650 m2, samostojna, zgrajena l. 1992, adaptirana l. 2002, 1.514 m2 zemljišča, Poslovno-stanovanjska hiša s pripadajočim zemljiščem v izmeri 1.514 m2, klet, pritličje, nadstropje in mansarda, cca. 150 m2/etažo, terasa, balkon, primerno za poslovno dejavnost, CK na olje, menjana streha in fasada, 2 nadstreška, vrtna uta, na voljo po dogovoru, prodamo. Cena: 530.000,00 EUR Na mirni lokaciji prodamo večjo poslovno-stanovanjsko hišo s pripadajočim zemljiščem v izmeri 1.514 m2. Hiša obsega klet, pritličje, nadstropje in mansardo (cca. 150 m2/etažo). V kleti se nahaja garaža, kotlovnica, shramba in večji odprti prostor. Pritličje obsega večji prostor, manjši prostor, 2 sanitarije in izhod na teraso - možnost opravljanja poslovne dejavnost (trgovina, gostinstvo, ...). V nadstropju je kuhinja z jedilnico, večji dnevni prostor s kaminom in z izhodom na balkon, spalnica, shramba, garderoba, utility, ločen WC in kopalnica. V mansardi so 4 sobe in WC s tušem. Ogrevanje je CK na olje. Na hiši je bila menjana streha in fasada. K hiši pripadata še 2 nadstreška in vrtna uta. Nepremičnina je na voljo po dogovoru. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska,Kranj
530.000
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
219 m2, samostojna, zgrajena l. 2012, 1.100 m2 zemljišča, Opremljena stanovanjska hiša s pripadajočim zemljiščem v izmeri 552 m2, individualni dostop do plaže na reki Kokri, izbrani in vrhunski materiali v minimalističnem slogu, odprt dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico z izhodom na vrtno teraso z zelenico, parket ameriški oreh, notranja vrata s skritimi nasadili, steklena stopniščna ograja, okna in panoramska stena v kombinaciji lesa in aluminija, komarniki, toplotna črpalka Viesmann, talno gretje, kamin, pohištvo izdelano po meri, na voljo po dogovoru, prodamo. Cena: 535.000,00 EUR Na robu urejenega novejšega stanovanjskega naselja prodamo opremljeno stanovanjsko hišo s pripadajočim zemljiščem v izmeri 1100 m2. Hiša je pozicinirana ob kanjonu reke Kokre in ima individualni dostop do plaže na reki tako, da nudi popolno udobje za družino z otroki. Notranjost hiše je opremljena premišljeno s skrbno izbranimi in vrhunskimi materiali v minimalističnem slogu z občutkom prestiža. V pritličju se nahaja odprt dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico z izhodom na vrtno teraso z zelenico, kabinet in dnevni WC. V dnevni sobi so ploščice v nadstardni dimneziji (60x20 cm), ostalo je parket ameriški oreh, notranja vrata so s skritimi nasadili in segajo do stropa, steklena stopniščna ograja, vgrajena so vrhunska okna in panoramska stena v kombinaciji lesa in aluminija. Zunanje žaluzije so krmiljene daljinsko, na vseh oknih so nameščeni komarniki. V nadstropju so 4 spalnice (1 soba je za starše s kopalnico), kopalnica, utility. Za varnost poskrbijo protivlomna vrata ter alarmni sistem, ki je napeljan tudi v garaži. Hišo in sanitarno vodo ogreva vrhunska toplotna črpalka Viesmann, po celi hiši je talno gretje, v dnevni sobi pa za dodatno udobje in domačnost pozimi poskrbi kamin. Celotno pohištvo je izdelano po meri, v kuhinji so kvalitetni Siemens aparati, hladilnik ter hladilna vitrina za vino sta znamke Liebherr. Hiša ima lepo urejeno zelenico z avtomatskim namakanjem, na robu parcele pa je letna kuhinja. Izjemna priložnost za vse, ki si želijo udobno bivanje, z idealno lego, ki omogoča sprostitev, umaknjeno od mestnega vrveža. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska,Kranj
535.000
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
