234 m²
204.000 €
9. 08. 17
opis V Zagradu prodamo samostojno enostanovanjsko hišo z razgibanim tlorisem v treh etažah , s parcelo veliko 633m2, ki je ravno dovolj velika za vašo sanjsko oazo. Izvedene so vse inštalacije, izbira keramike in tal pa je prepuščena vam in vašem okusu. V hiši je talno gretje, plinski priključek, ogrevanje je možno tudi s kaminom. Dostop do nepremičnine, ki se ponaša z atraktivno lokacijo in lepim razgledom, je mogoč z asfaltirane ceste. Prevzem možen takoj.
Več nepremicnine.si21.com
61 m²
79.000 €
2. 08. 17
opis Na odlični lokaciji v Nušičevi ulici vam v nakup lahko ponudimo lepo obnovljeno in opremljeno dvoinpolsobno stanovanje. Obsega predprostor oz. hodnik, odprt dnevni prostor s kuhinjo in jedilnim kotom, spalnico z izhodom na balkon, otroško sobo, garderobni prostor in kopalnico, pripada mu tudi manjša klet velikosti 1m². Stanovanje se nahaja v visokem pritličju stolpnice z dvigalom, do katerega je omogočen dostop neposredno iz pritličja, tako da je stanovanje lahko zelo primerno tudi za starejše in invalide. Stolpnica ima od letošnjega leta obnovljeno fasado. Lokacija omogoča hiter in enostaven dostop do AC izvoza, nakupovalnih središč in centra mesta, v bližini pa se nahajajo tudi vrtec, šola, trgovina, itd. Vseljivo od 20. 8. 2017 dalje.
Več nepremicnine.si21.com
71.000 €
2. 08. 17
opis V zaselku POLULE - Celje, se prodaja zazidljiva parcela v velikosti 1.189m2 (Vegova ulica). Z razgledom na Celjski grad. Na parceli stoji stara hiša (zgrajena 1990, nedokončana), potrebna prenove, poslovni objekt ( tik ob cesti, ter kozolec. Do posesti vodi 100m makadamske ceste. Voda in elektrika potekata mimo parcele. KODA: P0159CC HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. - Poslovna enota CELJE. Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini smo dosegljivi v poslovni enoti CELJE, poslovna stavba EMO, Mariborska cesta 86, oz. pokličite na tel. 01/256 37 50, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o., in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite tel. 01/256 37 50 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo. (BREZPLAČNO)
Več nepremicnine.si21.com
110 m²
127.000 €
14. 07. 17
opis Prodamo zahodni del dvojčka na odlični, mirni in zeleni lokaciji v bližini atletskega stadiona Kladivar. Fasada in streha sta bili obnovljeni, notranjost je potrebna pretežne obnove. K dvojčku spada tudi lepa zelenica z drevjem in garažo, nad katero si je mogoče urediti teraso. Razporeditev prostorov je zelo primerna za manjšo družino ali par. V visokem pritličju so kuhinja in 2 sobi, v nadstropju pa kopalnica in 2 sobi. Ogrevanje centralno na plin. Bližina centra mesta, zdravstvenega doma in bolnišnice, trgovine, vrtca, šole, itd. Ekskluzivno pri Kapitol. Vseljivo takoj. Vljudno vabljeni na ogled. Kupec ne plača provizija ali ogleda. V kolikor morate prodati svojo nepremičnino pred nakupom nove, vam naši specialisti za prodajo lahko pomagajo.
Več nepremicnine.si21.com
69 m²
79.000 €
22. 07. 17
opis Prodamo obnovljeno dvoinpolsobno stanovanje v 5. nadstropju stolpnice z dvema dvigaloma. Obsega prostoren hodnik, dnevno sobo z izhodom na balkon, kuhinjo z jedilnm kotom, spalnico, otroško sobo in kopalnico, pripada mu tudi klet. Ogrevanje je urejeno na toplovod. Stanovanje je lepo obnovljeno in vzdrževano, zaradi dobre razporeditve prostorov pa je zelo primerno za družine. Vseljivo po nakupu druge nepremičnine. Stolpnica ima obnovljeno streho in dvigalo, do vhoda v stavbo in dvigala pa je omogočen dostop tudi invalidom. Parkirnega prostora je dovolj. Lokacija omogoča hiter dostop do nakupovalnih centrov, AC izvoza in centra mesta, v bližini pa se nahajajo trgovina, vrtec, šola, pošta, itd. Možna tudi menjava za manjšo hišo v okolici Celja.
Več nepremicnine.si21.com

Savinjska, Celje, Dečkovo naselje

Savinjska, Celje, Dečkovo naselje
1 sobi
50 m²
35.000 €
18. 07. 17
Podroben opis Ugodno prodamo 1,5-sobno stanovanje na Šaranovičevi ulici, ki se nahaja v mansardi bloka. Stanovanje obsega hodnik, kuhinjo, dnevno sobo, ter še eno manjšo sobo. Pripada mu tudi klet. Pred kratkim je bilo v celoti prebeljeno in očiščeno. V neposredni bližini je šola, stadion, avtobusna postaja,... tako da je vsa infrastruktura na dosegu roke. Stanovanje se prodaja brez opreme, v stanju kot vidno na slikah. Vpisano v ZK, brez bremen. Za ostale informacije smo vam z veseljem na voljo na telefon ali mail.
Več nepremicnina.si
73 m²
68.000 €
26. 07. 17
opis Prodamo 2.5-sobno stanovanje v stolpnici z dvigalom na Okrogarjevi ulici. Stanovanje je v prvotnem stanju in potrebno prenove. Razpored prostorov je zelo primeren za družine in obsega dnevni prostor z balkonom, spalnico, otroško sobo, kuhinjo z jedilnim kotom, kopalnico in hodnik. Vseljivo po nakupu drugega stanovanja. Možna menjava za manjše 1-sobno stanovanje do 1. nadstropja v vrednosti do 40.000 EUR in z vašim doplačilom.
