opis Opis nepremičnine Na mirni z zelenjem obdani sončni lokaciji v Polju prodamo triinpolsobno stanovanje, zgrajeno l. 1968 in l. 2011 v celoti obnovljeno. Stanovanje se nahaja v vrstni hiši, ki ima teraso in tlakovano parkirišče za 2 avtomobila. Hiša ima vzhodno lego. Površina nepremičnine Hiša je sestavljena iz treh etaž (PK+VP+1), obsega 120 m2 bivalne površine. Zemljišče v velikosti 162 m2 zajema tlakovani del pred hišo, kjer je možno parkiranje 2 avtomobilov. Razporeditev prostorov Polklet obsega dnevno sobo, kuhinjo, velik utility in shrambo. Visoko pritličje obsega predsobo, 2 sobi z izhodom na teraso ter wc. Nadstropje obsega 2 sobi in kopalnico. Oprema in prenova Hiša je delno opremljena, s kuhinjo. Več o lokaciji V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (trgovina, LPP, šola, vrtec…Hiter dostop do obvoznice. Priključki Internet-optika. Ogrevanje – kurilno olje, plinovod, toplotna črpalka zrak/voda za ogrevanje vode. Pravno stanje Vpisano v ZK.
27. 04. 17 17:08 nepremicnine.si21.com
120.0 m²
185.000 €
opis Šifra stanovanja: 4A6N-411 Na odlični lokaciji v Šiški prodamo 2-sobno stanovanje v Celovških dvorih, Rakuševa ulica 16. V bližini stanovanja je vsa potrebna infrastruktura (obvoznica, vrtec, šola, pošta, itd.). Stanovanje obsega vežo, spalnico in prostorno kuhinjo z dnevno sobo v spodnjem nadstropju. Stanovanje ima tudi izhod na ložo, ki obsega 25,90 m2 ter teraso, ki obsega 56,60 m2. Stanovanju pripada tudi velika shramba (20,90 m2) v kleti ter 2 parkirna mesta. * Navedena cena je IZKLICNA. * Pogoji prodaje so dostopni na spletni strani DUTB d.d. *** * Ponudbo vseh 117 stanovanj, ki se prodajajo v Lameli 3, 4 , 5 ,6 lahko najdete na povezavi *** For the viewing refer to: 4A6N-411 For sale a 2-bedroom apartment in a beautiful located in Šiška in Celovški dvori. All the necessary infrastructure is near the apartment (ringroad, kindergarten, school, post office, etc.). The apartment comprises: hallway, bedroom, bathroom and a spacious kitchen with a living room. The apartment has an exit to the loggia. Apartment has a basement and parking space for two cars. * The above price is the MINIMUM BID. * Terms of sale are available on the website DUTB d.d. *** * The complete offer of 51 apartments can be found at the link ***
26. 04. 17 18:38 nepremicnine.si21.com
2 sobe
45.2 m²
128.400 €
opis Opis nepremičnine Na mirni z zelenjem obdani sončni lokaciji na Galjevici prodamo vrstno hišo, zgrajeno l. 1997 in l. 2015 delno obnovljeno. Površina nepremičnine Hiša je sestavljena iz dveh etaž (P+1), obsega 109 m2 bivalne površine. Zemljišče v velikosti 213 m2 zajema tlakovan dostop, pozidano površino in cca. 100 m2 ozelenjenega atrija, dostopnega iz bivalnih prostorov. Razporeditev prostorov Pritličje obsega velik predprostor opremljen z garderobnimi omarami, veliko, izredno svetlo dnevno sobo ter opremljeno kuhinjo. Terasa, ki se nadaljuje v ozelenjen atrij je dostopna tako iz dnevne sobe kot iz kuhinje. V pritličju so še WC s prostorom za pralni in sušilni stroj, soba organizirana kot finska savna s tušem in dve shrambi – ena z zunanjim dostopom. Nadstropje obsega sobo, opremljeno spalnico z izhodom na teraso in kopalnico s kadjo. Velika terasa je dostopna iz hodnika. Parkiranje je možno v okolici hiše, kjer je zadostno število parkirnih mest. Oprema in prenova Hiša je pretežno opremljena in delno prenovljena l.2015 – prebrušen in prelakiran je bil parket, hiša je bila v celoti prebeljena. L. 2010 je bila zamenjana strešna kritina. Več o lokaciji V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (nakupovalno središče Rudnik, LPP, šola, vrtec, zdravstveni dom, lekarna, sprehajalne poti, Golovec, itd.). Okolica kjer se nahaja hiša nudi veliko možnosti za sprehode in preživljanje prostega časa v naravi. Hiša je manj kot dva kilometra oddaljena od centra mesta in ima hitri dostop do obvoznice. Priključki Internet-optika. Ogrevanje – etažno na plin. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen prosto. Izkoristite redko priložnost za nakup odlično ohranjene hiše na mirni, zeleni lokaciji.
