Parcela, Zazidljiva, Vodice, 540 m2, Prodaja

Osrednjeslovenska Vodice Vodice
540 m²
140
2017-11-30
Večbolha.com
126.8 m²
209,800
2017-11-30
Večbolha.com
57 m²
157,000
2017-12-6
opis Dvoinpolsobno stanovanje, 57 m2, v drugem nadstropju V objektu zgrajenem l. 1963 na Vodmatu prodamo dvoinpolsobno stanovanje, ki se nahaja v drugem od štirih nadstropij. V objektu ni dvigala. Površina Stanovanje obsega 54 m2 bivalne površine in 3m2 kleti. Razporeditev prostorov Stanovanje je prijetno in svetlo, obsega predsobo, kopalnico, dnevni prostor, kuhinjo z jedilnico, spalnico in kabinet. Oprema in prenova Stanovanje je bilo v celoti prenovljeno l. 2009, zamenjane talne obloge, okna, vrata, inštalacije, kopalnica, sveže pobeljeno letos avgusta. V planu je nova fasada na objektu, sredstva so že zbrana. Parkirno mesto / garaža Stanovanju pripada eno parkirno mesto za zapornico pred blokom. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – toplovod. Lokacija Objekt se nahaja v neposredni bližini celotne infrastrukture (šola, vrtec, trgovine, pekarne, zdravstveni dom, klinični center, banka, pošta, LPP, itd.). Dostop do obvoznice je enostaven in hiter. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen prosto. Primerno tudi za investicijo. Vabljeni na ogled!
Večnepremicnine.si21.com
2 sobe
59.01 m²
162,800
Včeraj ob 04:17
opis Dvo-sobno stanovanje: obsega 46,02 m2 neto stanovanjske površine ter 8,05 m2 zunanje površine (delno nadkrite). Stanovanju pripada tudi shramba v velikosti 4,94 m2 in eno parkirno mesto v garaži. Opis: Projekt se gradi v Radovljici, mestu z bogato zgodovinsko in kulturno preteklostjo, ki slovi po prijetni klimi z velikim številom sončnih dni in čistem zraku. Poleg omenjenega, kvaliteto življenja v tem mestu dopolnjujejo številne kulturne prireditve, naravne znamenitosti ter bližnje izletne destinacije. Nudi mnoge možnosti za rekreacijo in zdrav ter aktiven način življenja. Investitor je pričel z zaključno fazo izgradnje 26 oskrbovanih stanovanjskih enot. Na voljo so stanovanja v izmeri od 27m2 do 46m2 neto stanovanjske površine. Vsa stanovanja bodo vsebovala tudi teraso ali atrij ter pripadajoče shrambe. Za potrebe parkiranja so v garaži pod objektom nahajajo lastniška parkirna mesta. Programska zasnova: Višinski gabarit objekta zajema klet, pritličje ter tri nadstropja (K+P+3). V kleti objekta se nahajajo parkirna mesta in shrambe, ter skupni prostori namenjeni sprostitvenim vsebinam. V Pritličju se bo poleg 5 atrijskih stanovanj nahajal še skupni večnamenski prostor katerega glavni namenem je druženje, ter čajna kuhinja in sanitarije. Nadstropja so namenjena 21 stanovanjskim enotam. Vse etaže med seboj povezuje skupni hodnik in dvigalo. Dispozicija in oprema stanovanj je projektirana v skladu s pravilniki o minimalnih tehničnih zahtevah za graditev takšnega tipa objekta. Vsa stanovanja so tudi prilagojena za uporabo invalidskih vozičkov. Lokacija: Objekt se nahaja v neposredni bližini doma za upokojence Janka Benedika v občini Radovljica. Mikroloacija objekta ponuja čudovite odprte poglede ter zasebnost kot se za objekt takšnega tipa spodobi. Prednosti nakupa: Omejena lokalna ponudba nepremičnin, Dostopna, mirna in zelena lokacija, Režim lastniških parkirnih mest v garaži pod objektom, Manjši vila blok z majhnim številom bivalnih enot, Sodobna in moderna arhitektura, Visoki standardi bivanjske kulture, Dobra izhodišča za izlete in sprehode v naravo (bližina Bleda, Bohinja, ipd). Vseljivo predvidoma do 30.11.2017. Zgoraj navedena prodajna cena zajema: strošek nakupa stanovanja izdelanega po sistemu »ključ v roke«, pripadajoče shrambe, parkirnega mesta in zakonsko predpisan DDV. V ceni niso zajeti režijski stroški prodaje v višini 1% + DDV, ki se obračuna od prodajne cene. Za dodatne informacije o projektu in prodaji, se prosim obrnite na spodaj navedene kontaktne osebe. Aleš Železnik, 031/378-114, *** Luka Močnik, 040/622-201, ***
Večnepremicnine.si21.com
200.8 m²
249,000
2017-12-7
