1.860 €
Včeraj ob 19:42
opis Gozdna parcela blizu Javornika z vleko, ki teče preko parcele. Cena 0,6 EUR/m2. Kupec nosi del plačila za posredovanje.
Več nepremicnine.si21.com
193.0 m²
200.000 €
19. 06. 17 12:29
Opis V Kranju, v mirni ulici samostojnih hiš, prodamo polovico dvojčka. Objekt je zgrajen do III. podaljšane gradbene faze. Gradnja je klasična – opečna. Hiša ima vse karakteristike energetsko varčne hiše, fasada, ral montaža stavbnega pohištva , troslojna okna . Možni so alternativni viri ogrevanja , sončna energija na strehi , ki je projektirana tako , da kolektorji na strehi niso vidni. Možen je priključek na mestni plin in vsa infrastruktura ki jo nudi mesto. Objekt se nahaja v neposredni bližini šole , vrtca , doma upokojencev in neposredni bližini mestnega jedra , ter v lepo urejenem primestnem naselju individualnih hiš, 5 minut peš hoje do centra mesta. V bližini nakupovalnih centrov in avtoceste . Projekte si je možno ogledati in jih tudi prilagajati - notranjo razporeditev prostorov po željah kupca. Energetska izkaznica za objekt ni potrebna. Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je delitev stroškov posredovanja na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv. Balkon Kletna shramba Elektrika Vodovod Kanalizacija Plin Telefon Televizija 2014
Več dodoma.si
211.0 m²
220.000 €
19. 06. 17 12:28
Opis V Kranju, v mirni ulici samostojnih hiš, prodamo polovico dvojčka. Objekt je zgrajen do III. podaljšane gradbene faze. Gradnja je klasična – opečna. Hiša ima vse karakteristike energetsko varčne hiše, fasada, ral montaža stavbnega pohištva , troslojna okna . Možni so alternativni viri ogrevanja , sončna energija na strehi , ki je projektirana tako , da kolektorji na strehi niso vidni. Možen je priključek na mestni plin in vsa infrastruktura ki jo nudi mesto. Objekt se nahaja v neposredni bližini šole , vrtca , doma upokojencev in neposredni bližini mestnega jedra , ter v lepo urejenem primestnem naselju individualnih hiš, 5 minut peš hoje do centra mesta. V bližini nakupovalnih centrov in avtoceste . Projekte si je možno ogledati in jih tudi prilagajati - notranjo razporeditev prostorov po željah kupca. Energetska izkaznica za objekt ni potrebna. Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je delitev stroškov posredovanja na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv. Balkon Kletna shramba Elektrika Vodovod Kanalizacija Plin Telefon 2014
Več dodoma.si

