Complain
Regija: Podravska Kraj: Gorišnica Kraj ali naselje: Gorišnica Posredovanje: prodam Tip hiše: samostojna Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1857 Leto zadnje adaptacije: 0 Velikost (m 2 ): 45 Parcela (m 2 ): 4693 Energetski razred: EI ni potrebna (334. člen EZ-1) Šifra pri prodajalcu: 559 Ime in priimek agenta: Milena Jančič Tel. številka: +386 (0)31 310 803 Elektronski naslov: milena.jancic Dodatni opis: Viničarska hišica oziroma cimprača z gospodarskim poslopjem se nahaja ob asfaltirani vaški cesti, vrh griča, v naselju Tibolci pri Polenšaku. Hišica v izmeri cca 45 m2 obsega tri prostore, dve manjši sobi, kmečko kuhinjo. K hišici se drži leseno gospodarsko poslopje. Zemljišče v enem kosu obsega skupno 4.693 m2, od tega predstavlja cca 305 m2 pozidljivega zemljišča, ob asfaltirani vaški cesti, kjer stoji hišica. Preostalo zemljišče predstavlja kmetijsko zemljišče, ki se razteza navzdol v dolino, sedaj poraslo z grmičevjem in manjšimi drevesi. Sama lokacija ponuja hitro povezanost, saj je nedaleč iz Gorišnice ali Dornave, ne nazadnje iz Ptuja. Po drugi strani pa ponuja umik v naravo, na vrh griča s pogledom na sosednja gričevja. Hišica je potrebna obnove, vendar je pravi izziv, da Vas popelje v čas, ki so ga živeli pred nami. Možnost odstranitve objekta in postavitev novega. Kupec prost plačila za posredovanje!
Gorišnica Gorišnica,Podravska
45 m²
15.900 €
30. 10. 2018
45 m²30. 10. 2018
Večbolha.com
Complain
Regija: Podravska Kraj: Gorišnica Kraj ali naselje: Gorišnica Posredovanje: prodam Tip počitniškega objekta: vikend Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 2005 Velikost (m2): 62.6 Parcela (m2): 3178 Energetski razred: EI ni potrebna (334. člen EZ-1) Šifra pri prodajalcu: 1163 Ime in priimek agenta: Milena Jančič Tel. številka: +386 (0)31 310 803 Elektronski naslov: milena.jancic Dodatni opis: Opremljen, bivalen vikend se nahaja sred griča, v naselju Tibolci, v občini Gorišnica. Objekt obsega pritličje, ki zajema predprostor - hodnik, kopalnica in kuhinja, jedilnica ter dnevna v enem prostoru. Tlaki so v parketu, v kopalnici ter predprostoru keramika. Polkletna etaža, ki ima svoj vhod od zunaj zajema velik prostor za druženje, s priročno kuhinjo, kopalnico ter vinsko klet. Tlaki v keramiki. Urejene napeljave za elektriko, vodo, kabelska ter kanalizacija speljana do parcele, sedaj še urejena pretočna greznica. Ogrevanje centralno, s pečjo na trdo gorivo ter na kaminsko peč v kuhinji. Možnost izdelava mansarde. Objekt je klasične opečne gradnje, na obstoječo klet je potekala nadzidava v letu 2005. Krit z lesenim ostrešjem ter opečno kritino Tondach. Stavbno pohištvo v PVC, dvoslojni izvedbi, s komarniki, ter s klasično fasado. Pred vhodom v vinsko klet se nahaja nadstrešek, pod katerim se skriva prijetni kotiček za posedanje. Ne daleč vstran je lesena lopa 4x6 m2, ki je namenjena za spravilo orodja ter potrebnih strojev. Oprema v vinski kleti, drugi stroji ter rastlinjaka po dogovoru. Zemljišče obsega skupno 3.178 m2, v celoti ograjeno, v rahlem nagibu, v manjšem delu škarpirano, okrasno zasajeno, z sadnim drevjem (jabolke, hruške, slive, češnje, kaki, lešniki, orehi, kostanj, nešpelj), z robidovjem, dvema velikima kritima gredama, kjer se pridela zelenjava ter seveda tudi trta, sorte Rizling. Poskrbljeno je tudi za zalivanje, saj je na zemljišču postavljenih več zbiralnikov vode. Lokacija je odlična, v mirnem okolju, z dobro dostopnostjo po asfaltirani vaški cesti, do Gorišnice le 2 km, kjer se nahaja vsa ostala potrebna infrastruktura. V kolikor potrebujete kotiček za sprostitev, domačo eko pridelavo zelenjave, sadja in vina Vas posest čaka z odprtimi rokami. Veliko je treba vložiti truda, da nam drevesa zrastejo, da nam lahko ponudijo svoje plodove, zato izkoristite priložnost. Vabljeni k ogledu. Kupec prost plačila za posredovanje!
