Rače - Fram

Rače - Fram
Prodamo tri zazidljive parcele z uporabnim gradbenim dovoljenjem in idejnim projektom za gradnjo enostavnovanjske stavbe.
Včeraj ob 11:28 c21.si
180.000 €

Maribor, Malečnik

Maribor, Malečnik
Prodajamo 4-sobno stanovanje v centru Malečnika, z razgledom na dravsko dolino in Pohorje. Nahaja se na sončni legi, 7 minut vožnje do centra Maribora, ki je oddaljen manj kot 4 km. Stanovanje se nahaja v 1. nadstopju objekta z dvema stanovanjema. Na izjemni lokaciji ponuja želeno zasebnost in prostornost. PROSTORI: hodnik, kopalnica, WC, spalnica, dve otroški sobi, kuhinja z jedilnico in manjša soba DODATNO: velika in sončna terasa, dva parkirna mesta, paviljon (pokrita miza s klopjo),... ETAŽIRANO: Kurjava in elektrika sta ločeni. Kurjava je na lesne pelete, gorilnika sta novejša (2013). Poraba na sezono je v etaži 3500kg. Dodatno možno tudi segrevanje s kaminsko pečjo v dnevnem prostoru. Možna je tudi sprememba na olje. Stene so debele (zidak in pol - 45cm). Nad etažo je položeno 10cm trdega tervola, v kleti pa je na stropu položenih 5cm stiropora.V bivalnih prostorih je položen parket, drugje pa ploščice. Leta 2010 so bila zamenjana vsa okna in vrata (AJM). Streha je dobro vzdrževana, na njej je položena betonska opeka. Hiša ima tudi dva paviljona za kvalitetno preživljanje prostega časa (eden na V, drug na JZ). Stanovanje je pozicionirano na začetku Malečnika, kar po odprtju Meljske galerije omogoča hiter prevoz do centra Maribora (7 minut do Glavnega trga). V bližini se nahajajo šola z igriščem, vrtec in pošta, avtobusna postaja. Poti so urejene s pločnikom, vse do mesta. V bližini so šola, vrtec, avtobusna postaja, igrišča, gozdovi in nenazadnje center Maribora. Vpisano v ZK in etažirano. Priporočamo nakup.
23. 02. 17 01:17 c21.si
4 sobe
110.0 m²
79.000 €

Tujina

Tujina
Prodamo počitniški objekt, polovica dvojčka, ki zajema dva 3 sobna stanovanja. LOKACIJA: - Smokvica Kompotska pri Klenovici, Novi Vinodolski, pod Jadransko magistralo, urejena okolica - 3 vrsta od morja, do koder vodi vaška potka, cca 150 m - mediteranska klima poleti, vetrovna planinska klima pozimi OBJEKT: Je klasično grajen, vse preurejeno,predelano in zaključeno v letih 2005 do 2007 (nova električna napeljava, talno gretje, vodovod). Velikost objekta je 270 m2 in stoji na parceli, velikosti 375 m2. Nahaja se kot zadnji v slepi ulici. Zajema tri etaže: - klet, kjer so pomožni objekti in garaža - pritličje s 3 sobnim stanovanjem (2 spalnici, kopalnica, kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom, pokrita terasa) - nadstropje s 3 sobnim stanovanjem (2 spalnici, kopalnica, kuhinja z jedilnico, manjša shramba, odprta terasa), dostop do podstrešja, ki je še neizdelano. UGODJE Objekt je sodobno in kvalitetno zasnovan, v celoti opremljen, prostori so klimatizirani, pozimi ogrevani preko talnega gretja. Okolica je urejena in nudi prijetno bivanje v poletnem in zimskem času. Ob podpisu prodajne pogodbe za predmetno nepremičnino, plača del stroškov posredovanja ter davek na promet nepremičnin kupec.
23. 02. 17 01:18 c21.si
5 sob
270.0 m²
300.000 €

