opis Prodamo čudovito in novejše dvoinpolsobno stanovanje, v 3. nadstropju večstanovanjskega bloka z dvigalom na Novem trgu. Obsega hodnik, prostoren in odprt dnevno-bivalni prostor z jedilnico, kuhinjo in izhodom na odprto ložo, spalnico, otroško sobo oz. kabinet, kopalnico in prostor za pralni/sušilni stroj, v etaži bloka pa mu pripada tudi shramba. Stanovanje odlikujeta predvsem dobra razporeditev prostorov z veliko dnevne svetlobe in zelo lepa, moderna oprema, ki ostane v stanovanju in je že všteta v ceno. Skupaj s stanovanjem se prodaja tudi 1 lastniško parkirno mesto v garažni hiši v neposredni bližini bloka. Lega stanovanja Zahod. Ogrevanje je urejeno na toplovod. Vseljivo takoj. Sama lokacija omogoča zelo hiter dostop do AC priključka in nakupovalnih središč, praktično v neposredni bližini pa so trgovina, pošta, lekarna, osnovna šola, vrtec itd.
26. 04. 17 17:08 nepremicnine.si21.com
75.6 m²
115.000 €
opis Na mirni lokaciji v čudovitem zelenem okolju le 2 km oddaljenem od starega mestnega jedra Celja, med Novo vasjo in Ostrožnem je naprodaj kvalitetno grajena dvostanovanjska hiša (dvojček) v skupni izmeri 250 m 2 . Hiša je klasično grajena P+1+M na zemljišču velikosti 631 m 2 . V ceno je vključeno še popolnoma ravno, v celoti STAVBNO zemljišče z lastnim uvozom, velikosti 1.050 m2, kjer se trenutno nahaja sadovnjak (slika 14 in 15). Dvostanovanjska hiša je bila izgrajena leta 1984, vendar vseskozi skrbno vzdrževana. V letu 2011 je bila zamenjana strešna kritina, delno so bila zamenjana okna, v prostorih je bil obnovljen parket, urejen priklop na javno kanalizacijo, urejen priključek mestnega plina... Hiša je zasnovana tako, da jo sestavljata dve ločeni gospodinjski enoti, z ločenimi števci porabe in ločenim vhodom. V eni stanovanjski enoti je cca 150 m2 površine dela stavbe, v drugi manjši pa cca 100 m2 površine dela stavbe. Vsaka enota ima svojo teraso, kurilnico, shrambo in garažo. Centralno ogrevanje je trenutno urejeno na kombinacijo olja in trdega goriva, ima pa vsaka enota svojo centralno peč. Ogrevanje sanitarne vode je urejeno preko toplotne črpalke. Lokacija omogoča bivanje v prijetnem naravnem okolju, hkrati pa ste od Celja oddaljeni slaba 2 km, tam se nahajajo vse pomembne inštitucije, ki so nujne za vsakdanje udobno življenje. Do avtocestnega odcepa Celje – center je vsega le 2 kilometra vožnje. Če pa si želite pobega v naravo, imate v bližini sprehajalne poti, ki vas pripeljejo do bližnjega Šmartinskega jezera. Verjamemo, da vam bi bil predstavljen dom všeč, zato za več informacij pokličite 031 604432 (Primož), da se lahko dogovorimo za brezplačen ogled. KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! Mnenje agenta : Hiša je dobra investicijska priložnost, saj vam kot takšna ponuja več možnosti preureditve. Z ureditvijo etažne lastnine, dobite dve popolnoma ločeni stanovanji v velikosti 150 in 100 m2 na zemljišču velikosti 631 m2. Prodaja se v celoti kakovostno opremljeno. Vseljiva je po dogovoru. Zemljiškoknjižno urejeno, brez bremen. Z nakupom dobite še v celoti zazidljivo zemljišče na odlični, ravni lokaciji v velikosti 1.050 m2 z lastnim uvozom. Navedena cena je zgolj orientacijska. Končna cena je stvar dogovora. V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom le-te prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega postopka.
24. 04. 17 17:11 nepremicnine.si21.com
250.0 m²
210.000 €
opis V urejen naselju blizu starega mestnega jedra Celja, v Polulah, je naprodaj odlično vzdrževana starejša stanovanjska hiša, v skupni izmeri 143 m2. Hiša je klasično grajena P+1+M na ograjenem zemljišču velikosti 635 m2, ki poleg stanovanjske stavbe zajema še pomožen objekt - drvarnico, lepo urejeno zelenico, zelenjavno-zeliščni vrt s sadovnjakom in piknik prostorom, ki s svojo velikostjo predstavlja odličen prostor za preživljanje prostega časa. Edinstvena hiša je bila izjemno kakovostno zgrajena v letu 1934 (pozidana z modularno opeko) in vseskozi skrbno vzdrževana. V letu 1994 je bila adaptirana streha, leta 2006 so bila v celoti zamenjana okna, leta 2007 pa je bila obnovljena fasada, vendar brez izolacije. Hiša ima cca 71 m2 etažne površine in poleg bivalnih površin v prvem nadstropju hiše, vključuje še neizdelan mansardni del stavbe ter pritlični del stavbe, kjer je v preteklosti že bila ločena bivalna enota, a je potrebna celovite adaptacije. Komfortno opremljen bivalni del stavbe obsega dnevni prostor, kuhinjo z jedilnico, kopalnico z ločenim straniščem in dve sobi. Vsi prostori imajo visoke strope. Stopnice so iz brušenega betona. Ogrevanje je radiatorsko preko etažne plinske peči in mestnega plinovoda. Materiali in konstrukcija hiše zagotavlja izjemno naravno klimo. Okna so PVC s termopanom. Hiša se prodaja v celoti kakovostno opremljena. V objektu se nahajajo vsi komunalni priključki (plin, voda, elektrika, CaTV, telefon), priključen je na sistem javne kanalizacije. Vseljiva po dogovoru. Zemljiškoknjižno urejeno, brez bremen. Lokacija je idealna za družinsko bivanje, saj so v bližini vse potrebne inštitucije, ki so nujne za vsakdanje udobno življenje. V neposredni bližini je vrtec, osnovna šola, železniška in avtobusna postaja, trgovina, zdravstveni dom, igrišča ipd. Če pa si želite pobega v naravo, imate v bližini sprehajalne poti, ki vas pripeljejo do bližnjega Starega gradu, Celjske koče, Grmade ali pa le v celjski Mestni park. Hiša vam kot takšna ponuja več možnosti preureditve, izdelava dvo stanovanjskega objekta, poslovni objekt ali pa kombinacija, skratka z malo domišljije si lahko uresničite svoje življenjske sanje. Navedena cena je zgolj orientacijska. Končna cena je stvar dogovora. Verjamemo, da vam bi bil predstavljen dom všeč, zato za več informacij pokličite 031 604432 (Primož), da se lahko dogovorimo za brezplačen ogled. KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom le-te prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega postopka.
Včeraj ob 12:48 nepremicnine.si21.com
143.0 m²
83.000 €
opis V naselju Šmartno v Rožni dolini, kraj z izredno bogato zgodovino, kraj ki se nahaja ob severnem delu Celja in po katerem je dobilo ime Šmartinsko jezero, se na izredno lepi sončni, razgledni lokaciji prodaja lesen vikend (ki je star cca 300 let in je postavljen na zidano klet), ki vam poleg naravnega okolja, miru in lepega razgleda nudi tudi možnost aktivnega počitka in možnost, da si na svoji zemlji pridelate sadje, zelenjavo.......... Samo zemljišče obsega skupaj 847m2, dostop do parcele je po asfaltirani cesti – javna pot, torej redno pluženo in vzdrževano. Vikend se nahaja na področju, kjer je po prostorskih planih občine predvidena stanovanjska gradnja, kar praktično pomeni , da se ob ureditvi dokumetacije lahko postavi tudi stanovanjska hiška. Na vikendu je priključek vode iz lastnega zajetja - hidrofor (je pa možen priključek na javni vodovod in je že položenih cca 400 m cevi od priključka do vikenda), priključek elektrike in do vikenda je napeljan telefonski kabel, vendar ni aktiviran (vikend nima hišne številke). Nad hiško je zelenjavni vrt, ki je ograjen, nekaj je zasajenega sadnega drevja, nekaj vinske trte, del parcele pa je gozd. Vikend obsega po podatkih GURSA 49 m2 zemljišča pod stavbo in ima K+P+M torej skupaj cca 80 m2 uporaben površine oz cca 30m2 kletnih prostorov, ki obsegajo večji prostor (primeren za druženja – trenutno večja miza), kopalnico z WC-jem (tuš, WC, bide in umivalnik) in vinsko klet. Pritlična etaža, ki je po priročnih notranjih stopnicah povezana z kletjo, ima cca 30m2 in obsega en velik prostor, ki služi kot kuhinja z jedilnico in z izhodom na pokrito teraso pred hišo. Po lesenih stopnicah pridete v mansardni del, ki služi kot spalni del z balkonom - ložo, kar praktično pomeni, da je predmet prodaje kar manjša bivalna hiška. Seveda pa je opcija, da si ob sprejetju prostorskega plana uredite tudi večjo stanovanjsko hišo. Kot smo zapisali je vikend »zgodovinsko obarvana kajža« stara cca 300 let in je zelo lepo ohranjena, z zunanje strani ima prvotni videz, z notranje strani pa je dodatno izolirana in »oblečena v ladijski pod«. Streha je bila l. 2000 kpl nova - opečnata kritina in izolacija mansarde. Pred hiško je pokrita terasa z leseno mizo in klopmi, na parceli pa je še zidana krušna peč in vrtna uta za orodje. V osnovi je bila hiška zgrajena l. 1980 (zidana klet) in na klet postavljena brunarica, ki je redno vzdrževana in je tudi sedaj zelo lepo ohranjena. Ob prostem času lahko posedite na balkonu ali pred hiško na terasi, kjer vam pogled zastane ob prečudoviti okolici oz. se vam odpre razgled po bližnji in daljni okolici. Urejen je vpis v ZK in je brez vsakršnih obremenitev. Skratka pred vami je vikend – hiška, ki vam poleg kvalitetne staro- gradnje, omogoča da lahko svoj prosti čas preživite v lepem razgledu in mirnem objemu narave. Za več informacij oz. ogled nas pokličite na 041/538-419.
19. 04. 17 11:10 nepremicnine.si21.com
847.0 m²
45.000 €
opis Če želite živeti v mirnem stanovanjskem naselju, hkrati pa v bližini centra Celja, se vam ponuja možnost nakupa nepremičnine, stanovanjske hiše, ki vam nudi ločena stanovanja za dve družini. V samo nekaj min ste namreč lahko peš (vsega nekaj 100 m sprehoda iz Jožefovega hriba oz po Cesti na Grad)in že ste v centru Celja (šole, vrtec, avtobusna in železniška postaja, trgovine, PTT bolnica, banke, občina......). Parcela je skupne velikosti 562 m2, ima rahel naklon, urejene škarpe in tako je poleg parkirišča, nekaj zelenice, prostor za vrt, sadno drevje, otroško igrišče, piknik prostor..... Sama hiša je bila zgrajena l. 1962, v letu 2010 pa na podlagi gradbenega dovoljenja dozidana in povišana, tako da sta sedaj dva ločena stanovanja in ima tako skupaj cca 175 m2 ( po podatkih GURS-a sicer cca 127m2, vendar še ni bila zajeta m2 mansardnega stanovanja – cca 75 m2) površina stavbe (zajeti pritlični prostori oz garaža, obe etaži in balkon) ter dodatnih cca 28 m2 terase pri stanovanju v pritlični etaži. Tako imate v hiši dva stanovanja z ločenimi vhodi, ločeno CK in tudi možnost odštevalnega števca za elektriko...... Sama hiša je bila delno obnovljena v l. 2010, ko se je delal prizidek in sicer se je naredila nova streha (strešna opeka, zračni most, folija, podeskano in urejena izolacija podstrešja, kpl žlebovi, kpl nova okna na celotni hiši so lesena termopan z zunanjimi PVC roletami, seveda kpl na novo izdelana mansarda), tako da je sedaj potrebna še izolacijska fasada in določena obnovitvena dela v spodnjem stanovanju. Spodnje stanovanje se ogreva na peč - štedilnik na drva, ki je v kuhinji, zgornje stanovanje pa ima etažno plinsko peč. Hiša je priključena na, elektiko, vodo, mestni plin, javno kanalizacijo, ima KTV in telefonski priključek, tlakovan dovoz, delno ograjena parcela..... Hiša je sestavljena iz P+1+M in obsega: v pritličnem delu je dejansko samo večja garaža, ki predstavlja tudi lepo teraso stanovanju v prvem nadstropju (lepo vidno na slikah). Po zunanjih stopnicah ob hiši pridemo v 1. Nadstropje, kjer imamo poseben zunanji vhod v shrambo za orodje in vinsko klet, zraven pa je glavni vhod v stanovanje v prvem nadstropju. Stanovanje pa obsega predprostor, kopalnico z WC-jem (kpl obnovljena l. 2010), kuhinjo z jedilnico, dnevna soba z izhodom na teraso in spalnica. Spodnje stanovanje je potrebno delne obnove (instalacije, tla in stene). Po ločenih zunanjih stopnicah (vsa stopnišča so pod napuščem torej pod streho), pa pridete v mansardni del hiše ( ta del je bil kpl izdelan l. 2010) velikosti cca 75 m2 in obega: predprostor, kabinet ali otroška soba, večji osrednji prostor (dnevni prostor z izhodom na balkon in tudi izhodom v vse ostale prostore), kuhinjo z jedilnico, dve spalnici in kopalnica z WC-jem (kopalna kad, WC, kopalniški blok, etažna plinska peč in prostor za PS). Po tleh je v večini položen laminat, v dnevnem prostoru je »podest« in dimnik za priklop kaminske peči, skratka stanovanje je samo potrebno » barvne osvežitve« in že se lahko vselite. Lokacija je ob vznožju Jožefovega hriba, Cesta na Grad, kar pomeni, da imate tako možnost »peš« dostopa do mesta, kot tudi dovolj možnosti za sprehode v bližnji okolici. Za več informacij oz ogled pokličite na 041/538-419.
19. 04. 17 11:09 nepremicnine.si21.com
175.0 m²
170.000 €