Gorišnica Gorišnica,Podravska
62.6 m²
57.000 €
19. 10. 2018
62.6 m²19. 10. 2018
Večbolha.com
Complain
EI: B1 kWh/m2a V naselju Tibolci, na rahlo dvignjeni in dostopni lokaciji v občini Gorišnica, Vam v nakup ponujamo novozgrajeno, enodružinsko stanovanjsko hišo, energetskega razreda B1 in neto tlorisne površine 146 m2 ter parcelo 787 m2. Hiša obsega dve etaži, teraso v pritličju in balkon v mansardi ter se prodaja po sistemu »izdelano na ključ«, kar pomeni, da bo bodoči kupec sam izbral barvo notranjega opleska, notranje stavbno pohištva (vrata s podboji), pode, keramiko ter pripadajočo opremo v kopalnici. V pritličju je predvidena kopalnica z WC-jem, kuhinja z dnevno bivalnim prostorom, spalnica in shramba. Notranje stopnišče vodi v mansardo kjer je predvidena kopalnica z WC-jem ter dve ali tri otroške sobe. Ena izmed njih ima izhod na teraso. Stavba ima predvideno talno ogrevanje na elektriko, z možnostjo postavitve kamina v dnevno bivalnem prostoru. Hiša ima vgrajena trislojna okna z 6 komornim sistemom in zunanjimi roletami, pokrita je z kritino Saturn Tondach, izvedeno ima fasado po sistemu Baumit EPS z 20 cm stiroporno izolacijo, priklopljena bo na javno kanalizacijsko omrežje, ima trifazni električni priključek ter optični priključek do hiše. Trenutno dostop do hiše poteka po gramozirani cesti, ki je predvidena za asfaltiranje in ima urejeno javno razsvetljavo. Priporočamo ogled.