Ljubljana, Center

Ljubljana, Center
V centru mesta v popolnoma prenovljeni štiristanovanjski Vili Šmartinka, na odlični lokaciji blizu kliničnega centra prodamo svetlo in sodobno dizajnersko opremjeno trosobno mansardo stanovanje s pripadajočim parkirnim prostorom pred hišo in atrijem za hišo. Stanovanje poleg estetike odlikuje odlična funkcionalna razporeditve, širina prostorov ter zelo nizki obratovalni stroški ( ogrevanje, topla voda, elektrika). Primerno je za družino ali posameznike, ki potrbujejo udobje bivanja ali investitorje, ki bi stanovanje namenili oddaji. Zaradi bližine bolnišnic in zdravstvenih ustanov je primerna za osebe, ki so poslovno vezane na delo v zdravstvu oz. spremljajočih dejavnostih v medicini. Stanovanje sestavljajo velik vhodno komunikacijski prostor, dnevna soba s kuhinjo in jedilnico, spalnica, soba in kopalnica s toaleto. Zaradi odlične izolacije in toplotne črpalke, je bivanje v stanovanju zelo prijetno. Poleg celotne zamenjane instalacije ponuja možnost kabelskega in internetnega optičnega priključka. ZK je urejena. Vseljivo je takoj po plačilu kupnine. Vabljeni, da nas obiščete v naših poslovnih prostorih v Ljubljani, kjer vam lahko predstavimo celotno stanovanje in možnosti finančnega nakupa. V primeru, da ustreza vašim glavnim zahtevam se naknadno dogovorimo tudi za fizični ogled. Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca (2% + DDV) in kupca (2% + DDV).
23. 02. 17 01:17 c21.si
3 sobe
177.4 m²
295.000 €
opis Prodamo 2-sobno pritlično stanovanje v Šiški v soseski Belle vie Tivoli. V neposredi bližini stanovanja je vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, pošta, trgovina, itd.) ter park Tivoli in center Ljubljane. Stanovanje obsega predprostor, kuhinjo z dnevnim prostorom v velikosti 29,32 m2, spalnico ter kopalnico. Stanovanje ima tudi ložo v izmeri 22,34 m2. Pripadata mu tudi dve parkirni mesti v kletni etaži in shrambo v velikosti 8,22 m2. For sale a 2-bedroom apartment in Šiška in the neighborhood Belle Vie Tivoli. All the necessary infrastructure is in the vicinity (school, kindergarten, post office, shop, etc.) The apartment is in the close proximity to the Tivoli park and the center of Ljubljana. The apartment comprises entrance hall, kitchen and living room in the size 29,32 m2, bedroom and bathroom. The apartment has a loggia measuring 22.34 m2. It has two parking spaces in the basement and storage room in the size of 8.22 m2.
21. 02. 17 15:02 nepremicnine.si21.com
62.27 m²
187.226 €
opis Prodamo večje trisobno stanovanje na Cesti Cirila Tavčarja na Jesenicah. 85,4 m2 obsega hodnik, kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo, kopalnico, wc, spalnico, otroško sobo, balkon ter kletni prostor. Vgrajena nova PVC okna 2005 nova protivlomna vhodna vrata, vgrajeni novi radiatorji 2005. Prenovljena fasada in streha na stavbi. Ogrevanje CK na števec.
21. 02. 17 15:01 nepremicnine.si21.com
85.4 m²
73.000 €

Gorenjska, Kranj, Golnik

Gorenjska, Kranj, Golnik
Podroben opis Prodamo prostorno 4 sobno stanovanje na Golniku . Popolnoma renovirana stavba, stanovanju pripada terasa, shramba in 2 zunanji parkirni lastniški mesti (poleg stanovanja). Stanovanje obsega velik hodnik, kjer je dovolj prostora za omare, 2 otroški sobi, spalnico (z lasno kopalnico), kopalnico, kuhinjo v povezavi z dnevno sobo. Prodaja se že delno opremljeno, kot je tudi razvidno iz slik. V kolikor vam pritličje slučajno ne ustreza, potem vam lahko ponudimo skoraj identična stanovanja v drugem nadstropju ali v mansardi. Za več informacij ali ogled lahko pokličete 031/307-057.
13. 02. 17 14:25 nepremicnina.si
4 sobe
89.0 m²
164.000 €
opis Prodamo poslovni prostor v Slovenski Bistrici Poslovni prostor je lociran 300 metrov od strogega centra Slovenske Bistrice. Do avtocestnega križa, ki povezuje Slovensko Bistrico z Mariborom, Celjem in Ljubljano je vsega 1 km. Poslovni prostor je velikosti 186 m2 in je lociran v poslovnem objektu zgrajenem leta 1995. Poslovni prostor sestavlja več pisarn v prvem nadstropju. Poslovnemu prostoru pripada souporaba predprostora s sanitarijami ter parkirišča pred objektom.
16. 02. 17 05:00 nepremicnine.si21.com
186.0 m²
130.000 €

