Podroben opis Oddamo 2-sobno stanovanje v Mariboru, Limbuška cesta. Stanovanje obsega bivalni prostor s kuhinjo, kopalnico, spalnico, shrambo in balkon. Prostori so opremljeni kot je vidno na slikah, manjkajočo opremo si najemnik priskrbi sam. Stanovanju pripada parkirno mesto za 1 vozilo. Na voljo je tudi dodatno parkirno mesto, ki ga lahko najamete, najemnina za katerega znaša 20€/mesec. Stanovanje se nahaja ob glavni cesti, kar omogoča hiter dostop do centra mesta, pošte, občinskih uradov, trgovskih centrov in drugih aktivnosti. V bližini stanovanja se nahajajo vrtec, avtobusna postaja, ki je od hiše oddaljena 10m in avtocesta. Stanovanje se nahaja v prenovljeni hiši in ni bilo še nikoli vseljeno. Hiša je bila prenovljena leta 2010, in sicer so bile zamenjane intalacije, okna in streha. Vsi zainteresirani vabljeni na ogled. Za dodatne informacije in ogled pokličite na 041/889-121, Jan. Pogoj za najem stanovanja je plačilo prve najemnine in varščine v višini dveh mesečnih najemnin. Najemnikom, ki bodo lepo skrbeli za stanovanje, nudimo popust. Popust nudimo tudi najemnikom, ki bodo dlje časa bivali v stanovanju.
Podravska, Maribor, Studenci
53.3 m²
330
22. 6. 2018
Večnepremicnina.si
Na odlični lokaciji v Mariboru, v neposredni bližini Ekonomske srednje šole in Ekonomske fakultete, se v 3. nad. lepo vzdrževane večstanovanjske meščanske hiše oddaja popolnoma opremljeno 1-sobno stanovanje, z lastnim parkirnim prostorom. Svetlo, sveže in lepo razporejeno stanovanje, je pripravljeno za takojšnjo vselitev. V opremo vključen tudi pralni stroj in vsi gospodinjski aparati ter pohištvo. Stanovanje ima vgrajeno tudi delujočo klima napravo, za uporabo kot hlajenje ali ogrevanje. Lega stanovanja je zahodna in zelo mirna. Dvigala ni. Ob stanovanjski stavbi je čudovit zelen park in v okolici možnost sprostitve v naravi (mestni park, Kalvarija, Piramida). Neposredna bližina mesta ponuja vso infrastrukturo, prav tako je le 200 m od lokacije železniška postaja. Cena: 290 EUR/mesec + nizki obratovalni stroški. Ob sklenitvi najemne pogodbe, najemnik plača stroške najemnine za prvi mesec, dve varščini, v višini mesečne najemnine ter provizijo nepremičninski agenciji, v višini ene najemnine (290 eur). Stanovanje je primerno za posameznike, par, dijake ali študente. Vabljeni na ogled. Za dodatne informacije sem vam na voljo na telefonski številki 040/610-483 ali mailu: *** Anja Semenič, nepremičninska posrednica z licenco
Podravska, Maribor
1 soba
31.8 m²
290
21. 6. 2018
Večagenti-nep.si
Dodatni opis: Nadstandardno garsonjero - na lokaciji center/Studenci, v neposredni bližini fakultet (Filozofske fakultete, Fakultete za naravoslovje in matematiko, Pedagoške fakultete), redno vzdrževano in v celoti na novo opremljeno (kuhinja: hladilnik, mikrovalovna, el. plošči; dnevno-spalni del: TV, postelji, omare, pisalni mizi) oddamo eni ali dvema osebama (nekadilcem). Garsonjera se lahko uporabi tudi kot poslovni prostor. Garsonjera je izredno svetla, v stavbi je dvigalo, parkirni prostor je urejen za zapornico. Mesečna najemnina znaša 220 eur + stroški. Garsonjera ima VSO PORABO PO ŠTEVCIH!!! Ob najemu se plača varščina, ki se hrani čez celotno obdobje najema in se na koncu vrne, ter 1x najemnina. Na ogled ste vabljeni samo resni. Prevzem garosnjere je možen 1. 7. 2018. Več podrobnosti o garsonjeri lahko preberete na naslednji povezavi:
Maribor Center Maribor,Podravska
30 m²
220
Včeraj ob 18:03
Večbolha.com
Oddamo 2 sobno stanovanje, Nova Vas , Maribor. Nahaja se v visokem pritličju vzdrževanega večstanovanjskega objekta, letnik 1981., nova fasada Ogrevanje vode in prostorov:Energetika Mb., Nizki stroški, urejeno parkirišče pred blokom. Stanovanje sestavljajo:večji predprostor(hodnik), kuhinja, jedilnica, dnevna soba, spalnica, balkon, kopalnica, WC. V letu 2018 , stanovanje generalno obnovljeno( stane, vodovodne cijevi, podi-laminati, keramične pločice v hodniku, v kuhinju, v kopalnici, nova PVC okna, nova kuhinja, novi radijatori. V bližini se nahaja vsa potrebna javna infrastruktura. Stanovanje se oddaja za dalj časa Cena: 370 eur + stroški Priporočamo! Tel. številka : 070/643119
