a multi-apartment building, beautiful, fully renovated 3.5-room apartment with parking space. Built in 1895, renovated in 2017, attic apartment (no elevator), shared entrance with the business area, the entrance to the apartment is separate. The apartment was completely renovated, it is spacious and bright, with an extraordinary sense of detail (brushed beams, which have preserved the authentic texture and spirit of the past, beautiful photos of Trnovo, presented at the photo exhibition 140 years of Plečnik, dynamic layout, etc.). Flat has a beautiful hall, functional lobby, very bright living / dining room (NW location, view of the castle) and kitchen (completely new equipment, dishwasher, kitchen vent etc.) in bright tones, the passage to two bright and spacious bedrooms, from small access to the loft, which can be used as an additional bedroom. Parking possible with a permit or agreement in place across the street. Intercom, internet, gas heating (own meter), excellent surrounding infrastructure. Smokers are not allowed, nor the animals, 2-3 security payments. Available immediately, you ate invited to visit.
24. 04. 17 17:09 nepremicnine.si21.com
80.0 m²
850 €
Na lokaciji blizu centra mesta (Otok), na Trubarjevi ulici se oddaja funkcionalno razporejeno in skoraj v kpl opremljeno (majnka samo postelja v spalnici in sedežna v dnesvni sobi, ki si jo lahko prinesete sami ali pa se vam po dogovoru nabavi....)) 1,5 sobno stanovanje v 4/11 nadstropju v bloku, ki je redno vzdrževan, v bloku je tudi kolesarnica, k stanovanju pripadata dve kleti, blok ima dvigalo, stanovanje pa ima francoski balkon, ki je ravno dovolj velik, da lahko stopite na njega, na ograji so dodatno urejena, držala za sušenje perila, če pa si odprete vrata, pa si lahko na balkonček postavite stol in uživate v pogledu na stari grad, mestni park, Savinjo..... Stanovanje se nahaja na iskani lokaciji, kjer imate »na peš« dobesedno vse institucije, ki jih potrebujete (vrtec, OŠ, srednje šole, staro mestno jedro, trgovina, bolnica.....) hkrati, pa ste dejansko ob Savinji, mestnem parku, mestni vrh.... in se lahko odpravite na daljši ali krajši sprehod ob Savinji ali po naravi. Za blokom je tudi zelenica s klopmi za prijetno druženje oz igro otrok. Stanovanje je izredno svetlo ima JV lego, tako da je s soncem obsijano, poleti v dopoldanskem času, pozimi pa tekom celega dneva in je zato tudi kar se stroškov ogrevanja energetsko varčno stanovanje. Sam blok je bil zgrajen l. 1959, stanovanje ima 49,6 m2 površine dela stavbe, kar zajema tudi pripadajoči shrambo v velikosti 3,1 m2, od skupnih prostorov pa je na razpolago kolesarnica. Stanovanje je bilo v obdobju med 2006-2013 skoraj v celoti obnovljeno (l. 2013 kpl lesena 3slojna termopan okna z zunanjimi roletami – tudi balkonska vrata, l. 2012 kpl adaptacija kopalnice (tuš kabina, el. bojler in umivalnik, v koplanici je skoraj nov pralni stroj) in ločen WC, ter laminati v kuhinji, na hodniku in v spalnici, v dnevni sobi in jedilnici pa je bil parket prebrušen in prelakiran, prav tako so bili l. 2012 zamenjani vsi radiatorji, nameščeni so termostatski ventili in števci porabe energije, v l. 2006 pa kpl notranja vrata in vhodna vrata – lesena protivlomna, vsa vrata so narejena po naročilu in že iz slik je razvidna njihova kvaliteta. Ogrevanje je daljinsko na mestni plin (skupno ogrevanje imajo trije bloki) in je bila nova kurilnica narejena l. 2014. Kurilnica deluje kot kogeneracija – istočasno se pridobiva tudi elektrika. Stanovanje obsega hodnik s priročno shrambo (narejen poličke za shranjevanje živil), kopalnico (tuš kabina, umivalnik, el. bojler in pralni stroj), ločen WC, kuhinja z jedilnico (kpl opremlejna), dnevni prostor z izhodom na balkon in spalnica (tukaj sta trenutno samo omari in vse kar je vidno na slikah). Stanovanje ima J-V lokacijo in je dejansko izredno varčno stanovanje, saj ga dejansko pozimi zagreje že sonček (takrat ko pač sije). Pogoji najema so: mesečna najemnina je 320,00 € plus obratovalni stroški. Ob podpisu najemne pogodbe se plačajo tri najemnine varščine, ki se vam seveda vrnejo, ko zapustite stanovanje (seveda če je vse plačano in se stanovanje preda takšno, kakršno se je prevzelo). Stanovanje se oddaja za daljše obdobje in je na razpolago s 1.1.2017. Za več informacij in ogled nas pokličite na 041/538-419.
