opis Opis nepremičnine Na mirni z zelenjem obdani sončni lokaciji na Galjevici prodamo vrstno hišo, zgrajeno l. 1997 in l. 2015 delno obnovljeno. Površina nepremičnine Hiša je sestavljena iz dveh etaž (P+1), obsega 109 m2 bivalne površine. Zemljišče v velikosti 213 m2 zajema tlakovan dostop, pozidano površino in cca. 100 m2 ozelenjenega atrija, dostopnega iz bivalnih prostorov. Razporeditev prostorov Pritličje obsega velik predprostor opremljen z garderobnimi omarami, veliko, izredno svetlo dnevno sobo ter opremljeno kuhinjo. Terasa, ki se nadaljuje v ozelenjen atrij je dostopna tako iz dnevne sobe kot iz kuhinje. V pritličju so še WC s prostorom za pralni in sušilni stroj, soba organizirana kot finska savna s tušem in dve shrambi – ena z zunanjim dostopom. Nadstropje obsega sobo, opremljeno spalnico z izhodom na teraso in kopalnico s kadjo. Velika terasa je dostopna iz hodnika. Parkiranje je možno v okolici hiše, kjer je zadostno število parkirnih mest. Oprema in prenova Hiša je pretežno opremljena in delno prenovljena l.2015 – prebrušen in prelakiran je bil parket, hiša je bila v celoti prebeljena. L. 2010 je bila zamenjana strešna kritina. Več o lokaciji V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (nakupovalno središče Rudnik, LPP, šola, vrtec, zdravstveni dom, lekarna, sprehajalne poti, Golovec, itd.). Okolica kjer se nahaja hiša nudi veliko možnosti za sprehode in preživljanje prostega časa v naravi. Hiša je manj kot dva kilometra oddaljena od centra mesta in ima hitri dostop do obvoznice. Priključki Internet-optika. Ogrevanje – etažno na plin. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen prosto. Izkoristite redko priložnost za nakup odlično ohranjene hiše na mirni, zeleni lokaciji.
26. 04. 17 00:46 nepremicnine.si21.com
109.0 m²
279.000 €
opis V prijetni vasici Jagnjenica blizu Radeč prodamo samostojno hišo, v izmeri 88 m2, zgrajeno leta 1940, ki ji pripada parcela v izmeri 1.688 m2. Hiša stoji ob glavni cesti Radeče – Sopota, potrebna je prenove. Ogrevanje je na trda goriva (krušna peč), v hiši je kabelski in telefonski priključek. Ob hiši je velik vrt, v prizidku garaža in drvarnica, na dvorišču je majhen potoček, ki pa je v celotni dolžini parcele speljan po ceveh pod zemljo. Energetska izkaznica A1 je 0. Cena 30.000 € oz. po dogovoru. Vabljeni na ogled. GSM 031 568 338.
26. 04. 17 00:47 nepremicnine.si21.com
88.0 m²
30.000 €
opis Opis nepremičnine V Šmartnem pod Šmarno goro prodamo samostojno hišo v prijetni urejeni soseski na edinstveni, mirni in sončni lokaciji s čudovitim vzhodnim odprtim razgledom na Rašico in polja do Gameljn ter zahodnim pogledom na Šmarno goro. Razkošen potencial za enodružinsko hišo z možnostjo poslovnih prostorov v pritličju ali kot dvodružinska hiša. Hiša je bila zgrajena l. 1965 in obnovljena v letih 2000, 2013 in 2015. Površina nepremičnine Hiša je sestavljena iz treh etaž (K+P+1), obsega 230 m2 bivalne površine v pritličju in nadstropju, sončna terasa meri 37m2, pomožni prostori skupaj z garažo pa cca. 105m2, površina zemljišča meri 510 m2. Razporeditev prostorov V kletni etaži so opremljena kuhinja in jedilnica za sprejemanje večjih družb, shramba, wc, hodnik in dve sobi, primerni za telovadnico, savno, jacuzzi, biljard ali veliki delavnici z izhodom na vrt ter kurilnica (prostor za drva je z veliko odprtino povezan z garažo). Kletna etaža je opremljena z okni, ima izhod na severno stran vrta, kjer so mogočna drevesa in zelenje, ki nudi popolno intimo. Pod kletno etažo je prostor za zaklonišče (z oknom). V pritličju je prostorna glavna soba (32 m2) in dve veliki sobi (vmes preklada, lahko samo ena soba, skupaj 35 m2) z veliko dnevne svetlobe, kopalnica, balkon in garaža. V prvem nadstropju je velika in zelo svetla glavna soba (48 m2) s pogledom na Rašico, soba s pogledom na Šmarno goro (19 m2), opremljena kuhinja s pogledom na Šmarno goro in zelenje na severu (17 m2) in manjša kopalnica z wc in tušem ter čudovita sončna terasa (37 m2) za uživanje v stiku z naravo. Oprema in prenova Hiša se prodaja delno opremljena, višina stropov meri 250 cm oz. 260 cm. Hiša je bila delno adaptirana l. 1974. Leta 2000 je bila zamenjana streha, žlebovi, obnovljeni dimniki, fasada in podstrešje l. 2013, terasa l. 2016, v notranjosti je bila l. 2015 pregledana in obnovljena električna in vodovodna napeljava, obnovljeni so bili leseni masivni podi in stene. Več o lokaciji Okolica kjer se nahaja hiša nudi veliko možnosti za sprehode in preživljanje prostega časa v naravi. V bližini je vsa potrebna infrastruktura (LPP, šola, sprehajalne poti ob reki Savi, partizanska in romarska pot na Šmarno goro, kolesarske poti, itd.). AC priključek (izhod LJ – Šmartno) je oddaljen manj kot kilometer. Priključki Ogrevanje – kurilno olje, dva kamina in štedilnik na drva Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen prosto.
