Complain
Izredno lepo vzdrževana, bogato zasnovana in svetla hiša se nahaja v centru Lesc. Lahko se jo uporablja kod dvostanovanjsko ali večstanovanjsko enoto, kajti v pritličju sta dva ločena apartmaja. Vsa infrastruktura v neposredni bližini, trgovine, avtobusna in železniška postaja, vrtec in šola, pošta in banka. Hiša ima odličen dostop na avtocesto - 400m. Prostorska zasnova: Pritličje - dva apartmaja, vsak obsega kuhinjo z bivalnim prostorom , sobo in kopalnico, v skupni izmeri okrog 34,00 m2. Mansarda - dnevno sobo, salon, kuhinjo, jedilnico, spalnico z garderobno sobo, kopalnico, večjo mladinsko sobo z lastno kopalnico, dva balkona in sobo za ustvarjanje ( lahko atelje ali soba za obiske), skupaj 156 m2. Ker hiša ni podkletena, je kot podaljšek hiše izdelan večji nadstrešek ( 30 m2) za parkiranje ( 4. osebna vozila) na drugi strani stavbe pa nadstrešek ( 18 m2) , ki pokriva zunanjo teraso, Gradnja hiše s sodobnimi materiali ( YTONG gradnja ), z učinkovito toplotno izolacijo. Ogrevanje hiše je kombinirano - CK ( zemeljski plin) ter toplotna črpalka. Okna so dvosloja termopan. Skupna površina stavbe 300 m2, balkoni, terasa in nadstreški pa merijo skupaj 58 m2. Vabljeni na ogled. Prodajalec pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti t.j. 2% plus DDV od pogodbeno dogovorjene cene.
Gorenjska, Radovljica, Lesce
218 m²
395.000 €
4. 9. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Lesce, centralni del naselja, novejša, sodobna stanovanjska hiša, z dvema apartmajema. Hiša je locirana v stanovanjskem naselju na zahodnem delu Lesc, v bližini vseh servisnih dejavnosti, kot so razne vrste trgovin, avtobusna in železniška postaja, vrtec in šola, pošta in banka ter je le 400 m oddaljena od priključka na avtocesto. Kljub gosti poseljenosti naselja, je z obraslim zelenjem in drevesi zagotovljena popolna privatnost bivanja na vrtu in dvorišču ob stavbi. Hiša obsega: 1.) v pritličju - dva apartmaja, vsak obsega kuhinjo z bivalnim prostorom ( izhod na dvorišče) , sobo in kopalnico, v skupni izmeri okrog 34,00 m2, zatem lepo izvedeno osrednje stopnišče za v dostop v mansardni del hiše ter kotlovnico - skupaj 93 m2, 2.) v mansardi - večje odprto in povezano stanovanje, ki obsega dnevno sobo, salon, kuhinjo, jedilnico, spalnico z garderobno sobo, kopalnico, večjo mladinsko sobo z lastno kopalnico, dva balkona in sobo za ustvarjanje ( lahko atelje ali soba za obiske), skupaj 156 m2. Hiša ni podkletena. Kot podaljšek hiše je izdelan večji nadstrešek ( 30 m2) za parkiranje osebnih vozil ( 4. osebna vozila) na drugi strani stavbe pa nadstrešek ( 18 m2) , ki pokriva zunanjo teraso, kjer se odvija letno druženje oz. ki služi kot poletno nadomestilo kuhinjskih in dnevnih prostorov. Hiša je bila zgrajena leta 2003, z uporabo kvalitetnih in modernih materialov ( YTONG gradnja), z učinkovito toplotno izolacijo. Ogrevanje hiše je kombinirano - CK ( zemeljski plin) ter toplotna črpalka.. Skupna površina stavbe 250 m2, balkoni, terasa in nadstreški pa merijo skupaj 58 m2. Zemljišče meri 750 m2 Hiša je prirejena za udoben način bivanja, z dvema dodatnima enotama, ki lahko služita tudi za oddajanje ali za sprejem obiskov.