26. 04. 17 00:46 nepremicnine.si21.com
109.0 m²
279.000 €
opis Na odlični lokaciji v centru mesta, prodamo svetlo in razgibano stanovanje v 5. nadstopju lepo urejenega bloka. Stanovanje sestoji iz prostorne predsobe, treh velikih sob, kabineta, kuhinje, kopalnice in ločenega wcja. Balkon je obrnjen na JV. Stanovanje je delno prenovljeno, zamenjani so podi (parket), vhodna vrata, vodovodne cevi v kopalnici in eno panoramsko okno. Dinamičen tloris dopušča različne možnosti in ugodnost bivanja v bližini ljubljanskega gradu in tržnice. Stanovanju pripada shramba v kleti in parkiranje za zapornico. Vpisano v ZK. Vredno ogleda in nakupa! On great location in center of Ljubljana three and half bedroom apartement with 88,24 sqm of total area. The apartment is located on the 5th floor and comprises; a spacious hallway, three large bedrooms, office, kitchen, bathroom and separate toilet. The apartment is partly renovated and it's located on a great location near Ljubljana Castle and supermarket. Welcome to visit.
21. 04. 17 18:39 nepremicnine.si21.com
88.24 m²
255.000 €
opis Opis nepremičnine V Šmartnem pod Šmarno goro prodamo samostojno hišo v prijetni urejeni soseski na edinstveni, mirni in sončni lokaciji s čudovitim vzhodnim odprtim razgledom na Rašico in polja do Gameljn ter zahodnim pogledom na Šmarno goro. Razkošen potencial za enodružinsko hišo z možnostjo poslovnih prostorov v pritličju ali kot dvodružinska hiša. Hiša je bila zgrajena l. 1965 in obnovljena v letih 2000, 2013 in 2015. Površina nepremičnine Hiša je sestavljena iz treh etaž (K+P+1), obsega 230 m2 bivalne površine v pritličju in nadstropju, sončna terasa meri 37m2, pomožni prostori skupaj z garažo pa cca. 105m2, površina zemljišča meri 510 m2. Razporeditev prostorov V kletni etaži so opremljena kuhinja in jedilnica za sprejemanje večjih družb, shramba, wc, hodnik in dve sobi, primerni za telovadnico, savno, jacuzzi, biljard ali veliki delavnici z izhodom na vrt ter kurilnica (prostor za drva je z veliko odprtino povezan z garažo). Kletna etaža je opremljena z okni, ima izhod na severno stran vrta, kjer so mogočna drevesa in zelenje, ki nudi popolno intimo. Pod kletno etažo je prostor za zaklonišče (z oknom). V pritličju je prostorna glavna soba (32 m2) in dve veliki sobi (vmes preklada, lahko samo ena soba, skupaj 35 m2) z veliko dnevne svetlobe, kopalnica, balkon in garaža. V prvem nadstropju je velika in zelo svetla glavna soba (48 m2) s pogledom na Rašico, soba s pogledom na Šmarno goro (19 m2), opremljena kuhinja s pogledom na Šmarno goro in zelenje na severu (17 m2) in manjša kopalnica z wc in tušem ter čudovita sončna terasa (37 m2) za uživanje v stiku z naravo. Oprema in prenova Hiša se prodaja delno opremljena, višina stropov meri 250 cm oz. 260 cm. Hiša je bila delno adaptirana l. 1974. Leta 2000 je bila zamenjana streha, žlebovi, obnovljeni dimniki, fasada in podstrešje l. 2013, terasa l. 2016, v notranjosti je bila l. 2015 pregledana in obnovljena električna in vodovodna napeljava, obnovljeni so bili leseni masivni podi in stene. Več o lokaciji Okolica kjer se nahaja hiša nudi veliko možnosti za sprehode in preživljanje prostega časa v naravi. V bližini je vsa potrebna infrastruktura (LPP, šola, sprehajalne poti ob reki Savi, partizanska in romarska pot na Šmarno goro, kolesarske poti, itd.). AC priključek (izhod LJ – Šmartno) je oddaljen manj kot kilometer. Priključki Ogrevanje – kurilno olje, dva kamina in štedilnik na drva Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen prosto.
