300 m²
449.000 €
19. 10. 17
opis Prodamo starejšo, vendar v celoti obnovljeno tri-stanovanjsko hišo na lahko dostopni lokaciji in neposredni bližini celotne infrastrukture, ki je dosegljiva peš. Poleg treh samostojnih stanovanj, se na dvorišču nahaja še pomožen objekt, ki obsega 1 sobno dupleks stanovanje ter nadstrešek za 4 avtomobile. Glavni del hiše obsega pritličje, kjer se nahaja 3-sobno dupleks stanovanje s teraso, izhodom na vrt z lopo, v drugem delu pritličja pa se nahaja garaža. V prvem nadstropju je dvosobno stanovanje, ki se da enostavno predelati tudi v tri-sobno stanovanje. V mansardi pa se nahaja 4-sobno stanovanje. Vsa stanovanja imajo lastne vhode, so pa med seboj povezana z notranjim stopniščem. Hiša je v celoti renovirana in ima nove vodovodne, električne inštalacije, keramiko, okna, streho, itd. Pred hišo je tudi lepo urejen atrij z zelenjavnim vrtom ter okrasnim in sadnim drevjem. Objektu pripada tudi lastna dovozna pot, obratovalni stroški za vsa 4 gospodinjstva pa znašajo le 350€/mesec. Hiša je opremljena s toplotno črpalko, optiko in je brez bremen. Na voljo po dogovoru, vabljeni k ogledu! Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Prodajalec pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti t.j. 2% plus DDV od pogodbeno dogovorjene cene. An older but fully renovated three-bedroom house in an easily accessible location and close proximity to the entire infrastructure, which is reachable on foot. In addition to three independent apartments, there is also an auxiliary facility in the yard, which comprises 1 room duplex apartment and a carport for 4 cars. The main part of the house comprises a ground floor, where there is a 3-room duplex apartment with a terrace, exit to the garden with a shed, and in the other part of the ground floor there is a garage. On the first floor there is a two bedroom apartment, that can be easily converted into a three-bedroom apartment. In the attic there is a 4-room apartment. All dwellings have their own entrances, but they are interconnected by an internal staircase. The house is fully renovated and has new plumbing, electrical installations, ceramics, windows, roof, etc. In front of the house is also a beautiful atrium with a vegetable garden and ornamental and fruit trees. The facility also has its own access driveway, and the operating costs for all 4 households are only 350 €/month. The house is equipped with a heating pump, optics and is free of mortgages. Available by agreement, welcome to visit! An Energy Performance Certificate has not yet been obtained for the real estate. The seller\'s sales condition is that the real estate commission of 4 % plus VAT is divided so that the purchaser pays one half of the stated commission, ie 2 % plus VAT of the agreed sales price
Več nepremicnine.si21.com
480 m²
323.000 €
19. 10. 17
opis Begunje pri Radovljici, posestvo, ki obsega osnovno stanovanjsko hišo, gospodarsko poslopje, nedograjeno stavbo ter starejšo manjšo hiško, vse na zemljišču v izmeri 2.096 m2. Posest leži na prisojni legi ob potoku ter v samem jedru naselja, stavbe pa stojijo v blagi brežini nad potokom, obkrožene z zelenico, sadnimi drevesi in večjim zelenjavnim vrtom. Zaradi takšne ugodne lege, razporeditve stavb in velikosti posesti je ta primerna za turistično dejavnost ali podobno dejavnost, ki bi lahko aktivirala vse štiri objekte in obenem znala izkoristiti vse zelene površine posesti. 1. Osnovna hiša je dvostanovanjska in obsega: v pritličju: vežo, dnevno sobo ( hišo) s kmečko pečjo, kuhinjo z jedilnico, kamro, spalnico, kopalnico in WC, kotlovnico ter garažo, skupaj z garažo 109 m2 površine, v mansardi: hodnik, dnevno sobo, kuhinjo z jedilnico, dve sobi, kopalnico dva balkona in večjo teraso, skupaj s teraso in balkoni 120 m2 površine, 2. Poleg hiše stoji nekdanji hlev v izmeri 40 m2, ki ga je možno preurediti v bivalno enoto. 3. Nedograjena stavba je bila prvotno mišljena kot delavnica, možno pa jo je spremeniti v stanovanjski objekt; obsega pritlično etažo v izmeri 145 m2 ter nadstropje v izmeri 105 m2. 4. Ob potoku stoji manjša ( rumena) hiška z lastno hišno številko, ki je prav zanimiv objekt za preureditev v turistične namene, meri 35 m2. Zemljišče je v dveh nivojih, prvi nivo se dviga od potoka in se nato zravna na delu kjer stojijo stavbe, za stavbami pa se ponovno nekoliko dvigne, tam je dovolj prostora za izgradnjo še enega objekta ali postavitev več manjših stavb. Res zanimiva priložnost za investicijo.
