opis Oddamo čudovito moderno meščansko stanovanje, stanovanje obsega: kuhinja ločena, dnevna soba, 2 spalnici, kabinet, 2 kopanici (savna, 2x tuš), wc, odprt balkon: 11,90 m2. Možnost najema parkirnega mesta v bližnjih garažnih hišah (Metalka, Trdinova). Vseljivo Julij 2017. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemane +DDV. For rent beautiful modern bourgeois apartment, the apartment cincludes following areas: separate kitchen, living room, 2 bedrooms, office, 2 bathroom getting (sauna, 2x shower), toilet, open balcony: 11,90 m2. Possibility to rent parking spaces in parking garages close by (Pitchers, Trdinova). Available July 2017. Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
16. 06. 17 08:23 nepremicnine.si21.com
4 sob
115.6 m²
1.450 €
opis Trisobno stanovanje, 75 m2, v tretjem nadstropju urejene stavbe v centru mesta Na Kotnikovi v urejeni večstanovanjski stavbi, zgrajeni l. 2004, oddamo popolnoma opremljeno trisobno stanovanje, ki se nahaja v tretjem od sedmih nadstropij. V objektu je dvigalo. Površina Stanovanje površine 75 m2 obsega 66 m2 bivalne površine, dva balkončka površine 0,57 m2, ložo površine 3,45m2 in dvoetažno shrambo v kleti tlorisne površine 2 x 4,5m2. Razporeditev prostorov Stanovanje obsega predsobo in hodnik z veliko vgrajeno garderobno omaro, kopalnico, ločen WC, velik dnevni prostor povezan s kuhinjo z jedilnico in izhodom na ložo, prostorno spalnico in sobo. Oprema Klimatizirano s tanovanje je bilo popolnoma opremljeno l. 2004 z opremo višjega cenovnega razreda, ki je odlično ohranjena. Stavba, v kateri se stanovanje nahaja, je zelo lepo vzdrževana. Parkirno mesto / garaža Stanovanju pripadata dve lastniški parkirni mesti v kletni garažni etaži stavbe. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – toplarna. V stanovanju so vsi priključki,opremljeni z individualnimi števci. Lokacija Lokacijo odlikuje bližina vse infrastrukture. Dostop do obvoznice je enostaven in hiter. Stanovanje je vseljivo avgusta 2017
Včeraj ob 19:44 nepremicnine.si21.com
3 sob
75.0 m²
890 €
opis Center, oddamo prenovljeno mansardno stanovanje, ki obsega predsobo, ločeno kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo z kaminom in izhodom na 2 manjša balkona, 2 spalnici, kopalnico in delovnim prostorom v galeriji, vseljivo takoj. Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemane +DDV. Center er rent renovated attic apartment, wich comprising entrance hall, separate kitchen, dining room, living room with fireplace and exit to 2 small balconies, 2 bedrooms, bathroom and a work space in the gallery, available immediately. An Energy Performance Certificate has not yet been obtained for the real estate. Property is renting for a limited period of 11 months with possibility of extension. Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
21. 06. 17 15:25 nepremicnine.si21.com
135.0 m²
1.300 €
opis LJ. BEŽIGRAD, Glavarjeva, ŠTUDENTI/ŠTUDENTKE POZOR! Izjemna priložnost za 6 resnih študentov/študenk, ki iščete lepo, mirno, prostorno, v celoti adaptirano stanovanje, na odlični lokaciji, v bližini vse pomembne infrastrukture. Oddamo lepo, prostorno, 3 sobno stanovanje (85,8 m2), ki se nahaja v 6. nadstropju urejenega stanovanjskega bloka. Zaradi svoje izjemne lege in izredno funkcionalnega tlorisa je stanovanje obsijano s soncem popoldne v kuhinji in 3. sobi, dopoldne pa vas prebudi sonce v 1. in 2. sobi. Stanovanje sestoji iz prostorne predsobe z vgradnimi omarami , kuhinje z jedilnim delom , povezane v 3. sobo , z izhodom na kvalitetno zasteklen zimski vrt, ki služi kot kotiček za kadilce . V vzhodnem delu stanovanja se nahajata še dve samostojni sobi. Ena od njiju ima izhod na dodaten balkon. Stanovanjski blok je urejen, ima popolnoma nova dvigala , nove domofone , prav tako je bila