Če bi jo morali opisati le z eno besedo - hiperaktivna. Česa vsega ona ne počne, medtem ko je tudi najmanj deset ur na dan v službi. Kadar ne vodi podjetja in rešuje razne zaplete in zagate, prijateljem in strankam ureja kredite, posreduje pri prodaji in oddaji, celo posreduje pri prodaji podjetij, vendar mnogokrat ničesar ne zaračuna. Kakor za prijatelje in znance, bi tudi za stranke naredila vse in še več, od organiziranja čiščenja do prenove, od cenitve do gradbenega dovoljenja, za tujce vse od davčne številke do ustanovitve podjetja. Dobro organizirana in profesionalna, vendar ji zaradi preobilice dela včasih kakšna stvar malo uide iz urnika, za kar pa se neverjetno dobro odkupi s svojo simpatičnostjo. Velikokrat dela tudi ob vikendih, saj je veliko kupcev za njene nepremičnine v glavnem iz osrednje Slovenije, ki čez teden nimajo časa, tako pa izkoristijo krajši oddih na Obali še za kakšen ogled. Zaradi dobrega poznavanja angleškega jezika ter pasivno italijanskega, nemškega in ruskega jezika, zelo dobro sodeluje tudi s tujci. Prav tako je v neverjetno dobri kondiciji, ki jo vzdržuje s športnimi aktivnostmi, treningi in z druženjem z bližnjimi prijatelji. prodamo 3 sobno stanovanje, ki se nahaja v 3. nadstropju bloka, zgrajen leta 1980, brez dvigala, natančneje na Liminjanski cesti. Stanovanje je delno obnovljeno in sicer leta 2005 je bila obnovljena kopalnica (keramika, vodne inštalacije, kopalniška oprema), leta 2017 so bila zamenjana vsa okna. Potrebno je osvežitve, je pa idealno za manjšo družino. Obsega: predprostor, ločen wc, dnevni prostor z jedilnim delom (dostop na balkon) in kuhinjo- iz kuhinje je dostop na manjši, zastekljen balkon, ki služi kot utility, izhod na balkon ( SV lega), manjša soba, spalnica, in kopalnica s kadjo. Stanovanju pripada še shramba, vpisano v ZK, prevzem možen po dogovoru. V neposredni bližini je osnovna šola in vrtec, športna dvorana, do centra Lucije le par minut hoje. Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv. Vabljeni na ogled!
v bližini osnovne šole Lucija
3 sobe
82 m²
170.000
Včeraj ob 11:46
Večagencia.si
opis: GROSUPOLJE;Dole pri Polici;Prijetna hiša klasične gradnje je na mirni lokaciji, oddaljeni od AC priključka Šmarje-Sap 6,5 km in od AC priključka Grosuplje 8 km. Dostop je mogoč prek Stare vasi ali prek Panc. Ima odprt razgled na okoliške travnike, obdana je z gozdom, dostop pa je urejen po asfaltirani poti. Sestavljena je iz treh etaž: Pritličje (utility z vsemi priključki za dodatno kopalnico, kurilnica, delavnica, večnamenski prostor), nadstropje (kopalnica, dnevni prostor s kuhinjo in izhodom na poklito ložo, mansarda (3 spalnice, kopalnica, loža). Ogrevanje je možno na toplotno črpalko, peč na vpihovanje in plin (butan). Hiša ima tudi Telekomov priključek, je vpisana v zemljiško knjigo in je brez bremen, vseljiva pa po dogovoru. Lepo ovabljeni na ogled!
