Complain
Kmetijo v osrčju narave na izjemno mirni, lepi in sončni lokaciji s prelepim razgledom v občini Dol pri Hrastniku - Gore, primerna tudi za vzrejo živine, turistično kmetijo ali kakšno drugo dejavnost EKSKLUZIVNO PRODAMO Sama nepremičnina-kmetija se je uporabljala ljubiteljsko za vzrejo in skrb za živino ter življenje v čudoviti naravi, malenkost odmaknjeno od mestnega vrveža. Zemljišče (večinoma kmetijsko + gozd + stavbno) je po GURS-u celotne izmere 105.447 m2 in je pod rahlim naklonom. Na nepremičnini se nahaja 5 različnih objektov. Starejša kmečka hiša zgrajena leta 1880 iz različnih materialov. Menjava strehe v letu 1985. Hiška je po GURS-u velikosti 129,30m2, vsebuje pa predprostor, dnevno sobo s shrambo, kuhinjo, spalni prostor, kopalnico ter dodatni dve sobi. Okna so starejša, lesena. Po tleh, stenah in stropu so les, beton in tudi ploščice. Delavnica zgrajena leta 1950, po GURS-u velikosti 53m2, s prostorom za vzgojo ptičev. Hlev po GURS-u velikosti 107m2, zgrajen leta 1880, v katerem so tudi kletke, kjer so se vzgajale različne pasme kur. Kozolec zgrajen leta 1900, po GURS-u velikosti 112,50m2. Dodatni objekt zgrajen leta 1987, po GURS-u velikosti 98m2. Urejen je priklop na elektriko, voda se zbira v zalogovniku (ni pitna), v bližini pa se nahaja priklop na vodovod. Fekalije se odtekajo v greznico. Nepremičnina je vpisana v ZK, urejeno lastništvo. NAMIG POSREDNIKA: Priporočamo kupcu ki si želi odmika iz mestnega vrveža v lepo, mirno in naravno okolje brez hrupa in stresa, čudovitim razgledom na okoliške hribe!
Zasavska Hrastnik Gore
129.3 m²
125.000
26. 6. 2018
Večinsa.si
Complain
ID oglasa: 490281020-24 Ogled oglasa na strani ponudnika Naprodaj je funkcionalno zasnovana, vrstna, enodružinska hiša v Hrastniku. Kljub temu, da se hiša nahaja v mirnem predelu mesta, na lepi in sončni lokaciji, je v neposredni bližini dostopna vsa infrastruktura ( ZD, AP, trgovine, pošta, banka, vrtec, šola, športni objekti, ŽP oddaljena 3km) Ker hiša ni podkletena, v stanovanjske površine vstopimo direktno z dvorišča. V pritličju so skupni prostori : Predsoba s stopniščem, kuhinja, dnevna soba, WC in kurilnica. Iz kuhinje je izhod na atrij oz. skupno peskano dvorišče. Iz predsobe vodijo stopnice v prvo nadstropje kjer se nahajata dve spalnici in kopalnica. Iz zgornje etaže je izhod na balkon. Leta 1996 je bila zamenjana streha, l. 2010 vhodna vrata in 2012 okna. Ogrevanje je urejeno na mestni toplovod. Urejen je tudi priključek na čistilno napravo. Urejeni so tudi vsi ostali potrebni priključki ( kabelska TV, internet, telefon…) Hiša je počiščena in brez opreme; vseljiva takoj. Predmet prodaje je tudi zidana garaža, ki se nahaja takoj preko skupnega dvorišča. V neposredni bližini hiše, pa je vrt, ki sicer ni lastniški, je pa od nekdaj v uporabi lastnika dotične hiše. Vrt v sicer urbanem okolju, lahko nudi lepo dodano vrednost in pripomore k kvaliteti življenja bodočega lastnika. Kupec ne plača provizije. Za več informacij in ogled sem vam na voljo. Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Hrastnik Laško,Savinjska
83 m²
65.000
11. 5. 2018
Večsalomon.si
Complain
Na odlični lokaciji v Hrastniku posredujemo pri prodaji starejše hiše, ki je potrebna adaptacije. Razporeditev prostorov: V kletnih prostorih se nahaja garaža in še trije prostori. V prvem nadstropju se nahaja predsoba, kuhinja, dnevni prostor z izhodom na balkon, spalnica, WC, kopalnica, shramba. V mansardi se nahajata dva prostora (kuhinja in dnevni prostor), spalnica, manjši prostor lahko za WC, kopalnica. Ogrevanje-toplarna. Vsa infrastruktura v neposredni bližini (ZD, šola, vrtec, trgovina, bazen, športna dvorana, avtobusna postaja). Do železniške postaje je cca. 3 km. ZK urejeno. Vabljeni na ogled. Prodajalčev ponudbeni pogoj: Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% od dogovorjene prodajne cene nepremičnine! Za več informacij in ogled smo vam na voljo.