v letu 2015 obnovljena streha stavbe. Stanovanje je kompletno opremljeno s povsem novim in kvalitetnim pohištvom za 6 študentov/študentk. Vsakemu od študentov bo namenjena udobna postelja z nočno omarico, pisalna miza s predalnikom in pisarniškim stolom, ter garderobno omaro. V vsaki od sob bo omogočeno bivanje dvema, kuhinja, kopalnica, sanitarije in obe predsobi pa so v skupni uporabi. Višina najemnine se razlikuje, glede na udobje, ki ga posamezna soba nudi: 1. soba: 130 EUR/študenta/mesec + stroški 2. soba: 160 EUR/študenta/mesec + stroški 3. soba: 180 EUR/študenta/mesec + stroški Kompletna oprema v sobah je popolnoma nova. V kuhinji so na voljo vse potrebne aparature: hladilnik. štedilnik, pečica, pomivalni stroj in mikrovalovna pečica. Na razpolago je tudi drobni inventar. V bližini je vsa potrebna infrastruktura – pošta, banka, zdravstveni dom, LPP, vrtec, osnovna šola, gimnazija in številne družboslovne fakultete . Ne zamudite priložnosti živeti in študirati, skupaj s kolegi/kolegicami, v lepem, urejem stanovanju, na izjemni lokaciji v Ljubljani. Iščemo mirne, resne in urejene mlade ljudi, ki spoštujejo hišni red in si želijo živeti v okolju, kjer nekaj velja dala beseda. Koda: V87 Plačilo za storitev posredovanja v višini enomesečne najemnine + ddv.
21. 06. 17 16:07 nepremicnine.si21.com
3 sob
89.5 m²
130 €
opis Ljubljana Spodnja Šiška, 1-sobno stanovanje zelo funkcionalno opremljeno. Z lega, s prekrasnim razgledom. V devetem nadstropju oddamo popolnoma prenovljeno enosobno stanovanje v izmeri 40m2 in balkonom 3,m2 ki obsega predprostor, kopalnico s kadjo, kuhinjo z jedilnim kotom in pisalno mizo ter izhodom na balkon ter spalnico z garderobnimi omarami in raztegljivim ležiščem. Stanovanje je bilo nedavno popolnoma prenovljeno in je primerno za eno do dve osebi. Možnost najema parkirnega prostora v bližini. Lokacija omogoča hiter dostop skozi Tivoli do centra mesta, vsa ostala infrastruktura v bližini. Vabljeni k ogledu! Ljubljana Spodnja Šiška, 1-room apartment is functionally furnished. On west location, with beautiful view. On the ninth floor fully renovated one bedroom apartment measuring 40sqm and balcony 3 sqm comprising an entrance hall, bathroom with bath, kitchen with dining area and a writing desk and balcony and a bedroom with wardrobes and sofa bed. The apartment was recently completely renovated and is suitable for one or two persons. Possibility to rent a parking space nearby. Location provides quick access through Tivoli to the city center and all other facilities nearby. You are invited to visit!
21. 06. 17 13:51 nepremicnine.si21.com
1 sobi
43.0 m²
480 €
opis Oddamo povsem novo še nevseljeno stanovanje v naselju Celovški dvori. Stanovanje je klimatizirano in v celoti opremljeno. Sestoji iz spalnice, sobe, dnevno bivalnega prostora s kuhinjo in jedilnico, prostorne predsobe ter kopalnice s kadjo. Po celoti dolžini stanovanja in izhodom iz vsake sobe je prostoren balkon v izmeri cca 15m2. Stanovanju pripada prostorna kletna shramba ter dve zaprti garažni mesti. Vzhodna orientacija s pogledom na kamniške alpe. Dovoljene tudi male domače živali. Varščina v višini dveh mesečnih najemnin. Vseljivo takoj! Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV. Brand new apartment apartment for rent in Šiška. Apartment is air conditioned and fully furnished. It consists of a bedroom, room, living room with kitchen and dining area, spacious hallway and bathroom with tub. Spacious balcony approximately 15m2. Apartment also has a spacious basement storage room and two enclosed garage spaces. Eastern orientation overlooking the Kamnik Alps. Small pets allowed. Security deposit in the amount of two monthly rents. Available immediately! Agency commission in amount of one monthly rent + 22% VAT is charged.