26. 04. 17 17:08 nepremicnine.si21.com
230.0 m²
377.000 €
opis Prodamo razgibano stanovanje v 1. nadstropju urejenega vila bloka, brez dvigala (neto 87,8 m2). Stanovanje je klimatizirano in ima čudovite poglede na Šmarno goro in Triglav. Funkcionalna razporeditev prostorov obsega predprostor z garderobo, mladinsko sobo, glavno spalnico z garderobnim prostorom, kopalnico z utilitijem ter izhodom na balkon, velik dnevno bivalni prostor kuhinjo, jedilnico in izhodom na ložo. V oglaševani ceni ostaja vso vgradno pohištvo, stanovanju pa pripada tudi eno parkirno mesto v podzemni garaži ter souporaba zunanjega atrija ter parkirišč za zapornico na skupnem dvorišču. Povprečni obratovalni stroški so izredno nizki in znašajo cca. 130€/mesec. Stanovanje bo na voljo proti koncu leta 2017, vabljeni k ogledu! Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV. A diverse apartment on the 1st floor of the maintained villa block, without elevator (net 87,8 m2). The apartment is air conditioned and has wonderful views of the Šmarna and Triglav mountain. Functional layout consists of entrance hall with wardrobe, children\'s room, master bedroom with wardrobe, bathroom with utility and balcony, a large living room area with kitchen, dining room and exit to the loggia. The advertised price includes all built-in furniture and one parking space in the underground garage, plus co-usage of an outdoor atrium and parking spaces on a common yard. Average operating costs are extremely low and amount to approx. 130 €/month. The apartment will be available towards the end of 2017, welcome to visit! An Energy Performance Certificate has not yet been obtained for the real estate. Condition of purchase: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the buyer pays a commission of 2% + VAT.
25. 04. 17 00:35 nepremicnine.si21.com
3 sob
112.2 m²
209.000 €
opis Dvosobno stanovanje, 58 m2, Trnovo, nizko pritličje Na odlični lokaciji v Trnovem prodamo zelo atraktivno in prijetno stanovanje s parkirnim mestom in sončnim atrijem. Površina Stanovanje površine 58 m2 obsega 58 m2 bivalne površine ter cca 20 m2 atrija. Razporeditev prostorov Stanovanje obsega predsobo, kopalnico, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, spalnico, manjši kabinet in atrij. Oprema in prenova Stanovanje je bilo obnovljeno, objekt v katerem se stanovanje nahaja je bil adaptiran, ima novejšo fasado in streho. Parkirno mesto / garaža Stanovanje ima zagotovoljeno eno parkirno mesto pred objektom, za zapornico. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – elektrika. Lokacija Objekt se nahaja v neposredni bližini celotne infrastrukture (šola, vrtec, trgovine, pekarne, zdravstveni dom, banka, pošta, LPP, itd.). Dostop do obvoznice je enostaven in hiter. Pravno stanje Vpisano v ZK. Vabljeni na ogled!
20. 04. 17 18:36 nepremicnine.si21.com
2 sobe
58.0 m²
178.000 €
opis Garsonjera, 30 m2, Vič - Grbina V objektu zgrajenem leta 2001 na Grbini prodamo delno opremljeno garsonjero, ki se nahaja v četrtem nadsatropju. Stanovanje nudi čudovit pogled na Krim. Objekt nima dvigala. Površina Garsonjera obsega 30 bivalne m2 površine in ji pripada klet v izmeri 4 m2. Razporeditev in lega Stanovanje obsega predsobo, kopalnico z WC-jem ter velik dnevni prostor z jedilnico. Stanovanje je obrnjeno na J-Z. Parkirno mesto / garaža Parkiranje možno v okolici objekta, kjer je zadostno število parkirnih mest. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – plinovod. Lokacija in infrastruktura Objekt se nahaja v neposredni bližini celotne infrastrukture (fakultete, šola, vrtec, trgovine, pekarne, zdravstveni dom, banka, pošta, LPP, itd.). Dostop do obvoznice je enostaven in hiter. Dodatno Vpisano v ZK. Vabljeni na ogled!
20. 04. 17 17:08 nepremicnine.si21.com
30.0 m²
96.000 €
opis Posredujemo pri prodaji pisarniških prostorov oceanskega tipa - 454 m2 uporabnih prostorov (trenutno predeljeni z montažnimi stenami) v urejeni poslovni stavbi na Bavarskem dvoru. V stavbi je na vhodu recepcija, možnost dostave za zapornico, parkirnih mest je v neposredni bližini dovolj na razpolago (garažna hiša Trdinova, garažna hiša Bavarski dvor, železniška postaja.....). V nadstropju so ločene sanitarije (dve kabini za ženske in dve kabini za moške), čajna kuhinja. V stavbi so obiskovalcem in uslužbencem na razpolago 4 dvigala. Mesečni stroški so zmerni. Trenutno je prostor razdeljen na 12 pisarn (nekatere so manjše, določene večje, sejna soba....), soba z računalniškim terminalom in sistemsko inštalacijo. Prostori so ogrevani s centralno kurjavo, klimatizirani (v nekaterih prostorih so klime zamenjane v letošnjem letu). Razgledi so fantastični. V poslovni stavbi so ugledne poslovne družbe, odvetniške pisarne, zavarovalnica, banka, ponudniki finančnih storitev in več manjših podjetij. Okolica je urejena, v neposredni bližini pred stavbo je postajališče mestnega potniškega prometa. Gre za reprezentančno lokacijo, v samem poslovnem središču mesta, lahko dostopna, dostop je 24/7.
