opis V prijetnem naselju na Ljubečni se prodaja večja stanovanjska hiša, ki ponuja možnost bivanja veliki družini ali ločenega gospodinjstva staršev in otrok. Stanovanjska enota v visokem pritličju ima velik bivalni del, ki obsega kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor in velik balkon, preko hodnika pa sta še 2 sobi, kopalnica, letni vrt in izhod na zelo prijetno zelenico. V zgornji etaži vas pozdravi sonce in zanimiva razgibanost prostorov, galerija pa zgolj doda kanček posebnosti, zaradi česar je to stanovanje "drugačno". Hiša je bila temeljito prenovljena v letih 2009 - 2010 (streha, okna, kopalnica, itd.). Še več informacij pa dobite na 041/796-366. KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! Ekskluzivana ponudba pri KAPITOL nepremičnine.
18. 03. 17 23:40 nepremicnine.si21.com
260.0 m²
178.000 €
opis V urejenem naselju Trnovlje, le 3 km oddaljenem od centra Celja in 2 km od avtocestnega priključka Celje-vzhod, je naprodaj eno stanovanjska hiša zgrajena leta 1994 v skupni velikosti 200 m 2 površine dela stavbe. Grajena je na zemljišču velikosti 315 m 2 , ki poleg stavbe zajema še lepo urejeno in ograjeno zelenico (cca. 100 m 2 ) ter manjši zelenjavno-zeliščni vrt s sadovnjakom in piknik prostorom. Hiša ima 106 m 2 etažne površine in je grajena kot P+1+M. Poleg bivalnih površin, ki so v 1-nadstropju hiše, vključuje še pritlični del, kjer se nahaja garaža, kurilnica, shramba in kletni prostor. Bivalni prostor je odprto oblikovan – jedilnica z dnevnim prostorom tvori osrednji prostor iz katerega je izhod na balkon. Zgornja etaža obsega kuhinjo, spalnico z izhodom na drugi balkon, kopalnico z WC-jem (kopalniški blok, tuš kabina + kopalna kad, bide, WC) in 2 sobi, vse povezuje hodnik. Urejeni so vsi priklopi na javne sisteme. Centralno ogrevanje je trenutno urejeno na olje, vendar je zaradi lončene peči v bivalnem prostoru, bivanje v hiši varčno. Tla v bivalnih prostorih so obložena s parketom, okna so lesena termopan. Hiša je trenutno prazna, zato je vseljiva takoj. Zemljiškoknjižno urejeno, brez bremen. Lokacija omogoča bivanje v prijetnem naravnem okolju, hkrati pa ste od Celja oddaljeni slabe 3 km, tam se nahajajo vse pomembne inštitucije, ki so nujne za vsakdanje udobno življenje in za katere si želimo, da nam ne otežujejo že tako zasedenega ter natrpanega urnika. Do avtocestnega odcepa Celje – Vzhod je vsega le slaba 2 kilometra vožnje. Verjamemo, da vam bi bil predstavljen dom všeč, zato za več informacij pokličite 031 604432 (Primož), da se lahko dogovorimo za brezplačen ogled. KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! Glede na kakovost, lokacijo, urejenost PRIPOROČAM ogled ter morebitni nakup. V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom le-te prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčne napovedi.
17. 03. 17 15:07 nepremicnine.si21.com
200.0 m²
109.000 €
opis Na vznožju Jožefovega hriba prodamo samostojno hišo zgrajeno l. 1926, prenovljeno v celoti l. 2016 neto tlorisne površine 212,7m2 v treh nivojih(K + P +M). V pritličju so tri sobe, kuhinja, WC in kopalnica, v mansardnem delu pa še dve sobi. Hiša ima balkon in teraso, zunaj pa dve garaži, dvorišče in zelenico skupne velikosti 534m2. Gretje je na olje ali plin, v predsobi in kopalnici pa talno. V bližini je vrtec, do središča mesta je le deset minut peš hoje. Cena: 239.990 EUR Informacije: 040 453 189
10. 03. 17 13:37 nepremicnine.si21.com
213.0 m²
239.990 €
opis V strogem mestnem centru, natančneje v Cankarjevi ul. 7, je naprodaj 3-sobno lepo vzdrževano staromeščansko stanovanje (lahko tudi kot poslovni prostori), skupne velikosti 128 m2 (102,7 NTP), kar vključuje tudi 2 kleti skupne velikosti 17 m2, garažo velikosti 15 m2 in urejeno galerijo velikosti 10 m2. Stanovanju pripada še dodatni parkirni prostor na urejenem dvoriščnem delu stavbe, kjer se nahaja tudi zelenjavni vrt in vrtni kotiček za posedanje v poletnih dneh. Komfortno opremljeno stanovanje se nahaja v visokem pritličju (VP) večstanovanjske stavbe zgrajene leta 1895, vendar je bila leta 2011 v celoti obnovljena (streha, fasada). Stanovanje obsega izjemno čudovit bivalni prostor z urejeno galerijo, ki se lahko uporablja kot spalni prostor, predsobo, kuhinjo, otroško sobo, spalnico in kopalnico z ločenim straniščem. Stanovanjska enota se prodaja v celoti kakovostno opremljena. Kot je razvidno s slik je stanovanje resnično nekaj posebnega. Vgrajena so protivlomna in protipožarna vhodna vrata varovana s kamero. Ogrevanje poteka preko etažne plinske peči, vendar je možno še dodatno ogrevanje na 2 originalni lončeni peči. Vsa okna so bila menjana leta 2007, v kopalnici pa je bila zamenjana bana in kpl. inštalacija. Talne obloge so iz odlično ohranjenega hrastovega parketa (ribja kost). Stanovanje je energetsko precej varčno (samo 111€ skupnih mesečnih stroškov). Funkcionalna razporeditev omogoča ureditev po lastnih željah, vseljivo takoj. Stanovanje je zemljiškoknjižno urejeno! Primerno tudi, kot prostor za zdravniško ali odvetniško prakso. Cena stanovanja 138.000 € pa več kot opravičuje ponujeno. Lokacija v centru mesta vam omogoča da imate na dosegu dlani vse pomembne institucije (vrtec, šola, trgovine, PTT, banke, bolnica, tržnica, knjižnica, železniška in avtobusna postaja…). Za sprehode pa vam je na razpolago Savinjsko nabrežje, mestni park ali gozd in seveda čarobni sprehodi po starem mestnem jedru. Če vas mika življenje v starem mestnem jedru, če imate radi pridih preteklosti v vaši neposredni bližini vas vabimo, da nas pokličete na 031 604432 (Primož) in si zagotovite brezplačen ogled. KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! Glede na kakovost, lokacijo, urejenost PRIPOROČAM ogled ter morebitni nakup. Možen dogovor o ceni. V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom le-te prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčne napovedi na premoženje.
