100 m²
10 €
20. 10. 17
Prostori se nahajajo v prvem nadstropju. Pisarne so opremljene in še nikoli uporabljene. Pripravljen je telefonski in internetni priključek. Poslovni prostori imajo urejene sanitarije. Neposredno ob stavbi je veliko parkirišče namenjeno najemnikom in strankam, kjer je vedno vsaj 15 prostih parkirnih mest. V celotnem sklopu so 3 pisarne in čajna kuhinja v skupni izmeri 98, 5 m2. Možnost najema tudi dveh manjših prostorov po 16m m2. Več informacij na številki: 041 888 192 Milan
Več bolha.com
76 m²
120.000 €
5. 10. 17
Na odlični lokaciji ob prometni cesti prodamo poslovni prostor, ki se nahaja v pritličju novejše poslovno-stanovanjske stavbe. Obsega predprostor, sanitarije za stranke, sprejemno pisarno, 2 večji pisarni in 1 manjšo pisarno, čajno kuhinjo in kopalnico. Prostor je primeren za pisarniško ali drugo storitveno dejavnost, ima vse priključke, lasten števec za vodo, elektriko in ogrevanje (plin). Možen dokup parkirnega mesta v garažni hiši. Na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Več bolha.com
3.582 m²
6 €
10. 10. 17
Njiva, kmetijsko zemljišče, ravna, sončna
Več bolha.com
14 m²
11.500 €
13. 10. 17
Takoj na razpolago.
Več bolha.com
2 sobe
78 m²
550 €
5. 10. 17
Oddamo 2-sobno stanovanje s kabinetom, ki se nahaja v 1. nadstropju stanovanjskega bloka. Obsega kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na balkon, spalnico z izhodom na balkon, kopalnico in garderobo - kabinet. Oprema: kuhinja z gospodinjskimi aparati (hladilnik, štedilnik, pečica in pomivalni stroj), jedilna miza s stoli, spalnica s posteljo in omarami, v kopalnici pralni in sušilni stroj ter opremljen kabinet. K stanovanju pripada še shramba v kleti. Ogrevanje je CK na plin. Cena najema = 550 EUR + tekoči stroški, pogoj: 1-mesečna varščina (primerno za dve osebi). Možen je tudi najem parkirnega mesta v garaži 50, 00 EUR/mes. Stanovanje bo na voljo s 1.11.2017. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini dveh mesečnih najemnin + DDV. Pogoj najemodajalca je, da najemnik nosi polovico plačila za posredovanje, to je eno mesečno najmenino + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Več bolha.com
70 m²
700 €
16. 10. 17
opis Oddamo poslovni prostor, ki se nahaja v pritličju poslovno stanovanjske stavbe. Primeren je trgovinsko dejavnost ali tudi kakšne pisarne. Pogoj je plačilo varščine v višini ene mesečne najemnine. Nepremičnina je na voljo takoj.
Več nepremicnine.si21.com
4 sob
125 m²
110.000 €
11. 10. 17
Prodamo stanovanje v mirni okolici, na Planinii v Kranju. Stanovanje je mansardno. Ima 125m2, uradnih 82m2. Stanovanje ima velik bivalni protor (kuhinja in dnevna soba sta skupaj), koplanico s tuš kabino, dolg hodnik, veliko shrambo oz. velika shramba ter stiri spalne prostore. Vsako stanovanje v bloku ima lastno ogrevanje, prav tako naše. Stanovanje se ogreva na kurilno olje (s 1000 litersko cisterno ter s možnostjo na elektriko). Blok ima tudi lastni parkirni prostor. stanovanje ima možnost dveh stanovanj, saj ima že pripravljen dvojni vhod., ločene oddtoke, elektriko in vodo (samo pripravljeno) kontakt Sašo, 031/532-494