Podravska - Gorišnica TIBOLCI
146 m²
140.000 €
18. 9. 2018
146 m²18. 9. 2018
Večmyhouse.si
Complain
ID oglasa: 490151007-288 Ogled oglasa na strani ponudnika V Tibolcih, razvejanem naselju v občini Gorišnica, na eni najlepših točk s panoramskim razgledom, kjer oko zaobjame ravnino med Ptujem in Ormožem, je na prodaj čudovita hiša, nadstandardne velikosti cca 500 m2, kvalitetne opreme in razporeditve prostorov, zgrajena leta 2007. Obkrožena je delno s stavbnim, delno kmetijskim zemljiščem v skupni izmeri 2.210 m2, kjer stoji pokrita terasa in lopa za drva, na terasah pod hišo pa se bohotijo najrazličnejša sadna drevesa, ki bogato obrodijo brez kemikalij ter štirje vrtovi, ki dajo pestro izbiro domače zelenjave. Po široko tlakovanem dvorišču, ki pelje tudi v garažo za dva avtomobila, na levo vstopimo v hišo skozi masivna lesena vrata. Pozdravi nas večji predprostor, kjer je na levi stilsko dovršeno izdelano leseno stopnišče, ki povezuje vse tri etaže. V srednji etaži, kamor vstopimo, najdemo 2 spalnici, kopalnico, WC, veliko kuhinjo z jedilnico, ki se povezuje z dnevno sobo s kaminom, iz katere čez zastekljeno steno vstopimo na balkon in uživamo v panoramskem razgledu. V zgornji etaži je velika spalnica z garderobo in svojo kopalnico ter del podstrešja, ki se še da preurediti v sobe ali druge namenske prostore. V spodnji etaži je nekaj shramb, prostor za letno kuhinjo, hladilnica, velika dnevna soba s krušno pečjo, spalnica in kopalnica ter izjemna vinska klet z bogato zbirko vin. Okna so lesena dvoslojna, streha opečna, fasad izolacijska (12cm), talne obloge parket in keramika, ogrevanje je možno centralno na drva z zalogovnikom, električno ali na kaminsko oziroma krušno peč, v vseh kopalnicah talno gretje. Hiša je klimatizirana v vseh etažah, še posebno v kleti zaradi vina. Hiša se prodaja v glavnem opremljena s kvalitetnim, po meri izdelanim pohištvom. Pozornost pritegne masivna kuhinja z velikim otokom, omara v predprostoru, shrambe, ki dovršeno zapolnjujejo vmesne prostore. Ste velika družina, ki išče nadstandarden dom bolj na samem z zares enkratnim razgledom? Bi radi uživali v pridelavi lastnih vrtnin in sadnega drevja? Prav vse to vam ponuja ta hiša, od centra Gorišnice z vsemi pomembnimi institucijami in trgovino oddaljeni 4 km, v bližini je letališče, kjer lahko svoja letala hranijo tudi zasebniki, do Ptuja in AC 13 km, do Ormoža 15 km. Prisrčno vabljeni na ogled in po več informacij! Fotografije prispeval priznan ptujski fotograf Albin Bezjak! Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Gorišnica Gorišnica,Podravska
500 m²
495.000 €
13. 5. 2018
500 m²13. 5. 2018
Večsalomon.si
Complain
Regija: Podravska Kraj: Gorišnica Kraj ali naselje: Gorišnica Naslov: 2272 Posredovanje: prodam Tip hiše: samostojna Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 2007 Velikost (m 2 ): 500 Parcela (m 2 ): 2210 Energetski razred: - Šifra pri prodajalcu: 490151007-288 Ime in priimek agenta: Mira Gašparič Petrovič Tel. številka: 041 933 151 Elektronski naslov: mira.gasparicpetrovic Dodatni opis: podezelje terasa garaza za dva avtomobila z razgledom alarmni sistem vila blizina gozda na samem kuhinja parket ogrevanje na trdo gorivo krusna pec gretje na elektriko garaza z daljinskim odpiranjem vrat okno z razgledom talno gretje v posameznih prostorih garderobna soba v blizini letalisca na mirni lokaciji kabelski prikljucek elektrika internet voda V