900 m2, samostojna, zgrajena l. 1998, Večja poslovno-stanovanjska hiša v cca. izmeri 900 m2 ter s pripadajočim zemljiščem, klet, pritličje, nadstropje in mansardo. dvigalo z nosilnostjo 600 kg, urejeno stanovanje, vsi prostori so funkcionalni in vzdrževani, uporabljeni vrhunski materiali, možno parkirati več avtomobilov, uporabno dovoljenje za opravljanje več dejavnosti, na voljo po dogovoru, prodamo. Cena: 600.000,00 EUR Prodamo večjo poslovno-stanovanjsko hišo, ki ima cca. 320 m2/etažo ter pripadajoče zemljišče. Objekt obsega klet, pritličje, nadstropje in mansardo. Zgrajen je s kvalitetnimi materiali (Al okna, položen kamen na hodnikih, lastno dvigalo, parket v delavnici, ...). V kleti se nahajajo 4 prostori, bunker, arhiv, dvigalo z nosilnostjo 600 kg in kurilnica. V pritličju je delavnica, skladišče, trgovina, sanitarije in 2 večja prostora. V nadstropju se nahaja urejeno stanovanje v izmeri 120 m2 (možno predelati v pisarniške prostore) ter skladišče in prostor, kjer je lahko lažja proizvodnja. Mansarda obsega večji odprt prostor. Vsi prostori so funkcionalni in vzdrževani. Višina stropa je 3,15 m.Objekt ima urejen dostop z glavne ceste, pred objektom je dvorišče, kjer je možno parkirati več avtomobilov. Objekt ima uporabno dovoljenje za opravljanje več dejavnosti (trgovina, storitvene dejavnosti, obrtniške dejavnosti). Pisarniški prostori in trgovina so klimatizirani. Elektrika: varovake 50A, transformatorska postaja v neposredni bližini (50m). Nepremičnina je na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska,Kranj
600.000
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
200 m2, atrijska, zgrajena l. 1983, 1.100 m2 zemljišča, Atrijska hiša v obliki črke L s pripadajočim zemljiščem v izmeri 1100 m2, klet, pritiličje in mansarda, zahodna in južna terasa, menjana okna, komarniki, krpanke, fasada, CK na mestni plin, na voljo po dogovoru, prodamo. Cena: 280.000,00 EUR Na sončni lokaciji, na robu mirnega stanovanjskega naselja prodamo atrijsko hišo v obliki črke L s pripadajočim zemljiščem v izmeri 1100 m2. Hiša obsega klet, pritiličje in mansardo. V kleti se nahaja garaža, kurilnica, deponija, kopalnica, shramba, pralnica, fitnes soba in soba. V pritličju je bivalni del z izhodom na terase (zahodna in južna terasa), WC za goste in velika predsoba s stopniščem ter spalni del, ki obsega 3 sobe in kopalnico z WC. Iz predsobe v pritličju vodi stopnišče na mansardo, ki je odprta in neizdelana. Na hiši so bila menjana okna, ki so opremljena s komarniki in žaluzijami (krpanke), ima novo fasado in je dobro izolirana. Ogrevanje je CK na mestni plin. Nepremičnina je na voljo po dogovoru. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska,Kranj
280.000
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
200 m2, samostojna, zgrajena l. 1983, 1.100 m2 zemljišča, Atrijska hiša v obliki črke L s pripadajočim zemljiščem v izmeri 1100 m2, klet, pritiličje in mansarda, zahodna in južna terasa, menjana okna, komarniki, krpanke, fasada, CK na mestni plin, na voljo po dogovoru, prodamo. Cena: 280.000,00 EUR Na sončni lokaciji, na robu mirnega stanovanjskega naselja prodamo atrijsko hišo v obliki črke L s pripadajočim zemljiščem v izmeri 1100 m2. Hiša obsega klet, pritiličje in mansardo. V kleti se nahaja garaža, kurilnica, deponija, kopalnica, shramba, pralnica, fitnes soba in soba. V pritličju je bivalni del z izhodom na terase (zahodna in južna terasa), WC za goste in velika predsoba s stopniščem ter spalni del, ki obsega 3 sobe in kopalnico z WC. Iz predsobe v pritličju vodi stopnišče na mansardo, ki je odprta in neizdelana. Na hiši so bila menjana okna, ki so opremljena s komarniki in žaluzijami (krpanke), ima novo fasado in je dobro izolirana. Ogrevanje je CK na mestni plin. Nepremičnina je na voljo po dogovoru. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska,Kranj
