opis NOVEJŠA KVALITETNO ZGRAJENA SAMOSTOJNA HIŠA V kraju Radizel, 11 km iz centra Maribora, prodamo samostojno stanovanjsko hišo 203,60 neto tlorisne površine. Hiša letnik 2005 je moderno zasnovana z etažnostjo P + M. V pritličju vstopimo v predprostor iz katerega je vhod v dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico. Iz dnevnega prostor je izhod na sončno teraso. V pritličju se nahaja še spalnica, kopalnica s tuš kabino in ločeno stranišče ter kurilnica. Po stopnicah se povzpnemo v mansardo kjer se nahaja predprostor, (lahko služi kot dnevni kotiček), spalnica z manjšo garderobno sobo, 2 otroški sobi in večja kopalnica s kopalno kadjo in možnostjo vgradnje tuš kabine. Spalnica in otroška soba imata izhod na prostorno teraso. Razporeditev prostorov je razgibana, kar kupcu omogoča, da si hišo lahko na več načinov uredi kot eno- ali dvostanovanjsko. OSNOVNI PODATKI O GRADNJI IN NJENIH PREDNOSTIH Talne obloge so v parketu - Bukev ter keramiki proizvajalca Porcelanosa. Keramika in sanitarna oprema v kopalnicah: Pritličje: -Tuš kabina 90x90 cm, keramična kad Catalano, tuš kabina Huppe -Sanitarna keramika Villeroy Boch -Talno gretje -Armature Gessi -Priključek za PS -Ploščice od proizvajalca Porcelanosa Stranišče v pritličju -Sanitarna keramika Villeroy Boch -Talno gretje -Ploščice od proizvajalca Porcelanosa Kopalnica v mansardi: -Masažna kopalna kad Jacuzzi 180x90 cm -Sanitarna keramika Catalano -Armature Gessi -Talno gretje -Priključek za PS in Sušilni stroj -Ploščice od proizvajalca Florim Gradnja hiše: -Zidano z zidaki Porotherm 40 cm, ter uporabljena termomalta za dodatno toplotno izolacijo -Demit fasada 15 cm z zaključnim slojem Terranova -Streha je krita s tegolo Canadese, z dvojno sekundarno kritino. -Mansarda je izdelana iz Knauf gips plošč z izolacijo 30 cm -Ostrešje je izdelano in v celoti pohodno -Okna so proizvajalca AJM , navzven v barvi lesa, noter bela -Okna imajo dodatne notranje žaluzije -Okenske police znotraj so AJM original, zunaj so granit police 2 cm Ogrevanje je urejeno s Toplotno črpalko Vaillant geoTherm VWL voda-zrak z zalogovnikom 500 l in bojlerjem 300L -Sistem ogrevanja je kombinacija talnega in Radiatorskega režima -Strošek letnega ogrevanja z toplo sanitarno vodo je cca 500 EUR -Klima Panasonic v mansardi Ob hiši se nahaja zidana kaminska peč za druženje ob vikendih. Instalacije: -Internet, Telefon in TV v vsaki sobi -Priključki so mogoči na Telefonsko (Telekom) in kabelsko (Telemach) omrežje Hiša je v celoti položeno s tlakovci Stavbar in ograjena z zidano ograjo z zidakom proizvajalca Mastnak (dekorativni zidak) ter vstavljeni vmesni leseni paneli, okoli hiše so posajene Ciprese v višini 200 cm. Nepremičnina je zelo lepo, dobro in kvalitetno zasnovana ter nudi višji nivo bivanja v mirnem in zelenem okolju. Oprema po dogovoru. Vsa infrastruktura se nahaja v bližini. Za ogled smo na voljo na tel. 031 554 337 Petra Vrečko Mail: *** Spletna stran: ***
10. 03. 17 13:58 nepremicnine.si21.com
203.6 m²
199.000 €
opis V Žusterni, na izredno lepi in mirni lokaciji s prekrasnim pogledom na morje, Koper in celoten koperski zaliv, prodamo leta 2016 do III. gradbene faze zgrajeno polovico dvojčka z neto tlorisno površino 143,3 m2 (K+P+1) in parcelo v velikosti 169 m2. V prvi etaži so predvideni garaža, večja shramba, predprostor in stopnišče, ki vodi v drugo etažo, kjer so predvideni, utility, shramba, velik bivalni prostor, kuhinja in jedilnica z izhodom na teraso Z lege, v tretji etaži pa manjši hodnik, tri spalnice in kopalnica. Parkiranje je zagotovljeno za 3 avtomobile (1x v garaži, 2x pred hišo). Vsi priključki, urejen dostop iz asfaltirane ulice, ZK urejeno, brez bremen. Oglaševana cena je za objekt v III. gradbeni fazi, je pa možen dogovor s prodajalcem za dokončanje objekta po željah kupca. Redka in neponovljiva priložnost, zato priporočamo ogled in nakup! Pogoji nakupa: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv. GENERAL Internal number: H030217A Property type: House Number of rooms: 4 Size: 143,30 m2 Parcel size 169,00 m2 Year of construction: 2016 DETAILS In Žusterna, on a very nice peaceful location with great view over sea and Koper, for sale one unit of semi-detached house, in 2016 built to 3rd constructional phase, size 143,3m2 and plot in size 169m2. On the first floor are garage, larger storage, entrance hall, staircase, upper floor has planned utility, storage, large living area, kitchen and dining room with exit on terrace on west position. Third floor is planned to have three bedrooms and a bathroom. Parking for three cars – one in garage and two in front of the house. All connectors, possible to finalize object by agreement. Great offer, worth a visit! Purchase conditions: seller condition for purchase is split agency commission, where buyer pays 2% of purchased price + VAT.
10. 03. 17 13:46 nepremicnine.si21.com
143.3 m²
400.000 €