Tibolcih, razvejanem naselju v občini Gorišnica, na eni najlepših točk s panoramskim razgledom, kjer oko zaobjame ravnino med Ptujem in Ormožem, je na prodaj čudovita hiša, nadstandardne velikosti cca 500 m2, kvalitetne opreme in razporeditve prostorov, zgrajena leta 2007. Obkrožena je delno s stavbnim, delno kmetijskim zemljiščem v skupni izmeri 2.210 m2, kjer stoji pokrita terasa in lopa za drva, na terasah pod hišo pa se bohotijo najrazličnejša sadna drevesa, ki bogato obrodijo brez kemikalij ter štirje vrtovi, ki dajo pestro izbiro domače zelenjave. Po široko tlakovanem dvorišču, ki pelje tudi v garažo za dva avtomobila, na levo vstopimo v hišo skozi masivna lesena vrata. Pozdravi nas večji predprostor, kjer je na levi stilsko dovršeno izdelano leseno stopnišče, ki povezuje vse tri etaže. V srednji etaži, kamor vstopimo, najdemo 2 spalnici, kopalnico, WC, veliko kuhinjo z jedilnico, ki se povezuje z dnevno sobo s kaminom, iz katere čez zastekljeno steno vstopimo na balkon in uživamo v panoramskem razgledu. V zgornji etaži je velika spalnica z garderobo in svojo kopalnico ter del podstrešja, ki se še da preurediti v sobe ali druge namenske prostore. V spodnji etaži je nekaj shramb, prostor za letno kuhinjo, hladilnica, velika dnevna soba s krušno pečjo, spalnica in kopalnica ter izjemna vinska klet z bogato zbirko vin. Okna so lesena dvoslojna, streha opečna, fasad izolacijska (12cm), talne obloge parket in keramika, ogrevanje je možno centralno na drva z zalogovnikom, električno ali na kaminsko oziroma krušno peč, v vseh kopalnicah talno gretje. Hiša je klimatizirana v vseh etažah, še posebno v kleti zaradi vina. Hiša se prodaja v glavnem opremljena s kvalitetnim, po meri izdelanim pohištvom. Pozornost pritegne masivna kuhinja z velikim otokom, omara v predprostoru, shrambe, ki dovršeno zapolnjujejo vmesne prostore. Ste velika družina, ki išče nadstandarden dom bolj na samem z zares enkratnim razgledom? Bi radi uživali v pridelavi lastnih vrtnin in sadnega drevja? Prav vse to vam ponuja ta hiša, od centra Gorišnice z vsemi pomembnimi institucijami in trgovino oddaljeni 4 km, v bližini je letališče, kjer lahko svoja letala hranijo tudi zasebniki, do Ptuja in AC 13 km, do Ormoža 15 km. Prisrčno vabljeni na ogled in po več informacij! Fotografije prispeval priznan ptujski fotograf Albin Bezjak! MODERNA VELIKA HIŠA S PANORAMSKIM RAZGLEDOM Več podatkov si oglejte na tej povezavi … Oprema Terasa
Gorišnica Gorišnica,Podravska
500 m²
495.000 €
2. 5. 2018
500 m²2. 5. 2018
Večbolha.com
Complain
ID oglasa: 490151007-287 Ogled oglasa na strani ponudnika V Gorišnici, delu strnjenega naselja novogradenj, prodamo visokopritlično hišo z letnico gradnje 1985, nazadnje delno obnovljeno 2011, 239 m2 skupne površine, stoječo na parceli pravilnih oblik v izmeri 1.000 m2, s treh strani obdano s cesto. Hiša je na parcelo umeščena tako, da omogoča primeren dovoz, ureditev vrta in razne zasaditve okrasnih ali sadnih dreves - trenutno radovedne poglede mimoidočih zakrivajo različni iglavci. Hiša je trenutno razdeljena v dve stanovanji, vsako z lastnim vhodom, vendar tloris omogoča enostavno povezavo v prostorno hišo s petimi sobami, dvema kopalnicama in kuhinjama - ena od kuhinj se lahko spremeni v sobo, če je potrebno. Tla prekrita s parketom in keramiko, nekaj malega tudi s PVC talnimi oblogami. Podstrešje je delno pohodno, nizko. Celotna hiša je podkletena, delno preurejena