Več nepremicnine.si21.com

Savinjska, Celje, Dečkovo naselje

Savinjska, Celje, Dečkovo naselje
2 sobe
50 m²
35.000 €
18. 07. 17
Podroben opis Ugodno prodamo manjše 2-sobno stanovanje na Šaranovičevi ulici, ki se nahaja v mansardi bloka. Stanovanje obsega hodnik, kuhinjo, dnevno sobo, ter še eno manjšo sobo. Pripada mu tudi klet. Pred kratkim je bilo v celoti prebeljeno in očiščeno. V neposredni bližini je šola, stadion, avtobusna postaja,... tako da je vsa infrastruktura na dosegu roke. Stanovanje se prodaja brez opreme, v stanju kot vidno na slikah. Vpisano v ZK, brez bremen. Za ostale informacije smo vam z veseljem na voljo na telefon ali mail.
Več nepremicnina.si
188 m²
170.000 €
19. 07. 17
opis Nepremičnino odlikuje izjemna lokacija, ki stanovanjsko hišo postavlja neposredno ob desni breg reke Savinje. Kratek sprehod skozi mestni park vam omogoča takojšen dostop do centra mesta. V bližini se nahaja dovolj zelenih površin, rekreacijske poti, Anski vrh, veslaški klub Špica in mestni park . Klasična dvostanovanjska hiša obsega 3 etaže - polklet in dve bivalni etaži, v vsaki je kopalnica. Hiša je dobro vzdrževana in takoj vseljiva. Kupec ne plača provizije in ogledov. Ekskluzivna prodaja.
Več nepremicnine.si21.com
163,1 m²
187.000 €
30. 06. 17
opis Posredujemo pri prodaji nadstandardnega staromeščanskega stanovanja v centru Celja. Stanovanje je bilo leta 2012 v celoti prenovljeno in vsebuje idealno kombinacijo starejših dodatkov in modernih pritiklin. Tlaki so dvojni, z dodano izolacijo, pod ploščicami je talno ogrevanje, okna so prenovljena, plastična, troslojna z odličnim tesnenjem in zvočno izolacijo. Na dvoriščni strani so tudi komarniki in žaluzije. Stene so debele 60cm, stropi so novi, knauf, pa še vedno ohranjajo 3,3 m višine, kar vsem sobam povečuje volumen in daje res krasen občutek bivanja. Fasada stavbe je bila v celoti prenovljena v letih 2014/2015, prav tako notranji hodnik in ograja. Streha je bila obnovljena 2011, strelovodi so bili novi 2016. Dvorišče za stavbo, kjer je privat parkirišče, z lastniškimi 27 m2, kar v naravi predstavlja 2 parkirni mesti, je bilo v letu 2015 v celoi urejeno, z odvodnjavanjem, novo kanalizacijo in drenažo okoli celotne stavbe. Stanovanje je opremljeno z alarmnim sistemom in sodobnim domofonom. Stanovanje sestoji iz velike dnevne sobe z jedilnico, sedežnim kotom in kotičkom za otroke, ter predpripravljenim delom za akvarij oz. razne terarije za domače živali, z vso potrebno električno napeljavo. Kopalnica je velika, z balkonom in dodatno nišo za sušilni stroj in perilo, prostorno banjo, velikim sodobnim tušem, Wc-jem in omaro, kjer je tudi prostor za pralni stroj in previijalno mizo za otroke. Kuhinja je sodobno opremljena, z vsemi vgrajenimi elemeti in sodobno napo. Preostale 4 sobe se lahko vse uporabljajo kot spalnice, čeprav se trenutno ena od sob uporablja kot delovna soba, druga pa kot trim soba s sauno. Otroška soba je velika, svetla in prostorna. Hodnik je izkoriščen z veliko omarami. Stanovanje je eno minuto oddaljeno od centra Celja, avtobusne postaje, pošte, železniške postaje (čez cesto), lekarne. Do Zdravstvenega doma je 5 minut peš, prav toliko tudi do bližnuje osnovne šole (3. OŠ Celje) in vrtca. V razmaku 3 min so trgovine Tuš in Mercator. Do knjižnice in parka je 10 min sproščenega sprehoda. Stanovanje ima odlično lokacijo in vso infrastrikturo pri roki, obenem pa še dve lastniški parkirni mesti. Izjemna ponudba, ugodna cena, vredno ogleda in nakupa!
Več nepremicnine.si21.com
3 sob
140 m²
120.000 €
20. 06. 17
opis Izjemna priložnost! Ste naveličani velikih blokovskih naselij in si želite bivanja v hiši z lastnim vrtom oz. zelenico na mirnejši lokaciji, od koder se lahko po vseh opravkih odpravite tudi brez avtomobila? Potem je to stanovanje ravno pravšnje za vas. Na mirni in zeleni lokaciji v Celju vam v naselju stanovanjskih hiš v Jenkovi ulici ponujamo nakup »polovice hiše« oz. 3-sobnega stanovanja v visokem pritličju dvostanovanjske hiše (celotna prva etaža hiše). Etažna lastnina je urejena. Stanovanje obsega hodnik, jedilni kot, kuhinjo z izhodom na odprt balkon, dnevni prostor, spalnico, otroško sobo, kopalnico in ločen WC, v skupni površini 104,2 m². K stanovanju spadajo še garaža v pritličju hiše velikosti 16,10 m², dve shrambi v skupni velikosti 19,70 m², podstrešje velikosti 36,20 m² in sorazmeren delež na skupnih prostorih. Predmet prodaje je tudi čudovita zelenica oz. vrt, skupne površine 258 m², orientirana na južno stran in slepo ulico. Ogrevanje je lastno etažno na plin, stroški po porabi. Števci za plin in elektriko so ločeni, hladna voda je skupna. Nepremičnina je lepo vzdrževana in ohranjena, bremen prosta in vseljiva takoj. KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! Ekskluziva. Še niste prepričani? Pokličite nas in nepremičnino vam bomo z veseljem razkazali. V kolikor bi pred nakupom morali prodati svojo nepremičnino vam bomo pri tem tudi pomagali.
