Gorenjska, Kranj, Golnik

Gorenjska, Kranj, Golnik
Podroben opis Prodamo prostorno 4 sobno stanovanje na Golniku . Popolnoma renovirana stavba, stanovanju pripada terasa, shramba in 2 zunanji parkirni lastniški mesti (poleg stanovanja). Stanovanje obsega velik hodnik, kjer je dovolj prostora za omare, 2 otroški sobi, spalnico (z lasno kopalnico), kopalnico, kuhinjo v povezavi z dnevno sobo. Prodaja se že delno opremljeno, kot je tudi razvidno iz slik. V kolikor vam pritličje slučajno ne ustreza, potem vam lahko ponudimo skoraj identična stanovanja v drugem nadstropju ali v mansardi. Za več informacij ali ogled lahko pokličete 031/307-057.
13. 02. 17 14:25 nepremicnina.si
4 sobe
89.0 m²
164.000 €

Gorenjska, Kranj, Planina jug

Gorenjska, Kranj, Planina jug
Podroben opis V novejšem bloku na atraktivni lokaciji Planina jug , prodamo popolnoma opremljeno garsonjero v prvem nadstropju. Stanovanje obsega dnevni prostor z izhodom na balkon, kuhinjsko nišo in kopalnico. Lastniško parkirno mesto in shramba v kleti pripadata stanovanju. V stanovanju je urejen daljinski način ogrevanja. Poleti se voda ogreva s pomočjo sončnih kolektorjev. Stanovanje je takoj vseljivo, zemljiško knjižno stanje je urejeno. Lokacija, kjer stoji blok je odlična , saj nudi dobro povezavo do AC priključka, v neposredni bližini pa je tudi nakupovalno središče. Za več informacij pokličite na telefon 051/414-121 Primož Troppan
13. 02. 17 14:24 nepremicnina.si
36.6 m²
83.000 €
opis Prodamo 3-sobno stanovanje, ki se nahaja v 7. nadstropju stanovanjskega bloka z dvigalom. Stanovanje je vzdrževano in obsega kuhinjo, jedilnico z izhodom na balkon, dnevno sobo, 2 spalnici, ločen WC in kopalnico z WC-jem. Možno ga je predelati v 4-sobno stanovanje. K stanovanju pripada še shramba v kleti. V letu 2012 je bila menjana streha in v letu 2013 fasada. Parkiranje je možno na parkirišču za blokom, ki je zavarovano z rampo. Nepremičnina je na voljo po dogovoru.
21. 02. 17 15:02 nepremicnine.si21.com
88.1 m²
115.000 €

Kranj, Center

Kranj, Center
Prodamo velik poslovni prostor namenjen pisarniški dejavnosti v izmeri 175,72 m2 v novem objektu Dvorec Jelen, ki stoji v centru Kranja. Prostor obsega tri ločene prostore ter sanitarije v 1. nadstropju stavbe, pripada pa mu tudi arhiv v izmeri 13 m2 v kleti stavbe. Dvorec Jelen je nov poslovno-stanovanjski objekt v središču gorenjske prestolnice, ki združuje najsodobnejše standarde gradnje s podobo starega mestnega jedra in je premišljen v vsaki najmanjši podrobnosti. V njem se nahaja 18 kvalitetno grajenih in sodobno zasnovanih poslovnih prostorov . Nekaj je pritličnih in se z velikimi steklenimi površinami odpirajo proti Ljubljanski cesti ter so primerni za trgovinsko dejavnost, nekaj prostorov v nadstropju je primernih za pisarne, največji poslovni prostor pa je namenjen gostinski dejavnosti, saj mu pripada tudi terasa. Vsem poslovnim prostorom pripadajo parkirni prostori (za doplačilo), ki se jih lahko dokupi v neomejenem številu. Pri vseh prostorih je možno tudi združevanje oziroma razdruževanje na manjše ali večje enote, poleg tega pa je investitor fleksibilen tudi pri željah glede finalizacije prostorov. Ker v Mestna občina v marcu 2017 pripravlja ponovljeni javni razpis za sofinanciranje najemnin pritličnih poslovnih prostorov v starem Kranju je Dvorec Jelen pripravil tudi možnosti najema poslovnega prostora s kasnejšim odkupom. Vabimo vas, da se nam oglasite ter si zagotovite ogled prestižne lokacije za vašo dejavnost v samem centru Kranja.
16. 02. 17 21:05 c21.si
3 sobe
175.72 m²
249.909 €