280.000
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
236 m2, samostojna, zgrajena l. 1928, adaptirana l. 2010, 1.005 m2 zemljišča, Meščanska stanovanjska hiša, tudi poslovna stanovanjska hiša, s pripadajočim zemljiščem v izmeri 1005 m2, klet, pritličje, nadstropje in neizdelano podstrešje, menjane vse inštalacije, CK na olje, zidana garaža, na voljo po dogovoru, prodamo. Cena: 330.000,00 EUR Na odlični lokaciji v bližini sodišča prodamo meščansko stanovanjsko hišo, ki je lahko tudi poslovna stanovanjska hiša, s pripadajočim zemljiščem v izmeri 1005 m2. Objekt obsega klet, pritličje, nadstropje in podstrešje. V kleti sta 2 prostora, kurilnica, shramba in WC. V pritličju in nadstropju so po 3 prostori in kopalnica, Podstrešje je odprto, neizdelano. V letu 2007 so bile menjane vse inštalacije. Ogrevanje je CK na olje. K objektu pripada še samostojna zidana garaža. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (vrtec, šola, trgovine, pošta, banke, zdravstveni dom, ...). Nepremičnina je na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska,Kranj
330.000
17. 7. 2018
Večnepremicnine.k3-kern.si
Na odlični lokaciji v bližini sodišča prodamo meščansko stanovanjsko hišo, ki je lahko tudi poslovna stanovanjska hiša, s pripadajočim zemljiščem v izmeri 1005 m2. Objekt obsega klet, pritličje, nadstropje in podstrešje. V kleti sta 2 prostora, kurilnica, shramba in WC. V pritličju in nadstropju so po 3 prostori in kopalnica, Podstrešje je odprto, neizdelano. V letu 2007 so bile menjane vse inštalacije. Ogrevanje je CK na olje. K objektu pripada še samostojna zidana garaža. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (vrtec, šola, trgovine, pošta, banke, zdravstveni dom, ...). Nepremičnina je na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Kranj Kranj-center Kranj,Gorenjska
236 m²
330.000
7. 7. 2018
Večbolha.com
105 m²
85.000
30. 6. 2018
Večbolha.com
Opis Objavljeno : 28/06/2018 Spremenjeno : 28/06/2018 Koda oglasa : 6903004 Koda nepremičnine: NI-0003 Gorenjska, Kranj, Golnik 130.000 € OPIS GOLNIK, 189 m2, vrstna, zgrajena l. 2011, 312m2 zemljišča, na voljo sta dve enoti vrstne hiše (ena končna), urejen dostop, meji na zeleni pas, možnost dvigala, prodamo. Cena: 130.000,00 EUR Dodaten opis Osnovno o nepremičnini: vrstna hiša v V . podaljšani gradbeni fazi, višinski gabarit P+1+M. Odlična lokacija, ugodna zdravje in bivanje z naravo. Meji na zeleni pas. Urejen dostop po občinski asfaltni cesti. Objekt A obsega skupno 320 m2: -Klet: delovna soba(36,55 m2), garaža (19,80 m2), možnost dvigala, dve shrambi, ter hodnik -Pritličje: vetrolov, shramba, pisarna, kopalnica, hodnik, kuhinja jedilnica, dnevna soba ter terasa 20,10 m2 -Nadstropje: tri spalnice, kopalnica ter hodnik Objekt B obsega skupno 189 m2: -Klet: garaža (19,20 m2), dve shrambi, ter hodnik -Pritličje: vetrolov, shramba, kopalnica, hodnik, kuhinja z jedilnico, dnevna soba ter terasa 19,50 m2 -Nadstropje: tri spalnice, kopalnica ter hodnik Hiša ima sončno lego, odprt pogled na okoliške travnike in gozd. Dnevni prostor in jedilnica imata izhod na teraso in atrij. Opremljenost: električna, vodovodna inštalacija, kanalizacija,KTV, telefon, ogrevanje plinsko Dodatno: Vsaki enoti pripada parkirišče in garaža. Objekt je grajen klasično, iz modularne opeke, streha je večkapna, razgibana, kritina Bramac, fasada je toplotno izolirana ter zaključena z mineralnim in kulir ometom. Okna so pvc. Vhodna vrata pvc. Okolica hiše je urejena z tlakovci ter zelenico. Dostop je urejen. Urejena dokumentacija. Možna menjava za stanovanje v Ljubljani ali manjši hotel (motel).
