Complain
V starem delu Škofje Loke prodamo Homanovo hišo, to je mestni dvorec, lociran v srcu zgodovinskega dela Škofje Loke. Škofja Loka, mestece v katerega gravitira okoli 20.000 prebivalcev, je 20 minut od glavnega mesta Slovenije – Ljubljane in tudi 20 minut od mednarodnega aerodroma Brnik-Ljubljana. Škofja Loka je turistično mesto, ki ga poleg Bleda in Ljubljane obišče največ tujih turistov. Homanova hiša – datira iz leta 1511, po potresu 1529 obnovljena tako kot je danes. Leta 1994 je bila totalna rekonstrukcija hiše – nove instalacije, nova fasada, nova streha, … Homanova palača dominira na Mestnem trgu – epicenter mesta. Hiša ima cca 753 m2 bruto prostora, v 4ih nadstropjih : • Klet : ( servisni prostori ) - javni toaleti, malo skladišče, kotlovnica • Pritličje : ( kavarna + 3 trgovine ) - kafe-kavarna, trgovina s kozmetiko, antikvariat, frizerski salon • 1.nad : ( gostilna ) – restaurant s kuhinjo in toaleto • 2.nad : ( poslovni prostori ) – stanovanje, pisarne • 3.nad : ( podstrešje ) – neobdelano, možnosti izgradnje sob Hiša ima vsa delovna dovoljenja za vse posle ( trgovina, hotel, gostinstvo ). Hiša ima veliko zgodovinsko vrednost, ki se lahko izkoristi za namene turizma (potencialno se lahko postavi mini mestni hotel ali hostel). Ime » HOMAN » je registrirano kot blagovna znamka pri Direktoratu za intelektualno lastništvo u RS. Na hiši je zaščitena freska odkrita in restavrirana leta 1970 »Soldat in Sv. Krištof« Pogoj prodajalca je, da kupec poleg kupnine nosi tudi strošek plačila za posredovanje v višini 2% povišan za pripadajoči davek na dodano vrednost. Za več informacij in ogled pokličite 030/635-478.
Gorenjska, Škofja Loka
753 m²
682.000
18. 9. 2018
Večfesst.si
Complain
Regija: Gorenjska Kraj: Škofja Loka Kraj ali naselje: Škofja Loka Posredovanje: prodam Tip hiše: vrstna Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1987 Velikost (m 2 ): 316 Parcela (m 2 ): 370 Energetski razred: C (35 - 60 kWh/m2a) Šifra pri prodajalcu: hišaŠKOFJA_LOKA Ime in priimek agenta: Jan Bobnar Tel. številka: 041/889-121 Elektronski naslov: jan.bobnar Dodatni opis: V Škofji Loki prodamo vrstno hišo v mirnem naselju družinskih hiš. Čudovita hiša obsega klet , stanovanje v pritličju in mansardi . Hiša se prodaja v celoti in opremljena s pohištvom, izdelanim po meri. Klet obsega kurilnico , zaklonišče , pisarno , pralnico , wc , kopalnico in garažo za 4 avtomobile . V pritličju se nahajajo kuhinja , jedilnica , dnevna soba , velika terasa , hodnik , garderoba , kopalnica , wc , spalnica in otroška soba . Mansardno stanovanje obsega dnevno sobo , kuhinjo , jedilnico , hodnik , spalnico , otroško sobo , pisarno , shrambo , wc , kopalnico in balkon . Hiša je edinstvena , omogoča varno in udobno bivanje , kvalitetno grajena in opremljena z vrhunskim pohištvom , vredna ogleda in nakupa. Čudovita hiša je opremljena z vsemi potrebnimi priključki in napravami, ki zagotavljajo zadovoljstvo uporabnikom in kvalitetno bivanje: - optiko , - 2 telefonskima priključkoma , - urejeno kanalizacijo , - delujočo javno razvetljavo , - talno ogrevanim dovozom v garažo , - nadstreškom za dodatno garažo , - kaminom v pritličju , - 2 klimatskima napravama . Hiša se nahaja na edinstveni lokaciji , ki omogoča hiter dostop do centra mesta , nakupovalnih centrov , obvoznice , občinskih uradov , banke , pošte , zdravstvenega doma , vrtca , osnovne in srednje šole , športne dvorane , narave in sprehajalnih poti . Urejen vpis v ZK. Vsi zainteresirani vljudno vabljeni na ogled. Za dodatne informacije in ogled pokličite na 041/889-121, Jan. Kupec ob nakupu plača provizijo posredniku v višini 2% + ddv od prodajne cene. Oprema Balkon Terasa Shramba v kleti Parkirno mesto Priključki Telefon Klima
Škofja Loka Škofja Loka,Gorenjska
316 m²
317.000
3. 8. 2018
Večbolha.com
Complain
Naselje SV. Duh se razteza ob cesti med Kranjem in Šk. Loko. Na V strani se razprostira Sorško polje, na Z strani pa ga obdajajo široki gozdovi. Naprodaj je hiša velikosti 141,5m2 bruto površine, s parcelo velikosti 525m2 + dovoz 61m2 (skupaj 586m2). Izdelana je do 3. PGF. Hiša je zidana klasično - zidana konstrukcija z nosilnimi opečnimi stenami debeline 25 cm ter horizontalnimi in vertikalnimi AB vezmi. Medetažna plošča in stopnice so AB izvedbe. Temelj – temeljna plošča. Kritina je opečna. Zaprta je s fasado 16cm – sistem Rofix. Zidana je v dveh etažah – pritličje in nadstropje, z večjo shrambo ob vhodu in betonskim nadstreškom za avtomobile. Vgrajena so troslojna okna (Hausmart, znotraj v beli, zunaj v antracit barvi, z nameščenimi žaluzijami na elektro pogon – znamka Krpan) in vhodna vrata. Okolica je urejena – asfaltiran dovoz, pred vhodom in pod nadstreškom je tlakovano (kvalitetni tlakovci Grande Combo, v sivo črni barvi, proizvajalec Jarc). Parcela je ograjena z leseno ograjo (sibirski macesen), prav tako je z enakim lesom obložena tudi terasa iz dnevne sobe (cca 30m2). Ostala parcela zasajena s travo. Mirno naselje družinskih hiš je od Šk. Loke oddaljeno 2km, z odlično povezavo proti Kranju in Ljubljani. (cena vključuje davke)
Gorenjska, Škofja Loka
141.5 m²
230.000
2. 8. 2018
Večmp-projekt.si
Complain
Naselje SV. Duh se razteza ob cesti med Kranjem in Šk. Loko. Na V strani se razprostira Sorško polje, na Z strani pa ga obdajajo široki gozdovi. Naprodaj je hiša velikosti 141,5m2 bruto površine, s parcelo velikosti 488m2 + dovoz 206m2 (skupaj 694m2). Izdelana je do 3. PGF. Hiša je zidana klasično - zidana konstrukcija z nosilnimi opečnimi stenami debeline 25 cm ter horizontalnimi in vertikalnimi AB vezmi. Medetažna plošča in stopnice so AB izvedbe. Temelj – temeljna plošča. Kritina je opečna. Zaprta je s fasado 16cm – sistem Rofix. Zidana je v dveh etažah – pritličje in nadstropje, z večjo shrambo ob vhodu in betonskim nadstreškom za avtomobile . Vgrajena so troslojna okna (Hausmart, znotraj v beli, zunaj v antracit barvi, z nameščenimi žaluzijami na elektro pogon – znamka Krpan) in vhodna vrata . Okolica je urejena – asfaltiran dovoz, pred vhodom in pod nadstreškom je tlakovano (kvalitetni tlakovci Grande Combo, v sivo črni barvi, proizvajalec Jarc). Parcela je ograjena z leseno ograjo (sibirski macesen), prav tako je z enakim lesom obložena tudi terasa iz dnevne sobe (cca 30m2). Ostala parcela zasajena s travo. Mirno naselje družinskih hiš je od Šk. Loke oddaljeno 2km, z o dlično povezavo proti Kranju in Ljubljani. (cena vključuje davke)
Gorenjska, Škofja Loka
141.5 m²
230.000
2. 8. 2018