Na mirni lokaciji v Kašlju v Ljubljani prodamo hišo s prizidkom (v obliki dvojčka), kjer je bila prvotna hiša zgrajena leta 1972, prizidek pa v letih 1993/1994, in sicer v izmeri 200, 8 m2. Hiša in prizidek stojita na zemljišču velikosti 339 m2, pri čemer se prizidek stika s sosednjim prizidkom. Hiša obsega cca. 130 m2 (cca. 65 m2 na etažo) in prizidek cca. 70 m2 (cca. 35 m2 na etažo). Vsaka enota ima svoj ločen vhod. Razporeditev prostorov hiše: - Polklet: kurilnica, delavnica, spalnica za goste. - Visoko pritličje: vhodna veža, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na balkon, spalnica (tudi izhod na balkon), otroška soba, kopalnica. Razporeditev prostorov prizidka: - Pritičje: dnevna soba s kuhinjo in izhodom na vrt, kopalnica. - Nadstropje: 2 spalnici, balkon. Hiša je montažna, prizidek pa zidan. V letu 2000 se je na hiši obnovila fasada (dodano 5 cm izolacije). V letu 2006 se je obnovila notranjost hiše (predvsem zgornjega bivalnega dela; parketi, nova okna, streha, kuhinja, kopalnica, ...). Ogrevanje je centralno na mestni plin. Hiša in prizidek imata enoten sistem ogrevanja, elektrika in voda pa sta ločena. Gradbena dokumentacija za prizidek še ni urejena. Mogoča je legalizacija ali vzpostavitev originalnega stanja. Lastništvo v ZK je urejeno. Mogoč je takojšen prevzem. Prodaja se v večini opremljeno oz. po dogovoru. Lokacija je izredno mirna, v okolici so zgolj stanovanjske hiše. OŠ in LPP postaja je oddaljena cca. 10 min peš. Cena je okvirna in še stvar dogovora. Prodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.
Večbolha.com
2 sobe
62.2 m²
189,000
2017-12-6
opis Dvosobno stanovanje, 62,2 m2, Center V objektu zgrajenem l. 1927 v strogem centru Ljubljane prodamo dvosobno podkleteno stanovanje. Površina Površina stanovanja znaša 62,2 m2, pripada pa mu tudi ločena shramba 3,1 m2. Razporeditev in lega Stanovanje obsega predsobo z možnostjo namestitve vgradnih omar, kopalnico, velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter eno večjo, prostorno sobo. Stanovanje je obrnjeno na J-V. Oprema in prenova Stanovanje je v zaključni fazi prenove. Vsa inštalacija je napeljana na novo (elektrika, predpriprava za pametno inštalacijo, voda, kanalizacija). Stanovanju pripada ločena peč, ogrevanje se izvaja z mestnim plinom. Parkirno mesto / garaža Parkiranje je možno v okolici z dovolilnico ali v garaži (možen mesečni najem parkirišča), katere vhod se nahaja čez cesto. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – plinovod. Lokacija in infrastruktura Objekt se nahaja na izjemni lokaciji v strogem centru, temu primerno je tudi obdan z vso potrebno infrastrukturo. Stanovanje se ponaša z visokim obokanim stropom, kar naredi dnevni prostor še toliko bolj prostoren. Večji spalni prostor omogoča več kot dovolj prostora za veliko posteljo, omare, pisarniško mizo in še kaj. Kopalnica bo v celoti moderno prenovljena. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen prosto. Vabljeni na ogled!
Večnepremicnine.si21.com
3 sob
81.2 m²
219,000
2017-12-6
opis Prodamo svetlo, prostorno 3-sobno stanovanje na odlični lokaciji v Bežigradu, blizu obvoznice. Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju urejenega bloka brez dvigala. Stanovanje je funkcionalno razporejeno in obsega: predprostor, velika kuhinja z jedilnico, dnevni prostor z izhodom na zaprt balkon (4,00 m2), hodnik z vgradno omaro, kopalnica s kadjo, ločen WC, 2 spalnici. Stanovanje ima orientacijo vzhod - zahod. Brez bremen. Pripada mu parkirno mesto za rampo ter shramba v kleti. Nizki stroški, saj se zaračunava po dejanski rabi (ogrevanje na toplovod, možnost plina in voda). Vsa potrebna infrastruktura je blizu: obvoznica, šola, vrtec, LPP postaja, itd. Na voljo takoj. Vabljeni na ogled! Prodajalec pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti t.j. 2% plus DDV od pogodbeno dogovorjene cene. For sale bright, spacious 3-room apartment in a great location in Bežigrad, near the ring road. The apartment is located on the 2nd floor of a well-maintained building without elevator. The apartment is functionally arranged and comprises: anteroom, large kitchen with dining area, living room with exit to the enclosed balcony (4,00 m2), hallway with built-in closet, bathroom with bathtub, separate toilet, 2 bedrooms. The apartment has an orientation east-west. No burdens. A parking place behind barrier and a storage room in the basement belong to the apartment as well. Low expenses, since it is charged after actual usage (city heating, gas and water). All necessary infrastructure is close by: ring road, school, kindergarten, bus station, etc. Available immediately. You are invited to visit! The seller\'s sales condition is that the real estate commission of 4 % plus VAT is divided so that the purchaser pays one half of the stated commission, ie 2 % plus VAT of the agreed sales price.