v še eno stanovanje, lahko bi bil tudi poslovni prostor, delno je garaža, kurilnica, delavnica in dve shrambi - sobi. Okna lesena z roletami, fasada demit, streha salonit plošče, ogrevanje centralno na olje (razdeljeno za vsako stanovanje zase), greznica, kanalizacija pa v ulici. Elektrika izklopljena, voda lastni studenec. Odlična lokacija, do centra kraja, kjer so vse pomembne institucije, trgovina, šola, cerkev, … 1km, nedaleč od regionalne ceste Ptuj - Ormož, do Ptuja 13 km, do Ormoža 11km. Potrebno temeljite obnove, priporočamo večjim družinam ali investitorjem, ki iščejo kapacitete za oddajanje stanovanj. Za podrobnejše informacije pokličite. Vabljeni na ogled! Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Gorišnica Gorišnica,Podravska
239 m²
82.000 €
20. 4. 2018
239 m²20. 4. 2018
Večsalomon.si
Complain
ID oglasa: 490151024-52 Ogled oglasa na strani ponudnika V naselju Moškanjci prodamo montažno hišo, grajeno leta 1989. Hiša stoji v mirnem predelu naselja kot zadnja v ulici. Hiša ima 98 m2 neto tlorisne površine. Ob hiši je zgrajena tudi garaža z manjšo drvarnico. Hiši pripada še 1.771 m2 veliko zemljišče v celoti ravno, ki pa je deloma gradbeno in v večjem delu pa kmetijsko in je skoraj v celoti ograjeno. Za hišo je parcela, ki je obdana z zelenjem in kjer stoji še letna lesena manjša hiška. Hiša je montažne gradnje in je pritlične izvedbe ter zajema hodnik, spalnico, otroško sobo, shrambo, kopalnico ter kuhinjo z dnevno sobo. Ogrevanje je na elektriko-radiatorji. V kuhinji je pečka-gašparček in je možno urediti kamin. Hiša je priklopljena na javno kanalizacijo, vodovod in elektriko (trenutno odklopljena) Hiša je bremen prosta, takoj vseljiva in vredna ogleda. Hiša je priložnost za mlajšo družino, ki bi si rada ustvarila svoj kotiček Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Gorišnica Gorišnica,Podravska
98 m²
90.000 €
28. 4. 2018
98 m²28. 4. 2018
Večsalomon.si
Complain
ID oglasa: 490151024-75 Ogled oglasa na strani ponudnika Prodamo dobro negovano in opremljeno hišo (medetažno) z manjšo delavnico. Hiša je grajena med leti 1975 in 1985 in leži ob regionalni cesti Ormož - Ptuj. K hiši spada parcela skupne velikosti 996 m2. Hiša je ogrevana na olje in pa trdo kurjavo. Hiša je na novo prekrita leta 2005 z izolacijsko pločevino, fasada je izolacijski omet v letu 2012 na novo prebarvana, okna so lesena z novimi roletami. V kleti je kurilnica na trdo gorivoin pa peč na olje ter cisterna, manjša shramba in večja delovna soba. V pritličju je garaža in ena soba, v medetaži je kuhinja in dnevna soba (pred njo je dvignjena terasa v izmeri 19,5 m2 ter stranišče. V naslednji medetaži sta dve spalnici in kopalnica s straniščem. V naslednji etaži sta dve sobi ter en prostor nedokončan. Mansarda je v enem prostoru in je še neizkoriščena. Skupaj je torej 7 sob ter možnost dodatne ureditve mansarde. V hiši je vsa infrastruktura: vodovod, elektrika, kanalizacija, ctv. Ob hiši je še gospodarski objekt v katerem je še ena garaža in manjša delavnica. Delavnico sestavljajo trije prostori. Glavni prostor je površine 25 m2 in višine 3,13 m ter še dva manjša prostora v skupni površini 27,5 m2. Pod delavnico je še manjša klet. Hiša je vpisana v evidence in je prosta vseh bremen. Priporočamo ogled. Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Gorišnica Gorišnica,Podravska
200 m²
120.000 €
10. 4. 2018
200 m²10. 4. 2018
Večsalomon.si
Complain