26. 04. 17 17:08 nepremicnine.si21.com
230.0 m²
377.000 €
opis 9 km iz centra Slovenske Bistrice, na idilični lokaciji prodamo novo stanovanjsko hišo etažnosti K+P+M. Hiša se nahaja na sončni, mirni in zasebni lokaciji. V kletnem prostoru je kurilnica, 3 sobe, kopalnica z wc-jem, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo. Stanovanjska hiša v pritličju obsega: predsobo, kuhinjo z jedilnico, večjo dnevno sobo, 3 sobe in kopalnico z wc-jem. V mansardnem delu so predvidene 4 sobe in kopalnica z wc-jem. Ogrevanje je urejeno na centralno kurjavo (trdo gorivo). Hiša je primerna za bivanje dveh družin. Na parceli se nahaja tudi gospodarsko poslopje. Primerno za manjšo ekološko kmetijo (možnost dodatnega odkupa kmetijskega zemljišča). Možnost zamenjave za drugo nepremičnino v Slovenski Bistrici ali okolici z vašim doplačilom. Ne zamudite edinstvene priložnosti za Vaš novi dom v zelenem in mirnem okolju, s hitrim dostopom do avtoceste. Do avtocestnega priključka Slovenska Bistrica je 9 km. Do centra Slovenske Bistrice je 15 minut vožnje z avtom. Brez provizije za kupce! Svetujemo vam pri ureditvi financiranja in prodaji vaše nepremičnine. Energetska izkaznica je v izdelavi. Za več informacij in ogled pokličite na GSM: 051/358-077.
21. 04. 17 00:35 nepremicnine.si21.com
160.0 m²
150.000 €
opis Pozdravljeni, danes vam predstavljam samostojno hišo na mirni in sončni lokaciji v bližini potrebne infrastrukture. KJE: Gornja Radgona. Vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, trgovine, pošta, banka, zdravstveni dom,...) v bližini. OBJEKTIVNI PODATKI: Samostojna hiša etažnosti K+P je skeletne gradnje klet je zidana, pritličje pa skeletno grajeno. V kletnih prostorih se nahaja hodnik, kurilnica, shramba, soba, kopalnica in garaža. Pritličje zajema predprostor, kopalnico, ločen wc, kuhinjo z dnevno sobo in jedilnico z izhodom na pokrito teraso, hodnik, spalnico ter sobo. Okna so PVC termopan dvoslojna, PVC vhodna vrata, strešna kritina Tegola, fasada po sistemu Demit, 3 prekatna greznica, telefon, CTV, internet. Ogrevanje je centralno na plin ter dodatno na kamin nameščen v dnevni sobi. Talne obloge so lamelni parket in keramika. Oprema po dogovoru. Na zemljišču v skupni izmeri 1067m2 se nahaja velik vrt ter lesena brunarica za vrtno orodje in drva, veliko različnega sadnega drevja (jabolka, hruške, slive, češnje, kutina,...) ter nekaj trsov. Pomagamo urediti ugodno financiranje. Lep pozdrav, Marina
26. 04. 17 17:08 nepremicnine.si21.com
150.0 m²
109.900 €
opis V neposredni bližini zdraviliškega centra, parka, trgovine in ostale infrastrulture kraja prodamo starejšo, vendar pred leti obnovljeno hišo. Ima naslednje prostore v pritličju: predsoba, hodnik, kuhinja, dnevna soba, kabinet, soba, spalnica, kopalnica, wc, prostor za čistila. V kleti pa je shramba. Hiša je bila v letu 2008 na novo prekrita s kritino Tondach. Priključena je na elektriko, vodovod in kanalizacijo. Ogrevanje je s pečjo za CK na drva. Zraven hiše je gospodarsko poslopje (skupaj 136 m2), ki ga sestavljajo garaža, skladišče za orodje in hlev. Na večji parceli je zasajeno sadno in okrasno drevje.
24. 04. 17 17:09 nepremicnine.si21.com
149.0 m²
68.000 €
opis Opis nepremičnine Na mirni z zelenjem obdani v Vnanjih goricah na Brezovici prodamo samostojno hišo, zgrajeno l. 1978 in l. 2012 delno obnovljeno. Hiša je trenutno zasnovana kot dvostanovanjska s skupnim vhodom. Ob hiši se nahaja še dodaten manjši zidan objekt (garaža za 1 avtomobil in pomožni prostor), ki se lahko uporablja za različne namene. Površina nepremičnine Hiša je sestavljena iz treh etaž (P+1+M), obsega 140 m2 bivalne površine. Zemljišče v velikosti 380 m2 zajema del pod hišo in tlakovani del pred hišo, kjer je možno parkiranje 1-2 avtomobila. Razporeditev prostorov Pritličje obsega predsobo, dnevno sobo s kuhinjo, 2 sobi, kopalnico ter kurilnico. Nadstropje obsega dnevno sobo, kuhinjo, spalnico, kabinet i balkon. Mansarda še neizdelana, okna so. Parkiranje je možno pred objektom in v garaži. Oprema in prenova Hiša je popolnoma opremljena in delno prenovljena l.2012, nova fasada, okna, inštalacije, podi itd.., streha je bila zamenjana l. 2006. Več o lokaciji Okolica kjer se nahaja hiša nudi veliko možnosti za sprehode in preživljanje prostega časa v naravi. Hiša je le nekaj minut oddaljena od vse infrastrukture in ima hitri dostop do obvoznice. Priključki Internet-optika. Ogrevanje – kurilno olje. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen prosto.
27. 04. 17 12:45 nepremicnine.si21.com
140.0 m²
180.000 €
opis Prodamo samostojno hišo na urejeni in mirni ulici na Rakovi Jelši. Hiša je lepo in pravilno pozicionirana na parceli 1680 m2, tako, da je večji del parcele na jugozahodni strani hiše. Objekt je primeren za družino ali oddajanje, saj je hiša v bližini centra Ljubljane. Poleg hiše je postavljena garaža. Hiša ima dve etaže. Ogrevanje je na CK kurilno olje. POGOJ NAKUPA: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV. House for sale in orderly and peaceful street in the Crabs Jelša. The house is beautifully and correctly positioned on a plot of 1680 m2, so that the greater part of the plot on the south side of the house. The facility is suitable for family or broadcast, as the house near the city center. In addition to the house is built garage. The house has two floors. Heating oil in CK. Conditions of purchase: the cost of fees for the service intervention is divided in such a way that the customer pays a commission of 2% + VAT.