Gorenjska, Kranj, Huje, Likozarjeva ulica

Gorenjska, Kranj, Huje, Likozarjeva ulica
Podroben opis Na edinstveni lokaciji v Kranju na Likozarjevi ulici ekskluzivno prodamo dvostanovanjsko hišo. Hiša stoji na sončni posesti pravilne oblike skupne velikosti 641 m2 . Zgrajena je bila leta 1985. Že v osnovi je hiša dvostanovanjska, in sicer sestoji iz dvosobnega stanovanja v pritličju velikosti cca 70 m2 in petsobnega stanovanja v prvem nadstropju velikosti cca 130 m2. Hiši pripadata tudi dve garaži in prostoren kletni del , ki se lahko uporablja tudi v poslovne namene (pisarne, studio, itd...). Stanovanje v prvem nadstropju obsega velik dnevni prostor povezan s prostorno jedilnico in kuhinjo ter s prehodom na širok balkon vzdolž celotne hiše; dve kopalnici, spalnico, večjo otroško sobo in računalniški kabinet. Krasijo ga izredno velika novejša okna , ki dajejo prostoru svetlost in občutek prostornosti. Stanovanje v pritličju obsega dnevni prostor povezan s kuhinjo in prehodom na zelenico pred hišo, spalnico ter kopalnico z WC-jem. V kletnem delu je poleg kurilnice kar nekaj prostorov, ki bi se lahko uporabljali za poslovne namene. Hiša je ogrevana na centralno kurjavo , in sicer se trenutno uporablja zemeljski plin kot energent. Leta 2006 je bila obnovljena strešna kritina, že v zasnovi pa je bila fasada hiše izolirana z 10 cm obloge. Hiša je izredno lepo vzdrževana. Izredna lokacija s prijaznimi sosedi in domač občutek v sami hiši Vas vabita na ogled. Posebni pogoj prodajalca je, da si stroške posredovanja agencije razdelita s kupcem tako, da vsak plača del, in sicer na kupca zapade provizija 2% (+DDV) od nakupne/prodajne vrednosti.
13. 02. 17 14:26 nepremicnina.si
292.0 m²
349.000 €

Gorenjska, Kranj

Gorenjska, Kranj
Podroben opis V Kranju, na izredni lokaciji prodamo nadstandardno hišo - vilo . Vila zgrajena 1932, predstavlja eno od najbolj vrhunskih hiš v Kranju. Hiša je primerna za za nadstandardno družinsko bivanje, veleposlaništvo, odvetnika, samostojno zdravstveno dejavnost ali podobno. Hišo sestavljajo nadstropje pritličje in kletni prostori, vse tri etaže so funkcionalne. Nadstropje: kopalnica, wc, 2 večji sobi, ena manjša soba, velik predprostor, kuhinja s shrambo, balkon. Po zavitem stopnišču se nadalje spustimo v pritličje, katerega odlikujejo svetla dnevna soba, kuhinja, zelo lepa kopalnica, velika soba, soba, velika veža. Kletni prostori obsegajo velik predprostor, 4 sobe, umivalnica/kopalnica, shramba. Ločeno od hiše se nahaja samostojna garaža za dva avta, okrog hiše veliko zelenega. Hiša obnovljena 2008, ogrevanje na plin, nove napeljave. Resni kupci vabljeni na ogled - 031/307-057.
13. 02. 17 14:26 nepremicnina.si
350.0 m²
395.000 €