21. 04. 17 08:19 agenti-nep.si
49.6 m²
320 €
opis Oddamo sončno in lepo opremljeno 4-sobno stanovanje v Mengšu. Stanovanje obsega: hodnik, odprta jedilnica in dnevna soba ter kuhinja, 3 spalnice, kopalnico. Na voljo sta dve parkirišči. Vsa potrebna infrastruktura je blizu. Na voljo po dogovoru. Cena je 550 evrov mesečno v primeru enoletnega predplačila je cena 500 evrov na mesec. Ogrevanje CK na kurilno olje. Vabljeni na ogled! Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV. Rent sunny and nice furnished 4-bedroom apartment in Menges. The apartment comprises: hall, open dining and living room and kitchen, 3 bedrooms, bathroom. There are two parking spaces. All necessary infrastructure is nearby. Available on request. The price is 550 euros per month in the case of the one-year prepayment price is 500 euros per month. CK Heating fuel oil. You are welcome to visit! Rental Conditions: Costs of commission for the service intervention is divided in such a way that the tenant pays a fee in the amount of one monthly rent + VAT.
Včeraj ob 12:46 nepremicnine.si21.com
4 sob
120.0 m²
550 €
Kopalna kad Edinstveno stanovanje s prijetno razporeditvijo prostorov na iskani lokaciji v urejeni soseski pod Golovcem. Stanovanje je primerno tudi za študente. Izjemno prijetno stanovanje se razprostira v 12. nadstropju, obnovljenega in urejenega bloka. V predsobi je vgradna omara , kamor lahko spravite dnevno garderobo. Kopalnica je izredno prostorna , opremljena z banjo. Večji osrednji prostor v povezavi s kuhinjo se uporablja podnevi kot dnevni prostor, ponoči pa se uporablja kot spalnica, saj je opremljen z raztegljivo sedežno garnituro. Opremljen je tudi z omarami kamor lahko shranite večji del garderobe. V kletnih prostorih stanovanju pripada shramba , kamor lahko spravite ozimnico ali sezonske stvari, ki jih preprosto ne potrebujete v stanovanju. Parkiranje je omogočeno pred blokom na izredno velikem urejenem parkirišču. Vaš novi dom je že pripravljen za vselitev. Pokličite nas za več informacij in brezplačni ogled. Pogoj najema: plačilo varščine najemodajalcu (v znesku enomesečne najemnine) in plačilo provizije (v znesku enomesečne najemnine + 22% DDV). Za več informacij pokličite: Maja Petaros Hafnar Telefon: +386 31 711 915 Elektronski naslov: ***
27. 04. 17 06:26 stan.si
27.0 m²
350 €
opis Urejena in lepa garsonjera z velikim balkonom, opremljeno v celoti, v mirnem in urejenem naselju stanovanjskih blokov, funkcionalna razporeditev prostorov (predsoba, prostorna soba z izhodom na velik balkon v celotni širini stanovanja, kuhinja, kopalnica s sanitarijami), v bližini šola, vrtec, avt. postaja, trgovina, vpisano v zemljiško knjigo, cena 270 eur/mesec + enomesečna varščina
21. 04. 17 18:38 nepremicnine.si21.com
30.7 m²
270 €

Gorenjska, Tržič

Gorenjska, Tržič
Podroben opis V najem oddamo prostorno 1-sobno stanovanje, na Koroški cesti v Tržiču. Stanovanje je skoraj v celoti opremljeno - kot vidno na slikah in na voljo takoj. Nahaja se v večstanovanjski hiši, izven centra mesta (lepa in sončna lokacija), pred hišo vrt in dvorišče. Stanovanje obsega hodnik, kuhinjo, sobo, kopalnico, drvarnico. Wc je skupni za 2 stanovanji skupaj. Najemnina 250 eur/mesec + stroški (Komunala, elektrika - po dejanski porabi). Ob vselitvi obvezno plačilo varščine v višini dveh najemnin + prva najemnina. Stanovanje se oddaja resnim in skrbnim najemnikom, za daljše obdobje.
22. 04. 17 00:33 nepremicnina.si
1 sobi