10. 03. 17 13:29 nepremicnine.si21.com
3 sobe
128.0 m²
138.000 €
opis V 1. nadstropju večstanovanjske hiše na Vrunčevi ulici prodamo opremljeno 1-sobno stanovanje z balkonom. Obsega hodnik/predprostor, kuhinjo z izhodom na balkon, 1 sobo in kopalnico, pripada mu tudi klet. Stanovanje je bilo obnovljeno v letu 2000. Ogrevanje etažno centralno na plin, plinska peč je novejša. Na skupnem dvorišču stavbe je možnost parkiranja za 1 osebno vozilo. Vseljivo takoj. Etažna lastnina je urejena. Lokacija omogoča hiter in enostaven dostop do centra mesta, nakupovalnih središč ali AC izvoza.
10. 03. 17 13:50 nepremicnine.si21.com
1 soba
47.0 m²
43.500 €
Prodamo čudovito 3 sobno stanovanje v samem centru knežjega mesta. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju večstanovanjske stavbe, ki je bila leta 2015 obnovljena (nova streha, ter obnovljena fasada). Stanovanje 3 sobno, čudovito razporejeno in obnovljeno. Leta 2005 so bila zamenjana vsa okna, leta 2009 so bila obnovljena elektro instalacija, vodovod, centralna napeljava in nov parket. Kuhinja in dnevna soba predstavljata skupen velik, zračen prostor. Posebej sta dve sobi, kopalnica, ločen WC. Stanovanje je opremljeno s sodobno, kvalitetno opremo, vgrajena so tudi protivlomna vrata.Stanovanju pripada 1 parkirno mesto, varovano z zapornico, možen pa je tudi dodatni odkup garaže. Ogrevanje je na plin, klimatizirano. Balkon, klet... Stanovanje je čudovito in vredno Vašega nakupa Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini pokličite na tel. 01/ 256 37 50 , sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o., in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. PRED PRODAJO VAŠE NEPREMIČNINE pokličite v sprejemno pisarno na tel. 01/256 37 50 in se dogovorite za BREZPLAČNO SVETOVANJE z našimi nepremičninskimi strokovnjaki. Veselimo se sodelovanja z vami.
10. 03. 17 01:15 hisanepremicnine.si
72.29 m²
98.000 €

Savinjska, Celje, Center

Savinjska, Celje, Center
Umirjen, olikan in delu predan Štajerc, ki vedno najde lepo besedo za vsakogar. Po poklicu diplomiran ekonomist, vendar vsestranski talent, z veliko mero samoiniciative in logičnega razmišljanja. Priljubljen tako med vrstniki, kot med starejšimi predvsem zaradi svojega preprostega in prizemljenega karakterja. Njegov pogled na življenje je vedno realističen in tega se drži tako v zasebnem, kot tudi v poslovnem življenju. S svojim korektnim delom in predanostjo hitro pridobi zaupanje strank, kar je v tem poklicu zelo pomembno. Svoj prosti čas, kot trener in član upravnega odbora, preživlja na atletskem stadionu. Večkrat obišče tudi fitnes ter si z veseljem ogleda kakšno nogometno tekmo s prijatelji. Poleg službe mu je na prvem mestu družina iz katere črpa pozitivno energijo za nove izzive na delovnem področju. V centru Celja prodamo poslovno stavbo v neposredni bližini mestnega jedra, z odličnim dostopom ter javnimi parkirišči v neposredni bližini. Stavba obsega kletno etažo (123,10 m2), pritličje (186,75 m2), nadstropje (186,75 m2) ter mansardo (110,17 m2). Stavbi pripada tudi parcela v velikosti 186 m2. Zgrajena je bila okrog leta 1900 kot meščanska vila in je bila v preteklosti že večkrat obnovljena. Leta 2007 je bila stavba po pridobitvi gradbenega dovoljenja za rekonstrukcijo korenito obnovljena in preurejena za nove poslovne vsebine. Za objekt je pridobljeno uporabno dovoljenje za opravljanje gostinske dejavnosti, je popolno komunalno opremljena, ogrevanje s plinsko pečjo pa omogoča zelo pregledne stroške ogrevanja. V pritličju trenutno deluje gostinski lokal, prvo nadstropje in mansarda pa se oddajata različnim najemnikom (plesna šola, avtošola,...). Edinstvena priložnost, vabljeni na ogled! Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.
