Zemljišče, površine 247 m2 je opredeljeno kot stavbno zemljišče, ki je lahko uporabno le kot funkcionalno zemljišče sosednjemu objektu, ki se nahaja za zemljiščem.
21. 02. 17 15:01 abc-nepremicnine.si
247.0 m²
7.400 €

Hiša samostojna

Celje Celje
Pritlična hiša z mansardnim stanovanjem. Zgrajena leta 1975, dvostanovanjska hiša v velikosti 150 m2. Parcela 1000m2. Velika garaža (53m2) + nadstrešek + samostojna pralnica. Odprta terasa 32m2, Poleg hiše je zazidljiva parcela / z že obstoječo hišno številko/, sedaj kot zelenica. Velika prostorna in urejena klet. Leta 2012 je bila hiša popolnoma obnovljeno: menjani estrihi, vodovodne cevi, odtoki, elektro inštalacija, menjana streha ( tudi rušt), dve centralni peči: ena na drva, druga na olje, toplotna črpalka za sanitarno vodo, agregat v slučaju izpada električne energije – preklopi, vgrajena klima, alarmni sistem z videonadzorom, dve kopalnici (hidromasažna kad/đakuzi), na vseh oknih montirani komarniki. Kovana ograja, daljinsko zaklepanje in odpiranje vrat. Razporeditev prostorov: kuhinja, jedilnica, dnevni prostor , spalnica, garderobna soba, kopalnica z WC. V zgornji etaži : Štiri sobe in kopalnica z WC KODA: P1156ŽM Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini pokličite na tel. 01/ 256 37 50, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o., in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Tel. 051 611 203 PRED PRODAJO VAŠE NEPREMIČNINE pokličite v sprejemno pisarno na tel. 01/256 37 50 in se dogovorite za BREZPLAČNO SVETOVANJE z našimi nepremičninskimi strokovnjaki.
21. 02. 17 15:04 hisanepremicnine.si
150.0 m²
160.000 €
opis V stanovanjskem naselju Hudinja, natančneje v ulici Frankolovskih žrtev 32, je naprodaj 3-sobno stanovanje velikosti 61 m2 površine dela stavbe, kar vključuje tudi 3 m2 balkona in cca. 3 m2 veliko klet. Stanovanjska enota se nahaja v 3/4 nadstropju bloka zgrajenega leta 1967. Vsa vzdrževalna dela so redno opravljena, kar je vidno na bloku, ki je v dobrem stanju. V stavbi vam je na voljo souporaba zaklenjene kolesarnice, parkirnega prostora pred blokom pa je vedno dovolj. Na strehi so bila pred kratkim opravljena vzdrževana dela, v prihajajočem letu pa je načrtovana obnova fasade, za kar so že v rezervnem skladu zbrana sredstva. Bivalni prostor v stanovanju je odprto oblikovan - kuhinja, jedilnica in dnevna soba je osrednji prostor stanovanja iz katerega je izhod na balkon. Stanovanje obsega še dve dodatni sobi, kopalnico (umivalnik, tuš kabina, stranišče in prostor za pralno-sušilni stroj), v katero vstopimo iz predprostora. Ogrevanje poteka daljinsko, na radiatorjih so števci porabe, vendar je zaradi same lege (JZ) in medetažne lokacije stanovanje izjemno energetsko varčno. Leta 2009 je bila adaptirana kopalnica. Stanovanje je zemljiškoknjižno urejeno in je vseljivo tako! Lokacija vam omogoča, da imate na dosegu dejansko vse pomembne institucije. V neposredni bližini je v celoti prenovljena osnovna šola Hudinja s skupnim zunanjim šolskim igriščem, le malo naprej pa se nahaja najmodernejši vrtec v Sloveniji. V bližini je tudi Don Boskov verski krščanski center Celje, ki vam nudi pester nabor ne le verskih pač pa tudi športnih dejavnosti, saj imajo prekrasno ograjeno športno igrišče. Le nekaj minut hoje so oddaljeni večji nakupovalni centri (City center Celje, Planet Tuš, Hipermarket Mercator, Merkur, Impos ipd.). Do avtocestnega odcepa Celje-center je le slabe pol-kilometra, do starega mestnega jedra pa vas loči krajši sprehod. Če pa si želite v naravo, imate v bližini sprehajalno pot, ki vas pripelje do Šmartinskega jezera in njegove zelene okolice. Prepričani smo, da bi vam bil predstavljen dom všeč, zato za več informacij pokličite 031 604432 (Primož), da se lahko dogovorimo za BREZPLAČEN ogled. KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE Mnenje agenta: Stanovanjska enota je potrebna delne adaptacije in trenutno v njej ne biva nihče, zato je dejansko vseljiva takoj. Je odlična investicijska priložnost. V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom le-te prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčne napovedi na premoženje. .
16. 02. 17 05:00 nepremicnine.si21.com
61.0 m²
55.000 €
opis Popolnoma prenovljeno stanovanje. Nova adaptirana kopalnica-kanaleta, leseni laminati novi, vhodna protivlomna izolacijska vrata, toplotna izolacija stavbe, PVC okna, alu rolete + rolo komarniki, Energetska izkaznica C/D, Nova Inverter wifi Klima, lastno etažno ogrevanje zemeljski plin. Odlična lokacija Hofer čez cesto, City Center 5 min, Center Celja 10 min. Jugovzodna lega, pogled na center Celja, Stari grad.
16. 02. 17 04:57 nepremicnine.si21.com
45.0 m²
58.000 €