Večmp-projekt.si
Complain
Naselje SV. Duh se razteza ob cesti med Kranjem in Šk. Loko. Na V strani se razprostira Sorško polje, na Z strani pa ga obdajajo široki gozdovi. Naprodaj je hiša velikosti 141,5m2 bruto površine, s parcelo velikosti 498m2 + dovoz 108m2 (skupaj 606m2). Izdelana je do 3. PGF. Hiša je zidana klasično - zidana konstrukcija z nosilnimi opečnimi stenami debeline 25 cm ter horizontalnimi in vertikalnimi AB vezmi. Medetažna plošča in stopnice so AB izvedbe. Temelj – temeljna plošča. Kritina je opečna. Zaprta je s fasado 16cm – sistem Rofix. Zidana je v dveh etažah – pritličje in nadstropje, z večjo shrambo ob vhodu in betonskim nadstreškom za avtomobile. Vgrajena so troslojna okna (Hausmart, znotraj v beli, zunaj v antracit barvi, z nameščenimi žaluzijami na elektro pogon – znamka Krpan) in vhodna vrata . Okolica je urejena – asfaltiran dovoz, pred vhodom in pod nadstreškom je tlakovano (kvalitetni tlakovci Grande Combo, v sivo črni barvi, proizvajalec Jarc). Parcela je ograjena z leseno ograjo (sibirski macesen), prav tako je z enakim lesom obložena tudi terasa iz dnevne sobe (cca 30m2). Ostala parcela zasajena s travo. Mirno naselje družinskih hiš je od Šk. Loke oddaljeno 2km, z odlično povezavo proti Kranju in Ljubljani. (cena vključuje davke)
Gorenjska, Škofja Loka
141.5 m²
230.000
2. 8. 2018
Večmp-projekt.si
Complain
Podroben opis nepremičnine Naselje SV. Duh se razteza ob cesti med Kranjem in Šk. Loko. Na V strani se razprostira Sorško polje, na Z strani pa ga obdajajo široki gozdovi. Naprodaj je hiša velikosti 141,5m2 bruto površine, s parcelo velikosti 498m2 + dovoz 108m2 (skupaj 606m2). Izdelana je do 3. PGF. Hiša je zidana klasično - zidana konstrukcija z nosilnimi opečnimi stenami debeline 25 cm ter horizontalnimi in vertikalnimi AB vezmi. Medetažna plošča in stopnice so AB izvedbe. Temelj – temeljna plošča. Kritina je opečna. Zaprta je s fasado 16cm – sistem Rofix. Zidana je v dveh etažah – pritličje in nadstropje, z večjo shrambo ob vhodu in betonskim nadstreškom za avtomobile. Vgrajena so troslojna okna (Hausmart, znotraj v beli, zunaj v antracit barvi, z nameščenimi žaluzijami na elektro pogon – znamka Krpan) in vhodna vrata . Okolica je urejena – asfaltiran dovoz, pred vhodom in pod nadstreškom je tlakovano (kvalitetni tlakovci Grande Combo, v sivo črni barvi, proizvajalec Jarc). Parcela je ograjena z leseno ograjo (sibirski macesen), prav tako je z enakim lesom obložena tudi terasa iz dnevne sobe (cca 30m2). Ostala parcela zasajena s travo. Mirno naselje družinskih hiš je od Šk. Loke oddaljeno 2km, z odlično povezavo proti Kranju in Ljubljani. (cena vključuje davke)
Gorenjska, Škofja Loka
141.5 m²
230.000
4. 8. 2018
Večmojikvadrati.com
Complain
Naselje SV. Duh se razteza ob cesti med Kranjem in Šk. Loko. Na V strani se razprostira Sorško polje, na Z strani pa ga obdajajo široki gozdovi. Naprodaj je hiša velikosti 141,5m2 bruto površine, s parcelo velikosti 596m2. Izdelana je do 3. PGF. Hiša je zidana klasično - zidana konstrukcija z nosilnimi opečnimi stenami debeline 25 cm ter horizontalnimi in vertikalnimi AB vezmi. Medetažna plošča in stopnice so AB izvedbe. Temelj – temeljna plošča. Kritina je opečna. Zaprta je s fasado 16cm – sistem