Prodaja hiše v prijetnem zelenem okolju v Andrejcih na Goričkem - Prekmurje. Hiša je v dveh nadstropjih, zelo ekonomično razdeljene bivalne površine in z garažo 196 m2 ter zemljiščem 597m2. Obdana z zelenjem ter ograjena z zimskim vrtom. Ogrevanje na drva nudi prijetno vzdušje v zmskem času, možno pa je tudi ogrevanje na olje. Klima je v obeh nadstropjih. Nudi tudi možnost bivanja dveh družin. Do Moravskih Toplic je le 5km (trgovine, vretec, OŠ, ...), do Murske Sobote 10km. Zdravstveni dom in pošta sta tudi v Martjancih - 6km. Hiša ima tv, telefon, internet priključek. Hiša se prodaja z večino opreme - dokončna cena po dogovoru.
Martjanci Andrejci,Pomurska
196 m²
128.000
16. 7. 2018
Večbolha.com
Opis Objavljeno : 11/06/2018 Spremenjeno : 11/06/2018 Koda oglasa : 6835673 Koda nepremičnine: 21250 Hiša v Martjancih Opis ZELO UGODNO, prodamo stanovanjsko hišo v Martjancih v izmeri 177 m2 in parcelo velikosti 668 m2. Hiša je podkletena, v kleti sta dva prostora in izhod na vrt. Pritličje zajema predsprostor, garažo z vhodom v hišo, kurilnico in wc. Potem je v prvi medetaži kuhinja z jedilnico, shramba in dnevna soba, potem v drugi etaži sta dve sobi, ena z izhodom na balkon, wc in kopalnica in potem v tretji etaži večja soba in kopalnica. Podi v hiši so keramika, parket in topli pod. Hiša je v glavnem obnovljena, okna so 3-slojna PVC in so bila zamenjana l.2013, prav tako nova vhodna vrata in dvižna garžna vrata. Zamenjane vse inštalacije, obnovljena koplanica, kuhinja, nova ograja na stopnišču. Hiša je klimatizirana. Kurjva ck-olje. Strešna kritina menjana – valovitke. Hiša ima tudi lasten vodnjak in zadaj za hišo še dva lesena objekta ter lično urejen vrt in sadovnjak. Hiša je na čudoviti lokacij med Mursko Soboto in Moravskimi Toplicami. Energetska izkaznica v izdelavi. PRIPOROČAMO OGLED!
Pomurska,Martjanci (Moravske Toplice)
96.000
12. 6. 2018
Večindomio.si
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more