41.0 m²
250 €
opis LJ. ŠIŠKA, NA JAMI , 55 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1965, adaptirano l. 2017, P/13 nad., zelo lepo, svetlo in funkcionalno razporejeno stanovanje v neposredni bližini celotne infrastrukture, popolnoma prenovljeno stanovanje, opremljeno v celoti, primerno za par ali družine, dolgoročen najem, vseljivo takoj, oddamo. Cena: 600,00 EUR/mes Razporeditev prostorov: predsoba-hodnik, spalnica, dnevni prostor, kuhinja z jedilnico, wc, kopalnica. Stanovanju pripada tudi shramba v kleti. Dostop tudi za invalide. Hišni ljubljenčki in kadilci niso zaželjeni. Stanovanje nima balkona. V neposredni bližini, vrtca, osnovne šole, trgovin, lekarne, lpp-ja. Pogoji najema: plačilo enomesečne najemnine, varščina v višini enomesečne najemnine in plačilo storitve posredovanja agenciji v višini enomesečne najemnine. DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. - Šmartinska cesta 134a - Ljubljana Za več informacij o predmetni nepremičnini pokličite na tel . 064 22 99 22 ali 01 292 60 22, pisarna družbe DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. in se dogovorite za sestanek z osebnim nepremičninskim svetovalcem. V primeru prodaje Vaše nepremičnine pokličite v pisarno družbe na številko 064 22 99 22 ali 01 292 60 22, in se dogovorite za termin sestanka. Ker si zaslužite najboljše!
23. 04. 17 18:37 nepremicnine.si21.com
2 sobe
55.0 m²
600 €
opis V Župančičevi jami, na sončni in lepi lokaciji, oddamo popolnoma prenovljeno, prostorno in popolnoma opremljeno 2-sobno stanovanje s prekrasnim balkonom. Zgrajeno l.1968, popolnoma prenovljeno l.2015, 2.nadstropje (brez dvigala), pripadajoča klet, parkiranje možno v okolici bloka (letna dovolilnica). Stanovanje ima izjemno funkcionalen tloris, obsega prostoren hodnik, veliko spalnico (Z lega) z zakonsko posteljo in garderobnimi omarami, ločeno kopalnico in WC, kuhinjo in jedilni prostor (popolnoma opremljeni, jedilna miza in stoli, pralni in pomivalni stroj, pečica ipd.), prehod v dnevno sobo (Z lega) z izhodom na balkon. Dnevna soba je prav tako popolnoma opremljena (TV, kavč, mizica ter delovni prostor). Stanovanje ima domofon, internetni priključek (Telemach), ogrevanje na plin, primerno za posameznika ali par (družine niso primerne). Živali niso dovoljene. Stroški so cca. 160,00 EUR/mesec, odlična okoliška infrastruktura (trgovina, pošta, banka, knjižnica, 15 min do centra). Lepo vabljeni k ogledu. In Župančičeva, on the sunny and beautiful location, completely renovated, spacious and fully equipped 2-room apartment with beautiful balcony. Built in 1968, completely renovated in 2015, 2nd floor (no lift), associated basement, parking possible around the building (annual permit). The apartment has a very functional layout. Comprises a spacious hallway, large bedroom (W position) with a double bed and wardrobe, separate bathroom and toilet, kitchen and dining room (fully equipped, dining table and chairs, washing machine and dishwasher, oven, etc.) passage to the living room (W position) with balcony. The living room is also fully equipped (TV, sofa, table and workspace). The apartment has an intercom, internet access (Telemach), gas heating, suitable for individual or couple (families are not eligible). Animals are not allowed. The costs are approx. 160.00 euros / month, excellent surrounding infrastructure (shop, post office, bank, library, 15 minutes to the center). You are welcome to visit.