Večnepremicnine.si21.com
186 m²
360,000
2017-12-1
opis Hiša dvojček, 1896 m2, Šmartno pod Šmarno goro Prodamo hišo dvojčka, na idilični lokaciji pod Šmarno goro in z neposrednim pogledom na Šmarno goro. Hiša je velika, sončna z veliko prostora in ograjenim ter lepo vzdrževanim vrtom. Hiša je zelo primerna za mlade družine, saj nudi veliko zasebnosti in prostora za igranje otrok. Hiša je grajena iz zelo kvalitetnih materialov in je ogrevana na toplotno črpalko, kar storške ogrevanja zmanjša na minimum. Hiša ima zunanjo poletno kuhinjo in veliko shrambo za kolesa, vrtno orodje in ostalo športno opremo Za hlajenje je izvedena klimatizacija prostorov skozi centralni sistem. Hiša ima tudi centralni sesalni sistem. Razporeditev prostorov: Pritličje obsega: predprostor, garderobno sobo, utility, dnevna s kuhinjo in jedilnico in izhod na vrt. Nadstropje obsega: 2 otroški sobi, kopalnico z wc, spalnico za starše in garderobno sobo in kopalnico. Parkiranje za 4 vozila je pred objektom. Nepremičnina je vseljiva takoj.
Večnepremicnine.si21.com
400 m²
495,000
2017-12-6
opis Lesce, znani in dobro obiskan gostinski lokal Oštarija MOSKVA. Zelo redki so prebivalci Zgornje Gorenjske pokrajine, ki ne poznajo ali niso slišali za to restavracija v Lescah, ki že vrsto let nudi kvalitetne in cenovno ugodne malice in kosila. Odlična kuhinja, prostorna in zelo lepo urejena restavracija, izredno veliko javno parkirišče ter lokacija dostopna z vseh smeri Gorenjske so dejavniki, ki prinašajo takšen uspeh temu gostinskemu lokalu. Lokal je bil izdelan leta 2009, torej gre za novejši gostinski lokal, ki je v odličnem stanju. Sestavljen je pravzaprav iz dveh tematskih celot: A.) v prvem delu je dnevni bar s točilnico, šankom, skladiščem za pijačo ter izhodom na gostinsko teraso, v tem delu lokala je 15 sedežev ter na pridajajočem delu teraso dodatnih 20 sedežev, B.) v drugem delu je restavracija, ki sprejme 60 gostov, z lastnim delom gostinske terase, ki sprejme dodatnih 30 gostov; k restavracijskem delu seveda sodi samostojni šank, velika kuhinja ter kletni prostori s pomožnimi prostori ter skladišči: Skupna izmera lokala je okrog 400 m2 in sicer: 1.) dnevni bar s točilnico meri 33 m2 ter terasa v izmeri 20 m2; 2.) restavracija s pomožnimi prostori in sanitarijami za goste meri 131 m2 ter terasa v izmeri okrog 40 m2, 3.) kuhinja meri 44 m2 4.) kletna etaža meri skupaj 118 m2, obsega pa shrambe, skladišča, pripravljalnico zelenjave, mesnico, pisarno in arhiv ter garderobo in sanitarije za osebje, Lokal je lepo urejen, v toplih barvah in tematsko izvirno urejen in oblikovan, izpolnjen z različnimi dodatki, ki ustvarjajo ugoden občutek in prijetno okolje. Lokal odlično posluje, možen je pregled poslovni rezultatov zadnjih let. Proda se tako kot je, z vso opremo, inventarjem, utečenim poslom, rednimi obiskovalci, prodajalec skratka prepusti utečen in dober posel novemu gostincu. Urejen prezračevalni sistem in rekuperacija ( sistem z vračanjem toplega zraka), ogrevanje lokala je preko skupne kotlovnice za celotno stavbo Zaradi velikega restavracijskega prostora in urejenega parkirišča lahko lokal sprejme tudi zelo velike zaključene družbe. Odpravite se na virtualni sprehod skozi Oštarijo Moskva na naši spletni strani www.makler -bled.si.
