148,4 m²
210.000 €
15. 08. 17
opis Na sončni in mirni lokaciji prodamo stanovanjsko hišo s pripadajočim zemljiščem v izmeri 501 m2. Obsega: klet, pritličje, 1. nadstropje in mansardo. V kleti se nahaja garaža, prostor za shrambo, kurilnica in drvarnica. Pritličje obsega kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z balkonom, dve spalnici in kopalnico. Prvo nadstropje obsega kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z balkonom, dve spalnici in kopalnico. Mansarda ni izdelana. Ogrevanje je CK na drva ali na olje, ki se nahaja v kleti. Stanovanjska hiša je na voljo po dogovoru.
Več nepremicnine.si21.com

Gorenjska, Kranj, Okolica

Gorenjska, Kranj, Okolica
234,9 m²
195.000 €
17. 08. 17
Podroben opis V naravnem okolju, v naselju Goriče ekskluzivno prodamo obnovljeno enodružinsko hišo, ki stoji na parceli veliki 729 m2. Hiša je bila med letom 2004 in 2008 popolnoma adaptirana, vključno s fasado in streho. Obsega tri etaže v skupni izmeri 243,90 m2 in bivalne površine 105,80m2. Hiša ima odlično in funkcionalno razporeditev prostorov. V spodnji etaži se nahaja kurilnica, shramba ali delavnica in garaža, ki je povezana s srednjo etažo preko stopnic. Srednja etaža vsebuje dolg hodnik, kateri povezuje vse prostore med seboj in sicer kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, wc, manjšo sobo in shrambo. Iz te etaže je tudi izhod na veliko teraso s čudovitim razgledom in vrt. V zgornji etaži pa se nahaja spalnica, otroška soba, koplnica z wc-jem in banjo ter manjša terasa, na katero prideš preko hodnika. Ogrevanje je na CK - olje ali kamin - drva, sanitarna voda pa se ogreva na toplotno črpalko. Oprema v hiši lahko v celoti ostane bodočemu lastniku. Pred hišo je tudi veliko dvorišč,e kjer je možno parkirati nekaj avtomobilov. Okolica, kjer se nahaja hiša omogoča mirno in sproščeno bivanje ter uživanje v sprehodih po okoliških hribih. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno in brez bremen. Vseljivo po dogovoru. Vabljeni na ogled prijetne in zanimive hiše. Za več informacij pokličite na številko 040 / 555 – 832,Tina Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+ DDv) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV)
Več nepremicnina.si

Gorenjska, Kranj, Huje

Gorenjska, Kranj, Huje
5 soba
137 m²
155.000 €
20. 08. 17
Podroben opis Kranj - Planina, Huje, prodamo 5 sobno, prostorno in opremljeno stanovanje. Odlična lokacija , bližina centra mesta, kakor tudi šol, vrtcev in nakupovalnih centrov. Nizek, urejen blok, nova streha, zbirajo se že sredstva za fasado, ki je načrtovana v naslednjem letu. Stanovanje obsega dnevni prostor z jedilnico, spalnico, 2 otroški sobi, kuhinjo s shrambo, kopalnico, garderobno sobo in kabinet v mansardi. Pripadata tudi dve kleti v skupni izmeri 24m2. Ogrevanje na plin, lastna plinska peč, prav tako je ogrevanje mogoče tudi s kaminom v dnevni sobi. Kopalnica ima tudi talno gretje. Stanovanje ima tudi dve klimatski napravi. Večina opreme je izdelane po meri in lahko ostane novemu lastniku. Vpisano v ZK, brez bremen . Vabljeni na ogled - 031/307-057 .
Več nepremicnina.si