10. 03. 17 13:25 agencia.si
860.000 €
opis Na vznožju Jožefovega hriba prodamo samostojno hišo zgrajeno l. 1926, prenovljeno v celoti l. 2016 neto tlorisne površine 212,7m2 v treh nivojih(K + P +M). V pritličju so tri sobe, kuhinja, WC in kopalnica, v mansardnem delu pa še dve sobi. Hiša ima balkon in teraso, zunaj pa dve garaži, dvorišče in zelenico skupne velikosti 534m2. Gretje je na olje ali plin, v predsobi in kopalnici pa talno. V bližini je vrtec, do središča mesta je le deset minut peš hoje. Cena: 239.990 EUR Informacije: 040 453 189
10. 03. 17 13:54 nepremicnine.si21.com
213.0 m²
239.990 €
opis V »Skalni vili« na Skalni kleti je naprodaj popolnoma opremljeno in klimatizirano 2 S stanovanje s teraso (delno pokrito in s tendo – avtomatsko zapiranje v primeru vetra) in lastniškim parkiriščem v garažni hiši v kleti bloka. Stanovanje se nahaja na J delu zgradbe s pogledom proti staremu mestnemu jedru, posedanje na vrtni sedežni garnituri na terasi pa vam omogoča uživanje v prostih trenutkih (terasa je dovolj velika, da si omislite tudi mini piknik prostor). Sam blok je narejen (l. 2008) po višjih standardih, saj se z avtomobilom pripeljete na varovano parkirišče ( odpiranje vrat na daljinca) v kleti bloka, kjer je tudi pripadajoča shramba, z dvigalom se nato pripeljete do stanovanja, tako, da dejansko ni nobene arhitektonske ovire in je zato stanovanje primerno tudi za invalide ali starejše ljudi, ki jim stopnice predstavljajo oviro. Samo stanovanje ima po podatkih GURSA 59,3 m2 tlorisne površine dela stavbe, kar zajema tudi 3,3 m2 veliko shrambo in 9,5 m2 veliko teraso, ki ima cca do polovice nadstrešek. Stanovanje je klimatizirano (inverter- Mitsubishi) obsega pa hodnik (keramika), kopalnica (tuš kabina, bide, koplaniški blok, WC, PS, etažna plinska peč), kuhinjska niša, osrednji prostor z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na teraso in spalnica. Stanovanje je v kpl opremljeno in vsa oprema (vključno z vsemi elekt aparati – razen TV) je že vključena v ceno – vsa oprema je l. 2014, je pa malo rabljena in zelo dobro ohranjena. Zaradi dobre izolacije in kvalitete vgrajenih materialov so tudi nizki življenski stroški. Ogrevanje je urejeno z etažno plinsko pečjo in termostatsko nastavitvijo temperature v dnevnem prostoru (tudi radiatorji imajo termostatske ventile), vsi števci so za vsako stanovanje ločeni. Sama lokacija je samo nekaj min hoje oddaljena od starega mestnega jedra, v bližini pa lahko greste na sprehod vse do Celjskega gradu ali na malo daljši sprehod do Celjske koče. Seveda pa so tudi sprehajalne poti ob Savinji ali po okolici. V neposrdeni bližini bloka je vrtec, vse ostale institucije (šole, trgovina, PTT, banka, žel. In avtob. postaja....) pa so le nekaj min hoje od bloka (primerno za vso logistiko brez avtomobila). Skratka na lepi lokaciji imate možnost nakupa zelo lepo ohranjenega in vzdrževanega stanovanja - blok je bil zgrajen l. 2008, stanovanje je moderno opremljeno (večina pohištva narejenega po meri) s teraso..... V prodajno ceno je vključeno tako pohištvo kot tudi parkirišče v garažni hiši. Za ogled nas pokličite na 041/538-419.
16. 03. 17 15:07 nepremicnine.si21.com
2 sobi
59.3 m²
119.000 €
opis Funkcionalno razporejeno in delno obnovljeno, ter delno opremljeno 1,5 S stanovanje je na prodaj. Stanovanje se nahaja na lokaciji, ki vam omogoča mirno življenje na robu mesta Celja – na Lavi (v neposredni bližini je vrtec in OŠ – Pucova ul.). Blok je bil zgrajen l. 1976, je zelo lepo vzdrževan, v l. 2007 je bila zamenjana streha, l. 2010 so bile zamenjane črpalke za centralno in nameščeni so bili števci porabe energije na radiatorje, zamenjani domofoni......, od skupnih prostorov je kolesarnica in ima dva dvigala. Stanovanje se nahaja v 10/12 nadstropju , ponuja vam pogled na mesto Celje, ima JV lego, tako da vas prebuja jutranje sonce oz imate sonce pozimi tekom celega dneva (energetska izkaznica je D, kar dejansko pomeni bivanje z majhnimi stroški, stanovanje je z vseh strani obdano s sosedi!!) poleti pa v dopoldanskem času. Stanovanje ima 43,9 m2 površine dela stavbe, kar zajema tudi 1,7 m2 veliko klet in 3,5 m2 veliko ložo - balkon in obsega predprostor (večja garderobna omara), kopalnica z WC-jem ( kopalna kad, umivalnik, prostor za PS, el. bojler in WC), ter večji prostor kjer je lahko dnevni prostor ali tudi možna kombinacija dnevno-spalni prostor z izhodom na balkon, otroško sobo (lahko tudi spalnica, ali kabinet – opremljena otroška soba (postelja, omara in pisalna miza) in kuhinjo z jedilnico (kpl opremljeno – leseni deli kuhinje, štedilnik, hladilnik z zmrzovalnikom in jedilna miza s 4 stoli)). Stanovanje ima dovolj veliko kvadraturo, da omogoča kvaliteto bivanja za dve osebi ali manjšo družino. Okna so delno PVC z žaluzijami (v kuhinji oz jedilnici in otroški sobi bila zamenjana l. 2009), na radiatorjih so števci porabe. Stanovanje je dejansko vseljivo takoj, saj je zelo lepo ohranjeno in ne potrebuje takojšnjih posebnih obnovitvenih del. Ker je dostop do dvigala brez stopnic, je stanovanje primerno tudi za vse ki jim arhitektonske ovire predstavljajo problem. Stanovanje s svojo lokacijo, velikostjo in urejenostjo je pravšnje za bivanje, ali pa za oddajanje – investicijski nakup. Za več informacij oz. ogled nas pokličite na 041/538-419.