Hiša, dvojček

Podravska, Maribor, Koroška vrata
opis Pozdravljeni, Predstavljam, vseljivo, lepo vzdrževano stanovanjsko hišo v Mestu Maribor, na elitni lokaciji. KJE: MARIBOR – VRBANSKI PLATO OBJEKTIVNI PODATKI: Hiška ima 263 m2 neto tlorisne površine in stoji na parceli v izmeri 492 m2. Grajena je bila leta 1954 in obnovljena pred kratkim. Stavba je lahko tudi dvostanovanjska. Ogrevanje sanitarne vode in objekta je urejeno s plinsko, etažno centralno kurjavo (peč Junkers). Tlak je parket, v kopalnici in sanitarijah pa kvalitetna keramika. Na terasi je položen granit. Stavbno zemljišče je pvc. V bližini je vsa infrastruktura. Lokacija omogoča lepe sprehode po Kamniškem drevoredu, Kalvariji, mestnem parku. Med prostim časom lahko kolesarite po bližnjih gričih, kot je npr. Sv. Urban itd… Oglejte si priložene fotografije. Za ogled pokličite Rozman Daniela na gsm. 041/649-685 RAZLOG PRODAJE: lastnica nepremičnino prodaja, ker je več ne potrebuje. Lep pozdrav, Daniel Rozman, nepremičninski posrednik, z vami že od leta 1998
20. 02. 17 20:53 atrium-nep.si
263.0 m²
365.000 €