Večnepremicnine.si21.com
205 m²
158,000
2017-12-8
opis Pozdravljeni, tokrat vam predstavljamo del hiše s prenovljenim trisobnim stanovanjem ter s prizidkom primernim za poslovne prostore s tiho dejavnostjo. Kje: Domžale Objektivni podatki: predmet prodaje v naravi predstavlja etažirano trisobno stanovanje na 1. nadstropju ter prizidek P+M z 68 m2 tlorisne površine. Stanovanje v hiši po podatkih iz GURSa meri 69 m2 skupne površine ter zajema predsobo, kopalnico, spalnico z balkonom, otroško sobo in dnevni prostor s kuhinjo. Stanovanje je bilo v letu 2013 v celoti prenovljeno (vključno z inštalacijami) in ostaja opremljeno. Talne obloge so kombinacija laminata in plute, ogrevanje je urejeno z višje kakovostnim varčnim klima sistemom, priključek za optiko, pvc dvoslojna okna, 40 cm strešne izolacije. Prizidek je bil zgrajen leta 1995 in obsega dve etaži po 68 m2. Pritličje zajema prostor za kurilnico oz. garažo, kjer se nahaja priključek za plin ter sosednja dva prostora, ki ju je možno preurediti v večji dnevni prostor s kuhinjsko nišo in kopalnico, zaradi lege in razporeditve pa so prostori zelo primerni za preureditev v poslovne prostore za tiho dejavnost. Notranje stopnišče vas popelje do mansardne etaže prizidka, kjer se nahaja prenovljena pisarna, hodnik, ki vodi v stanovanje ter večji prostor površine cca 35 m2, ki se lahko preuredi v garsonjero in služi za oddajanje, saj ima z zunanjim stopniščem ločen vhod. Prizidek je razen pisarne neobdelan oz. v 4. gradbeni fazi. Objektu pripada 237 m2 zemljišča, za hišo stoji vrtna lopa, pred hišo pa sta dva pokrita in dva nepokrita parkirna prostora, možnost tudi še dodatnega parkirnega mesta. Nepremičnina je prosta vseh bremen. Vselitev možna takoj. Odlična priložnost! Vabljeni na ogled! Stroški posredovanja se delijo na način, da kupec nosi stroške v višini 2%+ddv. Lep pozdrav, Nina
Večnepremicnine.si21.com
2 sobe
57.9 m²
65,000
2017-12-6
opis 2 SOBNO STANOVANJE NA PTUJU Želite 2 sobno stanovanje: v neto izmeri 82, 00 m2, uporabne 57, 90 m2 v drugem nadstropju 3 etažnega bloka opečne gradnje iz leta 1952 na Ptuju? V stanovanju se je izvršilo RENOVIRANJE: - NOVA OKNA Z ROLETAMI - STAVBNO POHIŠTVO RENOVIRANO - na novo obdelano - ELEKTRIKA, na novo položeni kabli - nova instalacija - KOPALNICA - vsa instalacija in sanitarna oprema nova - NOVE TALNE OBLOGE - SVEŽA SLIKOPLESKARSKA DELA - NOVI ELEKTRIČNI RADIATORJI - NOVA OPREMLJENA KUHINJA. Stanovanje obsega: prostorno predsobo, shrambo, kopalnico z WC - jem, spalnico, kuhinjo z jedilnico ter dnevni prostor s kaminsko pečjo in z izhodom na balkon v izmeri 3, 10 m2. V stanovanju je tudi priključek za telekomunikacijo. Vse instalacije v stanovanju so bile na novo položene leta 2014. Ogrevanje je bilo do sedaj na elektriko in kaminsko peč. Možen priklop na mestni plin. K stanovanju pripada tudi kletna shramba, drvarnica in souporaba kolesarnice - skupnega prostora. Stanovanje je vpisano v ZK, lastništvo 1/1, bremen prosto. Za ogled in več informacij pokličite na 051/238 696 ali 031 554 337 ali pošljite povpraševanje na elektronski naslov, *** Z veseljem vam bomo odgovoril na vsa vprašanja in z vami opravili ogled nepremičnine. Za več informacij: Kliknite tukaj
Večnepremicnine.si21.com
10.57 m²
105
2017-12-9
Večbolha.com
2 sobe
52 m²
109,000
Včeraj ob 00:35
opis LJ - VIČ, Tržaška cesta, 52,00 m 2 , starejše meščansko stanovanje v pritličju stavbe, leto izgradnje 1903, adaptirano leta 2017. Stanovanje je neopremljeno z visokimi stropovi (3,5 m) in nudi možnost popolne preureditve po vaših željah (ureditev spalnice v višjem nivoju, prilagoditev velikosti bivalnega prostora). Stanovanju pripada klet v velikosti cca. 20m 2 ter omogoča souporabo velikega zelenega atrija. Cena: 109.000,00 EUR Vpisano v ZK ter brez bremen, odična mikrolokacija z vso infrastrukturo v neposredni bližini. Odličen nakup! KODA: P1281TR HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. – Centrala LJUBLJANA Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini pokličite na brezplačni tel . 080 87 89, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite na brezplačni tel. 080 87 89 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo . (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo !
Večnepremicnine.si21.com
148.2 m²
124,000
2017-12-10
opis V Rakičanu se prodaja nepodkletena hiša - poslovna stavba, zgrajena leta 1948. Hiša je namenjena za poslovno dejavnost (trgovina, gostinski lokal) ali za preureditev v bivalni del. Objekt je pritličen in obsega dva vhoda. En del stavbe je namenjen trgovini (trgovina cca 80 m2, pisarna, skladišče), drugi del stavbe gostinskemu lokalu (sanitarije, kuhinja, skladišče, lokal, terasa). Stavba ima urejeno skupno kotlovnico, možnost priklopa plina. Za stavbo se nahaja stavbno zemljišče v velikosti 473 m2. Vpisano v ZK.