Več nepremicnine.si21.com
39 m²
96.000 €
19. 10. 17
opis Prodamo svetlo in prostorno 1,5-sobno stanovanje v Šiški. Stanovanje je funkcionalno razporejeno in obsega naslednje prostore: velik dnevni prostor, kuhinjska niša, kopalnica in ločena spalnica. Vsa potrebna infrastruktura je blizu: avtobusna postaja, center, trgovine, itd. Na voljo po dogovoru. Vabljeni na ogled! Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV. Selling a bright and spacious 1.5-room apartment in Šiška. The apartment is functionally arranged and comprises the following rooms: large living room, kitchenette, bathroom and separate bedroom. All the necessary infrastructure is near: bus station, center, shops, etc. Available by appointment. You are invited to visit! Condition of purchase: The commission fee for the mediated service is divided in such a way that the customer pays a commission of 2% + VAT.
Več nepremicnine.si21.com
24,9 m²
87.000 €
19. 10. 17
opis V objektu zgrajenem leta 1966 prodamo garsonjero, ki se nahaja v četrtem od enajstih nadstropij. Garsonjera obsega 22,30 m2 površine, klet v izmeri 1,10m2 ter zastekljen bakon v i zmeri 1,50m2. Stanovanje je bilo obnovljeno leta 2011, nova okna, nova proti vlomna vrata, kopalnica, kuhinja. Parkiranje je možno v okolici objekta. V bližnji okolici se nahajajo številne trgovine, banke, pošta, lekarna, vrtec, šole. Vpisano v ZK, bremen prosto. Cena: 87.000 EUR Koda: K9 Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV).
Več nepremicnine.si21.com
3 sob
82 m²
81.000 €
20. 10. 17
NOVO MESTO - Velike Brusnice, 3-sobno stanovanje, 82, 00 m2, zgrajeno l. 1973, obnovljeno l. 2014, P/2., garaža, klet, parkirno mesto, opremljeno, lastna CK, dodatno toplotno izolirano. Stanovanje je svetlo, prostorno, z balkonom, funkcionalna razporeditev, ZK urejeno, vseljivo takoj, nizki stroški bivanja, Ei: D, v bližini je pošta, trgovina, bankomat, OŠ, vrtec, - le 10 minut do Novega mesta. Cena: 81.000, 00 EUR, KODA: P1063VB. HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. - Poslovna enota NOVO MESTO Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini smo dosegljivi v Poslovni enoti NOVO MESTO, Novi trg 10, oz. pokličite na brezplačni tel. 080 87 89, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o., in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite na brezplačni tel. 080 87 89 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo. (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo !
Več bolha.com
4 sob
91,3 m²
195.000 €
19. 10. 17
opis Vič, near the Country club on Tržaška, a spacious 4-room, old-fashioned apartment with high ceilings and a large terrace. The apartment comprises a large living room with kitchen, dining room and living room with exit to the terrace (40 sqm), which is partially covered. The ceilings are 3,3m high in the apartment. The apartment has three bedrooms, two children and one main one. Two bedrooms are oriented on Tržaška, with new 3-ply wooden windows. One children's room has a view on the inner atrium of the house. The air conditioner is located in the living room and the bedroom. The bathroom with the shower was partially renovated five years ago. Gas heating. The apartment was completely renovated in 1991. In 2013, 3-ply wooden windows and balcony doors were installed. The external facade was renovated in 2011. For the internal facade, most of the funds have been collected. The apartment belongs to the store. Parking in a neighboring street where there are enough parking spaces. You are invited to visit! Condition of purchase: The commission fee for the mediated service is divided in such a way that the customer pays a commission of 2% + VAT. Na Viču, v bližini Country cluba na Tržaški, prodamo prostorno 4-sobno staromeščansko stanovanje z visokimi stropovi in veliko teraso. Stanovanje obsega velik dnevno-bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo z izhodom na teraso (40m2), ki je delno pokrita. Stropovi so v stanovanju visoki 3,3m. V stanovanju se nahajajo tri spalnice, dve otroški in ena glavna. Dve spalnici sta orientirani na Tržaško, z novimi 3-slojnimi lesenimi okni. Ena otroška soba pa ima pogled na notranji atrij hiše. Klima je nameščena v dnevni sobi in spalnici. Kopalnica s tušem je bila pred petimi leti delno prenovljena. Ogrevanje na plin. Stanovanje je bilo v celoti prenovljeno leta 1991. Leta 2013 so bila nameščena 3-slojna lesena okna in balkonska vrata. Zunanja fasada je bila prenovljena leta 2011. Za notranjo fasado je zbranih že večino sredstev v skladu. Stanovanju pripada shramba. Parkiranje v sosednji ulici, kjer je dovolj parkirnih mest. Vabljeni na ogled! Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.