ID oglasa: 490151032-226 Ogled oglasa na strani ponudnika V Gorišnici bo na voljo v naslednjem letu 2017 nova hiša na manjšem zemljišču v zmeri 607 m2. Hiša bo tipa pritličje + mansarda, uporabne površine 96,2 m2. V pritličju bo funkcionalna kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom z izdelanim kaminom, manjša kopalnica, soba in stopnišče. V zgornjem prostoru bo večja kopalnica, ter še dodatne dve sobi ter balkon. Gre za klasično zidano hišo, dvoslojna PVC okna s predvidenim talnim ogrevanjem in možnostjo izbora tlakov in stavbnega pohištva srednjega razreda. Barva zunanje fasada bo bela, ter črna streha. Hiša bo izdelana na ključ. V nizu so tri identične novogradnje, od katerih sta dve že prodani. Možnost ogleda vzorčne hiše, ki še je v fazi zaključevanja. O podrobnostih izvedbe, prodaje in lastnostih materiala po sestanku z izvajalcem. Slike v oglasu ne predstavljajo izgrajene hiše ampak le identično vzorčno hišo v nizu, ki ni več na voljo.; Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Gorišnica Gorišnica,Podravska
97 m²
135.000 €
8. 4. 2018
97 m²8. 4. 2018
Večsalomon.si
Complain
Regija: Podravska Kraj: Gorišnica Kraj ali naselje: Gorišnica Naslov: 2272 Posredovanje: prodam Tip hiše: samostojna Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1985 Velikost (m 2 ): 239 Parcela (m 2 ): 1000 Energetski razred: - Šifra pri prodajalcu: 490151007-287 Ime in priimek agenta: Mira Gašparič Petrovič Tel. številka: 041 933 151 Elektronski naslov: mira.gasparicpetrovic Dodatni opis: terasa dobra logisticna povezava naselje potrebna prenove ogrevanje na kurilno olje greznica podstresje pod - parket garderobna soba v blizini javnega transporta V Gorišnici, delu strnjenega naselja novogradenj, prodamo visokopritlično hišo z letnico gradnje 1985, nazadnje delno obnovljeno 2011, 239 m2 skupne površine, stoječo na parceli pravilnih oblik v izmeri 1.000 m2, s treh strani obdano s cesto. Hiša je na parcelo umeščena tako, da omogoča primeren dovoz, ureditev vrta in razne zasaditve okrasnih ali sadnih dreves - trenutno radovedne poglede mimoidočih zakrivajo različni iglavci. Hiša je trenutno razdeljena v dve stanovanji, vsako z lastnim vhodom, vendar tloris omogoča enostavno povezavo v prostorno hišo s petimi sobami, dvema kopalnicama in kuhinjama - ena od kuhinj se lahko spremeni v sobo, če je potrebno. Tla prekrita s parketom in keramiko, nekaj malega tudi s PVC talnimi oblogami. Podstrešje je delno pohodno, nizko. Celotna hiša je podkletena, delno preurejena v še eno stanovanje, lahko bi bil tudi poslovni prostor, delno je garaža, kurilnica, delavnica in dve shrambi - sobi. Okna lesena z roletami, fasada demit, streha salonit plošče, ogrevanje centralno na olje (razdeljeno za vsako stanovanje zase), greznica, kanalizacija pa v ulici. Elektrika izklopljena, voda lastni studenec. Odlična lokacija, do centra kraja, kjer so vse pomembne institucije, trgovina, šola, cerkev, ? 1km, nedaleč od regionalne ceste Ptuj - Ormož, do Ptuja 13 km, do Ormoža 11km. Potrebno temeljite obnove, priporočamo večjim družinam ali investitorjem, ki iščejo kapacitete za oddajanje stanovanj. Za podrobnejše informacije pokličite. Vabljeni na ogled! VEČJA HIŠA V GORIŠNICI V LEPI SOSESKI Več podatkov si oglejte na tej povezavi … Oprema Terasa
Gorišnica Gorišnica,Podravska
239 m²
82.000 €
23. 3. 2018
239 m²23. 3. 2018
Večbolha.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more