Zemljišče zazidljivo

Savinjska, Celje
Na idilični sončni lokaciji, nedaleč od Celja v bližini avtocestnega odcepa Celje – vzhod v naselju Bukovžlak, na prodaj ponujamo stavbno zemljišče skupne velikosti 3,888 m2. Zemljišče je primerno tako za gradnjo poslovnih objektov kot tudi za gradnjo individualnih hiš ter manjših stanovanjskih enot s spremljajočimi objekti. Zemljišče odlikuje minimalen naklon, kar omogoča maksimalen izkoristek parcele oz. terena, odlična osončenost, mirno okolje ter prisotnost vseh potrebnih komunalnih priključkov, tudi kanalizacije in plinovoda. Izredna lega vam dovoljuje, da si zgradite sanjsko domovanje, ki je lahko arhitekturno popolnoma prilagojeno vašim željam in okusu. Parcelirano območje je v celoti nasipano in utrjeno. Dostop do zemljišča je urejen po asfaltirani cesti, ki pa se tukaj konča – slepa ulica. Zemljiškoknjižno je urejeno. Zemljišče je dovolj oddaljena od Celja, da vam omogoča mirno življenje v predmestnem okolju, hkrati pa dovolj blizu da so vam vse pomembne institucije dobesedno »pri roki«. V neposredni bližini imate nekaj pomembnih institucij npr. pošta, avtobusno postajališče, trgovski center, črpalko ipd. Vašo mobilnost pa povečuje AC priključek Celje-vzhod, ki je oddaljen le 3 kilometre, kar pomeni, da ste v Ljubljani v 40 minutah, v Mariboru pa v 30 minutah. Nakup zemljišča je možen v celoti ali posamično po parcelah. Za dodatne informacije oz. brezplačen ogled me lahko pokličete na 031/604-432 (Primož). KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! Mnenje agenta: Lokacija parcele vam nudi bivanje v okolju obdanem s travniki, hkrati pa vam bližina in enostaven dostop do regionalne ceste in avtoceste omogočata odlično mobilnost. Zemljišče je preko celega dne obsijano s soncem. Tukaj boste zagotovo našli mir in košček raja za uresničitev svojih sanj. Nudimo vam : brezplačne oglede, varen in zanesljiv nakup, pomoč pri pridobivanju finančnih virov, kompletni nepremičninski posel od A-Ž, pravno svetovanje, cenitve nepremičnin, možnost menjav, izdelavo vseh pogodb v zvezi z nepremičninami, izdelavo energetske izkaznice. tel.: 031-604432 (Primož)
13. 04. 17 22:49 agenti-nep.si
136.080 €
Na Savinjskem nabrežju, kjer imate iz stanovanja čudovit pogled na stari grad, mestni park, Savinjo..... in kjer imate vsega nekaj m do sprehajalne poti ob Savinji, je naprodaj večje malomeščansko stanovanje, ki ima skupaj 97,4 m2 tlorisne površine dela stavbe, kar zajema tudi 10,5 m2 veliko klet in 4,8 m2 velik balkon (gleda na dvoriščno stran stavbe). Sam objekt je bil zgrajen l. 1938, vendar redno vzdrževan in obnavljan. Stavba je dobila novo streha l. 2000, fasada (izolacijska Demit) pa je bila narejena l. 2016 in vas tako v bližnji prihodnosti ne čakajo nobena večja investicijska vlaganja v stavbo, saj je lepo urejeno tudi stopnišče, oba vhoda v hišo (tako iz strani Savinje kot tudi iz dvorišča), domofoni....... Samo stanovanje se nahaja v 2/3 nadstropju večstanovanjske hiše in obsega hodnik, ločeno kopalnico (tuš kabina, kopalna kad, kopalniški blok in etažna plinska peč), ločen WC z umivalnikom, kuhinjo, jedilnico z izhodom na balkon (glede na tlorisno razporeditev stanovanja, si lahko kuhinjo in jedilnico spremenite v spalnico z garderobno sobo in si kuhinjo naredite v eni od večjih sob na drugi strani hodnika, skupaj z jedinico in dnevnim prostorom), shrambo oz utility in dve veliki sobi z vellikimi okni – veliko svetlobe in pogledom na Savinjo (ob odprtem oknu vas lahko pomirja tudi žuborenje Savinje). Višina stanovanja je cca 3 m. Samo stanovanje je bilo l. 1995 kpl obnovljeno in ker je bilo zelo malo rabljeno (cca 1 mesec na leto) je tudi izredno lepo ohranjeno. V obeh sobah je narejeno pohištvo po meri (vidno na slikah) oz je stanovanje kpl opremljeno, oprema je sicer stara dobrih 20 let, vendar kot nova. Delno so vgrajena nova okna (lesena termopan), ostala so lesena dvojna zasteklitev, vsa pa imajo zunanje rolete.Po tleh je položen itison, pod njim pa verjetno parket. V eni od sob je lončena peč, kar vam daje pridih starih časov, v osnovi pa je CK izvedena z etažno plinsko pečjo, radiatorji so aklimatovi, stanovanje ima domofon in vse priključke. Stanovanje je locirano na obeh straneh hiše, tako da ima tako jutranje (na balkonu) kot tudi popoldansko sonce (v obeh večjih sobah). Stanovanje je prazno, opremljeno in praktično vseljivo takoj. Sama lokacija je dejansko na robu starega mestnega jedra in imate vsega »nekaj korakov« do vseh pomembnih institucij (šola, vrtec, občina, banke, trgovine, bolnica, savinjsko nabrežje, železniška postaja.....). Stanovanje se prodaja z vso opremo in je tudi vključena v ceno. Parkirišče za stanovalce je na dvoriščni strani stavbe, na razpolago pa so tudi P ob Savinji. Za ogled oz več informacij pokličite na 041/538-419.
13. 04. 17 22:10 agenti-nep.si
3 sob
97.4 m²
104.000 €