Stanovanje, dvosobno

Savinjska, Celje, Celje
opis Pozdravljeni, Predstavljam vam stanovanje v Celju! Predmet prodaje je 1/6 deleža! Nepremičnina je predmet javne dražbe, v kateri zastopamo upnika. Za vse nadaljnje informacije pošljite mail s svojimi kontaktnimi podatki na: *** Lep pozdrav, vaša Karmen (iskrena prijateljica in ženska, ki ima ključ vašega novega doma)
21. 02. 17 15:01 atrium-nep.si
59.6 m²
4.350 €

Zazidljivo zemljišče v Celju

Savinjska Celje Celje
Predmet prodaje so zazidljiva zemljišča velikosti 8.583 m2, ki se nahajajo na vogalu Dečkove in Vurnikove ceste v Celju, v neposredni bližini Celjskega sejmišča. Na omenjen območju velja OPPN, Mestne občine Celje, ki predvideva izgradnjo objektov za bivanje, izvajanje storitvenih dejavnosti, oskrbnih dejavnosti ter garažnih prostorov. Navedena cena ne vsebuje 22% DDV.
21. 02. 17 15:01 abc-nepremicnine.si
471.500 €
Celje, Ostrožno, parc. 1300m2, stan.površine 420m2 , samostojna hiša, zgrajena leta 2002, se nahaja v urejenem naselju stanovanjskih hiš v bližini centra mesta in vse infrastrukture. Prostorna parcela nudi zasebnost in intimnost. Hiša je zasnovana kot enonadstropni objekt, z razkošnim stopniščem in galerijo. Veliki prostori, višji stropovi nudijo prostornost in funkcionalnost, velika panoramska okna pa obilico sonca in svetlobe. Vgrajeni materiali višjega cenovnega razreda. Pritličje: kuhinja z prostorno jedilnico (z izhodom na teraso) , ki je povezana v dnevno sobo z izhodom na teraso in naprej na vrt, utility, wc- posebej, apartma- spalnica, ki je povezana v garderobno sobo in prostorno kopalnico. Prva etaža: prostorna galerija – dnevni prostor z izhodom na teraso, kopalnica z wc-jem, dva apartmaja in sicer: spalnica, delovna soba, dnevno – bivalni del, drug apartma: delovna soba, soba za goste. Talna obloga je marmor, granit. Celotna hiša ima talno ogrevanje. Na vrtu možnost izdelave bazena. Pred hišo je veliko, prostorno parkirišče z nadstreškom.
21. 02. 17 15:01 abc-nepremicnine.si
420.0 m²
880.000 €
opis Prodamo v celoti in kvalitetno obnovljeno 3-sobno stanovanje, v neposredni bližini Splošne bolnišnice in Zdravstvenega doma. Stanovanje leži v 2. nadstropju. Obsega hodnik, kuhinjo, dnevni prostor z zastekljenim balkonom, spalnico, otroško sobo in kopalnico, pripadata mu še dve manjši kleti. Stanovanje se v celoti ogreva s konvektorskimi električnimi ploskovnimi radiatorji skandinavske izdelave, ki so vezani na centralno termostatsko regulacijo temperature. Stroški ogrevanja so zato relativno nizki, saj je v letu 2016 poraba elektrike znašala 800 EUR za celo leto. Okna z dvoslojno zasteklitvijo imajo nameščene komarnike in zunanje rolete. Kopalnica s tuš kabino in bidejem je tudi talno ogrevana. Vhodna vrata so kvalitetna protivlomna. Oprema in pohištvo lahko ostanejo po dogovoru. V dnevni sobi je tudi klima Večstanovanjski blok je bil energetsko saniran v letu 2015 z izvedeno toplotno izolacijo. Prav tako so bili obnovljeni streha, žlebovi in vhod. Na dvorišču stavbe, varovanem z zapornico, se skupaj s stanovanjem prodaja še lastniška garaža v vrednosti 8.000 EUR, ki ni všteta v ceno. Garaža je izolirana in z lastno elektriko, dovolj velika za parkiranje 1 osebnega vozila. Odlična in zelo iskana lokacija v neposredni bližini Splošne bolnišnice, Zdravstvenega doma, strogega centra mesta, osnovne in srednje šole, fakultete, itd. vam omogoča, da se po opravkih lahko odpravite tudi brez avtomobila. Stanovanje je lepo, prostorno in svetlo, razpored pa je zelo primeren za družine. Vseljivo takoj.
16. 02. 17 13:58 nepremicnine.si21.com
63.4 m²
87.000 €
opis Na robu naselja Ostrožno v Celju, je naprodaj novogradnja - dvojček, ki je sodobno zasnovan in kvalitetno grajen. Hiša-dvojček se prodaja v III. podaljšani gr. fazi ( oz bo III pod gradb faza končana cca v 03.2017) in tako imate možnost po lastnih potrebah-željah dokončat svoj dom in si tako zasnovat notranjost, kot si jo želite (postavitev nekaterih predelnih sten, izbira načina ogrevanja (čeprav je vsa instalacija pripravljena za toplotno črpalko), izbira keramike, parketa, notranjega stavbnega pohištva, slikopleskarska dela......Hiša sta grajena da ima v osnovi v spodnji etaži bivalni del ( prepdostor, spodnji toaletni prostori kjer je prostor tudi za PS, velik osrednji prostor v katerem je predvidena kuhinja z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso – J lega in shramba). Po stopnicah (pod stopnicami si lahko omislite še eno priročno shrambo) pridemo v zgornjo etažo, kjer pa imate spalne prostore (spalnica z izhodom na balkon – J lega , svojo garderobno sobo in ločeno kopalnico in še dve otroški sobi s svojo kopalnico). Skratka hiša je primerna za štiričlansko družino, oz se prodaja v takšni fazi, da si lahko omislite še kakšno dodatno