Maribor Nova Vas,Podravska
2 sobi
55 m²
370
22. 6. 2018
Večbolha.com
Podroben opis Oddamo garsonjero v Mariboru, Limbuška cesta. Garsonjera obsega kuhinjo z bivalnim prostorom, spalnico in kopalnico. Garsonjeri pripadata manjša klet in parkirno mesto za 1 vozilo. Garsonjera se nahaja v prenovljeni hiši in ni bila še nikoli vseljena. Hiša je bila obnovljena leta 2010, in sicer so bile zamenjane instalacije, okna in streha. Locirana je ob glavni cesti, kar je velika prednost, predvsem zaradi hitrega dostopa do centra mesta, trgovskih centrov, pošte, občinskih uradov, zdravstvenega doma in športne infrastrukture. V bližnji okolici garsonjere so še AC priključek, vrtec in avtobusna postaja, ki je od hiše oddaljena 10m. Vsi zainteresirani vabljeni na ogled. Za dodatne informacije in ogled pokličite na 041/889-121, Jan. Najemnikom, ki bodo dlje časa bivali in lepo skrbeli za garsonjero nudimo popust. V primeru, da ste pripravljeni čistiti okolico in hodnike, ter opravljati hišniška dela vam prav tako nudimo popust. Pogoj za najem garsonjere je plačilo prve najemnine in varščine v višini dveh mesečnih najemnin.
Podravska, Maribor, Studenci
16.2 m²
170
22. 6. 2018
Večnepremicnina.si
1 soba
33.6 m²
210
21. 6. 2018
Večbolha.com
Podroben opis Oddamo 1-sobno stanovanje v Mariboru, Limbuška cesta. Stanovanje obsega bivalni prostor s kuhinjo, kopalnico in splalnico, kateremu pripadata manjša shramba in parkirno mesto za 1 vozilo. Stanovanje se nahaja v prenovljeni hiši in ni bilo še nikoli vseljeno. Hiša je bila obnovljena leta 2010, in sicer so bile zamenjane instalacije, okna in streha. Locirano je ob glavni cesti, kar je še dodatna prednost, saj omogoča hiter dostop do centra mesta, trgovin, pošte, občinskih uradov, pošte, zdravstvenega doma in bolnišnice. V bližnji okolici stanovanja so tudi vrtec, avtocesta in avtobusna postaja, ki je oddaljena 10m od hiše. Vsi zainteresirani vabljeni na ogled. Za dodatne informacije in ogled pokličite na 041/889-121, Jan. Najemnikom, ki bodo dlje časa bivali in lepo skrbeli za stanovanje nudimo popust. V primeru, da ste pripravljeni čistiti okolico in hodnike, ter opravljati hišniška dela vam prav tako nudimo popust. Pogoj za najem stanovanja je plačilo prve najemnine in varščine v višini dveh mesečnih najemnin.
Podravska, Maribor, Studenci
33.6 m²
210
22. 6. 2018
Večnepremicnina.si
Popolnoma opremljeno 1 sobno stanovanje v mirnem predelu Kamnice. Primerno za mirne posameznike ali pare. V ceno so zajeti stroški
Maribor Kamnica,Podravska
1 soba
50 m²
400
22. 6. 2018
Večbolha.com
Dve velike sobe v trosobnem stanovanju (spalnica 17m2 in dnevna soba 26m2), z souporabo kopalnice, kuhinje, terase in lastnim parkirnim prostorom za zapornico oddam dvema osebama. Stanovanje je veliko 105m2, z visokimi stropovi (3m), spalnica in dnevna soba sta opremljeni, kot je razvidno iz slik. Dnevna soba je prehodna v spalnico. V stanovanju živi že ena oseba. Stroški se delijo po osebi. Skupaj znašajo okoli 150 eur poleti, plus plin za kurjavo pozimi.
Maribor Center Magdalena,Podravska
2 sobi
43 m²
300
Včeraj ob 13:47
Večbolha.com
2 sobi
53.3 m²
330
21. 6. 2018
Večbolha.com
Na Koroski cesti 74 v Mariboru oddamo urejeno 1 sobno stanovanje z parkirnim mestom v garaži. Le to se nahaja v 4. nadstropju in ima južno lego. Ima naslednje prostore: predsobo, kuhinjsko nišo, veliko dnevno spalno sobo ter kopalnico. V ceno najema je vštet tudi najem garaže pod objektom. . Pogoji najema: - ob podpisu najemne pogodbe najemnik plača eno najemnino, varscino v višini 500EUR ter strošek agencije v višini ene najemnine. VSELJIVO TAKOJ!!