Več nepremicnine.si21.com
2 sobe
55 m²
61.000 €
23. 06. 17
opis V okolju, kjer so vam na »dosegu« praktično vse institucije (šola, vrtec, trgovski centri, bolnica....) na Nušičevi ul, je naprodaj lepo razporejeno, ohranjeno, kpl opremljeno, ter skoraj v celoti obnovljeno 2 sobno stanovanje (možno večjo sobo pregradit in tako dobite 2,5 sobno stanovanje). Stanovanje se nahaja v 4/4 nadstropju bloka, ki je bil zgrajen l. 1971, v zadnjih letih so mu zamenjali streho in žlebove (l. 2000), vetrolov, domofone, okna na hodniku, kpl kurilnica, fasada pa je v planu da se prične obnova konec 07/2017 (takrat bodo tudi dodatno izolirali streho, kar je za to stanovanje izredno pomembno, saj je na vrhu)....in je tudi kot blok zelo lepo ohranjen in vzdrževan, okolica bloka pa obdana z zelenico, grmovnicami in večjimi drevesi, tako da se lahko avtomobili parkirajo v senci. Samo stanovanje je bilo v l. 2014 skoraj v celoti obnovljeno in opremljeno.... - ima PVC okna z notranjimi žaluzijami, zamenjane oz nove so tudi vse instalacije (elektro in strojne), kpl obnovljena kopalnica (kotna kopalna kad, kopalniški blok, WC, el bojler in prostor za PS), tla kpl laminati, nova vhodna vrata, slikopleskarka dela in takrat tudi kupljena kpl oprema, ki ostane v stanovanju in je zajeta v ceni. Stanovanje je klimatizirano, ogreva se daljinsko – radiatorji, lega stanovanja je V-Z. Že sedaj energetska izkaznica "D" izkazuje varčnost stanovanja, ko pa bo še izvedena fasada, pa se predvideva celo razred B2. Samo stanovanje ima 55 m2 površine dela stavbe - kar zajema tudi m2 kleti in obsega: hodnik, kuhinja z »priročno« jedilnico, spalnica, dnevna soba z jedilnico in kopalnica z WC-jem. Vsa oprema je vidna na slikah in tudi ostane v stanovanju – stvar dogovora. V račun lahko po predhodnem ogledu in dogovoru vzamemo manjše npr 1 sobno stanovanje ali garsonjero. Skratka že po slikah boste videli, da je stanovanje izredno lepo ohranjeno in vzdrževano in tudi lokacija bloka je takšna, da imate v neposredni bližini tako vrtec, šolo, trgovino, PTT, avt. postajo, nakupovalne centre.....da AC odcepa Celje center pa imate samo nekaj min vožnje. Za sprehode pa lahkom izkoristite bližnje Šmartinsko jezero in njegovo okolico. Za več informacij oz. ogled nas lahko pokličete na 041/538-419.
Več nepremicnine.si21.com
3 sob
63,3 m²
78.000 €
16. 06. 17
opis Prodamo trisobno stanovanje v 4. nadstropju bloka brez dvigala na iskani lokaciji v bližini bolnišnice. Obsega hodnik, kopalnico, odprt dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico in izhodom na balkon, spalnico in otroško sobo, pripada mu tudi shramba v kletnih prostorih. Večstanovanjski blok ima v letih 2009-2010 obnovljeno fasado in streho. Parkiranje je mogoče na skupnem parkirišču varovanem z zapornico. ogrevanje centralno na plin, peč je bila zamenjana v leti 2015. Lokacija v neposredni bližini centra mesta in vse potrebne infrastrukture. Vseljivo po nakupu druge nepremičnine.
Več nepremicnine.si21.com
57 m²
98.000 €
6. 06. 17
opis Na mirni lokaciji v Škofji vasi, v naselju stanovanjskih hiš je naprodaj stanovanjska hiša z dodatno garažo oz prostorom za orodje in zemljiščem v skupni velikosti 600m2. Sama lokacija vam omogoča mirno življenje v stanovanjskem naselju, hkrati pa ste v vsega nekaj minutah tako v Celja, kot tudi Vojniku.......oz do vrtca, OŠ, trgovskih centrov,...obkroža pa vas dovolj velika parcela, da si lahko omislite bazen, zelenjavni vrt, sadno drevje, otroško igrišče..... Na parceli stoji stanovanjska stavba, ki je bila v osnovi zgrajena l. 1936, vendar je bila v l. 2013 delno obnovljena ( okna, notranje stavbno pohištvo, vhodna vrata, kpl strojne in elektro instalacije, stene, tla, kopalnica, kamin, priklop na javno kanalizacijo...., dejansko je ostala samo še streha in fasada). Spodnja – talna plošča je bila l. 2013 dodatno izolirana in narejeni so bili novi estrihi, zgornja plošča pa je lesena (strop v hiši je spuščen in obdelan z mavčnimi ploščami), okna so PVC, hiša je zidana z navadno opeko in samo ometana, za CK so v tleh napeljane vse cevi (ob parceli je mestni plin in je potrebna samo motaža peči in radiatorjev), trenutno pa se ogreva na kaminsko peč v dnevni sobi (razpih pripravljen za vse prostore), v kuhinji je štedilnik na drva, v spalnici pa UV panel. Streha je pokrita z bobrovcem (cca l. 1980), ostrešje je podeskano in delno izolirano in je možno v mansardnem delu izdelati spalne prostore ali celo še eno stanovanje (stopnišče se lahko naredi iz predprostora). Hiša ima vse priključke (voda, elektrika, priklop na javno kanalizacijo, telefonski priključek in lastno SAT-tv anteno), dostop na parcelo je iz javne ceste. Hiša ima vse priključke, je kpl opremljena in večina opreme lahko ostane v hiši (je že zajeto v ceni) in je dejansko tudi primerna za takojšnje bivanje. Sama hiša ima cca 57m2 uporabne površine (če pa si izdelate mansardo, pa dobite dodatnih cca 30 m2 in tako imate skupaj cca 90m2, v primeru pa da »dvignete« ostrešje pa seveda še več), etažnost je P+M in obsega predprostor, hodnik, kopalnico + WC, priročna shramba, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo in spalnico. V predprostoru hiše je letna kuhinja in terasa za posedanje v prostem času. Poleg hiše je še gospodarsko poslopje – garaža ali prostor za orodje, za hišo pa še nadstrešek za drva in parkiranje avtomobila. Okolica hiše je obdana z zelenico, z grmovnicami, rožami, nekaj je sadnega drevja, ob hiši je »štepih« (stalna voda) tako, da imate dovolj vode za zalivanje zelenice, pranje avtomobila….dostop na parcelo pa je po asfaltirani lokalni ulici. Možno je, da se kot del kupnine, vzame v račun garsonjera ali 1S stanovanje v Celju z okolico, seveda po predhodnem ogledu in dogovoru. Za več informacij oz. ogled nas lahko pokličete na 041/538-419.