Hrvaška, Vinodolska općina

Hrvaška, Vinodolska općina
V kraju Jargovo (Bribir) prodajamo večjo počitniško hišo z veliko teraso in vrtom. Nepremičnina se nahaja v zavetni legi, le nekaj minut vožnje iz Crikvenice in še manj vožnje iz Novega Vinodolskega. Hiša je od turističnega vrveža in hrupa odmaknjena le toliko, da je le ta ne doseže. Objekt v naravi predstavlja dvojček, ki pa je popolnoma ločen in nudi popolno zasebnost vam in vašim gostom. Objekt je zasnovan tako, da ga sestavljajo večji predprostor na glavnem vhodu iz katerega je mogoče priti v večjo spalnico v pritličju ali na teraso in v sobe. Iz terase se po stopnicah pride v nadstropje, kjer se nahaja kar 6 spalnic in dve kopalnici z ločenimi stranišči. Vsi prostori so opremljeni in takoj vseljivi. V pritlični etaži se nahajajo še zares velika kuhinja, shramba in pa velika jedilnica za deževne dni. Posebno vrednost daje objektu velika senčna terasa, ki ji tudi najhujša poletna vročina ne pride do živega. Zelo priporočamo ogled in nakup nepremičnine.
20. 03. 17 13:52 prips-nepremicnine.si
140.0 m²
90.000 €

Obalno - kraška, Izola, Center

Juž.primorska, Izola, Mesto
Če bi jo morali opisati le z eno besedo - hiperaktivna. Česa vsega ona ne počne, medtem ko je tudi najmanj dvanajst ur na dan v službi. Kadar ne vodi podjetja in rešuje razne zaplete in zagate, prijateljem in strankam ureja kredite, posreduje pri prodaji in oddaji, celo posreduje pri prodaji podjetij, vendar mnogokrat ničesar ne zaračuna. Kakor za prijatelje in znance, bi tudi za stranke naredila vse in še več, od organiziranja čiščenja do prenove, od cenitve do gradbenega dovoljenja, za tujce vse od davčne številke do ustanovitve podjetja. Izredno komunikativna in klepetava, kar dokazuje tudi račun za njen telefon. Dobro organizirana in profesionalna, vendar ji zaradi preobilice dela včasih kakšna stvar malo uide iz urnika, za kar pa se neverjetno dobro odkupi s svojo simpatičnostjo. Velikokrat dela tudi ob vikendih, saj je veliko kupcev za njene nepremičnine v glavnem poslovnih ljudi iz osrednje Slovenije in tujcev, ki čez teden nimajo časa, tako pa izkoristijo krajši oddih na Obali še za kakšen ogled. Prav tako je v neverjetno dobri kondiciji, ki jo vzdržuje z rolanjem, funkcionalnimi treningi in z druženjem z bližnjimi prijatelji. Neponovljiva ponudba! Prodamo pritlično, samostojno hišo, ki se nahaja v slepi in mirni ulici na odlični lokaciji v neposredni bližini centra Izola ter ostale pomembne infrastrukture (ZD, vrtec, šola, trgovina, avtobusna postaja,pekarna..). Hiša je v velikosti 103 m2 in je bila l. 2014 delno prenovljena (fasada, obnovljena lesena okna, delno obnovljene inštalacije,), streha je bila obnovljena l. 1980. Obsega predprostor, 2 spalnici, dnevni prostor, ki ga je možno povezati s kuhinjo in jedilnico, kjer je izhod na zunanji vrt. Hišo je možno nadgraditi( faktor pozidljivosti 30%, K+P+2), velikost parcele je 518 m2 in nudi dovolj prostora za garažo ter okrasno zelenico ali izdelavo letne kuhinje. Ker je hiša zadnja v slepi ulici je precej zasebna, je lokacija je zelo primerna za mlado družino ali ljudi, ki želijo bivati v mirni in zeleni okolici ter obenem biti v stiku z mestnim vrvežem. Do plaže le 10 min, priporočamo ogled in nakup! Energetski razred G. Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.
10. 03. 17 13:27 agencia.si
347.000 €
opis Pozdravljeni! Tokrat vam predstavljam dvostanovanjsko hišo s pripadajočim zemljiščem in gospodarskim poslopjem, na zanimivi mirni lokaciji med Mariborom in Ptujem! Kje: le cca 500 m od osnovne šole Grajena, 7 km do Ptuja in cca 15 km do Maribora. Hiša zgrajena leta 1976 ter obnovljena leta 2000 obsega dve stanovanjski enoti z ločenima vhodoma a med seboj povezani od znotraj, garažo, klet v skupni izmeri 156,3 m2 in gospodarsko poslopje v izmeri 86 m2 ki je primerno za predelavo v bivalni prostor ali delavnico. Vsaka stanovanjska enota ima 3 sobe, svojo kopalnico, kuhinjo in stranišče. Ogrevanje je radiatrosko na kurilno olje in urejeno je ogrevanje na drva. Urejen dostop, urejeni priključki (internet, voda, elektrika) Kanalizacija: greznica. K hiši spada tudi zemljišče v izmeri 8.716 m2 od tega je cca 2.300 m2 gradbenega, preostalo pa sadovnjak in njiva. Hiša ima lasten studenec. Hiša stoji ob potoku, kar omogoča svežino v vročih poletnih mesecih. V kolikor ste večja družina ali dve družini ki živite med Mariborom in Ptujem in bi želeli prijetnega mirnega bivanja v naravi, vam priporočam ogled! Lep pozdrav! Vaša Natalija, zagovornica pozitivnega pristopa in usmerjena v rešitev!
9. 03. 17 15:10 nepremicnine.si21.com
156.3 m²
109.000 €
opis Na robu naselja prodamo stanovanjsko hišo s pripadajočim zemljiščem v cca. izmeri 1200 m2. Hiša obsega klet, pritličje, nadstropje, mansardo in odprto podstrešje. V kleti je garaža, kurilnica, pralnica in shramba. Pritličje obsega 2 garaži, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z izhodom na teraso, kabinet in WC. V nadstropju so 3 sobe, kopalnica in ločen WC. V mansardi je dnevna soba, kuhinja z jedilnico, kabinet in soba. Stanovanjska hiša je vzdrževana, obnovljena je bila fasada, vzdrževana streha, vse ostalo je v prvotnem stanju. Možnost dokupa stavbnega zemljišča v izmeri cca. 1100 m2, ki se drži zraven. Nepremičnina je na voljo takoj.
9. 03. 17 15:08 nepremicnine.si21.com
300.0 m²
168.000 €