sobo. Dvojčka imata vsak cca 194 ,2 tlorisne površine stavbe, kar zajema tudi cca 23,5 m2 pokrite terase in cca 6,6 m2 veliko ložo – balkon. Skratka vsak dvojček ima cca 163 m2 (pritličje cca 73,5 m2 + terasa, in v nadstropju cca 90m2 + balkon) uporabne površine, kar vam zagotavlja ugodno bivanje na lokaciji na robu mesta Celje. Parceli sta po izvedeni parcelaciji velikosti 368m2 in 350m2 od tega cca 100m2 »zaseda« stavba, ostalo pa je dvorišče (delno tlakovano, delno zelenica), skratka poleg hiše imate dovolj prostora za postavitev bazena, otroških igral, piknik prostor, zelenica......ki vam omogoča sproščeno bivanje in kvalitetno preživljanje prostega časa. Dostop na dvorišče dvojčkov je direktno iz ulice, dvorišče, kjer je predvideno za parkiranje je tlakovano, na terasi bo položena keramika, na zadnjem delu hiše je pozidan zid, ki vas ločuje od sosedov, na sprednji strani pa bo »trda« žičnata ograja z že zasajenimi cipresami (zasadile se bodo višine cca 1,7 m, tako da vam bodo dejansko takoj zagotavljale zasebnost), vhodna ALU vrata na dvorišče se bodo odpirala daljinsko (posebje ozek prehod za »pešce«)....skratka kakor lahko vidite iz slik bo zasnova objekta in okolice resnično moderna in lepo izvedena. Urejeni bodo tudi vsi komunalni priključki (priključek elektrike bo pripeljan v hišo, tudi dovod vode bo v hiši, urejen bo priklop na javno kanalizacijo in tel priključek do hiše). Ob parceli pa je tudi mestni plin, če bi si kdo želel ogrevanja z plinom. Streha je ravna in ima 25 cm izolacije - sistem SIKA, gradnja je klasičen zidak, fasada je (bo) 18 cm demit, kpl zunanja okna in vrata so PVC 3 slojna z zunanjimi roletami – krpankami, delno na elekt pogon, vmesna stena je debelejša (zaradi zvočne izolacije vam priporočamo pri finalizaciji izvedbo protihrupnih ometov), v bet plošči je pripravljena odprtina za dimnik, če bi si »zaželeli« kamin v dnevni sobi. Skratka čaka vas novogradnja, katera finalizacija bo v skladu z vašimi željami. V račun lahko vzamemo vaše stanovanje ali avtomobil do cca ½ vrednosti prodajne cene (seveda po predhodnem ogledu in dogovoru), ali vas ob ustreznem dogovoru počakamo, da prodate vašo nepremičnino (lahko vam tudi pomagamo pri prodaji) Cena posamezne enote dvojčka je 165.000€ + DDV (9,5%). Torej za to ceno vam nudimo kvalitetno grajeno hišo-dvojček, ki bo narejena do III. Podaljšane gradbene faze, kpl urejeno dvorišče z ograjo, zasajenimi cipresami, vrati na elekt odpiranje........, kvalitetna PVC okna z zunanjimi roletami, hišo, ki bo kvalitetno izolirana in boste imeli min stroške z ogrevanjem.......in seveda TOP lokacijo. Sama lokacija vam v neposredni bližini ponuja trgovino, vrtec, šolo-OŠ, PTT, banka, lekarna...do centra mesta je cca 15 min hoje, do odcepa AC Celje center je cca 2 km, narava s Šmartinskim jezerom pa vam je dostopna po urejeni sprehajalni poti samo cca 20 min hoje od hiše. Skratka hiša se nahaja v mirnem naselju, ki je hkrati na robu mesta in še vedno dovolj blizu centra mesta da imate vse "pri roki". Za več informacij oz. ogled nas lahko pokličete na 041/538-419.
8. 02. 17 16:56 nepremicnine.si21.com
193.0 m²
165.000 €
opis Celje-Na otoku, na iskani lokaciji prodamo 2 sobno stanovanje v 3/3 nadstropju. Stanovanje je potrebno popolne obnove. Blok ima novo streho in novi zidani dimniki so bili narejeni leta 2011, nova vhodna vrata. Ogrevanje je urejeno na plin-lastna plinska peč. Stanovanje obsega: dnevni prostor z izhodom na balkon, kuhinja z izhodom na balkonsko ložo, spalnica, kopalnica, posebej WC in dva predprostora ter shramba v velikosti (1,4 m2). Skupna velikost je 83,60 m2 (stanovanjske -ogrevalne površine je 66,35 m2). Vsa infrastruktura je v bližini (trgovski centri,šola, vrtec, lekarna, banka, lekarna, ...) le nekaj metrov stran je mestni park, bazen. Parkirišče je urejeno z dvižno rampo. Stanovanju pripada kletni prostor in garaža, ki se nahaja na enakem naslovu. Odkup garaže je možen dodatno po dogovoru. Priporočamo ogled.
8. 02. 17 19:52 nepremicnine.si21.com
83.6 m²
66.900 €
opis Prodamo delno obnovljeno dvosobno stanovanje, v 2. nadstropju staromeščanske stavbe v centru Celja. Obsega predprostor, velik dnevni prostor, kopalnico, kuhinjo, spalnico in garderobno sobo, pripada mu tudi drvarnica na notranjem dvorišču stavbe. V letu 2007 je bila renovirana kopalnica, v letu 2016 pa montirana nova plinska peč. Vseljivo v roku 2 mesecev. Stavba ima od leta 2015 obnovljeno streho. Stanovanje odlikuje predvsem odlična lokacija v samem mestnem središču z možnostjo parkiranja za 1 osebno vozilo na notranjem dvorišču stavbe. V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (trgovina, šola, vrtec, pošta, banka, lekarna, zdravstveni dom in bolnišnica itd.), kakor tudi zelene površine mestnega parka ob reki Savinji.