Gorenjska, Kranj

Gorenjska, Kranj
Podroben opis V neposredni bližini Kranja prodamo hišo - dvojček, ki stoji na mirni in lepi lokaciji. Hiša je bila zgrajena leta 2009 in lepo zasnovana. Uporabne površine v hiši je 149,60 m2, stanovanjske pa 104,33 m2. Hiša sestoji iz treh etaž: - pritličje(kuhinja z jedilnico, velika dnevna soba z izhodom na čudovit atrij, wc, predsoba), - nadstropje (2 x otroška soba, kabinet, kopalnica z banjo in wc-jem), - mansardo (spalnica s kopalnica s tušem in wc-jem ter manjšim balkonom, utility). Hiša je zgrajena s kvalitetnimi materiali ...vhodna vrata - Lip Bled, notranja vrata - Mik Celje in okna - Mik Celje (tremo pan). Po prostorih je položena kvalitetna keramika in gotovi parket beljeni hrast. V to ceno je všteta vsa oprema, ki je kvalitetna in narejena po meri. Hišo obkroža urejeno zemljišče, v skupni izmeri 236 m2, na katerem se nahaja travnik, ciprese, vrtna lopa in prostor za druženje. Vrt je lepo urejen s travo in tlakovan z lesom masaranduba ter ploščicami. Ogrevanje je CK – mestni plin (lastna plinska peč), ki se nahaja v pomožnem prostoru - mansarda. Pred hišo se nahaja tudi nadstrešek za dva avtomobila. Sama lokacija hiše zagotavlja dobro bivanje ter neomejene možnosti rekreacije v naravi. Dostopi so urejeni. Vsa potrebna infrastruktura je v bližini, vrtec, šola, trgovina, pošta, … ZK urejeno . Vabljeni na ogled prijetne in zanimive hiše. Za več informacij pokličite na gsm 040 / 555 – 832, Tina. Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+ DDv) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV)
13. 02. 17 14:25 nepremicnina.si
149.6 m²
259.000 €

Gorenjska, Kranj, Okolica, Kokrica pri Kranju

Gorenjska, Kranj, Okolica, Kokrica pri Kranju
Podroben opis Prodamo zazidljivo posest na Kokrici pri Kranju. Posest se nahaja ob glavnem cestnem robu, velikosti 2079 m2 in je v celoti zazidljiva. Trenutno se na posesti nahaja starejša hiša in zapuščena kmetija. Vsi potrebni priključki so na posesti. Glede na lokacijsko informacijo za gradnjo gre za območje s podrobno namensko rabo S - območje stanovanj in SK - površine podeželskega naselja. Možno je graditi eno in dvostanovanjske hiše vaškega tipa, eno in dvostanovanjske prostostoječe hiše, nestanovanjske kmetijske stavbe, posebne stavbe in večnamenske stavbe. Glede na lokacijo posest predstavlja tudi dobro strateško pozicijo za poslovne namene. Več informacij (namenska raba, lokacijska informacija, poročilo o posesti) dobite po telefonu, mailu ali v naši pisarni Nepremičnina d.o.o. na naslovu Škofjeloška cesta 20, 4000 Kranj. Pogoj nakupa je, da si provizijo do agencije Nepremičnina d.o.o. v višini 4% + DDV od nakupne cene prodajalec in kupec razdelita tako, da polovico provizije 2% + DDV plača kupec, drugo polovico v višini 2% + DDV pa prodajalec.
13. 02. 17 14:25 nepremicnina.si
215.000 €