Več nepremicnine.si21.com
140 m²
138.000 €
13. 06. 17
opis NA VOLJO SAMO ŠE ENA ENOTA DVOJČKA!!!! Na robu naselja Ostrožno v Celju (ulica Heroja Lacka), je v planu izgradnja (planiran pričetek gradnje je 08.2017 in konec cca 05.2018 – odvisno od vremena) ene enote dvojčka (po planu sta bile dve enoti, vendar je ena enota v kpl že prodana in tako je na razpolago le še ena enota oz dve stanovanjski enoti), ki sta sodobno zasnovani in bosta kvalitetno grajeni. Hiša-dvojček se bo prodajala v III. podaljšani gr. fazi z finalno urejeno okolico. Notranjost ima kupec možnost dokončati po lastnih potrebah-željah .Hiša bo grajena tako, da bo v osnovi imela v spodnji etaži bivalni del ( vidno na tlorisu – možne še kakšne sporemembe m2) z izhodom na teraso – JZ lega. Po stopnicah (pod stopnicami si lahko omislite še priročno shrambo) pridemo v zgornjo etažo, kjer pa imate spalne prostore, kopalnico, pralnico z likalnico in balkon. Skratka hiša je primerna za štiričlansko družino, oz se prodaja v takšni fazi, da si lahko omislite še kakšno dodatno sobo. Dvojčka imata vsak po cca 140 m2 uporabne površine, in dodatnih cca 30 m2 terase. Skratka vsak dvojček ima cca 140 m2 (pritličje cca 70 m2 + terasa, in v nadstropju cca 70m2) uporabne površine, kar vam zagotavlja ugodno bivanje na lokaciji na robu mesta Celje. Parcele na posamezni dvojček bodo velikosti cca 300 m2 (odvisno od tega za katerega dvojčka se boste odločili; končen ali vmesni) od tega cca 78 m2 »zaseda« stavba, cca 45 m2 P pred hišo (P je predviden za tri avtomobile pri vsaki enoti), ostalo pa je dvorišče (delno terasa, delno zelenica), skratka poleg hiše imate dovolj prostora za postavitev otroških igral, lesene ute za orodje, kolesa, piknik prostor, zelenica......ki vam omogoča sproščeno bivanje in kvalitetno preživljanje prostega časa. Je pa parcela dovolj široka, da si lahko omislite ob hiši še garažo (naredi se po vaših željah in ni vključena v ceno). Dostop do enot je po skupni dovozni poti, med enotami je predvidena ograja oz. predelna stena med terasami samih dvojčkov, ki vas ločuje od sosedov. Skratka kakor lahko vidite iz slik bo zasnova objektov in okolice resnično moderna in lepo izvedena. Urejeni bodo tudi vsi komunalni priključki. Streha je ravna in bo imela cca 25 cm izolacije - sistem SIKA, gradnja je klasičen zidak, fasada bo 18 cm demit, kpl zunanja okna in vrata so PVC 3 slojna stekla z zunanjimi roletami – krpankami (v fazi pred samo gradnjo in v primeru da se boste odločili za rezervacijo, se lahko dogovorite za cenejšo varianto - 2 slojna okna, brez zunanjih krpank...), vmesna stena med dvojčki je dvojna z dodatno vmesno izolacijo. Skratka čaka vas novogradnja, katera finalizacija bo v skladu z vašimi željami. V račun lahko vzamemo vaše stanovanje ali avtomobil (seveda po predhodnem ogledu in dogovoru), ali vas ob ustreznem dogovoru počakamo, da prodate vašo nepremičnino (lahko vam tudi pomagamo pri prodaji). Cena posamezne enote dvojčka bodo od cca 138.000 – 145.000 € + DDV (9,5%) (odvisno od velikosti parcele in vgrajenih materialov). Torej za to ceno vam nudimo kvalitetno grajeno hišo-dvojček, ki bo narejena do III. Podaljašne gradbene faze, kpl urejeno dvorišče z ograjo, kvalitetna PVC okna z zunanjimi roletami, hišo, ki bo kvalitetno izolirana in boste imeli min stroške z ogrevanjem.......in seveda TOP lokacijo ter možnostjo po vaših željah še dograditve garaže. Sama lokacija vam ponuja mirno bivanje, do centra Celje in vseh institucij ( trgovino, vrtec, šolo-OŠ, PTT, banka, lekarna...do centra mesta) je cca 30 min hoje, oz nekaj min z avtom, do odcepa AC Celje Lopata pa je cca 2 km. Seveda pa vam narava v smeri proti Lopati in naprej proti Šmartnem v Rožni dolini omogoča krajše ali daljše sprehode, kolesarjenje..... Skratka hiša se nahaja v mirnem naselju, ki je hkrati na robu mesta in še vedno dovolj blizu centra mesta da imate vse "pri roki". Za več informacij oz. ogled nepremičnine nas lahko pokličete na 041/538-419 ali nam pošljete mail na ***.