Večnepremicnine.si21.com
136.3 m²
94,900
2017-12-12
MURSKA SOBOTA prodamo stanovanjsko hišo v velikosti 136, 30 m2 neto površine in gospodarsko poslopje v velikosti 78, 10 m2, zgrajena leta 1951 in celotno obnovljena leta 1993, z zazidljivim zemljiščem v velikosti 825 m2. OPIS NEPREMIČNINE: Hiša ime kletni prostor primeren za shrambo in kurilnico na olje. V pritličju je kuhinja z jedilnico, shramba, dnevna soba, spalnica in kopalnica z bano in WCjem. V prvem nadstropju pa so tri sobe in prostor primeren za kopalnico. Hiša ima urejeno tudi damit fasado. Priključki so vsi to je elektrika, mestni vodovod, kanalizacija, kabelska TV in CK na olje z možnostjo preureditve na trda goriva. Nepremičnina se prodaja po sistemu videno-kupljeno. Hiša se nahaja na obrobju Murske Sobote, na lepi in mirni lokaciji. Hiša se nahaja na ravnini, dostop je urejn po asfaltni cesti. V neposredni bližini se nahaja nakupovalni center, avtobusna postaja, restavracija. Najbližja šola ter vrtec sta od hiše oddaljena le cca. 2 km. Prav tako se v neposredni bližini nahaja tudi splošna bolnišnica in avtosectni priključek. V bližnjih Moravskih Toplicah, oddaljenih cca. 10 km, se nahaja termalno kopališče s hotelsko in turistično ponudbo. V bližnji okolici so urejene kolesarske steze. Oddih v naravi predstavljata tudi bližnji jezeri Kamenšnica ter Bukovniško jezero. Mesto Murska Sobota skozi vse leto ponuja številne kulturne, športne prireditve. Ima bogato gostinsko ponudbo, številne gostinske lokale, hotele, ter številne kulturne znamenitosti. Od najbližje avstrijske meje je Murska Sobota oddaljena cca. 17 km. Za ogled in več informacij pa prosim pokličite na številko 031 632 637
Večbolha.com
2 sobe
43.6 m²
120,000
2017-12-2
opis Nove Jarše, dvosobno stanovanje, 43,60 m2 V obnovljenem stanovanjskem bloku, zgrajenem l. 1970 v Ljubljani, Nove Jarše, prodamo zelo lepo in l. 2016 adaptirano dvosobno stanovanje, ki se nahaja v najvišjem, 13. nadstropju. Površina Stanovanje obsega skupno 43,60 m2 površine, od tega 35,10 m2 bivalne površine, 7,30 m2 balkona in 1,20 m2 shrambe v kleti objekta. Razporeditev in lega Stanovanje obsega predsobo s hodnikom, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico z izhodom na balkon, ki se razteza po celi dolžini stanovanja, manjšo spalnico, v kateri je prostor za posteljo dimenzij 160 x 200 in manjšo garderobno omaro, ter kopalnico. Južna lega. Oprema in prenova Objekt je zelo lepo vzdrževan, v letu 2016 je bila izvedena energetska obnova, blok ima novo fasado z izolacijskim ovojem, ter obnovljeno streho. Stanovanje je zelo dobro vzdrževano, v letu 2016 so bile obnovljene talne obloge, obnovljen balkon, protivlomna vrata. Stanovanje se prodaja delno opremljeno (kuhinja in kopalnica) in je takoj vseljivo. Parkirno mesto / garaža Parkiranje je urejeno v okolici objekta, kjer je zadostno število parkirišč. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – toplovod. Nizki tekoči stroški. Lokacija in infrastruktura Stanovanje se nahaja v urejeni stanovanjski soseski v Novih Jaršah v bližini nakupovalnega središča BTC. V neposredni bližini je celotna infrastruktura (vrtec, šola, trgovine, banka, pošta, LPP ), kar zagotavlja prijetno in udobno bivanje. Dostop do obvoznice je enostaven in hiter. Dodatno Vpisano v ZK, brez bremen. Vabljeni na ogled!