Maribor Center,Podravska
1 soba
34 m²
300
12. 6. 2018
Večbolha.com
Stanovanje 2.5 sobno nadstandardno jugozahodna lega , pogled na Pohorje v MB, Prvomajska ul.26 oddam v najem paru nekadilcem brez otrok in živali. Stanovanje 63 m2 neto 73.700 m2 bruto je v tretjem nadstropju z dvigalom in je popolnoma opremljeno. Garažno mesto je pod stavbo, ogrevanje stanovanja je individualno na plin. Najemnina je 420€ + stroški. Ara je v višini 1500€. Samo resni kandidati se javijo na gsm :031 816 292
Maribor Tezno Prvomajska ul.,Podravska
2 sobi
63 m²
420
1. 6. 2018
Večbolha.com
V centru Maribora, v neposredni bližini parka in fakultet (epf, pravna, doba, mf, tf), oddamo opremljeno sobo, s souporabo kopalnice in kuhinje študentu/tki - NEKADILCU/KI. V stanovanju je nova inštalacija, okna, protivlomna vrata, novejša oprema, kuhinja, kopalnica... Stanovanje se nahaja v neposredni bližini fakultet, pošte, železniške, avtobusne postaje in centra mesta. Nizki obratovalni stroški (cca 60 eur/mesec - z internetom) se obračunajo po dejanski porabi in delijo z sostanovalci. Vseljivo takoj. Varščina 150 eur/osebi. Možnost koriščenja parkirnega prostora za zapornico. V zaklenjeni skupni kolesarnici se lahko skladiščijo kolesa. V stanovanju je pralni stroj. Soba se oddaja za obdobje do 11 mesecev. GSM: 070361393
Maribor Center 2000,Podravska
14 m²
110
13. 6. 2018
Večbolha.com
Na mirni lokaciji pod Pekrsko gorco oddajamo 2 sobno stanovanje. Stanovanje je na KAMENŠKOVI 22 v prvem nadstropju. Stanovanje ima opremljeno kuhinjo (vse razen hladilnik), opremljeno jedilnico, dnevno sobo, predsobo, kopalnico in wc ter spalnico. Stanovanju pripada tudi eno parkirno mesto v podzemni garaži. Blok ima še večje zunanje parkirišče.
Maribor Limbuš Kamenškova 22,Podravska
2 sobi
57.61 m²
450
18. 6. 2018
Večbolha.com
Oddam 2, 5 sobno stanovanje v strogem centru Maribora. Stanovanje je v neposredni bližini fitnes centra FitInn. Stanovanje je sestavljeno iz dveh spalnic, kopalnice, stranišča, kuhinje ter kabineta. Vselitev je možna od oktobra 2018. V ceno so vključeni stroški. Za ogled stanovanja pokličite na 051 222 551 (Maša).
Maribor Center,Podravska
2 sobi
74 m²
600
8. 6. 2018
Večbolha.com
V CENTRU MARIBORA, PRI KOLOSEJU, ODDAJAM ENO IN DVOPOSTELJNE SOBE V VEČSOBNEM STANOVANJU. STANOVANJE JE PRIREJENO ZA BIVANJE ŠTUDENTK ALI DIJAKINJ.STANOVANJE JE V MIRNEM STANOVANJSKEM BLOKU, TAKO DA Z UČENJEM NE MORE BITI PROBLEMOV :) STANOVANJE JE LEPO UREJENO IN POPOLNOMA OPREMLJENO, PRAV TAKO SO TUDI SOBE UREJENE TER POPOLNOMA OPREMLJENE. VSAKA SOBA IMA PRIKLJUČEK ZA INTERNET, TUDI WI-FI, DVE ALI TRI PISALNE MIZE , POSTELJE Z NOVIMI JOGIJI. SOBE oz. CELO STANOVANJE JE TUDI NA NOVO PREPLESKANO. SKRATKA VSE POTREBNO ZA PRIJETNO BIVANJE. KUHINJA JE LEPO OPREMLJENA Z VSEM PRIBOROM, PRAV TAKO TUDI MIKROVALOVNO PEČICO, TER VEČJIM HLADILNIKOM IN ZAMRZOVALNO OMARO. KOPALNICA JE PRAV TAKO VEČJA TER LEPO OPREMLJENA. V KOPALNICI JE TUDI PRALNI STROJ. STANOVANJE JE OGREVANO Z LASTNO PLINSKO PEČJO, TAKO DA GLEDE TOPLE VODE IN OGREVANJA NI PROBLEMOV. PROSTA ENA DVOPOSTELJNA SOBA in POSTELJA V DRUGI DVOPOSTELJNI SOBI. CENA NAJEMA DVOPOSTELJNE SOBE JE 145 EUR PO OSEBI IN JE FIKSNA-Z VKLJUČENIMI STROŠKI (TOREJ OGREVANJE, VODA, INTERNET, ELEKTRIKA, UPORABO PRALNEGA STROJA....) PROSTA JE TUDI ENA ENOPOSTELJNA SOBA- CENA TE PA JE 170 EUR ( TUDI Z VKLJUČENIMI STROŠKI ) OB OGLEDU OZ. DOGOVORU SE SKLENE NAJEMNA POGODBA. OB VSELITVI JE TUDI OBVEZNA PRIJAVA NA BIVANJE NA UE MARIBOR. VARŠČINA JE ENA MESEČNA NAJEMNINA. PLAČILO NAJEMNINE MESEČNO NA TRR OSTALE INFORMACIJE NA TEL. 051/626-485, IZIDOR