16. 03. 17 15:05 nepremicnine.si21.com
43.9 m²
52.000 €
opis V poslovni zgradbi Arena Petrol, na Opekarniški c. v Celju, so prodaja poslovni prostor v drugem nadstropju zgradbe, ki je bila zgrajena l. 2007. Poslovni prostor ima 227m2 uporabne površine in je bil v 09/2016 zaključen (položena keramika, urejeno prezračevanje – ogrevanje, pripravljena voda in odtok za »mini kuhinjo«, urejeni pomožni prostori - garderoba, mini skladišče…), skratka poslovni prostor je pripravljen za pričetek poslovanja. Seveda si ga boste opremili po svojih željah – v skladu s svojo dejavnostjo. Ker je poslovni prostor sorazmerno velik, si lahko omislite tudi kakšno predelno steno in tako dobite več ločenih poslovnih prostorov – pisarn.... Do poslovnega prostora se lahko pripeljete z dvigalom (dostop do dvigala je brez vsake stopnice, ko pa pridete iz dvigala pa je na hodniku nekaj stopnic po katerih pridete do poslovnega prostora), v nadstropju so tudi skupni toaletni prostori. Prostor obsega osnovni prostor, ki ima velika okna – dovolj dnevne svetlobe in 3 prostore v zadnjem delu, ki vam lahko služijo kot čajna kuhinja, shramba, ali mini skladišče, garderoba.......Prostor je namenjen različnim dejavnostim ( masažni salon, pisarniška dejavnost, projektivni biro, fitnes, plesna dvorana, trgovina, ordinacija.......). Ogrevalni, prezračevalni in hladilni sistem je skupen za vse poslovne prostore. Za ogrevanje se rabi daljinska toplota - dobavitelj Energetika Celje, toplotni števec. V primeru ogleda me prosim pokličite na 041/538-419 Milan.
10. 03. 17 13:32 nepremicnine.si21.com
227.0 m²
1.050 €
opis Prodamo čudovito 3 sobno stanovanje v samem centru knežjega mesta. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju večstanovanjske stavbe, ki je bila leta 2015 obnovljena (nova streha, ter obnovljena fasada). Stanovanje 3 sobno, čudovito razporejeno in obnovljeno. Leta 2005 so bila zamenjana vsa okna, leta 2009 so bila obnovljena elektro instalacija, vodovod, centralna napeljava in nov parket. Kuhinja in dnevna soba predstavljata skupen velik, zračen prostor. Posebej sta dve sobi, kopalnica, ločen WC. Stanovanje je opremljeno s sodobno, kvalitetno opremo, vgrajena so tudi protivlomna vrata.Stanovanju pripada 1 parkirno mesto, varovano z zapornico, možen pa je tudi dodatni odkup garaže. Ogrevanje je na plin, klimatizirano. Balkon, klet... Stanovanje je čudovito in vredno Vašega nakupa Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini pokličite na tel. 01/ 256 37 50 , sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o., in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. PRED PRODAJO VAŠE NEPREMIČNINE pokličite v sprejemno pisarno na tel. 01/256 37 50 in se dogovorite za BREZPLAČNO SVETOVANJE z našimi nepremičninskimi strokovnjaki. Veselimo se sodelovanja z vami.
10. 03. 17 13:30 nepremicnine.si21.com
3 sobe
72.29 m²
98.000 €
opis Nekoč ena najbolj poznanih športno-rekreacijskih točk v Celju, Griček- Petriček. Prodamo 44.953 m2 veliko zemljišče, ki v naravi obsega 7.236 m2 stavbnega in 37.717 kmetijkega zemljišča. Stavba kjer je bil nekoč gostninski lokal je dotrajana in potrebna celovite prenove . Enkratna priložnost za vse željne novih avantur in priložnosti ( športno rekreacijski center, Glamping ali glamurozno kampiranje v sožitju z naravo, gostinska dejavnost....). Investicija, ki se splača. Kupec ne plača ogledov in provizije. Ekskluzivna prodaja .
10. 03. 17 13:53 nepremicnine.si21.com
250.000 €
opis V strogem centru Celja prodamo lepo obnovljeno in prostorno stanovanje s trisobno razporeditvijo prostorov, zelo primerno za družino. Obsega velik in odprt dnevno-bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico, spalnico, otroško sobo, kopalnico, ločen WC in predprostor, pripada mu tudi klet. Ogrevanje CK-plin. Lega SV-JV. Stanovanje je bilo v celoti obnovljeno (kopalnica, PVC okna z zunanjimi roletami, električne in vodovodne inštalacije, parket, centralno ogrevanje, protivlomna vrata, itd.) in opremljeno s povsem novo opremo v letu 2009, ki v večini lahko ostane. Vseljivo v roku 1 meseca. Večstanovanjska stavba ima novo streho. Parkiranje je mogoče na notranjem dvorišču stavbe, varovanem z zapornico. Odlična lokacija v neposredni bližini vse potrebne infrastrukture (vrtec, osnovna in srednja šola, trgovina, banka, zdravstveni dom in splošna bolnišnica, pošta, itd.) vam omogoča, da vse svoje obveznosti opravite brez avtomobila.
2. 03. 17 15:13 nepremicnine.si21.com
3 sobe
77.0 m²
98.000 €
opis V pritličju novejše, v letu 2007 zgrajene večstanovanjske stavbe Vila Ostrožno prodamo zelo lepo vzdrževano in opremljeno garsonjero - apartma. Obsega predprostor z vgradno omaro, osrednji prostor s kuhinjo, jedilno mizo in dnevno-spalnim kotičkom, in prostorno kopalnico z lastno plinsko pečjo. Garsonjeri pripadata še 2 zunanji shrambi v pritličju objekta. Stanovanje je popolnoma opremljeno, oprema je všteta v ceni. Skupaj s stanovanjem se prodaja tudi 1 lastniško parkirno mesto z nadstreškom. Kvadratura (glej tloris med slikami): stanovanje 24,12 m² + garderobna soba 4,96 m² + shramba 7,65 m² + parkirno mesto 12,50 m². Vila je arhitekturno klasične gradnje, obogatena z izbranimi rešitvami in sodobnimi materiali. Višjo kakovost bivanja zagotavljajo plinifikacija, individualno ogrevanje, vgrajene klimatske naprave, ograjenost in varovanje objekta z alarmnimi napravami, visoka stopnja izolacije, jeklena kritina, sodobno električno odpiranje vrat, lastniška parkirna mesta, itd. Sama lokacija v naselju Ostrožno omogoča hiter in preprost dostop do avtocestnega priključka, centra mesta ali nakupovalnih središč, obenem pa omogoča tudi vsakodnevne aktivnosti v naravi na urejenih sprehajalnih poteh ob potoku Koprivnica in v smeri Šmartinskega jezera. Zaradi ugodne pritlične lege brez stopnic pa je zagotovo zelo primerno tudi za starejše in invalide. Cena: 65.000,00 EUR oz. po dogovoru.