Gorenjska, Radovljica, Lesce
300 m²
395.000 €
13. 2. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Regija: Gorenjska Kraj: Bled Kraj ali naselje: Bled Posredovanje: prodam Tip počitniškega objekta: vikend Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1952 Leto zadnje adaptacije: 1996 Velikost (m2): 33 Parcela (m2): 2000 Energetski razred: EI ni potrebna (334. člen EZ-1) Šifra pri prodajalcu: H-33/2018 Ime in priimek agenta: Vojka Gruden Št.licence: 02497 Tel. številka: 070/133-272 Elektronski naslov: vojka.gruden Dodatni opis: RIBNO, TALEŽ, na idilični lokaciji na Jelovici, prodamo lesen, bivalni vikend, tlorisa 33 m2, v dveh etažah, zgrajen l. 1952, adaptiran l. 2000, ki vključuje 2 ha zemljišča z urejenim vrtom, zemljanko in gospodarskim objektom. Velikost pripadajočega dela zemljišča bo usklajena z dogovorom. V pritličju je bivalni del (kuhinja z jedilnico), spalnica, kopalnica z WC-jem in tuš kabino ter manjša shramba. Lesene stopnice vodijo v zgornji del v prostorno odprto spalnico, ki se nadaljuje v prostoren balkon. Po vikendu je inštalirana električna in vodna napeljava. Vir elektrike je generator. Voda je iz lastnega izvira in z dovoljenjem. Ogrevanje hiše je izvedeno z novim etažnim štedilnikom z velikim hranilnikom vode. Kopalnica je udobna . Hiša je tako povsem bivalna. Vsa oprema v kuhinji , dnevnem delu in spalnici je izdelana po meri iz masivnega lesa. Poleg vikenda je pomožni objekt. V spodnem delu je urejena delavnica in drvarnica, v mansardi z balkonom pa je dodatni prostor, kjer se lahko uredi ležišča. Lokacija je odlično izhodišče za številne sprehode, ljubitelje kolesarjenja in gobarjenja , saj je bližni več lahko dostopnih planin, Ribniška planina, Vodiška koča, koča na Taležu, Govčov rovt, Vršana hrib, Babji zob (označene poti na drevju s pohodnim čevljem) ... Vikend leži na idilični planoti nadmorske višine cca. 800 m. V bližini so sosedni objekti na katerih je že razvita turistična dejavnost. Do vikenda vodi približno 5 km gozdne makedamske ceste. Ob hiši je zelo prostorno parkirišče. Od AC Lesce je objekt oddaljen približno 10 km. Objekt predstavlja odlično priložnost za ukvarjanje s turizmom in nastanek atraktivne ponudbe na podlagi literarnega dela Toneta Svetine (Florjan) in različnih zgodb, kot je ankedota o Babjem zobu. Ogledi so možni po dogovoru, za več informacij pokličite na telefonsko številko 070 133 272. Po dogovoru s prodajalcem kupec prevzame 2 % del plačila provizije z davkom na dodano vrednost v višini 22 %. Ogledi so možni po predhodnem dogovoru, za več informacij pokličite na telefonsko številko 070 133 272.
Bled Bled,Gorenjska
33 m²
98.000 €
16. 6. 2018
Večbolha.com
Complain
Regija: Gorenjska Kraj: Lesce Kraj ali naselje: Lesce Naslov: 4248 Posredovanje: prodam Tip: zazidljivo Velikost (m 2 ): 743 Šifra pri prodajalcu: 490191066-7 Ime in priimek agenta: Kaja Kržišnik Tel. številka: 041 920 972 Elektronski naslov: kaja.krzisnik Dodatni opis: gorovje z razgledom Posredujemo pri prodaji zazidljivega zemljišča v ekskluzivni soseski Plana v Lescah. Pridobljeno je bilo že gradbeno dovoljenje (l.2011), ter izdelan celotni projekt za gradnjo enostanovanjske hiše, ki je vključen v ceni. Komunalni prispevki so bili plačani, vsi priključki so na parceli, izveden je bil tudi že delni izkop za začetek gradnje. Zemljišče je večinoma ravno, trikotne oblike in meri 743m2. Direktno meji le na enega soseda. Pogled je usmerjen v smeri proti Šobcu oz. Šobskemu jezeru, do katerega vodi tudi slab kilometer dolga sprehajalna pot. Avtocesta: 1, 4km trgovski centri: manj kot 1km Železniška postaja: 1km Zdravstveni dom Radovljica: 4, 2km OŠ: 1, 4km Vrtec: 1, 1km Šobec: 950m Blejsko jezero: 4km Ekskluzivna lokacija s prelepim razgledom - PLANA Ekskluzivno naselje novih hiš Več podatkov si oglejte na tej povezavi …
Lesce Lesce,Gorenjska
743 m²
162.000 €
1. 2. 2018
Večbolha.com
Complain
Hlebce pri Lescah, stanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem na sončni legi . Stanovanjska hiša v pritličju obsega dvosobno stanovanje ( ali apartma), v nadstropju pa so prostori predelani v najemniške sobe; trenutno je v hiši 5 sob, ki so redno oddane v najem, s posameznimi in skupnimi sanitarijami. Del mansarde v hiši je sedaj še neizdelan, tam je možno izdelati še tri dodatne sobe s sanitarijami, tako bi lahko oddajali 8 sob in pritlični apartma. Skupaj je v hiši 150 m2 izdelane površine, v mansardi pa je neizdelan del v izmeri 60 m2. V pritlični etaži je poleg stanovanjskih prostorov tudi gospodarski del v izmeri 26 m2, kjer je kotlovnica in delavnica. Poleg stavbe stoji starejše gospodarsko poslopje. Zemljišče meri 490 m2. Lega stavbe neposredno ob cesti Lesce - Begunje je primerna tudi za opravljanje dejavnosti.
Gorenjska, Radovljica, Hlebce
150 m²
119.000 €
28. 12. 2016
Večnepremicnine.si21.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more