23. 04. 17 18:38 nepremicnine.si21.com
524.0 m²
1.390 €
opis Prodamo samostojno hišo na urejeni in mirni ulici na Rakovi Jelši. Hiša je lepo in pravilno pozicionirana na parceli 1680 m2, tako, da je večji del parcele na jugozahodni strani hiše. Objekt je primeren za družino ali oddajanje, saj je hiša v bližini centra Ljubljane. Poleg hiše je postavljena garaža. Hiša ima dve etaže. Ogrevanje je na CK kurilno olje. POGOJ NAKUPA: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV. House for sale in orderly and peaceful street in the Crabs Jelša. The house is beautifully and correctly positioned on a plot of 1680 m2, so that the greater part of the plot on the south side of the house. The facility is suitable for family or broadcast, as the house near the city center. In addition to the house is built garage. The house has two floors. Heating oil in CK. Conditions of purchase: the cost of fees for the service intervention is divided in such a way that the customer pays a commission of 2% + VAT.
Včeraj ob 12:47 nepremicnine.si21.com
270.0 m²
249.000 €
opis Lj - center, cca 70,oo m2 , 2 sobno mansardo stanovanje, 2X galerija (spalnice ), obnovljeno v celoti 2009 , cca 3 00 ,oo m2 zemljišče , 1x garaža 27,90 m2, drvarnica 14,10, 2x parkirno mesto , urejeno dvorišče, zelenica, zelenjavni vrt, na odlični lokaciji , zeleno mirno okolje, v strogem centru , z razgledom na staro Ljubljano . Stanovanje je zelo svetlo in klimatizirano , s prijetno energijo, funkcionalno razporeditvijo prostorov, s samostojnim vhodom iz zgornje strani v urejeni pet stanovanjski stavbi - nova fasada, streha 2005 , ki lahko postane vaš prijeten novi dom . V bližini vsa infrastruktura, vpisano v z.k.,- takoj vseljivo, priporočamo - enkratna priložnost. Prodamo: 290.000,00 EUR. KODA: P3786CL HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. - Centrala LJUBLJANA Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini pokličite na tel . 01/256 37 50, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite tel. 01/256 37 50 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo . (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo! LJ - Centar, 70, oo m2, 2 soba potkrovlju stan, 2X galerija (Soba), potpuno renoviran godine 2009, a oko 3 60, oo m2 vlasništva nad zemljom, 1x garaža, 2x parking, uređeno dvorištE, travnjak, povrtnjak, ideala, mirnom zelenom okruženju, u centru, sa pogledom na stari Ljubljana. Stan je vrlo svijetao i prostran, s lijepim distribucije energije funkcija prostora, sa vlastitim ulazom s gornje strane u uredno tri stambene zgrade - nova fasada, krov 2005, koja može postati vaš lijep novi dom. Blizina svih sadržaja i upisan u zemljišne knjige - useljiv odmah, preporučujemo - jedinstvena prilika. Prodaja: 290,000.00 eura. ŠIFRA: P3786CL LJ - Center, about 70, oo m2, 2 room attic flat, 2X Gallery (bedroom), fully renovated in 2009 and about 3 60, oo m2 of land ownership, 1x garage, 2x parking, landscaped courtyard, lawn, vegetable garden, the ideal, peaceful green environment, in the center, with a view to the old Ljubljana. The apartment is very bright and spacious, with a nice energy distribution function space, with its own entrance from the top side in an orderly three-residential building - new facade, roof 2005, which can become your nice new home. Close to all facilities and registered in the UK - ready to move immediately, we recommend - a unique opportunity. Sale: 290,000.00 euros. CODE: P3786CL LJ - центр, около 70, оо м2, 2 комнаты мансарды, 2X галерея (Спальня), полностью отремонтирован в 2009 году около 3 60, оо м2 собственности на землю, 1x, 2x гараж парковка, ландшафтный двор, газон, огород, идеал, мирной зеленой окружающей среды, в центре, с целью старый Любляна. Квартира очень светлая и просторная, с хорошей функцией пространством распределения энергии, с отдельным входом с верхней стороны в упорядоченном три жилом здании - новый фасад, крыша 2005, который может стать вашим хороший новый дом. Рядом со всеми удобствами и зарегистрирована в Великобритании - готовы двигаться немедленно, мы рекомендуем - уникальная возможность. Продажа: 290,000.00 евро. КОД: P3786CL