Rofix. Zidana je v dveh etažah – pritličje in nadstropje, z večjo shrambo ob vhodu in betonskim nadstreškom za avtomobile. Vgrajena so troslojna okna (Hausmart, znotraj v beli, zunaj v antracit barvi, z nameščenimi žaluzijami na elektro pogon – znamka Krpan) in vhodna vrata . Okolica je urejena – asfaltiran dovoz, pred vhodom in pod nadstreškom je tlakovano (kvalitetni tlakovci Grande Combo, v sivo črni barvi, proizvajalec Jarc). Parcela je ograjena z leseno ograjo (sibirski macesen), prav tako je z enakim lesom obložena tudi terasa iz dnevne sobe (cca 30m2). Ostala parcela zasajena s travo. Mirno naselje družinskih hiš je od Šk. Loke oddaljeno 2km, z odlično povezavo proti Kranju in Ljubljani. (cena vključuje davke)
Gorenjska, Škofja Loka
141.5 m²
260.000
2. 8. 2018
Večmp-projekt.si
Complain
Podroben opis nepremičnine V naselju Reteče prodamo funkcionalno zasnovano samostojno hišo, ki je bila zgrajena leta 1986. Hiši pripada cca 710 m2 zemljišča. Soseska je mirna, urejena in nudi veliko možnosti za aktivno preživljanje prostega časa. Lokacija je odlična, v bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (vrtec, osnovna šola, trgovina, avtobusna postaja, železniška postaja, …). Odlične so tudi prometne povezave: Škofja Loka 5 km, Kranj 12 km ter Ljubljana 10 km. Hiša je delno podkletena, v pritličju (cca 120 m2) se nahaja hodnik, garaža, kopalnica, ločena dnevna toaleta, dnevno bivalni del s kuhinjo in jedilnico ter 3 spalnice. Stopnice nas iz pritličja popeljejo v mansardo, kjer se nahaja soba (cca 20 m2), preostali del mansarde je nedokončan. Hiša se nahaja v urejenem, zelenem naselju ter nudi velik potencial za obnovo in ureditev po lastnih željah. ZK urejeno in brez bremen. Hiša je izjemno sončna, funkconalno zasnovana in nudi veliko zemljišče. Vljudno vabljeni na ogled!
Gorenjska, Škofja Loka
140 m²
220.000
27. 7. 2018
Večmojikvadrati.com
Complain
Opis Objavljeno : 18/07/2018 Spremenjeno : 18/07/2018 Koda oglasa : 6994675 Na idilični lokaciji v osrčju narave se nahaja novejša hiša, ki ponuja visoko kvaliteto bivanja, le 35min iz Ljubljane, do Kranja le 20 min. Hiša je zasnovana v treh etaž, v ceno je vključena vsa novejša oprema. V prvi etaži se nahaja garaža, kurilnica, priročna manjša kuhinja, kopalnica in dodatna sobica, ki je odlična izbira za savno, iz zunanje strani je dostopna tudi večja shramba namenjena za kosilnico, drva in ostalo orodje. Po stopnišču se dostopa do druge etaže večjega dnevnega prostora z novo krušno pečjo in lepo rustikalno kuhinjo. Dnevni prostor ima izhod na prečudovito veliko pokrito teraso, ki ponuja odličen prostor za praznovanja rojstnodnevnih zabav in piknikov. Terasa ponuja prelepe panoramske poglede na okoliške hribe. Iz dnevnega prostora je dostop do prve spalnice. Večja prostorna kopalnica s tuš kabino in WC. V tretji etaži/ mansardi so tri spalnice z izhodom na balkon, ter lepa prostorna kopalnica z banjo in WC-jem. Hiša ponuja prijetno bivanje v sožitju z naravo, ima ograjen in sončen vrt, veliko dvorišče, parkiranje za več avtomobilov. Centralno ogrevanje je na olje, možna je nadgradnja na trda goriva, dobro izolacijo, ki nudi nizke stroške ogrevanja. Pogoji nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% + DDV.