Obalno - kraška, Komen

Obalno - kraška, Komen
Umirjen, olikan in delu predan Štajerc, ki vedno najde lepo besedo za vsakogar. Po poklicu diplomiran ekonomist, vendar vsestranski talent, z veliko mero samoiniciative in logičnega razmišljanja. Priljubljen tako med vrstniki, kot med starejšimi predvsem zaradi svojega preprostega in prizemljenega karakterja. Njegov pogled na življenje je vedno realističen in tega se drži tako v zasebnem, kot tudi v poslovnem življenju. S svojim korektnim delom in predanostjo hitro pridobi zaupanje strank, kar je v tem poklicu zelo pomembno. Svoj prosti čas, kot trener in član upravnega odbora, preživlja na atletskem stadionu. Večkrat obišče tudi fitnes ter si z veseljem ogleda kakšno nogometno tekmo s prijatelji. Poleg službe mu je na prvem mestu družina iz katere črpa pozitivno energijo za nove izzive na delovnem področju. Na Krasu, v naselju Škrbina v občini Komen, prodamo veliko samostojno hišo površine 338 m2 (etažnost P+1+M), na parceli v velikosti 475 m2. Domačija je bila zgrajena leta 1883 ter nazadnje adaptirana leta 2015. Je redno vzdrževana, opremljena ter takoj vseljiva. Zajema 4 spalnice, dnevno sobo, kuhinjo, jedilnico, dve sobi v mansardi, večnamensko sobo, balkon, prostorno teraso in veliko garažo. Zraven hiše je vrt, trte z latnikom ter vodnjak. Nahaja se na mirni lokaciji, le 3 km od Komna, 20 km od morja (Sistiana), 22 km od Sežane in Nove Gorice ter 97 km od Ljubljane in ponuja odlično izhodišče za kolesarjenje in pohodništvo. Možnost menjave za stanovanje v Ljubljani. Zemljiškoknjižno urejeno. Energetski razred G. Vabljeni na ogled. Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.
10. 03. 17 13:25 agencia.si
185.000 €
opis IVANČNA GORICA - center, 378,20 m2, hiša , zgrajena l. 1971, na zemljišču 864,00 m2 , mirna, prisojna sončna lega, na koncu ulice, z urejeno okolico, vrtom, zelenico in parkirnimi mesti , v bližini vsa infrastruktura, cca 200 m ; (vrtec, šola, zdravstveni dom, lekarna, pošta, avtobusna in železniška postaja, trgovine, banke itd….), ki lahko postane vaš novi prijeten dom, vpisano v Z.K. Hiša v treh etažah - dvo stanovanjska, zelo svetla, prostorna, funkcionalna razporeditev. V pritličju poslovni prostor cca 30,oo m2 za storitveno, trgovsko ali pisarniško dejavnost , shramba, kurilnica – nova komb. cent. peč l. 2015 . V I. nad. , dnevna soba s cca 20,00 m2 veliko teras o , kuhinja, 2x spalnica, ločena WC in kopalnica. V II. nad. , dnevna soba s cca 10,00 m2 velikim balkon om, kuhinja, 2x spalnica, ločena WC in kopalnica. Vse to samo cca 15 minut do Ljubljane . Prodamo oz. v račun vzamemo manjše stanovanje (Ivančna Gorica – Trebnje). Cena: 163.000,00 EUR. KODA : P3086IG HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. - centrala LJUBLJANA Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini pokličite na tel. 01/256 37 50, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite tel. 01/256 37 50 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja – posvet pred prodajo. (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo! Ivancna Gorica - centar, 378,20 m2 kuća, izgrađena 1971 na zemljištu od 864,00 m2, mirno, na sunčanom položaju, na kraju ulice, krajolik, vrt, travnjak i parking mjesta, u blizini svih sadržaja, 200 m; (Vrtić, škola, dom zdravlja, ljekarna, pošta, autobusna i željeznička stanica, trgovine, banke, itd ....) koji bi mogli postati vaš novi udoban dom. Upisano u zemljišnu knjigu . Kuća na tri etaže, vrlo svijetao, prostran, funkcionalan raspored. U prizemlju poslovni prostor od cca 30 m2 oo, ostava, kotao - u kombinaciji Središnja peći 2015. I. kat; dnevni boravak s oko 20.00 m2 terase, kuhinja, 2 spavaće sobe, odvojeni wc i kupaonica. U II. katu; dnevni boravak sa oko 10,00 m2 velikim balkonom, kuhinja, 2 spavaće sobe, odvojeni wc i kupaonica. Sve ovo je samo oko 15 minuta do Ljubljane. Prodaja ili. Uzimajući u obzir mali stan (ivancna Gorica - Trebnje). Cijena: € 163,000.00. ŠIFRA: P3086IG Ivančna Gorica - center, 378.20 m2 house, constructed. 1971 on the land of 864,00 m2, quiet, sunny sunny location, at the end of the street, the landscape, garden, lawn and parking spaces near all facilities, about 200 m; (Kindergarten, school, health center, pharmacy, post office, bus and train station, shops, banks, etc ....) Which could become your new comfortable home, registered in the Land Registry . House on three floors - two apartments, very bright, spacious, functional layout. The ground floor commercial space of approx 30 m2 oo, pantry, boiler - a new spot. cent. l furnace. 2015. I. above., Living room with about 20.00 m2 large terrace, kitchen, 2 bedrooms, separate toilet and bathroom. In the II. above., living room with approx 10,00 m2 large balcony, kitchen, 2 bedrooms, separate toilet and bathroom. All this is only about 15 minutes to Ljubljana. Sale or. Taking into account small apartment (Ivančna Gorica - Trebnje). Price: € 163,000.00. CODE: P3086IG Ivančna Горица - центр, 378,20 м2 дом, построенный. 