Več nepremicnine.si21.com
198,1 m²
195.000 €
19. 10. 17
opis Prodaja se večja družinska hiša na Gorici. Nahaja se na izjemno ugodni lokaciji, saj je hiša vse naokoli obdana z drevesi in daje občutek življenja na samem, obenem pa je le nekaj sto metrov oddaljena od trgovine in osrčja Gorice. V pritličju te trietažne hiše je trisobno stanovanje z urejeno kuhinjo, dnevno sobo in dolgim balkonom, ki nudi čudovit razgled na dvorišče in vrt, v kletni etaži je večja klet in več tehničnih prostorov, preurejenih v primerljivo veliko stanovanje, zgornja etaža pa je razdeljena na izdelano mansardo z bivalnim delom, spalnim delom in balkonom ter klasično podstrešje. Pred hišo je parkirišče, vse naokoli pa večja parcela s sadnimi drevesi, vrtom in kotičkom za druženje ob poletnih dneh. Drevesa okoli parcele dajejoravno dovolj sence in zagotavljajo prav poseben občutek intime. Hiša je dobro vzdrževana, vendar ni bila obnavljana, zato je potrebna temeljite osvežitve. Kljub temu je to izredna priložnost za vse tiste, ki bi radi živeli na samem in hkrati blizu centra ter imeli dovolj prostora za pridelavo lastnih pridelkov in nemoteno gibanje otrok ali hišnih ljubljenčkov. Prodaja se delno opremljena oz. po želji kupca. Komunalna opremljenost: elektrika, daljinsko ogrevanje, T + M voda, kanalizacija, CaTV, telefon. KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.
Več nepremicnine.si21.com
30,7 m²
49.000 €
20. 10. 17
opis LOGATEC , 30,7 m2, garsonjera, 5/5 nad.,shramba v kleti, zgrajeno l. 1986, obnovljena kopalnica in talne obloge , odlična lokacija, dobro izkoriščen prostor, v neposredni bližini je vsa infrastruktura (vrtec,banka, pošta, občina, knjižnica, zdravstveni dom, trgovine), stanovanje s prijetno energijo, vseljivo takoj, vpisano v Z.K.. Prodamo: 49.000 € . Stanovanje obsega: predsoba, garderobni prostor, kopalnica, kuhinjo z jedilnico in bivalnim prostorom. KODA: P1111LO HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. – Centrala LJUBLJANA Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini pokličite na brezplačni tel . 080 87 89, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite brezplačni tel. 080 87 89 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo . (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo ! Logatec, 30,7 m2, studio 5/5 iznad., Podrum, izgrađen. 1986 renovirana kupaona i podovi, odličnoj lokaciji, dobro iskoristiti prostor u neposrednoj blizini svih sadržaja (vrtić, banka, pošta, općina, knjižnica, dom zdravlja, trgovine) apartman sa lijepim energije, dostupan odmah, registriran u Velikoj Britaniji. Prodaja: 49.000 €. Stan se sastoji od: hodnik, garderobu, kupaonicu, kuhinju i dnevni boravak. ŠIFRA: P1111LO LOGATEC , 30,7 m2, studio, 5/5 above., Basement storage, built l. 1986, renovated bathroom and floor coverings , excellent location, well-used space, in the immediate vicinity all infrastructure (kindergarten, bank, post office, municipality, library, health center, shops), dwelling with pleasant energy, available immediately, registered in the ZK. For Sale: 49.000 € . The apartment comprises: anteroom, dressing room, bathroom, kitchen with dining room and living room. CODE: P1111LO
Več nepremicnine.si21.com
15.000 €
19. 10. 17
opis ZREČE , v neposredni bližini vodilnega slovenskega letno-zimskega turističnega centra Rogla, v neokrnjeni naravi ob gozdu, v neposredni bližini smučišč in pohodniških poti, na 1000 m nadmorske višine je na prodaj starejša stanovanjska hiša. Zemljišče je deloma zazidljivo (stavbnega zemljišča je 500 m2, kmetijskega zemljišča je 2000 m2). Zemljišče se nahaja ob javni cesti (dostop je zadnji kilometer makedam). Cesta je kategorizirana kot občinska in je redno vzdrževana. Zemljišče skupno obsega 2500 m2. Na parceli se nahaja stavba in gospodarsko poslopje, ki je namenjeno rušenju. Zemljišče se nahaja na ekskluzivni lokaciji, saj se nahaja na jasi med gozdovi, v neokrnjeni naravi zelenega Pohorja. Najbližja hiša je oddaljena več kot 2 km. Če ste ljubitelji neokrnjene narave, svežega pohorskega zraka in iščete zasebno lokacijo je to zemljišče primerno za vas. Zemljišče je od Rogle (do smučišča Jurgovo) oddaljeno le 5 km. Primerno za vikend ali manjši turistični kompleks (glamping). Priporočamo ogled in nakup! Cena: 15.000,00 EUR ZA DODATNE INFORMACIJE ALI OGLED POKLIČITE na 051-358-077.