Stanovanje dvosobno

Savinjska, Celje
V popolnoma novi stanovanjski stavbi v Štorah, samo 5 min oddaljeni od Celja, prodamo 2-sobno stanovanje velikosti 61,4 m2 površine dela stavbe, kar vključuje tudi 15 m2 veliko teraso - balkon, v 1. nadstropju (enako stanovanje se nahaja tudi v P. 2. in 3. nadstropju) in se ponaša s sodobnim, estetskim in funkcionalnim tlorisom. Zelo svetel bivalni prostor je odprto oblikovan - jedilnica in dnevna soba je osrednji prostor stanovanja iz katerega je izhod na balkon – teraso. Stanovanje obsega še kuhinjo, spalnico z drugim izhodom na balkon, kopalnico z WC-jem (umivalnik, tuš kabina Kolpasan, radiator lestev, WC in prostor za pralno-sušilni stroj), v katero vstopimo iz predprostora - hodnika (etažna plinska peč BOSCH). Stanovanje je popolnoma končano in je primerno za takojšnjo vselitev. Kupcu se daje možnost, da opremi stanovanje po svoji izbiri, saj je stanovanje neopremljeno. Vgrajena so PVC okna, ter balkonska vrata (šest komorni profil in visoka toplotno-zvočna izolativsnot) z nameščenimi senčili. V vseh prostorih z izjemo kopalnice, kjer je keramika, je po tleh položen vinilni parket visoke kvalitete. V vsaki sobi je internetni priključek (možnost priključka na optiko), vtičnica za TV je v dnevni sobi ( v celotni stavbi je tudi vse pripravljeno za optiko, ki je vplanu v l. 2017/2018). Vhodna vrata so protipožarna in protivlomna (12 točkovno zaklepanje). Vsa vgrajena oprema je visoko cenovnega razreda (Kolpasan, Keros ceramika, kopalniške armature Grohe, Bosch kondenzacijski plinski kotel, termostatske glave na radiatorjih Danfoss, vinilni parket…). V stanovanju je tudi pripravlejna predinstalacija za klimo. Stavba, kjer se stanovanje nahaja, je bila dokončana v letu 2016. Zgrajena je po sistemu K+P+1+2+3. V njej je 28 kakovostno grajenih stanovanj od tega so 4 invalidsko prilagojena. Stavba je toplotno izolirana s 14 cm grafitno izolacijskim materialom (kar je primerljivo z 22 cm stiropora) in spada v energetski razred B2. Ogrevanje stanovanja in sanitarne vode poteka preko etažne plinske peči BOSCH (mestni plin, tako da si lahko uredite tudi kuhanje na plin), lahko pa si uredite tudi notranji kamin na drva, saj ima vsako stanovanje priključek na dimnik. Za vse energente so individualni merilci porabe (voda elektika in plin). V kletni etaži je 22 podzemnih parkirnih mest, ki se prodajajo po 5500€ (cena je z DDV-jem), do katerih dostopate skozi dvižna vrata na daljinsko upravljanje. Iz kletnih prostorov pridete do stanovanja z dvigalom (proizvajalec Otis), tako da vam je omogočena kpl komoditeta dostopa do stanovanja. Pred stavbo je na razpolago še dodatnih - zunanjih 38 parkirnih mest. V kletni etaži je poleg shramb še skupna kolesarnica. Stavba ima 10 letno garancijo na izvedbena dela od datuma izdaje uporabnega dovoljenja (12.2016) Stanovanja so posebej primerna za družine z otroki, starejše in invalide (tri stanovanja v pritličju so narejena posebej za invalide!!!!). Mislili so prav na vse. Pred stavbo se nahaja veliko ograjeno otroško igrišče (igrala se bodo namestila pomladi 2017), do katerega dostopate izključno in samo iz bloka in ste tako lahko brez skrbi, da bi vaš otrok zašel na cesto. Glavna vhodna vrata lahko odklenete s številčno kodo ali na klasičen način (sistem zaklepanja vrat je takšen da s ključem od stanovanja, odklepate poleg stanovanja še vsa ostala vrata skupnega značaja - kolesarnica, kletni prostori, vhodna vrata, izhod na otroško igrišče). Lokacija vam omogoča, da imate na dosegu dejansko vse pomembne institucije (vrtec, šolo, zdravstveni dom, trgovino, pošto, knjižnico, igrišča…), do avtocestnega odcepa Celje-vzhod je vsega 5 minut vožnje. Če si želite pobega v naravo, imate v bližini sprehajalne poti, ki vas pripeljejo do bližnjih hribov. Prepričani smo, da bi vam bil predstavljen dom všeč, zato za več informacij pokličite 031 604432 (Primož), da se lahko dogovorimo za BREZPLAČEN ogled. Cena že vsebuje DDV, imamo pa tudi urejeno ugodno financiranje s strani banke (posebna ponudba velja samo za nakup stanovanja v tem bloku), možen – hipotekarni kredit do 90% pogodbene vrednosti. V ceni imate zajeto tudi zavarovanje nepremičnine - stanovanja in opreme za prvo leto bivanja (darilo kupcu s strani nepremičninske agencije AGENTI nepremičnine v sodelovanju z zavarovalnico Generali!!!! – podrobnejše podatke boste dobili na ogledu oz ob odločitvi za nakup stanovanja). KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! Vrhunska kvaliteta bivanja in prostorna terasa ponujata s svojo velikostjo vso udobje. V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom le-te prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčne napovedi na premoženje.
13. 04. 17 22:19 agenti-nep.si
2 sobe
61.4 m²
74.300 €

Hiša samostojna

Savinjska, Celje
Na robu mesta Celja – JV del se nahaja naselje Zvodno, kjer se prodaja posestvo v velikosti cca 3Ha, ki se nahaja na lepi sončni lokaciji, iz katere se ponuja panoramski pogled na mesto Celje, na drugi strani pa na Celjsko kočo oz okoliško hribovje. Kpl nepremičnina zajema dve stanovanjski hiši (vsaka ima svojo hišno št.), gospodarsko poslopje in zemljišče v velikosti 29.078 m2. Posest obsega cca 21.000 m2 gozda, prestalih cca 8.000 m2 pa ima status zemljišča za zidanice, kar praktično pomeni, da se lahko naredi parcelacija in se na zemljišču postavi več zidanic – vrtov, kar je glede na bližino Celja zelo zanimivo za tržit, lahko pa glede na lokacijo (J lega) izkoristi za nasad sadnega drevja, aronije, sibirskih borovnic, vinograda..... Sam gozd je pa tudi bogat z »lesno maso« in je dostop za spravilo lesa, tako iz zgornje strani, pa tudi vmes je urejena gozdna »vlaka«. Sam teren celotnega posestva je dokaj razgiban; kjer stojijo hiše in gospodarsko poslopje je dokaj ravno, tako da je dovolj prostora za zelenjavni vrt, otroško igrišče, zelenico...... na severni strani »proti Celju« se v večini nahaja gozd in je dokaj strmo pobočje, na južni strani proti Celjski koči pa je sicer naklon, vendar ni prevelik, oz se vse, da strojno obdelovat (košnja), razen mogoče nekaj m2, kjer je klančina proti cesti. Do samega posestva se lahko pride iz dveh strani; iz Teharske strani, čez naselje Selce po asfaltirani cesti, vse do hiše, ali pa s strani Celjskega gradu, mimo gostišča Kmetec, kjer je pa cesta delno neasfaltirana – utrjen gramoz. Kot smo že zapisali se na posestvu nahajata dve stanovanjski stavbi in eno gospodarsko poslopje: 1. Večja stanovanjska hiša ima po podatkih GURS-a 233 m2 površine dela stavbe in je bila v osnovi po podatkih GURS-a zgrajena l. 1900 in tudi sedaj ima pridih tistega obdobja. Sama hiša je bila skozi vsa leta izredno dobro vzdrževana in obnavljana, o čemer se boste lahko sami prepričali na ogledu. Poleg osnove iz l. 1900, se je l. 1984 prizidala večja garaža (cca 30m2) na zgornjem delu garaže je prijetna terasa. Poleg garaže je bil prizidan še predprostor s kopalnico. Sama hiša - streha je bila l. 1997 delno prekrita z tegolo, l. 2014 pa druga polovica z Decro, tako da je celotna streha obnovljena in podstrešje izolirano. L. 2007 se je obnovila kpl fasada, ki je sicer lesena oz je celotna bivalna etaža in podstrešje narejeno iz lesa in sicer iz 4 plasti lesa, vmes pa izolacija, tako da je sama hiša zelo dobro izolirana. Klet oz pritličje pa je grajeno iz kamna, hiša je temeljena, na tleh v kleti je položen kamen, prva plošča je »velbana«, zgornja plošča pa je lesena. Sama garaža in predprostor z kopalnico je zidana po današnjih standardih, takrat so bile dejansko urejene tudi vodovodne in odtočne cevi (hiša imata vsaka svojo grezno jamo). Tudi elektro instalacije so v dobrem stanju, ogrevanje pa je urejeno z kaminsko pečjo in elektr. radiatorji. Hiša pa v osnovi obsega v spodnjih prostorih večjo garažo cca 30m2 in večjo klet tudi cca 30m2, v bivalni etaži pa je večji predprostor, kopalnica z WC-jem (kopalna kad), kuhinja z jedilnico in dve večji sobi. Po lesenem stopnišču iz jedilnice se pride v mansardni del, kjer sta urejeni dve večji sobi. Pred hišo je nekaj zelenice, ob hiši pa večja terasa (ki si jo lahko po potrebi tudi pokrijete). 2. Majša stanovanjska hiša, se nahaja le nekaj m stran od zgoraj opisane, vendar dovolj stran, da je mogoče imeti dovolj zasebnosti, če bi so jo želeli. Lahko se ta majnša hiška uporablja kot prostor za goste, kot letna kuhinja in jedilnica za obiske.....ali pa za samostojno bivanje. Osnova te hiše sega kar daleč nazaj, saj je v sami preteklosti služila kot »vinska klet« za večjo hišo, vendar so jo l. 1991 kpl obnovili (streha je salonit, okna so lesena termopan, kpl obnovljene instalacije, kopalnica, leseni del hiše z izolacijo, mansarda......). V osnovi ima hiša imela klet velikosti cca 40m2 (hiša ima K+P+M), kjer sta dva prostora, v enem je shramba oz je primerno za ozimnico, shranjevanje vina (če bi imeli vinograd) in drug prostor, kjer je še sedaj stara lesena preša. Pred kletjo je nadstrešek za parkiranje avtomobila. V bivalni etaži, velikosti cca 40m2, pridete skozi glavni vhod (pred vhodom je zelenica, kamin, ograjen zelenjavni vrt....) v predprostor, nato je kuhinja z jedilnico (kpl opremljena), kopalnica z WC-jem, dnevna soba z »mini galerijo, kjer je lahko spalni del sobe z izhodom na balkon, iz dnevne sobe pa so tudi stopnice v mansardni del, kjer je izdelana večja soba (cca 20m2) kot spalnica (celotna tla v kamnu iz žgane gline – izredno lep detajl). Hiša je temeljena, tla v kleti so kamnita, osnovna plošča je ojačana z železno traverzo in ni betonska, zgornja plošča pa je lesena. Bivalni del hiše kjer je predprostor, kuhinja z jedilnico in kopalnico je zidan (debelejši zidovi), drug del hiše pa je lesen (3x les vmes pa izolacija), vendar je kpl zelo lepo ohranjeno in je hiška kot takšna primerna za takojšnje bivanje. 3. Na posestvu je še tudi starejše gospodarsko poslopje, spodnji del zidan iz kamna in zelo lepo hranje, zgornji del pa je lesen. Tudi to poslopje je starejšega letnika, vendar je ohranjeno in uporabno, je pa velikosti cca 32m2 v vsaki etaži, torej skupaj cca 60m2 Sama lokacija pa je vsega nekj min vožnje oddaljena od centra mesta.... tako da ste dejansko na robu mesta in hkrati v naravnem okolju.Dostop je po asfaltirani, pozimi redno pluženi cesti. V hišah so vsi priključki (elek., voda, telefonija) in se vam tako obeta mirno življenje. Obstaja tudi možnost nakupa posamezne hiše, večja hiša z cca 500m2 zemljišča (točna m2 se bo vedela po odmeri) po ceni 83.000€. Majnša hiška z cca 1000 m2 zemljišča po ceni cca 63.000€, oz vse skupaj po oglaševani ceni cca 140.000€. V primeru nakupa posamezne hiše, lahko tudi dokupite zemljišče po ceni cca 5€/m2 ali gozd po ceni cca 0,5€/m2, skratka lahko skoraj rečemo »nakup po želji posameznika«. Se pa v neposredni bližini prodaja tudi gradbena parcela za gradnjo stanovanjke hiše v velikosti 1121 m2 po ceni 25.000€. Za več informacij oz. ogled nas pokličite na 041/538-419.
13. 04. 17 22:38 agenti-nep.si
233.0 m²
140.000 €