24. 04. 17 17:09 nepremicnine.si21.com
2 sobe
63.4 m²
700 €
opis Lj-Trnovo, oddamo prenovljeno mansardno stanovanje v hiši, stanovanje je zgrajeno 2017 in je kompletno moderno opremljeno, ter obsega: predsobo, dnevno-bivalni prostor povezan z kuhinjo, 2 spalnici, kopalnico, vso belo tehniko, klima napravo, možnost parkiranja na privat parkirišču ali na ulici, primerno za par ali 3 člansko družino, živali in kajenje v stanovanju ni zaželjeno, dvomesečna varščina, sprotno plačilo najemnine, v bližini vsa infrastruktura: pošta, več bank, trgovine, avtobusna postaja ipd. Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemane +DDV. Lj-Trnovo, we rent renovated attic apartment in the house, the apartment was built in 2017 and is completely modern furnished and comprises: entrance hall, living room connected with kitchen, 2 bedrooms, bathroom, all appliances, air conditioning, parking on privat parking lot or on the street, suitable for a couple or a family of 3, animals and smoking in the apartment is not desirable, two months of security deposit, monthly paying of the rent, close to all facilities: post office, several banks, shops, bus station, etc. An Energy Performance Certificate has not yet been obtained for the real estate. Property is renting for a limited period of 11 months with possibility of extension. Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
26. 04. 17 17:09 nepremicnine.si21.com
3 sob
88.0 m²
850 €
opis Oddamo lepo, prenovljeno in komplet opremljeno 2-sobno stanovanje v Župančičevi jami, Bežigrad. Stanovanje je funkcionalno razporejeno in obsega: hodnik z vgradnimi omarami, spalnica, kopalnica, ločen WC, nova kuhinja z jedilnico, ločena dnevna soba z izhodom na ložo (4,50 m2). Primerno za par ali posameznika. Parkiranje je možno z dovolilnico pred blokom. Vsa potrebna infrastruktura je blizu:LPP, glavna železniška postaja, Mercator, pošta, center Ljubljane, itd. Na voljo takoj. Vabljeni na ogled! Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja in energetska izkaznica je v izdelavi. Stroški 100 evrov na mesec pozimi ter 80 evrov poleti (ogrevanje, smeti, topla in hladna voda, internet). Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemine +DDV. For rent bright, renovated and fully furnished 2-room apartment in Župančičeva jama, Bežigrad. The apartment is functionally arranged and comprises: hallway with built-in cupboards, bedroom, bathroom, separate toilet, new kitchen with dining area, separate living room with access to a loggia (4.50 m2). Suitable for a couple or an individual. Parking is possible with a permit from the building. All necessary infrastructure is close by: bus station, the main railway station, Mercator, post office, Ljubljana city center, etc. Available immediately. You are welcome to visit! The property is for a limited time for 11 months with the possibility of renewal and energy performance certificate is under construction. A condition of the lease: the cost of commissions for the mediation service shall be distributed in such a way that the tenant pays the fee in the amount of one monthly lease + VAT.