Gorenjska, Kranj, polovica hiše Kranj - Struževo

Gorenjska, Kranj, polovica hiše Kranj - Struževo
125,7 m²
169.000 €
21. 08. 17
Podroben opis Prodamo polovico hiše v Struževem pri Kranju. V naravi polovica hiše predstavlja 3- sobno stanovanje v celotnem zgornjem prostoru hiše zgrajene leta 1998, urejene z etažno lastnino, z lastnim vhodom, z lastnimi parkirnimi mesti in z lastnim virom ogrevanja. Stanovanje obsega: stopnišče z lastnim vhodom, garderobni hodnik, večjo otroško sobo z možnostjo lastne kopalnice, spalnico, kopalnico z WC-jem, kuhinjo z jedilnico, priročne shrambe ter prostorno dnevno sobo s prehodom na 16m2 veliko teraso z lepim pogledom na zahodni del Kranja. Sama hiša je odlično grajena z dvojnimi zidaki in je toplotno odlično izolirana. V kopalnici in po terasi so keramični pohodni tlaki, v spalnicah je parket, v kuhinji in dnevni sobi je položen laminat. Stanovanje se prodaja opremljeno z izjemo osebnih stvari. Stanovanju pripada tudi manjši etažni del za športno opremo in orodje ter poseben etažni del v katerem je toplotna črpalka za sanitarno vodo ter električna peč za centralno ogrevanje. Dostop do lastnega zemljišča in stanovanja je urejen z drsnimi električnimi vrati, pred vhodom sta urejeni dve pokriti parkirni mesti z nadstreškom, meja pa je obdana z negovanim zelenjem in leseno ograjo. Stroški bivanja so nizki saj se plačujejo le električne in komunalne storitve ter priključek za TV in internet. Mirna soseska s prijaznimi sosedi Vas vabita na ogled.
Več nepremicnina.si

Gorenjska, Kranj, Struževo

Gorenjska, Kranj, Struževo
3 sob
125,7 m²
169.000 €
21. 08. 17
Podroben opis Prodamo večje 3 - sobno stanovanje v Struževem pri Kranju. Stanovanje se v naravi nahaja v celotnem zgornjem prostoru hiše zgrajene leta 1998, urejene z etažno lastnino, z lastnim vhodom, z lastnimi parkirnimi mesti in z lastnim virom ogrevanja. Stanovanje obsega: stopnišče z lastnim vhodom, garderobni hodnik, večjo otroško sobo z možnostjo lastne kopalnice, spalnico, kopalnico z WC-jem, kuhinjo z jedilnico, priročne shrambe ter prostorno dnevno sobo s prehodom na 16m2 veliko teraso z lepim pogledom na zahodni del Kranja. Sama hiša je odlično grajena z dvojnimi zidaki in je toplotno odlično izolirana. V kopalnici in po terasi so keramični pohodni tlaki, v spalnicah je parket, v kuhinji in dnevni sobi je položen laminat. Stanovanje se prodaja opremljeno z izjemo osebnih stvari. Stanovanju pripada tudi manjši etažni del za športno opremo in orodje ter poseben etažni del v katerem je toplotna črpalka za sanitarno vodo ter električna peč za centralno ogrevanje. Dostop do lastnega zemljišča in stanovanja je urejen z drsnimi električnimi vrati, pred vhodom sta urejeni dve pokriti parkirni mesti z nadstreškom, meja pa je obdana z negovanim zelenjem in leseno ograjo. Stroški bivanja so nizki saj se plačujejo le električne in komunalne storitve ter priključek za TV in internet. Mirna soseska s prijaznimi sosedi Vas vabita na ogled.
Več nepremicnina.si

Gorenjska, Kranj

Gorenjska, Kranj
2 sobe
57,5 m²
95.000 €
17. 08. 17
Podroben opis V drugem nadstropju urejenega bloka v Šorlijevem naselju prodamo dvosobno stanovanje, ki je takoj vseljivo in obsega hodnik, kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor z izhodom na balkon, spalnico, kopalnico in shrambo v kleti. Za več informacij o stanovanju in ogled pokličite na številko 051/414-121 Primož Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+DDV) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV).
Več nepremicnina.si