Več bolha.com
324,1 m²
449.000 €
17. 10. 17
opis Prodamo meščansko vilo v samem centru Kranja v mirni ulici. Tloris hiše : klet, pritličje, nadstropje in mansarda. V pritličju ter nadstropju dva stanovanja z enako razporeditvijo :prostoren hodnik, veliko dnevno sobo, spalnico, otroško sobo, kuhinjo, kopalnico., v mansardi stanovanje obsega: hodnik, veliko dnevno sobo, kuhinjo z izhodom na pokrito teraso, spalnico, otroško sobo, veliko kopalnico. Hišo odlikuje staro meščanski slog in detajli iz leta 1937. Na hiši je že bila zamenjana streha, prav tako pa se v skladu z dogovorom z novim lastnikom, lahko uredi tudi fasada. Ogrevanje na plinsko peč. Vabljeni na ogled! Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV. Selling a bourgeois villa in the very center of Kranj in a quiet street. Ground plan: basement, ground floor, first floor and attic. On the ground floor and the floor are two apartments with the same arrangement: a spacious hallway, a large living room, a bedroom, a children\'s room, a kitchen, a bathroom. In the attic the apartment comprises: a hallway, a large living room, a kitchen with an exit to the covered terrace, a bedroom, large bathroom. The house is distinguished by the old bourgeois style and details from 1937. The house has already been replaced by a roof, and the façade can also be arranged according to the agreement with the new owner. Heating to the gas stove. You are invited to visit! Condition of purchase: The commission fee for the mediated service is divided in such a way that the customer pays a commission of 2% + VAT.
Več nepremicnine.si21.com
66,9 m²
46.830 €
8. 10. 17
Akcija do 31.12.2017 talna plošča je zajeta v ceni. Obiščite naša gradbišča in prepričajte se sami. Dobro je vedeti, gradimo po naročilu za vas na vaši parceli po celotni Sloveniji ekološke energetsko varčne, nizko energetske, pasivne in več stanovanjske objekte z ekološkim izolacijskim leseno cementnim zidakom ki akumulira toploto. Izvedba gradnje III. podaljšana gradbena faza z talno ploščo ki je zajeta v ceni, cena 46830€, davek n zajet v ceni. Plačilo gradnje po situacijah brez avansov. Telefon:070299435 email:*** ***
Več bolha.com
3 sob
50,7 m²
99.500 €
16. 10. 17
opis Prodamo 3-sobno stanovanje v visokem pritličju nižjega več stanovanjskega bloka. Stanovanje obsega bivalni prostor (kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo), spalnico, otroško sobo, preprostor, kopalnico in shrambo v kleti. Ogrevanje je skupna CK na kurilno olje, optika v stanovanju, mesečni stroški vzdrževanja nizki. Do stanovanja vodi tako dvigalo kot klančina/stopnice. Leta 2010 je bil obnovljen celoten blok (fasada, okna, streha in inštalacije). K stanovanju pripada še parkirno mesto v velikosti 12,5 m2 v garažni hiši (v kletni etaži). Na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV. Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Več nepremicnine.si21.com