Gorenjska, Kranj, Center

Gorenjska, Kranj, Center
Podroben opis V centru Kranja, na mirni lokaciji prodamo lepo, svetlo, obnovljeno večje 2 sobno stanovanje. Nahaja se v meščanski hiši, v pritličju. Stavba je bila zgrajena l. 1987 in je tako zunanjost kot notranjost objekta zelo dobro vzdrževana. Stanovanje obsega 64,30 m2 bivalne površine, ki sestoji iz predprostora, kuhinje z jedilnico in dnevnega prostora, spalnice, otroške sobe, večje kopalnice s sanitarijami in shrambe. V stanovanju je bilo l. 2004 zamenjana vsa elektro in vodovodna instalacija, vhodna vrata, pohodni tlaki, kopalnica. Ogrevanje je na varčne električne radiatorje Glamox. Stroški vzdrževanja so nizki. Stanovanju pripada tudi še solastninski delež na zemljišču v izmeri cca 30 m2 (celotna površina 158 m2), ki v naravi predstavlja delno sadovnjak in vrt. Vsa infrastruktura v neposredni bližini (trgovine, banke, šola, vrtec, zdravstveni dom, avtobusna postaja). Stanovanje je vpisano v ZK v idealnem deležu. Vseljivo po dogovoru. Vabljeni na ogled. Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+ DDv) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV).
13. 02. 17 14:26 nepremicnina.si
2 sobi
64.3 m²
105.000 €
opis Prostor z lastnim vhodom, WC-jem in čajno kuhinjo na prepoznavni, frekventni lokaciji ob eni glavnih prometnic v Kranju je primeren za vse vrste storitev (advokatura-bližina sodišča, svetovalne, finančne, zavarovalne, zdravstvene storitve ). Notranjost je nefinalizirana in jo je možno prilagoditi lastnim potrebam. Možen je tudi najem tega prostora za mesečno najemnino 550,00 EUR. Parkirni prostor v kletni etaži 10.900 EUR, zunanja parkirna mesta 6.000 EUR. Razpoložljivo takoj. Navedena cena vsebuje 22 %-ni DDV (98.019,67 EUR + DDV oz. 1.516,39 EUR/m2 + DDV).
16. 02. 17 05:01 nepremicnine.si21.com
65.0 m²
119.584 €

Gorenjska, Kranj, Golnik

Gorenjska, Kranj, Golnik
Podroben opis Na mirni lokaciji na Golniku, prodamo čudovito parcelo, ki spada v področje urejanja z OPPN. Parcela je izredno sončna preko celega dne. Na parceli se nahaja manjši objekt. Lepa priložnost za investicijo. Za več informacij pokličite na številko 051/414-121 Primož
13. 02. 17 14:27 nepremicnina.si
650.0 m²
89 €
opis Na odlični lokaciji pri Vodovodnem stolpu prodamo 2-sobno stanovanje, ki se nahaja v 4. nadstropju nizkega stanovanjskega bloka. Stanovanje obsega dnevno sobo z izhodom na balkon, bivalno kuhinjo, spalnico, kopalnico in predprostor. K stanovanju pripada še shramba v kleti. V stanovanju so leta 1998 obnovili kopalnico, okna so zamenjali leta 2012. Ogrevanje je skupna CK. Blok ima novo streho in obnovljeno fasado. Nepremičnina je na voljo takoj.
16. 02. 17 16:54 nepremicnine.si21.com
2 sobi
60.1 m²
93.000 €

Kranj, Center

Kranj, Center
Prodamo poslovni prostor v izmeri 35,13 m2 v pritličju Dvorca Jelen v centru Kranja. Prostor obsega večji prostor namenjen dejavnosti, shrambo in sanitarije. Dvorec Jelen je nov poslovno-stanovanjski objekt v središču gorenjske prestolnice, ki združuje najsodobnejše standarde gradnje s podobo starega mestnega jedra in je premišljen v vsaki najmanjši podrobnosti. V njem se nahaja 18 kvalitetno grajenih in sodobno zasnovanih poslovnih prostorov , ki se v pritlični etaži z velikimi steklenimi površinami odpirajo proti Ljubljanski cesti ter 66 stanovanj. Poslovni prostori so veliki od 35 m2 do 300 m2 in primerni za mirne dejavnosti. Vsem poslovnim prostorom pripadajo tudi parkirni prostori (za doplačilo), ki se jih lahko dokupi po potrebi. Pri vseh prostorih je možno tudi združevanje oziroma razdruževanje na manjše ali večje enote, poleg tega pa je investitor fleksibilen tudi pri željah glede finalizacije prostorov. Ker v Mestna občina v marcu 2017 pripravlja ponovljeni javni razpis za sofinanciranje najemnin pritličnih poslovnih prostorov v starem Kranju je Dvorec Jelen pripravil tudi možnosti najema poslovnega prostora s kasnejšim odkupom. Vabimo vas, da se nam oglasite ter si zagotovite ogled prestižne lokacije za vašo dejavnost v samem centru Kranja.
14. 02. 17 15:03 c21.si
1 soba
35.13 m²
64.703 €