Gorenjska, Kranj

Gorenjska, Kranj
1 sobi
38,7 m²
72.000 €
8. 08. 17
Podroben opis Na Zlatem polju ekskluzivno prodamo lepo vzdrževano enosobno stanovanje v skupni izmeri 38,70 m2. Nahaja se v večstanovanjskem objektu z.l. 1986, v 3. nadstropju. Stanovanje obsega 33,20 m2 bivalne površine, ki sestoji iz: - predsobe, - kuhinje z jedilnico, - bivalnim prostorom z izhodom na balkon, - kopalnica z wc-jem in tuš kabino. V stanovanju je bila l. 2103/2014 obnovljena kopalnica, l. 2017 pa so bila zamenjana okna. Ogrevanje je izvedeno s CK - olje. Oprema v stanovanju po dogovoru. Pripada mu tudi shramba v kletni etaži v izmeri 0,60 m2. Na objektu je v letu 2018 predvidena obnova fasade. Parkirna mesta so na voljo za in pred stavbo. Vsa infrastruktura je v neposredni bližini. Stanovanje je vpisano v ZK, prosto vseh bremen. Vseljivo v roku 3 mesecev. Vabljeni na ogled. Za več informacij in ogled pokličite na gsm 040 / 555 - 832, Tina. Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+ DDv) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV).
Več nepremicnina.si
548 m²
350.000 €
27. 07. 17
opis KRANJ, KOKRICA, POSLOVNI PROSTOR, SKLADIŠČE, PROIZVODNA HALA, 548 m2, prodamo. Cena: 350.000,00 EUR V bližini Kranja, na Kokrici v industrijski coni, prodamo industrijsko halo s pisarnami v velikosti 548 m2. Hala stoji na zazidljivem zemljišču v velikosti 2.710 m2, z vso potrebno dokumentacijo. Hala z zemljiščem je primerna za vse dejavnosti od predelave surovin, proizvodnje, skladiščenje, parkirišče za tovornjake,... Odlična poslovna priložnost! Vabljeni na ogled! KRANJ, KOKRICA, BUSINESS PREMISES, WAREHOUSE, PROPERTY HALL, 548 sqm. Price: 350.000,00 EUR In the vicinity of Kranj, in Kokrica, in the industrial zone, an industrial hall with offices in the size of 548 sqm. The hall is on a plot of land of 2.710 sqm with all necessary documentation. The hall with the land is suitable for all activities from the processing of raw materials, production, storage, parking for trucks, ... Great business opportunity! You are invited to visit!
Več nepremicnine.si21.com
14 m²
10.300 €
7. 08. 17
opis Zidana garaža površine 13,6 m2 (5,44 m x 2,5 m) z jaškom za popravilo avtov v bližini sodišča in pošte. Višina vrat 1,90 m. Razpoložljivo takoj. Kupec nosi del plačila za posredovanje v višini 2 % od dogovorjene cene + DDV.
Več nepremicnine.si21.com
510 m²
330.000 €
1. 08. 17
opis GOLNIK, HIŠA DVOJČEK na mirni sončni lokaciji, 510m2 (190m2 + 320m2), 843 m2 zemljišča, 3 p.g.faza (streha, okna, fasada, urejena okolica, elektrika, plin, čistilna naprava), prodamo. Cena: 330.000,00 EUR Na obrobju Golnika na mirni in sončni lokaciji prodamo hišo dvojček v 3. podaljšani gradbeni fazi. Prednost nakupa je možnost razporeditve prostorov in opreme po svojih potrebah in željah. Hiša je primerna za družine, saj je v neposredni bližini vsa infrastruktura, vrtec, bolnica, pošta, trgovina.... Možnost nakupa celote ali posameznega dela. Nakup pa je lahko tudi odlična poslovna priložnost. Vabljeni k ogledu! GOLNIK, semi-detached house on a quiet sunny location, 510sqm (190sqm + 320sqm), 843 m2 plot, in 3rd extended construction phase (roof, window, facade, cultivated environment, electricity, gas, water treatment plant). Price: 330,000.00 EUR. In Golnik on a quiet and sunny location a detached house in the 3rd extended construction phase. The advantage of buying is the option of arranging the premises and equipment for your own needs and preferences. The house is suitable for families as it is close to all facilities, kindergarten, hospital, post office, supermarket .... Opportunity to purchase a whole or individual part. Buying can also be an excellent business opportunity. You are invited to visit us!
Več nepremicnine.si21.com