Večnepremicnine.si21.com

Hiša, Vrstna, Ljubljana mesto, Bežigrad, 148,6 m2, Prodaja

Osrednjeslovenska Ljubljana Ljubljana - Bežigrad
148.6 m²
450,000
2017-11-30
Večbolha.com
3 sob
112.01 m²
4,000
Včeraj ob 00:36
opis V Stari Ljubljani s pogledom na Ljubljanico, sedež Univerze Ljubljana, Šustarski most in neposredna bližina tromostovja, mestne hiše, ljubljanske promenade, tržnice, dobrih restavracij, itd., prodamo mansardno stanovanje od temeljev obnovljeni staromeščanski hiši z dvigalom. Stanovanje obsega predsoba, kopalnica, bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in delovnim kotičkom, kabinet/garderobna soba, dve spalnici povezani z balkonom, shramba ter dve frčadi. Ogrevanje preko mestnega toplovoda. Za dodatne informacije in ogled nas prosim pokličite. Pogoj prodajalca je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% pogodbene vrednosti + 22% DDV. Apartment for sale in Ljubljana old town. Building has na elevator. In Old Ljubljana, overlooking the Ljubljanica River and the headquarters of the University of Ljubljana, the immediate vicinity of The Triple Bridge, The City Hall, Ljubljana promenade, good restaurants, etc. Apartment consists of entrance hall, bathroom, living room with kitchen, dining place and working desk, cabinet / walk in closet, two bedrooms connected with balcony, storage and two roof windows. Central city heating system. For more information please do not hesitate to contact us. The interested client has been made aware of the payment of commission in the amount of 2% of the sales price + VAT
Večnepremicnine.si21.com
525 m²
795,000
2017-12-8
opis Posredujemo pri prodaji "legendarne" kranjskogorske Milke, enega prvih gostinskih objektov v našem najbolj eminentnem smučarskem središču, ki je z leti preraslo v center visokogorskega turizma, ter kraj kjer termalni turizem zagotavlja obiskovalce skozi celo leto. V zadnjih dveh letih je občina uredila brežine jezera Jasna z namenom ureditve kopališča, naredili so pomole, lesene podeste za sončenje in vsebinsko popolnili lepoto narave s kulturnim programom (izvajalci resne glasbe igrajo na plavajočem splavu, ki se počasi pomika po površini jezera. Objekt deluje kot BUTIČNI HOTEL - prenočišča (apartmaji z zajtrkom), strežejo hrano samo gostom, ki so prenočili, (včasih pa so tudi dnevnim obiskovalcem in gostom, ki so prespali v drugih objektih) vendar so obseg dejavnosti prilagodili svojemu zdravstvenemu stanju), od koder so prekrasni pogledi v smeri poti na Vršič, do znamenite RUSKE KAPELICE, okoliške gorske vršace, jezero Jasna in še in še. Prenočišča so večinoma razprodana vnaprej tujim agencijam (Anglija), za sprotne obiskovalce pa se sproti preverja morebitna razpoložljivost sob. Obrat kapitala zagotovljen v petih - sedmih letih. Možna razširitev kapacitet na dvakratnik obstoječega stanja. Na razpolago je dodatni prostor (prostor nekdanje diskoteke - sedaj ni v uporabi) kjer je možno urediti dodatne apartmaje ali jih prilagoditi za ponudbo wellness storitev tako gostom pensiona kot zunanjim obiskovalcem. Na dvorišču je samostojen objekt, ki je primeren za ponudbo sladoleda in prigrizkov dnevnim obiskovalcem kopališča na jezeru Jasna. V letu 1995 je bila prenovljena elektrika, plinska napeljava, prezračevalni sistemi, sisem CK, kopalnice, talne obloge, stavbno pohištvo, vodovodne inštalacije, odtoki, grelna telesa in stopnišče. Leta 2010 pa so bila prenovljena okna v 3. nad., stavbno pohištvo in talne obloge v 2. in 3. nad., žlebovi ter delno talne obloge v 1. nad. Izolacija je Baumit, streha je betonska, žlebovi so pocinkani. Lastna merilna mesta za plin, elektriko in vodo. Na željo lastnikov, da ne motite delovnega ritma in miru gostov vaša vprašanja naslovite na nas telefonsko ali z elektronsko pošto. Ponudbeni pogoj prodajalca : Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame obveznost plačila v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV. SPOŠTOVANI, OBIŠČITE NAŠO NOVO SPLETNO STRAN. Izdelali smo jo izključno za vas, kjer vam lahko ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.
Večnepremicnine.si21.com
1,728,000
2017-12-7
opis Prodamo skladiščni prostor v poslovni coni BTC na Letališki ulici, v neposredni bližini AC (Ljubljana ring). Lokacija nudi enostaven dostop in številne priložnosti za opravljanje poslovne dejavnosti. Objekt je bil zgrajen leta 1990, sestavljen je iz večjega skladiščnega dela / visoko-regalno skladišče (višina stropov 8m) in manjšega pisarniškega prostora. Parkiranje je urejeno pred objektom na zunanjih parkirnih mestih. Dostop za tovorna vozila je urejen. V prodajno ceno ni vključen 22% DDV.