Gorenjska,Golnik (Kranj)
6 sob
130.000
28. 6. 2018
Večindomio.si
GOLNIK, 189 m2, vrstna, zgrajena l. 2011,312m2 zemljišča, na voljo sta dve enoti vrstne hiše(ena končna), urejen dostop, meji na zeleni pas, možnost dvigala, prodamo. Cena: 130.000,00 EUR Dodaten opis Osnovno o nepremičnini: vrstna hiša v V . podaljšani gradbeni fazi, višinski gabarit P+1+M. Odlična lokacija, ugodna zdravje in bivanje z naravo. Meji na zeleni pas. Urejen dostop po občinski asfaltni cesti. Objekt A obsega skupno 320 m2: -Klet: delovna soba(36,55 m2), garaža (19,80 m2), možnost dvigala, dve shrambi, ter hodnik -Pritličje: vetrolov, shramba, pisarna, kopalnica, hodnik, kuhinja jedilnica, dnevna soba ter terasa 20,10 m2 -Nadstropje: tri spalnice, kopalnica ter hodnik Objekt B obsega skupno 189 m2: -Klet: garaža (19,20 m2), dve shrambi, ter hodnik -Pritličje: vetrolov, shramba, kopalnica, hodnik, kuhinja z jedilnico, dnevna soba ter terasa 19,50 m2 -Nadstropje: tri spalnice, kopalnica ter hodnik Hiša ima sončno lego, odprt pogled na okoliške travnike in gozd. Dnevni prostor in jedilnica imata izhod na teraso in atrij. Opremljenost: električna, vodovodna inštalacija, kanalizacija,KTV, telefon, ogrevanje plinsko Dodatno: Vsaki enoti pripada parkirišče in garaža. Objekt je grajen klasično, iz modularne opeke, streha je večkapna, razgibana, kritina Bramac, fasada je toplotno izolirana ter zaključena z mineralnim in kulir ometom. Okna so pvc. Vhodna vrata pvc. Okolica hiše je urejena z tlakovci ter zelenico. Dostop je urejen. Urejena dokumentacija. Možna menjava za stanovanje v Ljubljani ali manjši hotel (motel). Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Vabljeni na ogled in na našo FACEBOOK stran!
Gorenjska, Kranj, Golnik
189 m²
130.000
27. 6. 2018
Večroni-nepremicnine.si
Kranj, Drulovka, izjemno urejena atrijska hiša s kletjo, pritličjem, nadstropjem in galerijo, v netto v izmeri 427,4 m2 na zemljišču 819 m2. Družinska atrijska hiša dvojček je bila popolnoma preurejene in dograjena leta 2003, leta 2014 pa je bil dokončan bazen in preurejeno dvorišče. Tlorisno funkcionalno lepo zasnovana atrijska hiša ima velik dnevno bivalni del s kuhinjo in jedilnico, 4 sobe, 3 kopalnice in še dodatno WC s pisoarjem. Ima telovadnico s prehodom v pokriti bazen velikosti 3,3 x 6,4 m ( s protitočno napravo v bazenu) z intimno teraso 79 m2. V večji kopalnici je vgrajena finska savna s tuš kabino in vgrajenim jakuzzy, ločenim straniščem, vse v marmorju in granitu. Hiša ima veliko dnevne svetlobe, saj je skoraj 20 m2 svetlobnih oken samo v glavni spalnici, ki ima knjižnico in galerijo. Vgrajena velika panoramska stekla za vizuelni kontakt z izjemno urejenim atrijem in vrtom saj se iz vseh sob v pritličju izstopa na atrij z leseno teraso velikosti 100m2. Za senčenje so v 1. nadstropju vgrajene ročne notranje in zunanje žaluzije, v pritličju in na skyightih zunaj pa screen avtomatska senčila. Osvetljeno dvorišče je ograjeno, vgrajena so avtomatska dvokrilna vrata na JV in SZ strani. Pod bazenom je uvoz v garažo, kjer so urejena tri parkirna mesta: dva za osebna vozila višjega cenovnega razreda, eno parkirno mesto pa je dimenzijsko primerno tudi za parkiranje avtodoma. Na asfaltiranem dvorišču je možno parkirati dodatno tri osebna vozila. Atrij