Včeraj ob 12:47 nepremicnine.si21.com
270.0 m²
249.000 €
opis BLED, izjemna in čudovita samostojna hiša-vila, 476 m2, 1121 m2 zemljišča, l. 1934, v celoti renovirana l. 2001, razgibana razporeditev prostorov, prostorna, na mirni in zeleni lokaciji- 5 min peš do jezera in centra Bleda, CK-plin, v P talno gretje, ogrevan klanec pred hišo, optika, 113 m2 čudovita sončna terasa s pogledom na hribe, 2x terasa, velik vrt zasajen z drevesi in cvetjem, mirna okolica, čudoviti sosedje, vpisano v zk, vredna nakupa. HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. - centrala LJUBLJANA Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini pokličite na tel. 01/256 37 50, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite tel. 01/256 37 50 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja – posvet pred prodajo. (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo! BLED, izvanredna i prekrasna vila-kuće, 476 m2, 1121 m2 zemljišta, l. 1934, kompletno renovirana l. 2001 raznolik izgled, prostrana, mirna i zelena lokaciji- 5 min hoda do jezera i centra Bleda, CK-plina u P podno grijanje, grijani uzbrdo od kuće, optika, 113 m2, prekrasna sunčana terasa s pogledom na brda, 2x terasa, veliki vrt zasađen s drvećem i cvijećem, mirnom okruženju, prekrasnim susjeda, upisano u ZK, vrijedan kupnje. KUĆA NEKRETNINA 1 doo - LJUBLJANA razmjena Za dodatne informacije o prijenosu imovine u pitanju, nazovite tel. 01/256 37 50 Recepcija ured tvrtke KUĆA NEKRETNINA jedan doo i dogovoriti sastanak s estate agent. Prije nego što prodati Vašu nekretninu, nazovite tel. 01/256 37 50 dogovoriti sastanak s našim nekretnina profesionalci koji su na raspolaganju za sva pitanja - konzultacije prije prodaje. (Besplatno) Hvala Vam na povjerenju, preporučujem! BLED, extraordinary and wonderful fairy-detached house, 476 m2, 1121 m2 of land, l. 1934 completely renovated l. 2001 varied layout, spacious, quiet and green lokaciji- 5 min walk to the lake and the center of Bled, CK-gas in the P underfloor heating, heated uphill from the house, optics, 113 m2 beautiful sunny terrace overlooking the hills, 2x terrace, large garden planted with trees and flowers, quiet surroundings, wonderful neighbors, registered in the UK, worth buying. HOUSE REAL ESTATE 1 doo - LJUBLJANA exchange For additional information about the transmission of the property in question, call tel. 01/256 37 50 reception office of the company HOUSE REAL ESTATE 1 doo and arrange a meeting with an estate agent. Before you sell your property, call tel. 01/256 37 50 to arrange an appointment with our real estate professionals who are available to answer your questions - consultation before the sale. (FREE) Thank you for your confidence, recommend! BLED, außergewöhnlich und wunderbar märchen Einfamilienhaus, 476 m2, 1121 m2 Land, l. 1934 renoviert l. 2001 abwechslungsreiches Layout, geräumig, ruhig und grün lokaciji- 5 min zu Fuß zum See und das Zentrum von Bled, CK-Gas in der P-Fußbodenheizung, beheizte bergauf vom Hause entfernt, Optik, 113 m2 schöne, sonnige Terrasse mit Blick auf die Hügel, 2x Terrasse, großer Garten mit Bäumen und Blumen, ein ruhigen Umgebung und wunderbaren Nachbarn, im Vereinigten Königreich registriert ist, den Kauf wert. HOUSE REAL ESTATE 1 doo - LJUBLJANA Austausch Weitere Informationen über die Übertragung der Immobilie in Frage, rufen Sie Tel. 01/256 37 50 Empfangsbüro des Unternehmens HOUSE REAL ESTATE 1 doo und ein Treffen mit einem Immobilienmakler vereinbaren. Bevor Sie Ihre Immobilie verkaufen, rufen Sie Tel. 01/256 37 50 einen Termin mit unseren Immobilienprofis arrangieren , die Ihre Fragen beantworten zur Verfügung stehen - Beratung vor dem Verkauf. (Kostenlos) Vielen Dank für Ihr Vertrauen, empfehlen! BLED, необычная и прекрасная фея отдельно стоящий дом, 476 м2, 1121 м2 земли, л. 1934 полностью отремонтирован л. 2001 разнообразная планировка, просторный, тихий и зеленый lokaciji- 5 мин ходьбы до озера и центра города Блед, CK-газа при нагреве P под полом с подогревом в гору от дома, оптики, 113 м2 красивая солнечная терраса с видом на холмы, 2x терраса, большой сад с деревьями и цветами, спокойной обстановке, прекрасные соседи, зарегистрированных в Великобритании, стоит покупать. ДОМ НЕДВИЖИМОСТИ 1 Doo - LJUBLJANA обмен Для получения дополнительной информации о передаче спорного имущества, звоните по тел. 01/256 37 50 приемная компании ДОМ НЕДВИЖИМОСТЬ 1 д и организовать встречу с агентом по недвижимости. Перед тем, как продать свою недвижимость, звоните по тел. 01/256 37 50 , чтобы договориться о встрече с нашими специалистами по недвижимости , которые готовы ответить на ваши вопросы - консультации перед продажей. (Бесплатно) Благодарим Вас за доверие, рекомендую!