Zemljišče zazidljivo

Savinjska, Celje
Na obronku naselja Škofja vas, na lepi s soncem obsijani lokaciji ob gozdu je naprodaj stavbna parcela v velikosti 813. Parcela ima rahel naklon, je na sončni legi, nahaja se v nestrnjenem naselju stanovanjskih hiš in sama velikost parcele vam omogoča, da si lahko poleg hiše še uredite zelenjavni vrt, bazen, piknik prostor, ali celo kakšno gospodarsko poslopje..... Na in ob parceli so vsi komunalni priključki (elekrtika in voda, javna kanalizacija pa je v planu v l. 2017), dostop do parcele je po asfaltirani cesti. Parcela je ravno dovolj oddaljena od Celja da vam omogoča mirno življenje v zelenem okolju, hkrati pa dovolj blizu da so vam vse pomembne institucije dobesedno »pri roki« (do AC odcepa Celja center je cca 1,5km). Skratka naprodaj je zemljišče, kjer si lahko postavite svoj dom, ki vam nudi življenje v urbani okolici, hkrati pa tudi mirno okolje za življenje. Cena je 42€/m2. Je pa v neposredni bližini naprodaj še nekaj parcel v velikosti od 394 – 2857 m2, v kolikor bi vam ta bila premajhna. Te parcele pa so na lepi sončni razgledni lokaciji (pogled na Celjsko kotlino in bližnje hribovje), cena pa odvisno od velikosti parcele od 30-59€/m2 Za več informacij in ogled nas pokličite na 041/538-419.
13. 04. 17 22:47 agenti-nep.si
34.146 €

Stanovanje trisobno

Savinjska, Celje
V stanovanjskem naselju Zg. Hudinja se prodaja samostojna stanovanjska (več stanovanjska) hiša, ki je redno vzdrževana, obnavljana….., kar potrjuje tudi z današnjim stanjem. Hiša stoji na parceli velikosti 492m2, ki jo zaseda hiša in asfaltirano dvorišče na katerem so odmerjena P za posamezno stanovanje in nekaj atrija za spodnaj dva stanovanja. Ker se hiša nahaja na koncu slepe ulice (oz sta v nadaljevanju sta samo še dve hiši) ja tako poskrbljeno za varno igranje vaših otrok na dvorišču. Sama hiša je bila v osnovi grajena l. 1973, vendar je bila v l. 2000 – 2014 delno in po potrebi obnovljena (streha - creaton in žlebovi v l. 2000, okna v mansardi - lesena termopan l. 2002, vsa ostala okna PVC v l. 2014, vmes je bila tudi prebarvana fasada – navadni omet, delno instalacije, urejen priklop na javno kanalizacijo, urejen priključek mestnega plina na hiši, CK je urejeno na trda kuriva - drva, v posameznih etažah tudi možnost kamina......). Sama hiša ima 3 etaže in skupaj 4 ločena stanovanja (vsako ima svoj vhod, urejeno je etažiranje, skupni prostori predstavljajo stopnišče in kurilnico – tri stanovanja se ogrevajo na skupno CK- možnost urediti etažne CK mestni plin, ločeni so števci za elektriko, voda se obračunava po št oseb na stanovanje...... ) in se tako prodaja hiša v kpl ali pa posamezna stanovanja. V pritlični etaži sta dva stanovanja in sicer; 4sobno stanovanje, veliko je 72,5m2, kar zajema tudi 2,1m2 veliko shrambo in obsega kuhinjsko nišo, jedilnico z dnevnim prostorom, kopalnico z WC-jem in tri spalnice. Iz stanovanja se pride direktno v atrij velikosti cca 55 m2 in vam zagotavlja dovolj velik prostor za posedanje na prostem. Dostop do stanovanja je brez vsake stopnice, tako da je primerna tako za starejše kot tudi za vse, ki jim stopnice predstavljajo oviro. V stanovanju so trenutno najemniki vendar se stanovanje ob nakupu izprazni - lahko pa tudi prevzamete najemnike, če kupite hišo ali stanovanje kot investicijo. Cena tega stanovanja s pripadajočim P in atrijem je 70.000,00€. Pogoji prodaje: hiša se lahko proda v celoti (180.0000€), ali kupite posamezna stanovanja (garsonjero 21,45 m2 v pritličju z atrijem in P za 25.000€, 4S 96,86m2 v prvi etaži z P za 70.000,00 € in 5S v mansardi 95,79m2 (delno izdelano) za 50.000,00 €). Pri nakupu celotne hiše lahko v račun vzamemo 1-2 sobno stanovanje do cca 50.000€ (seveda po predhodnem ogledu in dogovoru). Skratka nudimo vam več možnosti nakupa hiše ali stanovanj na lokaciji, ki vam nudi mirno življenje sredi stanovanjskega naselja. Sama lokacija vam omogoča, da živite v mirnem naselju stanovanjskih hiš, do bližinjih ustanov kot so vrtec, OŠ, trgovina, trgovski centri, do srednjih šol, starega mestnega jedra, žel postaje.... pa je vsega nekaj min vožnje, tako da ste hkrati na robu mesta in v bližini centra. Poleg tega pa imate možnost sprehodov proti Šmartinskemu jezeru ali še naprej v naravo, saj je lokacija blizu narave, gozda... (v bližini avtoservisa Feroda na Zgornji Hudinji). Do AC Celje center pa imate cca 2km in že ste na AC oz na poti v ostale konce SLO. Za več informacij oz ogled smo vam na razpolago.
13. 04. 17 22:27 agenti-nep.si
3 sob
72.55 m²
70.000 €

Stanovanje trisobno

Savinjska, Celje
Če želite živeti v bližini centra Celja, pa vendar v zeleni naravi, se vam ponuja možnost nakupa nepremičnine ki vam ponuja ravno to. V samo nekaj min ste namreč lahko peš (od hiše do mesta vas vodi prijetna peš pot iz Jožefovega hriba) v centru Celja (šole, vrtec še bližje, trgovine, PTT bolnica, banke, občina......), hkrati pa vam parcela v velikosti cca 550 m2 (točna m2 se bo vedela ko bo narejena parcelacija), nudi dovolj velik prostor za uživanje na lastni parceli. Parcela ima sicer naklon, vednar je možno s terasami narediti po vaših željah prostor za vrt, sadno drevje, otroško igrišče, bazen..... Sama hiša je bila grajena v l. 1965-1968 in vam zagotavlja trdno osnovo za hišo, ki je bila dograjena v l.1990 (v takšno obliko oz velikost kot je danes) in ima tako skupaj cca 240 m2 ( po podatkih GURS-a sicer cca 150m2, vendar smo naredili izmero in je cca 240m2) površina stavbe (zajeti kletni prostori, obe etaži in balkon). V hiši bosta dva popolnoma ločena stanovanja z ločenimi vhodi, ločeno CK, odštevalni števec za elektriko.....(možen nakup celotne hiše, v primeru nakupa ločenih enot se bo naredilo etažiranje). Stanovanje (predmet prodaje) se v večini nahaja v novejšem del hiše in ima tri etaže skupaj v velikosti cca 150m2 in obegajo: v prvi – kletni etaži (iz zadnje strani hiše je direktni vhod v klet)je klet – shramba z kurilnico v velikosti cca 15 m2 (CK na olje, možnost na plin), v pritlični etaži je pa cca 30m2 velika garaža in ločen vhod v stanovanje, kamor pridete po stopnicah. V bivalni etaži pa imamo večji dnevni prostor z odprtim kaminom (tudi talno gretje), kuhinjo z jedilnico (izhod na balkon), kopalnico z WC-jem in dve spalnici (kopalnica in ti dve sobi sta v zgornjem delu stare hiše). Samo stanovanje je bilo na novo narejeno l. 1990 (razen koplanice in dveh sob, ki sta v starem delu hiše) in je tako sedaj hiša potrebna "lepotne" adaptacije (streha, okna, delno instalacije, fasada.......). Ogrevana je z CK na olje (dve peči in dva rezervoarja - ločeno za vsako stanovanje), priključena na kanalizacijo, telefonski priključek, asfaltiran dovoz..... Lokacija je ob vznožju Jožefovega hriba, je prva v vrsti, ob njej je park, po kateri poteka peš pot do centra mesta (oz do bivše tovarne Toper). Parcela je delno obdana s smrekami, delno pa z drevesi iz parka, kar ji daje ob ozelenitvi poseben čar. Hiša se prodaja v celoti po ceni cca 145.000€ (skupaj je parcela velika 1100 m2), možen pa je nakup tudi posameznega stanovanja in sicer stanovanja v starem delu hiše v velikosti cca 90m2 in cca ½ parcele ( v tem primeru se bo naredila parcelacija in etažiranje) po ceni cca 70.000€ in »zgornje« - predmet tega oglasa, stanovanje v skupni velikosti cca 150m2 in cca ½ zemljišča oz. 550m2 po ceni cca 90.000€. V račun lahko vzamemo 1-2 sobno stanovanje v Celju (nižje nadstropje z balkonom, v primeru dvigala lahko tudi višje), seveda po predhodnem ogledu in dogovoru. Za več informacij oz ogled pokličite na 041/538-419.
13. 04. 17 22:30 agenti-nep.si
3 sob
150.0 m²
90.000 €