Več nepremicnine.si21.com
336 m²
530.000 €
20. 10. 17
opis Na izjemni lokaciji v predelu Spodnje Šiške posredujemo pri prodaji hiše, ki je namenjena za oddajo sob in apartmajev. V vsakem nadstropju so štiri sobe z majhno kuhinjo in skupnim wc-jem ter kopalnico (skupaj 8 sob z majhno kuhinjo, dvema WC-jema in dvema kopalnicama s tušem). Na koncu hiše je samostojen apartma s predsobo, kopalnico, kuhinjo z dnevno sobo in spalnico v galeriji s samostostojnim vhodom. Poleg hiše stoji objekt s tremi samostojnimi apartmaji, velikosti cca. 30m2. Na parceli je možnost postavitve še dveh apartamajev. Ogrevanje je na vročevod. Hiša je primerna za kratkoročno oddajo ali hostel. Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV. In an exceptional location in the area of ​​Spodnja Šiška, a house which is intended for renting rooms and apartments. On each floor there are four rooms with a kitchenette and a shared toilet and a bathroom (there are 8 rooms with a kitchenette, two toilets and two bathrooms with a shower). At the end of the house there is an independent apartment with an entrance hall, a bathroom, a kitchen with a living room and a bedroom in a gallery with a separate entrance. In addition to the house there is an object with three independent apartments, size approx. 30sqm. There are two apartments on the plot. The house is suitable for short term rentals or hostel. Condition of purchase: The commission fee for the mediated service is divided in such a way that the customer pays a commission of 2% + VAT.
Več nepremicnine.si21.com

Gorenjska, Tržič

Gorenjska, Tržič
114 m²
130.000 €
20. 10. 17
Podroben opis V naravnem okolju, v vasici Lom pod Storžičem ekskluzivno prodamo delno obnovljeno hišo, ki stoji na parceli v izmeri 109 m2. Na hiši je bila leta 1991 obnovljena fasada. Obsega štiri etaže v skupni izmeri 114 m2 in bivalne površine 91,20 m2: - kletna etaža obsega: kurilnico, shrambo, delavnico z električno in vodovodno napeljavo, - prva etaža (pritličje)obsega: predsobo, sobo z kmečko pečjo, kopalnico z wc-jem in garažo, - zgornja etaža (1.nadstropje) obsega: predsobo, kuhinjo z jedilnico, ki ima izhod na balkon, dnevno sobo, kopalnico z wc-jem (v kuhinji in dnevni sobi je kamin), - mansarda obsega: spalnico, otroško sobo in dve predsobi. Leta 1985 je bilo v pritljičju obnovljena kopalnica, med letoma 2014 in 2015 pa je bilo obnovljeno stanovanje v prvem nadstropju (talne obloge, okna, vrata, ...). Ogrevanje je na CK - olje ali kamin - drva. Oprema v hiši ostane po dogovoru. Pred hišo je nahaja manjši vrt v izmeri 50 m2. Okolica, kjer se nahaja hiša omogoča mirno in sproščeno bivanje ter uživanje v sprehodih po okoliških hribih. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno. Vseljivo po dogovoru. Vabljeni na ogled prijetne hiše. Za več informacij pokličite na številko 040 / 555 – 832,Tina Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+ DDv) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV)
Več nepremicnina.si
66 m²
120.000 €
19. 10. 17
opis Dodatni opis: V okolici Slovenske Bistrice se prodaja večstanovanjska hiša P+M. V vsaki etaži se nahajata dve garsonjeri kateri imata skupen hodnik. Nadstropja imata ločen vhod. Garsonjera obsega velik dnevno-spalni prostor in kopalnico z WC z skupno izmero 66 m2. Na tleh je položen parket, stene opleski. Hiša stoji na mirni lokaciji in nam kljub majhnemu zemljišču nudi dovolj zasebnosti za mirno preživljanje prostega časa. Primerna za investicijo. Za voden ogled in več informacij smo dosegljivi na telefonsko št. 040 886 580 ali na email *** Priporočamo ogled in nakup ! Pomagamo Vam urediti financiranje. Pestro ponudbo si poglejte na naši spletni strani: ***
