210.4 m²
59.990
24. 8. 2017
TURNIŠČE prodamo dvoetažno hišo v velikosti 210, 40 m2 neto površine, katera ima 100, 50 m2 v pritličju uporabne površine in mansardo neobdelano zgrajena leta 1968, z zazidljivim zemljiščem v velikosti 1.026 m2. OPIS NEPREMIČNINE: Hiša ima kletni prostor primeren za shrambo. V pritličju stavbe je kuhinja z jedilnico, kopalnica z bano in WCjem, ter 3 sobe. V Prvem nadstropju pa 3 nedokončane sobe in kopalnica. Hiša ima tudi zanimivo teraso. PRIKLJUČKI so elektrika in vaški vodovod. V ceno je vključena tudi celotna oprema hiše. Hiša ima lepo urejeno okolico z asfaltno dovozno potjo. Nahaja se na lepi mirni lokaciji in je vredna ogleda. Več informacij pa dobite na gsm 031 632 637
Večbolha.com
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Turnišče, Hiša razprodaja
348 m²
125.000
26. 4. 2018
V Turnišču blizu avtocestnega priključka prodamo delno opremljeno, kompletno dokončano hišo, ki ne zahteva nobenih investicij. Hiša je zgrajena v treh etažah: klet, pritličje in nadstropje. V pritličju se nahaja kuhinja, jedilnica, dnevna soba, spalnica, kopalnica in pralnica. Iz avle vodijo stopnice v nadstropje, kjer sta dva 1-sobna apartmaja (kuhinja z jedilnico, spalnica in kopalnica). Tretji apartma ima poseben vhod in se razteza v dveh etažah z naslednjo razporeditvijo: v pritličju je odprti prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevnim prostorom. V zgornji etaži sta dve spalnici in kopalnica. Okolica je urejena in negovana. Za garažo je dodatni prostor za shrambo. V kleti so trije večnamenski prostori, kurilnica in prostor z dvema rezervoarjema (3000 litrov). Ogrevanje je CK na olje. Hiša je bila leta 1970 zgrajena do IV. gradbene faze, finalizacija dela hiše je bila izvedena kasneje. Med leti 2007 in 2008 je bila hiša kompletno nadgrajena in posodobljena. Zamenjana je bila streha in okna, narejena je bila fasada z izolacijo, položena je bila vsa keramika in laminat, na novo so bile narejene 4 kopalnice z novimi inštalacijami. Hiša je funkcionalno zgrajena in vsi apartmaji so urejeni tako, da se lahko med seboj povežejo in postanejo sestavni del celote kot večja družinska hiša. Apartmajem so po kategorizaciji dodeljene tri zvezdice. Priključki: elektrika, vodovod, telefon, internet, kanalizacija, kabelska tv. V bližnji okolici je vsa javna infrastruktura (pošta, banka, občina, šola, vrtec, trgovina…). Hiša je kompletno dokončana in urejena. Prodaja se z opremljenimi kuhinjami in kopalnicami. Dostopnost: 2,5 km do avtocestnega priključka. Energijski razred: D (102 kWh/m2a)
Večprimavista.si
51.600
24. 4. 2018
ID oglasa: 490151026-213 Ogled oglasa na strani ponudnika Na obronku Ptuja, ki je le 2 km oddaljen iz centra /Turnišče/ se prodaja večje zazidljivo in z infrastrukturo opremljeno zemljišče velikosti 1290m2. Parcela je umeščena med stanovanjske hiše v zelo lepi in popolnoma ravni soseski. Ob lokalni asfaltni cesti je vsa infrastruktura /elektrika, voda, telefon, kabelska/, ter plačan prispevek za priklop na kanalizacijo. V bližini je avtocestna povezava. Možna je prodaja celote ali (po parcelaciji na dve podobno veliki parceli) le dela parcele na željo kupca (velikost posamezne parcele po dogovoru). Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Večsalomon.si
268.2 m²
145.000
26. 4. 2018