Zemljišče, poslovno

Podravska, Pesnica, Pesnica pri Mariboru
opis Na voljo vam je izjemna priložnost nakupa zemljišča v poslovni coni Dobrenje, ki jo odlikuje izjemna lokacija saj je tik ob stičišču dveh najpomemnejših avtocest Maribor - Dunaj (E59) in Maribor - Budimpešta (A5). Zemljišče je dostopno iz urejene asfaltne ceste, ob kateri je vodovod, elektro omara z direktnim dovodom iz trafo postaje je na zemljišču. Zemljišče je bilo kakovostno utrjeno in tamponirano z 1m prodnato podlago, ter do celote ograjeno. Tako pripravljeno zemljišče lahko takoj pričnete koristiti za lastne potrebe. Po prostorskem planu je FSI 0,6 kar vam omogoča postavitev 3200 m2 velikega objekta. Možna je menjava za manjše nepremičnine. K oglaševani ceni je potrebno dodati še 22% DDV.
21. 02. 17 15:01 atrium-nep.si
510.000 €
opis V zdraviliškem kraju Topolšica je naprodaj zelo funkcionalno razporejeno 4S (2+2) stanovanje. Stanovanje ima V-Z lego in se nahaja v poslovno stanovanjskem objektu (v pritličnem delu je trgovina in picerija, v zgornjem delu pa 7 stanovanj). Sama lokacija objekta je v bližini term Topolšica in vam tako zraven prijetnega bivanja v mirnem kraju, omogoča tudi razvajanje v tamkajšnjih termah (lahko pa stanovanje kupite kot investicijo in ga oddajate gostom term), bližnja narava – hribi, pa vam omogočajo uživanje v daljših sprehodih ali pohodih. Sam blok je bil zgrajen l. 1992, ima tri etaže in je zelo razgibanega videza- sovpada v naravno okolje Topolšice in okoliškega hribovja. V pritličju zgradbe je skupna kolesarnica, ob zgradbi je prostor urejen kot »piknik« prostor – sicer skupen ampak ga lahko uporabljajo vsi stanovalci), v prvi etaži pa je skupen prostor za sušenje perila. Na objektu je bila v l. 2014 menjana streha (tegola), takrat so tudi bila zamenjana vsa strešna okna (lesena Fakro, vsa imajo zunanja senčila, delno tudi notranje pliseje), izvedena je bila tudi izolacija podstrešja oz mansarde – 30 cm izolacije, tako da je stanovanje tudi energetsko varčno (EI je D-73 kwh/m), ostale stvari pa se sproti obnavljajo in sanirajo. Samo stanovanje se nahaja v mansardi in ima po podatkih GURS 95,5 m2 površine dela stavbe oz. je to tudi uporabna površina stanovanja (nad stanovanjem pa je še prostor, ki ima sicer dostop preko »zložljivih« stopnic iz hodnika, vendar sta v tem nadstropju samo dva stanovanja, sta si ga soseda sporazumno razdelila in ga tako lahko uporabljate kot shrambo, ki vam predstavlja kar nekaj m2 dodatne uporabne površine). Stanovanje se nahaja v mansardi oz 2/2 nadstropij, sama mansarda daje stanovanju še poseben čar in obsega predprostor – hodnik, kopalnico z wc-jem (kopalna kad, umivalnik, prostor za PS), kuhinjsko nišo (kuhinja je delno opremeljena in lahko ostane v stanovanju in je zajeta v ceni – leseni deli, steklokeramična plošča, napa in sušilni stroj), večji osrednji prostor, ki zajema jedilnico in dnevno sobo (v dnevni sobi je možno z narediti balkon) in tri sobe (spalnice – v spalnici je večja vgrdana garderobna omara oz. otroške sobe). Stanovanje je klimatizirano, lepo ohranjeno in ni potrebe za takojšnja vlaganja v stanovanje (razen beljenje in oprema). Pred blokom je dovolj parkirnih mest. V stanovanju so vsi priključki. Stanovanje je ogrevano daljinsko in ima toplovod (radiatorji so bili delno zamenjani l. 2014 in imajo termostatske ventile ter števce porabe, vendar so se lastniki dogovorili, da se ogrevanje plačuje po kvadraturi, poraba tople in hladne vode pa po številu oseb; strošek za 4 osebe je poleti cca. 60 EUR, pozimi pa cca. 130 EUR). Stanovanje je možno kupiti tudi po sistemu najema z obvezo odkupa; pogoji so ob dogovoru plačati cca 10% are, nato mesečno cca 400€ (ki se vam ob ustreznem dogovoru lčahko v celoti štejejo v odkupno vrednost) in dokup po cca 2 letih. Tako dejansko že imate lastno stanovanje, ki ga prvi dve leti brezobrestno odkupujete, nato pa si uredite financiranje za preostanek kupnine. Sama lokacija vam omogoča da imate »pri roki« vse pomembne institucije (vrtec, šola, trgovine, bolnica, zdravstveni dom,....), do term vas loči krajši sprehod, če pa si želite v naravo, pa vam priporočamo sprehode po okoliških hribih. Skratka za vse ki si želite funkcionalno stanovanje po izredno ugodni ceni in na lokaciji, ki vam omogoča mirno družinsko življenje pokličite za več informacij oz. ogled na 041/538-419.
16. 02. 17 04:58 nepremicnine.si21.com
95.5 m²
75.000 €
opis Na parceli se nahaja izvir z možnostjo priklopa vode, hišica za bivanje, kamin in lopa za orodje. Urejen dostop do parcele, nedaleč od lokalne ceste, 15 minut do morja. Urejena zemljiška knjiga, edini lastnik, tri parcele v izmeri 1369 m2 + 621m2 + 803m2 (skupaj 2819 m2), brez možnosti posamične prodaje.
9. 02. 17 04:56 nepremicnine.si21.com
47.923 €
Odlična lokacija za tiste, ki iščejo svoj mir, vendar vseeno ne želijo živeti v izolaciji!Funkcionalno urejena stanovanjska hiša ima pritličje, nadstropje in mansardo; zgrajena l.1985(kvalitetna gradnja-masivno zidana); hiša je bila delno adaptirana 2008; leži na zemljišču 5.096 m2; Hiša se nahaja v stanovanjskem naselju individualnih enodružinskih hiš, vendar ne v strnjenem. Lokacija je zelo lepa, sončna in mirna,nekoliko odmaknjena od lokalne ceste Kapele-Župelevec. Vsi priključki; CK-plin . Hiša ima eno večjo teraso v nadstropju, kjer lahko preživite prijetne trenutke po napornem dnevu in letno utico na dvorišču, če se želite skriti pred sončnimi žarki in se družiti s prijatelji ob pripravi hrane. Na dvorišču stoji tudi gospodarsko poslopje, v katerem je priročna delavnica, kurilnica in prostor za spravilo orodja, kosilnice ipd. Na parceli je veliko različnega sadnega drevja, okrasnih grmičkov in rož. Vselitev možna po dogovoru. Pritličje:dnevna soba, kabinet, kuhinja, wc Nadstropje:spalnica, dve otroški sobi, dnevna soba , kopalnica,stopnice Mansarda:odprt prostor Zaradi odlične lokacije in ugodne cene- vam priporočamo ogled in nakup. Ponudbeni pogoj prodajalca: kupec plača del plačila za posredovanje v višini 2% od prodajne cene + DDV.
13. 02. 17 17:41 ta-bu.si
190.0 m²
59.000 €