Hiša vrstna

Savinjska, Celje
V prijetnem stanovanjskem naselju na Polulah, je naprodaj končna vrstna stanovanjska hiša, ki je v zelo dobrem stanju in je praktično vseljiva takoj. Hiša se nahaja na lepi razgledni lokaciji (pogled na Stari grad) in je s soncem obsijana tekom celega dneva (tako poleti, kot tudi pozimi). Parcela je velikosti 455 m2, cca. 110m2 zajema velikost hiše in tako vam ostane kar nekaj prostora pred, ob in za hišo. Pred hišo je asfaltiran dovoz in tlakovano parkirišče za 2-3 avtomobile (možno postavitev nadstreška), ostalo pa je zelenica, postavljena je vrtna uta in pripravljen lesen podest za postavitev bazena... Seveda pa si lahko vi tudi uredite po svoje, si omislite zelenjavni vrt, uredite otroško igrišče, piknik prostor....je pa parcela (ob in za hišo) ograjena, tako da se lahko otroci brezskrbno igrajo, ali pa imate kakšnega kužka izven hiše. Dostop do hiše je po asfaltirani javni cesti, ki je »slepa ulica, tako da tudi ni kakšnega prometa – razen nekaj sosedov v bližini. Hiša je bila v osnovi zgrajena l. 1965 naseljena malo kasneje (po podatkih GURS l. 1969) in adaptirana v l. 1995 - 2002. Hiša obsega P+1+2 in ima v posamezni etaži cca 70 m2 površine dela stavbe, oz. skupaj po meritvah cca 210m2. Hiša obsega: V pritlični etaži se nahaja garaža, kurilnica (CK na olje,kpl CK je bila obnovljena v l. 2002, možen priklop na mestni plin- priklop oz omarica na hiši), glavni vhod v hišo, hodnik in shramba – utility z izhodom na zelenico za hišo. Pritličje je tudi možno spremenitio v 2 sobno stanovanje za bivanje oseb, ki jim stopnice predstavljajo oviro ( tudi izhod na zelenico zadaj je brez vsake stopnice), ali pa si uredimo pisarno za kakšno mirno dejavnost. Po lesenih stopnicah pridemo v prvo etažo, ki zajema hodnik iz katerega se pride v vse prostore, kuhinjo z jedilnico, ločeno jedilnico, ki nam lahko služi tudi kot spalnica, dnevni prostor – izhod na balkon J lega in ločeno kopalnico (masažna tuš kabina, kopalniški blok, radiator lestev in prostor za PS – kopalnica kpl obnovljena v l. 2002). Prostori so izpraznjeni, tako da si jih lahko opremite po svojem okusu. V celotni etaži je po tleh delno parket, delno topli pod, razen v kopalnici in WC-ju, kjer je keramika. V nadaljevanju pridemo po stopnicah v drugo etažo ki je po razporeditvi polnoma enaka kot prva etaža (v primeru da imate v prvi etaži bivalni del hiše, imate lahko v tej etaži spalne prostore – 3 spalnice ali pa si uredite 2sobno stanovanje – možen tudi ločen vhod. To stanovanje je bilo v l. 2002 skoraj v celoti obnovljeno (tla, slikopleskarska dela, klima, stropovi....). Zgornja - mansardna ploščča je betonska in je izolirna z cca 30 cm izolacije položene po plošči. Sama hiša je bila klasično zgrajena (pasovni temelji, hidroizolacija, nosilne stene grajene z modularno opeko), medetažne kosntrukcije so armiranobetonske, streha je dvokapnica (salonitna kritina in kleparski izdelki iz pocinkane pločevine – vse l. 2002). Fasada je teranova l. 2002, okna so dvojna lesena , z PVC zunanjimi roloji, notranje in zunanje police so brušeni teraco.. V hiši so vsi priklkjučki (voda, elektrika, telefonija , alarm, lastna greznica - možen priklop na javno kanalizacijo). Hiša je tako grajena, da je dejansko lahko tudi trostanovanjska ( kombinacija poslovno stanovanjske), s stanovanjem v pritličju brez vsake stopnice je primerna za starejše ali invalide. Hiša se nahaja v mirnem naselju stanovanjskih hiš, v okrožju Polule, kjer imate v bližini šolo vrtec, trgovino, avtobusno postajo, do mesta pa imate vsega nekaj minut vožnje. Za več informacij oz ogled nas pokličite na 041/538-419.
13. 04. 17 22:36 agenti-nep.si
210.0 m²
185.000 €

Hiša dvostanovanjska

Savinjska, Celje
V urejenem naselju, nedaleč od Šmartinskega jezera, le 4 km oddaljenem od centra Celja in slab kilometer oddaljenem od avtocestnega priključka, natančneje v Šmarjeti pri Celju je naprodaj v celoti kakovostno opremljena eno stanovanjska hiša (možnost preureditve v dve stanovanjski enoti), zgrajena v letu 1991, vendar skozi celotno obdobje do danes skrbno vzdrževana. Samostojna hiša, ki je grajena s kakovostnimi materiali, ima 275 m 2 tlorisne površine, poleg bivalnih površin vključuje še 17 m2 poslovnega prostora, 18 m2 veliko garažo, 10 m2 kurilnico, 19 m2 shrambe ter delno izdelane mansardne prostore. Pred hišo je na novo postavljena garaža za dva avtomobila. Stavba je grajena na zemljišču velikosti 787 m2, ki je v celoti ograjeno in s svojo velikostjo predstavlja odličen prostor za preživljanje prostega časa za vso družino. Zelenica za hišo je skrbno vzdrževana, zajema tudi zelenjavno-zeliščni vrt, sadovnjak, piknik prostor, omislite pa si lahko še bazen, otroško igrišče, ipd. Na hiši grajeni kot P+1+M so lastniki leta 2009 zamenjali strešno kritino, v letu 2015 pa so bila zamenjana vhodna vrata ter dvižna garažna vrata. V pritlični etaži se nahaja garaža, poslovni prostor, kopalnica s straniščem, kurilnica, shramba ter kletni prostori. Bivalna etaža obsega 3-sobno stanovanje s funkcionalno razporeditvijo in sicer na novo kakovostno opremljeno kuhinjo z jedilnico, veliki dnevni prostor z izhodom na balkon, kopalnico, ločeno stranišče, sobo z izhodom na balkon ter lepo opremljeno spalnico. V bivalnem delu je na novo položen kakovosten vinilni parket, na hodniku pa je položena keramika. Po stopnišču pridete v delno izdelan a v celoti kakovostno izoliran mansardni del hiše, ki poleg dveh dokončanih sob obsega še več prostorov, kjer je potrebno opraviti še manjša zaključna dela. Urejeni so vsi priklopi na javne sisteme: voda, elektrika, plin, telefon, catv, internet, kanalizacija. Ogrevanje poteka preko plinske peči, vendar je zaradi svoje dobre izolacije hiša izjemno varčna. V hiši je mogoče imeti tudi kakšno mirno dejavnost, saj so v pritlični etaži lepi poslovni prostori. Hiša se prodaja v celoti kakovostno opremljena. Ob selitvi niso potrebni dodatni visoki stroški, prav tako pa je takoj vseljiva. Lokacija omogoča bivanje v prijetnem naravnem okolju, hkrati pa ste od Celja oddaljeni slabe 3 km, tam se nahajajo vse pomembne inštitucije, ki so nujne za vsakdanje udobno življenje in za katere si želimo, da nam ne otežujejo že tako zasedenega ter natrpanega urnika. Do avtocestnega odcepa Celje – center je vsega le slab kilometer vožnje. Če pa si želite pobega v naravo, imate v bližini sprehajalne poti, ki vas pripeljejo do bližnjega Šmartinskega jezera. Verjamemo, da vam bi bil predstavljen dom všeč, zato za več informacij pokličite 031 604432 (Primož), da se lahko dogovorimo za brezplačen ogled. Možen dogovor o ceni! KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom le-te prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčne napovedi na premoženje.
13. 04. 17 22:36 agenti-nep.si
275.0 m²
245.000 €