Več nepremicnine.si21.com
245 m²
599.000 €
20. 10. 17
opis PIRAN - FIESA - POČITNIŠKI DOM - investicjia Le 200 metrov od morja prodamo čudovito posest za privat namene ali pa za investicijo. Na zemljišču obdanim s stoletnimi drevesi se nahaja star počitniški dom, katerega je mogoče nadomestiti z novimi objekti - apart hotelom s kapaciteto 50 ležišč, garažo (18 PM) ter depandanso z 20 ležišči . Možnost gradnje tudi samostojne, stanovanjske hiše. Tlorisni gabaraiti so lahko: Apart hotel: 28 x 16 m; K+P+1+M, Garaža: 28 x 27 m, Depandansa: 15 x 12 m; K+P+1. Možnost pozidave zemljišča je 40%. Zemljišče ima neposredni dostop iz ceste, pod posestjo se nahaja še občinsko zemljišče. Oddaljeno je 200 metrov od morja ter 100 metrov od jezera, kar nudi kupcu in bodočim gostom kopanje v morju na dosegu roke brez skrbi za parkiranje. Za vse ostale informacije se obrnite na agencijo. VABLJENI! POGOJ NAKUPA NEPREMIČNINE: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja v višini 4%+DDV se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2%+DDV
Več nepremicnine.si21.com
784 m²
69.000 €
20. 10. 17
Na izredno lepi, mirni in predvsem sončni lokaciji v Zg. Dupleku prodamo srednje veliko gradbeno parcelo v izmeri 784 m2. Glede na GURS izhaja, da je parcela po namenski rabi stavbno zemljišče – zemljišče za gradnjo. Parcela je pod rahlim naklonom in v istem nivoju višine kot sosednje nepremičnine. Na parceli še ni priključkov elektrike, vode in kanalizacije, le-ti se nahajajo na sosednji parceli. Parcela se prodaja v celoti. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta bremen. Vsa potrebna infrastruktura se nahaja v neposredni bližini. Ogled se priporoča potencialnim kupcem, ki vidijo prednost bivanja v lastni hiši. Vsekakor je parcela vredna nakupa, še posebej glede na bližino Maribora!
Več bolha.com
128 m²
460.592 €
19. 10. 17
opis Petsobno stanovanje, 115 m2, Dravlje- Ljubljana V manjšem naselju štirih vila blokov zgrajenih l. 2017 v Dravljah prodamo petsobno stanovanje, ki se nahaja v mansardi od skupno dveh nadstropij. Stanovanju pripadata dve parkirni mesti v garaži. V vilah so hidravlična dvigala, ki vodijo do posameznih stanovanj. Površina Stanovanje obsega 128 m2 bruto površine. Od tega je 106,90 m2 neto bivalne površine, odprte lože je 11,80 m2, shrambe 5 m2, in predprostor je v velikosti 4,5 m2. Razporeditev Stanovanje ima 3 možnosti tlorisa (trosobno, štirisobno ali petsobno stanovanje). Verzija petsobnega stanovanja obsega naslednje prostore: Dnevno sobo z jedilnico 38.30 m2 Spalnica 12,70 Otroška soba 1 10,10 m2 Otroška soba 2 10,10 m2 Kopalnica 8,40 m2 Wc 5,40 m2 Shramba v stanovanju 4,20 m2 Hodnik 12,80 m2 Garderobna soba 4,90 m2 Odprta loža 11,80 m2 Shramba 5,0 m2 Predprostor 4,5 m2 Parkirno mesto / garaža Stanovanju pripadata dve parkirni mesti v garaži. Lokacija in infrastruktura Stanovanje se nahaja na odlični lokaciji, kjer je v neposredni bližini vsa potrebna infrastruktura za udobno in sproščeno bivanje. Dodatno: Stanovanja bodo izgotovljena do konec leta 2017. Vabljeni na ogled!