26. 04. 17 18:41 nepremicnine.si21.com
476.2 m²
870.000 €
opis V Šempetru, na koncu mirne ulice (slepa ulica), se prodaja lepo ohranjena stanovanjska hiša z parcelo v velikosti 615m2. Hiša je bila v osnovi bila zgrajena v l. 1973 in ima po podatkih GURS cca 160 m2 tlorisne površine (oz cca 80 m2 v pritličju in v prvem nadstropju, mansarda pa tako ni bivalna), je v zelo dobrem stanju in je načeloma tudi takoj vseljiva, saj v hiši ostane kpl oprema, ki je že zajeta v prodajni ceni (seveda če vam ustreza). V letu 2000 sta bili kompletno adaptirani kopalnici, pred hišo je bil postavljen velik nadstrešek za 2 avtomobila, leta 2005 so bila na hiši menjana okna (dvoslojna PVC okna z zunanjimi roletami), v letu 2006 pa je bila narejena izolacijska fasada (demit fasada, stiropor debeline 5cm) in streha (strešniki Creaton, zračni most, folija, žlebovi….). Hiša ima priključek vode, elektrike, javne kanalizacije, SAT TV anteno in telefonski priključek. Dostop je po asfaltirani ulici, dvorišče – parkirišče pod nadstreškom je tlakovano. Objekt obsega tri etaže in sicer: - v prvi - pritlični etaži, v velikosti cca 80 m2 se nahaja glavni vhod (z vetrolovom), kurilnica (peč na olje, cisterne kapacitete 3500l, ki so vkopane v zemljo)+ utility (umivalnik, električni bojler, prostor za pralni stroj, sušilnica, likalnica in tuš), shramba, kopalnica (tuš kabina, WC, kopalniški blok, radiator »lojtra«), dve sobi z izhodom na zelenico in garaža z vrati na daljinca (dejansko si lahko v pritličju uredite kpl stanovanje, do katerega je dostop brez stopnic – torej primerno za vse, ki jim stopnice predstavljajo ovire). Po notranjem stopnišču pridete v - v drugo etažo tudi velikosti cca 80 m2, kjer se nahaja hodnik, dve spalnici - otroška soba( obe izhod na balkon), kuhinjo z jedilnico (izhod na balkon), ločen WC z umivalnikom, ločeno kopalnico (kopalna kad, bide, kopalniški blok), veliko dnevno sobo z izhodom na balkon, ki vam omogoča uživanje v prostem času, saj se vam odpira sproščujoč pogled na zeleno naravo – dopoldansko sonce. V večini prostorov je parket, v kuhinji je laminat in v kopalnici je keramika. - mansardni del pa je namenjen shranjevanju stvari, vendar pa v njem ni možno bivati ( ima okno vendar ni »pohodne višine – razen na sredini). Zraven hiše na parceli stoji še manjša vrtna lopa, ki vam nudi dovolj prostora za shranjevanje vrtnih orodij. Prav tako pa se nahaja manjši zelenjavni vrt, zelenica, okrasno - sadno drevje, vendar pa je dovolj prostora za postavitev bazena, otroško igrišče ali piknik prostor. V Šempetru imate tako vrtec, šolo, trgovine, banko, PTT.... vse upravne zadeve pa urejate v bližnjem Žalcu. Do AC odcepa Šempeter je cca 3km in tako ste lahko v vsega 30 min tako v LJ kot tudi v MB, skratka lokacija je res zelo atraktivna, mirna, sončna (čista JV lega)...... Za več informacij oz ogled nas pokličite na 041/538-419.
22. 04. 17 00:45 nepremicnine.si21.com
161.0 m²
174.000 €
opis V okolici Kozine, v vasici Vrhpolje, le 2 km do mejnega prehoda Krvavi potok, prodamo dvoetažno samostojno hišo velikosti 110 m2, zgrajeno l.1948 in popolnoma prenovljeno med leti 1998 in 2014. Hiša je trenutno razdeljena na dve stanovanjski enoti. Pritličje je bilo popolnoma obnovljeno leta 2014 in obsega kuhinjo, dnevno sobo, dve spalnici, kopalnico in manjšo shrambo, v prvem nadstropju pa se nahaja dvosobno stanovanje s spalnico, dnevno sobo povezano s kuhinjo, kopalnico in zastekljeno teraso. Velikost parcele je 310 m2 in obsega ograjeno dvorišče, na koncu katerega se nahaja novejši objekt zgrajen leta 2014, ki se trenutno uporablja kot družabni prostor, letna kuhinja in kurilnica, možna pa je tudi predelava in nadzidava v stanovanjski objekt. V neposredni bližini (200 m od hiše) se nahaja tudi lastniška ograjena parcela v treh terasah ki jo je možno koristiti kot vrt (374 m2). Hiša se prodaja opremljena oz. po dogovoru, ima vse priključke, optiko, dvo-prekatno greznico, ogrevanje na CK na nafto, drva ali pelete. Do Kozine cca. 5 min vožnje (vsa infrastruktura). Primerna predvsem za ljubitelje miru in narave, saj nudi vasica odlično izhodišče za pohodništvo, kolesarjenje ali druge športne aktivnosti. ZK urejeno, prosto vseh bremen, prevzem možen takoj. Priporočamo ogled in nakup! Pogoji nakupa: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv. Priporočamo ogled!