Stanovanje dupleks

Savinjska, Celje
Na mirni lokaciji v čudovitem zelenem okolju nedaleč od starega mestnega jedra Celja, natančneje v Nazorjevi ulici, je naprodaj nadstandardno, v celoti kakovostno renovirano 4 sobno stanovanje v dveh nadstropjih – dupleks. Stanovanju, ki ima 130 m 2 uporabne površine, pripada tudi večji kletni prostor in dva parkirna prostora pred stavbo. Stanovanjska enota se nahaja v prizidku tri-stanovanjske hiše, ki je bil zgrajen leta 1997, vendar so ga v letu 2016 v celoti kakovostno adaptirali (15 cm fasada Weber, okna z zunanjimi roletami, kpl. elektro in strojne inštalacije, podni…). Zelo svetlo klimatizirano stanovanje (vsaka etaža ima svojo klimo) je bilo v letu 2016 v celoti brezhibno obnovljeno in v pritličnem delu zajema predprostor + hodnik, v prvi etaži se nahaja nova kuhinja z jedilnico in cca 40m2 velikim dnevnim prostorom, v drugi etaži pa se nahajajo 3 sobe ter nova kopalnica (tuš kabina, kopalniški blok, bide, prostor za pralni stroj+sušilni stroj, radiator lestev, WC). V vseh prostorih z izjemo kopalnice (keramika) je na novo položen parket. V kletnem prostoru pa so tla in stene obložene s keramiko. Ogrevanje poteka na novo etažno plinsko peč, vendar je, kot je razvidno iz energetske izkaznice (A1), stanovanje izjemno varčno, kar omogoča velike dodatne prihranke. Okna so PVC z zunanjimi roletami. Za parking je poskrbljeno na dveh pripadajočih parkirnih mestih. Hiša je priklopljena na vse javne sisteme: voda, elektrika, plin, telefon, catv, internet, kanalizacija. Lokacija je idealna za družinsko bivanje, saj so v bližini vse potrebne inštitucije, ki so nujne za vsakdanje udobno življenje. V neposredni bližini je vse od trgovin, bolnišnice, pošte, vrtca, osnovne šole, srednje šole ipd. Do avtocestnega odcepa Celje - zahod je le nekaj minut vožnje, do starega mestnega jedra pa vas loči le krajši sprehod po čudoviti sprehajalni poti ob Savinji. Če pa si želite pobega v naravo, imate v bližini sprehajalne poti, ki vas pripeljejo do bližnjega Starega gradu, Celjske koče, Grmade, Petrička ali pa v celjski Mestni park. Verjamemo, da vam bi bil predstavljen dom všeč, zato za več informacij pokličite 031 604432 (Primož), da se lahko dogovorimo za brezplačen ogled. KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! MOŽEN DOGOVOR O CENI! Glede na kakovost, lokacijo, urejenost PRIPOROČAM ogled ter morebitni nakup. V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom le-te prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčne napovedi na premoženje.
13. 04. 17 22:30 agenti-nep.si
130.0 m²
170.000 €
Na izjemni lokaciji pod gričem Golovec v Celju, natančneje v Jamovi ulici, je naprodaj 2,5 -sobno stanovanje v velikosti 79 m2 neto tlorisne površine dela stavbe, kar zajema tudi 5 m2 veliko klet, garažo v velikosti 12 m2 in 8 m2 velik balkon. Del hiše, ki je naprodaj, vam poleg samega stanovanja nudi še 12 m2 veliko teraso in ograjeno parcelo v velikosti 334 m2, kjer je trenutno večji zelenjavni vrt, nekaj sadnega drevja, grmovnic, zelenice, vrtna uta in večji piknik prostor. Stanovanjska enota se nahaja v prvem nadstropju dvo stanovanjske hiše, ki je bila zgrajena leta 1939. Etažiranje je urejeno. Stanovanje je sicer opremljeno v starejšem slogu, vendar je oprema še vedno uporabna. Stanovanje ima dobro razporeditev prostorov in zajema predprostor, delno prenovljeno kopalnico, sobo, manjšo kuhinjo, večji dnevni prostor ter spalnico. V sobah je položen parket v vzorcu ribje kosti, ki je v dobrem stanju. Ogrevanje stanovanja poteka na etažno plinsko peč. Urejeni so priklopi na vse javne sisteme: voda, elektrika, plin, telefon, catv, internet, kanalizacija. Lokacija je popolna za družinsko bivanje, saj so v bližini vse potrebne inštitucije, ki so nujne za vsakdanje a hkrati tudi udobno življenje in za katere si želimo, da nam ne otežujejo že tako zasedenega ter natrpanega urnika. V neposredni bližini je vse od trgovin, bolnišnice, pošte, vrtca, osnovne šole, srednje šole ipd. Do avtocestnega odcepa Celje - center je le nekaj minut vožnje, do starega mestnega jedra pa vas loči le krajši sprehod. Če pa si želite pobega v naravo, imate v neposredni bližini sprehajalne poti, ki vas pripeljejo do Šmartinskega jezera in njegove zelene okolice. Možen tudi najem stanovanja! Naprodaj ni le zgolj stanovanja, saj k temu pripada še parcela v velikosti 334 m2, terasa in garaža. Tukaj si lahko uredite prijetno bivalno okolje, ki vam bo za ceno stanovanja nudilo bistveno več kot življenje v bloku. Možen dogovor glede cene! Za več informacij oz. brezplačen ogled nas lahko pokličete na 031/604-432 (Primož) KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega postopka.
13. 04. 17 22:21 agenti-nep.si
79.0 m²
75.000 €

Zemljišče zazidljivo

Savinjska, Celje
Na obronkih naselja Škofja vas, na lepi s soncem obsijani razgledni lokaciji (panoramski pogled na Celjsko kotlino in hribovje) je naprodaj več stavbnih parcel v velikosti od 394m2 – 2857 m2. Parcele imajo rahel naklon, so na sončni legi, nahajajo se v nestrnjenem naselju stanovanjskih hiš in sama velikost parcel vam omogoča, da si kupite eno ali tudi več parcel in si tako lahko poleg hiše še uredite zelenjavni vrt, bazen, piknik prostor, ali celo kakšno gospodarsko poslopje..... Na in ob parceli so vsi komunalni priključki (elekrtika in voda, javna kanalizacija pa je v planu v l. 2017), dostop do parcel pa je po asfaltirani cesti oz zadnjih nekaj m je utrjen makadam. Med samimi parcelami pa se bo (pač v skladu s prodajnimi aktivnostmi) tudi utrdila dovozna pot.. Parcela je ravno dovolj oddaljena od Celja da vam omogoča mirno življenje v zelenem okolju, hkrati pa dovolj blizu da so vam vse pomembne institucije dobesedno »pri roki« (do AC odcepa Celja center je cca 1,5km). Skratka naprodaj je zemljišče, kjer si lahko postavite svoj dom, ki vam nudi življenje v urbani okolici, hkrati pa tudi mirno okolje za življenje. Cena je cca 59€/m2, v primeru nakupa več parcel skupaj pa se seveda tudi cena temu ustrezno »prilagodi«, oz se cena giblje odvisno od parcele od 30-59€/m2 Za več informacij in ogled nas pokličite na 041/538-419.
13. 04. 17 22:47 agenti-nep.si
31.919 €

Stanovanje trisobno

Savinjska, Celje
Na mirni lokaciji , vendar na samem robu mestnega jedra (Šaranovičeva ul.), je naprodaj 3 sobno stanovanje, ki ima razporeditev, kjer so bivalni in spalni deli popolnoma ločeni (dostop iz hodnika). Samo stanovanje ima 92 m2 površine dela stavbe, kar zajema tudi dve kleti v skupni velikosti 19m2, od katerih je v enem kletnem prostoru – večjem, napeljana tako elektrika kot tudi ogrevanje in je do sedaj služila kot priročna delavnica, tako da, če se tudi vi ukvarjate s kakšno mirno servisno dejavnostjo jo lahko nadaljujete. Druga klet pa vam služi kot shramba. V tej kvadraturi je tudi 1,5m2 zaprta loža, ki pa skupaj s predprostorom predstavlja možnost kakšnega kabineta, pisarne, kadilnice....... ali celo »mini« otroške sobe (včasih so v tem prostoru imeli ločenokuhinjo z jedilnico, sedaj pa jim služi kot priročna shramba – garderobna soba). Stanovanje obsega hodnik iz katerega se gre v garderobni del – zaprta loža, v nadaljevanju v del stanovanja, kjer je kuhinja ,jedilnica in dnevni prostor, ter v drug del kjer imamo dve spalnici, ločen WC in kopalnico. Stanovanje je bilo po potrebi sproti obnavljano in tako so se l. 1990 obnovile kpl elektro in strojne instalacije, l. 1994 je bila nova etažna plinska peč za ogrevanje in toplo vodo ( nahaja se v kopalnici), l. 1998 se je kpl obnovila kopalnica in WC (kopalna kad, kopalniški blok – možno si je tudi vgradit bide), l. 2006 so bila vgrajena PVC okna z zunanjimi roletami.....ter še kakšne malenkosti...... Stanovanje se nahaja v VP/2 nadstropju bloka (brez dvigala – majnši skupni stroški), ki je bil v osnovi zgrajen l. 1949. Dostop do stanovanja je po samo enih stopnicah. V l. 2004 je bila na bloku zamenjana streha, l. 2015 je bila obnovljena fasada ( blok starejše gradnje ima tudi zelo debele stene – cca 60cm, kar vam predstavlja dobro izolacijo, pa še stanovanje ima JZ lego, kar pomeni manj stroškov za ogrevanje pozimi), zamenjani so bili tudi domofoni, drugače pa je blok lepo vzdrževan. Pred in ob bloku je dovolj urejenih P za stanovalce in obiskovalce. Sam blok se nahaja v bližini OŠ in vrtca ostale pomembne institucije kot so srednje šole, trgovina, občina, PTT, banka, bolnica......pa so oddaljeni vsega nekaj min peš hoje. Stanovanje je vseljivo po dogovoru, je brez bremen in ZK urejeno. V račun lahko vzamemo 1 – 1,5 stanovanje do cca ½ vredosti prodajne cene (seveda po predhodnem ogledu in dogovoru). Za več informacij oz ogled nas pokličite na 041/538-419.
13. 04. 17 22:21 agenti-nep.si
3 sob
92.0 m²
79.000 €