19. 06. 17 19:45 nepremicnine.si21.com
3 sob
91.6 m²
1.000 €
opis V Šiški oddamo lepo popolnoma na novo opremljeno garsonjero s parkirnim mestom v garaži. Stanovanje obsega: hodnik, kopalnica s tušem, spalno-bivalni prostor, s kuhinjo. Vsa potrebna infrastruktura je blizu: obvoznica, trgovine, sprehajalne poti, itd. Primerno za posameznika. Na voljo takoj. Vabljeni na ogled! Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV. In Šiška for rent a beautifully completely newly equipped studio with a parking space in the garage. The apartment comprises: hallway, bathroom with shower, sleeping-living room with kitchen. All the necessary infrastructure is near: highway, shops, walking paths, etc. Suitable for an individual. Available immediately. You are invited to visit! The property is rented for a fixed period of 11 months with the possibility of extension. Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
21. 06. 17 17:15 nepremicnine.si21.com
33.0 m²
480 €
opis Na Prulah oddamo prekrasno popolnoma opremljeno 3-sobno dupleks stanovanje, s pripadajočim parkirnim mestom v garaži. Zgrajeno l. 1998, obnovljeno v zadnjih letih, 2.nad., stanovanje nima dvigala, parkirno mesto v garaži par korakov stran. Je izjemno razgibano, v spodnjem nadstropju obsega predprostor, kopalnico, spalnico z garderobno sobo ter še eno večjo sobo, v zgornjem nadstropju pa je prekrasna dnevna soba, v istem prostoru kuhinja in jedilni del ter izhod na balkon, s pogledom na Ljubljanski grad. Stanovanje je klimatizirano, domofon, pralni, pomivalni stroj, vsa kuhinjska oprema ipd. Nared za selitev takoj, zaželen dolgoročen najem ter resni in urejeni najemniki. Stroški se gibljejo okrog 140,00 EUR/mesec. Lepo vabljeni k ogledu. In Prule a beautiful fully equipped 3-room duplex apartment, with the associated parking space in the garage. Constructed in 1998, renovated recently, on the 2nd floor, the apartment has no elevator, parking garage a few steps away. It is extremely varied, on the lower floor there are hallway, bathroom, bedroom with dressing room and one more room. On the top floor is a beautiful living room and in the same room kitchen and dining part and exit to the balcony overlooking the Ljubljana Castle. The apartment is air conditioned, intercom, washing machine, dishwasher, all kitchen equipment, etc. Ready to move in immediately, the preferred long-term lease and serious and organized tenants. The costs are around 140.00 euros / month. Welcome to visit.
15. 06. 17 19:41 nepremicnine.si21.com
3 sob
86.1 m²
900 €
S 1.7.2017 oddamo malo sobo v centru Ljubljane, lahko tudi samo čez poletje. Souporaba kuhinje, stranišča, kopalnice, hodnika in predsobe. Na voljo je Wifi, , kabelska TV, centralno ogrevanje, pralni in pomivalni stroj, hladilnik, zmrzovalnik, štedilnik etc. Stroški so vključeni v ceno. From 1.7.2107 small room for rent in the center of Ljubljana, long term renting or just for the summer. Shared kitchen, toilet, bathroom, hallway and corridor. There is Wifi, cable TV, central heating, washing machine and dishwasher, refrigerator, freezer, stove etc. Costs are included in the price.