Večnepremicnine.si21.com
414 m²
349,000
2017-12-5
Večbolha.com
1 sobi
43.6 m²
120,000
2017-12-4
opis Nove Jarše, enosobno stanovanje, 43,60 m2 V obnovljenem stanovanjskem bloku, zgrajenem l. 1970 v Ljubljani, Nove Jarše, prodamo zelo lepo in l. 2016 adaptirano enosobno stanovanje, ki se nahaja v najvišjem, 13. nadstropju. Površina Stanovanje obsega skupno 43,60 m2 površine, od tega 35,10 m2 bivalne površine, 7,30 m2 balkona in 1,20 m2 shrambe v kleti objekta. Razporeditev in lega Stanovanje obsega predsobo s hodnikom, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico z izhodom na balkon, ki se razteza po celi dolžini stanovanja, manjšo spalnico, v kateri je prostor za posteljo dimenzij 160 x 200 in manjšo garderobno omaro, ter kopalnico. Južna lega. Oprema in prenova Objekt je zelo lepo vzdrževan, v letu 2016 je bila izvedena energetska obnova, blok ima novo fasado z izolacijskim ovojem, ter obnovljeno streho. Stanovanje je zelo dobro vzdrževano, v letu 2016 so bile obnovljene talne obloge, obnovljen balkon, protivlomna vrata. Stanovanje se prodaja delno opremljeno (kuhinja in kopalnica) in je takoj vseljivo. Parkirno mesto / garaža Parkiranje je urejeno v okolici objekta, kjer je zadostno število parkirišč. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – toplovod. Nizki tekoči stroški. Lokacija in infrastruktura Stanovanje se nahaja v urejeni stanovanjski soseski v Novih Jaršah v bližini nakupovalnega središča BTC. V neposredni bližini je celotna infrastruktura (vrtec, šola, trgovine, banka, pošta, LPP ), kar zagotavlja prijetno in udobno bivanje. Dostop do obvoznice je enostaven in hiter. Dodatno Vpisano v ZK, brez bremen. Vabljeni na ogled!
Večnepremicnine.si21.com
4 sob
209.95 m²
459,566
2017-12-8
opis Novogradnja, štirisobno stanovanje, 209,95 m2, pritličje V novozgrajenem nizko energetskim objektu, ki bo dokončan konec leta 2017 in kateri se nahaja na elitni lokaciji v Rožni dolini na Žaucerjevi 1, prodamo štirisobno stanovanje, ki se nahaja v pritličju. Zaradi premišljene zasnove objekta je pri stanovanju možna variantna tlorisna rešitev. Dotičnemu stanovanju pripada bivalni vrt s pokrito teraso in odkrito teraso ter shramba v izmeri 8 m2. Površina Stanovanje obsega 111,56 m2 bivalne površine, 85,46 m2 terase, od tega je 5,97 m2 pokrite terase, 48,08 je odkrite terase ter 8,26 m2 shrambe. Skupne površine je 218,21 m2. Parkirno mesto in garaža Pripadata mu dve parkirni mesti v podzemni garaži pod objektom. Parkirni mesti sta vključeni v ceno. Razporeditev in lega stanovanja Stanovanje obsega predprostor z garderobo, odprt dnevno bivalni del z jedilnico z izhodom na teraso, spalnico z izhodom na teraso, dve sobi z izhodom na balkon, hodnik z utilityem, ter dve kopalnica, od tega ima ena izhod na teraso. Oprema Stanovanje je opremljeno s pametnimi inštalacijami, rekuperacijo, katera zagotavlja nižje stroške ogrevanja. Cena je z DDV. Lokacija Stanovanje se nahaja v najsodobnejšem varčnem stanovanjskem objektu z energetsko izkaznico B2, v katerem se nahaja 12 stanovanjskih enot ter garažna hiša pod objektom. Objekt ima tudi lastno zaprto in varovano otroško igrišče. Infrastruktura Objekt se nahaja znotraj mestnega obroča v bližini katerega je vsa potrebna infrastruktura za udobno in sproščeno bivanje (osnovna šola, vrtec, fakultete, pošta, lekarna, banke, trgovine, gostinski lokali, sprehajalne in zelene površine). Lokacija združuje prednosti bivanja v prestižnem delu mesta z redko možnostjo neposrednega stika z urejenimi rekreacijskimi površinami. Odlična lokacija nudi hiter dostop do obvoznice kot tudi do centra mesta. Dodatno Investitor si pridržuje pravico do spreminjanja cene! Slike notranjosti ne odražajo dejanskega stanja in so namenjene le boljši predstavi prostora! Vabljeni na ogled! Новостройка, четырехкомнатная квартира, площадью 156,5 кв.м., первый этаж На первом этаже нового здания с низким потреблением энергии, который будет достроен в конце 2017 года продается четырехкомнатная квартира. Объект находится в элитной части города, Рожной долине. Объект построен по типу городских вилл с обилием зелени. Объект отличается малым количеством этажей. Функциональность объекта позволяет создать индивидуальные решения для каждой квартиры. Каждая квартира включает в себя покрытые террасы или лоджии. За квартирой закреплена кладовка, площадью 8,5 кв.м. Площади Площадь квартиры составляет 156,55 кв.м., жилая площадь составляет 111,56 кв.м., площадь балкона составляет 13,92 кв.