Gorenjska, Kranj, Center

Gorenjska, Kranj, Center
2 sobe
49.9 m²
74.000 €
19. 06. 17 19:37
Podroben opis Kranj - center, v urejeni mescanski hisi prodamo zelo lepo, manjse dvosobno stanovanje. Leta 1991 je bila stavba popolnoma renovirana, nova tudi streha in fasada. Stanovanje se razprostira v dveh nadstropjih, pripada pa ma tudi kletna shramba. Ogrevanje na olje, stavba ima tudi upravnika. V spodnjem nadstropju obsega predsobo, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo in kopalnico z wcjem. V zgornjem nadstropju je spalnica z racunalniskim kotickom. Stanovanje je vpisano v zemljisko knjigo. Prodaja se v celoti opremljeno ali po dogovoru. Za ogled lepega stanovanja ali vec informacij poklicite 031/307-057.
Več nepremicnina.si
2 sobe
56.0 m²
98.000 €
5. 06. 17 19:41
opis Prodam 2 sobno stanovanje, Gorenjska, Kranj, Planina III, 58, 50 m2, manjše 2 sobno stanovanje. Redno vzdrževano in urejeno. Stanovanje ima zastekljen balkon z pogledom na hibe, stanovanje ima dvigalo, več parkirnih mest in skupno pokrito garažo, domofon, shramba v kleti oz. večja klet, 2. skupni kolesarnici, internet in kabelski priključek , vpisan v zemljiško knjigo. Blizu je povezava z avtocesto, zd.dom, šole, vrtec in nakupovalno središče. V bližini naselja so gozdovi in zelenice.
Več nepremicnine.si21.com
751.0 m²
600.000 €
8. 06. 17 19:41
opis KRANJ, ČIRČE, 751m2, samostojna, zgrajena l.1984, adaptirana l.2013, 725m2 zemljišča. Poslovno-stanovanjski objekt v bližini centra Kranj, na obrobju gozda, z dvema gostinskima lokaloma (lokal in restavracija), prodamo. Cena: 600.000,00 EUR Hiša obsega kletne prostore, kjer je samostojen gostinski lokal v obratovanju (diskoteka, cca. 200 m2, adaptirana l. 2013). Oprema vključena; Pritličje: samostojna restavracija z vrtom, ki trenutno ne obratuje in večnamenskim prostorom. Gostinska oprema je že vključena. Prvo nadstropje: stanovanje št. 1; 106 m2, ki je v celoti opremljeno. In stanovanje št. 2: 72 m2, v 3. gradbeni fazi; Mansarda: stanovanje, 97,5 m2, opremljeno Nakup je poslovna priložnost, saj je možno nadaljevati gostinsko dejavnost ali pa preurediti v večstanovanjsko hišo. KRANJ, ČIRČE, 751 sqm, detached, built in 1984, renovated in 2013, on 725 sqm of land. Business-residental building near the center of Kranj, on the outskirts of the forest, with two catering establishment (pub and restaurant). Price: 600,000.00 EUR The house comprises a basement, where it is a separate operating restaurant operation (disco, approx. 200 sqm, renovated in 2013). Equipment included. Ground floor: independent restaurant with a garden, which is not currently operating and multi-purpose room. Catering equipment is already included. First floor: Apartment No. 1; 106 sqm, which is fully equipped. And the apartment no. 2: 72 sqm, in the 3rd stage of construction. Attic: apartment, 97.5 sqm, equipped. Purchase is a commercial opportunity, since it is possible to continue the catering business or rearrange it to the apartment building.
Več nepremicnine.si21.com
2 sobe
60.31 m²
105.000 €
14. 06. 17 10:55
opis Na odlični lokaciji prodamo 2-sobno stanovanje, ki se nahaja v 3. nadstropju nizkega stanovanjskega bloka. Stanovanje obsega bivalni prostor - kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na balkon, spalnico, predprostor in kopalnico. Ogrevanje je na varčne električne radiatorje. V letu 2016 je bilo stanovanje v celoti obnovljeno in sicer so bila menjana okna, tlaki, notranja vrata, kuhinja, kopalnica, ... K stanovanju pripadata še 2 shrambi v kleti. Na objektu že menjana streha in fasada. Oprema po dogovoru. Stanovanje je na voljo po dogovoru.
Več nepremicnine.si21.com

Gorenjska, Kranj, Primskovo

Gorenjska, Kranj, Primskovo
3 sob
75.0 m²
83.000 €
9. 06. 17 19:38
Podroben opis Na dobri lokaciji v Kranju ugodno prodamo 3-sobno stanovanje, ki se nahaja v mansardi večstanovanjske stavbe. Stanovanje obsega hodnik, shrambo, kopalnico, wc, kuhinjo z jedilnim kotom, spalnico, dnevni prostor, ter dve sobi, ki sta nastali s pregraditvijo dnevne (ena ima okno, druga ne). Pripada mu tudi del vrta, parkirno mesto pred stavbo ter kletni prostor. Okna so bila pred kratkim zamenjana, ostalo je še v prvotnem stanju. Stavba je obnovljena in je urejena, z dobrim dostopom do centra mesta in ostale pomembne infrastrukture (šola, pekarna, trgovine, pošta, zdravstveni dom, avtobusna postaja, ...). Za dodatne informacije in ogled smo vam z veseljem na voljo na telefon ali mail.
Več nepremicnina.si