Več nepremicnine.si21.com
4 sob
137 m²
474.335 €
19. 10. 17
opis Štirisobno stanovanje, 137 m2, Dravlje- Ljubljana V manjšem naselju štirih vila blokov zgrajenih l. 2017 v Dravljah prodamo štirisobno stanovanje, ki se nahaja v pritličju od skupno dveh nadstropij. Stanovanju pripadata dve parkirni mesti v garaži. V vilah so hidravlična dvigala, ki vodijo do posameznih stanovanj. Površina Stanovanje obsega 137 m2 bruto površine. Od tega je 120 m2 neto bivalne površine, terase je 20,70 m2, atrija je 198 m2 je 5,70 m2, shrambe 3 m2. Razporeditev Stanovanje obsega naslednje prostore: Dnevno sobo z jedilnico 44,60 m2 Spalnica 12,60 m2 Otroška soba 1 16,10 m2 Otroška soba 2 9,10 m2 Kopalnica 8,40 m2 Wc 4,80 m2 Hodnik 12,80 m2 Garderoba 4,80 m2 Terasa 20,70 m2 Shramba 3,0 m2 Parkirno mesto / garaža Stanovanju pripadata dve parkirni mesti v garaži. Lokacija in infrastruktura Stanovanje se nahaja na odlični lokaciji, kjer se v neposredni bližini nahaja vsa potrebna infrastruktura za udobno in sproščeno bivanje. Vabljeni na ogled!
Več nepremicnine.si21.com
3 sob
70,5 m²
89.900 €
20. 10. 17
70, 5 m2, 3-sobno, adaptirano l. 2015, 13 m2 zemljišča, 1/2 nad., skoraj novo, nadstandardno opremljeno, prostorno stanovanje z velikim balkonom v večstanovanjski vili in lastnim parkirnim mestom. Odlična lokacija. Stanovanje obsega dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo z izhodom na velik balkon, 2 sobi, kopalnico, hodnik ter dodatno zunanjo shrambo. Je zelo lepo opremljeno - po meri narejena kuhinja s pomivalnim strojem, prostostoječ hladilnik, TV, pralno-sušilni stroj, opremljena spalnica, vgradne omare, VERSACE tapete... Stropovi so visoki, stene pa debele skoraj 70 cm tako da klimatska naprava tudi v najbolj vročih dneh ne po potrebna. Parkiranje je zagotovljeno na lastnem parkirnem mestu pred stavbo. Stanovanje se prodaja opremljeno. Sama stavba se nahaja na odlični lokaciji, nekoliko stran od glavne ceste skozi Šentjur, kar vam zagotavlja mir. V neposredni bližini je šola, do trgovine, pošte, banke... pa je le 5 min peš. Stroški so zelo nizki, saj je bila stavba l 2015 popolnoma obnovljena (streha, ostrešje, strojne in elektro inštalacije, ometi, estrihi, fasada ), skratka večja vlaganja v prihodnjih nekaj letih ne bodo potrebna. Ogrevanje je na plin in se plačuje glede na porabo in samo v mesecih, ko se dejansko ogreva. Stanovanje je takoj vseljivo!
Več bolha.com
3 sob
137,2 m²
230.000 €
20. 10. 17
opis Skaručna pod Šmarno goro, trisobno stanovanje, 137,20 m2 V idiličnem okolju v bližini narave v Skaručni pod Šmarno goro prodamo trisobno stanovanje, zgrajeno l. 2007 s pripadajočim zemljiščem in garažo. Površina Stanovanje obsega skupno 137,20 m2 v dveh etažah (P+K), 265 m2 zemljišča in ločeno garažo za dva avtomobila v izmeri 36,60 m2. Razporeditev in lega Stanovanje obsega dve etaži, pritličje in kletno etažo. Pritličje meri 92 m2 in obsega prostoren hodnik, kuhinjo z jedilnico z odprtim prehodom v veliko dnevno sobo z izhodom na teraso in velik čudovit vrt, spalnico, kopalnico in ločen WC. Dnevni prostor je možno pregraditi in pridobiti še eno sobo. V kleti je kurilnica, pralnica in dodatna soba z oknom. Stanovanju pripada še ločena garaža za dva avtomobila v izmeri 36,60 m2. Oprema in prenova Stanovanje je v solidnem stanju in se prodaja delno opremljeno. Klimatizirano, talno gretje. Parkirno mesto / garaža Stanovanju pripada garaža za dva avtomobila. Priključki Internet . Ogrevanje – lastna plinska peč. Lokacija in infrastruktura Stanovanje se nahaja v mirnem zelenem okolju v tri-stanovanjski hiši v Skaručni pod Šmarno goro. Lokacija omogoča veliko rekreativnih možnosti in življenje v stiku z naravo. Skaručna je od Šmartnega in AC obroča oddaljena le 3 km. V neposredni bližini je LPP postaja, trgovina in vrtec. Do Ljubljane je cca. 15km. Dodatno Vpisano v ZK, etažna lastnina urejena. Vabljeni na ogled!