8. 02. 17 13:57 nepremicnine.si21.com
68.0 m²
60.000 €
opis V popolnoma novi stanovanjski stavbi v Štorah, samo 5 min oddaljeni od Celja, prodamo 2-sobno stanovanje velikosti 61,4 m2 površine dela stavbe, kar vključuje tudi 15 m2 veliko teraso - balkon, v 1. nadstropju (enako stanovanje se nahaja tudi v P. 2. in 3. nadstropju) in se ponaša s sodobnim, estetskim in funkcionalnim tlorisom. Zelo svetel bivalni prostor je odprto oblikovan - jedilnica in dnevna soba je osrednji prostor stanovanja iz katerega je izhod na balkon – teraso. Stanovanje obsega še kuhinjo, spalnico z drugim izhodom na balkon, kopalnico z WC-jem (umivalnik, tuš kabina Kolpasan, radiator lestev, WC in prostor za pralno-sušilni stroj), v katero vstopimo iz predprostora - hodnika (etažna plinska peč BOSCH). Stanovanje je popolnoma končano in je primerno za takojšnjo vselitev. Kupcu se daje možnost, da opremi stanovanje po svoji izbiri, saj je stanovanje neopremljeno. Vgrajena so PVC okna, ter balkonska vrata (šest komorni profil in visoka toplotno-zvočna izolativsnot) z nameščenimi senčili. V vseh prostorih z izjemo kopalnice, kjer je keramika, je po tleh položen vinilni parket visoke kvalitete. V vsaki sobi je internetni priključek (možnost priključka na optiko), vtičnica za TV je v dnevni sobi ( v celotni stavbi je tudi vse pripravljeno za optiko, ki je vplanu v l. 2017/2018). Vhodna vrata so protipožarna in protivlomna (12 točkovno zaklepanje). Vsa vgrajena oprema je visoko cenovnega razreda (Kolpasan, Keros ceramika, kopalniške armature Grohe, Bosch kondenzacijski plinski kotel, termostatske glave na radiatorjih Danfoss, vinilni parket…). V stanovanju je tudi pripravlejna predinstalacija za klimo. Stavba, kjer se stanovanje nahaja, je bila dokončana v letu 2016. Zgrajena je po sistemu K+P+1+2+3. V njej je 28 kakovostno grajenih stanovanj od tega so 4 invalidsko prilagojena. Stavba je toplotno izolirana s 14 cm grafitno izolacijskim materialom (kar je primerljivo z 22 cm stiropora) in spada v energetski razred B2. Ogrevanje stanovanja in sanitarne vode poteka preko etažne plinske peči BOSCH (mestni plin, tako da si lahko uredite tudi kuhanje na plin), lahko pa si uredite tudi notranji kamin na drva, saj ima vsako stanovanje priključek na dimnik. Za vse energente so individualni merilci porabe (voda elektika in plin). V kletni etaži je 22 podzemnih parkirnih mest, ki se prodajajo po 5500€ (cena je z DDV-jem), do katerih dostopate skozi dvižna vrata na daljinsko upravljanje. Iz kletnih prostorov pridete do stanovanja z dvigalom (proizvajalec Otis), tako da vam je omogočena kpl komoditeta dostopa do stanovanja. Pred stavbo je na razpolago še dodatnih - zunanjih 38 parkirnih mest. V kletni etaži je poleg shramb še skupna kolesarnica. Stavba ima 10 letno garancijo na izvedbena dela od datuma izdaje uporabnega dovoljenja (12.2016) Stanovanja so posebej primerna za družine z otroki, starejše in invalide (tri stanovanja v pritličju so narejena posebej za invalide!!!!). Mislili so prav na vse. Pred stavbo se nahaja veliko ograjeno otroško igrišče (igrala se bodo namestila pomladi 2017), do katerega dostopate izključno in samo iz bloka in ste tako lahko brez skrbi, da bi vaš otrok zašel na cesto. Glavna vhodna vrata lahko odklenete s številčno kodo ali na klasičen način (sistem zaklepanja vrat je takšen da s ključem od stanovanja, odklepate poleg stanovanja še vsa ostala vrata skupnega značaja - kolesarnica, kletni prostori, vhodna vrata, izhod na otroško igrišče). Lokacija vam omogoča, da imate na dosegu dejansko vse pomembne institucije (vrtec, šolo, zdravstveni dom, trgovino, pošto, knjižnico, igrišča…), do avtocestnega odcepa Celje-vzhod je vsega 5 minut vožnje. Če si želite pobega v naravo, imate v bližini sprehajalne poti, ki vas pripeljejo do bližnjih hribov. Prepričani smo, da bi vam bil predstavljen dom všeč, zato za več informacij pokličite 031 604432 (Primož), da se lahko dogovorimo za BREZPLAČEN ogled. Cena že vsebuje DDV, imamo pa tudi urejeno ugodno financiranje s strani banke (posebna ponudba velja samo za nakup stanovanja v tem bloku), možen – hipotekarni kredit do 90% pogodbene vrednosti. V ceni imate zajeto tudi zavarovanje nepremičnine - stanovanja in opreme za prvo leto bivanja (darilo kupcu s strani nepremičninske agencije AGENTI nepremičnine v sodelovanju z zavarovalnico Generali!!!! – podrobnejše podatke boste dobili na ogledu oz ob odločitvi za nakup stanovanja). KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! Vrhunska kvaliteta bivanja in prostorna terasa ponujata s svojo velikostjo vso udobje. V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom le-te prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčne napovedi na premoženje.
20. 01. 17 22:47 nepremicnine.si21.com
2 sobi
61.4 m²
74.300 €