Gorenjska, Kranj, Orehek

Gorenjska, Kranj, Orehek
Podroben opis Na odlični lokaciji v urejeni poslovni stavbi v Kranju prodamo pisarniški poslovni prostor. Prostor sestavljajo trije ločeni deli (pisarne) ter čajna kuhinja. Prostori so izredno svetli in se prodajajo popolnoma opremljeni. Ogrevanje prostorov je s pomočjo električnih radiatorjev. Pred objektom je dovolj veliko parkirišče. Tekoči obratovalni stroški so nizki. Na prodajno ceno se obračuna tudi DDV. Za več informacij in ogled pokličite na številko 051/414-121 Primož
13. 02. 17 14:25 nepremicnina.si
84.6 m²
105.000 €

Kranj, Center

Kranj, Center
Prodamo poslovni prostor v izmeri 63,44 m2 v novem objektu Dvorec Jelen, ki stoji v centru Kranja. Prostor je primeren za pisarniško dejavnost, saj mu poleg glavnega prostora in sanitarij v 1. nadstropju pripada tudi arhiv v kleti stavbe. Dvorec Jelen je nov poslovno-stanovanjski objekt v središču gorenjske prestolnice, ki združuje najsodobnejše standarde gradnje s podobo starega mestnega jedra in je premišljen v vsaki najmanjši podrobnosti. V njem se nahaja 18 kvalitetno grajenih poslovnih prostorov . Nekaj je pritličnih in se z velikimi steklenimi površinami odpirajo proti Ljubljanski cesti ter so primerni za trgovinsko dejavnost, nekaj prostorov v nadstropju je primernih za pisarne, največji poslovni prostor pa je namenjen gostinski dejavnosti, saj mu pripada tudi terasa. Vsem poslovnim prostorom pripadajo parkirni prostori (za doplačilo), ki se jih lahko dokupi v neomejenem številu. Pri vseh prostorih je možno tudi združevanje oziroma razdruževanje na manjše ali večje enote, poleg tega pa je investitor fleksibilen tudi pri željah glede finalizacije prostorov. Ker v Mestna občina v marcu 2017 pripravlja ponovljeni javni razpis za sofinanciranje najemnin pritličnih poslovnih prostorov v starem Kranju je Dvorec Jelen pripravil tudi možnosti najema poslovnega prostora s kasnejšim odkupom. Vabimo vas, da se nam oglasite ter si zagotovite ogled prestižne lokacije za vašo dejavnost v samem centru Kranja.
16. 02. 17 21:02 c21.si
1 soba
63.44 m²
94.169 €
opis Stavbno zemljišče za stanovanjsko ali poslovno-stanovanjsko gradnjo. Skupna površina je 1643 m2, je lepe pravilne oblike, na odlični lokaciji ob vpadnici. Priključki so ob parceli. Na voljo takoj.
17. 02. 17 04:55 nepremicnine.si21.com
197.160 €

