Brez rezultatov iskanja
V Kranju, blizu centra mesta, oddamo poslovni prostor (35 m2) primeren za storitveno dejavnost . Nahaja se v polkleti poslovno-stanovanjske hiše ob cesti Staneta Žagarja. Poslovni prostor obsega večjo in manjšo sobo, shrambo in sanitarij, ki je v souporabi s sosednjim poslovnim prostorom. Ker gre za poslovno-stanovanjski objekt bi bilo poslovni prostor možno spremeniti v 1-sobno stanovanje. V tem primeru bi bilo potrebno izdelati kopalnico. Lastnik si želi najemnikov, ki bi bili pripravljeni tak poseg opraviti v lastni režiji, v kolikor bi bili zainteresirani za izvedbo spremembe iz poslovnega v stanovanjsko. Prostor se ogreva na električne radiatorje, možno pa si je tudi urediti prostor za peč ali kamin. Parkirati je možno na drugi strani ceste, kjer so javna parkirišča. V bližini je vsa potrebna infrastruktura : vrtec, šola, trgovina, lekarna, banka, pošta, policija. Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Vseljivo takoj. Za več informacij in ogled nas pokličite.
Gorenjska, Kranj, Vodovodni stolp
35 m²
250
26. 4. 2018
Večmp-projekt.si
V centru Bleda, na lepi lokaciji ob Ribenski cesti je naprodaj stanovanje, tlorisne površine 45,3 m2. Obsega predprostor, osrednji prostor, ki združuje kuhinjo in dnevni prostor ter spalnico in kopalnico. Pripada mu shramba v kleti v izmeri 4,80 m2 in urejeno parkirno mesto v izmeri 14,6m2, preko dovozne rampe v kleti. Objekt je zelo lepo urejen, široki hodniki, dvigalo. Ogrevanje na plin, ločeni odštevalni števci. Stanovanje se trenutno oddaja za turistične namene, novi lastnik prevzame rezervacije za letošnje leto. Prodaja se opremljeno, vse pohištvo narejeno po meri je iz kvalitetnih materialov. Upravnik stavbe Dom sistemi Kranj. Prodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene. V ceni provizije so zajeti vsi stroški prenosa lastninske pravice, vključno s pogodbo.
Gorenjska
205.000
8. 5. 2018
Večkoncepti.si
V starem mestnem jedru Kranja je naprodaj staromeščanska hiša iz leta 1949. Hišo trenutno sestavljajo tri ločene enote. Prva je trgovina (vhod iz Prešernove ulice 5), ki je bila obnovljena leta 2005 in je trenutno oddana v najem. Prostor je zelo svetel, višina stropa je 3 m. Ogrevanje je na radiatorje Drugi dve enoti imata vhod iz Tavčarjeve ulice. Prva predstavlja manjšo enoto- prostor s sanitarijami. Prostor je primeren za pisarno ali drugo mirno dejavnost. Druga večja enota predstavlja poslovno stanovanjske prostore v kleti, pritličju, nadstropju in mansardi. Prostori imajo visoke strope in so primerni za stanovanje kot tudi za poslovno dejavnost (na primer za plesni studio, organizirane vadbe...). Oba prostora skupaj merita 410,60 m2 in sta potrebna kompletne obnove. V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.
Prešernova ulica 5, Kranj
200.000
12. 4. 2018
Večnepremicnine.dutb.eu