Motovun

Motovun
V idiličnem turistično zelo atraktivnem mestecu Motovun, prodamo tipično Istrsko kamnito štirinadstropno hišo. Hiša je pozicionirana pod južnim obzidjem srednjevekega mesteca in ima odličen razgled na vinograde in Istrsko gričevnato pokrajino. Glede na lepote, blago klimo in unikatnost mesteca, je Motovun magnet za turiste, ki si želijo doživeti Istrski Kras in njegovo kulinarično ter kulturno ponudbo. Zaradi bližine meje s Slovenijo in Italijo, je lokacija zelo zanimiva za ljudi, ki spozavajo tradicionalno kulturno povezanost med deželami ter iščejo varno in hkrati unikatno življensko okolje. Je idealno izhodišče za Istrska turistična obmorska mesteca. Novigrat je oddaljen 28 km, do Poreča 30 km,... Priložnost ponujamo vsem investitorjem, ki si želijo hišo nameniti prestižni celoletni oddaji hiše ali apartmajev v turistične namene ali jo preurediti v manjši in donosen hostel z dodatno ponudbo. Hišo sestavlja pritličje v izmeri 43 m2, I. nadstropje v izmeri 44,7 m2, II. nadstropje v izmeri 43,6 m2 in mansardni del v izmeri 25,6 m2. Hiši pripada vrt in dvorišče v izmeri cca 20 m2. Investitor lahko hišo prenovi po lastnih idejnih zasnovah s tem, da mora biti zunanjost hiše v skladu s predpisi prenove kulturne dediščine mesta Motovun. V hiši je elektrika, voda in kanalizacija. Notranji prostor je razdeljen v štiri etaže z lesenimi medetažnimi konstrukcijami ter lesenim stopniščem. Vsaka etaža razen mansarde ima dva prostora. V pritličju je kamin, ki ga lahko investitor ustrezno uporabi za ogrevanje hiše. Nepremičnina je ZK urejena in brez bremen. Vse zainteresirane vabimo v prostore naše agencije v Ljubljani, kjer se lahko dogovorimo za ogled lokacije. Poskrbimo za celotno izvedbo nakupa in prenos lastništva na Hrvaškem ter ob tem uredimo vso potrebno dokumentacijo. Vabljeni, da si ogledate tudi našo preostalo ponudbo nepremičnin na Hrvaškem in Sloveniji www.C21. si.
9. 02. 17 15:02 c21.si
7 sob
176.9 m²
155.000 €
V Bežigradu, na atraktivni a mirni lokaciji, prodamo 2ss, zgrajeno leta 1984 v skupni izmeri 105 m2 (od tega terasa 42 m2, shramba v kleti 2,70 m2). Stanovanje je obrnjeno proti vzhodu in nudi lep pogled na manjši zeleni park. Notranji prostori se delijo na hodnik, kopalnico s kadjo, sobo, kuhinjo z jedilnico in večji bivalni prostor, katerega je možno pregraditi na dva prostora. Stanovanju pripada velika terasa, ki je na enem delu pokrita z manjšim nadstreškom. V neposredni bližini so banka, lekarna, supermarket, avtobusna postaja in postajališče "BicikeLJ". Stanovanju pripadata klet in pokrito parkirišče. Vabljeni k ogledu.
65.0 m²
169.000 €
opis Prodamo lastno zemljišče, parcelna številka 596, v skupni izmeri 701 m 2 ki se nahaja v k.o. Ribno v kraju Koritno na Bledu. Zemljišče je predvideno za gradnjo enostanovanjske hiše s pripadajočo zunanjo ureditvijo skladno z odlokom o zazidalnem načrtu za Območje urejanja Koritno – Polica. Zemljišče v naravi predstavlja travnik, na manjšem delu zemljišča se nahaja gozd, del je v naklonu. Predstavlja zemljišče na samem začetku ureditvenega območja. Na širšem območju je bila leta 2016 izvedena in zaključena komasacija, kjer se je na novo oblikovalo več parcel ter začrtali dostopi na omenjenem območju. Zemljišče ni komunalno opremljeno. Gradnja celotne infrastrukture je predvidena za leto 2018, ki jo bo izvedla Občina. Dostop je urejen preko lokalne asfaltne ceste. Cena vključuje 22% DDV. Ponudbo nepremičnin iz celotne skupine HETA si lahko ogledate na www.aaaplatform.com/en/real-estate-land .
16. 02. 17 05:03 nepremicnine.si21.com
146.949 €
Želite zgraditi svoj novi dom na lepi, ravni in sončni lokaciji, obdani z naravo? Le nekaj km od BTC-ja v Dragomlju prodamo več zazidljivih zemljišč za gradnjo stanovanjskih hiš v velikosti od 530m2 do 730 m2. Zemljišča se nahajajo blizu nove osnovne šole in vrtca Dragomelj ter ob cesti Šentjakob- Domžale in uvoza na obvoznico. Ob zemljišču teče tudi urejen potoček Pšata. Zazidljiva zemljišča imajo na parceli vse priključke in 2/3 poravnanega komunalnega prispevka, izvedeni so tudi vsi dostopi, asfaltirana cesta katera bo v upravljanje predana Občini Domžale. Kupci parcel si lahko poljubno izrišejo in postavijo hišo v skladu z veljavnimi prostorski akti. Vabljeni k ogledu.
600.0 m²