Več nepremicnine.si21.com
44,3 m²
57.900 €
18. 05. 17
opis V okolju, kjer so vam na »dosegu« praktično vse institucije (šola, vrtec, trgovski centri, bolnica....) na Brodarjevi ul, je naprodaj lepo ohranjeno in skoraj v celoti obnovljeno 2,5 sobno stanovanje z »francoskim« balkonom . Stanovanje se nahaja v 4/4 nadstropju bloka, ki je bil zgrajen l. 1962, v zadnjih letih so mu zamenjali streho in žlebove (l. 2015), vetrolov, domofone v l. 2016, fasada je bila sicer narejena l. 2001 – je pa 5 cm demit fasada....in je tudi kot blok zelo lepo ohranjen in vzdrževan. Samo stanovanje je bilo v l. 2010 – 2012 skoraj v celoti obnovljeno.... - ima PVC 2 slojna okna z zunanjimi roletami in delno notranji roloji, zamenjane oz nove so tudi vse instalacije, kpl obnovljena kopalnica (tuš kabina, koplaniški blok, ele bojler, WC in prostor za PS), razen kopalnice – keramika je po sobah klasičen parket – ribja kost, v predprostoru, kuhinji in splanici pa je »klik« parket, ki ga je možno tudi brusiti. Od opreme lahko v stanovanju ostane kuhinja (zajteo v ceni) ostalo lahko po dogovoru.Stanovanje se ogreva z električnimi radiatorji in klima napravo (max položnica je bila v januarju cca 150 € - za ogrevanje (3 članska družina z malim otrokom), el. bojler, kuhanje in vse ele aparate), lahko pa si tudi omislite centralni sistem ogrevanja, saj je v bloku plinska napeljava mestni plin ( narejeni so novi zunanji dimniki za plinske peči) in je tako omogočena montaža etažne plinske peči. Samo stanovanje ima 44,3 m2 površine dela stavbe, ki zajema tudi 1,9 m2 kleti in 0,4m2 balkona, obsega pa predprostor, otroško sobo, kuhinja z jedilnicon z zhodom na balkon (ki je bila predelana in je tako sedaj še spalnica – vendar si lahko predelno steno umaknete in povečate jedilnico ali si omislite dnevni prostor) in velika dnevna soba in kopalnico z WC-jem (kopalniški blok z umivalnikom, tuš kabina, prostor za PS in el. bojler). Stanovanje ima SV lego in se prodaja delno opremljeno (kuhinja in koplanica je že zajeta v ceni, ostalo po dogovoru). Skratka že po slikah boste videli da je stanovanje lepo ohranjeno in vzdrževano in tudi lokacija bloka je takšna, da imate v neposredni bližini tako vrtec, šolo, trgovino, PTT, avt. postajo, nakupovalne centre.....da AC odcepa Celje center pa imate samo nekaj min vožnje. Za sprehode pa lahkom izkoristite bližnje Šmartinsko jezero in njegovo okolico. Za več informacij oz. ogled nas lahko pokličete na 041/538-419.
Več nepremicnine.si21.com

Hiša samostojna

Savinjska, Celje
175 m²
170.000 €
18. 05. 17
Če želite živeti v mirnem stanovanjskem naselju, hkrati pa v bližini centra Celja, se vam ponuja možnost nakupa nepremičnine, stanovanjske hiše, ki vam nudi ločena stanovanja za dve družini. V samo nekaj min ste namreč lahko peš (vsega nekaj 100 m sprehoda iz Jožefovega hriba oz po Cesti na Grad)in že ste v centru Celja (šole, vrtec, avtobusna in železniška postaja, trgovine, PTT bolnica, banke, občina......). Parcela je skupne velikosti 562 m2, ima rahel naklon, urejene škarpe in tako je poleg parkirišča, nekaj zelenice, prostor za vrt, sadno drevje, otroško igrišče, piknik prostor..... Sama hiša je bila zgrajena l. 1962, v letu 2010 pa na podlagi gradbenega dovoljenja dozidana in povišana, tako da sta sedaj dva ločena stanovanja in ima tako skupaj cca 175 m2 ( po podatkih GURS-a sicer cca 127m2, vendar še ni bila zajeta m2 mansardnega stanovanja – cca 75 m2) površina stavbe (zajeti pritlični prostori oz garaža, obe etaži in balkon) ter dodatnih cca 28 m2 terase pri stanovanju v pritlični etaži. Tako imate v hiši dva stanovanja z ločenimi vhodi, ločeno CK in tudi možnost odštevalnega števca za elektriko...... Sama hiša je bila delno obnovljena v l. 2010, ko se je delal prizidek in sicer se je naredila nova streha (strešna opeka, zračni most, folija, podeskano in urejena izolacija podstrešja, kpl žlebovi, kpl nova okna na celotni hiši so lesena termopan z zunanjimi PVC roletami, seveda kpl na novo izdelana mansarda), tako da je sedaj potrebna še izolacijska fasada in določena obnovitvena dela v spodnjem stanovanju. Spodnje stanovanje se ogreva na peč - štedilnik na drva, ki je v kuhinji, zgornje stanovanje pa ima etažno plinsko peč. Hiša je priključena na, elektiko, vodo, mestni plin, javno kanalizacijo, ima KTV in telefonski priključek, tlakovan dovoz, delno ograjena parcela..... Hiša je sestavljena iz P+1+M in obsega: v pritličnem delu je dejansko samo večja garaža, ki predstavlja tudi lepo teraso stanovanju v prvem nadstropju (lepo vidno na slikah). Po zunanjih stopnicah ob hiši pridemo v 1. Nadstropje, kjer imamo poseben zunanji vhod v shrambo za orodje in vinsko klet, zraven pa je glavni vhod v stanovanje v prvem nadstropju. Stanovanje pa obsega predprostor, kopalnico z WC-jem (kpl obnovljena l. 2010), kuhinjo z jedilnico, dnevna soba z izhodom na teraso in spalnica. Spodnje stanovanje je potrebno delne obnove (instalacije, tla in stene). Po ločenih zunanjih stopnicah (vsa stopnišča so pod napuščem torej pod streho), pa pridete v mansardni del hiše ( ta del je bil kpl izdelan l. 2010) velikosti cca 75 m2 in obega: predprostor, kabinet ali otroška soba, večji osrednji prostor (dnevni prostor z izhodom na balkon in tudi izhodom v vse ostale prostore), kuhinjo z jedilnico, dve spalnici in kopalnica z WC-jem (kopalna kad, WC, kopalniški blok, etažna plinska peč in prostor za PS). Po tleh je v večini položen laminat, v dnevnem prostoru je »podest« in dimnik za priklop kaminske peči, skratka stanovanje je samo potrebno » barvne osvežitve« in že se lahko vselite. Lokacija je ob vznožju Jožefovega hriba, Cesta na Grad, kar pomeni, da imate tako možnost »peš« dostopa do mesta, kot tudi dovolj možnosti za sprehode v bližnji okolici. Za več informacij oz ogled pokličite na 041/538-419.