Gorenjska,Škofja Loka (Gorenjska)
4 sobe
220.000
26. 7. 2018
Večindomio.si
Complain
V Škofji Loki v naselju Pod plevno prodamo izredno lepo vrstno atrijsko hišo, ki stoji na parceli v izmeri 370 m2. Hiša je bila zgrajena v letu 1991 in je vseskozi redno vzdrževana. Streha je bila menjana v letu 2008. obsega: Klet : garaža za štiri avtomobile, klet, pralnica, WC, tuš, kurilnica (peč ter dve cisterni po 1500 l.) , večnamenski prostor Pritličje: je samostojno stanovanje cca 90 m2, ki obsega dnevno sobo z odprtim kaminom, kuhinjo in jedilnico z izhodom na veliko teraso (6mx7m), spalnico, otroško sobo, kopalnico, WC in garderobno sobo. Nadstropje: ločeno stanovanje cca. 90 m2, obsega dnevno sobo s kuhinjo in izhodom na balkon, spalnico, otroško sobo, kopalnico z WC-jem, shrambo in večnamenskim prostorom oz. pisarno. Hiša je ogrevana na olje v nadstropju pa sta tudi dve klimatski napravi. Ima vse priključke (kanalizacijo, optiko, tel.prključek 2x), štiri parkirne prostore, dva sta pod nadstreškom. Stoji v urejenem naselju, vsa infrastruktura je v bližini. Vpisana je v ZK in bremen prosta.
Škofja Loka, Škofja Loka
300 m²
317.000
26. 6. 2018
Večta-bu.si
Complain
Kvalitetno izgrajen dvojček je idealen za družino, ki želi sodobnost in ceni racionalnost. Dodatna prednost je lokacija med Ljubljano in Kranjem v okolici prijetne srednjeveške Škofja Loke z zeleno okolico. Prevzem bo možen jeseni 2018 . Prodaja se v III. PGF z neizdelano notranjostjo, ki jo je možno prilagoditi lastnim željam ter potrebam . Ob doplačilu možnost dobave kvalitetnega notranjega pohištva priznanega večkrat nagrajenega mizarstva. PRITLIČJE 80 m2 - večji centralni dnevni prostor s predvideno kuhinjo, jedilnico in izhodom na teraso, kopalnica, utility, kurilnica. NADSTROPJE 40 m2 in galerija - 2 sobi, kopalnica PODSTREHA - 2 strešni okni omogočata izdelavo uporabnega prostora - otroška, delavna, družabna, fitnes soba. ZELENICA, TERASA 20 m2, GARAŽA ZA 2 AVTA. Zasnovano kot nizkoenergijska hiša z vgrajenimi sodobnimi kvalitetnimi materiali. Aluminijasta streha in sistem za odvodnjavanje z 40-letno garancijo (Prefa), lesena in les-alu okna s trojno zastekluitvijo , kvalitetna alu varnostna vhodna vrata , opečni termo zidaki , izolacija 20 cm ., avtomatska dvižna garažna vrata širine 5,60 m. Tla na terasi iz masivnega macesnovega lesa. Talno ogrevanje je predvideno s topolotno črpalko zrak - voda, po želji je možno vgraditi sončne kolektorje in/ali sistem za prezračevanje. Predvidena so visoka nadstandradna notranja vrata s skritimi nasadili, brez utora. Po dogovoru s prodajalcem, kupec nosi del plačila za posredovanje.