27. 04. 17 17:09 nepremicnine.si21.com
2 sobe
52.2 m²
700 €
opis Oddamo čudovito meščansko stanovanje z visokimi stropovi, prenovljeno. Stanovanje je moderno opremljeno, garderobna soba, kuhinja z jedilnico in dnevna soba, 2 spalnici, wc, 2x kopalnica, 2 x balkon.Stanovanje se nahaja v 1 nadstropju, v stanovanjski stavbi ni dvigala. Možnost najema parkirnega mesta v bližnji garažni hiši. Vseljivo Septembra 2017. For rent beautiful bourgeois apartment with high ceilings, renovated. The apartment is modernly furnished dressing room, kitchen with dining room and living room, 2 bedrooms, toilet, 2 bathroom, 2 x balcony. Apartment is located in 1 floor in a residential building has no elevator. Possibility to rent a parking space in a nearby garage. Available in September 2017.
Včeraj ob 18:38 nepremicnine.si21.com
3 sob
102.0 m²
2.500 €
opis Opremljeno, krasno, prostorno stanovanje v novejšem bloku, z lastniškim pokritim parkiriščem, moderna razporeditev prostorov, velik balkon z odprtim razgledom, vsi priključki individualni (stroški po porabi), bližina šole, vrtca in hkrati bližina narave, hiter dostop do avtoceste, regionalne ceste in želežniške postaje, cena 450 eur/mesec + trimesečna varščina, enoletno predplačilo
24. 04. 17 17:10 nepremicnine.si21.com
2 sobe
60.0 m²
450 €
opis Oddamo novo, opremljeno trisobno stanovanje v stavbi Eko srebrna hiša. Razporeditev prostorov: predsoba, spalnica, otroška soba/pisarna/garderoba, kopalnica (pralno sušilni stroj), dnevna soba in kuhunja (pečica, steklokeramična plošča, napa, hladilnik, pomivalni stroj) z jedilnico tvorita en prostor z vstopom na zaprto ložo v izmeri 3,50m2. Obratovalni stroški so nizki. Objekt je sodobno zasnovan in ima fizično in tehnično varovanje, rekuperacija, pametna tehnologija, avtomatske žaluzije. Stanovanju pripada eno parkirno mesto v garaži pod objektom. Severo-vzhodna lega stanovanja (odmaknjeno od prometnega vrveža iz Dunajske ceste). V hiši je dvigalo. Možnost najema elektičnega avtomobila. Varščina v višini dveh najemnin. Lokacija ponuja oddaljenost od severne obvoznice 300 m, od središča mesta cca 2 km. V neposredni bližini poslovnega centra WTC, v bližini šolskih, trgovskih in rekreacijskih površin: rekreacijska pešpot Pot ob žici, Športni park Stožice,kopališče Ježica, fitness GYM24 (24ur) - Austria Trend Hotel, restavracija v hiši, banka, pošta, lekarna in druge storitvene dejavnosti. V neposredni bližini so tudi AMZS, avtoservis. V bližnji okolici sta tudi pedagoška, ekonomska fakulteta ter mednarodna šola Danila Kumar. Vseljivo takoj. Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV. New furnished apartment for rent in the new residential building Eco silver house (ENERGY EFFICIENT DEMO MULTIRESIDENTIAL HIGH RISE BUILDING (EE-HIGHRISE). Lay out of the apartment: hallway, bedroom, room/office/walk-in wardrobe, bathroom (washing-dryer machine), toilet, living room and kitchen (all appliances) are connected with exit on balcony in size 4,10m2, basemnet storage in size 3,50m2, parking place in the garage. The apartment is facing on north-east side. Operating costs are low. The building is modern and has physical in technical security, air-recuperation, smart technology, automatic blinds. Possible to rent an electric car. Security deposit in amount of two monthly rents. The location offers distance from the northern ring road 300 meters, 2 km from city center. In the immediate vicinity is center WTC, international school Danila Kumar, Faculty of Economics, shopping and recreational areas: Stožice Sports Park, swimming pool Ježica, fitness GYM24 (24 hours) - Austria Trend Hotel, restaurant in the house, bank, post office, pharmacy and other service activities. In the immediate vicinity are also AMZS, service station. The premise is available for a limited period of time, for 11 months, with the possibility of extending the contract for the same period of time. Available immediately. Agency commission in amount of one monthly rent + 22% VAT is charged.