Več agenti-nep.si
44,3 m²
59.000 €
18. 05. 17
V okolju, kjer so vam na »dosegu« praktično vse institucije (šola, vrtec, trgovski centri, bolnica....) na Brodarjevi ul, je naprodaj lepo ohranjeno in skoraj v celoti obnovljeno 2,5 sobno stanovanje z »francoskim« balkonom . Stanovanje se nahaja v 4/4 nadstropju bloka, ki je bil zgrajen l. 1962, v zadnjih letih so mu zamenjali streho in žlebove (l. 2015), vetrolov, domofone v l. 2016, fasada je bila sicer narejena l. 2001 – je pa 5 cm demit fasada....in je tudi kot blok zelo lepo ohranjen in vzdrževan. Samo stanovanje je bilo v l. 2010 – 2012 skoraj v celoti obnovljeno.... - ima PVC 2 slojna okna z zunanjimi roletami in delno notranji roloji, zamenjane oz nove so tudi vse instalacije, kpl obnovljena kopalnica (tuš kabina, koplaniški blok, ele bojler, WC in prostor za PS), razen kopalnice – keramika je po sobah klasičen parket – ribja kost, v predprostoru, kuhinji in splanici pa je »klik« parket, ki ga je možno tudi brusiti. Od opreme lahko v stanovanju ostane kuhinja (zajteo v ceni) ostalo lahko po dogovoru.Stanovanje se ogreva z električnimi radiatorji in klima napravo (max položnica je bila v januarju cca 150 € - za ogrevanje (3 članska družina z malim otrokom), el. bojler, kuhanje in vse ele aparate), lahko pa si tudi omislite centralni sistem ogrevanja, saj je v bloku plinska napeljava mestni plin ( narejeni so novi zunanji dimniki za plinske peči) in je tako omogočena montaža etažne plinske peči. Samo stanovanje ima 44,3 m2 površine dela stavbe, ki zajema tudi 1,9 m2 kleti in 0,4m2 balkona, obsega pa predprostor, otroško sobo, kuhinja z jedilnicon z zhodom na balkon (ki je bila predelana in je tako sedaj še spalnica – vendar si lahko predelno steno umaknete in povečate jedilnico ali si omislite dnevni prostor) in velika dnevna soba in kopalnico z WC-jem (kopalniški blok z umivalnikom, tuš kabina, prostor za PS in el. bojler). Stanovanje ima SV lego in se prodaja delno opremljeno (kuhinja in koplanica je že zajeta v ceni, ostalo po dogovoru). Skratka že po slikah boste videli da je stanovanje lepo ohranjeno in vzdrževano in tudi lokacija bloka je takšna, da imate v neposredni bližini tako vrtec, šolo, trgovino, PTT, avt. postajo, nakupovalne centre.....da AC odcepa Celje center pa imate samo nekaj min vožnje. Za sprehode pa lahkom izkoristite bližnje Šmartinsko jezero in njegovo okolico. Za več informacij oz. ogled nas lahko pokličete na 041/538-419.
Več agenti-nep.si
205 m²
115.000 €
18. 05. 17
opis V lepem in zelenem okolju v naselju Bovše se prodaja večja stanovanjska hiša primerna za bivanje dveh družin, saj je zgornja etaža objekta urejena kot samostojna stanovanjska enota. Bivalni prostori razgibanega tlorisa srednje etaže so orientirani na JZ stran in kot takšni ponujajo razkošne poglede daleč naokoli. V polkleti sta 2 sobi z izhodom na zelenico, ki omogočata idealen prostor za piknike. Hiša je bila grajena in obnovljena v več fazah. Ob hiši stoji samostojna garaža z električnimi dvižnimi vrati in naravna shramba. Parkiranje je omogočeno za dva avtomobila pod lesenim nadstreškom. Ker hiša leži ob glavni cesti Ljubečna-Dramlje omogoča hiter dostop do Celja in izvoza na AC.