Gorenjska, Škofja Loka, Reteče
155 m²
215.000
5. 7. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
V Škofji Loki v naselju Pod plevno prodamo izredno lepo vrstno atrijsko hišo, ki stoji na parceli v izmeri 370 m2. Hiša je bila zgrajena v letu 1991 in je vseskozi redno vzdrževana. Streha je bila menjana v letu 2008. obsega: Klet : garaža za štiri avtomobile, klet, pralnica, WC, tuš, kurilnica (peč ter dve cisterni po 1500 l.) , večnamenski prostor Pritličje: je samostojno stanovanje cca 90 m2, ki obsega dnevno sobo z odprtim kaminom, kuhinjo in jedilnico z izhodom na veliko teraso (6mx7m), spalnico, otroško sobo, kopalnico, WC in garderobno sobo. Nadstropje: ločeno stanovanje cca. 90 m2, obsega dnevno sobo s kuhinjo in izhodom na balkon, spalnico, otroško sobo, kopalnico z WC-jem, shrambo in večnamenskim prostorom oz. pisarno. Hiša je ogrevana na olje v nadstropju pa sta tudi dve klimatski napravi. Ima vse priključke (kanalizacijo, optiko, tel.prključek 2x), štiri parkirne prostore, dva sta pod nadstreškom. Stoji v urejenem naselju, vsa infrastruktura je v bližini. Vpisana je v ZK in bremen prosta.
Gorenjska, Škofja Loka
300 m²
317.000
3. 3. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
ŠKOFJA LOKA, POD PLEVNO, hiša, cca 300m2, vrstna - končna, zgrajena l. 1991, 370m2 zemljišča, prodamo. V Škofji Loki, Pod Plevno, na izjemni lokaciji, prodamo vrstno stanovanjsko hišo, ki obsega veliko klet, pritličje in mansardo. V kleti se nahaja izredno velika garaža, ki je dovlj velika za štiri avtomobile. Klančina do garaže ima talno gretje. Poleg garaže se v kleti nahaja še zaklonišče - shramba, pralnica, WC, tuš, kurilnica in delovna soba (pisarna ipd.). Poleg garaže je pred hišo tudi pokrit parkirni prostor za dve vozili, tako da se garaža lahko uporablja tudi kot delovni prostor (9x7m). V pritličju je prostorno, svetlo in zelo lepo urejeno trisobno stanovanje v izmeri cca. 90m2, ki obsega kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, spalnico, otroško sobo, manjšo delovno sobo (garderobno sobo) ter kopalnico z WC. Iz jedilnice je izhod na veliko teraso, kjer lahko uživate v druženju z družino ali prijatelji. Terasa je v nadaljevanju povezana z manjšim vrtom in dvoriščem. V pritličju se nahaja tudi lep in funkcionalen kamin. V mansardi je ločeno stanovanje v izmeri cca. 90m2, ki vsebuje opremljeno kuhinjo, dnevno sobo z izhodom na balkon, spalnico ter dvema otroškima sobama ter shrambo. Stanovanje je klimatizirano. Vsa oprema v hiši je visoko kvalitetne izdelave in narejena po meri. Hiša je kvalitetne izdelave in redno vzdrževana, ter kot taka popolnoma primerna za takojšnjo vselitev. V bližini hiše je trgovina, šola, vrtec, zdravstveni dom, avtobusna in železniška postaja. Do Škofje Loke je 10 min peš, do Ljubljane pa le 25 min z avtom. Nakup je idealna priložnost za družino, ki si želi lepo in kvalitetno hišo na odlični lokaciji. Hiša je prav tako zelo primerna za dve družini oz. dva ločena stanovanja. Za več informacij pokličite in z veseljem vam bomo pomagali. Vabjeni k ogledu! Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.