poleg zelenice obsega ogrevan rastlinjak velikosti 25 m2 ter zeliščno zelenjavni vrt 25m2. Vgrajen je centralni sistem za zalivanje vrta z meteorno vodo z lastnim 3 x 3m, hranilnikom meteorne vode, ribnik velikosti 5x 3 m in globine 0,8 m z rastlinjem in ribami in sistemom za čiščenje vode, pokrito letno kuhinjo z pečjo za peko pizz in jedilnico za 6 oseb Vgrajeni instalacijski sistemi: optika, plinovod, 47 kW sodobno celično plinsko peč v 2 nadstropju in 300 l hranilnik tople vode na epruvetskih sončnih kolektorjih BZ Vissmann, vse povezano v učinkovit sistem. Izvedeno je talno gretje v vseh 4 sanitarnih enotah ter talno konvektorsko ogrevanje. Hiša je v celoti klimatizirana s 6 samostojnimi inverterskimi klima postajami. V dnevno bivalnem delu je vgrajen je odprt kamin. EI razred C. Priporočamo! V danem primeru skldno z naročilom posredujemo na način, da je provizija posreovanja deljena med kupca in prodajalca, vsak plača 2% povečano za ddv.
Gorenjska Kranj Kranj
427.4 m²
690.000
21. 6. 2018
Večabc-nepremicnine.si
190 m²
119.990
29. 6. 2018
Večbolha.com
Na odlični lokaciji v bližini sodišča prodamo meščansko stanovanjsko hišo, ki je lahko tudi poslovna stanovanjska hiša, s pripadajočim zemljiščem v izmeri 1005 m2. Objekt obsega klet, pritličje, nadstropje in podstrešje. V kleti sta 2 prostora, kurilnica, shramba in WC. V pritličju in nadstropju so po 3 prostori in kopalnica, Podstrešje je odprto, neizdelano. V letu 2007 so bile menjane vse inštalacije. Ogrevanje je CK na olje. K objektu pripada še samostojna zidana garaža. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (vrtec, šola, trgovine, pošta, banke, zdravstveni dom, ...). Nepremičnina je na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV. Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska, Kranj
236 m²
330.000
9. 7. 2018
Večnepremicnine.si21.com
APNO , 78,7 m2, samostojna, zgrajena l. 1978, 285 m2 zemljišča, P+1+M, prodamo. Cena: 135.000,00 EUR 150 m2, samostojna, zgrajena l. 1991, adaptirana l. 2015, 803 m2 zemljišča, P+1+M, prodamo. Cena: cca 130.000,00 EUR
Gorenjska Kranj Apno
78.7 m²
135.000
26. 6. 2018
Večnepremicnine.net
Podroben opis Kranj - Kokrica, ekskluzivno prodamo hišo na odlični lokaciji. Hiša je lepo vzdrževana in se nahaja na lepi lokaciji, v bližini narave, mesta Kranja in ac priljučka. Lepa parcela, z veliko zelenja, trto, drevesi in vrtičkom. Poleg hiše stoji tudi drvarnica z nadstreškom za parkiranje enega avta. Hiša je zgrajena leta 1980 in obsega klet, visoko pritličje, nadstropje in neizdelano mansardo. V kleti se nahaja kurilnica (ck olje), kopalnica, shramba, soba in garaža z delovnim pultom. Visoko pritličje obsega kuhinjo in dnevno sobo z večjim balkonom, 2 sobi, kopalnico. V nadstropju je prav tako kuhinja z denvno sobo in balkonom, ter dve sobi in kopalnica. Hiša je torej lahko eno ali dvostanovanjska. Hiša je priključena na kanalizacijo, ima optiko internet, na hiši pa je tudi plinski priključek kot dodatna možnost za ogrevanje. Večina opreme lahko ostane novim lastnikom. Vseljivo v roku 5 mesecev ali po dogovoru. Vabljeni na ogled zanimive hiše - 031/307-057. Ogledi so možni izključno s posrednikom, po predhodnem dogovoru. Kupec ob nakupu plača provizijo posredniku v višini 2% + ddv od prodajne cene.
