Stanovanjska stavba je umeščena na zemljišče v izmeri 1235m2, ki leži ob Savinji ob športno-sprehajalni poti. Ima status stavbnega zemljišča in še bonus: leži v območju, ki vam omogoča različne dejavnosti. Gradbeno dovoljenje je bilo pridobljeno 1983 in sicer za poslovno stanovanjsko stavbo gabarita 15x10m. Zato je pritličje namenjeno tehnični dejavnosti, saj kar dobrih 100m2 zavzema velika garaža z dvojnimi vhodnimi vrati. Ta prostor je ločen od ostalih v pritličju, ki pa so še: vhod v stanovanjski del, wc, kurilnica in večnamenska soba, letna kuhinja ter seveda stopnišče v mansardni del. V mansardi je popolnoma in pravkar dokončano stanovanje, ki ima velik dnevno bivalni prostor s pisarniškim delom, dve spalnici in dve kopalnici. Stavbo so prvi lastniki pričeli graditi 1992. Druga lastnika sta jo postopoma dokončevala zadnjih 6 let. Sedaj je hiša v rokah tretje lastnice. Dokončala sem jo do tam, ko je bilo možno. Zmanjkalo mi je financ za zamenjavo kritine in obdelavo balkonov. V delu pa je fasada, katere dokončanje je v zajeto v prodajni ceni. Hiša ima: -električni priključek, 3f in 1 števec -vodovodni priključek, en glavni števec in dva odštevalna- eden za delavnico, eden za stanovanje -priključek na kanalizacija -Telefonskega priključka na hiši ni, je pa instalacija razpeljana po hiši. Prav tako ni CTV priključka. Sedaj uporabljam Wifi in A1. -CK na pelete, zaloga za naslednjo zimo -umeščena v ulico – asfaltiran dostop in tlakovano dvorišče ter travnik v okolici stavbe. Iz hiše imate sanjski razgled na sotočje dveh rek, na graščino, na samostan na hribčku, neposreden dostop do plaže ob Savinji in možnost poletnega kopanja, gosto senco pod javorjem in velik travnik, ki se nadaljuje v občinski del zemljišča v velikosti 700m. Svoboda gibanja, dihanja….življenja je zagotovljena. Stanovanje sončno, prostorno. Opremljeno je tudi s klimatsko napravo, čeprav je zasteklitev troslojna. V samem kraju so v neposredni bližini šola, vrtec, zdravstveni dom, avtobusna postaja.....pač vse institucije, ki vam omogočajo ugodno življenje. Hišo lahko tudi najamete za 700 eur na mesec. V ceni je že zajet strošek ogrevanja. Elektriko in vodo poravnate po porabi. Odvoz smeti plačate preko položnice direktno k izvajalcu. RTV prav tako. In še internet ki si ga boste sami izbrali. Oprema v hiši je po dogovoru. Nakupna cena za hišo je 160.000, 00 eur. V račun vzamem stanovanje. Ogledi so možni vedno: pošljite mi mail na *** ali pa me pokličite na 041-605-786 kakšen nad prej. Vsekakor se želim z vami pogovoriti, preden pridete.
Nazarje,Savinjska
300 m²
160.000
23. 6. 2018
Večbolha.com
Prodamo samostojno hišo v Nazarjah. Hiša se nahaja na čudoviti lokaciji, kjer imate vse na dosegu roke. K hiši pripadata garaža in gospodarsko poslopje. Hiša je sestavljena iz treh etaž, klet, bivalni prostori, spalno-bivalni prostori. Delno obnovljena, ravna parcela, sončna lega, hišo Vam z veseljem priporočamo. Vpisano v ZK in prosto vseh bremen. Super priložnost + super lokacija + dobra cena! KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.