Več nepremicnine.si21.com

Hiša dvostanovanjska

Savinjska, Celje
250 m²
210.000 €
18. 05. 17
Na mirni lokaciji v čudovitem zelenem okolju le 2 km oddaljenem od starega mestnega jedra Celja, med Novo vasjo in Ostrožnem je naprodaj kvalitetno grajena dvostanovanjska hiša (dvojček) v skupni izmeri 250 m 2 . Hiša je klasično grajena P+1+M na zemljišču velikosti 631 m 2 . V ceno je vključeno še popolnoma ravno, v celoti STAVBNO zemljišče z lastnim uvozom, velikosti 1.050 m2, kjer se trenutno nahaja sadovnjak (slika 14 in 15). Dvostanovanjska hiša je bila izgrajena leta 1984, vendar vseskozi skrbno vzdrževana. V letu 2011 je bila zamenjana strešna kritina, delno so bila zamenjana okna, v prostorih je bil obnovljen parket, urejen priklop na javno kanalizacijo, urejen priključek mestnega plina... Hiša je zasnovana tako, da jo sestavljata dve ločeni gospodinjski enoti, z ločenimi števci porabe in ločenim vhodom. V eni stanovanjski enoti je cca 150 m2 površine dela stavbe, v drugi manjši pa cca 100 m2 površine dela stavbe. Vsaka enota ima svojo teraso, kurilnico, shrambo in garažo. Centralno ogrevanje je trenutno urejeno na kombinacijo olja in trdega goriva, ima pa vsaka enota svojo centralno peč. Ogrevanje sanitarne vode je urejeno preko toplotne črpalke. Lokacija omogoča bivanje v prijetnem naravnem okolju, hkrati pa ste od Celja oddaljeni slaba 2 km, tam se nahajajo vse pomembne inštitucije, ki so nujne za vsakdanje udobno življenje. Do avtocestnega odcepa Celje – center je vsega le 2 kilometra vožnje. Če pa si želite pobega v naravo, imate v bližini sprehajalne poti, ki vas pripeljejo do bližnjega Šmartinskega jezera. Verjamemo, da vam bi bil predstavljen dom všeč, zato za več informacij pokličite 031 604432 (Primož), da se lahko dogovorimo za brezplačen ogled. KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! Mnenje agenta : Hiša je dobra investicijska priložnost, saj vam kot takšna ponuja več možnosti preureditve. Z ureditvijo etažne lastnine, dobite dve popolnoma ločeni stanovanji v velikosti 150 in 100 m2 na zemljišču velikosti 631 m2. Prodaja se v celoti kakovostno opremljeno. Vseljiva je po dogovoru. Zemljiškoknjižno urejeno, brez bremen. Z nakupom dobite še v celoti zazidljivo zemljišče na odlični, ravni lokaciji v velikosti 1.050 m2 z lastnim uvozom. Navedena cena je zgolj orientacijska. Končna cena je stvar dogovora. V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom le-te prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega postopka.
Več agenti-nep.si

Hiša, Samostojna

Savinjska, Celje Maribor--Ljubljana
285.000 €
18. 05. 17
Večji poslovno,stanovanjski kompleks,z vsemi priključki na parceli kot so: elektrika,voda,ogrevanje plin,tel.internet,lasten samostojen dovoz, tudi za večje avtomobile. Ugodno prodamo novejšo lepo grajeno hišo,sončna krasna lega z (340 m2), večje zemljišče (800 m2),lahka dograditev še krasnega bazena in je še možno zraven dobiti ( 10.000 m2) zemljišča in je primerno za investicijsko - tržno poslovno dejavnost .Izjemno lepa nepremičnina za turizem, zdravstvo,bio izdelki, proizvodnja ali poslovno investicijo, z vso ustrezno urejeno dokumentacijo. Zelo lepa lokacija,v neposredni bližini zdravilišča ,sončna lega z čistim zrakom,za mirno bivanje in sprostitev, za tiste ki si želijo nekaj več. Tel.00386 31 280 276
Več nepremicninskioglasnik.com
40.950 €
30. 05. 17
opis V naselju Otemno - Šmartno v Rožni dolini, kraj z izredno bogato zgodovino, kraj ki se nahaja ob severnem delu Celja in po katerem je dobilo ime Šmartinsko jezero, se na izredno lepi sončni, razgledni lokaciji prodaja parcela – stavbno zemljišče. Parcela ima rahel naklon in je velikosti 819m2 ter se nahaja oz cca 2 km od centra Šmartnega (cerkev, trgovina, gostišče,.....). Zemljišče se nahaja na sončni legi, dostop do zemljišča je urejen po lokalni asfaltirani cesti (pravkar poteka prenos lastništva ceste na občino) in ker je nestrnjeno naselje, je urejeno tudi vzdrževanje – pluženje ceste. Parcela ima rahel naklon, s pogledom proti Celju, oz zelenim gričem za njim in proti Savinjski dolini, kar lokaciji daje še dodatno privlačnost. Lokacija vam nudi mir, »objem« narave sicer je nekaj sosedov, vendar vam velikost in lega parcele zagotavlja dovolj zasebnosti. Seveda pa je parcela tudi dovolj velika, da boste lahko poleg hiše »z dodatki«, imeli tudi dovolj prostora za zelenjavni vrt, sadno drevje, zelenico, otroško igrišče, bazen, piknik prostor….. Trenutno na parceli ni ničesar in tako boste lahko po ureditvi dokumentacije pričeli z gradnjo. Ob parceli so komunalni priključki (voda, elektrika in telefonija, po prostorskem planu je predvidena čistilna naprava). Sama lokacija pa je dovolj blizu Celja in AC odcep Lopata, da ste v vsega nekaj min v mestu ali na AC, ali po opravkih, hkrati pa si boste uredili svoj »mirni bivalni kotiček« v objemu narave in sosedov. Za vse informacije nas lahko pokličete na 041/538-419 in se tudi dogovorimo za ogled.