18. 06. 17 23:39 bolha.com
8.0 m²
150 €
opis V neposredni bližini železniške postaje Ljubljana oddamo svetlo opremljeno stanovanje (penthouse) s funkcionalno razporeditvijo. Stanovanje obsega hodnik, dve sobi (spalnica in otroška soba), prostorno dnevno sobo z izhodom na balkon, kuhinjo z jedilnico, kopalnico z wc-jem. Stanovanje je vseljivo takoj. Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemane +DDV. In the immediate vicinity of the railway station Ljubljana we rent a bright furnished apartment (penthouse) with a functional arrangement. The apartment comprises a hallway, two rooms (bedroom and children\'s room), a spacious living room with exit to the balcony, a kitchen with a dining room, a bathroom with a toilet. The apartment is available immediately. An Energy Performance Certificate has not yet been obtained for the real estate. Property is renting for a limited period of 11 months with possibility of extension. Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
Včeraj ob 17:38 nepremicnine.si21.com
3 sob
74.5 m²
700 €
opis V mirni in urejeni soseski oddamo popolnoma opremljeno 5- sobno stanovanje v dvostanovanjski hiši. Stanovanje meri 150 m2 in ima sledečo razporeditev prostorov: v pritličju se nahaja garderoba, prvo nadstropje obsega hodnik, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z izhodom na balkon, sobo ter kopalnico, mansardni del pa sestoji iz hodnika ter treh spalnic. Pred stavbo so na voljo tri parkirna mesta, zraven pa je tudi vrtna uta. Vsa infrastruktura se nahaja v neposredni bližini. Vseljivo takoj. Vabljeni na ogled In a quiet and orderly neighborhood a fully equipped 5-bedroom apartment in a two apartment house. Flat measured 150 m2 and has the following layout: the ground floor is a cloakroom, first floor hallway, kitchen, living room with balcony, bedroom and bathroom, attic part consists of a hallway and three bedrooms. Before the building there are three parking spaces next to it is the arbor. All infrastructure is located in the immediate vicinity. Available immediately. You are invited to view
16. 06. 17 19:47 nepremicnine.si21.com
150.0 m²
1.000 €
opis Na Kersnikovi ulici v centru Ljubljane oddamo udobno 3 - sobno stanovanje v izmeri 74, 5 m2. Stanovanje je svetlo in ima naslednjo razporeditev prostorov: hodnik, otroška soba, spalnica, dnevna soba z izhodom na balkon, kuhinja z jedilnico in kopalnica. Stanovanju pripada tudi klet ( 2, 20 m2), parkiranje pa je urejeno pred skrbno urejeno stavbo. Mesečni stroški znašajo cca. od 200 - 270 EUR. Vseljivo takoj. Vabljeni na ogled. On Kersnikova in the center of Ljubljana a comfortable 3 - bedroom apartment measuring 74 m2 5. The apartment is bright and has the following layout: a hall, children's room, bedroom, living room with balcony, kitchen and bathroom. Apartment has a basement (2, 20 m2), parking is regulated before carefully decorated building. Monthly expenses amount to approx. from 200-270 euros. Available immediately. You are invited to visit.
16. 06. 17 19:47 nepremicnine.si21.com
3 sob
74.5 m²
700 €
opis Na Hacquetovi ulici oddamo 4-sobno stanovanje v izmeri 177 m2. Stanovanju pripadajo še terasa ( 60 m2 ), dve parkirni mesti in shramba v kleti. Svetlo in prostorno stanovanje se razprostira v dveh etažah, in sicer se v prvi nahajajo dnevna soba, dve spalnici, kopalnica, 2 x WC in kuhinja, medtem ko druga etaža obsega delovno sobo, kopalnico, shrambo in veliko teraso. Stanovanje je delno opremljeno, mesečni stroški pa znašajo 300 eur. Vabljeni na ogled. On Hacquetova street 4-room apartment measuring 177 sqm. To the apartment also belongs a terrace (60 sqm), two parking spaces and pantry in the basement. Bright and spacious apartment on two floors. On the first floor there are living room, two bedrooms, bathroom, 2 toilets and kitchen. On the second floor are working room, bathroom, pantry and a big terrace. The apartment is partially furnished, monthly expenses amounted to 300 eur. You are invited to visit.