Gorenjska, Škofja Loka
300 m²
317.000
6. 2. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Prodamo moderno urejeno in v celoti opremljeno nizko-energijsko hišo na razgledni lokaciji ter z južno usmeritvijo ter le 1,5 km od centra Škofje loke. Šola, vrtec, trgovina, banka, pošta pa so le 500 m stran od hiše. Hiša se ponaša z velikim dovozom, vrhunskimi materiali, toplotno črpalko s talnim gretjem, klima napravami, Allessi in Hans Gröhe sanitarna oprema, Špansko 3D keramiko, vrati po meri, dvema vrstama parketa (beljen hrast in Tiger bambus parket), ambientalno LED osvetlitev, Barisol stropom, alarmno napravo, delno elektronsko vodenimi žaluzijami, Bose Hi-FI sistemom, predpripravo za pametne inštalacije, centralnim sesalnim sistemom, Bticino ALU vtičnice, itd. Razporeditev prostorov obsega pol-klet, kjer se nahaja garaža, kotlovnica, klubski prostor s hišnim kinom ter manjša pisarna. Visoko pritličje obsega predprostor z garderobo, kopalnica, velik odprt dnevno bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico ter zimskim vrtom (skupaj cca. 50 m2). V mansardi se nahaja kopalnica z masažno kadjo, otroška soba, mladinska soba s spalno galerijo, glavna spalnica z garderobo ter izhodom na balkon. Hiša nima zelenih površin, je pa možen dokup dodatnega kmetijskega zemljišča pred hišo. Povprečni obratovalni stroški znašajo cca. 180€/mesec, na voljo takoj, vabljeni k ogledu! Prodajalec pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti t.j. 2% plus DDV od pogodbeno dogovorjene cene. Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Prodajalec pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti t.j. 2% plus DDV od pogodbeno dogovorjene cene.
Gorenjska, Škofja Loka
232.1 m²
449.000
29. 11. 2017
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Regija: Gorenjska Kraj: Škofja Loka Kraj ali naselje: Škofja Loka Posredovanje: prodam Stanje objekta: rabljeno Tip poslovnega prostora: gostinski lokal Leto izgradnje: 1511 Leto zadnje adaptacije: 1994 Velikost (m 2 ): 753 Energetski razred: EI v izdelavi Šifra pri prodajalcu: PP-150/2017 Ime in priimek agenta: Tomaž Košir Št.licence: 01940 Tel. številka: 030 635 478 Elektronski naslov: Dodatni opis: V starem delu Škofje Loke prodamo Homanovo hišo, to je mestni dvorec, lociran v srcu zgodovinskega dela Škofje Loke. Škofja Loka, mestece v katerega gravitira okoli 20.000 prebivalcev, je 20 minut od glavnega mesta Slovenije - Ljubljane in tudi 20 minut od mednarodnega aerodroma Brnik-Ljubljana. Škofja Loka je turistično mesto, ki ga poleg Bleda in Ljubljane obišče največ tujih turistov. Homanova hiša - datira iz leta 1511, po potresu 1529 obnovljena tako kot je danes. Leta 1994 je bila totalna rekonstrukcija hiše - nove instalacije, nova fasada, nova streha, … Homanova palača dominira na Mestnem trgu - epicenter mesta. Hiša ima cca 753 m2 bruto prostora, v 4ih nadstropjih : * Klet : ( servisni prostori ) - javni toaleti, malo skladišče, kotlovnica * Pritličje : ( kavarna + 3 trgovine ) - kafe-kavarna, trgovina s kozmetiko, antikvariat, frizerski salon * 1.nad : ( gostilna ) - restaurant s kuhinjo in toaleto * 2.nad : ( poslovni prostori ) - stanovanje, pisarne * 3.nad : ( podstrešje ) - neobdelano, možnosti izgradnje sob Hiša ima vsa delovna dovoljenja za vse posle ( trgovina, hotel, gostinstvo ). Hiša ima veliko zgodovinsko vrednost, ki se lahko izkoristi za namene turizma (potencialno se lahko postavi mini mestni hotel ali hostel). Ime » HOMAN » je registrirano kot blagovna znamka pri Direktoratu za intelektualno lastništvo u RS. Na hiši je zaščitena freska odkrita in restavrirana leta 1970 »Soldat in Sv. Krištof« Pogoj prodajalca je, da kupec poleg kupnine nosi tudi strošek plačila za posredovanje v višini 2% povišan za pripadajoči davek na dodano vrednost. Za več informacij in ogled pokličite 030/635-478.