Osrednjeslovenska, Grosuplje
156 m²
169.000
Včeraj ob 11:38
Večsvet.si
TRZIN , 206 m2, samostojna, zgrajena l. 1976, adaptirana l. 2010, 510 m2 zemljišča, P+1, zelo svetla in funkcionalno razporejena samostojna hiša na odlični lokaciji v neposredni bližini celotne infrastrukture, CK-zemeljski plin, optika, ZK urejeno, vseljiva po dogovoru, prodamo. Cena: 409.000,00 EUR Razporeditev prostorov: PRITLIČJE - predprostor z vgradno garderobno omaro, hodnik, dnevni prostor z kuhinjo in jedilnico in izhodom na atrij, soba za goste, wc, kopalnica, utility, večnamenski prostor- trenutno fitness soba NADSTROPJE - hodnik, tri spalnice - od tega ena večja oz. starševski apartma z izhodom na balkon, wc-kopalnica, garderobna soba OKOLICA - iz dvorišča dostop do večnamenskega prostora, ki je trenutno namenjen shrambi, lahko tudi pisarna, delavnica... Nadstrešek za dva avtomobila, ob hiši še dodaten prostor za shranjevanje. Parcela je sončna, z nekaj drevesi in otroškimi igrali. Hiša je bila v letu 2010 popolnoma obnovljena (celotna notranjost, okna, vrata, inštalacije, fasada, streha). Hiša se nahaja v mirnem, urejenem okolju samostojnih hiš. Je v neposredni bližini celotne infrastrukture (trgovina, avtobusna in železniška postaja, šola, vrtec, banka, pošta...). DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. – Šmartinska cesta 134a – Ljubljana Za več informacij o nakupu predmetne nepremičnine pokličite na tel. 064 22 99 22 ali 01 292 60 22 , pisarna družbe DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. in se dogovorite za sestanek z osebnim nepremičninskim svetovalcem. V primeru prodaje Vaše nepremičnine pokličite v pisarno družbe na številko 064 22 99 22 ali 01 292 60 22 in se dogovorite za termin sestanka. Ker si zaslužite najboljše!
Osrednjeslovenska, Trzin
206 m²
409.000
11. 5. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Na odlični lokaciji, nad zaprto cesto Koper-Izola, se prodaja, še nevseljeno, nadstandardno stanovanje.V garaži se nahajata dve parkirni mesti, iz katerih se je mogoče z dvigalom pripeljati direktno v stanovanje. Strop v stanovanju je visok cca 5m, z možnostjo postavitve galerije, 20-25m2.Stanovanje ima teraso z odprtim pogledom na morje.Oddaljenost od morja je cca 600m.Stanovanje se prodaja brez posrednika.
Koper Koper žusterna,Obalno-kraška
2 sobi
70 m²
205.000
15. 5. 2018
Večbolha.com
Opis Štirisobno, dupleks, 119 m2, v drugem nadstropju, Škofljica center V objektu zgrajenem l. 2011 v centru Škofljice prodamo svetlo in sončno štirisobno dupleks stanovanje, orientirano proti Krimu. V objektu ni dvigala. Površina Stanovanje obsega 113 m2 bivalne površine in 6 m2 balkona ter cca 5m2 kleti, 1 parkirno mesto v garaži ter 1 zunanje parkirno mesto. Stanovanje se nahaja v večstanovanjskem objektu z upravnikom. Razporeditev prostorov Stanovanje obsega v spodnjemu delu predsobo, kopalnico, dnevno bivalni del ter kuhinjo, izhod na ložo ter 2 spalnici, v drugi etaži pa veliko spalnico. Orientirano je na J, sončno in svetlo, pogled iz stanovanja je proti Krimu. Oprema in prenova Stanovanje je praktično novo, lepo opremljeno in prijetno. Parkirno mesto / garaža Stanovanju pripada 1 parkirno mesto v garaži in 1 zunanje parkirno mesto. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – plinovod, talno gretje. Lokacija Objekt se nahaja v neposredni bližini celotne infrastrukture (šola, vrtec, trgovine, pekarne, zdravstveni dom, banka, pošta, LPP, itd.). Dostop do obvoznice je enostaven in hiter. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen prosto. Prodajni pogoj: kupec plača polovico provizijske obveznosti v višini 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene. Vabljeni na ogled! klima talno ogrevanje zemeljski plin domofon optika loggia shramba v kleti garaža parkirno mesto zemljiška knjiga
Osrednjeslovenska, Škofljica
4 sobe
119 m²
209.000
Včeraj ob 11:38
Večmreza.com