Gorenjska, Kranj, Okolica

Gorenjska, Kranj, Okolica
234,9 m²
199.900 €
15. 07. 17
Podroben opis V naravnem okolju, v naselju Goriče ekskluzivno prodamo obnovljeno enodružinsko hišo, ki stoji na parceli veliki 729 m2. Hiša je bila med letom 2004 in 2008 popolnoma adaptirana, vključno s fasado in streho. Obsega tri etaže v skupni izmeri 243,90 m2 in bivalne površine 105,80m2. Hiša ima odlično in funkcionalno razporeditev prostorov. V spodnji etaži se nahaja kurilnica, shramba ali delavnica in garaža, ki je povezana s srednjo etažo preko stopnic. Srednja etaža vsebuje dolg hodnik, kateri povezuje vse prostore med seboj in sicer kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, wc, manjšo sobo in shrambo. Iz te etaže je tudi izhod na veliko teraso s čudovitim razgledom in vrt. V zgornji etaži pa se nahaja spalnica, otroška soba, koplnica z wc-jem in banjo ter manjša terasa, na katero prideš preko hodnika. Ogrevanje je na CK - olje ali kamin - drva, sanitarna voda pa se ogreva na toplotno črpalko. Oprema v hiši lahko v celoti ostane bodočemu lastniku. Pred hišo je tudi veliko dvorišč,e kjer je možno parkirati nekaj avtomobilov. Okolica, kjer se nahaja hiša omogoča mirno in sproščeno bivanje ter uživanje v sprehodih po okoliških hribih. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno in brez bremen. Vseljivo po dogovoru. Vabljeni na ogled prijetne in zanimive hiše. Za več informacij pokličite na številko 040 / 555 – 832,Tina Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+ DDv) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV)
Več nepremicnina.si
630 m²
371.700 €
17. 07. 17
opis Zaključena celota , ki obsega en večji, 2 manjša prostora, stranišče in 25 m2 pisarniških prostorov z malo čajno kuhinjo. Prostor ima v l. 2015 narejeno lastno etažno CK na zem.plin, tel, elektriko in lastne sanitarije narejene l. 2015.. Višina stropa je cca 4,5 m. Souporaba razkladalne rampe in možen dostop s kamionom . Prostor je primeren za proizvodnjo, skladiščenje, obrt, storitve, trgovino in drugo poslovno dejavnost i n leži v razvijajoči se poslovno industrijski coni blizu stare ceste Kranj Ljubljana in želežniške postaje. Cena 590,00 EUR/m2 oz. po dogovoru. Možen je tudi nakup le dela prostora v izmeri 236 m2. Kupec nosi del plačila za posredovanje.
Več nepremicnine.si21.com
594.000 €
13. 07. 17
opis Na dobri lokaciji, v poslovni coni prodamo prostor za skladišče ali lahko proizvodnjo v skupni izmeri 2.200 m2. Prostor se nahaja v 2. nadstropju večjega poslovnega objekta. Prostor ima dva tovorna dvigala, eden nosilnosti 1,5 tone, drugi pa nosilnosti 1 tone. Možnost dostopa tako s kombiji kot tudi tovornjaki do nakladalne rampe. Ogrevanje je daljinsko, prostor ima vse priključke. Nepremičnina je na voljo takoj.
Več nepremicnine.si21.com
65 m²
135.744 €
18. 07. 17
opis Prostor z lastnim vhodom pregrajen s steno, WC in čajna kuhinja na prepoznavni, frekventni lokaciji ob eni glavnih prometnic v Kranju je primeren za vse vrste storitev (advokatura-bližina sodišča, svetovalne, finančne, zavarovalne, zdravstvene storitve - parkirna mesta za invalide ). Možen je tudi najem tega prostora za mesečno najemnino 872,64 EUR. Parkirni prostor v kletni etaži 10.900 EUR, večje parkirno mesto, primerno za invalide 11.900 EUR. Zunanja parkirna mesta 5.500 EUR. Najem parkirnega mesta: notranje 65 EUR, večje-primerno za invalide 70 EUR, zunanje parkirno mesto 45 EUR mesečno. Razpoložljivo takoj. Navedena cena vsebuje 22 %-ni DDV (111.265,48 EUR + DDV oz. 1.721,31 EUR/m2 + DDV).
Več nepremicnine.si21.com