27. 04. 17 00:46 nepremicnine.si21.com
185.0 m²
132.000 €
opis Prodamo novo nizkoenergijsko enodružinsko hišo, udobno in zelo kvalitetno izdelano. Hiša je locirana v manjšem naselju 7 km od Ljubljane oziroma 11 od centra mesta, hkrati pa ima na razdalji 500 m, osnovno šolo z vrtce, pošto, trgovino, športno rekreativni center. V roku dveh let pa naj bi naselje dobilo nov izvoz iz avtoceste. Hiša ima zelo nizko porabo energije, kar so investitorji zagotovili 20 cm izolacijo zidu, 23 cm izolacijo temelja, tri slojnimi okni (alu-les/macesen), sistem prezračevanja z rekuperacijo toplote in zunanjimi senčili. Ogrevanje se izvaja z toplotno črpalko (zrak/voda) preko talnega ogrevanja. V hišo so vgrajeni; sistem pametne hiše, varnostni alarm z videonadzorom in veliko vgrajene pohištvene opreme. Poleg velikega bivalnega prostora z kaminom in izhodom na 2 terasi ima še 3 spalnice, 1 kabinet, 2 kopalnic, sanitarije, utility in veliko garažo. Hiša je vredna ogleda. POGOJ NAKUPA: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV. For Sale new passive family house (high energy efficiency), comfortable and high quality manufactured. The house is located in a small settlement 7 km from Ljubljana and 11 from the city center, while in the distance of 500 m, elementary school with kindergarten, post office, shop, sport and recreation center. Within two years is expected to settlement received a new motorway exit. The house has a very low energy consumption, which investors has provided with 20 cm wall insulation, 23 cm insulation of foundation, three ply windows (aluminum-wood / larch), a ventilation system with heat recovery and external shades. Heating is carried out with a heat pump (air / water) over a floor heating. In the house was built; smart house system, security alarm with video surveillance and a lot of built-in furniture accessories. In addition to the large living room with fireplace and exit to 2 terraces also has 3 bedrooms, 1 office, 2 bathrooms, toilets, utility room and garage. The house is worth a visit. CONDITIONS OF PURCHASE: the commission for the mediation services shall be divided in such a way that a buyer pays a commission in the amount of 2% + VAT of the selling price for the property.
26. 04. 17 00:48 nepremicnine.si21.com
250.6 m²
750.000 €
opis NOVA GORICA, RENČE 244,3 m2, samostojna , zgrajena l. 1986 , celovita prenova l.2013 na zemljišču 575 m2 , v naravi dvo stanovanjska , ki lahko postane vaš prijeten novi dom, funkcionalna razporeditev zelo svetlih prostorov v pritličju in nadstropju, kamin z razpihom, 2 peči na drva, 2 klimi, solarno ogrevanje vode, 2 kuhinji, 2 dnevni sobi, 2 kopalnici in 4 spalnice, balkon, terasa , shramba, priročna delavnica, oz. garaža, ograjena zelenica, vrtna lopa, 3 parkirna mesta na dvorišču, v bližini vsa infrastruktura , energetsko varčna. Hiša ima zelo prijetno energijo na mirn i in sončni lokaciji. HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. - Poslovna enota NOVA GORICA Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini smo dosegljivi v poslovni enoti NOVA GORICA , poslovna stavba HIT, Delpinova 7a , oz. pokličite na tel. 01/256 37 50, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. , in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite tel. 01/256 37 50 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo. (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo ! Nova Gorica, Renče 244,3 m2, samostojeća, izgrađena. 1986 l.2013 potpune obnove na kopnu 575 m2 u naravi dvije kuće, koja može postati vaš ugodan novi dom, funkcionalan raspored vrlo svijetle sobe u prizemlju i na prvom katu, kamin sa razpihom, 2 peći na drva, 2 klime, solarno grijanje vode 2 kuhinja, 2 dnevna boravka, 2 kupaonice i 4 spavaće sobe, balkon, terasa, ostava, zgodan radionica, respektivno. garaža, ograđena travnjak, vrt prolio 3 parking u dvorištu, u blizini sva infrastruktura, uštedu energije. Kuća ima vrlo lijep energiju u mirnom i i sunčano mjesto. NOVA GORICA, RENČE 244.3 m2, detached, constructed. 1986 l.2013 complete renovation on land 575 m2 in nature two houses, which can become your cozy new home, functional layout very bright rooms on the ground floor and first floor, fireplace with razpihom, 2 wood-burning stoves, 2 climates, solar water heating 2 kitchen, 2 living rooms, 2 bathrooms and 4 bedrooms, balcony, terrace, storage, handy workshop, respectively. garage, enclosed lawn, garden shed 3 parking in the courtyard, close to all the infrastructure, energy saving. The house has a very nice energy in a peaceful and and sunny location. Нова Горица, Renče 244,3 м2, индивидуальный, построенный. 1986 l.2013 полный ремонт на земле 575 м2 в природе двух домов, которые могут стать вашим уютный новый дом, функциональная планировка очень светлые комнаты на первом и втором этаже, камин с razpihom, 2 дровяные печи, 2 климат, солнечного нагрева воды 2 кухня, 2 гостиные, 2 ванные комнаты и 4 спальни, балкон, терраса, хранение, удобный цех, соответственно. гараж, огороженный газон, садовый сарай 3 парковка во дворе, рядом со всей инфраструктурой, энергосбережение. Дом имеет очень хорошую энергию в мирное и и солнечное место.
26. 04. 17 18:38 nepremicnine.si21.com
244.3 m²
197.300 €
opis Jesenice, odlično izdelana in urejena stanovanjska hiša na lepi, sončni legi z razgledom. Stavba obsega 125 m2 stanovanjske površine ter dodatne prostore ( garaža, delavnica) v izmeri 40 m2. Zemljišče meri 3020 m2 in je v celoti stavbno zemljišče, na katerem je možna gradnja še dodatnega novega objekta. Hiša ni podkletena, v pritlični etaži se nahaja izredno lepo urejeno trosobno stanovanje, v mansardi pa samostojno enosobno stanovanje. Ob hiši je izdelan zastekljen bivalni prostor ( zimski vrt ), na vrtu pa lepo urejena vrtna uta in manjši bazen. Okolica hiše je prijetno urejena, lega hiše je nad ostalimi objekti in zagotavlja popolno privatnost bivanja. Poleg hiše je izdelan večji parkirni prostor z lesenim nadstreškom. Jesenica, exquisitely designed and decorated residential house on a beautiful, sunny location with views. The building comprises 125 m2 of living area and additional space (garage, workshop), measuring 40 m2. Land is measured with 3020 m2 and is te building land on which it is possible to build a further new house. The house is without basement; in the ground floor is a very nice two-bedroom apartment; in the attic is an independent one-bedroom apartment. Beside the house is built glazed lounge, in the garden there is an arbor and a small swimming pool. The house is pleasantly decorated, the location of the house provides complete privacy of stay. More parking space with a wooden roof. The house and surroundings are produced and edited for quality and a comfortable stay. The house was constructed l. 1900 and completely renovated it in the years from 1982 to 2010.