Hiša samostojna

Savinjska, Celje
Na robu mesta Celja – JV del se nahaja naselje Zvodno, kjer se prodaja majša stanovanjska hiša,, ki je sicer del večjega posestva, vendar je dovolj odmaknjena od sosednje hiške, da lahko imeti dovolj zasebnosti, če bi so jo želeli (še posebej če se med obema hiškama nasadi »živa meja«. Osnova te hiše sega kar daleč nazaj, saj je v sami preteklosti služila kot »vinska klet« za večjo - sosednjo hišo, vendar so jo l. 1991 kpl obnovili (streha je salonit, okna so lesena termopan, kpl obnovljene instalacije, kopalnica, leseni del hiše z izolacijo, mansarda......). V osnovi ima hiša imela klet velikosti cca 40m2 (hiša ima K+P+M), kjer sta dva prostora, v enem je shramba oz je primerno za ozimnico, shranjevanje vina (če bi imeli vinograd) in drug prostor, kjer je še sedaj stara lesena preša. Pred kletjo je nadstrešek za parkiranje avtomobila. V bivalni etaži, velikosti cca 40m2, pridete skozi glavni vhod (pred vhodom je zelenica, kamin, ograjen zelenjavni vrt....) v predprostor, nato je kuhinja z jedilnico (kpl opremljena), kopalnica z WC-jem, dnevna soba z »mini galerijo, kjer je lahko spalni del sobe z izhodom na balkon, iz dnevne sobe pa so tudi stopnice v mansardni del, kjer je izdelana večja soba (cca 20m2) kot spalnica (celotna tla v kamnu iz žgane gline – izredno lep detajl). Hiša je temeljena, tla v kleti so kamnita, osnovna plošča je ojačana z železno traverzo in ni betonska, zgornja plošča pa je lesena. Bivalni del hiše kjer je predprostor, kuhinja z jedilnico in kopalnico je zidan (debelejši zidovi), drug del hiše pa je lesen (3x les vmes pa izolacija), vendar je kpl zelo lepo ohranjeno in je hiška kot takšna primerna za takojšnje bivanje. Hiška se je do sedaj ogrevala z elektiko, lahko pa si tudi postavite dimnik in si omislite kaminsko peč, ki bi vam grela celotno bivalno površino. K hiši bo po dogovoru z vami pripadalo zemljišče v velikosti, kot si ga boste sami izbrali (v ceni je zajetih cca 1000m2, če boste želeli kaj več, se dodatna m2 obračuna : spredni del, kjer je status za gradnjo zidanic po 5€/m2 in gozd v ozadju po 0,5€/m2).Hiška je praktično vsesljiva takoj, vendar se bo sam prodajni postopek izvedel v skladu z dgovorm (izvedba parcelacije in noato ostalo - več o tem na ogledu). Sama lokacija je lepa sončna J lega z razgledmo proti Celjski koči in bližnjemu hribovju, iz balkona hiše pa na Celje (predvsem jeseni in pozimi ko odpade listje). V osnovi prodaja zajema : 1.kpl posestvo v velikosti cca 3Ha oz kpl nepremičnina, ki zajema dve stanovanjski hiši (vsaka ima svojo hišno št.), gospodarsko poslopje in zemljišče v velikosti 29.078 m2. Posest obsega cca 21.000 m2 gozda, prestalih cca 8.000 m2 pa ima status zemljišča za zidanice, kar praktično pomeni, da se lahko naredi parcelacija in se na zemljišču postavi več zidanic – vrtov, kar je glede na bližino Celja zelo zanimivo za tržit, lahko pa glede na lokacijo (J lega) izkoristi za nasad sadnega drevja, aronije, sibirskih borovnic, vinograda..... Sam gozd je pa tudi bogat z »lesno maso« in je dostop za spravilo lesa, tako iz zgornje strani, pa tudi vmes je urejena gozdna »vlaka«. Sam teren celotnega posestva je dokaj razgiban; kjer stojijo hiše in gospodarsko poslopje je dokaj ravno, tako da je dovolj prostora za zelenjavni vrt, otroško igrišče, zelenico...... na severni strani »proti Celju« se v večini nahaja gozd in je dokaj strmo pobočje, na južni strani proti Celjski koči pa je sicer naklon, vendar ni prevelik, oz se vse, da strojno obdelovat (košnja), razen mogoče nekaj m2, kjer je klančina proti cesti. 2. Večja stanovanjska hiša ima po podatkih GURS-a 233 m2 površine dela stavbe in je bila v osnovi po podatkih GURS-a zgrajena l. 1900 in tudi sedaj ima pridih tistega obdobja. Sama hiša je bila skozi vsa leta izredno dobro vzdrževana in obnavljana, o čemer se boste lahko sami prepričali na ogledu. Poleg osnove iz l. 1900, se je l. 1984 prizidala večja garaža (cca 30m2) na zgornjem delu garaže je prijetna terasa. Poleg garaže je bil prizidan še predprostor s kopalnico. Sama hiša - streha je bila l. 1997 delno prekrita z tegolo, l. 2014 pa druga polovica z Decro, tako da je celotna streha obnovljena in podstrešje izolirano. L. 2007 se je obnovila kpl fasada, ki je sicer lesena oz je celotna bivalna etaža in podstrešje narejeno iz lesa in sicer iz 4 plasti lesa, vmes pa izolacija, tako da je sama hiša zelo dobro izolirana. Klet oz pritličje pa je grajeno iz kamna, hiša je temeljena, na tleh v kleti je položen kamen, prva plošča je »velbana«, zgornja plošča pa je lesena. Sama garaža in predprostor z kopalnico je zidana po današnjih standardih, takrat so bile dejansko urejene tudi vodovodne in odtočne cevi (hiša imata vsaka svojo grezno jamo). Tudi elektro instalacije so v dobrem stanju, ogrevanje pa je urejeno z kaminsko pečjo in elektr. radiatorji. Hiša pa v osnovi obsega v spodnjih prostorih večjo garažo cca 30m2 in večjo klet tudi cca 30m2, v bivalni etaži pa je večji predprostor, kopalnica z WC-jem (kopalna kad), kuhinja z jedilnico in dve večji sobi. Po lesenem stopnišču iz jedilnice se pride v mansardni del, kjer sta urejeni dve večji sobi. Pred hišo je nekaj zelenice, ob hiši pa večja terasa (ki si jo lahko po potrebi tudi pokrijete). 3. Na posestvu je še tudi starejše gospodarsko poslopje, spodnji del zidan iz kamna in zelo lepo hranje, zgornji del pa je lesen. Tudi to poslopje je starejšega letnika, vendar je ohranjeno in uporabno, je pa velikosti cca 32m2 v vsaki etaži, torej skupaj cca 60m2. Sama lokacija pa je vsega nekj min vožnje oddaljena od centra mesta.... tako da ste dejansko na robu mesta in hkrati v naravnem okolju. Do same nepremičnine se lahko pride iz dveh strani; iz Teharske strani, čez naselje Selce po asfaltirani cesti, vse do hiše, ali pa s strani Celjskega gradu, mimo gostišča Kmetec, kjer je pa cesta delno neasfaltirana – utrjen gramoz. Do hiše, ki je predmet prodaje pa se pripeljete po dovozni poti mimo večje hiše. Dostop je po asfaltirani, pozimi redno pluženi cesti. V hišah so vsi priključki (elek., voda, telefonija) in se vam tako obeta mirno življenje. Obstaja tudi možnost nakupa celotnega posestva po ceni cca 140.000,00 €, večje hiša z cca 500m2 zemljišča (točna m2 se bo vedela po odmeri) po ceni 83.000€. Zemljišče za zidanice oz z gospodarskim poslopjem po ceni 5€/m2 in gozd po ceni 0,5€/m2. Za vse te opvcije nakupa, lahko skoraj rečemo »nakup po želji posameznika«. Se pa v neposredni bližini prodaja tudi gradbena parcela za gradnjo stanovanjke hiše v velikosti 1121 m2 po ceni 25.000€. Za več informacij oz. ogled nas pokličite na 041/538-419.
13. 04. 17 22:39 agenti-nep.si
100.0 m²
63.000 €

Zemljišče zazidljivo

Savinjska, Celje
Prodamo komunalno urejeno in zazidljivo parcelo v velikosti 506 m2, s pridobljenim gradbenim dovoljenjem ter plačanimi komunalnimi prispevki na elitni a hkrati mirni lokaciji nad centrom mesta Celje – na Golovcu, s pogledom na nogometno igrišče in dvorano Zlatorog. Na zemljišču je dovoljena gradnja stanovanjskih stavb s funkcionalnimi objekti (bazeni, nadstreški, garaže), ter gradnja dvojčkov. Odlična sončna lega omogoča gradnjo pasivnih stavb. Izdelan je gradbeni projekt in pridobljena so vsa soglasja, če vam obstoječi načrt za gradnjo ustreza, vam lastnik podari izdelano projektno dokumentacijo, tako da boste ob nakupu parcele nemudoma lahko začeli z gradnjo svoje moderne hiše. Lokacija je idealna za družinsko bivanje, saj so v bližini vse potrebne inštitucije, ki so nujne za vsakdanje udobno življenje in za katere si želimo, da nam ne otežujejo že tako zasedenega ter natrpanega urnika. V neposredni bližini je vse od trgovin, bolnišnice, pošte, vrtca, osnovne šole, srednje šole ipd. Do avtocestnega odcepa Celje – Center je le minuta vožnje, do starega mestnega jedra pa vas loči le krajši sprehod. Če pa si želite pobega v naravo, imate v bližini sprehajalne poti, ki vas pripeljejo do Šmartinskega jezera in njegove zelene okolice. Za dodatne informacije oz. brezplačen ogled me lahko pokličete na 031/604-432 (Primož). KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! Nudimo vam : brezplačne oglede, varen in zanesljiv nakup, pomoč pri pridobivanju finančnih virov, kompletni nepremičninski posel od A-Ž, pravno svetovanje, cenitve nepremičnin, možnost menjav, izdelavo vseh pogodb v zvezi z nepremičninami, izdelavo energetske izkaznice. tel.: 031-604432 (Primož)
13. 04. 17 22:48 agenti-nep.si
506.0 m²
148.000 €

Zemljišče zazidljivo

Savinjska, Celje
Nedaleč od Celja v bližini avtocestnega odcepa Celje – vzhod v naselju Bukovžlak, je naprodaj veliko zemljišče z ravninsko lego v skupni velikosti 3888 m2. Zemljišče se nahaja na sončni in ravninski legi. Na njem je po lokacijski informaciji dovoljena gradnja tako stanovanjskih kot tudi poslovnih objektov. Vsa infrastruktura je v neposredni bližini, tudi plinovod. Do parcele lahko dostopate po asfaltiranem cestišču, ki pa se tukaj konča – slepa ulica. Naklon površine je minimalen, kar omogoča maksimalen izkoristek parcele oz. terena. Parcelirano območje je v celoti nasipano in utrjeno.Zemljiškoknjižno je urejeno. Zemljišče je dovolj oddaljena od Celja, da vam omogoča mirno življenje v predmestnem okolju, hkrati pa dovolj blizu da so vam vse pomembne institucije dobesedno »pri roki«. V bližini imate nekaj pomembnih institucij npr. Pošta, avtobusno postajališče, trgovski center, črpalko ipd. Zemljišče je od avtoceste Ljubljana - Maribor, izvoz "Celje vzhod" oddaljeno le 3 km. Za več informacij oz. ogled nas lahko pokličete na 031/604-432 (Primož)
13. 04. 17 22:49 agenti-nep.si
174.960 €

Stanovanje dvosobno

Savinjska, Celje
V mirnem stanovanjskem naselju na Otoku, natančneje v Čopovi ulici 25, se prodaja 2 – sobno stanovanje, velikosti 52 m2 uporabne površine. Stanovanjska enota se nahaja v 12/12 nadstropju stolpnice zgrajene leta 1976. Vsa vzdrževalna dela so redno opravljena, kar je vidno na stolpnici, ki je v dobrem stanju. Na strehi so pred kratkim bila opravljena vzdrževalna dela, v prihajajočem letu pa je načrtovana obnova fasade, za kar je že v rezervnem skladu zbranih veliko sredstev. V stavbi vsakemu stanovanju pripada še 2 m2 velika shramba, souporaba zaklenjene kolesarnice in sušilnice, parkirnega prostora pred blokom pa je vedno dovolj. Svetlo stanovanje z izjemnim razgledom zajema: predprostor, kuhinjo z jedilnico, večjo sobo (dnevni prostor), manjšo sobo z izhodom na francoski balkon ter delno obnovljeno kopalnico. V stanovanju so leta 2007 bila zamenjana vsa okna in elektro omarca, v kopalnici pa so bile zamenjane talne ploščice ter vodovod inštalacija. Funkcionalna razporeditev omogoča ureditev po lastnih željah. Ogrevanje stanovanja poteka daljinsko, zemljiškoknjižno je urejeno. Lokacija vam omogoča, da imate na dosegu dlani vse pomembne institucije (vrtec(300m), šolo, zdravstveni dom, bolnico, trgovine oz. večje trgovske centre, igrišča…), do avtocestnega odcepa Celje-center pa je vsega le nekaj minut vožnje, do starega mestnega jedra vas loči krajši sprehod. Če si želite pobega v naravo, imate v bližini sprehajalne poti, ki vas pripeljejo do bližnjega Starega gradu, Celjske koče, Grmade ali pa le v celjski Mestni park. V stanovanju je trenutno najemnik (dober plačnik) in lahko stanovanje kupite kot investicijo, najemna pogodba pa je prilagojena tako, da ima najemnik 2 meseca odpovednega roka. Za več informacij oz. ogled nas lahko pokličete na 031/604-432 (Primož) KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! Mnenje agenta: Stanovanjska enota je potrebna delne adaptacije. Glede na kakovost, lokacijo, priporočam ogled ter morebitni nakup. Je odlična investicijska priložnost. Možen dogovor o ceni! V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom le-te prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčne napovedi na premoženje.
13. 04. 17 22:28 agenti-nep.si
2 sobe
52.0 m²
55.000 €