2. 03. 17 15:10 nepremicnine.si21.com
39.9 m²
65.000 €
Zemljišče, površine 247 m2 je opredeljeno kot stavbno zemljišče, ki je lahko uporabno le kot funkcionalno zemljišče sosednjemu objektu, ki se nahaja za zemljiščem.
21. 02. 17 15:01 abc-nepremicnine.si
247.0 m²
7.400 €

Stanovanje, dvosobno

Savinjska, Celje, Celje
opis Pozdravljeni, Predstavljam vam stanovanje v Celju! Predmet prodaje je 1/6 deleža! Nepremičnina je predmet javne dražbe, v kateri zastopamo upnika. Za vse nadaljnje informacije pošljite mail s svojimi kontaktnimi podatki na: *** Lep pozdrav, vaša Karmen (iskrena prijateljica in ženska, ki ima ključ vašega novega doma)
21. 02. 17 15:01 atrium-nep.si
2 sobi
59.6 m²
4.350 €

Zazidljivo zemljišče v Celju

Savinjska Celje Celje
Predmet prodaje so zazidljiva zemljišča velikosti 8.583 m2, ki se nahajajo na vogalu Dečkove in Vurnikove ceste v Celju, v neposredni bližini Celjskega sejmišča. Na omenjen območju velja OPPN, Mestne občine Celje, ki predvideva izgradnjo objektov za bivanje, izvajanje storitvenih dejavnosti, oskrbnih dejavnosti ter garažnih prostorov. Navedena cena ne vsebuje 22% DDV.
21. 02. 17 15:01 abc-nepremicnine.si
471.500 €
Celje, Ostrožno, parc. 1300m2, stan.površine 420m2 , samostojna hiša, zgrajena leta 2002, se nahaja v urejenem naselju stanovanjskih hiš v bližini centra mesta in vse infrastrukture. Prostorna parcela nudi zasebnost in intimnost. Hiša je zasnovana kot enonadstropni objekt, z razkošnim stopniščem in galerijo. Veliki prostori, višji stropovi nudijo prostornost in funkcionalnost, velika panoramska okna pa obilico sonca in svetlobe. Vgrajeni materiali višjega cenovnega razreda. Pritličje: kuhinja z prostorno jedilnico (z izhodom na teraso) , ki je povezana v dnevno sobo z izhodom na teraso in naprej na vrt, utility, wc- posebej, apartma- spalnica, ki je povezana v garderobno sobo in prostorno kopalnico. Prva etaža: prostorna galerija – dnevni prostor z izhodom na teraso, kopalnica z wc-jem, dva apartmaja in sicer: spalnica, delovna soba, dnevno – bivalni del, drug apartma: delovna soba, soba za goste. Talna obloga je marmor, granit. Celotna hiša ima talno ogrevanje. Na vrtu možnost izdelave bazena. Pred hišo je veliko, prostorno parkirišče z nadstreškom. Prodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.
21. 02. 17 15:01 abc-nepremicnine.si
420.0 m²
650.000 €
opis Prodamo v celoti in kvalitetno obnovljeno 3-sobno stanovanje, v neposredni bližini Splošne bolnišnice in Zdravstvenega doma. Stanovanje leži v 2. nadstropju. Obsega hodnik, kuhinjo, dnevni prostor z zastekljenim balkonom, spalnico, otroško sobo in kopalnico, pripadata mu še dve manjši kleti. Stanovanje se v celoti ogreva s konvektorskimi električnimi ploskovnimi radiatorji skandinavske izdelave, ki so vezani na centralno termostatsko regulacijo temperature. Stroški ogrevanja so nizki, saj je v letu 2016 poraba elektrike znašala 800 EUR za celo leto. Okna z dvoslojno zasteklitvijo imajo nameščene komarnike in zunanje rolete, na balkonu krpanke. Kopalnica s tuš kabino in bidejem je tudi talno ogrevana. Vhodna vrata so kvalitetna protivlomna. Oprema in pohištvo lahko ostanejo po dogovoru. V dnevni sobi je tudi klima. Večstanovanjski blok je bil energetsko saniran v letu 2015 z izvedeno toplotno izolacijo. Prav tako so bili obnovljeni streha, žlebovi in vhod. Na dvorišču stavbe, varovanem z zapornico, se skupaj s stanovanjem prodaja še lastniška garaža v vrednosti 9.000 EUR, ki ni všteta v ceno. Garaža je izolirana in z lastno elektriko, dovolj velika za parkiranje 1 osebnega vozila. Odlična in zelo iskana lokacija v neposredni bližini Splošne bolnišnice, Zdravstvenega doma, strogega centra mesta, osnovne in srednje šole, fakultete, itd. vam omogoča, da se po opravkih lahko odpravite tudi brez avtomobila. Stanovanje je lepo, prostorno in svetlo, razpored pa je zelo primeren za družine. Vseljivo takoj.