Zemljišče zazidljivo

Celje Šmartno v Rožni Dolini
V neposredni bližini Šmartinskega jezera, golf igrišča in urejenih sprehajalnih poti – čaka na prečudoviti lokaciji , na vas, parcel s 1233 m2. Urejena soseska, nudi občutek pripadnosti in povezanosti male vaške skupnosti. Komunalni priključki urejeni. Dostop asfaltiran. Vpisano v ZK. Prosto bremena. KODA: P1158SL Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini pokličite na tel. 01/ 256 37 50, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE d.o.o., in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. PRED PRODAJO VAŠE NEPREMIČNINE pokličite v sprejemno pisarno na tel. 01/256 37 50 in se dogovorite za BREZPLAČNO SVETOVANJE z našimi nepremičninskimi strokovnjaki. Veselimo se sodelovanja z vami.
23. 01. 17 10:44 hisanepremicnine.si
68.000 €
CELJE, Na Otoku , Izjemno lepo, svetlo in vzdrževano stanovanje v izmeri 37 m2, ki se nahaja v 2. nadstropju stanovanjskega blok , zgrajenega l 1968. Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo. Blok se nahaja v mirni stanovanjski ulici. Razporeditev stanovanja: predprostor, dnevna soba in kuhinja, in večja kopalnica z wc-jem. Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini pokličite na tel. 01/ 256 37 50, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o., in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. PRED PRODAJO VAŠE NEPREMIČNINE pokličite v sprejemno pisarno na tel. 01/256 37 50 in se dogovorite za BREZPLAČNO SVETOVANJE z našimi nepremičninskimi strokovnjaki. Veselimo se sodelovanja z vami
23. 01. 17 10:55 hisanepremicnine.si
37.0 m²
55.000 €