Zasavje,Hrastnik
180.7 m²
70.000
8. 5. 2018
Večlgp.si
Complain
Na odlični lokaciji posredujemo pri prodaji manjše, svetle, lepo vzdrževane vrstne hiše z odlično tlorisno zasnovo. Razporeditev prostorov: Pritličje: Predsoba, kuhinja z izhodom na atrij, dnevni prostor z možnostjo kamina, WC s kurilnico z izhodom na atrij. Mansarda: Predsoba, dve spalnici (ena od spalnic ima izhod na teraso), kopalnica. V hiši so sveže pobeljene stene. Hiša se prodaja brez opreme. Leta 1996 je bila zamenjana streha, leta 2012 so bila zamenjana okna imajo tudi nove žaluzije, kopalnica s cevmi. Ogrevanje na toplovod. Priključki - kabelska, kabelski internet, tel. Urejen priključek na čistilno napravo. Hiša je vseljiva takoj. Vsa infrastruktura v neposredni bližini (ZD, šola, vrtec, trgovine, bazen, športna dvorana, avtobusna postaja). Do železniške postaje je cca. 2,90 km. ZK urejeno. Vabljeni na ogled. Prodajalčev ponudbeni pogoj: Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% od dogovorjene prodajne cene nepremičnine! Za več informacij in ogled smo vam na voljo.
Zasavje,Hrastnik
83 m²
65.000
8. 5. 2018
Večlgp.si
Complain
Na odlični lokaciji v Hrastniku posredujemo pri prodaji moderno zasnovane, samostojne hiše z možnostjo poslovnih prostorov v etaži, saj je ločen vhod, oziroma z možnostjo preureditve v dvostanovanjsko oziroma bi se hiša lahko uporabljala kot tristanovanjska. Hiši pripada tudi lepo urejena okolica v izmeri 1.069 m2. Razporeditev prostorov: Predsoba, večja večnamenska soba, polna svetlobe (lahko bi bil dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, oz prostor za zabave), telovadnica, shramba, drvarnica, kurilnica, garaža in kolesarnica. Prvo nadstropje: Predsoba, kuhinja z jedilnico, dnevni prostor z izhodom na teraso, spalnica z izhodom na atrij, spalnica z izhodom na balkon, kopalnica z WC-jem, WC, shramba. Mansarda: Spalnica z izhodom na galerijo, kjer je tudi pisarna in s katere se odpira odprt pogled na osrednji prostor (dnevni prostor), dve spalnici, garderobna soba, neizdelana kopalnica. Pohištvo po dogovoru. Vsi priključki. Hišo trenutno ogrevajo na drva je pa tudi možnost ogrevanja na olje. Vsa infrastruktura v neposredni bližini (ZD, šola, vrtec, trgovina, bazen, športna dvorana, avtobusna postaja). Do železniške postaje je cca. 3,5 km. ZK urejeno. Vabljeni na ogled. Prodajalčev ponudbeni pogoj: Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% od dogovorjene prodajne cene nepremičnine! Za več informacij in ogled smo vam na voljo.
