V naselju Hotiza prodamo novejšo družinsko hišo s pripadajočim zemljiščem v velikosti 577 m2. Hiša se nahaja v stranski ulici, na mirni lokaciji, od koder je le 150 m razdalje do vrtca. Osnovna šola se nahaja 3, 5 km vstran in sicer v sosednjem naselju Velika Polana. Grajena je bila leta 2011 (P+1) in meri skupno 100, 7 m2 neto tlorisne površine. Streha je prekrita z opečno kritino, zunanje stene so zaključene z izolacijskim ovojem (stiropor), okna PVC (termopan), talne obloge so v kombinaciji keramika - laminat. Ogrevanje je urejeno s centralnim sistemom - peč na zemeljski plin. Radiatorji so opremljeni s termostatskimi ventili. Hiša zajema 4 sobe, dve kopalnici, kuhinja, manjša shrambna prostora in velika terasa v nadstropju. Prodaja se skupaj z opremo - kuhinja z aparati (pečica, kuhalna plošča, hladilnik, pomivalni stroj, napa, itd..), opremljeni obe kopalnici (pralni stroj) in ostali pohištveni elementi, ki so vidni na slikah. Stavba je priključena na elektro, vodovodno, kanalizacijsko omrežje in zemeljski plin.
Lendava Hotiza, Pomurska
100.7 m²
78.000
18. 3. 2018
Večbolha.com
V Hotizi se prodaja nepodkletena hiša zgrajena leta 1967. Hiša obsega večji predprostor, kurilnico, kopalnico s tuš kabino, spalnico, odprt sistem kuhinje z jedilnico in dnevnim prostorom, shrambo ter podstrešje katero je možno preurediti v bivalni del. Leta 2000 so bile obnovljene vodovodne inštalacije, elektro inštalacije, novi tlaki in položen parket, izolacija podstrešja, novi podboji in notranja vrata ter centralna inštalacija vključno s pečjo na olje. Leta 2001 so bila vgrajena nova PVC okna s senčili. Leta 2006 je bila obnovljena strešna kritina. Hiša ima urejeno ogrevanje preko centralne na olje, možnost priklopa plina. Leta 2002 je bila postavljena lesena garaža, leta 2007 nadstrešek za avto. Zraven garaže je prostor za spravilo raznega orodja. Na parceli katera je delno ograjena je sadovnjak. Vpisano v ZK. Možnost zamenjave za 1-sobno stanovanje v Murski Soboti z doplačilom.
Pomurska, Lendava/Lendva, Hotiza
123.9 m²
69.000
29. 9. 2017
Večnepremicnine.si21.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more