24. 04. 17 17:10 nepremicnine.si21.com
2 sobe
70.0 m²
290.000 €
opis Šifra stanovanja: 4D2N-524 Na odlični lokaciji v Šiški prodamo 3-sobno stanovanje v Celovških dvorih, Rakuševa ulica 16. V bližini stanovanja je vsa potrebna infrastruktura (obvoznica, vrtec, šola, pošta, itd.). Stanovanje obsega vežo, spalnico, otroško sobo, kopalnico, garderobo in prostorno kuhinjo z dnevno sobo. Stanovanje ima tudi izhod na ložo (14,50 m2). Stanovanju pripada tudi velika shramba (14,30 m2) v kleti ter 2 parkirni mesti. * Navedena cena je IZKLICNA. * Pogoji prodaje so dostopni na spletni strani DUTB d.d. *** * Ponudbo vseh 117 stanovanj, ki se prodajajo v Lameli 3, 4 , 5 ,6 lahko najdete na povezavi *** For viewing refer to the code: 4D2N-524 For sale a 3-room apartment in a beautiful location in Šiška in Celovški dvori, Rakuševa ulica 16. All the necessary infrastructure is near the apartment (ringroad, kindergarten, school, post office, etc.). The apartment comprises: entrance hall, bedroom, a children\'s bedroom, bathroom and a spacious kitchen with a living room. The apartment has also exit to the loggia (14.50 m2). Apartment also has a big basement of 14.30 m2 and parking space for two cars. * The above price is the MINIMUM BID. * Terms of sale are available on the website DUTB d.d. *** * The complete offer of 51 apartments can be found at the link ***
21. 04. 17 18:40 nepremicnine.si21.com
3 sob
80.1 m²
146.500 €
opis Šifra stanovanja: 4B8N-475 Na odlični lokaciji v Šiški prodamo 3-sobno stanovanje v Celovških dvorih, Rakuševa ulica 18. V bližini stanovanja je vsa potrebna infrastruktura (obvoznica, vrtec, šola, pošta, itd.). Stanovanje obsega vežo, spalnico, otroško sobo, kopalnico, garderobo in prostorno kuhinjo z dnevno sobo. Stanovanje ima tudi izhod na ložo (15,2 m2). Stanovanju pripada tudi velika shramba (14,30 m2) v kleti ter 2 parkirni mesti. * Navedena cena je IZKLICNA. * Pogoji prodaje so dostopni na spletni strani DUTB d.d. *** * Ponudbo vseh 117 stanovanj, ki se prodajajo v Lameli 3, 4 , 5 ,6 lahko najdete na povezavi *** For viewing refer to the code: 4B8N-475 For sale a 3-room apartment in a beautiful location in Šiška in Celovški dvori, Rakuševa ulica 18. All the necessary infrastructure is near the apartment (ringroad, kindergarten, school, post office, etc.). The apartment comprises: entrance hall, bedroom, a children\'s bedroom, bathroom and a spacious kitchen with a living room. The apartment has also exit to the loggia (15.20 m2). Apartment also has a big basement of 14.30 m2 and parking space for two cars. * The above price is the MINIMUM BID. * Terms of sale are available on the website DUTB d.d. *** * The complete offer of 51 apartments can be found at the link ***
21. 04. 17 18:40 nepremicnine.si21.com
3 sob
76.6 m²
144.800 €
opis Dvosobno stanovanje, 67 m2, v prvem nadstropju, Koseze V objektu zgrajenem l. 2075 v Kosezah prodamo svetlo, komfortno dvosobno stanovanje, ki se nahaja v prvem od štirih nadstropij. Stanovanje se prodaja opremljeno. Površina Stanovanje skupne površine 67 m2 obsega 57 m2 bivalne površine, 10 m2 balkona in 3 m2 kleti. Razporeditev in lega Stanovanje obsega predsobo, kopalnico s kadjo, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, spalnico ter še eno manjšo sobo. Stanovanju pripada tudi terasa. Stanovanje je obrnjeno na zahod. Oprema in prenova Stanovanje se prodaja opremljeno. Leta 2015 so bila zamenjana tla in leta 2016 je bila kompletno adaptirana terasa. Istega leta je bila zunanjost objekta kompletno adaptirana. Objekt, v katerem se nahaja stanovanje je redno in skrbno vzdrževan. Parkirno mesto / garaža Parkiranje je možno v okolici objekta, kjer je zadostno število parkirnih mest. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – plin. Lokacija in infrastruktura Objekt se nahaja v neposredni bližini vrtcev, šole, pošte, banke, supermarketa. Poleg tega so zelo blizu tudi Koseški bajer, Mostec ter živalski vrt, tako da lokacija ponuja veliko možnosti za preživljanje prostega časa v naravi. Blizu je tudi dostop do obvoznice. Lokacija je znana po svoji mirnosti. Dodatno Vpisano v ZK in bremen prosto. Vabljeni na ogled!