16. 02. 17 13:58 nepremicnine.si21.com
3 sobe
63.4 m²
81.000 €
opis Na robu naselja Ostrožno v Celju, je naprodaj novogradnja - dvojček, ki je sodobno zasnovan in kvalitetno grajen. Hiša-dvojček se prodaja v III. podaljšani gr. fazi ( oz bo III pod gradb faza končana cca v 03.2017) in tako imate možnost po lastnih potrebah-željah dokončat svoj dom in si tako zasnovat notranjost, kot si jo želite (postavitev nekaterih predelnih sten, izbira načina ogrevanja (čeprav je vsa instalacija pripravljena za toplotno črpalko), izbira keramike, parketa, notranjega stavbnega pohištva, slikopleskarska dela......Hiša sta grajena da ima v osnovi v spodnji etaži bivalni del ( prepdostor, spodnji toaletni prostori kjer je prostor tudi za PS, velik osrednji prostor v katerem je predvidena kuhinja z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso – J lega in shramba). Po stopnicah (pod stopnicami si lahko omislite še eno priročno shrambo) pridemo v zgornjo etažo, kjer pa imate spalne prostore (spalnica z izhodom na balkon – J lega , svojo garderobno sobo in ločeno kopalnico in še dve otroški sobi s svojo kopalnico). Skratka hiša je primerna za štiričlansko družino, oz se prodaja v takšni fazi, da si lahko omislite še kakšno dodatno sobo. Dvojčka imata vsak cca 194 ,2 tlorisne površine stavbe, kar zajema tudi cca 23,5 m2 pokrite terase in cca 6,6 m2 veliko ložo – balkon. Skratka vsak dvojček ima cca 163 m2 (pritličje cca 73,5 m2 + terasa, in v nadstropju cca 90m2 + balkon) uporabne površine, kar vam zagotavlja ugodno bivanje na lokaciji na robu mesta Celje. Parceli sta po izvedeni parcelaciji velikosti 368m2 in 350m2 od tega cca 100m2 »zaseda« stavba, ostalo pa je dvorišče (delno tlakovano, delno zelenica), skratka poleg hiše imate dovolj prostora za postavitev bazena, otroških igral, piknik prostor, zelenica......ki vam omogoča sproščeno bivanje in kvalitetno preživljanje prostega časa. Dostop na dvorišče dvojčkov je direktno iz ulice, dvorišče, kjer je predvideno za parkiranje je tlakovano, na terasi bo položena keramika, na zadnjem delu hiše je pozidan zid, ki vas ločuje od sosedov, na sprednji strani pa bo »trda« žičnata ograja z že zasajenimi cipresami (zasadile se bodo višine cca 1,7 m, tako da vam bodo dejansko takoj zagotavljale zasebnost), vhodna ALU vrata na dvorišče se bodo odpirala daljinsko (posebje ozek prehod za »pešce«)....skratka kakor lahko vidite iz slik bo zasnova objekta in okolice resnično moderna in lepo izvedena. Urejeni bodo tudi vsi komunalni priključki (priključek elektrike bo pripeljan v hišo, tudi dovod vode bo v hiši, urejen bo priklop na javno kanalizacijo in tel priključek do hiše). Ob parceli pa je tudi mestni plin, če bi si kdo želel ogrevanja z plinom. Streha je ravna in ima 25 cm izolacije - sistem SIKA, gradnja je klasičen zidak, fasada je (bo) 18 cm demit, kpl zunanja okna in vrata so PVC 3 slojna z zunanjimi roletami – krpankami, delno na elekt pogon, vmesna stena je debelejša (zaradi zvočne izolacije vam priporočamo pri finalizaciji izvedbo protihrupnih ometov), v bet plošči je pripravljena odprtina za dimnik, če bi si »zaželeli« kamin v dnevni sobi. Skratka čaka vas novogradnja, katera finalizacija bo v skladu z vašimi željami. V račun lahko vzamemo vaše stanovanje ali avtomobil do cca ½ vrednosti prodajne cene (seveda po predhodnem ogledu in dogovoru), ali vas ob ustreznem dogovoru počakamo, da prodate vašo nepremičnino (lahko vam tudi pomagamo pri prodaji) Cena posamezne enote dvojčka je 165.000€ + DDV (9,5%). Torej za to ceno vam nudimo kvalitetno grajeno hišo-dvojček, ki bo narejena do III. Podaljšane gradbene faze, kpl urejeno dvorišče z ograjo, zasajenimi cipresami, vrati na elekt odpiranje........, kvalitetna PVC okna z zunanjimi roletami, hišo, ki bo kvalitetno izolirana in boste imeli min stroške z ogrevanjem.......in seveda TOP lokacijo. Sama lokacija vam v neposredni bližini ponuja trgovino, vrtec, šolo-OŠ, PTT, banka, lekarna...do centra mesta je cca 15 min hoje, do odcepa AC Celje center je cca 2 km, narava s Šmartinskim jezerom pa vam je dostopna po urejeni sprehajalni poti samo cca 20 min hoje od hiše. Skratka hiša se nahaja v mirnem naselju, ki je hkrati na robu mesta in še vedno dovolj blizu centra mesta da imate vse "pri roki". Za več informacij oz. ogled nas lahko pokličete na 041/538-419. opis Na robu naselja Ostrožno v Celju, je naprodaj novogradnja - dvojček, ki je sodobno zasnovan in kvalitetno grajen. Hiša-dvojček se prodaja v III. podaljšani gr. fazi ( oz bo III pod gradb faza končana cca v 03.2017) in tako imate možnost po lastnih potrebah-željah dokončat svoj dom in si tako zasnovat notranjost, kot si jo želite (postavitev nekaterih predelnih sten, izbira načina ogrevanja (čeprav je vsa instalacija pripravljena za toplotno črpalko), izbira keramike, parketa, notranjega stavbnega pohištva, slikopleskarska dela......Hiša sta grajena da ima v osnovi v spodnji etaži bivalni del ( prepdostor, spodnji toaletni prostori kjer je prostor tudi za PS, velik osrednji prostor v katerem je predvidena kuhinja z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso – J lega in shramba). Po stopnicah (pod stopnicami si lahko omislite še eno priročno shrambo) pridemo v zgornjo etažo, kjer pa imate spalne prostore (spalnica z izhodom na balkon – J lega , svojo garderobno sobo in ločeno kopalnico in še dve otroški sobi s svojo kopalnico). Skratka hiša je primerna za štiričlansko družino, oz se prodaja v takšni fazi, da si lahko omislite še kakšno dodatno sobo. Dvojčka imata vsak cca 194 ,2 tlorisne površine stavbe, kar zajema tudi cca 23,5 m2 pokrite terase in cca 6,6 m2 veliko ložo – balkon. Skratka vsak dvojček ima cca 163 m2 (pritličje