1971 на 864,00 м2 земли, в тихом, в солнечном месте, в солнечном месте, в конце улицы, пейзаж, сад, газон и парковочных мест рядом со всеми удобствами, около 200 м; (Детский сад, школа, медицинский центр, аптека, почта, автобусный и железнодорожный вокзалы, магазины, банки и т.д ....), которые могли бы стать вашим новым уютным домом, вошел в Ž.K. Дом на трех этажах - два дома, очень светлые, просторные, функциональная планировка. На первом этаже коммерческая площадь около 30 м2 оо, кладовая, бойлер - новое пятно. цент. л печи. 2015. I. выше., Гостиная с около 20.00 м2 большая терраса, кухня, 2 спальни, отдельный туалет и ванная комната. В II. выше., гостиная с около 10,00 м2 большой балкон, кухня, 2 спальни, отдельный туалет и ванная комната. Все это составляет лишь около 15 минут до Любляны. Продажа или. Принимая во внимание небольшую квартиру (Ivančna Горица - Требнье). Цена: € 163,000.00. КОД: P3086IG
10. 03. 17 13:30 nepremicnine.si21.com
378.2 m²
163.000 €
opis Prodamo starejšo stanovanjsko hišo s pripadajočim zemljiščem v izmeri 1703 m2. Hiša obsega klet, pritličje in mansardo, potrebna je obnove. K hiši pripada še manjše gospodarsko poslopje. Pripadajoče zemljišče je primerno za gradnjo še ene stanovanjske hiše. Nepremičnina je na voljo takoj.
15. 03. 17 15:11 nepremicnine.si21.com
169.0 m²
190.000 €
opis LJ. SOSTRO – 5 km izven. Na sončni in mirni lokaciji v objemu narave, z izjemnim razgledom na kamniške Alpe hkrati pa zelo blizu Ljubljane (cca 10 km do centra), prodamo samostojno dvostanovanjsko hišo (K+P+M) v izmeri cca 270 m2 (tlorisne površine 111 m2), zgrajeno leta 1990, na parceli v velikosti 633 m2. Hiša trenutno ni vseljena in je samo delno izdelana. Srednja etaža je pogojno primerna za bivanje takoj, celoten objekt pa je potreben obnove , oziroma dokončanja. Objekt je konstrukcijsko dobro in kvalitetno zasnovan, tloris je funkcionalen in odprt. ZK urejeno, brez bremen! Energetska izkaznica: trenutno ni mogoč izračun. CENA : 99.000,00 EUR. Koda: B60 Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV).
10. 03. 17 13:30 nepremicnine.si21.com
270.0 m²
99.000 €
opis Na sončni lokaciji med Kosezami in Podutikom se nahaja samostojna moderna in arhitekturno razgibana atrijska hiša s čudovitim zunanjim vrtom in popolno zasebnostjo. Posebna tri nivojska atrijska gradnja (pritličje, zg. in sp. mezzanin) grajena leta 2001. Klasična gradnja z zidaki, fasada opečni zidaki, kritina tegola canadese. Parcela velika 650m2, od tega 450m2 zunanjega vrta. Stanovanje se razteza na 240m2 neto površine, je izjemno svetlo, designersko opremljeno in obsega: Pritličje: prostorna predsoba z vgradnjimi omarami, hodnik z dnevnim toaletnim prostorom, shramba in kuhinja z dnevnim prostorom. Bivalni prostor se ponaša z bogato kvadraturo 63m2 in izhodom na čudovito zunanjo teraso. Poseben čar mu daje kamin na drva, ki razmejuje jedilnico z dnevnim prostorom. Kuhinja in vsi gospodinjski aprati so višjega cenovnega razreda, kakor tudi vsa ostala oprema in pohištvo. Z bivalnega prostora vodita dva izhoda na popolnoma intimni in hortikulturno urejen vrt. Opremljen s teak vrtnim pohištvom, avtomatskim zalivalnim sistemom in avtomatsko robotsko kosilnico. Zgornji mezzanin: predsoba z vgradnjimi omarami in garderobo, glavna spalnica, otroška soba in glavna kopalnica s tušakabino in jacuzzijem. Vsi prostori so obrnjeni na toplo jugo-zahodno stran s panoramskimi steklenimi površinami s pogledom na zaseben zeleni vrt. Spodnji mezzanin : Dve prostorni sobi. Trenutno ena v uporabi kot pisarna, v drugi pa fitnes in savna, kopalnica, utility, shramba in izhod na zeleni vrt. Dodatni atributi : Nadstandarno visoki stropovi (3,7m) v hiši nudijo veliko svobode, hiša zato deluje odprto in zračno. Veliko okenskih površin, v ključno s panoranskimi okni nudi veliko naravne svetlobe vsem prostorom. Okna in zunanja vrata so iz dvobarvno lakiranega aluminija. Notranja vrata - lakiran hrast oz. steklo. Talne obloge parket - kanadski javor in keramika. Bose zvočna akustična oprema v bivalnih prostorih. V hiši so bile uporabljene zgolj vrhunske znamke in sodobna tehnologija, s čimer nudi najvišjo kakovost bivanja z veliko intime. Hiša je opremljena z varnostnimi senzorji in kamerami ter fizično varovana. Celotna parcela je ograjena in nudi popolno zasebnost. Ogrevanje: zemeljski plin (talno ogrevanje, konvektorski radiatorji, talni konvektorji), elektrika (klimatsko gretje in hlajenje), kamin. Hiši pripadajo štiri parkirna mesta. Eno v garaži in drugo na notranjem vrtu varovano za električno pomično ograjo. Pred hišo na voljo dodatna 2-3 parkirna mesta. V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura za brezskrben vsakdanjik (bližina šole, vrtca, lekarne, trgovine, mestnega prometa, lahek dostop do prometnih povezav) Zemljiška knjiga urejena in brez hipotek. Vseljivo po dogovoru. Hiša je odlična izbira za vse, ki si želijo vrhunskega udobja v varni in prijetni soseski, s čudovitim vrtom namenjenim užitkom in sprostitvi. Ne zamudite edinstvene priložnosti za nakup!
12. 03. 17 23:39 nepremicnine.si21.com
240.0 m²
690.000 €