20. 04. 17 17:07 nepremicnine.si21.com
67.0 m²
155.000 €
opis Na izredno frekventni lokaciji na viču, v stavbi zgrajeni leta 1981 prodamo lepe, svetle poslovne prostore. Prostori sestojijo iz 6 pisarn, kuhinje, moških in ženskih toalet in arhiva. Parkiranje je možno ob objektu. Prostori so vseljivi takoj.
24. 04. 17 17:08 nepremicnine.si21.com
300.0 m²
260.000 €
opis Šifro stanovanja: 6C6N-810 Na odlični lokaciji v Šiški prodamo 4-sobno stanovanje v Celovških dvorih, Rakuševa 8. V bližini stanovanja je vsa potrebna infrastruktura (obvoznica, vrtec, šola, pošta, itd.). Stanovanje obsega bivalni prostor s kuhinjo, utility, kopalnico, 2 otroški sobi, spalnico, vežo in stranišče, teraso, loggio. Stanovanju pripada tudi shramba v kleti ter tri parkirna mesta. * Navedena cena je IZKLICNA. * Pogoji prodaje so dostopni na spletni strani DUTB d.d. *** * Ponudbo vseh 117 stanovanj, ki se prodajajo v Lamelah 3,4,5,6 lahko najdete na povezavi *** *Rezervacija ogleda je možna preko obrazca na spletni strani pod stanovanjem: *** Apartment code: 6C6N-810 For sale a 4-room apartment in a beautiful location in Šiška in Celovški dvori, Rakuševa ulica 8. All the necessary infrastructure is near the apartment (ringroad, kindergarten, school, post office, etc.). The apartment comprises: entrance hall, bedroom, 2 children\'s bedrooms, bathroom and a spacious kitchen with a living room. The apartment has also exit to the loggia. Apartment also has a big basement and parking spaces. * The above price is the MINIMUM BID. * Terms of sale are available on the website DUTB d.d. *** * The complete offer of 51 apartments can be found at the link ***
26. 04. 17 18:39 nepremicnine.si21.com
4 sob
108.2 m²
223.700 €
opis Šifra stanovanja: 4D3N-528 Na odlični lokaciji v Šiški prodamo 3-sobno stanovanje v Celovških dvorih, Rakuševa ulica 16. V bližini stanovanja je vsa potrebna infrastruktura (obvoznica, vrtec, šola, pošta, itd.). Stanovanje obsega vežo, spalnico, otroško sobo, kopalnico, garderobo in prostorno kuhinjo z dnevno sobo. Stanovanje ima tudi izhod na ložo (14,50 m2). Stanovanju pripada tudi velika shramba (12,40 m2) v kleti ter 2 parkirni mesti. * Navedena cena je IZKLICNA. * Pogoji prodaje so dostopni na spletni strani DUTB d.d. *** * Ponudbo vseh 117 stanovanj, ki se prodajajo v Lameli 3, 4 , 5 ,6 lahko najdete na povezavi *** For viewing refer to the code: 4D3N-528 For sale a 3-room apartment in a beautiful location in Šiška in Celovški dvori, Rakuševa ulica 16. All the necessary infrastructure is near the apartment (ringroad, kindergarten, school, post office, etc.). The apartment comprises: entrance hall, bedroom, a children\'s bedroom, bathroom and a spacious kitchen with a living room. The apartment has also exit to the loggia (14.50 m2). Apartment also has a big basement of 12.40 m2 and parking space for two cars. * The above price is the MINIMUM BID. * Terms of sale are available on the website DUTB d.d. *** * The complete offer of 51 apartments can be found at the link ***
21. 04. 17 18:42 nepremicnine.si21.com
3 sob
80.1 m²
149.200 €