V 4-stanovanjski stavbi na zelo zanimivi lokaciji v Šmartnem pod Šmarno goro prodam samostojna enoto - prizidek k hiši registriran kot poslovni prostor. Zelo primeren za lep duplex poslovni apartma s svojih vhodom in zasebnostjo za poslovanje in občasno bivanje. Popolnoma samostojna enota z lastnim vhodom, v prostoru dovod za vodo, elektriko, odtok, svoje ostrešje, skratka prava hišica v malem. Prodaja se neizdelana, adaptacijo izvede kupec zato je notranja razporeditev možna po lastni želji, uporabi in kreativnosti.Že odrejen prostor za WC/kopalnico, mini kuhinjo ter velik spalni prostor, ki je v mansardi tako, da ostane spodaj veliko prostora za dnevno dejavnost. Nepremičnina je etažirana in zemljiško knjižena, parkirni prostor je poleg. Lokacija je izredno primerna za ljudi, ki so radi mobilni saj je takoj ob uvozu/izvozu na avtocesto v vse smeri.Poleg je stavba pošte, šole, postajališče MPP št. 8, ki vozi v center, pohodne poti na Šmarno goro in zelene površine. Info na: 070 68 74 75
Ljubljana Šiška Šmartno pod šmarno goro,Osrednjeslovenska
20 m²
25.000
11. 5. 2018
Večbolha.com
METLIKA, Bušinja vas, čudovita samostojna kmečka hiška, zgrajena leta 1780, obnovljena 2005, K+P, 48, 7 m2, 5.221 m2 zemljišča. Unikatna bivalna hiška s kaščo, kozolcem in lopo dajejo pridih avtohotonosti tistega časa. Vsi objekti imajo uporabno dovoljenje, vpisano v ZK, bremena prosta, Ei: ni potrebna, prodamo. Cena: 86.750, 00 €. Naj vas očara pravljična hiško s svojo zgodbo. KODA: P1076BV HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. - Poslovna enota NOVO MESTO Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini smo dosegljivi v Poslovni enoti NOVO MESTO, Novi trg 10, oz. pokličite na brezplačni tel. 080 87 89, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o., in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite na brezplačni tel. 080 87 89 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo. (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo !
Metlika Bušinja vas,Jugovzhodna Slovenija
48.7 m²
86.750
14. 5. 2018
Večbolha.com
Nepremičnino odlikuje izjemna lokacija, ki stanovanjsko hišo postavlja neposredno ob desni breg reke Savinje. Kratek sprehod skozi mestni park vam omogoča takojšen dostop do centra mesta. V bližini se nahaja dovolj zelenih površin, rekreacijske poti, Anski vrh, veslaški klub Špica in mestni park . Klasična dvostanovanjska hiša obsega 3 etaže - polklet in dve bivalni etaži, v vsaki je kopalnica. Hiša je dobro vzdrževana in takoj vseljiva. Kupec ne plača provizije in ogledov. Ekskluzivna prodaja.
Savinjska,Celje
188 m²
158.000
10. 5. 2018
Večkapitol.si
Je ravna, pravokotne oblike. Po dostopnih podatkih je območje namenjene površinam podeželskega naselja - nizka prostostoječa stavba. Na parceli stoji starejša hiša (potrebna osvežitve oz obnove) ter pomožni objekt. Lokacija je mirna in zelena lokaciji, v bližini je LPP postajališče. Vpisano v zemljiško knjigo, vabljeni na ogled. Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.mka.si . Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirate, za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na e naslov ***
Lj. Vič-Rudnik LJ-Vič,LJ-mesto
220.000
15. 5. 2018
Večnepremicnine.mka.si
LJUBLJANA - ŠIŠKA, ČERNETOVA ULICA, dvosobno stanovanje, l. 1963, 4/4 nad., v velikosti 56 m2 bruto površine, balkon, v stanovanju so bila l. 2012 adaptirana okna in kopalnica. Stavba nima dvigala. Stanovanje obsega dnevno sobo, kuhinjo z jedilnico in ločeno spalnico. Stanovanje ima pogled na park in južno lego. Vpisano v ZK ter brez bremen. KODA: P1282SI HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. – Centrala LJUBLJANA Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini pokličite na brezplačni tel . 080 87 89, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite na brezplačni tel. 080 87 89 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo . (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo !
Šiška Šiška
56 m²
135.000
Včeraj ob 11:37
Večhisanepremicnine.si
Na samem začetku naselja Polule je naprodaj hiša dvojček, ki je bila v zadnjih 10 letih deležna večje prenove. Zamenjana so bila vsa okna, vhodna vrata, streha, centralna kurjava na plin, radiatorji, oba dimnika, nov števec za elektriko ter nova fasada s paroprepustno izolacijo. Urejen je priklop na Telemachovo kabelsko omrežje. Hiša je do pred kratkim bila dvostanovanjska, vendar jo je lastnik lepo povezal v enostanovanjsko. Pri obnovi je ohranil vso infrastrukturo, tako, da jo je po potrebi enostavno spremeniti nazaj v dvostanovanjsko. Prostori so lepo razporejeni, omogoča bivanje družini z več otroki ali večgeneracijsko sobivanje. Prav tako je lahko zanimiva tudi s poslovnega vidika, saj nudi možnost izdelave pisarne kot tudi delavnice za kakšno mirnejšo obrt saj je po celi dolžini podkletena. Zraven hiše je garaža, nad katero je narejena velika lepa terasa, ter vrt z visokimi gredami, mini sadovnjakom in manjšim kurnikom. Parcela nudi zasebnost in odmik od vrveža, čeprav je na peš razdalji od vseh pomembnih vsebin. Do mestnega parka je 5 min.hoje, Savinjo pa opazujete s terase in balkona. Hiša je vseljiva po dogovoru. Ponujamo vam možen dogovor za takojšen odkup vašega stanovanja.
Savinjska, Celje
252 m²
140.000
16. 5. 2018
Večnepremicnine.si21.com
LJUBLJANA-TRNOVO-MIVKA, 5 in večsobno stanovanje, 185,2 m2 (od tega cca 42 m2 stopnišča), l.1869, temeljita prenova 2001, 100 m2 parcela,prodaja se stanovanje v dvostanovanjski hiši z domiselno izkoriščenostjo prostora in lastnim vhodom.Razporeditev omogoča dve ločeni gospodinjstvi. Privlačno za oddajanje, ker sta možna 2 "apartmaja". Razporeditev: pritličje-hodnik, 1 etaža: dnevno bivalni del z prostorno kuhinjo in jedilnico ter izhodom na balkon, kabinet, kopalnica, 2 etaža: 3 spalnice od tega ima ena spalnica "walk-in closet"-garderobni prostor, prostorna kopalnica z banjo in tuš kabino. Hodnik izkoriščen z vgradnimi omarami. Zelo prijetno stanovanje z dobro energijo. Ogrevanje na mestni plin. Prodaja se opremljeno. Pred hišo manjše tlakovano parkirišče, ki se deloma lahko uredi tudi v vrt. EI-E, vpisana v ZK. 10 min do strogega centra, v bližini Ljubljanice, narave. Vsa potrebna infrastruktura v neposredni bližini ( LPP, AC, OŠ, trgovina, restavracije, banka, pošta, petrol) Vredno nakupa. Cena : 286.000,00 eur. KODA: P1034TR HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. – Centrala LJUBLJANA Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini pokličite na brezplačni tel. 080 87 89, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite brezplačni tel. 080 87 89 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo. (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo !
Center Trnovo
185.2 m²
286.000
Včeraj ob 11:40
Večhisanepremicnine.si
opis Pozdravljeni, na izredni lokaciji, le 30 min od prestolnice, v sklopu novejšega večstanovanjskega objekta, ponujamo poslovni prostor. Objektivni podatki objekta v katerem se nahaja poslovni prostor: Fasada je sestavljena iz toplotne izolacije (10cm) in tankoslojne kontaktne fasade. Večstanovanjska stavba je priključena na plinsko postajo, ki je locirana v bližini objekta. Vir ogrevanja so kombinirani stenski plinski grelniki nameščeni v vsakem stanovanju, ki preko stenskega razdelilnika ogrevajo radiatorje nameščene po prostorih. Regulacija temperature v prostorih je izvedena s stenskim termostatom.