Hiša samostojna

Istarska županija, Medulin
Opis Na jugu polotoka Istre, 3 km od morja, 15 km od letališča, 7 km od ACI marine se prodajajo nove kamnite vile s bazenom, grajene v istrskem stilu z uporabo autohtonega istrskega kamna in sodobnih arhiteturnih rešite. Deblina zida je 60 cm, v notranjosti so uporabljeni vrhunski materiali: prvoklasna keramika, parketi in stavbno pohištvo, jacuzzi, itd. Vila nudi izredno udobnost: pretočni bazen, talno in celtralno gretje - plin, klima napravo, hi-tech opremo in brežični internet. Čiščenje odpadnih voda je ekološko - 90 % odpadne vode se lahko uporabi ponovno za tehnično vodo za zalivanje zelenice. Vila ima 3 spalnice, kopanico in WC v vsaki etaži, dnevno sobo s kaminom, kuhinjo in veliko teraso. Vrt ima avtohtonono rastlinje katero se avtomatsko zaliva, roštilj in več parkirnih mest. Vsak dan nekaj novega - Več kot 2000 nepremičnin v naši ponudbi ! Več na : www.sonce-nepremicnine.si
10. 03. 17 13:24 sonce-nepremicnine.si
121.0 m²
380.000 €

Ljubljana okolica, Komenda

Ljubljana okolica, Komenda
Gorenjec, za katerega stereotipi ne držijo, saj je sila preprost, vesel, prijazen in dobrodušen. Vedno je v gibanju, saj uživa na terenu, zelo dejaven pa je tudi v turističnem društvu v rodni Kranjski Gori. Ker Gorenjci veljajo za nekoliko bolj trdoglave in včasih težje zaupljive, pri vsakodnevnem delu z njimi uporablja svoj moto, ki je - lepa beseda lepo mesto najde, ter veliko mero potrpežljivosti. Zgodaj se je zavedel svojega svetovnega nazora in ga udejanil preko študija in dela v turizmu. Je izjemno dober organizator, kar je pokazal tako pri posredovanju in sodelovanju s kupci iz tujine, kot tudi pri pripravi športnih dogodkov v domačem turističnem društvu. V preteklosti tujci, danes pa predvsem vikendaštva željni domači kupci predstavljajo večino strank za nepremičnine iz njegove ponudbe. Z brezhibno poslovno korespondenco, natančnimi in strokovnimi razlagami strankam rad poišče točno tisto, kar iščejo.. Strankam uredi tudi vse tisto, kar ni njegovo delo, od pridobitve davčne številke do projektov za obnovo. Njegovo življenje je razpeto med Ljubljano in Kranjsko Goro, če se le da pa tudi med odmaknjenimi kraji v Južni Ameriki, kjer najde tisto, kar nosi v srcu - neokrnjeno naravo in preproste ljudi... V Mostah pri Komendi prodamo zelo urejeno in prostorno družinsko hišo okrasnim vrtom ter samostojno garažo. L. 2000 popolnoma prenovljena hiša je zelo lepo vzdrževana in tlorisno zelo uporabno zasnovana. Prenova hiše je med drugim zajemala namestitev dodatne izolacije ter namestitev nove fasade, namestitev novih oken z zunanjimi alu roletami v vseh prostorih, nove keramike v celotnem pritličju, nove peči centralne kurjave, vgradnja krušne peči, manjše dozidave s povečanjem dnevnega prostora in izvedbo pokrite terase. L 2014 je bila hiša prekrita z novo kritino. S skupnim stopniščem povezani stanovanjski prostori so deljeni na stanovanje v visokem pritličju, samostojno stanovanje v prvem nadstropju ter pomožnih prostorov v kleti. PRITLIČJE - Prostorni dnevni prostor kot glavni bivalni prostor se odpira v jedilnico in kuhinjo ter je povezan z lično in pokrito teraso iz katere se dostopa na vrt. V pritličju se nahaja še spalnica, dodatna soba (utiliy/garderoba/pisarna) ter kopalnica. NADSTROPJE prestavlja samostojno stanovanje in zajema dve spalnici, prijeten dnevni prostor s kaminom, kopalnico ter kuhinjo z izhodom na teraso SZ lege z odprtim pogledom na Kamniško-savinjske alpe. KLET je krita s keramiko in namenjena shrambam, kotlovnici z delavnico, v preteklosti zazidana garaža je preurejena telovadnico. Polkletna shramba pod teraso ima samostojen vhod in je dostopna iz vrta. Samostojna GARAŽA omogoča parkiranje dveh avtomobilov ter ureditev dodatne stanovanjske enote v nadstropju. Objekt ni ogrevan, a priključen na električno omrežje in vodovod. Tlakovano DVORIŠČE med hišo in garažo je prostorno in primerno za parkiranje treh avtomobilov. Zelo zaseben OKRASNI VRT je ograjen in dostopen neposredno iz terase. Na vrtu je urejen zelenjavni vrt in kozolec, ki ga je brez večjih posegov možno spremeniti v prijetno letno kuhinjo ali prostor za druženje. Možnost nakupa dodatnega vrta površine cca 880m2, ki je trenutno pripojen obstoječemu zemljišču (zazidljivo zemlišče pravilne oblike!) Dovoz je tlakovan in zaprt z elektronskimi drsnimi vrati. dve stanovanjski enoti z možnostjo ureditve dodatne nad garažo, alarmna naprava, KTV, TEL, stavbno pohištvo v pritliču iz masivnega lesa, krušna peč, talno gretje v delu dnevnega prostora, CK olje z novim gorilcem (l. 2011) in 5.000l cisterno, energetski razred E - 129kWh/m2a, nova kritina, urejena dokumentacija, brez bremen, bližina AC, odlične cestne povezave. Stanovanjska hiša je naprodaj opremljena, prevzem je možen v cca dvomesečnem roku od podpisa prodajne pogodbe oz po dogovoru s prodajalcem. POGOJ NAKUPA: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv. Odlična priložnost! Vabljeni na ogled.
10. 03. 17 13:30 agencia.si
270.000 €
opis V naselju zaprtega tipa Brezovec, le 12 km od centra Ljubljane, prodamo čudovito vilo v prvi vrsti s pogledom na golf igrišče Diners Golf & Country Club-a in Šmarno goro. Vila se nahaja v treh etažah. Pritličje obsega zelo prostorno dnevno sobo s kaminom, kuhinjo z jedilnico in izhodom na teraso, sobo za goste, kurilnico, vetrolov, stranišče s tuš kabino in garderobno sobo, v skupni izmeri 161,14 m2. V nadstropju so štiri sobe, tri kopalnice, savna ter hodnik, skupaj 153,99m2, od tega je balkon v izmeri 27,10m2. Na podstrešju je še 63,5m2. Hiša je delno opremljena in takoj vseljiva. Ogrevanje je na plin, talno ogrevanje + konvektorji. V otroških sobah in kopalnicah so radiatorji. Internet je na optiko, pred vilo sta dve tlakovani parkirni mesti, okna so dvoslojna. Hiša ima avdio sistem v vseh sobah ter na terasi, hiša je varovana z alarmnim sistemom in videonadzorom, je v celoti klimatizirana, ima avtomatski sistem zalivanja vrta. Parket je vrhunski italjanski, v kopalnicah je položena Vileroy@Boch keramika in kopalniška oprema, kuhinja je znamke Snaider. Hiša je primerna za najbolj zahtevne stranke. Okolica hiše je v celoti urejena: od parkirnih površin, zasaditve z travo, grmičevjem, do ograj. V naselju je vsa potrebna infrastruktura: od asfaltiranih cest s pločniki, javne razsvetljave, plina, kabelske televizije, vode in elektrike. Lokacija je idilična, mirna in primerna za vse, ki si želijo zasebnosti. Vljudno vabljeni k ogledu. In the village of closed type in Brezovec, just 12 km from the city center, astonishing villa in the first row overlooking the golf course Diners Golf & Country Club and Šmarna mountain. The villa is located on three floors. The ground floor comprises a spacious living room with fireplace, kitchen with dining area and exit to the terrace, guest room, boiler room, vestibule, bathroom with shower and dressing room, in a total size of 161.14 sqm. On the first floor are four bedrooms, three bathrooms, a sauna and a corridor along 153,99sqm, of which balcony is measuring 27,10sqm. In the attic is 63,5sqm. The house is partially furnished and available immediately. Heating is on gas, also floor heating and coils. In children's rooms and bathrooms there are radiators. The Internet is optic, in front of the villa there are two paved parking spaces, windows are double layered. The house has an audio system in all rooms and on the terrace, the house is protected by an alarm system and video surveillance, is fully air-conditioned and has an automatic watering system of the garden. Parquet is excellent Italian, the bathroom has superb Vileroy @ Boch ceramics and bathroom fittings, kitchen brand is Snaider. The house is suitable for the most demanding customers. Surrounding of the house is fully furnished from parking areas, planting of grass, bushes, fences. The village has all the necessary infrastructure: from paved roads with sidewalks, public lighting, gas, cable TV, water and electricity. The location is idyllic, peaceful and suitable for all those who want privacy. You are cordially invited to visit.
16. 03. 17 23:41 nepremicnine.si21.com
378.5 m²
850.000 €
opis KANAL, KAL NAD KANALOM, IZJEMNA NARAVA , 113 m2, samostojna, zgrajena l.1890, 25.202 m2 zemljišča ob hiši , zadnja obnova l.1995, CK nafta-drva, kuhinja, jedilnica, dnevna soba, zakonska spalnica in 3 sobe, balkon, kopalnica, stranišče, klet, 2 gospodarski poslopji (132 m2 in 32 m2) ob hiši, lasten vodnjak, 14 km do Kanala, vredno nakupa. KODA: P5146KK *** *** HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o.– Poslovna enota NOVA GORICA Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini smo dosegljivi v POSLOVNI ENOTI NOVA GORICA , poslovna stavba HIT, Delpinova 7a, oz. pokličite na tel. 01 256 37 50, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. , in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite tel. 01/256 37 50 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo. (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo ! KANAL KAL NAD KANALOM, iznimne naravi, 113 m2, samostalna, sagrađena l.1890, 25.202 m2 zemljišta pored kuće, zadnja obnova l.1995 CK ulje-drva, kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak, spavaća soba i 3 spavaće sobe, balkon, kupaonica, wc, podrum, 2 ekonomska zgrade (132 m2 i 32 m2) u kući, vlasnik dobro, 14 km do kanala, isplati se kupiti. *** *** KANAL, KAL NAD KANALOM, of an exceptional nature, 113 m2, independent, built l.1890, 25,202 m2 of land next to the house, the last renovation l.1995 CK oil-wood, kitchen, dining room, living room, double bedroom and 3 bedrooms, balcony, bathroom, toilet, basement, 2 economic buildings (132 m2 and 32 m2) in the house, own well, 14 km to the canal, worth buying. *** *** КАНАЛ KAL NAD канал исключительного характера, 113 м2, автономное, встроенный l.1890, 25202 м2 земли рядом с домом, последний ремонт l.1995 CK масло дерева, кухня, столовая, гостиная, спальня с двуспальной кроватью и 3 спальни, балкон, ванная, туалет, подвал, 2 экономических здания (132 м2 и 32 м2) в доме, собственный колодец, 14 км до канала, стоит покупать. *** ***
Včeraj ob 23:44 nepremicnine.si21.com
113.0 m²
65.000 €