Gorenjska, Kranj

Gorenjska, Kranj
2 sobe
63,1 m²
117.000 €
21. 07. 17
Podroben opis Kranj - Planina, prodamo zelo lepo, večje dvosobno stanovanje. Urejen blok z novo fasado, streho in dvigalom . Urejena okolica, bližina vse potrebne infrastrukture. Stanovanje je bilo leta 2007 popolnoma renovirano in je še danes v odličnem stanju. Bodočim lastnikom lahko ostane celotna oprema. Stanovanje obsega prostoren hodnik, dnevno sobo z balkonom, kuhinjo z jedilnico in spalnim kotičkom, kopalnico s tušem in spalnico. Stanovanje je možno preurediti tudi v 2,5 sobno. Vseljivo novembra. Vpisano v ZK, brez bremen . Vabljeni na ogled zelo lepega, svetlega stanovanja. 031/307-057
Več nepremicnina.si
764 m²
13.752 €
26. 07. 17
opis Na odlični lokaciji v občini Kranj prodamo dve kmetijski zemljišči v izmeri 880 m2 in 764 m2, ki sta pravokotne oblike. Ležita ob vpadnici v Kranj in v bližini uvoza na avtocesto in sta primerni tudi za postavitev reklamnih panojev. Na voljo takoj.
Več nepremicnine.si21.com
477,9 m²
390.000 €
7. 07. 17
opis Na frekventni lokaciji, tik pred mestnim jedrom, prodamo poslovni prostor v izmeri 477,9 m2. Prostor se nahaja v pritličju znamenitega trgovskega centra. Obsega osrednji prodajni prostor, manjše skladišče in sanitarije. Ogrevanje je daljinsko, prostor ima vse priključke. Možnost nakupa skladiščnih prostorov, ki se nahajajo v kleti poslovnega objekta v cca. izmeri 80 m2. Nepremičnina je na voljo takoj.
Več nepremicnine.si21.com
79.000 €
7. 07. 17
opis Na odprti, ravni lokaciji prodamo stavbno zemljišče v izmeri 1241 m2. Parcela je ravna in nudi lep razgled na hribe, v deležu 46 % primerna je za stanovanjsko gradnjo. Vsi priključki so v bližini, dostop urejen. Na voljo je takoj.
Več nepremicnine.si21.com
193 m²
200.000 €
19. 06. 17
Opis V Kranju, v mirni ulici samostojnih hiš, prodamo polovico dvojčka. Objekt je zgrajen do III. podaljšane gradbene faze. Gradnja je klasična – opečna. Hiša ima vse karakteristike energetsko varčne hiše, fasada, ral montaža stavbnega pohištva , troslojna okna . Možni so alternativni viri ogrevanja , sončna energija na strehi , ki je projektirana tako , da kolektorji na strehi niso vidni. Možen je priključek na mestni plin in vsa infrastruktura ki jo nudi mesto. Objekt se nahaja v neposredni bližini šole , vrtca , doma upokojencev in neposredni bližini mestnega jedra , ter v lepo urejenem primestnem naselju individualnih hiš, 5 minut peš hoje do centra mesta. V bližini nakupovalnih centrov in avtoceste . Projekte si je možno ogledati in jih tudi prilagajati - notranjo razporeditev prostorov po željah kupca. Energetska izkaznica za objekt ni potrebna. Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je delitev stroškov posredovanja na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv. Balkon Kletna shramba Elektrika Vodovod Kanalizacija Plin Telefon Televizija 2014
Več dodoma.si
211 m²
220.000 €
19. 06. 17
Opis V Kranju, v mirni ulici samostojnih hiš, prodamo polovico dvojčka. Objekt je zgrajen do III. podaljšane gradbene faze. Gradnja je klasična – opečna. Hiša ima vse karakteristike energetsko varčne hiše, fasada, ral montaža stavbnega pohištva , troslojna okna . Možni so alternativni viri ogrevanja , sončna energija na strehi , ki je projektirana tako , da kolektorji na strehi niso vidni. Možen je priključek na mestni plin in vsa infrastruktura ki jo nudi mesto. Objekt se nahaja v neposredni bližini šole , vrtca , doma upokojencev in neposredni bližini mestnega jedra , ter v lepo urejenem primestnem naselju individualnih hiš, 5 minut peš hoje do centra mesta. V bližini nakupovalnih centrov in avtoceste . Projekte si je možno ogledati in jih tudi prilagajati - notranjo razporeditev prostorov po željah kupca. Energetska izkaznica za objekt ni potrebna. Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je delitev stroškov posredovanja na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv. Balkon Kletna shramba Elektrika Vodovod Kanalizacija Plin Telefon 2014
Več dodoma.si