Južna Primorska, Divača, Divača
32.14 m²
48.000
Včeraj ob 11:40
Večatrium-nep.si
NOVA GORICA, ČEPOVAN, MIRNA LOKACIJA, ČUDOVIT RAZGLED, 92, 2 m2, samostojna, l.1792, parcela 9.547 m2, potrebna obnove, stara kmečka peč, nova greznica, vodnjak, parcela v terasah, urejena kamnita okolica hiše, čebelnjak, vrtiček, sadno drevje, urejen pomožen objekt, obnovljen l. 2012 s kuhinjo, toaletnim prostorom in sobo. Kamnita hiša skupaj s pomožnim objektom ponuja možnost preživljanja prostih dni. Z obnovo pa si lahko uredite vaš novi dom v objemu narave in tišine, le 20 min iz Nove Gorice. Do letališča Ronchi je 45 min. *** *** HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. - Poslovna enota NOVA GORICA Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini smo dosegljivi v poslovni enoti NOVA GORICA, poslovna stavba HIT, Delpinova 7a, oz. pokličite na brezplačni tel. 080 87 89, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o., in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite brezplačni tel. 080 87 89 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo. (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo !
Nova Gorica Nova Gorica ČEPOVAN,Goriška
92.2 m²
65.000
Včeraj ob 11:41
Večbolha.com
Prodamo primestno hišo, ki jo odlikuje odlična lokacija in velika parcela na južnem vznožju Jožefovega hriba, tako, da omogoča lahek dostop do mesta. Hiša obsega pritličje, nadstropje in neizdelano mansardo. V pritličju so garaža, kurilnica, priročna kopalnica ter 2 sobi . V 1.etaži, ki je bivalno urejena so kuhinja z dnevnim prostorom ter izhodom na balkon ( vse obrnjeno na sončno stran), kopalnica in 2 sobi. Pred hišo je velik parkirni prostor, za hišo pa sončna zelenica kjer stoji zidana lopa. Dostop do hiše je po asfaltirani cesti v slepi ulici. Hiša je vzdrževana. PVC okna in kritina so bila menjana leta 2001. Ogrevanje je urejeno na CK-olje. Kanalizacija je javna. Pokličite za ogled in dodatne informacije 041/796-366.
Savinjska,Celje
92 m²
112.500
Včeraj ob 11:37
Večkapitol.si
Na mirni lokaciji prodamo moderno 3 sobno stanovanje , ki po podatkih GURS-a meri 71, 5m2 + kletni prostor v izmeri 2m2. Stanovanje se nahaja v pritličju stanovanjske stavbe zgrajene leta 1975. Razporeditev prostorov: obsega predprostor, spalnico, kuhinjo, kabinet oz. otroško sobo, ter veliko dnevno sobo. Stanovanje se prodaja z vso opremo (nova kuhinja, predsoba, spalnica, dnevna soba itd) oziroma po dogovoru. Je izjemno svetlo, prostori so dobro razporejeni in oddaja pozitivno energijo. Oprema je novejša in kakovostna. Vhodna vrata stanovanja so protivlomna in imajo video domofon/nadzor (vidi se, kdo se nahaja pred vašimi vhodnimi vrati). Okna pvc. Po tleh položeni laminati ter ploščice. Ogrevanje je daljinsko (delilniki toplote na radiatorjih, kotlovnica na Lavi, dobavitelj Energetika Celje ). Voda se ogreva z električnim bojlerjem. V neposredni bližini (100m-200m) so vrtec, osnovna šola, trgovina, lekarna, pošta itd. Parkiranje možno na parkirišču pred objektom. Vredno ogleda! Pokličite za več informacij! Kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 0, 5% pogodbene vrednosti +22%DDV PRODAMO MODERNO 3 SOBNO STANOVANJE
Ostalo Celje,Celje
3 sobe
72 m²
115.000
12. 5. 2018
Večbolha.com
Maribor Kamnica Kamnica,Podravska
381.18 m²
104.850
18. 5. 2018
Večbolha.com
PORTOROŽ - POGLED NA MORJE - REDKA PRILOŽNOST NA NEPREMIČNINSKEM TRGU V Portorožu prodamo samostojno hiško, ki nudi pogled proti Portorožu in morju. Hiša razpolaga s 121 m2 uporabne površine ter stoji na zemljišču velikosti 536 m2. Bila je zgrajena leta 1950, prenovljena v letu 1983 ter tekom let uporabljena v počitniške namene, zato je potrebna osvežitve, možna pa je tudi nadomestna gradnja. Razgiban tloris se razprostira v dveh etažah - vsaka etaža ima svoj ločen vhod. V zgornji etaži se trenutno nahaja štirisobno stanovanje z lastno veliko teraso iz katere se odpira pogled na morje in Portorož. V spodnji etaži pa manjše stanovanje in večja shramba. Za objektom se nahaja zemljišče velikosti 296 m2, ki je v lasti Občine in bi ga bilo mogoče odkupiti ter s tem povečati veličino nepremičnine. Mir, pogled na morje, razgiban tloris so le peščica lastnosti, ki jih ta nepremičnina nudi. Vabljeni na ogled! POGOJ NAKUPA NEPREMIČNINE: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + DDV na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + DDV.