Pomurska, Razkrižje

Pomurska, Razkrižje
Prodamo sončno kmetijo v Prlekiji. Kmetija obsega večje pokrite površine in skoraj hektar zemljišča okrog hiše. Nepremičnina se nahaja v vasi Šafarsko v občini Razkrižje, tik ob slovensko-hrvaški meji. Ponudbo sestavljajo stanovanjski objekt, gospodarski objekt, velik objekt, ki je služil za hlev, objekt z delavnico, kovaškim mehom in stanovanjem v nadstropju, pomožni objekt s stiskalnico in tehtnico ter večje kmetijsko zemljišče. Objekti so v dobrem stanju in je možen takojšen prevzem in pričetek dela. Zelo primerno za turistične namene saj objekt omogoča ureditev prenočitvenih zmogljivosti in je zelo primeren za jahalni šport. Posebno vrednost nepremičnini daje čista in lepa narava ter mir. Tukaj zares čas teče počasneje in so ljudje še pristni. Od regijskega središča Ljutomer je nepremičnina oddaljena vsega 8 km in od avtocestnega izvoza slabih 10 minut. V krogu 20 km se nahaja kar 5 termalnih kopališč. Zelo priporočamo ogled in nakup.
20. 03. 17 13:52 prips-nepremicnine.si
149.000 €