Gorenjska, Kranj, Okolica
243.6 m²
228.000
13. 6. 2018
Večnepremicnina.si
CERKLJE NA GORENJSKEM, OKOLICA , 400 m2, samostojna, zgrajena l. 1991, 2.300 m2 zemljišča, Posredujemo pri prodaji ograjene, lepe posesti, kjer se nahajata dve hiši. Ena hiša je večja in se razprostira v 3 etažah: K+P+1, druga hiša pa je pritlična, kvadrature 120 m2. Hiše imajo trenutno skupen vhod na dvorišče, kar je možno z manjšim posegom ločiti. Posest je primerna tako za večjo družino, dve ločeni družini ali družino, ki potrebuje dodatne prostore za poslovno dejavnost ali možnost oddajanja ene hiše v najem, prodamo. Cena: 450.000,00 EUR 400 m2, dvostanovanjska, zgrajena l. 1991, 2.300 m2 zemljišča, Posredujemo pri prodaji ograjene, lepe posesti, kjer se n...
Gorenjska Kranj Cerklje na Gorenjskem
400 m²
450.000
18. 6. 2018
Večnepremicnine.net
Podroben opis Čudovita vrstna hiša, zgrajena leta 1994 v treh etažah, se nahaja na robu mirnega naselja Golnik, od Kranja in AC priključka oddaljenega 8km. Parcela na kateri stoji hiša skupaj meri 1856 m2 , od katere del predstavlja zazidljivo zemljišče, del pa kmetijsko zemljišče. Ogrevanje hiše je urejeno s pomočjo nove toplotne črpalke. Prostori v hiši so delno klimatizirani. V kleti hiše se nahaja kurilnica, soba s savno, dve shrambi ter utility prostor, kjer se nahaja pralnica in sušilnica. V pritličju je velik dnevni prostor s prostorno jedilnico ( povezuje kuhinjo in dnevni prostor) in izhodom na teraso obrnjeno na zahodno stran, WC, kopalnica, ki je bila obnovljena leta 2017 ter tri sobe. Vhodna vrata in okna v pritlični etaži so nova. Mansardni del obsega spalnico s pokritim balkonom, garderobno sobo, knjižno sobo, pisarno, fitnes sobo z balkonom in veliko kopalnico z masažno kadjo in tušem. Hiša nudi veliko bivalnega prostora in je primerna tudi za večjo družino. Hiša je bila ves čas tekoče vzdrževana in na zadnje adaptirana leta 2017 (nova okna v pritličju, toplotna črpalka). Ob hiši se nahajata dve garaži (ena je povezana s hodnikom v pritličju) ter nadstrešek za avto. Za ogled in več informacij pokličite na številko 051/414-121 Primož Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije za opravljeno storitev se razdelijo na način, da kupec plača 2% (+DDV).
Gorenjska, Kranj, Golnik
340 m²
385.000
20. 6. 2018
Večnepremicnina.si
305 m²
369.000
9. 6. 2018
Večbolha.com
CERKLJE NA GORENJSKEM, BLIŽINA , 400 m2, dvostanovanjska, zgrajena l. 1991, 2.300 m2 zemljišča, Posredujemo pri prodaji ograjene, lepe posesti, kjer se nahajata dve hiši. Ena hiša je večja in se razprostira v 3 etažah: K+P+1, druga hiša pa je pritlična, kvadrature 120 m2. Hiše imajo trenutno skupen vhod na dvorišče, kar je možno z manjšim posegom ločiti. Posest je primerna tako za večjo družino, dve ločeni družini ali družino, ki rabi dodatne, ločene prostore za poslovno dejavnost ali družino, ki bi eno hišo oddajala v v najem ali turistom, prodamo. Cena: 450.000,00 EUR 400 m2, samostojna, zgrajena l. 1991, 2.300 m2 zemljišča, Posredujemo pri prodaji ograjene, lepe posesti, kjer se nahaja...