cca 73,5 m2 + terasa, in v nadstropju cca 90m2 + balkon) uporabne površine, kar vam zagotavlja ugodno bivanje na lokaciji na robu mesta Celje. Parceli sta velikosti cca 360m2 (ravnokar se izvaja parcelacija in vpis stavbe v kataster stavb, zato bo točna m2 parcele znana po končanem postopku) od tega cca 100m2 »zaseda« stavba, ostalo pa je dvorišče (delno tlakovano, delno zelenica), skratka poleg hiše imate dovolj prostora za postavitev bazena, otroških igral, piknik prostor, zelenica......ki vam omogoča sproščeno bivanje in kvalitetno preživljanje prostega časa. Dostop na dvorišče dvojčkov je direktno iz ulice, dvorišče, kjer je predvideno za parkiranje je tlakovano, na terasi bo položena keramika, na zadnjem delu hiše je pozidan zid, ki vas ločuje od sosedov, na sprednji strani pa bo »trda« žičnata ograja z že zasajenimi cipresami (zasadile se bodo višine cca 1,7 m, tako da vam bodo dejansko takoj zagotavljale zasebnost), vhodna ALU vrata na dvorišče se bodo odpirala daljinsko (posebje ozek prehod za »pešce«)....skratka kakor lahko vidite iz slik bo zasnova objekta in okolice resnično moderna in lepo izvedena. Urejeni bodo tudi vsi komunalni priključki (priključek elektrike bo pripeljan v hišo, tudi dovod vode bo v hiši, urejen bo priklop na javno kanalizacijo in tel priključek do hiše). Ob parceli pa je tudi mestni plin, če bi si kdo želel ogrevanja z plinom. Streha je ravna in ima 25 cm izolacije - sistem SIKA, gradnja je klasičen zidak, fasada je (bo) 18 cm demit, kpl zunanja okna in vrata so PVC 3 slojna z zunanjimi roletami – krpankami, delno na elekt pogon, vmesna stena je debelejša (zaradi zvočne izolacije vam priporočamo pri finalizaciji izvedbo protihrupnih ometov), v bet plošči je pripravljena odprtina za dimnik, če bi si »zaželeli« kamin v dnevni sobi. Skratka čaka vas novogradnja, katera finalizacija bo v skladu z vašimi željami. V račun lahko vzamemo vaše stanovanje ali avtomobil do cca ½ vrednosti prodajne cene (seveda po predhodnem ogledu in dogovoru), ali vas ob ustreznem dogovoru počakamo, da prodate vašo nepremičnino (lahko vam tudi pomagamo pri prodaji) Cena posamezne enote dvojčka je 165.000€ + DDV (9,5%). Torej za to ceno vam nudimo kvalitetno grajeno hišo-dvojček, ki bo narejena do III. Podaljašne gradbene faze, kpl urejeno dvorišče z ograjo, zasajenimi cipresami, vrati na elekt odpiranje........, kvalitetna PVC okna z zunanjimi roletami, hišo, ki bo kvalitetno izolirana in boste imeli min stroške z ogrevanjem.......in seveda TOP lokacijo. Sama lokacija vam v neposredni bližini ponuja trgovino, vrtec, šolo-OŠ, PTT, banka, lekarna...do centra mesta je cca 15 min hoje, do odcepa AC Celje center je cca 2 km, narava s Šmartinskim jezerom pa vam je dostopna po urejeni sprehajalni poti samo cca 20 min hoje od hiše. Skratka hiša se nahaja v mirnem naselju, ki je hkrati na robu mesta in še vedno dovolj blizu centra mesta da imate vse "pri roki". Za več informacij oz. ogled nas lahko pokličete na 041/538-419.
8. 02. 17 16:56 nepremicnine.si21.com
193.0 m²
165.000 €
opis Prodamo lepo vzdrževano in delno obnovljeno dvosobno stanovanje, v 2. nadstropju staromeščanske stavbe v centru Celja. Obsega predprostor, velik dnevni prostor, kopalnico, kuhinjo, spalnico in garderobno sobo, pripada mu tudi drvarnica na notranjem dvorišču stavbe. V letu 2007 je bila renovirana kopalnica, v letu 2016 pa montirana nova plinska peč. Vseljivo takoj. Stavba ima od leta 2015 obnovljeno streho. Stanovanje odlikuje predvsem odlična lokacija v samem mestnem središču z možnostjo parkiranja za 1 osebno vozilo na notranjem dvorišču stavbe. V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (trgovina, šola, vrtec, pošta, banka, lekarna, zdravstveni dom in bolnišnica itd.), kakor tudi zelene površine mestnega parka ob reki Savinji.
8. 02. 17 13:57 nepremicnine.si21.com
2 sobi
68.0 m²
60.000 €

Savinjska, Celje, Center

Savinjska, Celje, Center
Umirjen, olikan in delu predan Štajerc, ki vedno najde lepo besedo za vsakogar. Po poklicu diplomiran ekonomist, vendar vsestranski talent, z veliko mero samoiniciative in logičnega razmišljanja. Priljubljen tako med vrstniki, kot med starejšimi predvsem zaradi svojega preprostega in prizemljenega karakterja. Njegov pogled na življenje je vedno realističen in tega se drži tako v zasebnem, kot tudi v poslovnem življenju. S svojim korektnim delom in predanostjo hitro pridobi zaupanje strank, kar je v tem poklicu zelo pomembno. Svoj prosti čas, kot trener in član upravnega odbora, preživlja na atletskem stadionu. Večkrat obišče tudi fitnes ter si z veseljem ogleda kakšno nogometno tekmo s prijatelji. Poleg službe mu je na prvem mestu družina iz katere črpa pozitivno energijo za nove izzive na delovnem področju. V centru Celja prodamo poslovno stavbo v neposredni bližini mestnega jedra, z odličnim dostopom ter javnimi parkirišči v neposredni bližini. Stavba obsega kletno etažo (123,10 m2), pritličje (186,75 m2), nadstropje (186,75 m2) ter mansardo (110,17 m2). Stavbi pripada tudi parcela v velikosti 186 m2. Zgrajena je bila okrog leta 1900 kot meščanska vila in je bila v preteklosti že večkrat obnovljena. Leta 2007 je bila stavba po pridobitvi gradbenega dovoljenja za rekonstrukcijo korenito obnovljena in preurejena za nove poslovne vsebine. Za objekt je pridobljeno uporabno dovoljenje za opravljanje gostinske dejavnosti, je popolno komunalno opremljena, ogrevanje s plinsko pečjo pa omogoča zelo pregledne stroške ogrevanja. V pritličju trenutno deluje gostinski lokal, prvo nadstropje in mansarda pa se oddajata različnim najemnikom (plesna šola, avtošola,...). Edinstvena priložnost, vabljeni na ogled! Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.