Hiša vrstna

Istarska županija, Buje
Opis Hiša ima pogled na morje in je od njega oddaljena 20 km. V pritličju ima kuhinjo/dnevno sobo, wc, teraso in shrambo pod stopnicami. V prvem nadstropju ima dve sobi, ki imata vsaka svojo kopalnico. Na mansardi ima sobo s kopalnico in teraso. Pripada ji tudi vrt, ki je velik 24 m2 in dve parkirni mesti. Prodaja se opremljena. Ogrevanje in hlajenje s klimatsko napravo. Vsak dan nekaj novega - Več kot 2000 nepremičnin v naši ponudbi ! Več na : www.sonce-nepremicnine.si
10. 03. 17 13:25 sonce-nepremicnine.si
165.4 m²
215.000 €
opis Na Vrhniki, Lesno Brdo, prodamo hišo s pomožnim objektom in večjo parcelo. Hiša je bila zgrajena l. 1973 in leta 1998 nadgrajena. V istem letu je bil zgrajen tudi pomožni objekt na parceli. Hiša obsega 3 etaže. Pritličje hiše je izdelan in bivalen. 1. nadstopje je zaprto z okni. Drugo nadstropje je še odprto in 3. gradbeni fazi, kot 2. nadstropje. Tloris hiše meri 10x18m. Pomožni objekt, v izmeri 9x11m in nadstreškom 7x5m, je pod streho in v 3. gradbeni fazi. Z objektom se prodaja tudi zemljišče, skupne površine 7.003m2. Trenutno je 595m2 zazidljive parcele, ostalo je nezazidljivo. Z ustreznimi postopki na občini, bi se dalo zazidljivost povečati na cc 1900m2. Lokacija ponuja odprt pogled na pašnike, sončno parcelo in veliko miru. Vabljeni na ogled! In Vrhnika, Lesno Brdo a house with an auxiliary building and the large plot. The house was constructed in 1973, and upgraded in 1998. In the same year it was built as auxiliary object on the plot. The house comprises of 3 floors. The ground floor of the house is built and ready to use. 1st floor is closed with windows. The second floor is still open and in the third construction phase, and so is the 2nd floor. Floor plan of the house is measured 10x18m. Auxiliary object, measuring 9x11m and 7x5m roof, is under the roof and in the third construction phase. With the facility the land is for sale as well, of the total area of ​​7.003 sqm. Currently 595 sqm building plots, the rest is not for building. The relevant procedures in the municipality, could be increased to approx. 1900 sqm. The location offers an open view on the pastures, sunny plot and a lot of peace. You are welcome to visit!
9. 03. 17 15:06 nepremicnine.si21.com
420.0 m²
259.900 €
opis Prodamo stanovanjsko hišo na lepi sončni lokaciji. Hiša je zasnovana v treh etažah, in sicer je v prvi etaži soba, večji dnevni prostor, wc, garaža, kurilnica, v srednji etaži so 3 sobe, kopalnica in dnevna soba s kuhinjo, mansarada ni izelana (narejeni so tlaki in ometi, razpeljana inštalacije). Objekt je priključen na elektriko, vodovod, kanalizacijo, priključek za telefon. Ogrevanje je centralno kombinirano na krilno olje in trda goriva. Stavbno pohištvo je leseno, streha betonski strešniki Bramac (podeskana). Fasada še ni urejena. Poleg je še starejša hiša. Za hišo je zelenica. Pogoj prodaje je, da kupec plača provizijo v višini 2 % od prodajne cene + DDV. Več informacij na 031 647 858 Ida
10. 03. 17 13:54 nepremicnine.si21.com
329.0 m²
155.000 €
opis Prodamo samostojno hišo v III. Gradbeni fazi v dveh etažah. Hiša stoji na izjemni sončni parceli ob gozdu. Posebnost lokacije je urejeno, varno naselje individualnih hiš ki ponuja intimno in sproščeno naravno okolje. Na parceli so vsi komunalni vodi (kanalizacija, voda, elektrika). Predvidena razporeditev prostorov v pritljičju: garaža za dva avtomobila (38,57m2), predprostor, garderobna soba, dnevna soba s kaminom (38,69m2), kuhinja (27,12m2), wc/kopalnica, jedilnica (18,17m2), shramba, stopnišče, terasa z letno kuhinjo. V nadstropju je predvidena skupni prostor v izmeri 73,91m2, utility, 3 otroške sobe (15,36m2; 15,37m2; 17,22m2) , kopanica (tuš), shramba, spalnica s kaminom (24,92m2) ter kopalnico (kad+tuš) v izmeri 15,08m2 in garderobna soba v imeri 16,04m2. V kolikor vas zanima okvirna cena hiše na ključ jo lahko dobite po ogledu. Skladno s 4. odstavkom 334. člena Energetskega zakona (EZ-1, Ur.l. RS št. 17/14 in 81/15) se namesto energetske izkaznice uporablja izkaz o energijskih lastnostih stavbe, ki je sestavni del projekta za pridobitev gradbenega dovoljenja. Pogoj prodajalca je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% pogodbene vrednosti + 22% DDV. House for sale in the third construction phase in two floors . The house is located on a sunny plot next to the wood. Location offers an intimate compound of individual houses. The plot has water, electricity, sewage. The house comprises in the ground floor garage for two cars (38,91m2), hallway, walk-in closet, living room with fireplace (38,69m2), kitchen (27,12m2), bathroom, storage, terrace with summer kitchen. In the first floor is a large hall, 3 rooms (15,36m2; 15,37m2; 17,22m2), utility, storage, bathroom (shower), bedroom with fireplace in size (24,29m2) and bathroom (bathtub + shower) in size 15,08m2 and walk-in closet. The house will be finished on a turnkey in the beginning of the year 2018. The interested client has been made aware of the payment of commission in the amount of 2% of the sales price + 22% VAT.
13. 03. 17 15:05 nepremicnine.si21.com
338.76 m²
595.000 €