Celje, Hudinja, Pohorska ulica

Celje, Hudinja, Pohorska ulica
Celje - Hudinja; Opremljeno 2-sobno stanovanje v 8. nadstropju stolpnice grajene l 1979. Stanovanje velikosti 44 m2 obsega: Predsoba wc spalnica kopalnica dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico kletna shramba Leta 2013 je bila opravljena menjava oken - pvc z roletami in menjava vhodnih vrat. Pred tem je bila prenovljena kopalnica in wc. Na tleh je lamelni parket. Ogrevanje je skupno z nizkimi stroški. V stanovanju so vsi potrebni priključki. Prodaja se v celoti opremljeno brez pralnega stroja ter brez osebnih in okrasnih predmetov. Parkiranje je urejeno na skupnem parkirišču.
23. 01. 17 11:00 c21.si
2 sobi
44.0 m²
56.000 €

Hiša, Samostojna

Savinjska, Celje Nova vas
Možnosti prodaje: V trenutni fazi izgradnje Sodelovanje pri dokončanju projekta po vaši zamisli Na ključ po našem projeku Lastnosti: Namembnost: samostojna/stanovanjska hiša Bivalna površina: 179 m2 Velikost zemljišča: 662 m2 Projekt v skladu z okolico in urbanističnim načrtom Moderna prostorska razporeditev Terasa Parkirni prostor za dva avtomobila Zelenica Lokacija: Celje - Nova vas oddaljenost od centra 5 min dostop do avtoceste z dveh strani, izhoda (Celje center in Celje zahod) trgovina 2 min pošta, banka, lekarna 5 min vrtec 2 min bljižina osnovne šole 2 min takorekoč v naravi (sprehod, tek, kolesarenje, rekreacija...) Možnosti prodaje: za gotovino menjava za več premičnin ( npr. avtomobili), in dopačilo druge možnosti in vaši predlogi Kontakt: 070 359 021 Hiša - novogradnja, dokončana do III gradbene faze 6/2016. Objekt se nahaja v mirnem predelu Celja - Nova vas, tihi in varni okolici z vhodom v slepo ulico. Namenjeno bodočim ponosnim lastnikom za kvalitetno in sproščeno bivanje v sožitju z naravo in sodobnim - urbanim načinom življenja.
125.000 €
opis V prijetnem stanovanjskem naselju na Polulah, je naprodaj končna vrstna stanovanjska hiša, ki je v zelo dobrem stanju in je praktično vseljiva takoj. Hiša se nahaja na lepi razgledni lokaciji (pogled na Stari grad) in je s soncem obsijana tekom celega dneva (tako poleti, kot tudi pozimi). Parcela je velikosti 455 m2, cca. 110m2 zajema velikost hiše in tako vam ostane kar nekaj prostora pred, ob in za hišo. Pred hišo je asfaltiran dovoz in tlakovano parkirišče za 2-3 avtomobile (možno postavitev nadstreška), ostalo pa je zelenica, postavljena je vrtna uta in pripravljen lesen podest za postavitev bazena... Seveda pa si lahko vi tudi uredite po svoje, si omislite zelenjavni vrt, uredite otroško igrišče, piknik prostor....je pa parcela (ob in za hišo) ograjena, tako da se lahko otroci brezskrbno igrajo, ali pa imate kakšnega kužka izven hiše. Dostop do hiše je po asfaltirani javni cesti, ki je »slepa ulica, tako da tudi ni kakšnega prometa – razen nekaj sosedov v bližini. Hiša je bila v osnovi zgrajena l. 1965 naseljena malo kasneje (po podatkih GURS l. 1969) in adaptirana v l. 1995 - 2002. Hiša obsega P+1+2 in ima v posamezni etaži cca 70 m2 površine dela stavbe, oz. skupaj po meritvah cca 210m2. Hiša obsega: V pritlični etaži se nahaja garaža, kurilnica (CK na olje,kpl CK je bila obnovljena v l. 2002, možen priklop na mestni plin- priklop oz omarica na hiši), glavni vhod v hišo, hodnik in shramba – utility z izhodom na zelenico za hišo. Pritličje je tudi možno spremenitio v 2 sobno stanovanje za bivanje oseb, ki jim stopnice predstavljajo oviro ( tudi izhod na zelenico zadaj je brez vsake stopnice), ali pa si uredimo pisarno za kakšno mirno dejavnost. Po lesenih stopnicah pridemo v prvo etažo, ki zajema hodnik iz katerega se pride v vse prostore, kuhinjo z jedilnico, ločeno jedilnico, ki nam lahko služi tudi kot spalnica, dnevni prostor – izhod na balkon J lega in ločeno kopalnico (masažna tuš kabina, kopalniški blok, radiator lestev in prostor za PS – kopalnica kpl obnovljena v l. 2002). Prostori so izpraznjeni, tako da si jih lahko opremite po svojem okusu. V celotni etaži je po tleh delno parket, delno topli pod, razen v kopalnici in WC-ju, kjer je keramika. V nadaljevanju pridemo po stopnicah v drugo etažo ki je po razporeditvi polnoma enaka kot prva etaža (v primeru da imate v prvi etaži bivalni del hiše, imate lahko v tej etaži spalne prostore – 3 spalnice ali pa si uredite 2sobno stanovanje – možen tudi ločen vhod. To stanovanje je bilo v l. 2002 skoraj v celoti obnovljeno (tla, slikopleskarska dela, klima, stropovi....). Zgornja - mansardna ploščča je betonska in je izolirna z cca 30 cm izolacije položene po plošči. Sama hiša je bila klasično zgrajena (pasovni temelji, hidroizolacija, nosilne stene grajene z modularno opeko), medetažne kosntrukcije so armiranobetonske, streha je dvokapnica (salonitna kritina in kleparski izdelki iz pocinkane pločevine – vse l. 2002). Fasada je teranova l. 2002, okna so dvojna lesena , z PVC zunanjimi roloji, notranje in zunanje police so brušeni teraco.. V hiši so vsi priklkjučki (voda, elektrika, telefonija , alarm, lastna greznica - možen priklop na javno kanalizacijo). Hiša je tako grajena, da je dejansko lahko tudi trostanovanjska ( kombinacija poslovno stanovanjske), s stanovanjem v pritličju brez vsake stopnice je primerna za starejše ali invalide. Hiša se nahaja v mirnem naselju stanovanjskih hiš, v okrožju Polule, kjer imate v bližini šolo vrtec, trgovino, avtobusno postajo, do mesta pa imate vsega nekaj minut vožnje. Za več informacij oz ogled nas pokličite na 041/538-419.
21. 01. 17 10:24 nepremicnine.si21.com
210.0 m²
185.000 €