Včeraj ob 18:37 nepremicnine.si21.com
125.0 m²
169.500 €
opis V Prekmurju v kraju Gornji Petrovci (Krajinski park Goričko) na sončni in mirni lokaciji skupaj z opremo prodamo svetlo stanovanjsko hišo zgrajeno leta 1986, nazadnje adaptirano leta 2005. Stanovanjska hiša je locirana ob asfaltni cesti v skupni izmeri 388 m2, z dvema garažama, veliko zelenico in večjim asfaltiranim dvoriščem. V kraju je dostopna vsa pomembna javna infrastruktura (vrtec, osnovna šola, zdravstveni dom, lekarna, avtobusna postaja, železniška postaja, pošta, banka, trgovina itd.). Oddaljenost od večjega mesta Murske Sobote je 20 km. Zemljišče je vpisano v k.o. Gornji Petrovci in sestoji iz zemljišča pod stavbo v površini 173 m2 in dvorišča oz. zelenice v površini 571 m2. Zemljišče ponuja možnost ureditve prostora za druženje, bazen, otroška igrala itd. Klet (54 m2): garaža, shramba, kurilnica in stopnice. Pritličje/1. medetaža (85 m2): 3 delovne sobe, garaža, hodnik in stopnice. Pritličje/2. medetaža (54 m2): dnevna soba, jedilnica, kuhinja, hodnik in terasa. 1. nadstropje (67 m2): WC, kopalnica, 2 spalnici, otroška soba, balkon in stopnišče. Mansarda (128 m2): 3 sobe, balkon, hodnik in stopnice - mansarda ni finalizirana, manjka izolacija strehe, vrata, podi, oplesk in finalna instalacija elektrike. Višina etaž je 2,1 m v kleti in 2,45 m v ostalih etažah. Objekt je zidan z votlaki, fasada je teranova, strešna konstrukcija je lesena, kritina je valoviti salonit. Odvodnja meteorne vode iz strehe je preko pocinkanih žlebov. Medetažne konstrukcije so polmontažni rebričasti norma stropovi, tlaki so cementni estrih, topli pod, marmom in laminat. Objekt ima centralno kurjavo, radiatorsko ogrevanje in solarno ogrevanje sanitarne vode. Priključen je na električno instalacijo, telefon, caTv in vodovod, fekalna kanalizacija je speljana v greznico. V okolici hiše je zelenica z živo mejo cipres, nekaj dreves in dovozna asfaltna pot. V ceno je vključena tudi oprema, navedena cena pa ni zadnja. Za več informacij in fotografij prosim kličite po 17. uri na 031 620 868.
26. 04. 17 00:46 nepremicnine.si21.com
388.0 m²
80.000 €
opis V centru Višnje Gore prodamo samostojno hišo etažnosti P + 1 + visoka M, s površino dela stavbe 200,00 m2 in s parcelo v velikosti 777,00 m2. Hiša je bila l. 1988 zgrajena do 4. gr. faze (gradbeno dovoljenje) in je potrebna dokončanja. Pritličje obsega hodnik, garažo, kurilnico in 3 pomožne prostore. V nadstropju se nahajajo dnevna soba s kuhinjo in jedilnico (vse kot en prostor), 3 sobe, kopalnica, WC in hodnik. Tloris v visoki mansardi je enak kot v nadstropju. Priključki, gradnja: el., voda, kanalizacija, telefon, lesena okna, betonska kritina. Dobra lokacija: v neposredni bližini osnovne šole, blizu vrtca, železniške postaje, AC priključka itd. Vpisano v Zemljiško knjigo, brez bremen, prevzem možen takoj! **Pokličite za tloris.**
26. 04. 17 18:37 nepremicnine.si21.com
200.0 m²
160.000 €

Samostojna hiša Kostanjevica na Krki, Kostanjevica na Krki

Kostanjevica na Krki, Kostanjevica na Krki
Lepo urejena stanovanjska hiša ima veliko dnevne svetlobe in je grajena v dveh etažah( pritličje in nadstropje), zgrajena l.1989(masivno zidana;vzdrževana več kot v smislu dobrega gospodarja), leži na zemljišču 1.040 m2.Hiša je bila adaptirana 2013 ( kompletno izolirano podstrešje (30 cm),v pritličju so zamenjana vsa okna, vrata, talne obloge, el.in stroj.instalacije v nadstropju pa notranja vrata, hodnik,vhodna vrata,stopnice, terasa,....).Hiša se nahaja v naselju individualnih enodružinskih hiš.Lokacija je zelo lepa, zelena in sončna. Vsi priključki. Talne obloge:parket, keramika. CK-olje/drva. V sklopu hiše je tudi garaža. Na dvorišču je še starejša hiša,ki je potrebna kompletne adaptacije ( l.gr. 1818, 78 m2) in gosp.poslopje z nadstreškom za 1 avtomobil( 30 m2). Ob hiši je urejen tudi majhen vrt. Hiša se prodaja neopremljena. Posestvo ni ograjeno. Okolica hiše je urejena. Okolje, kjer se nahaja hiša nudi veliko možnosti za sprehode in preživljanje prostega časa v naravi.Vselitev po dogovoru! V bližini se nahajajo gostilne, cerkev, trgovina, OŠ,vrtec, ...
27. 04. 17 00:32 ta-bu.si
196.0 m²
140.000 €
opis Prodamo stanovanjsko hišo s pripadajočim zemljiščem v izmeri 576 m2. Obsega klet, pritličje, nadstropje in podstrešje. V kleti se nahaja kotlovnica, shramba in pralnica. V vsaki etaži je kuhinja z jedilnico, dnevna soba, spalnica in kopalnica. Podstrešje je odprto in neizdelano. Ogrevanje je CK na olje. Hiša je potrebna obnove. V letu 1999 je bila menjana strešna kritina. K hiši pripada še prizidana garaža s shrambo. Primerna tudi za dvostanovanjsko hišo. Nepremičnina je na voljo po dogovoru.