16. 06. 17 17:24 nepremicnine.si21.com
4 sob
177.0 m²
2.200 €
opis Dvosobno stanovanje, 59,7 m2, v petem nadstropju v Glavarjevi rezidenci V Glavarjevi rezidenci, zgrajeni l. 2007 oddamo popolnoma opremljeno dvosobno stanovanje, ki se nahaja v petem od sedmih nadstropij. V objektu je dvigalo. Površina Stanovanje površine 59,7 m2 obsega 49,7 m2 bivalne površine, in shrambo v kleti površine 10 m2. Razporeditev prostorov Stanovanje obsega predsobo z garderobno omaro, kopalnico, velik dnevni prostor povezan s kuhinjo z jedilnico ter prostorno spalnico. Oprema Stanovanje je bilo popolnoma opremljeno l. 2007. Stavba, v kateri se stanovanje nahaja, je zelo lepo vzdrževana. Okolica stavbe je zaprta z varovalno ograjo in dostopna samo stanovalcem. V notranjem parku je tudi otroško igrišče. Parkirno mesto / garaža Stanovanju pripada lastniško parkirno mesto v kletni garažni etaži stavbe. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – toplarna. V stanovanju so vsi priključki, opremljeni z individualnimi števci. Lokacija Lokacijo odlikuje bližina glavnih prometnih povezav in centra mesta ter vse infrastrukture. Dostop do obvoznice je enostaven in hiter. V stanovanju so vsi priključki,opremljeni z individualnimi števci. Stanovanje je vseljivo takoj!
16. 06. 17 17:22 nepremicnine.si21.com
2 sobe
59.7 m²
600 €
opis Oddamo garsonjero v urejenem vila bloku. Garsonjera je v celoti po meri in moderno opremljena, klimatizirana in ima bivalni del, kuhinjsko nišo, kopalnico ter izhod na skupni balkon. Fiksni obratovalni stroški v višini 160 EUR/mes zajemajo vse vključno z internetom in KTV in ogrevanjem/hlajenjem (ni dodatnih stroškov). Možen najem zunajega parkirišča za 30 EUR/mes. Vsa potrebna infrastruktura. Primerno za eno osebo. Živali niso dovoljene. Varščina v višini dveh mesečnih najemnin. Ogledi možni po 10.7.2017. Vseljivo 1.8.2017. Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV. Studio apartment for rent in a well kept Villa. Studio is fully furnished and modernly equipped, air conditioned and has a lounge area, kitchenette, bathroom and exit to a balcony. Fixed operating costs in the amount of 160 EUR / month covering everything including the Internet and KTV and heating / cooling (no additional cost). Parking in the garage 50 EUR / month, outdoor parking 30 EUR / month. All necessary infrastructure. Suitable for one person. Pets are not allowed. Sucurity deposit in amount of 2 monthly rents. Views possible after 10th July. Available form 1st Aug. Agency commission in amount of one monthly rent + 22% VAT is charged.
20. 06. 17 07:19 nepremicnine.si21.com
24.0 m²
300 €
opis Bežigrad, oddamo moderno opremljeno stanovanje, ki obsega predsobo, kuhinjo z dnevno sobo, spalnico, kopalnico, utility, pametna inštalacija, prezračevanje, balkon, 1 parkirno mesto, vseljivo takoj
Včeraj ob 19:48 nepremicnine.si21.com
2 sobe
63.0 m²
750 €
opis Oddamo prostorno trisobno dupleks stanovanje v modernem objektu. Stanovanje se nahaja v urejeni in mirni soseski na Postojnski ulici le streljaj od starega mestnega jedra. Stanovanje je klimatizirano in sestoji iz bivalnega dela s kuhinjo, utilitijem, dnevnim WCjem, predsobo in teraso v spodnjem delu ter dveh spalnic z lastnima kopalnicama v zgornjem spalnem delu. Stanovanje je v celoti opremljeno tudi z vsemi gospodinjskimi aparati, posodo, priborom itd. Stanovanje je primerno tako za družino kot posameznika ali par. Manjše domače živali dovoljene. Stanovanju pripada shramba in dve garažni parkirni mesti. Varščina v višini dveh mesečnih najemnin. Vseljivo takoj! Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV. Spacious three-room duplex apartment in a modern facility for rent. The apartment is located in a nice and quiet neighborhood on Postojska street just five minutes walk from the Old Town. The apartment is air conditioned and consists of a living area with kitchen, utility, toilete, hallway and terrace in the lower part and two bedrooms with en-suite bathrooms in the upper sleeping part. The apartment is fully furnished with all appliances, dishes, cutlery, etc. Apartment is suitable for a family or individual or couple. Small pets allowed. Apartment has a storage room and two garage parking spaces. Security deposit in amount of two monthly rents. Available immediately! Agency commission in amount of one monthly rent + 22% VAT is charged.