Hiša dvojček

Savinjska, Celje
Na robu naselja Ostrožno v Celju, je naprodaj novogradnja – dvojček (na razpolago je še levi del dvojčka – gledano s strani ceste), ki je sodobno zasnovan in kvalitetno grajen. Dvojček se prodaja v III. podaljšani gr. fazi ( oz bo III pod gradb faza končana cca v 04.2017) in tako imate možnost po lastnih potrebah-željah dokončat svoj dom in si tako zasnovat notranjost, kot si jo želite (postavitev nekaterih predelnih sten, izbira načina ogrevanja (čeprav je vsa instalacija pripravljena za toplotno črpalko), izbira keramike, parketa, notranjega stavbnega pohištva, slikopleskarska dela......Hiša je grajena tako, da ima v osnovi v spodnji etaži bivalni del ( predpostor, spodnji toaletni prostori kjer je prostor tudi za PS, velik osrednji prostor v katerem je predvidena kuhinja z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso – J lega in shramba). Po stopnicah (pod stopnicami si lahko omislite še eno priročno shrambo) pridemo v zgornjo etažo, kjer pa imate spalne prostore (spalnica z izhodom na balkon – J lega , svojo garderobno sobo in ločeno kopalnico in še dve otroški sobi s svojo kopalnico). Skratka hiša je primerna za štiričlansko družino, oz se prodaja v takšni fazi, da si lahko omislite še kakšno dodatno sobo. Dvojček ima cca 194 ,2 tlorisne površine stavbe, kar zajema tudi cca 23,5 m2 pokrite terase in cca 6,6 m2 veliko ložo – balkon. Skratka dvojček ima cca 163 m2 (pritličje cca 73,5 m2 + terasa, in v nadstropju cca 90m2 + balkon) uporabne površine, kar vam zagotavlja ugodno bivanje na lokaciji na robu mesta Celje. Parcela je velikosti cca 368m2 od tega cca 100m2 »zaseda« stavba, ostalo pa je dvorišče (delno tlakovano, delno zelenica), skratka poleg hiše imate dovolj prostora za postavitev bazena, otroških igral, piknik prostor, zelenica......ki vam omogoča sproščeno bivanje in kvalitetno preživljanje prostega časa. Dostop na dvorišče dvojčka je direktno iz ulice, dvorišče, kjer je predvideno za parkiranje je tlakovano, na terasi bo položena keramika, na zadnjem delu hiše je pozidan zid, ki vas ločuje od sosedov, na sprednji strani pa bo »trda« žičnata ograja z že zasajenimi cipresami (zasadile se bodo višine cca 1,7 m, tako da vam bodo dejansko takoj zagotavljale zasebnost), vhodna ALU vrata na dvorišče se bodo odpirala daljinsko (posebje ozek prehod za »pešce«)....skratka kakor lahko vidite iz slik bo zasnova objekta in okolice resnično moderna in lepo izvedena. Urejeni bodo tudi vsi komunalni priključki (priključek elektrike bo pripeljan v hišo, tudi dovod vode bo v hiši, urejen bo priklop na javno kanalizacijo in tel priključek do hiše). Ob parceli pa je tudi mestni plin, če bi si kdo želel ogrevanja z plinom. Streha je ravna in ima 25 cm izolacije - sistem SIKA, gradnja je klasičen zidak, fasada je 18 cm demit, kpl zunanja okna in vrata so PVC 3 slojna z zunanjimi roletami – krpankami, delno na elekt pogon, vmesna stena je debelejša (zaradi zvočne izolacije vam priporočamo pri finalizaciji izvedbo protihrupnih ometov), v bet plošči je pripravljena odprtina za dimnik, če bi si »zaželeli« kamin v dnevni sobi. Skratka čaka vas novogradnja, katera finalizacija bo v skladu z vašimi željami. V račun lahko vzamemo vaše stanovanje ali avtomobil do cca ½ vrednosti prodajne cene (seveda po predhodnem ogledu in dogovoru), ali vas ob ustreznem dogovoru počakamo, da prodate vašo nepremičnino (lahko vam tudi pomagamo pri prodaji) Cena posamezne enote dvojčka je 165.000€ + DDV (9,5%). Torej za to ceno vam nudimo kvalitetno grajeno hišo-dvojček, ki bo narejena do III. Podaljašne gradbene faze, kpl urejeno dvorišče z ograjo, zasajenimi cipresami, vrati na elekt odpiranje........, kvalitetna PVC okna z zunanjimi roletami, hišo, ki bo kvalitetno izolirana in boste imeli min stroške z ogrevanjem.......in seveda TOP lokacijo. Sama lokacija vam v neposredni bližini ponuja trgovino, vrtec, šolo-OŠ, PTT, banka, lekarna...do centra mesta je cca 15 min hoje, do odcepa AC Celje center je cca 2 km, narava s Šmartinskim jezerom pa vam je dostopna po urejeni sprehajalni poti samo cca 20 min hoje od hiše. Skratka hiša se nahaja v mirnem naselju, ki je hkrati na robu mesta in še vedno dovolj blizu centra mesta da imate vse "pri roki". Za več informacij oz. ogled nas lahko pokličete na 041/538-419.
13. 04. 17 22:33 agenti-nep.si
193.0 m²
165.000 €

Hiša samostojna

Savinjska, Celje
Na Ostrožnem je naprodaj samostojna stanovanjska hiša, ki je grajena izredno kvalitetno in natančno. Sama parcela je velikosti 248 m2, cca. 100m2 zajema velikost hiše in tako vam ostane nekaj prostora pred in za hišo. Pred hišo je nadstrešek za 2 avtomobila, zraven pa je še nekaj prostora za grmovnice, rože,... Za hišo je prav tako nadstrešek- piknik prostor in nekaj m2 velik zelenjavni vrt. Hiša je bila v osnovi zgrajena- naseljena l. 1999. Hiša obsega P+1+M in ima v posamezni etaži cca 90 m2 površine dela stavbe, oz. skupaj po podatkih GURS-a 236,6m2 (po izmeri cca.260m2). Hiša obsega: - V pritlični etaži se nahaja garaža, ločen WC, kopalnica – kurilnica (CK na olje, možen priklop na mestni plin- priklop v hiši, 200l kombiniran bojler- pripravljene inštalacije za solarno ogrevanje, masažna kopalna kad in umivalnik), glavni vhod v hišo, hodnik, sprejemnica- dnevna soba (v tej sobi so priključki za vodo in odtok- v primeru kakšne mirne dejavnosti...), kuhinja z jedilnico in izhodom na teraso na zadnjem delu hiše (komplet opremljena kuhinja in jedilnica, vgrajena je tudi kaminska peč z razpihom za gretje spodnjih bivalnih prostorov), in delavnica z prostorom za cisterno za olje. Pritlični prostori so višine 2,5m in kot takšni primerni za kakšno mirno dejavnost ali za bivanje oseb, ki jim stopnice predstavljajo oviro. Po stopnicah pridemo v prvo etažo, ki zajema - hodnik iz katerega se pride v vse prostore, kuhinjo z jedilnico in dnevni prostor – izhod na večji balkon (tenda za zaščito pred popoldanskim soncem), 2 spalnici oz. otroška soba, kopalnico + WC (kopalna kad, dvojni kerok umivalnik, bide, radiator lestev). Prostori so komplet opremljeni kakor je videti na slikah, katera lahko ostane v hiši ( že všteto v ceni). V celotni etaži je parket razen v kopalnici kjer je keramika. V nadaljevanju pridemo po stopnicah v - Mansardno etažo ki je popolnoma enaka kot prva etaža ( razen, da ni balkona), delno ima poševni strop z strešnimi okni velux z notranjimi roloji, ki imajo poseben premaz za odboj sonca. Sama hiša je bila zgrajena z modularno opeko (razen štiri vrste v zadnjem delu hiše je betonska opeka) in sicer po širini 30cm, nato je 1cm zračne reže in obzidano z siporeksom, ter zaključeno z bavalit fasadnim slojem. Streha prekrita z betonsko kritino, narejen je zračni most, paropropustna folija, izolacija, še ena folija in ladijski pod. Vsa okna so Jelovica lesena termopan z notranjimi žaluzijami in zunanje »polkne«, razen v pritličju, kjer so tudi zunanje rolete. Na vseh radiatorjih so termostatski ventili, regulacija CK je narejena tako da ima vsaka etaža svojo črpalko in termostat za nastavitev temperature. Skratka hiša je lepo izolirana, kar je razvidno tudi iz energetske izkaznice, ki je razreda C. Hiša ima tudi vgrajen alarmni sistem, domofon v prvi in mansardni etaži, dvoriščna vrata so daljinsko vodena, dvorišče- dovoz je tlakovan s kamnom,.... V hiši so vsi priključki (voda, elektrika, telefonija , alarm, priklop na javno kanalizacijo). Tudi vsa okolica (robniki, stopnice, škarpe, vrt...) je izdelano izredno natančno tako da je dejansko celotna hiša in okolica primer kvalitetne gradnje in vzdrževanja. Hiša je tako grajena, da je dejansko lahko tudi trostanovanjska ( kombinacija poslovno stanovanjske), s stanovanjem v pritličju brez vsake stopnice je primerna za starejše ali invalide. V račun lahko vzamemo v Celju ali okolici: 1 stanovanje do cca 80.000€, ali celo dva do skupaj cca 100.000€ ( seveda po predhodnem ogledu in dogovoru). Hiša se nahaja v mirnem naselju stanovanjskih hiš, v okrožju Ostrožno, kjer imate v bližini trgovino, avtobusno postajo, do mesta ali AC pa imate vsega nekaj minut vožnje.
13. 04. 17 22:40 agenti-nep.si
236.0 m²
154.000 €
1 2 3 4 5 6