144.000 €
opis LJ-Moste, 2-sobno stanovanje v vila bloku s 6 stanovanji, ter z lastniškim parkirnim mestom za rampo. Stanovanje je opremljeno, klimatizirano, velik balkon z žaluzijami, električna etažna peč ( nizki mesečni stroški), vzhodna stran. Stanovanju pripada še urejen kletni prostor. Nepremičnina je brez bremen, vpisano v ZK, vsa infrastruktura v neposredni bližini ( šola, vrtec, zdravstveni dom, avtobusna postaja...) KODA: P1282MP HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. – Centrala LJUBLJANA Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini pokličite na tel . 01/256 37 50, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite tel. 01/256 37 50 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo . (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo !
21. 02. 17 15:09 nepremicnine.si21.com
49.4 m²
129.000 €
V Spodnjem Brniku prodamo zemljišče s pravnomočnim gradbenim dovoljenjem za gradnjo stanovanjske hiše z nasanitvijo. Gradnja obsega 9 aparmajev za oddajanje. Lokacija zemljiča je tik ob krožišču v Spodnjem Brniku. odaljenost od letališča dva km, od smučišča Krvavec osem km, od Kranja šest km, poslovne cone Šenčur tri km, od poslovne cone Moste - Žeje štiri km. Možen dokup še dodatnega nepozidanega stavbnega zemljišča v velikosti 555 m2. Cena: 99 EUR/m2 Vabljeni na ogled.
13. 02. 17 17:46 ta-bu.si
853.0 m²
99.000 €
V modernem, novozgrajenem objektu Eko srebrna hiša za Bežigradom, prodamo trisobno stanovanje, ki se nahaja v osmem nadstropju energetsko varčnega objekta zgrajenega leta 2014. Stanovanje s prodajno površino 90,36m2 obsega 82,72m2 bivalne površine, 4,11m2 balkonske površine in 3,53m2 kleti. Pripadata mu dva parkirna mesta v podzemni garaži pod objektom. Stanovanje obsega predsobo, wc, odprt dnevno bivalni del s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo z izhodom na balkon, spalnico, otroško sobo ter kopalnico s kadjo. Stanovanje nudi čudovite panoramske poglede na okolico, ima J-V lego, je zelo svetlo in sončno. Cena je z ddv, brez parkirnega mesta. Eko Srebrna hiša je najsodobnejši energetsko varčen stanovanjsko poslovni objekt z energetsko izkaznico razreda A, v katerem je 128 različno velikih stanovanj z balkonskimi ložam, terasami in podzemnimi garažami. Nahaja se nahaja znotraj mestnega obroča za Bežigradom ob Dunajski cesti v bližini WTC-ja, oziroma 300m pred severnim priključkom na obvoznico in le 3,5km od središča mesta. Večina stanovanj ima lep pogled na Ljubljanski grad, Kamniško Savinjske Alpe, Julijske Alpe s Triglavom in Škofjeloško hribovje Območje je s centrom mesta neposredno povezano z javnim mestnim potniškim prometom (proga št. 6, 6b, 8 in 11). V bližnjem naselju BS3 je osnovna šola, glasbena šola ter dva vrtca, pri čemer otrokom na poti ni potrebno prečkati večjih prometnih poti. Prav tako so v bližini srednje šole in številne fakultete. V neposredni bližini sta dve pošti, lekarna, banka SKB, trgovine, gostinski lokali, veliko sprehajalnih poti, kolesarske steze in zelen pas ob Savi, center Stožice, hipodrom (jahanje), tenis center, kopališče Laguna,…Odlična lokacija nudi hiter dostop do nakupovalnega središča BTC kot tudi do centra mesta.
90.36 m²
351.892 €
opis Na odlični lokaciji v Pradah posredujemo pri prodaji udobnega in popolnoma opremljenega dvosobnega stanovanja. Stanovanje se nahaja v pritiličju leta 2006 na novo zgrajene dvostanovanjske hiše. Iz manjše predsobe je dostop do funcionalno opremljene kopalnice in naprej do ostalih delov stanovanja. Bivalni del sestavljata prostorna in udobna dnevna soba ter moderna kuhinja z jedilnico. Kuhinja je v celoti opremljena (steklokeramična kuhalna plošča, pečica, pomivalni stroj, hladilnik). Spalni del predstavlja spalnica z vgradno omaro in zakonsko posteljo. K stanovanju spada tudi izjemno prostorna shramba. Ogrevanje je izvedno preko radiatorjev in centralne električne peči. Stanovanje ima svoje števce za elektriko in vodo ter zelo nizke povprečne mesečne stroške v višini cca. 100 evrov (voda+elektrika+komunala). Parkirna mesta so pred objektom na ulici. Do centra Kopra je cca 2 km. Vrtec, šola in trgovina so oddaljeni cca 350 m. Odlična lokacija in ugodna cena, vredno ogleda in nakupa!
15. 02. 17 16:55 nepremicnine.si21.com
49.5 m²
120.000 €