м., площадь террасы – 15,83 кв.м., площадь покрытой части террасы составляет 7,98 кв., а площадь кладовки составляет 8,26 кв.м. Парковка За квартирой закреплены два парковочных места на подземной парковке жилого комплекса. Стоимость парковки включена в стоимость квартиры. Планировка Квартира включает в себя прихожую с гардеробом, просторную гостиную с выходом на террасу, спальню с выходом на террасу, две комнаты с выходом на балкон, коридор, где располагается уборная, ванную комнату также с выходом на террасу, а также еще одну ванную комнату. Оборудование Квартира оборудована системой умный дом, а также системой рекуперации воздуха, что позволяет сократить расходы на отопление. В стоимость включен НДС Местоположение Квартира находится в современном жилом комплексе с энерго показателем В2. Комплекс составляют 12 квартир и подземная парковка. На территории комплекса есть собственная огороженная детская площадка. Инфраструктура Объект находится внутри центрального кольца. Рядом есть вся необходимая инфраструктура для комфортной жизни (школа, детский сад, факультеты высших учебных заведений, аптека, банки, магазины, почта, места для прогулок и зеленые площади). Местоположение сочетает в себе жизнь в элитном районе, в то же время обеспечивает возможность наслаждаться природой. Выезд на кольцевую автодорогу находится недалеко от объекта, что позволяет быстро добраться до строгого центра города. Дополнительно Инвестор оставляет за собой право изменять цены Приглашаем на осмотр! NOVA STANOVANJA NA ELITNI LOKACIJI (Žaucerjeva ulica 1) OPIS: Na odlični lokaciji pri Rožni dolini na Žaucerjevi ulici 1 se končuje gradnja 12 nadstandardnih stanovanj različnih velikosti, ki bodo zgrajena v dveh ločenih objektih. Stanovanja bodo zgrajena po tipu mestnih vil, z nizko etažnostjo in gradnjo v zelenju. Objekt bo etažnosti K+P+2. Stanovanja bodo razporejena v pritličje, nadstropje in terasno etažo. Tlorisi so izjemno funkcionalni, vgrajeni bodo materiali visoke kakovosti. ZASNOVA: Manjša stanovanjska enota meri cca. 45 m2 neto stanovanjske površine, medtem ko se večje enote raztezajo med 90 in 140 kvadratnih metrov. Vsakemu stanovanju pripada tudi atrij, terasa ali loža ter shramba. Shramb je 12, po ena na stanovanje, velikosti shramb so med 8 in 30 m2. Shrambe so mehansko prezračevane. Večjim stanovanjem pripadata po dva parkirna mesta, manjšemu pa eno parkirno mesto. Vgrajena je zvočna in toplotna izolacija. Okvirji oken so leseni z zunanjimi ALU maskami. Ogrevanje stanovanj je talno. Vir toplote za ogrevanje sta skupni toplotni črpalki. Toplotni črpalki omogočata tudi hlajenje bivalnih prostorov. Za prezračevanje stanovanj so v vsakem stanovanju vgrajene individualne prezračevalne naprave s funkcijo rekuperacije. LOKACIJA: Lokacija vila bloka je več kot idealna, saj se nahaja tako v bližini avtocestnega priključka, kot tudi v bližini centra Ljubljane. Mikroloacija objekta ponuja odprte poglede ter zasebnost. Prednosti nakupa: Dostopna, mirna in zelena lokacija, Lastniška parkirna mesta v garaži pod objektom Sodobna in moderna arhitektura, Visok standard bivanjske kulture (samo 12 stanovanjskih enot), možnost sodelovanja pri izbiri materialov, nizkoenergijska gradnja pokrite terase Vseljivo predvidoma do konca februarja 2018. Cena na m2 že od nekoliko manj kot 2900 EUR z vključenim DDV - jem. Za več informacij nas kontaktirajte preko elektronskega naslova: *** ali na telefonsko številko: 01/560 30 50.
Večnepremicnine.si21.com
3 sob
63 m²
58,000
2017-12-5
PRODAMO: Benedikt, 3-SS stanovanje, 62, 7m2 ( klet 4, 8m2; balkon 3, 4m2), l.2003, Lega ( Vzhod), pritličje. EI: razred C. Kurjava na elektriko z kvalitetnimi Beha radiatorji. Možno tudi na plin. V stanovanju je tudi inverterska klima. Parkirišče je pred vhodom v blok. Lahko se preuredi v prostorno dvosobno stanovanje. Vsa potrebna infrastruktura v radiusu 100 m. Stanovanje je funkcionalno razporejeno, lahko dostopno, svetlo in ga z veseljem priporočamo. KODA: P11333BE HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. - Poslovna enota MARIBOR Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini smo dosegljivi v poslovni enoti MARIBOR, Tržaška cesta 40, oz. pokličite na brezplačni telefon 080 87 89, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o., in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite brezplačen tel. 080 87 89 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo. (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo !
Večbolha.com