Kranj, Center

Kranj, Center
V Dvorcu Jelen v centru Kranja prodamo velik poslovni prostor namenjen gostinski dejavnosti v izmeri 300,52 m2. Prostor je razdeljen na dva enako velika dela, od katerih se eden z velikimi panoramskimi okni, ki v prostor spuščajo ogromno svetlobe, odpira na severno, južno in zahodno stran proti Šmarjetni gori. Prostoru pripada tudi terasa v izmeri 20,14 m2 poleg terase pa je tudi otroško igrišče, ki bo zaposlilo tiste najmlajše obiskovalce gostinskega obrata. Dvorec Jelen je nov poslovno-stanovanjski objekt v središču gorenjske prestolnice, ki združuje najsodobnejše standarde gradnje s podobo starega mestnega jedra in je premišljen v vsaki najmanjši podrobnosti. V njem se nahaja 18 kvalitetno grajenih in sodobno zasnovanih poslovnih prostorov . Nekaj je pritličnih in se z velikimi steklenimi površinami odpirajo proti Ljubljanski cesti ter so primerni za trgovinsko dejavnost, nekaj prostorov v nadstropju je primernih za pisarne, največji poslovni prostor pa je namenjen gostinski dejavnosti, saj mu pripada tudi terasa. Vsem poslovnim prostorom pripadajo parkirni prostori (za doplačilo), ki se jih lahko dokupi v neomejenem številu. Pri vseh prostorih je možno tudi združevanje oziroma razdruževanje na manjše ali večje enote, poleg tega pa je investitor fleksibilen tudi pri željah glede finalizacije prostorov. Ker v Mestna občina v marcu 2017 pripravlja ponovljeni javni razpis za sofinanciranje najemnin pritličnih poslovnih prostorov v starem Kranju je Dvorec Jelen pripravil tudi možnosti najema poslovnega prostora s kasnejšim odkupom. Vabimo vas, da se nam oglasite ter si zagotovite ogled prestižne lokacije za vašo dejavnost v samem centru Kranja.
16. 02. 17 21:01 c21.si
2 sobi
300.53 m²
458.526 €

Gorenjska, Kranj, Vodovodni stolp

Gorenjska, Kranj, Vodovodni stolp
Podroben opis V prvem nadstropju urejenega bloka, na katerem sta bili streha in fasada že obnovljeni in se nahaja v naselju Vodovodni stolp prodamo svetlo štirisobno stanovanje. Razporeditev prostorov v stanovanju je prijetna. Širok hodnik povezuje dnevni prostor na eni ter spalne prostore in kuhinjo na drugi strani stanovanja. Izhod na ložo je iz dnevne sobe. Vsi stanovanjski prostori skupaj merijo 71,3 m2. Stanovanju pripadata tudi drvarnica in shramba v kleti. V stanovanju so nova okna, obnovljena je bila vodovodna napeljava in delno električna napeljava, obnovljeni so bili tlaki, nova kuhinja. V stanovanju je lastna plinska peč. Za več informacij o stanovanju in ogled pokličite na številko 051/414-121 Primož Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+DDV) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV).
13. 02. 17 14:25 nepremicnina.si
4 sobe
81.4 m²
135.000 €

Gorenjska, Kranj, Center

Gorenjska, Kranj, Center
Podroben opis V mestnem jedru Kranja prodamo čudovito in prostorno štirisobno stanovanje, stanovanjske površine 105 m2, z dodatnimi pripadajočimi prostori. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju leta 2001 obnovljene večstanovanjske stare meščanske hiše in obsega širok hodnik, kopalnico, kuhinjo z jedilnico, ki je povezana z dnevnim prostorom ter tri sobe. Urejeno je centralno gretje stanovanja s pomočjo mestnega plina. Terasa stanovanja je velika 85 m2 in ponuja prekrasen razgled proti Šmarjetni gori. Stanovanju pripada tudi velika in še neizdelana mansarda ter dve garaži, manjša delavnica, shramba in kurilnica. Za več informacij o stanovanju in ogled pokličite na številko 051/414-121 Primož Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+DDV) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV).
13. 02. 17 14:26 nepremicnina.si
4 sobe
400.0 m²
239.000 €

Gorenjska, Kranj, Primskovo

Gorenjska, Kranj, Primskovo
Podroben opis Prodamo hišo z lepo parcelo na dobri lokaciji na obrobju mesta Kranj. Odlična lokacija, bližina mesta in ac priključka, veliko možnosti za rekreacijo. Hiša je potrebna temeljite obnove ali pa je seveda primerna za nadomestno gradnjo. Vpisano v ZK. Vabljeni na ogled - 031/307-057.
13. 02. 17 14:26 nepremicnina.si
120.0 m²
99.000 €