Gorenjska, Kranj

Gorenjska, Kranj
2 sobe
57.5 m²
95.000 €
12. 06. 17 19:36
Podroben opis V drugem nadstropju urejenega bloka v Šorlijevem naselju prodamo dvosobno stanovanje, ki je takoj vseljivo in obsega hodnik, kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor z izhodom na balkon, spalnico, kopalnico in shrambo v kleti. Za več informacij o stanovanju in ogled pokličite na številko 051/414-121 Primož Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+DDV) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV).
Več nepremicnina.si
88.0 m²
139.000 €
5. 06. 17 19:42
opis Prodamo večje tri sobno stanovanje v mirnem okolju Planine III. Stanovanje je veliko, razkošno, urejeno ter redno vzdrževano,prostori so relativno velikih površin kar je možnost predelave v 5 sobno stanovanje. Blok je urejen, streha je bila zamenjana, fasada je predvidena v letošnjem oziroma prihodnjem letu. Pred blokom in v bližnji okolici je zadosti parkirnih površin. Možnost tudi parkiranja v skupni garaži. Stanovanje je svetlo, sončno z lepim pogledom na gore, vse do Triglava. Obsega kuhinjo z jedilnico in velikim dnevnim prostorom. Od tod je prehod v spalnico in naprej v še eno sobo (spalnico). Z manjšo preureditvijo je možno postaviti steno, ki je nekoč že bila postavljena, tako, da spalnica ni prehodna in da se ne gre v sobo preko spalnice. Pripada še shramba, ki je na nivoju stanovanja, v kleti pa še kletni prostor kjer je priklopljena lastna, ne skupna, elektrika. V kletnem prosturu je tudi skupna kolesarnica. Vsa infrastruktura je blizu, šola,vrtci, trgovski centri, blizu je tudi avtocestni priključek. Ogrevanje je centralno z radiatorji, na dovodih so nameščeni merilniki za ogrevanje, hladno in toplo vodo. Stroški za tako velko stanovanje so manjši kot bi si mislil. V stanovanju so bila zamenjana okna, prenovljeni so bili podi in opravljena razna tekoča popravila. V stanovanju je klima. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno. CENA PO DOGOVORU !!
Več nepremicnine.si21.com
180.0 m²
195.000 €
23. 05. 17 22:50
opis Sveti Jošt pri Kranju, vas Planica, nova masivna montažna hiša HONKA, na odlični lokaciji z neverjetnim razgledom na celotno gorenjsko pokrajino ! Zelo kvalitetno grajena hiša lahko služi za počitniško ali stalno bivanje. Kletna etaža je zidana, izvedena v velbih in obsega garderobo, večnamenski prostor ( soba za druženje) z izhodom na večjo teraso, kopalnico, prostor z savno ter večji predprostor; Pritličje obsega veliko dnevno sobo z jedilnico, kuhinjo, veliko pokrito teraso s krasnim razgledom, WC in kabinet; Mansarda obsega dve spalnici, kopalnico in garderobo. Skupaj je v stavbi 180 m2 bivalne površine ( ter terasi skupaj 35 m2), zemljišče pa meri 1001 m2. Osrednji bivalni prostor je odprt do strehe, mansarda je izvedena kot galerija. Povezave med etažami so narejene z lično izdelanim lesenim stopniščem. Lesena bruna notranjosti hiše dajejo poseben čar, delujejo razkošno, sproščujoče in navdihujoče. Kot vse brunarice HONKA je tudi ta stavba narejena je iz masivnega polarnega bora, ki izvira iz gozdov Finske, ki ima velike akumulacijske sposobnosti, kar ohranja ravnotežje med zunanjimi temperaturnimi spremembami tekom dneva in ohranja prijetno notranjo temperaturo v prostoru. V poletnih mesecih je v masivni leseni hiši prijetno hladno, pozimi pa toplo. Obrtniška dela v stavbi še niso v celoti zaključena. Ob hiši je izdelana letna kuhinja. Urejeno parkirišče, možna izdelava nadstreškov za parkiranje. Zelo lepa hiša, funkcionalna in sodobna. Na isti lokaciji prodamo dva masivni montažni hiši HONKA, možen je nakup ene ali obeh stavb.
Več nepremicnine.si21.com
3 sob
72.0 m²
122.000 €
22. 05. 17 15:55
opis Prodamo 3-sobno stanovanje, ki se nahaja v 6. nadstropju stanovanjskega bloka z dvigalom. Obsega kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z izhodom na balkon, 2 spalnici, kopalnico in predprostor. Ogrevanje je CK na kalorimetre. V letu 2002 so bila menjana PVC okna, kopalnica in tlaki. K stanovanju pripada še shramba v kleti. Predvidena je nova fasada v letu 2017. Nepremičnina je na voljo takoj.
Več nepremicnine.si21.com
2 sobe
58.0 m²
98.000 €
29. 05. 17 11:22
opis KRANJ, PLANINA 3, 58,5 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1986, adaptirano l. 2007, prodamo. Cena: pokličite za ceno na 040650902 Prodamo dvosobno stanovanje v urejenem bloku na Planini III. Po geodetskih podatkih je opredeljeno kot tri sobno in tudi dejansko je bilo z določenimi preureditvami preurejeno v trisobno stanovanje. Tloris je zelo uporaben in optimalno je izkoriščena celotna površina stanovanja. Stanovanje obsega kuhinjo z jedilnico in prehodom naprej v manjši dnevni prostor. Iz tega osrednjega prostora je izhod na večji zastekljen balkon. Poleg teh prostorov je še spalnica, otroška soba, hodnik in kopalnica z WC. Pripada tudi kletni prostor. Stanovanje je bilo tekoče primerno vzdrževano, z manjšimi adaptacijami, večjih preureditev pa ni bilo. Ogrevanje je centralno, z radiatorji. Na dovodih so števci za ogrevanje, hladno in toplo vodo. Na bloku je bila streha zamenjana pred kratkim, sanacija fasade pa se planira v bližnji prihodnosti. Stroški so relativno nizki. V stanovanju je optika. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno. Pokličite z veseljem odgovorimo na vaša morebitna vprašanja.
Več nepremicnine.si21.com