23. 01. 17 10:29 agencia.si
860.000 €
opis V popolnoma novi stanovanjski stavbi v Štorah, samo 5 min oddaljeni od Celja, prodamo 2-sobno stanovanje velikosti 61,4 m2 površine dela stavbe, kar vključuje tudi 15 m2 veliko teraso - balkon, v 1. nadstropju (enako stanovanje se nahaja tudi v P. 2. in 3. nadstropju) in se ponaša s sodobnim, estetskim in funkcionalnim tlorisom. Zelo svetel bivalni prostor je odprto oblikovan - jedilnica in dnevna soba je osrednji prostor stanovanja iz katerega je izhod na balkon – teraso. Stanovanje obsega še kuhinjo, spalnico z drugim izhodom na balkon, kopalnico z WC-jem (umivalnik, tuš kabina Kolpasan, radiator lestev, WC in prostor za pralno-sušilni stroj), v katero vstopimo iz predprostora - hodnika (etažna plinska peč BOSCH). Stanovanje je popolnoma končano in je primerno za takojšnjo vselitev. Kupcu se daje možnost, da opremi stanovanje po svoji izbiri, saj je stanovanje neopremljeno. Vgrajena so PVC okna, ter balkonska vrata (šest komorni profil in visoka toplotno-zvočna izolativsnot) z nameščenimi senčili. V vseh prostorih z izjemo kopalnice, kjer je keramika, je po tleh položen vinilni parket visoke kvalitete. V vsaki sobi je internetni priključek (možnost priključka na optiko), vtičnica za TV je v dnevni sobi ( v celotni stavbi je tudi vse pripravljeno za optiko, ki je vplanu v l. 2017/2018). Vhodna vrata so protipožarna in protivlomna (12 točkovno zaklepanje). Vsa vgrajena oprema je visoko cenovnega razreda (Kolpasan, Keros ceramika, kopalniške armature Grohe, Bosch kondenzacijski plinski kotel, termostatske glave na radiatorjih Danfoss, vinilni parket…). V stanovanju je tudi pripravlejna predinstalacija za klimo. Stavba, kjer se stanovanje nahaja, je bila dokončana v letu 2016. Zgrajena je po sistemu K+P+1+2+3. V njej je 28 kakovostno grajenih stanovanj od tega so 4 invalidsko prilagojena. Stavba je toplotno izolirana s 14 cm grafitno izolacijskim materialom (kar je primerljivo z 22 cm stiropora) in spada v energetski razred B2. Ogrevanje stanovanja in sanitarne vode poteka preko etažne plinske peči BOSCH (mestni plin, tako da si lahko uredite tudi kuhanje na plin), lahko pa si uredite tudi notranji kamin na drva, saj ima vsako stanovanje priključek na dimnik. Za vse energente so individualni merilci porabe (voda elektika in plin). V kletni etaži je 22 podzemnih parkirnih mest, ki se prodajajo po 5500€ (cena je z DDV-jem), do katerih dostopate skozi dvižna vrata na daljinsko upravljanje. Iz kletnih prostorov pridete do stanovanja z dvigalom (proizvajalec Otis), tako da vam je omogočena kpl komoditeta dostopa do stanovanja. Pred stavbo je na razpolago še dodatnih - zunanjih 38 parkirnih mest. V kletni etaži je poleg shramb še skupna kolesarnica. Stavba ima 10 letno garancijo na izvedbena dela od datuma izdaje uporabnega dovoljenja (12.2016) Stanovanja so posebej primerna za družine z otroki, starejše in invalide (tri stanovanja v pritličju so narejena posebej za invalide!!!!). Mislili so prav na vse. Pred stavbo se nahaja veliko ograjeno otroško igrišče (igrala se bodo namestila pomladi 2017), do katerega dostopate izključno in samo iz bloka in ste tako lahko brez skrbi, da bi vaš otrok zašel na cesto. Glavna vhodna vrata lahko odklenete s številčno kodo ali na klasičen način (sistem zaklepanja vrat je takšen da s ključem od stanovanja, odklepate poleg stanovanja še vsa ostala vrata skupnega značaja - kolesarnica, kletni prostori, vhodna vrata, izhod na otroško igrišče). Lokacija vam omogoča, da imate na dosegu dejansko vse pomembne institucije (vrtec, šolo, zdravstveni dom, trgovino, pošto, knjižnico, igrišča…), do avtocestnega odcepa Celje-vzhod je vsega 5 minut vožnje. Če si želite pobega v naravo, imate v bližini sprehajalne poti, ki vas pripeljejo do bližnjih hribov. Prepričani smo, da bi vam bil predstavljen dom všeč, zato za več informacij pokličite 031 604432 (Primož), da se lahko dogovorimo za BREZPLAČEN ogled. Cena že vsebuje DDV, imamo pa tudi urejeno ugodno financiranje s strani banke (posebna ponudba velja samo za nakup stanovanja v tem bloku), možen – hipotekarni kredit do 90% pogodbene vrednosti. V ceni imate zajeto tudi zavarovanje nepremičnine - stanovanja in opreme za prvo leto bivanja (darilo kupcu s strani nepremičninske agencije AGENTI nepremičnine v sodelovanju z zavarovalnico Generali!!!! – podrobnejše podatke boste dobili na ogledu oz ob odločitvi za nakup stanovanja). KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! Vrhunska kvaliteta bivanja in prostorna terasa ponujata s svojo velikostjo vso udobje. V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom le-te prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčne napovedi na premoženje.
20. 01. 17 22:47 nepremicnine.si21.com
2 sobi
61.4 m²
74.300 €
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Prodaja nepremičnine, Celje
1 2 3 4 5 6