Zasavje,Hrastnik
285.6 m²
160.000
8. 5. 2018
Večlgp.si
Complain
ID oglasa: 490281020-22 Ogled oglasa na strani ponudnika V naselju Brdce na lepi, sončni lokaciji je naprodaj hiša, potrebna investiranja v prenovo. Hiša je letnik 1953, leta 2004 je bila zamenjana streha in okna. Na tej točki se je prenova omenjene nepremičnine ustavila. Stavba je zastavljena kot podkletena enodružinska hiša z mansardo. Hiša je prazna. Potrebna je kompletna prenova instalacij in odtokov. Enkratna priložnost za potencialnega investitorja. Kupec ne plača provizije. Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Dol pri Hrastniku Hrastnik,Zasavje
113 m²
35.000
9. 4. 2018
Večsalomon.si
Complain
Le streljaj iz centra Hrastnika, na izrazito sončni lokaciji, prodamo samostojno hišo velikosti 96,6 m2. Njej pripada zemljišče v velikosti 601 m2. Hiša je bila zgrajena leta 1956 po sistem K+P+M, pri čemer je zgornje nadstropje le delno mansarda. Hiša je priključena na mestni vodovod in elektriko. Števec za vodo je v kleti, števec za elektriko pa na zunanji steni hiše. Ogrevanje je na trda goriva, štedilnik je v kuhinji. Možno je tudi ogrevanje na elektriko. V kletni etaži je shramba in delavnica. Pritličje je sestavljeno iz predsobe, kuhinje, spalnice in kopalnice z WC-jem, ki je bila obnovljena avgusta 2017. Nadstropje ima dnevno sobo in še eno spalnico ter shrambo. Iz hodnika v nadstropju se dostopa na teraso. Poleg hiše je vrt, pergola s trto in figami ter pokrito parkirišče. Za hišo je sadovnjak. Hiša je obrnjena na južno stran neba, zato je lokacija izrazito sončna. Do hiše vodi 200 m makadamske poti, ki je tudi pozimi splužena s strani komunalnega podjetja. Ostalih 500 m ceste, ki vodi do centra mesta, je asfaltiranih. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in je brez kakršnih koli obremenitev. Več informacij na 040 720 897 (Boštjan Hudomalj) ali na ***.
Zasavje, Hrastnik
96.6 m²
48.000
19. 2. 2018
Večagenti-nep.si
Complain
Regija: Zasavska Kraj: Hrastnik Posredovanje: prodam Tip hiše: samostojna Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1956 Leto zadnje adaptacije: 2017 Velikost (m 2 ): 96,60 Parcela (m 2 ): 601,00 Nadstropje: K + P + M Energetski razred: EI v izdelavi Ime in priimek agenta: Boštjan Hudomalj Tel. številka: 040 720 897 Elektronski naslov: bostjan.hudomalj Dodatni opis: Le streljaj iz centra Hrastnika, na izrazito sončni lokaciji, prodamo samostojno hišo velikosti 96, 6 m2. Njej pripada zemljišče v velikosti 601 m2. Hiša je bila zgrajena leta 1956 po sistem K+P+M, pri čemer je zgornje nadstropje le delno mansarda. Hiša je priključena na mestni vodovod in elektriko. Števec za vodo je v kleti, števec za elektriko pa na zunanji steni hiše. Ogrevanje je na trda goriva, štedilnik je v kuhinji. Možno je tudi ogrevanje na elektriko. V kletni etaži je shramba in delavnica. Pritličje je sestavljeno iz predsobe, kuhinje, spalnice in kopalnice z WC-jem, ki je bila obnovljena avgusta 2017. Nadstropje ima dnevno sobo in še eno spalnico ter shrambo. Iz hodnika v nadstropju se dostopa na teraso. Poleg hiše je vrt, pergola s trto in figami ter pokrito parkirišče. Za hišo je sadovnjak. Hiša je obrnjena na južno stran neba, zato je lokacija izrazito sončna. Do hiše vodi 200 m makadamske poti, ki je tudi pozimi splužena s strani komunalnega podjetja. Ostalih 500 m ceste, ki vodi do centra mesta, je asfaltiranih. Oprema Balkon Terasa Shramba v kleti Parkirno mesto Več prakirnih mest Pokrit parkirni prostor Vpisano v zemljiško knjigo Okolica Park, zelene površine