Gorenjska, Kranj, Center

Gorenjska, Kranj, Center
2 sobe
49,9 m²
71.000 €
19. 06. 17
Podroben opis Kranj - center, v urejeni mescanski hisi prodamo zelo lepo, manjse dvosobno stanovanje. Leta 1991 je bila stavba popolnoma renovirana, nova tudi streha in fasada. Stanovanje se razprostira v dveh nadstropjih, pripada pa ma tudi kletna shramba. Ogrevanje na olje, stavba ima tudi upravnika. V spodnjem nadstropju obsega predsobo, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo in kopalnico z wcjem. V zgornjem nadstropju je spalnica z racunalniskim kotickom. Stanovanje je vpisano v zemljisko knjigo. Prodaja se v celoti opremljeno ali po dogovoru. Za ogled lepega stanovanja ali vec informacij poklicite 031/307-057.
Več nepremicnina.si

Gorenjska, Kranj, Primskovo

Gorenjska, Kranj, Primskovo
3 sob
75 m²
83.000 €
9. 06. 17
Podroben opis Na dobri lokaciji v Kranju ugodno prodamo 3-sobno stanovanje, ki se nahaja v mansardi večstanovanjske stavbe. Stanovanje obsega hodnik, shrambo, kopalnico, wc, kuhinjo z jedilnim kotom, spalnico, dnevni prostor, ter dve sobi, ki sta nastali s pregraditvijo dnevne (ena ima okno, druga ne). Pripada mu tudi del vrta, parkirno mesto pred stavbo ter kletni prostor. Okna so bila pred kratkim zamenjana, ostalo je še v prvotnem stanju. Stavba je obnovljena in je urejena, z dobrim dostopom do centra mesta in ostale pomembne infrastrukture (šola, pekarna, trgovine, pošta, zdravstveni dom, avtobusna postaja, ...). Za dodatne informacije in ogled smo vam z veseljem na voljo na telefon ali mail.
Več nepremicnina.si
180 m²
195.000 €
23. 05. 17
opis Sveti Jošt pri Kranju, vas Planica, nova masivna montažna hiša HONKA, na odlični lokaciji z neverjetnim razgledom na celotno gorenjsko pokrajino ! Zelo kvalitetno grajena hiša lahko služi za počitniško ali stalno bivanje. Kletna etaža je zidana, izvedena v velbih in obsega garderobo, večnamenski prostor ( soba za druženje) z izhodom na večjo teraso, kopalnico, prostor z savno ter večji predprostor; Pritličje obsega veliko dnevno sobo z jedilnico, kuhinjo, veliko pokrito teraso s krasnim razgledom, WC in kabinet; Mansarda obsega dve spalnici, kopalnico in garderobo. Skupaj je v stavbi 180 m2 bivalne površine ( ter terasi skupaj 35 m2), zemljišče pa meri 1001 m2. Osrednji bivalni prostor je odprt do strehe, mansarda je izvedena kot galerija. Povezave med etažami so narejene z lično izdelanim lesenim stopniščem. Lesena bruna notranjosti hiše dajejo poseben čar, delujejo razkošno, sproščujoče in navdihujoče. Kot vse brunarice HONKA je tudi ta stavba narejena je iz masivnega polarnega bora, ki izvira iz gozdov Finske, ki ima velike akumulacijske sposobnosti, kar ohranja ravnotežje med zunanjimi temperaturnimi spremembami tekom dneva in ohranja prijetno notranjo temperaturo v prostoru. V poletnih mesecih je v masivni leseni hiši prijetno hladno, pozimi pa toplo. Obrtniška dela v stavbi še niso v celoti zaključena. Ob hiši je izdelana letna kuhinja. Urejeno parkirišče, možna izdelava nadstreškov za parkiranje. Zelo lepa hiša, funkcionalna in sodobna. Na isti lokaciji prodamo dva masivni montažni hiši HONKA, možen je nakup ene ali obeh stavb.
Več nepremicnine.si21.com
3 sob
72 m²
122.000 €
22. 05. 17
opis Prodamo 3-sobno stanovanje, ki se nahaja v 6. nadstropju stanovanjskega bloka z dvigalom. Obsega kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z izhodom na balkon, 2 spalnici, kopalnico in predprostor. Ogrevanje je CK na kalorimetre. V letu 2002 so bila menjana PVC okna, kopalnica in tlaki. K stanovanju pripada še shramba v kleti. Predvidena je nova fasada v letu 2017. Nepremičnina je na voljo takoj.
Več nepremicnine.si21.com
1 2 3 4