Posest, Zazidljiva

Savinjska, Celje Nova vas
Lastnosti zemljišča: Namembnost: samostojna/stanovanjska hiša Velikost zemljišča: 949 m2 Lokacija: Celje - Nova vas oddaljenost od centra 5 min dostop do avtoceste z dveh strani, izhoda (Celje center in Celje zahod) trgovina 2 min pošta, banka, lekarna 5 min vrtec 2 min bljižina osnovne šole 2 min takorekoč v naravi (sprehod, tek, kolesarenje, rekreacija...) Možnosti prodaje: za gotovino druge možnosti in vaši predlogi Kontakt: 070 359 021 Prodam: Zazidljivo stavbno zemljišče z osnovno/temeljno ploščo in urejenimi zemeljskimi deli. V mirnem predelu Celja - Nova vas, tihi in varni okolici z vhodom v slepo ulico. Namenjeno bodočim ponosnim lastnikom za kvalitetno in sproščeno bivanje v sožitju z naravo in sodobnim - urbanim načinom življenja.
949.0 m²
118.900 €
3 km iz CE, po ozki cesti navkreber – slediš oznaki za Lovsko kočo in tam v mirnem abientu prečudovite narave v obilici zelenja, se nahaja parcela, ki čaka svojega lastnika. Zakaj ne bi bila vaša? Vredna ogleda. 1490 m2 – zazidalna gradbena parcel, vpis v ZK, prosta bremena , dostop : asfaltna cesta. KODA: P1158LI Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini pokličite na tel. 01/ 256 37 50, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE d.o.o., in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. PRED PRODAJO VAŠE NEPREMIČNINE pokličite v sprejemno pisarno na tel. 01/256 37 50 in se dogovorite za BREZPLAČNO SVETOVANJE z našimi nepremičninskimi strokovnjaki. Veselimo se sodelovanja z vami.
23. 01. 17 10:44 hisanepremicnine.si
45.000 €

Posest, Zazidljiva

Savinjska, Celje Vojnik
Nezahtevno zemljišče. Atraktivna lokacija,Sončna lega JV, 3,5km do avtoceste, asfalt do roba parcele, razsvetljava, vodovod, kanalizacija, elektrika, telefon. Možna delitev na dve parceli(733m2+823m2). V bližini avtobus, pošta, banka, vrtec, osnovna šola, trgovine, igrišča, zdravstveni dom, ribnik, sprehajalne poti. Attractive location, situated on the sunny South East, 3.5km to the highway, the asphalt to the edge of the plot, lighting, water supply, sewerage, electricity, telephone. Possible division into two plots (733m2 + 823m2). Near bus, post office, bank, kindergarten, primary school, shops, playgrounds, medical center, pond, walking path.
1556.0 m²
60 €
643.0 m²
75.000 €