Hrastnik,Zasavska
96.6 m²
45.000
14. 11. 2017
Večbolha.com
Complain
V naselju Dol pri Hrastniku prodamo večjo dvostanovanjsko hišo. Hiša je bila zgrajena leta 1934 po sistemu P+1+2 in ima 490,0 m2 skupnih površin, od tega je samo bivalne površine 260,0 m2. Pripada ji tudi 805 m2 zemljišča. Leta 1990 so hišo dvignili za eno nadstropje in obnovili. Streho pa so zamenjali v letu 2006. Hiša je priključena na vodovod, elektriko in telefon, v hišo pa je že inštaliran priključek za plin, ki se trenutno ne uporablja. Hiša se ogreva centralno s kombinirano pečjo na kurilno olje in drva. V zgornji etaži je spalnica z izhodom na balkon, kopalnica z WC-jem, kabinet, dnevna soba s kaminom, kuhinja z jedilnico in izhodom na balkon in utility. V srednji etaži se nahaja dnevna soba s šankom, 2 soba z izhodom na teraso v velikosti 50 m2, kopalnica, WC in kuhinja. Spodnja etaža pa je sestavljena iz sobe, priročne kuhinje in kopalnice in kurilnice s pečjo in 2000 L rezervoarjem. Med spodnje prostore spada tudi poslovni prostor, kjer je bila včasih mizarska delavnica, zato je tu tudi priključek za III fazni električni tok, in pa garaža. Hiša stoji v neposredni bližini osnovne šole, vrtca, športne dvorane in lekarne, blizu pa je tudi pošta, trgovine, ambulanta in avtobusna postaja. Skozi Dol pelje cesta Hrastnik – Rimske Toplice, kamor je tudi redna avtobusna povezava. Ob pročelju hiše leži asfaltirana občinska cesta, celotno preostalo zemljišče pa se nahaja za hišo. Ob parceli teče manjši potok Brnica. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in je brez hipotek. Hiša je takoj vseljiva. Več informacij na 040 720 897 (Boštjan Hudomalj) ali na ***.
Zasavje, Hrastnik
490 m²
165.000
13. 4. 2017
Večagenti-nep.si
Complain
V naselju Dol pri Hrastniku prodamo večjo dvostanovanjsko hišo. Hiša je bila zgrajena leta 1934 po sistemu P+1+2 in ima 490,0 m2 skupnih površin, od tega je samo bivalne površine 260,0 m2. Pripada ji tudi 805 m2 zemljišča. Leta 1990 so hišo dvignili za eno nadstropje in obnovili. Streho pa so zamenjali v letu 2006. Hiša je priključena na vodovod, elektriko in telefon, v hišo pa je že inštaliran priključek za plin, ki se trenutno ne uporablja. Hiša se ogreva centralno s kombinirano pečjo na kurilno olje in drva. V zgornji etaži je spalnica z izhodom na balkon, kopalnica z WC-jem, kabinet, dnevna soba s kaminom, kuhinja z jedilnico in izhodom na balkon in utility. V srednji etaži se nahaja dnevna soba s šankom, 2 soba z izhodom na teraso v velikosti 50 m2, kopalnica, WC in kuhinja. Spodnja etaža pa je sestavljena iz sobe, priročne kuhinje in kopalnice in kurilnice s pečjo in 2000 L rezervoarjem. Med spodnje prostore spada tudi poslovni prostor, kjer je bila včasih mizarska delavnica, zato je tu tudi priključek za III fazni električni tok, in pa garaža. Hiša stoji v neposredni bližini osnovne šole, vrtca, športne dvorane in lekarne, blizu pa je tudi pošta, trgovine, ambulanta in avtobusna postaja. Skozi Dol pelje cesta Hrastnik – Rimske Toplice, kamor je tudi redna avtobusna povezava. Ob pročelju hiše leži asfaltirana občinska cesta, celotno preostalo zemljišče pa se nahaja za hišo. Ob parceli teče manjši potok Brnica. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in je brez hipotek. Hiša je takoj vseljiva. Več informacij na 040 720 897 (Boštjan Hudomalj) ali na ***.
Zasavje, Hrastnik, Dol pri Hrastniku
490 m²
165.000
28. 12. 2016
Večnepremicnine.si21.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more