Maribor Center Maribor,Podravska
4 sobe
79 m²
145
18. 6. 2018
Večbolha.com
Na Taboru v bližini novega Mercator centra oddamo 2 sobno lepo urejeno stanovanje z balkonom. Cena najema znaša 330 eur, ter stroške, ki se plačujejo po porabi. Ob podpisu pogodbe se plača varščina v višini ene najemnine, ter provizija agenciji za posredovanje v višini 1 najemnine. Za več informacij nas kontaktirajte. Lep pozdrav!
Maribor Tabor,Podravska
2 sobi
60 m²
330
18. 6. 2018
Večbolha.com
Maribor center, Kočevarjeva ulica, oddamo opremljeno stanovanje - garsonjero. Sestoji iz hodnika, kuhinje povezano s sobo, kopalnice. Na začetku najema se plača prva najemnina v višini 220, varščina v višini 220 EUR, ter provizija v znesku 268, 40 EUR z vklj. ddvjem.
Maribor Center,Podravska
25 m²
220
13. 6. 2018
Večbolha.com
Opremljena garsonjera za eno sebo (nekadilec/ka).
Maribor Center Maribor,Podravska
24 m²
180
20. 6. 2018
Večbolha.com
V centru Maribora, v mirnem okolju, natančneje na Smetanovi ulici, oddamo svetlo garsonjero v 2. nadstropju bloka. Garsonjera ima 26, 65 m2 neto uporabne površine, v kleti pa je še shramba. Garsonjera ima južno lego, parkirišče je ob cesti pred blokom. V letu 2011 je bila popolnoma obnovljena (položen je laminat, stene so prebeljene, nova okna, nova kopalnica in kuhinja). Garsonjera je delno opremljena (velika garderobna omara, kuhinja, pralni stroj, jedilna miza s stoloma, dvosed). Mesečni stroški znašajo povprečno 75, 00 EUR na mesec (za eno osebo). Ob sklenitvi najemne pogodbe se plača varščina v višini 2 najemnin (400, 00 EUR). V bližini se nahajajo fakultete, srednje šole, knjižnica, restavracije, pošta, vrtec. Zaradi bližine večine fakultet v MB, je stanovanje primerno predvsem za študente. Resni interesenti za več informacij ali ogled pošljite e-mail na naslov: ***
Maribor Center,Podravska
26.65 m²
200
16. 6. 2018
Večbolha.com
V neposredni bližini UM FERI(čez cesto), 10 min.od pedagoške fakultete, na Koroški cesti v Mariboru oddamo enoposteljno sobo.Soba je svetla, ogrevana, brez dodatnih stroškov.Soba je primerna za študenta ali zaposlenega.V sobi hladilnik, pomivalno korito, kuhalnik.Pralni stroj v kopalnici
Maribor Center Maribor,Podravska
12 m²
200
3. 6. 2018
Večbolha.com
Oddam enosobno stanovanje redno zaposleni osebi ali paru. V celoti opremljeno. Velik balkon. Varščina obsega 2 najemnini. Kličite samo resni.
Maribor Nova Vas,Podravska
1 soba
45 m²
300
10. 6. 2018
Večbolha.com
V centru mesta, v neposredni bližini avtobusne in železniške postaje ter fakultet, študentu/ki oddamo enoposteljno sobo. Soba je v celoti opremljena, svetla in se nahaja v 3 sobnem študentskem stanovanju. V bližini bloka je možnost parkiranja. Najemnina 120 eur + stroški. Brez varščine. Informacije: 040 738 065, e-mail: ***, Taja Benčič Ribarič
Maribor Center Maribor,Podravska
2 sobi
66 m²
120
11. 6. 2018
Večbolha.com