Več nepremicnine.si21.com
20,8 m²
24.900 €
19. 10. 17
Le nekaj kilometrov od Term 3000 v Moravskih Toplicah, se nahaja vas Vučja Gomila, kjer na idilični lokaciji prodamo manjši počitniški objekt lesene gradnje, skupaj s pripadajočim zemljiščem v velikosti 4137 m2. Nepremičnina se nahaja na sončni legi s prelepim razgledom na okoliške travnike in zelene gozdove. Objekt je bil grajen leta 2005 in meri 20, 8 m2 uporabne površine. Stene in strop so izolirani s termoizolacijo (steklena volna) debeline 15 cm in v notranjosti zaključeni z mavčnimi ploščami. Hiška nima priključkov javne infrastrukture, za potrebe po električni energiji poskrbi agregat. Celotno zemljišče se razteza po rahlem pobočju in ima asfaltni dostop tako na vrhu hriba, kakor tudi v dolini, kjer se nahaja del zemljišča v velikosti 1532 m2, ki je po namenski rabi zemljišče za gradnjo. V ozadju hiške se nahaja manjši nasad vinske trte (200 kom) sorte Sauvignon, Laški Rizling in Rumeni Muškat. Hiška se prodaja opremljena, možen takojšnji prevzem po plačilu celotne kupnine. Za dodatna vprašanja ali ogled pokličite: gsm: 040 475 447, tel: 059 11 18 87 e-mail: *** Nepremičnine Pomurje Slovenska ulica 25 Murska Sobota
Več bolha.com
117 m²
279.000 €
20. 10. 17
opis Samostojna hiša, 120 m2, v treh etažah, v LJ – Rožna dolina Na mirni in sončni lokaciji v Rožni dolini prodamo samostojno hišo, zgrajeno l. 1967. Okoli hiše je vrt, ki je umaknjen od ceste. Površina nepremičnine Hiša je sestavljena iz treh etaž (P+1+M), obsega 120 m2 bivalne površine. Zemljišče v velikosti 300 m2 zajema tlakovani del pred hišo, del pod hišo in velik okoli hiše. Razporeditev prostorov Pritličje obsega dnevno sobo, utility, predsobo s stopniščem, wc ter kuhinjo z jedilnico. Nadstropje obsega dve sobi in garderobno sobo ter kopalnico z WC-jem. Mansarda je izdelana po principu open space, obsega še dodatno spalnico . Parkiranje je možno za dve vozili v garaži ali v okolici objekta, kjer je zadostno število parkirnih mest. Prenova L. 2010 je bila v celoti zamenjana strešna kritina. Bivanje v hiši je sicer možno, saj je tudi trenutno v uporabi, vendar je hiša potrebna obnove. Lokacija Hiša se nahaja v manjšem naselju v mirni okolici .V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (trgovine, LPP, šola, vrtec, železniška postaja, itd.). Hiter dostop do obvoznice. Parkirno mesto / garaža Parkiranje je možno za dve vozili v garaži ali v okolici objekta, kjer je zadostno število parkirnih mest. Internet - optika. Ogrevanje – plinovod in ogrevanje na drva. Vpisano v ZK in bremen prosto.
