V Kraščih prodamo stanovanjsko hišo, etažnosti K+P+M, s pripadajočim zemljiščem v izmeri 2561 m2. Hiša v kletnem prostoru zavzema garažni prostor, letno kuhinjo ter kurilnico s pečjo in rezervoarjem. Pritličje zavzema hodnik, kuhinjo s shrambo, jedilnico ter dnevni prostor z balkonom, nadalje 2 spalnici, kopalnico s kadjo ter ločene sanitarije. Na hodniku in kopalnici je položena keramika, v kuhinji in jedilnici pluta, v preostalih prostorih pa je nameščen parket, ki je v zelo dobrem stanju. Mansardni del je pohoden, nedokončan in primeren za ureditev dodatnih bivalnih prostorov. Urejeno je centralno radiatorsko ogrevanje s kombinirano pečjo na olje in trda goriva; okna so lesena z ruletami; strešna kritina je iz eternitnih plošč, urejena je lastna greznica. Hiša ima lastni vodovod ter že plačan prispevek za priklop na javni vodovod (jašek je na parceli, potrebno je urediti samo priklop). Na dvorišču stoji večnamenski objekt z garažo za 2 avtomobila, hlevi in drvarnica. Hiška se ponaša s svojo edinstveno lokacijo, saj je locirana tik ob Ledavskem akumulacijskem jezeru Krašči. Objekti družbenega standarda - vrtec, šola, občina, pošta-se nahajajo na Cankovi, ki je oddaljena cca. 4 km, manjša trgovina pa se nahaja tudi v Kraščih. Hiška je takoj vseljiva in se prodaja z vso obstoječo opremo. Vpisano v zemljiški knjigi, brez bremen! Možen takojšnji prevzem!
Krašči,Cankova
164.8 m²
89.000
13. 8. 2018
Večhalodom.com
ID oglasa: 490151036-60 Ogled oglasa na strani ponudnika Prodamo poslovne prostore v središču naselja Šalovci, locirane v pritličju poslovno-stanovanjske zgradbe. Predmetna nepremičnina - stavbišče z objektom, se nahaja v centru predela naselja Šalovci, na podeželskem območju v bližini državne meje z Madžarsko, na območju pretežno stanovanjske pozidave in delno poslovne, ki pa je v manjšini. Do centra je cca 100m do železniške postaje cca 400m. Objekt oz. parcela kot celota se nahaja v mirnem predelu brez industrijskih kompleksov. Skupno zemljišče, v izmeri 820m2, je kot celota zaokroženo, utrjeno delno s tlakovci, pretežno z asfaltno maso - dostop do objekta in skupnih parkirišč. Locirano je na odprtem predelu, v ravnini, neposredno ob liniji asfaltne ceste, iz katere je dostop omogočen do predmetne zgradbe ter je opremljeno z javnimi komunalnimi napravami in napeljavami (vodovodno omrežje, električno omrežje, TK, kanalizacija). Poslovni prostori zajemajo neto površine za zaposlene - pisarne (73m2), površine za stranke (25m2) in ostale površine cca 17,5m2. Vhod v poslovni prostor je urejen s posebnim samostojnim ločenim vhodom. Del prostora za stranke v izmeri cca 10m2 je oddan v najem kot samostojni lokal, s posebnim dostopom iz skupnega vhoda. Možen je vpogled v najemno pogodbo po predhodnem dogovoru - zahteva se podpis dogovora o ne razkrivanju. Prostori so delno opremljeni s pisarniškim pohištvom. Nepremičnina se prodaja po načelu videno kupljeno. Davek na promet nepremičnin ni zajet v prodajno ceno. Davek na promet nepremičnin plača kupec. Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Šalovci Cankova,Pomurje
56.300
27. 3. 2018
Večsalomon.si
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more