Gostinski lokal (slaščičarna) z ločenim stanovanjskim delom se nahaja v centru kraja Turnišče ob izvozu iz avtoceste. Slaščičarna je že dolgo let uveljavljen lokal z dolgoletno slaščičarsko tradicijo, nepremičnina je združena s stanovanjskim delom. Stanovanjski del ima ločen vhod z zadnje strani ter nudi možnost za mirno bivanje z manjšim vrtom in dvoriščem. Nepremičnino je možno takoj prevzeti in nadaljevati z dejavnostjo. V poslovnem delu nepremičnine se nahaja kuhinja za potrebe slaščičarne, notranji del lokala s točilnim pultom in prostorom v katerem je 6 miz ter zunanja pokrita terasa s sanitarijami. Terasa meri 48 m2 in je bila pred kratkim renovirana. Ob lokalu je urejeno parkirišče. V stanovanjskem delu nepremičnine se nahajajo tri spalnice, večja soba, ki se lahko uporablja kot spalnica ali dnevno bivalni prostor, sanitarije s pralnico ter kuhinja. K stanovanjskemu delu spada še garaža za en avto ter urejeno dvorišče z nadstreškom ter manjši vrt. Nad garažo je še ena večja soba. Nepremičnina je bila od leta 1988, ko je bila zamenjana streha, sproti adaptirana. Zamenjane so vse elektro in vodovodne inštalacije, urejeni so ločeni števci za poslovni in stanovanjski del, zamenjana je bila ogrevalna inštalacija, tako se sedaj celotna stavba ogreva s centralno kurjavo na plin. Zamenjana so bila okna v stanovanjskem delu (PVC), okna v poslovnem delu so lesena in dobro vzdrževana, urejena je bila tudi fasada. Hiša se prodaja opremljena. V ceno je vključena tudi vsa gostinska oprema. Objekt je lociran tik ob glavni cesti skozi naselje Turnišče v samem centru. V neposredni bližini objekta se nahaja osnovna šola, trgovina, proizvodni obrat… Nepremičnina se ne oddaja v najem. Lastnik je pripravljen v račun vzeti tudi manjše stanovanje v Murski Soboti ali Lendavi. Energetska izkaznica v izdelavi.
Večprimavista.si

Nepremičnine Pomurje

Nedelica 154,Murska Sobota
112 m²
14.900
19. 4. 2018
V Nedelici prodamo starejšo stanovanjsko hišo, primerno za nadomestno gradno, s pripadajočim zemljiščem v izmeri 3518 m2. Zemljišče, na katerem stoji hiša, v izmeri 556 m2 je gradbeno, ostali zemljišči v izmeri 2962 m2 pa sta kmetijski zemljišči, v naravi njivi. Na parceli sta priključek za vodovod ter elektriko (odklopljen). Hiša se nahaja blizu AC priključka Turnišče.
Večhalodom.com
49.000
24. 4. 2018
ID oglasa: 490151026-214 Ogled oglasa na strani ponudnika Na obronku Ptuja, ki je le 2 km oddaljen iz centra /Turnišče/ se prodaja večje zazidljivo in z infrastrukturo opremljeno zemljišče velikosti 1231m2. Parcela je umeščena med stanovanjske hiše v zelo lepi in popolnoma ravni soseski. Ob lokalni asfaltni cesti je vsa infrastruktura /elektrika, voda, telefon, kabelska/, ter plačan prispevek za priklop na kanalizacijo. V bližini je avtocestna povezava. Možna je prodaja celote ali (po parcelaciji na dve podobno veliki parceli) le dela parcele na željo kupca (velikost posamezne parcele po dogovoru). Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Večsalomon.si
1290 m²
51.600
24. 8. 2017
Na obronku Ptuja, ki je le 2 km oddaljen iz centra /Turnišče/ se prodaja večje zazidljivo in z infrastrukturo opremljeno zemljišče velikosti 1290m2. Parcela je umeščena med stanovanjske hiše v zelo lepi in popolnoma ravni soseski. Ob lokalni asfaltni cesti je vsa infrastruktura /elektrika, voda, telefon, kabelska/, ter plačan prispevek za priklop na kanalizacijo. V bližini je avtocestna povezava. Možna je prodaja celote ali (po parcelaciji na dve podobno veliki parceli) le dela parcele na željo kupca (velikost posamezne parcele po dogovoru). Čudovita, popolnoma ravninska in sončna parcela
Večbolha.com
1231 m²
49.000
24. 8. 2017
Na obronku Ptuja, ki je le 2 km oddaljen iz centra /Turnišče/ se prodaja večje zazidljivo in z infrastrukturo opremljeno zemljišče velikosti 1231m2. Parcela je umeščena med stanovanjske hiše v zelo lepi in popolnoma ravni soseski. Ob lokalni asfaltni cesti je vsa infrastruktura /elektrika, voda, telefon, kabelska/, ter plačan prispevek za priklop na kanalizacijo. V bližini je avtocestna povezava. Možna je prodaja celote ali (po parcelaciji na dve podobno veliki parceli) le dela parcele na željo kupca (velikost posamezne parcele po dogovoru). Lepa, sončna popolnoma ravna in kom. opr. parcela
Večbolha.com