Piran/Pirano, Portorož
121.2 m²
536.000
Včeraj ob 11:39
Večvila-portoroz.si
Istarska županija, Novigrad, Novigrad
33 m²
69.000
Včeraj ob 11:40
Večatrium.si
Ostalo Motnik,Osrednjeslovenska
203 m²
150.000
15. 5. 2018
Večbolha.com
ID oglasa: 490281016-120 Ogled oglasa na strani ponudnika Na odlični lokaciji v podeželskem kraju Sedraž (pri Laškem) je naprodaj prostorna družinska hiša z garažo in ateljejem. Hiša zgrajena leta 1982 meri 121,8 m2 uporabne površine (238,75 m2 neto tlorisne površine) in se prodaja skupaj z zemljiščem v velikosti 967 m2, na katerem stoji še nezahteven gospodarski objekt velikosti 42 m2. Meje parcele so urejene. Dostop je asfaltiran, cesta pa je pozimi redno plužena. Ima sončno lego, usmerjenost na sever/jug. Oddaljenost od obeh bližnjih kopaliških ter zdraviliških krajev Laško ter Rimske Toplice znaša 6 oziroma 3,5 km. Parcela je skoraj povsem v ravnini, obenem pa nudi odličen razgled na okoliško pokrajino ter številne sprehajalne ali kolesarske poti. Hiša ima naslednje prostore: Pritličje (56,6 m2) - predsoba (5,3 m2), kuhinja (8,6 m2), soba (14,7 m2), kopalnica (6,7 m2), kurilnica (14,3 m2) ter shramba (6,9 m2). Nadstropje (66 m2) - predsoba (6,1 m2), wc (0,9 m2), hodnik (5,5 m2), stopnišče (3,2 m2), shramba (1,5 m2), kopalnica (3,3 m2), kuhinja z jedilnico (15,2 m2), dnevna soba (14,7 m2) ter spalnica (15,6 m2). Mansarda še ni povsem izdelana in tako prepuščena željam in potrebam kupca (notranje dimenzije - 8 m x 8,4 m). Poleg hiše se nahaja še 21,6 m2 velika garaža in nad njo 17, 65 m2 velika nadzidava oz. atelje z balkonom. Hiša (P+1+M) ima klasično opečno gradnjo (spodaj kamen) z dvema montah ploščama. Narejena je hidroizolacija objekta. Zunanje stene so neizolirane (klasična ometana fasada), streha pa je bila v celoti obnovljena leta 1998 (bobrovec; narejen zračni most z izolacijo 20 cm mineralne volne). Okna na stavbi so starejša lesena, v prizidku pa novejša (l. 2010) plastična, dvoslojna s termopan zasteklitvijo (tudi vrata). V pritličnem delu je bila leta 2005 v celoti renovirana kopalnica vključno z inštalacijami. Po tleh so položene ploščice. V bivalnem delu je po tleh položen ali klasičen parket ali topli pod. Ogrevanje je urejeno centralno s pečjo na olje iz l. 1997 (2 x 2000 l cisterni). Za ogrevanje vode v poletnem času se lahko uporablja električen grelnik vode. V dnevni sobi je za ogrevanje prostorov nameščena tudi starejša krušna peč. Objekt ima vse potrebne priključke (elektrika, telefon, kabelska). Vodovod upravlja krajevna skupnost, kanalizacija pa je urejena z greznico (v načrtu je priključitev na javno kanalizacijo in javni vodovod). Gradbena dokumentacija je pridobljena, zk stanje je urejeno ter prosto bremen ali dolgov. Kupec ne plača provizije. Vljudno vabljeni na ogled! Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Laško Laško,Savinjska