Maribor, Pobrežje, Cesta XIV. divizije

Maribor, Pobrežje, Cesta XIV. divizije
V Mariboru, na Pobrežju, prodamo 1,5 sobno stanovanje. Objekt, zgrajen leta 1960, se nahaja v bližini Europarka. Na bloku je bila do leta 1998 ravna streha. Takrat so do zgradili novo nadstopje in postavili novo streho (dvo kapnico). Stanovanje je letnik gradnje 1998. Leta 2012 je objekt dobil še novo, izolacijsko fasado. Stanovanje je v bruto izmeri 54,8 m2 in se nahaja v četrtem nadstropju večstanovanjskega bloka brez dvigala. Stanovanje je orientirano na vzhod in ima balkon. PROSTORI: hodnik, kopalnica z WC-jem, velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico (z izhodom na balkon), spalnica (galerija). OGREVANJE: centralno, lastna plinska peč HLAJENJE: klima V stanovanju je bila obnovljena kopalnica, pred kratkim pa je bilo stanovanje tudi na novo prebeljeno. Okna so lesena, vendar vzdrževana, saj so bila na novo zbrušena in polakirana. Na tleh v kuhinji in dnevni sobi je parket, v galeriji je laminat. Parkiranje je možno v okolici bloka. Stanovanje je toplo in svetlo. Stroški so nizki. Stroški upravljanja so cca. 30 evrov, rezervni sklad je 20 evrov, ogrevanje cca. 30 evrov. Vpisano v ZK. Priporočamo nakup.
20. 02. 17 21:04 c21.si
2 sobi
54.8 m²
62.500 €