Gorenjska, Kranj, Vodovodni stolp

Gorenjska, Kranj, Vodovodni stolp
271.0 m²
350.000 €
19. 05. 17 11:02
Podroben opis Na atraktivni lokaciji v Kranju, prodamo večjo meščansko hišo, zgrajeno leta 1927. Hiša je bila tekoče vzdrževana ter so se v njej potrebi opravljala obnovitvena dela. Področje, kjer stoji hiša je po občinskem prostorskem načrtu namenjeno večstanovanjskim stavbam. Hiša obsega štiri etaže. V kleti, ki ni v celoti vkopana v zemljo in bi bilo zato možno v njej opravljati poslovno dejavnost, se nahaja kurilnica, shrambe in več pomožnih prostorov. V pritličju hiše in nadstropju hiše sta dve večji, samostojni štiri sobni stanovanji. Stanovanje v pritličju je bilo pred kratkim v celoti adaptirano vključno z novimi okni, talnim gretjem,… Mansarda hiše je neizdelana. V njej bi bilo moč izdelati še eno štiri sobno stanovanje. Okoli hiše je dovolj veliko parkirišče in vrt. Lokacija in velikost hiše nudi potencial za ureditev objekta v čudovit poslovno stanovanjski objekt. Za več informacij o stanovanju in ogled pokličite na številko 051/414-121 Primož Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+DDV) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV).
Več nepremicnina.si
3 sob
88.0 m²
144.000 €
29. 05. 17 11:23
opis KRANJ, PLANINA 3, 88 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1987, adaptirano l. 2015, M/4 nad., Prodamo večje tri sobno stanovanje v mirnem okolju Planine III. Stanovanje je veliko, urejeno, razkošno. Možna predelava v 5 sobno stanovanje. KLIMA, prodamo. Cena: pokličite za ceno na 040650902 Prodamo večje tri sobno stanovanje v mirnem okolju Planine III. Stanovanje je veliko, razkošno, urejeno ter redno vzdrževano,prostori so relativno velikih površin kar je možnost predelave v 5 sobno stanovanje. Blok je urejen, streha je bila zamenjana, fasada je predvidena v letošnjem oziroma prihodnjem letu. Pred blokom in v bližnji okolici je zadosti parkirnih površin. Možnost tudi parkiranja v skupni garaži. Stanovanje je svetlo, sončno z lepim pogledom na gore, vse do Triglava. Obsega kuhinjo z jedilnico in velikim dnevnim prostorom. Od tod je prehod v spalnico in naprej v še eno sobo (spalnico). Z manjšo preureditvijo je možno postaviti steno, ki je nekoč že bila postavljena, tako, da spalnica ni prehodna in da se ne gre v sobo preko spalnice. Pripada še shramba, ki je na nivoju stanovanja, v kleti pa še kletni prostor kjer je priklopljena lastna, ne skupna, elektrika. V kletnem prosturu je tudi skupna kolesarnica. Vsa infrastruktura je blizu, šola,vrtci, trgovski centri, blizu je tudi avtocestni priključek. Ogrevanje je centralno z radiatorji, na dovodih so nameščeni merilniki za ogrevanje, hladno in toplo vodo. Stroški za tako velko stanovanje so manjši kot bi si mislil. V stanovanju so bila zamenjana okna, prenovljeni so bili podi in opravljena razna tekoča popravila. V stanovanju je klima. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno. CENA PO DOGOVORU !!