239 m²
110.000
13. 5. 2018
Večsalomon.si
Na Kamenščaku pri Ljutomeru prodamo gradbeno parcelo velikosti 6584 m2 z možnostjo nakupa posamezne parcele cca. 8 arov po ceni okoli 6500€. Za natančne podrobnosti kliknite na oglas. Agencija kupcem ne zaračunava provizije! OPOZORILO! Kupcem NI potrebno plačati plačila za posredovanje zato brez skrbi in kar na dan z vprašanji! Na Kamenščaku, pri kapeli, prodamo gradbeno parcelo velikosti 6.584 m2, ki se nahaja ob lokalni cesti Ljutomer - Sv. Tomaž in ima obliko podolgovatega stožca. Dostop do cestišča je urejen saj je pri Kapeli odcep z lokalne ceste v notranjost naselja in s te ceste se bi izvedli uvozi na zemljišče. Parcela je sončna in sosednje stavbe so dovolj daleč oddaljene od roba zemljišča, da ne motijo sončnost celotne parcele. Parcela ima rahel, 10 stopinjski, naklon proti vzhodu in 15-20 stopinjski naklon proti severu. Je v celoti komunalno neopremljena vendar vsi potrebni komunalni priključki potekajo ob cestišču, ki poteka skozi naselje. Možnost gradnje individualnih stanovanjskih hiš, kaj več o tem pa lahko vidite v priloženi lokacijski informaciji občine Ljutomer. Celotna parcela je sestavljena iz treh parcelnih številk. Meje so urejene in nepremičnina nima nikakršnih bremen! Nekateri mejniki obstajajo, drugi so bili skozi leta izgubljeni. Možnost nakupa posamezne parcele in sicer par. št. 785/4, k.o. Kamenščak v velikosti 675 m2 za ceno 4.725 EUR, par. št. 785/5, k.o. Kamenščak v velikosti 813 m2 za ceno 6.504 EUR in par. št. 785/6, k.o. Kamenščak v velikosti 823 m2 za ceno 6.584 EUR. Prodajalci nosijo stroške davkov ob prodaji nepremičnin in agencijskih stroškov, kupec nosi stroške prepisa za nakup nepremičnin. Za dodatne informacije oz. ogled Vas prosimo, da se obrnete na navedenega nepremičninskega posrednika.
Območje: Ljutomer Tomaž Poredoš Tomaž Poredoš Poglejte si našo ponudbo Kliknite tukaj Uporaba piškotkov na naši spletni strani
17.813
Včeraj ob 11:37
Večpropertyslovenia.si
V objektu zgrajenem leta 1963, prodamo 2 sobno stanovanje, ki se nahaja v osmem od petnajstih nadstropij. Meri 64,70 bruto površine in obsega: predsobo, spalnico, kuhinjo z jedilnim prostorom, dnevno sobo z izhodom na balkon, kopalnico z wcjem. Stanovanje se prodaja opremljeno. Parkiranje je možno pred stavbo. V bližnji okolici se nahaja celotna infrastruktura. Vpisano v ZK, prosto bremen. Vabljeni na ogled. Cena: 150.800 EUR Koda: K56 Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV).
Ljubljana, Bežigrad, Savsko naselje
2 sobi
64.7 m²
150.800
11. 5. 2018
Večnepremicnine.si21.com
229 m²
150.000
15. 5. 2018
Večbolha.com