Stanovanje, enosobno

Podravska, Maribor, Tabor
opis pozdravljeni, Na Goriški ulici na Taboru vam ponujamo 1 sobno stanovanje, ki se nahaja v 3. nadstropju večstanovanjskega objekta z dvigalom. - Neto tlorisna površina stanovanja znaša 37, 6 m2 (od tega znaša velikost kleti 1, 8 m2) - Stanovanjsko enoto predstavljajo naslednji prostori: hodnik, kuhinja z jedilnim kotom, večji dnevno-spalni prostor, kopalnica z WC-jem - K stanovanju sodi kletna shramba v kletni etaži objekta in pravica souporabe na skupnih prostorih - Talne obloge v stanovanju so kombinacija laminat/keramika samo v kopalnici - Stenske obloge so kombinacija oplesk/keramika samo v kopalnici in kuhinji - Stanovanje je priključeno na vso javno komunalno infrastrukturo: voda, elektrika, energetika, catv, telefon, domofon - Ogrevanje prostorov stanovanja je zagotovljeno s pomočjo toplovoda. Priprava tople sanitarne vode je zagotovljena s pomočjo lastnega el. bojlerja, ki se nahaja v kopalnici - Stanovanje je popolnoma izpraznjeno. Potrebna je obnova kopalnice ter zamenjava oken v kuhinji in sobi. Bremen prosto. Vpisano v zemljiško knjigo. Stanovanje primerno za bivanje posameznikov, parov ali starejše osebe kot tudi za investicijo oz. oddajo študentom. OBJEKT: - Večstanovanjski objekt je tekoče in investicijsko vzdrževan (izvedba obnove fasade v letu 2010) - Parkirišča za stanovalce se nahajajo na skupnem parkirišču na zahodni strani objekta - Okolica ima zasajena drevesa in zelenje - V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna javna infrastruktura (trgovski center Mercator, vrtec, osnovna šola Tabor, pošta Framska, banke ter več storitvenih dejavnosti) - Objekt ima dvigalo (etaž: K+VP+5). - Izdelana energetska izkaznica za stavbo, št, 2015-84-118-15361, veljavna do 2025. PRIPOROČAM NAKUP! Lep pozdrav, vaša Mojca (mamica, ljubiteljica čokolade in pozitivnih ljudi ter ženska, ki ima ključ vašega novega doma)
21. 02. 17 15:04 atrium-nep.si
37.6 m²
37.700 €
opis V Trzinu prodamo lepo, svetlo, 4 sobno, stanovanje. V velikosti po GURS 79,8 m2. Zgrajeno je bilo l. 2003, 4/4. nad., ima dvigalo, je popolnoma opremljeno s pohištvom narejenim po meri, izredno lep funkcionalen tloris. Obsega, hodnik, tri spalnice obrnjene na S, kopalnico katera ima kad in ločen WC. Bivalni prostor kar pomeni kuhinja in dnevna soba v enem, imata izhod na balkon (7,10m2). Obrnjeno na – J. Kuhinja ima celo manjšo priročno shrambo. Ogrevanje je na mestni plin ima svojo etažno peč, stanovanje ima tudi klimo, domofon in vse potrebne priključke za telekomunikacijo (optika) Nahaja se v bližini narave, v urejeni mirni soseski. Vsa potrebna infrastruktura je v bližnji okolici (lekarna, trgovina, šola, vrtec), Stanovanju pripadata tudi dve lastniški parkirni mesti v podzemni garaži in shramba (3m2) v kletnih prostorih. ZK urejeno, vseljivo je takoj oziroma po dogovoru. Vljudno vabljeni k nakupu. In Trzin; beautiful and bright 3-bedroom apartment. The apartment is measuring 79.8 sqm. It was built in 2003, locted on the 4th floor from the total of 4. Elevator. The apartment is fully equipped with functional floor plan. Comprises hallway, three bedrooms facing north, bathroom which has a bath and separate toilet. Kitchen and living room with an exit to the balcony (7,10 sqm) are facing south. The kitchen has a small storeroom. The apartment has air conditioning, intercom and all the necessary connections for telecommunications (optics). It is located in a nice quiet neighborhood. All necessary infrastructure is in the immediate vicinity (pharmacy, shop, school, kindergarten). The apartment has two parking places in the underground garage and a storage room (3 sqm) in the basement. Avaliable immediately or by arrangement. You are cwelcome to visit!
16. 02. 17 16:55 nepremicnine.si21.com
4 sobe
79.0 m²
210.000 €
1 2 3 4 5 6