Nazarje Prihova,Savinjska
220 m²
117.000
6. 4. 2018
Večbolha.com
Naselje: jarenina ID oglasa: 490321042-134 Ogled oglasa na strani ponudnika Na mirni in sončni lokaciji pri Jarenini prodamo samostojno družinsko hišo, zgrajeno leta 2001, ki nudi čudovit razgled na okolico. Hiša po podatkih GURS meri 159,9 m2 neto tlorisne površine in stoji na parceli velikosti 2.097 m2. Parcela je pravokotne oblike in v celoti ograjena, delno ravna, delno pod naklonom, zasajena z zelenjavnim in bogatim sadnim vrtom, zelenica je urejena in daje veliko možnosti in prostora za otroke in hišne ljubljenčke. Hiša je etažnosti: K+P+M. Vsi bivalni prostori so svetli. Sestavljeni iz treh etaž in sicer kleti, kjer so predprostor, dnevna soba s kuhinjo in jedilnico, od koder je izhod na zelenico, WC, klet/shramba in kurilnica. Iz kleti do mansarde je notranje stopnišče z leseno ograjo. Pritličje obsega vetrolov, predprostor, dnevno sobo z izhodom na velik balkon, spalnico, kabinet, kopalnico (masažna kad in tuš) in WC. Mansardni del zajema predsobo, dve otroški sobi, spalnico in kopalnico (tuš) z WC. Ogrevanje je centralno na olje ter dodatno še kaminska peč na trdo gorivo, ki omogoča ogrevanje celotne hiše. Okna so lesena s termopan zasteklitvijo z zunanjimi roletami in komarniki. Strešna kritina je Tegola opečne barve. Talne obloge so parket in kvalitetna keramika. Talno gretje je v kuhinji, dnevni sobi, jedilnici in predsobi v kletni etaži ter predsobi in kopalnici v pritličju. Ob hiši stoji še lesena brunarica Glin Nazarje, v kateri je letna kuhinja. Hiša se prodaja delno opremljena (kuhinja, kopalnica), ostalo po dogovoru. Na vhodu na parcelo je železna pomična ograja na električni in ročni pogon, nameščena leta 2003. Cesta do hiše je asfaltirana, dvorišče pa tlakovano. Lokacija in infrastruktura: 10 km do Maribora, 6 km do Pesnice, 1,5 km do centra Jarenine, kjer je vrtec, šola, igrišče, trgovina, itd. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in je bremen prosta. Energetska izkaznica je v izdelavi. Pomagamo urediti ugodno financiranje. V kolikor želite umirjeno življenje v naravi, je to prava izbira, zato priporočam ogled in nakup. Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Pesnica,Podravska
160 m²
126.500
11. 5. 2018
Večsalomon.si
Na mirni in sončni lokaciji pri Jarenini prodamo samostojno družinsko hišo, zgrajeno leta 2001, ki nudi čudovit razgled na okolico. Hiša po podatkih GURS meri 159, 9 m2 neto tlorisne površine in stoji na parceli velikosti 2.097 m2. Parcela je pravokotne oblike in v celoti ograjena, delno ravna, delno pod naklonom, zasajena z zelenjavnim in bogatim sadnim vrtom, zelenica je urejena in daje veliko možnosti in prostora za otroke in hišne ljubljenčke. Hiša je etažnosti: K+P+M. Vsi bivalni prostori so svetli. Sestavljeni iz treh etaž in sicer kleti, kjer so predprostor, dnevna soba s kuhinjo in jedilnico, od koder je izhod na zelenico, WC, klet/shramba in kurilnica. Iz kleti do mansarde je notranje stopnišče z leseno ograjo. Pritličje obsega vetrolov, predprostor, dnevno sobo z izhodom na velik balkon, spalnico, kabinet, kopalnico (masažna kad in tuš) in WC. Mansardni del zajema predsobo, dve otroški sobi, spalnico in kopalnico (tuš) z WC. Ogrevanje je centralno na olje ter dodatno še kaminska peč na trdo gorivo, ki omogoča ogrevanje celotne hiše. Okna so lesena s termopan zasteklitvijo z zunanjimi roletami in komarniki. Strešna kritina je Tegola opečne barve. Talne obloge so parket in kvalitetna keramika. Talno gretje je v kuhinji, dnevni sobi, jedilnici in predsobi v kletni etaži ter predsobi in kopalnici v pritličju. Ob hiši stoji še lesena brunarica Glin Nazarje, v kateri je letna kuhinja. Hiša se prodaja delno opremljena (kuhinja, kopalnica), ostalo po dogovoru. Na vhodu na parcelo je železna pomična ograja na električni in ročni pogon, nameščena leta 2003. Cesta do hiše je asfaltirana, dvorišče pa tlakovano. Možnost zamenjave za stanovanje z doplačilom. Lokacija in infrastruktura: 10 km do Maribora, 6 km do Pesnice, 1, 5 km do centra Jarenine, kjer je vrtec, šola, igrišče, trgovina, itd. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in je bremen prosta. Energetska izkaznica je v izdelavi. Pomagamo urediti ugodno financiranje. V kolikor želite umirjeno življenje v naravi, je to prava izbira, zato priporočam ogled in nakup. PRODAMO DRUŽINSKO HIŠO Z ZELENICO IN VRTOM
Jarenina Jarenina,Podravska
160 m²
126.500
15. 3. 2018
Večbolha.com