Complain
ID oglasa: 490361001-40 Ogled oglasa na strani ponudnika Stavba je bila v letih od 1990 do 1995 adaptirana ter je bila adaptacija izvedena tako, da je ohranila vse značilnosti stavbe iz časa v katerem je bila stavba zgrajena. Stavba ima namreč elemente dvorca 19. stoletja, stavba je bila grajena v letu 1614. V naravi se v stavbi nahajata dve stanovanji. Stavba se danes uporablja izključno v turistične namene. Pritličje obsega: obokano vežo, bivalno kuhinjo, kopalnico, dnevno sobo s salonom, spalnico. Nadstropje obsega: kuhinjo, kopalnico z ločenim straniščem ter štiri spalnice. Na prostorno podstrešje vodijo zidane stopnice. Na podstrešju je izdelana le ena soba. Adaptacija obsega obnovo tlakov, hidro in toplotno izolacijo, izdelavo centralne kurjave, obnova kopalnic in stranišč, obnova fasade. Prodaja se s celotno opremo. Ogrevanje na drva in olje. Hiša ima vse priključke. Nahaja se v neposredni bližini avtocestnega priključka, 10 km oddaljena od Bleda, do Ljubljane 30 min. V neposredni bližini se nahaja šola, trgovina, restavracija, avtobusna postaja in vlak. Zaradi lege daje možnosti izletov v naravo , jahalni turizem, golf, smučanje in plavanje v Blejskem jezeru, itd Stavba obsega 309,00 m2 stanovanjske površine, parcela meri cca 800,00 m2. Možna uporaba za zasebne namene ali za poslovne namene. Možen takojšen prevzem. Pogoj prodajalca je , da kupec plača 2% posredniške provizije od dogovorjene prodajne cene. ; year: 1614 Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lesce Radovljica,Gorenjska
309 m²
425.000 €
3. 12. 2018
309 m²3. 12. 2018
Večsalomon.si
Complain
Lesce, centralni del naselja, novejša, sodobna stanovanjska hiša, z dvema apartmajema. Hiša je locirana v stanovanjskem naselju na zahodnem delu Lesc, v bližini vseh servisnih dejavnosti, kot so razne vrste trgovin, avtobusna in železniška postaja, vrtec in šola, pošta in banka ter je le 400 m oddaljena od priključka na avtocesto. Kljub gosti poseljenosti naselja, je z obraslim zelenjem in drevesi zagotovljena popolna privatnost bivanja na vrtu in dvorišču ob stavbi. Hiša obsega: 1.) v pritličju – dva apartmaja, vsak obsega kuhinjo z bivalnim prostorom ( izhod na dvorišče) , sobo in kopalnico, v skupni izmeri okrog 34,00 m2, zatem lepo izvedeno osrednje stopnišče za v dostop v mansardni del hiše ter kotlovnico – skupaj 93 m2, 2.) v mansardi - večje odprto in povezano stanovanje, ki obsega dnevno sobo, salon, kuhinjo, jedilnico, spalnico z garderobno sobo, kopalnico, večjo mladinsko sobo z lastno kopalnico, dva balkona in sobo za ustvarjanje ( lahko atelje ali soba za obiske), skupaj 156 m2. Hiša ni podkletena. Kot podaljšek hiše je izdelan večji nadstrešek ( 30 m2) za parkiranje osebnih vozil ( 4. osebna vozila) na drugi strani stavbe pa nadstrešek ( 18 m2) , ki pokriva zunanjo teraso, kjer se odvija letno druženje oz. ki služi kot poletno nadomestilo kuhinjskih in dnevnih prostorov. Hiša je bila zgrajena leta 2003, z uporabo kvalitetnih in modernih materialov ( YTONG gradnja), z učinkovito toplotno izolacijo. Ogrevanje hiše je kombinirano - CK ( zemeljski plin) ter toplotna črpalka.. Skupna površina stavbe 250 m2, balkoni, terasa in nadstreški pa merijo skupaj 58 m2. Zemljišče meri 750 m2Hiša je prirejena za udoben način bivanja, z dvema dodatnima enotama, ki lahko služita tudi za oddajanje ali za sprejem obiskov.