POSLOVNI PROSTOR KRANJ PLANINA

Gorenjska Kranj Kranj
300 m²
900 €
17. 10. 17
Več bolha.com
4 sob
353 m²
219.000 €
5. 10. 17
V mestnem jedru prodamo prostorno 4-sobno meščansko stanovanje, ki se nahaja v 1. nadstropju obnovljene staromeščanske hiše. Stanovanje ima bivalne površine 105 m2 in obsega kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, kopalnico, shrambo, predprostor in 3 spalnice. Terasa v izmeri 85 m2 ima izjemni razgled proti Šmarjetni gori. K stanovanju pripada še neizdelana mansarda, kjer je možno izdelati dodatno stanovanje, 2 garaži in shramba v kleti. V letu 2001 so bila menjana okna in streha ter obnovljena fasada na objektu. Ogrevanje je CK na plin. Stanovanje je idealno za vse, ki si želite bivati v starem mestnem jedru. Nepremičnina je na voljo po dogovoru. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Več bolha.com

Gorenjska, Kranj, Planina II

Gorenjska, Kranj, Planina II
300 m²
900 €
16. 10. 17
Podroben opis Na Planini 2 v Kranju oddajamo poslovni prostor, ki ga je možno uporabljati za različne namene. Poslovni prostor meri približno 300 m2. Dostop do prostora je skozi stavbo po stopnicah ali z vozilom po obstoječi dovozni rampi. Obratovalni stroški povezani s prostorom so nizki. Pogoj najema je polog varščine v višini dveh mesečnih najemnin. Za več informacij pokličite na številko 051/414-121 Primož Posebni pogoj najemodajalca: stroške posredovanja agencije v višini dveh mesečnih najemnin si razdelita z najemnikom tako, da vsak plača stroške v višini ene mesečne najemnine (+DDV).
Več nepremicnina.si

Gorenjska, Kranj, Center, bližina centra mesta

Gorenjska, Kranj, Center, bližina centra mesta
1 sobi
42 m²
350 €
10. 10. 17
Podroben opis Skrbnemu najemniku oddamo v najem 1-sobno stanovanje, v skupni izmeri cca 42 m2, ki se nahaja v večstanovanjski stavbi na obrobju mesta. Stanovanje je bilo v letu 2016 popolnoma obnovljeno (nova okna, kopalnica, inštalacije, ...) in je lepo urejeno. Obsega hodnik, kuhinjo, sobo in kopalnico. Je opremljeno-kot vidno na slikah in vseljivo takoj. Mesečni stroški so zelo nizki, cca 30 eur + elektrika po dejanski porabi. Ogrevanje na električne varčne radiatorje. Lokacija stavbe je odlična, v bližini centra mesta in vse infrastrukture. Stanovanje je obrnjeno stran od glavne ceste in ima lasten vhod. Do stanovanja vodijo stopnice ob stavbi. Pogoj za najem je plačilo varščine v višini dveh najemnin in prva najemnina, skupaj 1050 eur. Rednim plačnikom in tistim, ki primerno skrbijo za stanovanje, po določenem času nudimo popust.
Več nepremicnina.si
867 m²
80.000 €
5. 10. 17
Na odlični sončni lokaciji prodamo zemljišče ravne in pravokotne oblike v izmeri 867 m2. Na zemljišču je starejši stanovanjski objekt, ki je primeren za rušenje. Zemljišče ima urejen dostop, voda in elektrika že na parceli. Na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Več bolha.com
1 sobi
350 €
7. 10. 17
Pozdravljeni, najamem 1-sobno stanovanje ali garsonjero v Kranju in okolici. GSM: 031/466-313 Nataša
Več bolha.com

Gostinski lokal Kranj

Gorenjska Kranj Kranj
160 m²
1.500 €
17. 10. 17
Več bolha.com
3 sob
100 m²
75.000 €
17. 10. 17
Prodam 3-sobno stanovanje v centru Kranja. Stanovanje se trenutno uporablja kot poslovni prostor. Pred tem se je uporabljalo za stanovanjski namen. Za več informacij pokličite na GSM 040 220 783.
Več bolha.com
76 m²
120.000 €
5. 10. 17
Prodamo 3-sobno stanovanje v pritličju novejše poslovno-stanovanjske stavbe, kjer je trenutno poslovni prostor. Stanovanje obsega predprostor, 2 večja prostora in 1 manjši prostor s kuhinjo, kopalnico z WC in ločen WC ter shrambo v kleti. Stanovanje ima vse priključke, lasten števec za vodo, elektriko in ogrevanje (plin). Možen dokup parkirnega mesta v garažni hiši. Primerno tudi za starejše osebe in invalide. Na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Več bolha.com
2 sobe
75 m²
115 €
17. 10. 17
Prodam povsem adaptirano in opremljeno stanovanje (vsa elektrika, vodovodna inštalacija, nova okna, vrata, podi, tlaki, ipd.) na prijetni lokaciji Planina 1. Stanovanje obsega spalnico, dnevni prostor, kuhinjo z jedilnico, kopalnico, manjšim balkonom in shrambo v kleti in ima bivalne površine 60 m2. Stanovanje je bilo adaptirano v 2016 in je ZK urejeno. Stanovanje omogoča takošnjo vselitev. V bližini je dovolj parkirnih mest.
Več bolha.com
1 2 3 4 5 6