26. 04. 17 00:47 nepremicnine.si21.com
185.4 m²
124.000 €

Hiša // Prodaja //

Goriška regija Občina Kobarid Kobarid Kobarid
Stanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem v centru Kobardida. V pritličju stanovanjske hiše sta dnevni del, kuhinja, jedilnica in kopalnica, hiša ima manjši notranji vrt kjer se dostopa do gospodarskega dela v pritličju delavnica v zgornjem nadstopju prazen prostor. V prvem nadstopju stanovanjske hiše sta dve spalnici in dodatni nedokončan prostor. Streha je bila obnovljena leta 2002 POŠLJI PRIJATELJU // NATISNI // ZA VEČ INFORMACIJ POKLIČITE NA TEL. 00386-5-33-00-600, GSM 00386-41-632-688 ALI SE OGLASITE NA SEDEŽU DRUŽBE, RENES D.O.O., VOJKOVA CESTA 101A, 5000 NOVA GORICA! DELOVNI ČAS: PONEDELJEK-ČETRTEK, 8.00-12.00 IN 13.00-17.00 URE PETEK, 9.00-12.00 IN 13.00-16.00 URE SOBOTA, PO PREDHODNEM DOGOVORU
20. 04. 17 08:22 renes.si
70.000 €
opis MIRNA - 256,10 m2, hiša , l. 1991, zadnja obnova 2015 , garaža 34,90 m2, gospodarsko pos. 10,00 m2, kozolec, na zemljišču 10.937,00 m2 , z urejenim dvoriščem, zelenico, sadovnjakom in zel. vrtom, ki lahko postane vaš prijeten novi dom . Hiša ima mirno, zeleno, prisojno sončno lego in prijetno energijo, funkcionalno razporeditev zelo svetlih prostorov v pritličju in 1. nad. V bližini vsa infrastruktura (vrtec, šola, zdravstveni dom, pošta, banka, trgovine, avtobusna in želežniška postaja…) Hiša je zelo dobra na odlični lokaciji , na obrobju naselja, ob gozdičku, lahko dvostanovanjska in jo vam z velikim veseljem priporočamo. Prodamo - cena 157.000,00 EUR. KODA: P5086TP HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. - poslovna enota TREBNJE Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini smo dosegljivi v poslovni enoti TREBNJE, Gubčeva cesta 25, oz. pokličite na tel. 01/256 37 50, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o., in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite tel. 01/256 37 50 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo (BREZPLAČNO). Hvala za zaupanje, se priporočamo! Mirna - 256,10 m2, kuća, l. 1991 zadnja obnova u 2015, garaža 34,90 m2, gospodarska poz. 10.00 m2, sušenje okvir, na kopnu 10.937,00 m2, s lijepim dvorištem, travnjakom, voćnjakom i biljke. vrt, što može postati vaš ugodan novi dom. Kuća ima mirnu, zelenu, sunčano i ugodno sunčanom energijom, funkcionalan raspored vrlo svijetle sobe u prizemlju i 1 protiv. U blizini svih sadržaja (vrtić, škola, dom zdravlja, pošta, banka, trgovine, autobusne i željezničke stanice ...) Kuća je vrlo dobar u velikom mjestu, na rubu naselja, šuma, možete dvostruko stan i preporučujemo s velikim zadovoljstvom. Za prodaju - Cijena 157,000.00 eura. ŠIFRA: P5086TP Mirna - 256.10 m2, house, l. 1991 last renovation in 2015, garage 34.90 m2, economic pos. 10.00 m2, drying-frame, on the land 10937.00 m2, with nice yard, lawn, orchard and the herb. garden, which can become your cozy new home. The house has a peaceful, green, sunny and pleasant sunny energy, functional layout very bright rooms on the ground floor and 1 against. In the vicinity of all facilities (kindergarten, school, health center, post office, bank, shops, bus and train stations ...) The house is very good in a great location, on the outskirts of the village, the forest, you can double flat and we recommend with great pleasure. For Sale - Price 157,000.00 euros. CODE: P5086TP Мирна - 256,10 м2, дом, л. 1991 последний ремонт в 2015 году, гараж 34,90 м2, экономические пос. 10.00 м2, сушка кадра, на земле 10937,00 м2, хороший двор, газон, сад и травы. сад, который может стать вашим уютным новым домом. Дом находится в тихом, зеленый, солнечный и приятный солнечный энергии, функциональная планировка очень светлые комнаты на первом этаже и 1 против. В непосредственной близости от всех объектов (детский сад, школа, медицинский центр, почтовое отделение, банк, магазины, автобусные и железнодорожные станции ...) Дом очень хорошо расположен в прекрасном месте, на окраине села, лес, вы можете удвоить квартиру и мы рекомендуем с большим удовольствием. Для продажи - цена 157,000.00 евро. КОД: P5086TP
26. 04. 17 18:40 nepremicnine.si21.com
256.1 m²
157.000 €
opis Nova hiša na odlični lokaciji, narejena iz zelo kvalitetnih materialov. Hiša stoji na sončni parceli v velikosti 741 m2. Leto izgradnje hiše je 2009, njena neto površina je 200 m2 in obsega v pritličju veliko kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo s kaminom v enem , pisarno, garderobo in WC. Iz dnevnega prostora je izhod na veliko, atrijsko teraso. V kletnem delu je kurilnica s pralnico in v zgornjem nadstropju sta 2 otroški sobi, kopalnica s tušem in WC-jem, spalnica (vgradne omare, vodna postelja) s kopalnico (s tušem in kadjo ter dvema umivalnikoma) ter galerijo (notranji balkon). Talne obloge so kamen (iz kamna je tudi kuhinjski pult), keramika in v spalnih prostorih parket. Prednosti, ki jih hiša nudi so: talno gretje, alu rolete na električni pomik, klima v vseh prostorih (split sistem), ogrevanje s toplotno črpalko zrak-zrak (tudi predpriprava za plin), masivno po meri narejeno pohištvo, hlajena vinska stena, alarm, optični kabel v ulici, tlakovan nadstrešek za dva avta, uta 20m2, atrijska delno pokrita terasa z letno kuhinjo in kaminom, velikim jacuzzijem (za 5 oseb) in savno s tušem na vrtu, zajetje vode s strehe in podtalnice za zalivanje vrta in izpiranje za WC, pločevinasta streha, elektrika v žlebovih za tajanje ledu ali snega ter filter za pitno vodo. Pred kratkim je bil opravljen tudi priklop na javno kanalizacijo. Hiša vseljiva takoj. Naselje je novo - ulica v kateri se nahaja je slepa, neprometna ulica. Dobra lokacija: bližina avtoceste smer Tepanje, oddaljenost 15 min peš od centra mesta, oddaljenost 5 min peš do šole in športne dvorane po stranski cesti, oddaljenost trgovskega centra 200 m, oddaljenost od kopališča in stadiona 300 m. V bližini so Terme Zreče in Rogla.