Gorenjska, Radovljica, Lesce
300 m²
395.000 €
25. 10. 2018
300 m²25. 10. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Lesce, center, poslovno stanovanjska hiša v centru naselja, s trgovskim lokalom v pritlični etaži. Stavba stoji ob glavni cesti Lesce - Radovljica in je zaradi lokacije poleg stanovanjske rabe zanimiva tudi za poslovno dejavnost ter za namen turističnega oddajanja. Zgrajena je bila leta 1900, leta 1980 pa prenovljena v obstoječe stanje. Stoji v nizu treh stanovanjskih hiš, ki predstavljajo stanovanjski trojček. Obsega: 1. v kletni etaži: shrambo s predprostorom, skupaj 14 m2, 2. v pritličju: trgovski lokal s predsobo in skladiščem, v skupni izmeri 43 m2, 3. v nadstropju: dve sobi (spalnici ) in kopalnica, skupaj 50 m2; 4. ter v mansardi: odprt podstrešni bivalni prostor, ki obsega kuhinjo z jedilnim kotom in dnevno sobo, z izhodom na sončni balkon, ter delovni kotiček, skupaj z balkonom 53 m2. Iz balkona ( 6 m2) se preko sosednjih stavb odpira lep razgled na Triglav in ostale vrhove Alp. K stavbi pripada sorazmerni del zemljišča ob stavbi za parkiranje in ostalo rabo ter zidana garaža v izmeri 25 m2 z manjšim vrtičkom, ki sta v izključni lasti prodajalca. V trgovskem lokalu v pritličju stavbe posluje trgovina, ki bi lahko nadaljevala s poslovanjem, proti plačilu najemnine. Prosimo stranke, ki jih nepremičnina zanima, da za vse informacije pokličejo našo družbo Makler Bled d.o.o,, obenem pa se bomo lahko dogovorili za ogled nepremičnine. Prosimo stranke, naj ne ogledujejo nepremičnine sami, ter brez predhodne najave.
Gorenjska, Radovljica, Lesce
135 m²
158.500 €
24. 10. 2018
135 m²24. 10. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Lesce, lepo urejena vrstna hiška z manjšim dvoriščem ter večjo teraso. V Lescah je bilo okrog leta 1950 zgrajeno zanimivo naselje manjših pritličnih vrstnih hiš, vsaka je imela svoje dvorišče ter pripadajoči vrt. V zadnjih dveh desetletjih se je naselje že močno spremenilo, hiške so z nadzidavo in prizidki zrasle v večje lepo urejene stavbe. Tudi hiška, ki jo prodajamo je bila že deloma povečana za prostor kjer je sedaj kuhinja, v ostalem delu pa je še osnovnih izmerah. Obnova hiške je bila izvedena leta 1977 skupaj z novim prizidkom in je obsegala obnovo vseh inštalacij, talnih oblog ter ometov, vgrajena so bila ALU okna, izdelana kopalnica, izdelani kletni prostori ter urejena soba na podstrešju. Gre za dobro vzdrževano stavbo, ki je takoj vseljiva. Stavba obsega: v pritličju - predsobo, kuhinjo, kopalnico, jedilnico, dnevno sobo z izhodom na veliko teraso, , spalnico ter teraso ( dvorišče) pred vhodom v stavbo, skupaj 55 m2 urejene stanovanjske površine, terasa meri 22,50 m2, vhodno dvorišče pa 13 m2, na podstrešju je izdelana soba v izmeri 12,50 m2, ostali del podstrešje ni izdelan in meri okrog 30 m2 ( tu je možno izdelati dve dodatni sobi), v kletni etaži - kotlovnico, shrambo za ozimnico, prostor za cisterno, skupaj 18,50 m2. Dvorišče pred stavbo, kjer je možno urediti parkirišče, meri 13 m2, terasa ( ki jo je možno preurediti nazaj v vrt) pa meri 22,50 m2. Vse skupaj stoji na samostojni lastniški parceli v izmeri 113 m2. Ogrevanje stavbe se izvaja z lastnim sistemom centralnega ogrevanja na kurilno olje, ta se delno dopolnjuje s solarnimi celicami, ki ogrevajo sanitarno vodo. Z nadzidavo, oziroma ureditvijo podstrešja je obstoječi objekt možno z zmernimi stroški spremeniti v večjo stanovanjsko stavbo. Lokacija je odlična za mlado družino, blizu je šola, vrtec, trgovine, avtobusna in železniška postaja. Na fotografijah so prostori predstavljeni v obeh variantah, s pohištvom ter v obstoječem, izpraznjenem stanju. Nepremičnina predstavlja tudi zelo dobro priložnost za turistično oddajanje ( airbnb ali booking.com). Prosimo stranke, ki jih nepremičnina zanima, da za vse informacije pokličejo našo družbo Makler Bled d.o.o,, obenem pa se bomo lahko dogovorili za ogled nepremičnine. Prosimo stranke, naj ne ogledujejo nepremičnine sami, ter brez predhodne najave.