10. 04. 17 12:33 nepremicnine.si21.com
3 sob
79.0 m²
1.400 €

Stanovanje

Ljubljana okolica, Mengeš
Trisobno stanovanje Oddamo trisobno stanovanje. Lahko se uporablja tudi kot poslovni apartma. Razporeditev prostorov je odlična, obsega pa: kuhinjo z jedilnico ter veliko dnevno sobo z izhodom na balkon, glavno spalnico z veliko posteljo ter manjšo spalnico z dvemi ležišči ter kopalnico. V dnevni sobi je načrtovana sedežna garnitura, tako, da bo omogočeno spanje za do 6 oseb. Oprema Stanovanje je polno opremljeno in vsa oprema v stanovanju je popolnoma nova. Lega Stanovanje se nahaja v poslovni stavbi v Mengšu. Ima ločen vhod. Parkirišče Ob stavbi je veliko prostora za parkiranje, tako tudi število parkirnih mest ni omejeno. Dodatno Stanovanje se ponaša z velikim balkonom in veliko svetlobe ter odlično razporeditvijo prostorov. Možen je dolgoročni najem za 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Za kakršnekoli dodatne informacije nas pokličite.
14. 04. 17 09:49 inba.si
3 sob
79.35 m²
600 €
opis Oddamo čudovito opremljeno 2-sobno stanovanje na Tartinijevem trgu v Piranu. Stanovanje ima sončno lego in pogled na Tartinijev trg ter morje. Obsega naslednje prostore: hodnik, kopalnica s tušem, kuhinja z jedilnico, dnevni prostor in spalnica. Na voljo takoj. Vabljeni na ogled! Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV. For rent beautiful furnished 2-room apartment on Tartini Square in Piran. The apartment has a southeast position and view of the Tartini square and the sea. It includes the following rooms: hallway, bathroom with shower, kitchen, living room and bedroom. Available immediately. You are welcome to visit! Conditions of renting: the cost of fees for the service mediation shall be divided in such a way that a lessee pays a commission in the amunt of one monthly rent + VAT.
12. 04. 17 23:48 nepremicnine.si21.com
2 sobe
47.2 m²
1.100 €
opis Oddamo sončno in moderno opremljeno 4-sobno stanovanje v Grosuplju. Stanovanje obsega: hodnik z veliko vgradno garderobno omaro, dnevni WC, odprta jedilnica in dnevna soba ter kuhinja, 3 spalnice, 2 kopalnici. Iz vsake sobe se dostopa do terase ( 2 terasi - vzhodna in zahodna stran). Na voljo je 1 parkirišče v garaži in prostor parkiranje pred blokom. Vsa potrebna infrastruktura je blizu. Na voljo s 15.5.2017. Vabljeni na ogled! Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV. For rent sunny and modernly equipped 4-room apartment in Grosuplje. The apartment comprises: hallway with a large built-in wardrobe, toilet, open dining and living room, kitchen, 3 bedrooms, 2 bathrooms. Each room has access to the terrace (2 terraces - east and west side). There is 1 parking place available in the garage and several parking places in front of the building. All necessary infrastructure is nearby. Available from 05/15/2017. You are welcome to visit! Conditions of renting: the cost of fees for the service mediation shall be divided in such a way that a lessee pays a commission in the amunt of one monthly rent + VAT.