opis Šifra stanovanja: 5A5N-570 Na odlični lokaciji v Šiški prodamo 3-sobno stanovanje v Celovških dvorih, Rakuševa ulica 10. V bližini stanovanja je vsa potrebna infrastruktura (obvoznica, vrtec, šola, pošta, itd.). Stanovanje obsega vežo, spalnico, otroško sobo, kopalnico, garderobo in prostorno kuhinjo z dnevno sobo. Stanovanje ima tudi izhod na ložo (14,50 m2) in teraso (63,00 m2). Stanovanju pripada tudi velika shramba (28,90 m2) v kleti ter 2 parkirni mesti. * Navedena cena je IZKLICNA. * Pogoji prodaje so dostopni na spletni strani DUTB d.d. *** * Ponudbo vseh 117 stanovanj, ki se prodajajo v Lameli 3, 4 , 5 ,6 lahko najdete na povezavi *** For viewing refer to the code: 5A5N-570 For sale a 3-room apartment in a beautiful location in Šiška in Celovški dvori, Rakuševa ulica 10. All the necessary infrastructure is near the apartment (ringroad, kindergarten, school, post office, etc.). The apartment comprises: entrance hall, bedroom, a children\'s bedroom, bathroom and a spacious kitchen with a living room. The apartment has also exit to the loggia (14.50 m2) and terrace (63.00 m2). Apartment also has a big basement of 28.90 m2 and parking space for two cars. * The above price is the MINIMUM BID. * Terms of sale are available on the website DUTB d.d. *** * The complete offer of 51 apartments can be found at the link ***
21. 04. 17 18:40 nepremicnine.si21.com
3 sob
104.0 m²
180.900 €
opis LJ Center, dvosobno stanovanje, 100 m2, v drugem nadstropju V večstanovanjskem objektu zgrajenem l. 1896 prodamo prenovljeno zelo zanimivo dvosobno stanovanje z velikim potencialom, saj se lahko z majhno prenovo poveže s sosednjim stanovanjem – garsonjero. Stanovanje se nahaja v mestnem centru tik ob Ljubljanici. Površina Stanovanje skupne površine 100 m2 obsega 76 bivalne površine, 2 m2 balkona ter 20 m2 kleti. Razporeditev in lega Staromeščansko dvosobno stanovanje se lahko z manjšo adaptacijo razširi v trisobno stanovanje, saj se poleg nahaja garsonjera. Dvosobno stanovanje obsega hodnik, dnevno bivalni prostor s kuhinjo, spalnico ter kopalnico. Oprema in prenova Zunanjost stavbe in streha sta bili prenovljeni leta 1986. Obnovljene so bile elektro in vodovodne inštalacije v kopalnici, okna ter tla (parket). Parkirno mesto / garaža Parkiranje je urejeno v bližni objekta (z mestno dovolilnico). Priključki Internet – optika. Ogrevanje – elektrika. Lokacija in infrastruktura Stanovanje se nahaja v centru Ljubljane v neposredni bližini Kongresnega trga in v bližini celotne infrastrukture (šola, vrtec, trgovine, pekarne, zdravstveni dom, banka, pošta, LPP, itd.), ki omogoča udobno in prijetno bivanje. Dodatno Vpisano v ZK. Vabljeni na ogled!
26. 04. 17 18:38 nepremicnine.si21.com
100.0 m²
350.000 €
opis Urejeno, obnovljeno ter svetlo polkletno 2 sobno stanovanje v Šmartnem pod Šmarno goro. Stanovanje s pogledom na ograjen vrt in zahod se nahaja v večstanovanjski hiši in je primerno za takojšnjo vselitev. Stanovanje obsega manjši predprostor iz katerega se vstopa v prostoren kuhinjsko/jedilni in dnevni prostor. Od tam skozi prehodni prostor dostopamo do spalnice in kopalnice ter vgrajene utility omare. V kopalnici, na hodniku in v predsobi je položena keramika, v kuhinjskem, dnevnem ter spalnem prostoru pa je položen parket. Stanovanje je v izmeri 49,9 m2 in ima vgrajene vse priključke. Nedavno je bilo nameščeno energetsko visoko učinkovito centralno ogrevanje na zemeljski plin. Stanovanje se nahaja v Šmartnem pod Šmarno goro (Preloge 65) v urejeni in umirjeni stanovanjski četrti, v objemu narave. Bližina narava in Šmarne gore je kot nalašč za ljubitelje rekreacije. V neposredni bližini se nahaja osnovna šola Šmartno pod Šmarno goro ter cerkev. Nedaleč stran je avtobusna postaja mestnega prometa, priročna pa je tudi bližina izvoza na ljubljansko obvoznico Lj-Šmartno.