19. 06. 17 16:53 nepremicnine.si21.com
3 sob
118.0 m²
1.600 €
opis Oddamo lepo, v celoti opremljeno 2-sobno stanovanje v novejšem bloku na Rudniku, ob Dolenjski cesti. Stanovanje obsega: hodnik z omaro, spalnica, kopalnica s tušem, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo in veliko shrambo. Vsa potrebna infrastruktura je blizu: avtobusna postaja, trgovina, pošta, banka, obvoznica, itd. Na voljo takoj. Vabljeni na ogled! Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja in energetska izkaznica je v izdelavi. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV. For rent nice, fully furnished 2-room apartment in a newer building in Rudnik, on Dolenjska Street. The apartment comprises: hallway with wardrobe, bedroom, bathroom with shower, kitchen and living room and a big storage room. All necessary infrastructure is close by: bus stop, grocery store, post office, bank, ring road, etc. Available immediately. You are welcome to visit! The premise is available for a limited period of time, for 11 months, with the possibility of extending the contract for the same period of time and the energy performance certificate is in preparation. Conditions of renting: the cost of fees for the service mediation shall be divided in such a way that a lessee pays a commission in the amunt of one monthly rent + VAT.
Včeraj ob 19:44 nepremicnine.si21.com
2 sobe
49.2 m²
500 €
opis Oddamo lepo v celoti opremljeno garsonjero v centru mesta, v neposredni bližini Hotela Lev. Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju urejenega bloka brez dvigala. Stanovanje obsega: predprostor z garderobno omaro, veliko kopalnico s tušem in pralnim strojem, osrednji prostor, ki ima kuhinjo, pisalno mizo, raztegljiv kavč. Možnost parkiranja na skupnem parkirišču. Stroški so cca 100 EUR, vključno z WIFI-jem. Na voljo takoj. Primerno za posameznika, mirno osebo. Vabljeni na ogled! Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV. For rent brigth and fully furnished studio in the city center, in the immediate vicinity of Hotel Lev. The apartment is located on the 2nd floor of a nice building without elevator. The apartment comprises: anteroom with wardrobe, a large bathroom with shower and a washing machine, a central space that has a kitchen, a writing desk, a fold-out sofa. Possibility of parking in the common parking lot. Costs are around EUR 100, including WIFI. Available immediately. Suitable for an individual, a quiet person. You are invited to visit! Conditions of renting: the cost of fees for the service mediation shall be divided in such a way that a lessee pays a commission in the amunt of one monthly rent + VAT.
21. 06. 17 16:08 nepremicnine.si21.com
25.0 m²
400 €
opis Cena brez stroškov. Stroški 220 € (poleti) do 280 € (pozimi)(naše izkušnje). Idealno za 4 študente (2+1+1)(stroški po osebi 180 € - 195 €). Svetlo stanovanje z velikimi okni v skupni izmeri 77 m2 se razprostira v 8. nadstropju. Je takorekoč v celoti opremljeno (starejše pohištvo); proti simboličnim doplačilom lahko pustimo nekatere naše predmete v stanovanju (npr. pomivalni stroj 70 €, leseno stojalo v kopalnici 10 €, wifi router 15 € ipd.). V predsobi je omara, kamor lahko spravite dnevno garderobo. Kopalnica ima kad, tuš in nov pralni stroj. Ločena kuhinja ima svoj jedilni prostor. Velik osrednji prostor je trenutno spalnica za 2 z izhodom na balkon. V pritličju je kolesarnica; na strehi pa velika sušilnica. Parkiranje je omogočeno v okolici na več parkiriščih. Lastnik: zelo prijazen in pomaga pri vseh mogočih podvigih (npr. instalacija pomivalnega stroja)(ps. sam nisem lastnik). Internet optika 10/10 (T2, 24 € mesečno). POGOJ NAJEMA: Sklenitev pogodbe z začetkom veljavnosti 1.7.2017. Ozadje: naša družina se predčasno seli ven (28.6.2017) zaradi večmesečnega potovanja v Brazilijo in potrebujemo nekoga, ki prevzame stanovanje z julijem. Pokličite me za več informacij in ogled.