Gorenjska, Radovljica, Lesce
86 m²
98.500 €
24. 10. 2018
86 m²24. 10. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Izredno lepo vzdrževana, bogato zasnovana in svetla hiša se nahaja v centru Lesc. Lahko se jo uporablja kod dvostanovanjsko ali večstanovanjsko enoto, kajti v pritličju sta dva ločena apartmaja. Vsa infrastruktura v neposredni bližini, trgovine, avtobusna in železniška postaja, vrtec in šola, pošta in banka. Hiša ima odličen dostop na avtocesto - 400m. Prostorska zasnova: Pritličje - dva apartmaja, vsak obsega kuhinjo z bivalnim prostorom , sobo in kopalnico, v skupni izmeri okrog 34,00 m2. Mansarda - dnevno sobo, salon, kuhinjo, jedilnico, spalnico z garderobno sobo, kopalnico, večjo mladinsko sobo z lastno kopalnico, dva balkona in sobo za ustvarjanje ( lahko atelje ali soba za obiske), skupaj 156 m2. Ker hiša ni podkletena, je kot podaljšek hiše izdelan večji nadstrešek ( 30 m2) za parkiranje ( 4. osebna vozila) na drugi strani stavbe pa nadstrešek ( 18 m2) , ki pokriva zunanjo teraso, Gradnja hiše s sodobnimi materiali ( YTONG gradnja ), z učinkovito toplotno izolacijo. Ogrevanje hiše je kombinirano - CK ( zemeljski plin) ter toplotna črpalka. Okna so dvosloja termopan. Skupna površina stavbe 300 m2, balkoni, terasa in nadstreški pa merijo skupaj 58 m2. Vabljeni na ogled. Prodajalec pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti t.j. 2% plus DDV od pogodbeno dogovorjene cene.
Gorenjska, Radovljica, Lesce
218 m²
395.000 €
4. 9. 2018
218 m²4. 9. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Regija: Gorenjska Kraj: Bled Kraj ali naselje: Bled Posredovanje: prodam Tip počitniškega objekta: vikend Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1952 Leto zadnje adaptacije: 1996 Velikost (m2): 33 Parcela (m2): 20000 Energetski razred: EI ni potrebna (334. člen EZ-1) Šifra pri prodajalcu: H-33/2018 Ime in priimek agenta: Vojka Gruden Št.licence: 02497 Tel. številka: 070/133-272 Elektronski naslov: vojka.gruden Dodatni opis: RIBNO, TALEŽ, na idilični lokaciji na Jelovici, prodamo lesen, bivalni vikend, tlorisa 33 m2, v dveh etažah, zgrajen l. 1952, adaptiran l. 2000, ki vključuje 2 ha zemljišča z urejenim vrtom, zemljanko in gospodarskim objektom. Velikost pripadajočega dela zemljišča bo usklajena z dogovorom. V pritličju je bivalni del (kuhinja z jedilnico), spalnica, kopalnica z WC-jem in tuš kabino ter manjša shramba. Lesene stopnice vodijo v zgornji del v prostorno odprto spalnico, ki se nadaljuje v prostoren balkon. Po vikendu je inštalirana električna in vodna napeljava. Vir elektrike je generator. Voda je iz lastnega izvira in z dovoljenjem. Ogrevanje hiše je izvedeno z novim etažnim štedilnikom z velikim hranilnikom vode. Kopalnica je udobna . Hiša je tako povsem bivalna. Vsa oprema v kuhinji , dnevnem delu in spalnici je izdelana po meri iz masivnega lesa. Poleg vikenda je pomožni objekt. V spodnem delu je urejena delavnica in drvarnica, v mansardi z balkonom pa je dodatni prostor, kjer se lahko uredi ležišča. Lokacija je odlično izhodišče za številne sprehode, ljubitelje kolesarjenja in gobarjenja , saj je bližni več lahko dostopnih planin, Ribniška planina, Vodiška koča, koča na Taležu, Govčov rovt, Vršana hrib, Babji zob (označene poti na drevju s pohodnim čevljem) ... Vikend leži na idilični planoti nadmorske višine cca. 800 m. V bližini so sosedni objekti na katerih je že razvita turistična dejavnost. Do vikenda vodi približno 5 km gozdne makedamske ceste. Ob hiši je zelo prostorno parkirišče. Od AC Lesce je objekt oddaljen približno 10 km. Objekt predstavlja odlično priložnost za ukvarjanje s turizmom in nastanek atraktivne ponudbe na podlagi literarnega dela Toneta Svetine (Florjan) in različnih zgodb, kot je ankedota o Babjem zobu. Ogledi so možni po dogovoru, za več informacij pokličite na telefonsko številko 070 133 272. Po dogovoru s prodajalcem kupec prevzame 2 % del plačila provizije z davkom na dodano vrednost v višini 22 %. Ogledi so možni po predhodnem dogovoru, za več informacij pokličite na telefonsko številko 070 133 272.
Bled Bled,Gorenjska
33 m²
98.000 €
16. 6. 2018
33 m²16. 6. 2018
Večbolha.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more