Gorenjska, Kranj, Golnik

Gorenjska, Kranj, Golnik
Podroben opis V naselju Golnik, v naravnem okolju in ob robu gozda, prodamo obnovljeno enodružinsko hišo, ki stoji na parceli veliki 827 m2. Hiša je bila med letom 2008 in 2012 adaptirana, vključno s fasado in streho. Za ogrevanje hiše se uporabljajo peleti. Prostori v hiši so veliki in lepo razporejeni. Pred vstopom v stanovanje je večji hodnik z dvema vhodoma. Pritlični del obsega še dnevni prostor z izhodom na teraso, kuhinjo z jedilnico, shrambo, sobo in kopalnico. Leseno stopnišče povezuje pritlično in zgornjo etažo, kjer se nahaja spalnica z garderobnim delom, dve veliki sobi in kopalnica. Obe etaži hiše sta klimatizirani, prav tako je v kopalnicah napeljano talno gretje. V kleti delno podkletene hiše se nahaja garaža, kurilnica in večja shramba – delavnica. Ob hiši je dovolj prostora za parkirišče, za hišo pa je zelenica. Za več informacij pokličite na telefon 051/414-121 Primož. Posebni pogoj prodajalca: provizijo za posredovanje v višini 4% (+DDV) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV).
13. 02. 17 14:27 nepremicnina.si
220.0 m²
230.000 €
opis Kranj, Primskovo, lepo 2 ss v novejšem bloku. Bivalna kuhinja, soba (lahko se podre stena, da dobiš večji dnevni prostor), spalnica z balkonom, kopalnica, hodnik, klet. Parkirno mesto v garaži (cena: 9.500,00 EUR).
16. 02. 17 13:57 nepremicnine.si21.com
53.0 m²
120.000 €
opis Prodam 1, 5 sobno stanovanje, Gorenjska, Kranj, Planina III, 52, 30 m2, predelano v manjše 2 sobno stanovanje. Redno vzdrževano in urejeno. Stanovanje ima zastekljen balkon z pogledom na hibe, stanovanje ima dvigalo, več parkirnih mest in skupno pokrito garažo, domofon, shramba v kleti oz. večja klet, 2. skupni kolesarnici, internet in kabelski priključek , vpisan v zemljiško knjigo. Blizu je povezava z avtocesto, zd.dom, šole, vrtec in nakupovalno središče. V bližini naselja so gozdovi in zelenice.
15. 02. 17 16:54 nepremicnine.si21.com
53.0 m²
100.000 €

Gorenjska, Kranj

Gorenjska, Kranj
Podroben opis Na elitni, idilični, mirni, sončni lokaciji prodamo samostojno modernizirano hišo vaškega tipa, katera obsega 207, 62m2 neto površine. Gradnja bo dokončana do 3. podaljšane gradbene faze. Parcela (358m2+ 69m2 dovoza ter dve parkirni mesti) stoji tik ob sprehajalnih poteh pri naravnem rezervatu z jezeri v neposredni bližini protokolarnega centra Brdo, parka ter nacionalnega nogometnega centra Brdo. V neposredni bližini se nahajajo tudi golf igrišče, grad Brdo in jahalne šole, trgovina vrtec in dve osnovni šoli. Pritličje zajema vhod s stopniščem, manjši garderobni prostor, stranišče, pisarno oz. kabinet, kuhinjo z jedilnico ter shrambo in zajeten dnevni prostor s kaminom in dvema izhodoma na teraso. Dnevni prostor se lahko pregradi v dodatno četrto prostorno spalnico, enakovredno ostalim spalnicam v hiši. Mansarda zajema hodnik s stopniščem, kopalnico z zaprtim straniščem in tri spalnice. Vse spalnice imajo izhod na balkon, glavna spalnica ima lasten balkon in vhod v kopalnico ter možnost kamina. Lokacija ima odlično infrastrukturno dostopnost do avtoceste (5 minut Kranj-zahod), izobraževalnih, zdravstvenih in rekreativnih ustanov. Za več informacij pokličite na številko 051/414-121 Primož Posebni pogoj prodajalca: provizijo za posredovanje v višini 4% (+DDV) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV).
13. 02. 17 14:26 nepremicnina.si
230.0 m²
229.000 €
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Prodaja nepremičnine, Kranj
1 2 3