Več nepremicnine.si21.com
230.0 m²
235.000 €
23. 05. 17 19:39
opis Sveti Jošt pri Kranju, vas Planica, nova masivna montažna hiša HONKA, na odlični lokaciji z neverjetnim razgledom na celotno gorenjsko pokrajino ! Zelo kvalitetno grajena hiša lahko služi za počitniško ali stalno bivanje. Kletna etaža je zidana, izdelana v lepo izvedenih velbih in obsega garderobo, večji bivalni prostor ( lahko fitness, soba za druženje, apartma za goste), kopalnico, WC, ter predprostor; Pritličje obsega veliko dnevno sobo z jedilnico, kuhinjo, zelo veliko pokrito teraso , WC, savno in kopalnico ter balkon s krasnim razgledom; Mansarda obsega dve spalnici ter balkon s krasnim razgledom. Skupaj je v stavbi 200 m2 bivalne površine, terasa meri 20 m2, balkona 10 m2, zemljišče pa meri 748 m2. Osrednji bivalni prostor je odprt do strehe, mansarda je izvedena kot galerija. Povezave med etažami so narejene z lično izdelanim lesenim stopniščem. Lesena bruna notranjosti hiše dajejo poseben čar, delujejo razkošno, sproščujoče in navdihujoče. Kot vse brunarice HONKA je tudi ta stavba narejena je iz masivnega polarnega bora, ki izvira iz gozdov Finske, ki ima velike akumulacijske sposobnosti, kar ohranja ravnotežje med zunanjimi temperaturnimi spremembami tekom dneva in ohranja prijetno notranjo temperaturo v prostoru. V poletnih mesecih je v masivni leseni hiši prijetno hladno, pozimi pa toplo. Obrtniška dela v stavbi še niso v celoti zaključena. Za hiši je izdelana letna kuhinja. Urejeno parkirišče, možna izdelava nadstreškov za parkiranje. Zelo lepa hiša, funkcionalna in sodobna. Na isti lokaciji prodamo dva masivni montažni hiši HONKA, možen je nakup samo ene ali pa obeh stavb.
Več nepremicnine.si21.com
470.925 €
16. 05. 17 17:15
opis Prodamo zazidljivo zemljišče v območju za športno in rekreacijsko dejavnost. Zemljišče je primerno za gradnjo športnih objektov, objektov za oddih in rekreacijo na prostem. Možen nakup zemljišča v celoti ali po delih.
Več nepremicnine.si21.com
310.0 m²
237.000 €
9. 05. 17 12:52
opis V stanovanjskem naselju prodamo eno ali dvostanovanjsko hišo s pripadajočim zemljiščem v izmeri 988 m2. Hiša obsega klet, pritličje in mansardo. V kleti je garaža, kurilnica, 2 shrambi in kletni prostor. V vsaki etaži se nahaja kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, 2 spalnici z izhodom na teraso oziroma balkon, kopalnica, ločen WC in shramba. Možno je narediti lasten vhod za stanovanje v nadstropju. Ogrevanje je CK na olje ali na drva in toplotna črplka za vodo. Hiša je opremljena z alarm napravo in v mansardi je klima naprava. K hiši pripada še nadstrešek za 2 vozila, ki se nahaja spredaj pred hišo. V pritličju so bila delno menjana okna, v nadstropju so menjana okna v celoti. Na objektu je bila obnovljena fasada. Nepremičnina je na voljo po dogovoru.
Več nepremicnine.si21.com