7. 04. 17 18:34 nepremicnine.si21.com
4 sob
121.5 m²
1.200 €
opis Na Mestnem trgu v staromeščanski hiši oddamo 2-sobno staromeščansko stanovanje z visokimi stropovi in klasičnim parketom, ki je bilo v lanskem letu v celoti prenovljeno. Stanovanje obsega dnevno bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo. Sobo veliko 57.74m2 s pogledom na Mestni trg, ki se lahko uporablja samo kot glavna spalnica, po želji pa tudi kot dnevna soba z jedilnico ali salon. V stanovanju se nahaja še toaletni prostor in dve shrambi. V stanovanju bo nameščena tudi kuhinja, ostala oprema je po dogovoru. Vseljivo takoj. Vabljeni na ogled! On Mestni square in the old house an apartment with high ceilings and classic parquet floors, which was completely renovated last year. The apartment comprises a living room with kitchen, dining and living room. A lot of room 57.74 sqm overlooking the Mestni square, which can only be used as a master bedroom, if desired, as well as a living room with a dining room or lounge. In the apartment are also toilet and two pantries. In the apartment kitchen will be placed, other equipment will be negotiable. Available immediately. You are welcome to visit!
8. 04. 17 00:41 nepremicnine.si21.com
2 sobe
105.22 m²
1.900 €

Pomurska, Ljutomer

Pomurska, Ljutomer
ODDAJAMO zares najlepšo garsonjero v Ljutomeru. Je popolnoma opremljena s skoraj novim pohištvom saj je stanovanje lastnik uporabljal le par dni na leto. Obrnjena je vstran od ceste, kar zagotavlja popoln mir. Zadnja obnova leta 2010 je zajemala zamenjavo vseh oken, instalacij in vsega pohištva. V stanovanju sta tudi pralni stroj in klimatska naprava. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju in je zelo lahko dostopno tudi za starejše ljudi. Zaradi ugodne lega med stanovanji in pametne razporeditve prostorov so stroški res minimalni. Garsonjera je takoj vseljiva. Prednost bodo imeli najemniki za daljši čas. Zelo priporočamo! Ob podpisu pogodbe se plača vrednost treh najemnin.
14. 04. 17 09:50 prips-nepremicnine.si
31.0 m²
230 €
opis V Ferentovem vrtu oddamo leta 2016 popolnoma prenovljeno in opremljeno 4-sobno stanovanje s 118m2 neto površine. Stanovanje ima tudi 3 balkone skupne površine 11m2. Stanovanje obsega dnevni prostor z izhodom na balkon, kuhinjo z jedilnico in izhodom na balkon. V stanovanju je tudi glavna spalnica ter dve otroški sobi, ena od otroških sob ima tudi izhod na balkon in svojo kopalnico. V stanovanju se nahaja še ena kopalnica ter dodaten ločen WC. V stavbi se nahaja dvigalo, stanovanje pa v 2. nadstropju. Možen najem garaže v parkirni hiši pod Kongresnim trgom. Vseljivo takoj. Vabljeni na ogled! In Ferent garden completely renovated in 2016 and furnished 4-bedroom apartment with 118sqm net area on the 2nd floor. The apartment also has 3 balconies in total area of ​​11sqm. The apartment comprises living room with balcony, kitchen and exit to the balcony. The apartment also has a master bedroom and two children's rooms, one children's room also has an exit to the balcony and its own bathroom. In the apartment are as well one bathroom and an additional separate toilet. The building has an elevator. It is possible to rent a garage in the parking garage under the Kongresni square. Available immediately. You are welcome to visit!
14. 04. 17 23:05 nepremicnine.si21.com
4 sob
118.0 m²
1.290 €
1 2 3 4 5 6