Posredujemo pri prodaji pritlične hiše na izredno mirnem koncu Dolnje Bistrice. Hiša je popolnoma prenovljena in meri 95,8 m2. Je pritlične izvedbe in zajema bivalni prostor (kuhinja s shrambo, jedilnica, dnevna soba z izhodom na teraso), spalnico z garderobno sobo, kopalnico s kadjo, kabinet, večnamenski prostor, pralnico in kotlovnico. Iz hodnika vodijo stopnice v neizdelano mansardo. Ob hiši zraven kotlovnice je drvarnica. Prvotna zgradba je bila zgrajena leta 1900, vendar je hiša bila popolnoma prenovljena v letih 2009/2010, kasneje v letih 2014 in 2015 je bila še zamenjana strešna kritina (pločevina z izolacijo) ter izvedena fasada s 15 cm izolacijo. Okna so PVC, talne obloge so keramika in laminati. Ogrevanje je s centralno kurjavo na drva. Hiša se prodaja z večino opreme in pohištva. Priključki: elektrika, vodovod, kanalizacija, telefon/internet, kabelska tv. Zemljišče je v celoti ograjeno in opredeljeno kot stavbno ter meri 1.262 m2. Nepremičnina leži na robu vasi in je zelo primerna za mlade družine.
Dolnja Bistrica
95.8 m²
80.000
26. 7. 2018
Večprimavista.si
Posredujemo pri prodaji pritlične hiše na izredno mirnem koncu Dolnje Bistrice. Hiša je popolnoma prenovljena in meri 95, 8 m2. Je pritlične izvedbe in zajema bivalni prostor (kuhinja s shrambo, jedilnica, dnevna soba z izhodom na teraso), spalnico z garderobno sobo, kopalnico s kadjo, kabinet, večnamenski prostor, pralnico in kotlovnico. Iz hodnika vodijo stopnice v neizdelano mansardo. Ob hiši zraven kotlovnice je drvarnica. Prvotna zgradba je bila zgrajena leta 1900, vendar je hiša bila popolnoma prenovljena v letih 2009/2010, kasneje v letih 2014 in 2015 je bila še zamenjana strešna kritina (pločevina z izolacijo) ter izvedena fasada s 15 cm izolacijo. Okna so PVC, talne obloge so keramika in laminati. Ogrevanje je s centralno kurjavo na drva. Hiša se prodaja z večino opreme in pohištva. Priključki: elektrika, vodovod, kanalizacija, telefon/internet, kabelska tv. Zemljišče je v celoti ograjeno in opredeljeno kot stavbno ter meri 1.262 m2. Nepremičnina leži na robu vasi in je zelo primerna za mlade družine.
Črenšovci Dolnja Bistrica,Pomurska
95.8 m²
80.000
25. 7. 2018
Večbolha.com
Na obrobju Dolnje Bistrice prodamo stanovanjsko hišo z gospodarskim poslopjem skupne površine 79, 8 m2 in zemljiščem v izmeri 2.537 m2. Hiša je bila zgrajena leta 1946 in leta 1992 adaptirana. Stanovanjski del zajema kopalnico, kuhinjo z jedilnico, shrambo z dostopom na podstrešje, dnevno sobo in spalnico. V kuhinji (in spalnici) je delujoča krušna peč. V gospodarskem delu sta urejeni dve prehodni sobi ter večnamenski prostori. Hiša se prodaja z obstoječo opremo in pohištvom. Hiša leži na ozkem in dolgem zemljišču, katerega manjši del sega preko ceste. Za hišo se nadaljuje njiva. Leži v slepi ulici, v kateri so vsega skupaj nanizane le tri hiše. Nepremičnina je priključena na elektriko, vodovod in kanalizacijo. Energetska izkaznica je v pripravi.
Črenšovci Dolnja Bistrica,Pomurska
79.8 m²
19.800
15. 5. 2018
Večbolha.com
V Dolnji Bistrici se prodaja delno podkletena hiša zgrajena leta 1960. Hiša obsega predprostor, kuhinjo z jedilnico, shrambo z izhodom na podstrešje, dnevno sobo s krušno pečjo, spalnico, kopalnico ter še eno sobo iz katere se gre v klet. Okrog leta 1990 se je naredila betonska plošča - tla, razen v kuhinji ter betonska plošča - strop, razen v kuhinji in spalnici. Zraven hiše je gospodarsko poslopje v izmeri cca. 90 m2 (prostor za spravilo raznega orodja ter večji odprt prostor - garaža). Parcela na kateri stoji hiša in gospodarsko poslopje je v celoti ograjena. Na parceli je nekaj sadnega drevja. V podaljšku parcele je kmetijsko zemljišče - njiva ter manjši gozd. Vpisano v ZK.
Pomurska, Črenšovci, Dolnja Bistrica
80 m²
33.000
6. 6. 2017
Večnepremicnine.si21.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more