Gorenjska, Kranj

Gorenjska, Kranj
645.0 m²
150 €
11. 05. 17 00:37
Podroben opis Prodamo zelo lepo parcelo za gradnjo stanovanjske hiše. Parcela se nahaja v novem naselju ob Kranju, Britof - Voge. Zadnja v ulici, vsi priključki že na parceli. Komunalni prispevek še ni plačan. Vabljeni na ogled. 031/307-057
Več nepremicnina.si

Gorenjska, Kranj, Stražišče

Gorenjska, Kranj, Stražišče
3 sob
89.0 m²
95.000 €
6. 05. 17 00:31
Podroben opis V mirnem delu naselja Stražišče v Kranju, prodamo svetlo tri sobno stanovanje, ki skupaj z balkonom in kletjo obsega 89 m2, od česar je neto stanovanjske površine 66 m2. Stanovanje se nahaja v pritličju etažirane in v kataster stavb vpisane dvostanovanjske hiše in obsega hodnik, dve sobi, kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor z izhodom na balkon ter shrambo in kopalnico. Stanovanju pripadata tudi dva prostora v kleti. V stanovanju so bila zamenjana okna in obnovljena ena soba, sicer pa je stanovanje potrebno obnove. Na zemljišču v izmeri 123 m2, ki pripada stanovanju stoji garaža, ostali del zemljišča pa predstavlja travnik. Za več informacij pokličite na številko 051/414-121 Primož. Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+DDV) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV).
Več nepremicnina.si
2 sobe
76.0 m²
59.000 €
11. 04. 17 18:37
opis Na odlični lokaciji prodamo 2-sobno stanovanje, ki se nahaja v polkleti večstanovanjske hiše. Stanovanje je potrebno temeljite obnove in obsega kuhinjo, dnevno sobo, spalnico, kopalnico, predprostor, shrambo in kurilnico. K stanovanju pripada še del vrta pred dnevno sobo in garaža za vozilo. Ogrevanje je lastna CK na trda goriva, možen je priklop na mestni plin. Na objektu je bila menjana streha v letu 2001. Nepremičnina je na voljo takoj.
Več nepremicnine.si21.com

Gorenjska, Kranj, Okolica

Gorenjska, Kranj, Okolica
160.000 €
13. 04. 17 22:02
Podroben opis Na sončni lokaciji na Orehku pri Kranju prodamo zemljišče v skupni izmeri 1005 m2. Na zemljišču stoji starejša hiša, v kateri sta dve stanovanji, obe velikosti 65 m2 ter garaža. Hiša je potrebna potrebna temeljite obnove . Parcela je dovolj velika za postavitev dveh samostojnih hiš. Lokacija je primerna tudi za opravljanje različnih dejavnosti. Za več informacij o stanovanju in ogled pokličite na številko 051/414-121 Primož Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+DDV) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV).
Več nepremicnina.si
83.520 €
11. 04. 17 00:35
opis V naselju prodamo stavbno zemljišče v izmeri 1.392m2. Možen nakup tudi le del zemljišča. Parcela je delno v naklonu, primerna je za gradnjo stanovanjskega objekta, priključki se nahajajo v bližini. Dostop je urejen po asfaltirani javnicesti. Nepremičnina je na voljo takoj.
Več nepremicnine.si21.com

Gorenjska, Kranj

Gorenjska, Kranj
130.0 m²
160.000 €
13. 04. 17 22:05
Podroben opis Na sončni lokaciji na Orehku pri Kranju prodamo dvostanovanjsko hišo, ki stoji na zemljišču v skupni izmeri 1005 m2. Vsako stanovanje je veliko približno 65 m2. Ob hiši je tudi delavnica, nadstrešek ter garaža. Parcela je dovolj velika za ureditev vrta. Lokacija je zelo primerna tudi za opravljanje različnih dejavnosti. Za več informacij o stanovanju in ogled pokličite na številko 051/414-121 Primož Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+DDV) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV).
Več nepremicnina.si
1 2 3 4