Škofja Loka Škofja Loka,Gorenjska
753 m²
682.000
25. 9. 2017
Večbolha.com
Complain
Regija: Gorenjska Kraj: Škofja Loka Kraj ali naselje: Škofja Loka Posredovanje: prodam Tip hiše: samostojna Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1511 Leto zadnje adaptacije: 1994 Velikost (m 2 ): 753 Energetski razred: EI v izdelavi Šifra pri prodajalcu: H-150/2017 Ime in priimek agenta: Tomaž Košir Št.licence: 01940 Tel. številka: 030 635 478 Elektronski naslov: Dodatni opis: V starem delu Škofje Loke prodamo Homanovo hišo, to je mestni dvorec, lociran v srcu zgodovinskega dela Škofje Loke. Škofja Loka, mestece v katerega gravitira okoli 20.000 prebivalcev, je 20 minut od glavnega mesta Slovenije - Ljubljane in tudi 20 minut od mednarodnega aerodroma Brnik-Ljubljana. Škofja Loka je turistično mesto, ki ga poleg Bleda in Ljubljane obišče največ tujih turistov. Homanova hiša - datira iz leta 1511, po potresu 1529 obnovljena tako kot je danes. Leta 1994 je bila totalna rekonstrukcija hiše - nove instalacije, nova fasada, nova streha, … Homanova palača dominira na Mestnem trgu - epicenter mesta. Hiša ima cca 753 m2 bruto prostora, v 4ih nadstropjih : * Klet : ( servisni prostori ) - javni toaleti, malo skladišče, kotlovnica * Pritličje : ( kavarna + 3 trgovine ) - kafe-kavarna, trgovina s kozmetiko, antikvariat, frizerski salon * 1.nad : ( gostilna ) - restaurant s kuhinjo in toaleto * 2.nad : ( poslovni prostori ) - stanovanje, pisarne * 3.nad : ( podstrešje ) - neobdelano, možnosti izgradnje sob Hiša ima vsa delovna dovoljenja za vse posle ( trgovina, hotel, gostinstvo ). Hiša ima veliko zgodovinsko vrednost, ki se lahko izkoristi za namene turizma (potencialno se lahko postavi mini mestni hotel ali hostel). Ime » HOMAN » je registrirano kot blagovna znamka pri Direktoratu za intelektualno lastništvo u RS. Na hiši je zaščitena freska odkrita in restavrirana leta 1970 »Soldat in Sv. Krištof« Pogoj prodajalca je, da kupec poleg kupnine nosi tudi strošek plačila za posredovanje v višini 2% povišan za pripadajoči davek na dodano vrednost. Za več informacij in ogled pokličite 030/635-478.
Škofja Loka Škofja Loka,Gorenjska
753 m²
682.000
25. 9. 2017
Večbolha.com
Complain
Prodamo čudovito poslovno- stanovanjsko hišo v okolici Ljubljane. Hiša je zelo kvalitetno grajena in obdana s pripadajočim zemljiščem v izmeri 517m2. Razpored prosotorov : klet, visoko pritličje in mansardo. V kleti sta dva velika prostora, primerna za večjo garažo ali poslovni prostor/delavnico, kurilnica, shramba, sanitarije in pisarna, stropovi so visoki 3,4m. V pritličju je veliko prestižno stanovanje, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso, spalnico, 2 otroški sobi, kopalnico z WC, utility, ter sanitarije za goste. V mansardi je prostor še za eno stanovanje (bivalni del, kuhinjo, hodnik, kopalnica in predprostor sta že izdelana). Ogrevanje na kurilno olje, kondenzacijska peč 2 leti stara. Sama okolica vam ponuja neskončno užitka v naravi, pohode ter kolesarjenje na okoliške hribe. Možnost menjave z 2 sobnim stanovanjem v Ljubljani ali v Kranjski Gori plus doplačilom. Vseljivo po dogovoru. Vredno ogleda! Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Prodajalec pogojuje sklenitev prodaje z delitvijo plačila provizije posredovanja pri prodaji v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. 2% od končne dogovorjene prodajne cene plus 22 % DDV.
Gorenjska, Škofja Loka
445 m²
360.000
6. 7. 2017
Večnepremicnine.si21.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more