Ljubljana okolica, Komenda

Ljubljana okolica, Komenda
Gorenjec, za katerega stereotipi ne držijo, saj je sila preprost, vesel, prijazen in dobrodušen. Vedno je v gibanju, saj uživa na terenu, zelo dejaven pa je tudi v turističnem društvu v rodni Kranjski Gori. Ker Gorenjci veljajo za nekoliko bolj trdoglave in včasih težje zaupljive, pri vsakodnevnem delu z njimi uporablja svoj moto, ki je - lepa beseda lepo mesto najde, ter veliko mero potrpežljivosti. Zgodaj se je zavedel svojega svetovnega nazora in ga udejanil preko študija in dela v turizmu. Je izjemno dober organizator, kar je pokazal tako pri posredovanju in sodelovanju s kupci iz tujine, kot tudi pri pripravi športnih dogodkov v domačem turističnem društvu. V preteklosti tujci, danes pa predvsem vikendaštva željni domači kupci predstavljajo večino strank za nepremičnine iz njegove ponudbe. Z brezhibno poslovno korespondenco, natančnimi in strokovnimi razlagami strankam rad poišče točno tisto, kar iščejo.. Strankam uredi tudi vse tisto, kar ni njegovo delo, od pridobitve davčne številke do projektov za obnovo. Njegovo življenje je razpeto med Ljubljano in Kranjsko Goro, če se le da pa tudi med odmaknjenimi kraji v Južni Ameriki, kjer najde tisto, kar nosi v srcu - neokrnjeno naravo in preproste ljudi... V Mostah pri Komendi prodamo zelo urejeno in prostorno družinsko hišo z večjim okrasnim vrtom ter samostojno garažo. L. 2000 popolnoma prenovljena hiša je zelo lepo vzdrževana in tlorisno zelo uporabno zasnovana. Prenova hiše je med drugim zajemala namestitev dodatne izolacije ter namestitev nove fasade, namestitev novih oken z zunanjimi alu roletami v vseh prostorih, nove keramike v celotnem pritličju, nove peči centralne kurjave, vgradnja krušne peči, manjše dozidave s povečanjem dnevnega prostora in izvedbo pokrite terase. L 2014 je bila hiša prekrita z novo kritino. S skupnim stopniščem povezani stanovanjski prostori so deljeni na stanovanje v visokem pritličju, samostojno stanovanje v prvem nadstropju ter pomožnih prostorov v kleti. PRITLIČJE - Prostorni dnevni prostor kot glavni bivalni prostor se odpira v jedilnico in kuhinjo ter je povezan z lično in pokrito teraso iz katere se dostopa na vrt. V pritličju se nahaja še spalnica, dodatna soba (utiliy/garderoba/pisarna) ter kopalnica. NADSTROPJE prestavlja samostojno stanovanje in zajema dve spalnici, prijeten dnevni prostor s kaminom, kopalnico ter kuhinjo z izhodom na teraso SZ lege z odprtim pogledom na Kamniško-savinjske alpe. KLET je krita s keramiko in namenjena shrambam, kotlovnici z delavnico, v preteklosti zazidana garaža je preurejena telovadnico. Polkletna shramba pod teraso ima samostojen vhod in je dostopna iz vrta. Samostojna GARAŽA omogoča parkiranje dveh avtomobilov ter ureditev dodatne stanovanjske enote v nadstropju. Objekt ni ogrevan, a priključen na električno omrežje in vodovod. Tlakovano DVORIŠČE med hišo in garažo je prostorno in primerno za parkiranje treh avtomobilov. Urejen OKRASNI VRT skupne površine 1.559m2 (brez stavbišč) tvorijo tri zemljiške parcele, vse v območju namenske rabe stavbnih zemljišč. Dovoz do dvorišča je tlakovan in zaprt z elektronskimi drsnimi vrati, do skrajne meje vrta je napeljan zalivalni sistem z namenom zalivanja sadnega in okrasnega drevja ter zelenice. Ob garaži se nahaja tudi manjši kozolec, ki trenutno služi kot delavnica na prostem in katerega se brez večjih posegov lahko uredi v letno kuhinjo ali teraso na prostem. dve stanovanjski enoti z možnostjo ureditve dodatne nad garažo, alarmna naprava, KTV, TEL, stavbno pohištvo v pritliču iz masivnega lesa, krušna peč, talno gretje v delu dnevnega prostora, CK olje z novim gorilcem (l. 2011) in 5.000l cisterno, energetski razred E - 129kWh/m2a, nova kritina, urejena dokumentacija, brez bremen, bližina AC, odlične cestne povezave. Stanovanjska hiša je naprodaj opremljena, prevzem je možen v cca dvomesečnem roku od podpisa prodajne pogodbe oz po dogovoru s prodajalcem. POGOJ NAKUPA: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv. Odlična priložnost! Vabljeni na ogled.
10. 03. 17 13:25 agencia.si
380.000 €

Hiša, Samostojna

Podravska, Pesnica Kozjak nad Pesnico
V Kozjaku nad Pesnico prodamo 2-družinsko hišo, K+P+E, zgrajeno leta 1982, s samostojno garažo za dva avtomobila in pripadajočim zemljiščem v skupni izmeri 1706 m2. Kletna etaža je zgrajena nad zemljo in ima ločen vhod. Primerna je za poslovni prostor-pred leti je bila urejena pekarna (3 večji prostori in pomožni prostori: hodnik, shramba, kurilnica, garderoba, kopalnca, stranišče). Možno pa je urediti stanovanjske prostore. Nadstropje obsega: predprostor, kuhinjsko nišo z izhodom na teraso in v jedilnico , ki je s "harmonika" vrati ločena od dnevne sobe, hodnik spalni del, spalnico, otroško sobo, kopalnico in ločen WC. Mansarda obsega: leseno stopnišče, hodnik, kuhinjo, dnevno sobo, spalnico in kopalnico z WC ter del neizdelanega podstrešja. Talne obloge: keramika v vseh etažah. Priključki: elektrika, javni vodovod in studenec s hidroforjem, greznica 3-prekatna (nova leta 2012), telefonski in KTV priključek. Ogrevanje je urejeno s CK-kurilno olje. Zemljišče je v celoti ograjeno z žično ograjo. Ob hiši je zgrajena še kletna shramba. Vsa potrebna infrastruktura je v Pesnici, oddaljeni 5,2 km, do centra Maribora je 8,2 km. EI razred F (202 kWh/m2a). 2-stanovanjska hiša s poslovnim prostorom, Kozjak nad Pesnico
125.000 €
opis Prodamo manjšo samostojno hišo na Vrhniki, blizu šole, zdravstvenega doma, banke, itd. Hiša je potrebna adaptacije. V hiši je trenutno 3-sobno stanovanje ter pomožni prostor. Podstrešje ni izdelano. V hiši ni ogrevanja. Hiša ima 302m2 parcele. Na voljo takoj. Vabljeni na ogled. POGOJ NAKUPA: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV. For sale smaller detached house in Vrhnika, close to schools, health center, banks, etc. The house has to be renovated. The house is now a 3-room apartment and additional storage space. Attic is not made. The house has no heating system. The house has 302m2 of plot. Available immediately. You are invited to visit. Condition of purchase: the cost of fees for the service mediation shall be divided in such a way that the customer pays a commission of 2% + VAT.
10. 03. 17 13:52 nepremicnine.si21.com
60.4 m²
95.000 €
opis V prijetni vasici blizu Radeč prodamo samostojno hišo, v izmeri 88m2, ki ji pripada parcela v izmeri 1.688m2. Objekt je potreben prenove, ogrevanje na trda goriva (krušna peč), kabelski ter telefonski priključek. Vsa infrastruktura je oddaljena 5 km. Vabljeni na ogled. In a lovely village close to Radečea house with living area of 88sqm, to the house belongs plot measuring 1.688sqm. House needs complete renovation. All infrastructure is 5 km away. You are invited to visit.
Včeraj ob 23:43 nepremicnine.si21.com
88.0 m²
30.000 €
1 2 3 4 5 6