Več nepremicnine.si21.com
23,9 m²
93.000 €
19. 10. 17
opis ODLIČNA LOKACIJA IN VELIKO SVETLOBE V Zgornji Šiški, v bloku blizu Celovške, v 4 nadstropju, prodamo zelo svetlo garsonjero s pogledom na zelene krošnje dreves. Stanovanje je veliko 23,9 m2 in ima ločeno kuhinjo in kopalnico. Osrednji bivalni prostor ima velika oknja obrnjena proti JV, ki zagotavljajo udobno bivanje sredi Ljubljane. Ogrevanje je s toplovodom, voda z električnim bojlerjem. V stanovanju je zagotovljeno optično omrežje. Stanovanje je primerno za posameznika ali par, ki želijo uživati udobje mesta. Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV. EXCELLENT LOCATION AND BRIGHT. Zgornja Šiška, in a block near Celovška, on the 4th floor, a very bright studio apartment overlooking the green tree trunks. The apartment has a lot of 23.9 sqm and has a separate kitchen and a bathroom. The central lounge has a large window facing the south east, which provide a comfortable stay in the middle of Ljubljana. Heating is with hot water, water with electric boiler. An optical network is provided in the apartment. The apartment is suitable for an individual or couple who want to enjoy the comfort of the city. Condition of purchase: The commission fee for the mediated service is divided in such a way that the customer pays a commission of 2% + VAT.
Več nepremicnine.si21.com
3 sob
129 m²
199.990 €
20. 10. 17
opis IZVRSTNA LOKACIJA, UNIKATNO STANOVANJE, DOSTOP V STANOVANJE Z DVIGALOM! Na Koroški cesti, tik ob reki Dravi, vam ponujamo 3 sobno stanovanje, ki se nahaja na vrhu novejšega objekta. Stanovanje je skoraj v celoti orientirano na jug, tako da je zelo svetlo. Razporeditev: iz dvigala vstopite v predsobo, na levo se vam razprostira velik dnevni prostor z kuhinjo in jedilnico ter čudovit razgled na Dravo in Pohorje, ter večja terasa. Terasa je v celoti obrnjena na jug. Desno od dvigala je kopalnica, ločeno stranišče, spalnica in otroška soba, ter še en balkon. Vhod v stanovanje je direktno z dvigalom. Prav tako se z dvigalom odpeljete v garažo, kjer vam pripada v podzemni garaži eno parkirno mesto. OPREMA: v stanovanju ostane UNIKATNA ZIDANA KUHINJA, ostalo po dogovoru. Vpisano v ZK, vseljivo takoj. Priporočamo ogled in nakup! Lep pozdrav, vaša Mojca (mamica, ljubiteljica čokolade in pozitivnih ljudi ter ženska, ki ima ključ vašega novega doma)
Več nepremicnine.si21.com
100 m²
15.000 €
19. 10. 17
opis ZREČE , v neposredni bližini vodilnega slovenskega letno-zimskega turističnega centra Rogla, v neokrnjeni naravi ob gozdu, v neposredni bližini smučišč in pohodniških poti, na 1000 m nadmorske višine je na prodaj starejša stanovanjska hiša. Zemljišče je deloma zazidljivo (stavbnega zemljišča je 500 m2, kmetijskega zemljišča je 2000 m2). Zemljišče se nahaja ob javni cesti (dostop je zadnji kilometer makedam). Cesta je kategorizirana kot občinska in je redno vzdrževana. Zemljišče skupno obsega 2500 m2. Na parceli se nahaja stavba in gospodarsko poslopje, ki je namenjeno rušenju. Zemljišče se nahaja na ekskluzivni lokaciji, saj se nahaja na jasi med gozdovi, v neokrnjeni naravi zelenega Pohorja. Najbližja hiša je oddaljena več kot 2 km. Če ste ljubitelji neokrnjene narave, svežega pohorskega zraka in iščete zasebno lokacijo je to zemljišče primerno za vas. Zemljišče je od Rogle (do smučišča Jurgovo) oddaljeno le 5 km. Primerno za vikend ali manjši turistični kompleks (glamping). Priporočamo ogled in nakup! Cena: 15.000,00 EUR ZA DODATNE INFORMACIJE ALI OGLED POKLIČITE na 051-358-077.
Več nepremicnine.si21.com
90 m²
42.000 €
Včeraj ob 23:03
Prodam samostojno hišo v centru Oplotnice. Na parceli se nahaja še manjši objekt - garaža. Urejena je okolica in vrt hiše. Do hiše je asfaltni dostop. Hiša je primerna tako za mlade družine kot starejše osebe zaradi bližine centra in dostopnosti vse infrastrukture (šola, vrtec, zdravstveni dom, trgovina, pošta, banka, ...). Nepremičnina je zemljiško knjižno urejena in se prodaja brez bremen. Za dodatne informacije in ogled pokličite - 031338350
Več bolha.com
1 2 3 4 5 6