20. 04. 17 18:40 nepremicnine.si21.com
200.0 m²
345.000 €
opis Prodamo hišo na Hrušici. 232,6 m2 obsega klet, pritličje in mansardo. Klet obsega garažo v kateri so položene keramične ploščice, klubsko sobo s kuhinjo za vlaganje, dve shrambi, delavnico, kurilnico in drvarnico. Klet je lepo urejena, čista in vzdrževana. Pritličje obsega hodnik, kopalnico z wc-jem, spalnico, manjšo sobico /kabinet, kuhinjo z jedilnico, ki odprto prehaja v prostorno dnevno sobo z izhodom na teraso/balkon. Mansarda obsega hodnik, spalnico, kopalnico z wc-jem, manjšo sobico /kabinet, kuhinja z jedilnico , ki prehaja v dnevno sobo z balkonom. Kuhinja v zgornjem nadstropju ni opremljena, inštalacije pa so pripravljene. 480 m2 pripadajočega zemljišča z urejenim zelenjavnim in cvetličnim vrtom. Urejen zunanji prostor za piknik z žarom in klopco. Urejen tlakovan dovoz s parkirnimi mesti. Ogrevanje je izvedeno s centralno kurjavo - peč na kurilno olje. Prenovljena streha 2002, prenovljena keramika na terasi in ograje na balkonih. Mirna, lepa lokacija. Primerno za mlade družine.
24. 04. 17 00:46 nepremicnine.si21.com
232.6 m²
139.000 €
opis Nedaleč od centra mesta, na lepi, mirni lokaciji prodamo starejšo stanovanjsko hišo, kareri so bila v letu 1997 zamenjana vsa okna. Ima pritličje, nadstropje in mansardo. V pritličju je hodnik, garaža, soba, prostor za cisterno za olje in kurilnica. V nadstropju pa imamo kuhinjo z balkonom, dnevno sobo z balkonom, spalnico, kopalnico in wc. V mansardi sta urejeni dve sobi, od katerih je ena z balkonom. Hiša je priključena na elektriko, vodovod, kanalizacijo, KTV, do hiše pa je speljan tudi plin. Na parceli je poleg hiše še ena zidana garaža za avto, v kateri je tudi prostor za vrtno orodje.
26. 04. 17 00:48 nepremicnine.si21.com
123.0 m²
78.000 €
opis Na mirni lokaciji v čudovitem zelenem okolju le 2 km oddaljenem od starega mestnega jedra Celja, med Novo vasjo in Ostrožnem je naprodaj kvalitetno grajena dvostanovanjska hiša (dvojček) v skupni izmeri 250 m 2 . Hiša je klasično grajena P+1+M na zemljišču velikosti 631 m 2 . V ceno je vključeno še popolnoma ravno, v celoti STAVBNO zemljišče z lastnim uvozom, velikosti 1.050 m2, kjer se trenutno nahaja sadovnjak (slika 14 in 15). Dvostanovanjska hiša je bila izgrajena leta 1984, vendar vseskozi skrbno vzdrževana. V letu 2011 je bila zamenjana strešna kritina, delno so bila zamenjana okna, v prostorih je bil obnovljen parket, urejen priklop na javno kanalizacijo, urejen priključek mestnega plina... Hiša je zasnovana tako, da jo sestavljata dve ločeni gospodinjski enoti, z ločenimi števci porabe in ločenim vhodom. V eni stanovanjski enoti je cca 150 m2 površine dela stavbe, v drugi manjši pa cca 100 m2 površine dela stavbe. Vsaka enota ima svojo teraso, kurilnico, shrambo in garažo. Centralno ogrevanje je trenutno urejeno na kombinacijo olja in trdega goriva, ima pa vsaka enota svojo centralno peč. Ogrevanje sanitarne vode je urejeno preko toplotne črpalke. Lokacija omogoča bivanje v prijetnem naravnem okolju, hkrati pa ste od Celja oddaljeni slaba 2 km, tam se nahajajo vse pomembne inštitucije, ki so nujne za vsakdanje udobno življenje. Do avtocestnega odcepa Celje – center je vsega le 2 kilometra vožnje. Če pa si želite pobega v naravo, imate v bližini sprehajalne poti, ki vas pripeljejo do bližnjega Šmartinskega jezera. Verjamemo, da vam bi bil predstavljen dom všeč, zato za več informacij pokličite 031 604432 (Primož), da se lahko dogovorimo za brezplačen ogled. KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! Mnenje agenta : Hiša je dobra investicijska priložnost, saj vam kot takšna ponuja več možnosti preureditve. Z ureditvijo etažne lastnine, dobite dve popolnoma ločeni stanovanji v velikosti 150 in 100 m2 na zemljišču velikosti 631 m2. Prodaja se v celoti kakovostno opremljeno. Vseljiva je po dogovoru. Zemljiškoknjižno urejeno, brez bremen. Z nakupom dobite še v celoti zazidljivo zemljišče na odlični, ravni lokaciji v velikosti 1.050 m2 z lastnim uvozom. Navedena cena je zgolj orientacijska. Končna cena je stvar dogovora. V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom le-te prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega postopka.
24. 04. 17 17:11 nepremicnine.si21.com
250.0 m²
210.000 €
1 2 3 4 5 6