Več nepremicnine.si21.com
250 m²
210.000 €
24. 04. 17
opis Na mirni lokaciji v čudovitem zelenem okolju le 2 km oddaljenem od starega mestnega jedra Celja, med Novo vasjo in Ostrožnem je naprodaj kvalitetno grajena dvostanovanjska hiša (dvojček) v skupni izmeri 250 m 2 . Hiša je klasično grajena P+1+M na zemljišču velikosti 631 m 2 . V ceno je vključeno še popolnoma ravno, v celoti STAVBNO zemljišče z lastnim uvozom, velikosti 1.050 m2, kjer se trenutno nahaja sadovnjak (slika 14 in 15). Dvostanovanjska hiša je bila izgrajena leta 1984, vendar vseskozi skrbno vzdrževana. V letu 2011 je bila zamenjana strešna kritina, delno so bila zamenjana okna, v prostorih je bil obnovljen parket, urejen priklop na javno kanalizacijo, urejen priključek mestnega plina... Hiša je zasnovana tako, da jo sestavljata dve ločeni gospodinjski enoti, z ločenimi števci porabe in ločenim vhodom. V eni stanovanjski enoti je cca 150 m2 površine dela stavbe, v drugi manjši pa cca 100 m2 površine dela stavbe. Vsaka enota ima svojo teraso, kurilnico, shrambo in garažo. Centralno ogrevanje je trenutno urejeno na kombinacijo olja in trdega goriva, ima pa vsaka enota svojo centralno peč. Ogrevanje sanitarne vode je urejeno preko toplotne črpalke. Lokacija omogoča bivanje v prijetnem naravnem okolju, hkrati pa ste od Celja oddaljeni slaba 2 km, tam se nahajajo vse pomembne inštitucije, ki so nujne za vsakdanje udobno življenje. Do avtocestnega odcepa Celje – center je vsega le 2 kilometra vožnje. Če pa si želite pobega v naravo, imate v bližini sprehajalne poti, ki vas pripeljejo do bližnjega Šmartinskega jezera. Verjamemo, da vam bi bil predstavljen dom všeč, zato za več informacij pokličite 031 604432 (Primož), da se lahko dogovorimo za brezplačen ogled. KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! Mnenje agenta : Hiša je dobra investicijska priložnost, saj vam kot takšna ponuja več možnosti preureditve. Z ureditvijo etažne lastnine, dobite dve popolnoma ločeni stanovanji v velikosti 150 in 100 m2 na zemljišču velikosti 631 m2. Prodaja se v celoti kakovostno opremljeno. Vseljiva je po dogovoru. Zemljiškoknjižno urejeno, brez bremen. Z nakupom dobite še v celoti zazidljivo zemljišče na odlični, ravni lokaciji v velikosti 1.050 m2 z lastnim uvozom. Navedena cena je zgolj orientacijska. Končna cena je stvar dogovora. V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom le-te prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega postopka.
Več nepremicnine.si21.com
847 m²
45.000 €
19. 04. 17
opis V naselju Šmartno v Rožni dolini, kraj z izredno bogato zgodovino, kraj ki se nahaja ob severnem delu Celja in po katerem je dobilo ime Šmartinsko jezero, se na izredno lepi sončni, razgledni lokaciji prodaja lesen vikend (ki je star cca 300 let in je postavljen na zidano klet), ki vam poleg naravnega okolja, miru in lepega razgleda nudi tudi možnost aktivnega počitka in možnost, da si na svoji zemlji pridelate sadje, zelenjavo.......... Samo zemljišče obsega skupaj 847m2, dostop do parcele je po asfaltirani cesti – javna pot, torej redno pluženo in vzdrževano. Vikend se nahaja na področju, kjer je po prostorskih planih občine predvidena stanovanjska gradnja, kar praktično pomeni , da se ob ureditvi dokumetacije lahko postavi tudi stanovanjska hiška. Na vikendu je priključek vode iz lastnega zajetja - hidrofor (je pa možen priključek na javni vodovod in je že položenih cca 400 m cevi od priključka do vikenda), priključek elektrike in do vikenda je napeljan telefonski kabel, vendar ni aktiviran (vikend nima hišne številke). Nad hiško je zelenjavni vrt, ki je ograjen, nekaj je zasajenega sadnega drevja, nekaj vinske trte, del parcele pa je gozd. Vikend obsega po podatkih GURSA 49 m2 zemljišča pod stavbo in ima K+P+M torej skupaj cca 80 m2 uporaben površine oz cca 30m2 kletnih prostorov, ki obsegajo večji prostor (primeren za druženja – trenutno večja miza), kopalnico z WC-jem (tuš, WC, bide in umivalnik) in vinsko klet. Pritlična etaža, ki je po priročnih notranjih stopnicah povezana z kletjo, ima cca 30m2 in obsega en velik prostor, ki služi kot kuhinja z jedilnico in z izhodom na pokrito teraso pred hišo. Po lesenih stopnicah pridete v mansardni del, ki služi kot spalni del z balkonom - ložo, kar praktično pomeni, da je predmet prodaje kar manjša bivalna hiška. Seveda pa je opcija, da si ob sprejetju prostorskega plana uredite tudi večjo stanovanjsko hišo. Kot smo zapisali je vikend »zgodovinsko obarvana kajža« stara cca 300 let in je zelo lepo ohranjena, z zunanje strani ima prvotni videz, z notranje strani pa je dodatno izolirana in »oblečena v ladijski pod«. Streha je bila l. 2000 kpl nova - opečnata kritina in izolacija mansarde. Pred hiško je pokrita terasa z leseno mizo in klopmi, na parceli pa je še zidana krušna peč in vrtna uta za orodje. V osnovi je bila hiška zgrajena l. 1980 (zidana klet) in na klet postavljena brunarica, ki je redno vzdrževana in je tudi sedaj zelo lepo ohranjena. Ob prostem času lahko posedite na balkonu ali pred hiško na terasi, kjer vam pogled zastane ob prečudoviti okolici oz. se vam odpre razgled po bližnji in daljni okolici. Urejen je vpis v ZK in je brez vsakršnih obremenitev. Skratka pred vami je vikend – hiška, ki vam poleg kvalitetne staro- gradnje, omogoča da lahko svoj prosti čas preživite v lepem razgledu in mirnem objemu narave. Za več informacij oz. ogled nas pokličite na 041/538-419.
Več nepremicnine.si21.com
1 2 3 4 5 6