13. 06. 17 02:23 nepremicnine.si21.com
3 sob
77.0 m²
500 €
opis Oddamo lepo prenovljeno 1-sobno stanovanje v centru Ljubljane. Stanovanje je opremljeno (možnost dogovora glede dodatnih omar) in obsega: hodnik, kopalnico, kuhinjo z jedilnico, osrednji spalno-bivalni prostor. Vsa potrebna infrastruktura je blizu. Stavba ima dvigalo. Parkirišče je po dogovoru, možnost najema v garaži. Na voljo takoj. Vabljeni na ogled! Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV. For rent cozy, bright renovated 1-bedroom apartment in the center of Ljubljana. The apartment is fully furnished (additional furniture by agreement) and comprises: hallway, bathroom, kitchen and dining area, central room. All necessary infrastructure is nearby. Parking by agreement. Available immediately. You are welcome to visit! Conditions of renting: the cost of fees for the service mediation shall be divided in such a way that a lessee pays a commission in the amunt of one monthly rent + VAT.
9. 06. 17 10:40 nepremicnine.si21.com
1 sobi
30.0 m²
400 €
opis Oddamo trisobno stanovanje v Štepanji vasi. Stanovanje je kompletno opremljeno, klimatizirano, obsega dnevno sobo s kuhinjo in dvema spalnicama, balkonom 6,6m2, kletjo 5,2m2 ter ima dve parkirni mesti na prostem. Uporabne površina je 73m2. Lega je J, vsa okna in balkon. Vseljivo je z avgustom 2017. Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemane +DDV. Ana partment for rent in Štepanja vas. The apartment is fully furnished, comprising living room with kitchen and two bedrooms, balcony 6,6m2, cellar 5,2m2 and two parking spaces outside. Useful area is 73m2. Available with August 2017. An Energy Performance Certificate has not yet been obtained for the real estate. Property is renting for a limited period of 11 months with possibility of extension. Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
14. 06. 17 19:20 nepremicnine.si21.com
3 sob
84.8 m²
800 €
opis Oddamo popolnoma prenovljeno in opremljeno 3-sobno stanovanje v Bežigradu, BS3. Stanovanje je funkcionalno razporejeno in obsega: 2 spalnici opremljeni za po dve osebi, dnevni del, kuhinja in kopalnica. Na voljo sta 2 parkirišča za rampo. Primerno za dva para ali družino, zaželeno zaposlene osebe. Stanovanje ima balkon iz dnevne sobe. Na voljo takoj. Vabljeni na ogled. Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja in energetska izkaznica je v izdelavi. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine +DDV. For rent completely renovated and furnished 3-room apartment in Bežigrad, BS3. The apartment is functionally arranged and comprises: 2 bedrooms equipped for two persons per room, living area, kitchen and bathroom. There are 2 parking lots behind barrier. Suitable for two couples or a family, employed people. The apartment has a balcony from the living room. Available immediately. You are invited to visit. The premise is available for a limited period of time, for 11 months, with the possibility of extending the contract for the same period of time and the energy performance certificate is in preparation. Conditions of renting: the cost of fees for the service mediation shall be divided in such a way that a lessee pays a commission in the amunt of one monthly rent + VAT.
14. 06. 17 19:19 nepremicnine.si21.com
54.79 m²
550 €
opis Oddamo kompletno opremljeno, 3-sobno duplex stanovanje, v štiri stanovanjskem vila bloku. Visoki stropi(~ 3m), 2 kopalnici plus dnevni WC, protivlomna vrata. Lastno ogrevanje na plin; lastna garaža za 2 avtomobila . cca 10 minut peš do centra. Okolica, mestni promet, pošta, banka, vrtec, osnovna šola, trgovina. Vseljivo takoj. Pogoj najema: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemane +DDV. We offer completely furnished apartment, 3-bedroom duplex apartment in a residential villa. High ceilings (~ 3m), 2 bathrooms, plus a daily toilet. Own gas heating, own parking garage for two cars. 10 minutes walk to the center. eighborhood, city transport, mail, bank, kindergarten, primary school, shop. Ready to move in immediately. Rental condition: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the tenant pays a commission equalling to one monthly rent + VAT.
12. 06. 17 19:20 nepremicnine.si21.com
3 sob
118.5 m²
1.600 €
1 2 3 4 5