Zemljišče zazidljivo

Celje Slatina v Rožni Dolini
Slatina v Rožni dolini: Šmartno 750m2, zazidljiva, Šmartno v Rožni dolini, torej na obrobju mesta Celje (6 km ) vam v nakup lahko ponudimo zazidljivo zemljišče, za manjšo stanovanjsko hišo. Obstaja opcija združitve dveh parcel do velikosti 2000 m2 za gradnjo večje stanovanjske hiše s teraso za posedanje v senci pred hišo, zelenico za igro vaših otrok in okrasno zasaditvijo. Na parceli in ob parceli se nahajajo vsi potrebni komunalni priključki, ki vam omogočajo takojšnji pričetek gradnje: vodovod, elektrika, kanalizacija, telekomunikacija, ZK urejeno, prosto bremena . Prodamo. Cena: 55,00 EUR/m2 KODA: P1158TU Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini pokličite na tel. 01/ 256 37 50, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE d.o.o., in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. PRED PRODAJO VAŠE NEPREMIČNINE pokličite v sprejemno pisarno na tel. 01/256 37 50 in se dogovorite za BREZPLAČNO SVETOVANJE z našimi nepremičninskimi strokovnjaki. Veselimo se sodelovanja z vami. ostalo zemljiška knjiga
23. 01. 17 10:44 hisanepremicnine.si
750.0 m²
41.250 €

Celje, Gaberje

Celje, Gaberje
Celje, Gaberje; Prodamo poslovni objekt v katerem je le manjši del (dve pisarni) v posamični lasti. Ves preostali del ja na voljo za prodajo v celoti ali po etažah. Cena ne zajema 22% ddv. Objekt je bil zgrajen leta 2008, ima 7 etaž in sicer klet, pritličje, 4 nadstropja in tehnično etažo na strehi. Vkopana klet služi za parkiranje 25 osebnih avtomobilov, poleg se nahajajo še prostor za agregat in napravo za dvig tlaka vodovodnega omrežja objekta ter prostor CNS in stopnišče s prostorom dvigala, ki povezuje vse etaže med seboj. V pritličju se nahaja glavni vhod v objekt, prehod iz halla preko vertikalnih komunikacij v nadstropje in restavracija s pomožnimi prostori (kuhinja). V štirih nadstropjih so urejeni poslovni pisarniški prostori s pomožnimi prostori (sanitarije, hodniki, prostor čajne kuhinje in čistila). Na strehi (tehnična etaža) je izvedena kotlovnica in klimatizacija za pisarniški del objekta. Pod streho – v zunanjem prostoru so postavljeni tudi hladilniki. Stavba je postavljena v smeri V – Z. Objekt ima dve plinski kotlovnici za ogrevanje. Prva služi pisarniškemu delu in je locirana na strehi, druga, ki služi za potrebe restavracije pa je v pritličju. Za hlajenje sta postavljena dva hladilna agregata z zračno hlajenim kondenzatorjem, ki sta vgrajena na strehi objekta.
23. 01. 17 10:57 c21.si
4311.8 m²
1.900.000 €

Hiša, Samostojna

Savinjska, Celje Dobrna
STRMEC NAD DOBRNO, 273,6 m2, samostojna, zgrajena l. 1990, 39.388 m2 zemljišča, P+1+2+M, kmetija na lepi in sončni lokaciji, asfaltiran dostop, pripravljeno gostišče in počitniška hišica, primerno za investicijo, prodamo. Cena: cca 179.000,00 EUR Osnovno o nepremičnini: prodaja se hiša z večjim zemljiščem. Stoji na lepi in sončni lokaciji. Hiša je zelo lepo vzdrževana in obnovljena. Sestoji iz štirih etaž. V pritličju je že pripravljen in urejen gostinski del, v zgornjih etažah pa je bivalni del. Poleg hiše stoji nova hišica za goste (kupljena vsa notranja oprema). Možnost investicije kot turistična kmetija ali turistična točka. V neposredni bližini so Terme Dobrna kar daje dodaten motiv za privabljanje gostov. Na zemljišču stoji tudi gospodarsko poslopje (hlev) in prelep potok. Asfaltiran dostop! Priključki: voda, elektrika, talno gretje Dodatno: hiša z večjim zemljiščem in sončno lego. V spodnjem delu hiše se nahajajo gostinski prostori. V zgornjih dveh etažah pa so bivalni deli. Hiša ima v spodnjem delu peč na trda goriva (krušno peč). Urejeno ima talno gretje. Zemljiškoknjižno urejena.Primerno kot investicija! Vredno ogleda! NAROČITE ENERGETSKO IZKAZNICO - ***, 070 720 834 Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!
179.000 €
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Prodaja nepremičnine, Celje
1 2 3 4 5 6