Gorenjska Kranj Cerklje na Gorenjskem
400 m²
450.000
18. 6. 2018
Večnepremicnine.net
Na sončni lokaciji, na robu mirnega stanovanjskega naselja prodamo atrijsko hišo v obliki črke L s pripadajočim zemljiščem v izmeri 1100 m2. Hiša obsega klet, pritiličje in mansardo. V kleti se nahaja garaža, kurilnica, deponija, kopalnica, shramba, pralnica, fitnes soba in soba. V pritličju je bivalni del z izhodom na terase (zahodna in južna terasa), WC za goste in velika predsoba s stopniščem ter spalni del, ki obsega 3 sobe in kopalnico z WC. Iz predsobe v pritličju vodi stopnišče na mansardo, ki je odprta in neizdelana. Na hiši so bila menjana okna, ki so opremljena s komarniki in žaluzijami (krpanke), ima novo fasado in je dobro izolirana. Ogrevanje je CK na mestni plin. Nepremičnina je na voljo po dogovoru. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV. Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska, Kranj
200 m²
280.000
8. 6. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Posredujemo pri prodaji v celoti obnovljene hiše, ki se nahaja v urejenem naselju - vasi Trstenik, le cca 8km iz Kranja in od AC uvoza Kranj-zahod, Hiša je velika 345 m2 z etažnostjo K+P+1+M, ki stoji na parceli veliki 1.144m2, ki predstavlja urejen vrt in teraso pred dnevnim prostorom, pred vhodom pa je tlakovano parkirišče. Obsega pet sob, vsaka s svojo kopalnico, osrednji prostor dnevno sobo (v katerem je lončen kamin na drva) v povezavi s kuhinjo in jedilnico. V pritličju se nahaja garaža in pomožni prostori-shramba, pralnica, kurilnica, v kleti pa večji prostor 60m2, in dva kletna prostora. Bila je popolnoma prenovljena l. 2017, katera je potekala v smeri in z namenom oddajanja sob za turizem preko bookinga in je tudi registrirana za to dejavnost, ki se že vrši na tem naslovu. Ogrevanje na kurilno olje in elektriko. Primerna je za večjo družino ali, pa se lahko uporablja tudi ko dvo-stanovanjska, saj ima dva ločena vhoda. Odlična priložnost za nakup hiše, ki se lahko uporablja kot družinski objekt ali kot manjši hotel, ki nudi mirno bivanje v zelenem in mirnem okolju a le nekaj kilometrov stran od vse infrastrukture in letališča. Vpisano v zemljiško knjigo, vredno ogleda. Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.mka.si. Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirate, za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na ***
Kranj Ostalo,Gorenjska
345 m²
369.000
11. 6. 2018
Večbolha.com
Na sončni lokaciji, na robu mirnega stanovanjskega naselja prodamo atrijsko hišo v obliki črke L s pripadajočim zemljiščem v izmeri 1100 m2. Hiša obsega klet, pritiličje in mansardo. V kleti se nahaja garaža, kurilnica, deponija, kopalnica, shramba, pralnica, fitnes soba in soba. V pritličju je bivalni del z izhodom na terase (zahodna in južna terasa), WC za goste in velika predsoba s stopniščem ter spalni del, ki obsega 3 sobe in kopalnico z WC. Iz predsobe v pritličju vodi stopnišče na mansardo, ki je odprta in neizdelana. Na hiši so bila menjana okna, ki so opremljena s komarniki in žaluzijami (krpanke), ima novo fasado in je dobro izolirana. Ogrevanje je CK na mestni plin. Nepremičnina je na voljo po dogovoru. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Kranj Kranj-center Kranj,Gorenjska
200 m²
280.000
10. 6. 2018
Večbolha.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more