20. 04. 17 11:08 nepremicnine.si21.com
2 sobe
50.0 m²
95.000 €
opis Šifra stanovanja: 3A9N-3672 Na odlični lokaciji v Šiški prodamo 3-sobno stanovanje v Celovških dvorih, Rakuševa ulica 22. V bližini stanovanja je vsa potrebna infrastruktura (obvoznica, vrtec, šola, pošta, itd.). Stanovanje obsega vežo, spalnico, otroško sobo, kopalnico, garderobo in prostorno kuhinjo z dnevno sobo. Stanovanje ima tudi izhod na ložo (13,90 m2). Stanovanju pripada tudi velika shramba (11,90 m2) v kleti ter 2 parkirni mesti. * Navedena cena je IZKLICNA. * Pogoji prodaje so dostopni na spletni strani DUTB d.d. *** * Ponudbo vseh 117 stanovanj, ki se prodajajo v Lameli 3, 4 , 5 ,6 lahko najdete na povezavi *** For viewing refer to the code: 3A9N-3672 For sale a 3-room apartment in a beautiful location in Šiška in Celovški dvori, Rakuševa ulica 22. All the necessary infrastructure is near the apartment (ringroad, kindergarten, school, post office, etc.). The apartment comprises: entrance hall, bedroom, a children\'s bedroom, bathroom and a spacious kitchen with a living room. The apartment has also exit to the loggia (13.90 m2). Apartment also has a big basement of 11.90 m2 and parking space for two cars. * The above price is the MINIMUM BID. * Terms of sale are available on the website DUTB d.d. *** * The complete offer of 51 apartments can be found at the link ***
20. 04. 17 18:38 nepremicnine.si21.com
3 sob
80.2 m²
161.200 €
opis LJ. - Moste, na dobri lokaciji Ob Zaloški cesti, blizu križišča s Kajuhovo, prodamo garsonjero v skupni velikosti 26,5 m2 – neto bivalne površine 23,5 m2. Dodaten opis Posredujemo pri prodaji svetle, zahodno orientirane garsonjere na mirni lokaciji, s čudovitim pogledom na Ljubljanico. Obsega predprostor, sanitarije, kuhinjsko nišo, bivalno - spalni del manjši balkon in klet. Kopalnica je bila na novo adaptirana. Pohištvo v dnevnem prostoru pa je staro dve leti. Talne obloge: klasični parket, keramika. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju štirinadstropne stavbe zgrajene leta 1966, katero bodo generalno obnovili v kratkem. Nizki stroški vzdrževanja, centralno ogrevanje na toplovod, vsi priključki, parkiranje pred objektom. Vsa infrastruktura v neposredni bližini. Sorazmerno blizu centra, hkrati pa zelen, prijeten in miren okoliš. Bremen prosto, vpisano v ZK, vseljivo v dveh mesecih! Vljudno vabljeni k ogledu! Energetska izkaznica v izdelavi! Cena 76.000,00 EUR Koda: B72 Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV).
Včeraj ob 12:46 nepremicnine.si21.com
26.5 m²
76.000 €
opis Šifra stanovanja: 5C7N-659 Na odlični lokaciji v Šiški prodamo garsonjero v Celovških dvorih, Rakuševa ulica 14. V bližini stanovanja je vsa potrebna infrastruktura (obvoznica, vrtec, šola, pošta, itd.). Stanovanje obsega vežo, kopalnico, in dnevno bivalni prostor. Stanovanju pripada velika shramba (7,10 m2) v kleti ter 1 parkirno mesto. * Navedena cena je IZKLICNA. * Pogoji prodaje so dostopni na spletni strani DUTB d.d. *** * Ponudbo vseh 117 stanovanj, ki se prodajajo v Lameli 3, 4 , 5 ,6 lahko najdete na povezavi *** For the viewing refer to: 5C7N-659 For sale a studio apartment in a beautiful located in Šiška in Celovški dvori. All the necessary infrastructure is near the apartment (ringroad, kindergarten, school, post office, etc.). The apartment comprises: hallway, bedroom with kitchen and a bathroom. Apartment has a basement and parking space for one car. * The above price is the MINIMUM BID. * Terms of sale are available on the website DUTB d.d. *** * The complete offer of 51 apartments can be found at the link ***
21. 04. 17 18:36 nepremicnine.si21.com
26.4 m²
68.200 €
opis Šifra stanovanja: 3A8N-349 Na odlični lokaciji v Šiški prodamo 3-sobno stanovanje v Celovških dvorih, Rakuševa ulica 22. V bližini stanovanja je vsa potrebna infrastruktura (obvoznica, vrtec, šola, pošta, itd.). Stanovanje obsega vežo, spalnico, otroško sobo, kopalnico, garderobo in prostorno kuhinjo z dnevno sobo. Stanovanje ima tudi izhod na ložo (13,90 m2). Stanovanju pripada tudi velika shramba (13,60 m2) v kleti ter 2 parkirni mesti. * Navedena cena je IZKLICNA. * Pogoji prodaje so dostopni na spletni strani DUTB d.d. *** * Ponudbo vseh 117 stanovanj, ki se prodajajo v Lameli 3, 4 , 5 ,6 lahko najdete na povezavi *** For viewing refer to the code: 3A8N-349 For sale a 3-room apartment in a beautiful location in Šiška in Celovški dvori, Rakuševa ulica 22. All the necessary infrastructure is near the apartment (ringroad, kindergarten, school, post office, etc.). The apartment comprises: entrance hall, bedroom, a children\'s bedroom, bathroom and a spacious kitchen with a living room. The apartment has also exit to the loggia (13.90 m2). Apartment also has a big basement of 13.60 m2 and parking space for two cars. * The above price is the MINIMUM BID. * Terms of sale are available on the website DUTB d.d. *** * The complete offer of 51 apartments can be found at the link ***
20. 04. 17 18:39 nepremicnine.si21.com
3 sob
80.2 m²
159.900 €
1 2 3 4 5 6