Ljubljana, Center

Ljubljana, Center
V centru mesta v popolnoma prenovljeni štiristanovanjski Vili Šmartinka, na odlični lokaciji blizu kliničnega centra prodamo svetlo in sodobno dizajnersko opremjeno trosobno mansardo stanovanje s pripadajočim parkirnim prostorom pred hišo in atrijem za hišo. Stanovanje poleg estetike odlikuje odlična funkcionalna razporeditve, širina prostorov ter zelo nizki obratovalni stroški ( ogrevanje, topla voda, elektrika). Primerno je za družino ali posameznike, ki potrbujejo udobje bivanja ali investitorje, ki bi stanovanje namenili oddaji. Zaradi bližine bolnišnic in zdravstvenih ustanov je primerna za osebe, ki so poslovno vezane na delo v zdravstvu oz. spremljajočih dejavnostih v medicini. Stanovanje sestavljajo velik vhodno komunikacijski prostor, dnevna soba s kuhinjo in jedilnico, spalnica, soba in kopalnica s toaleto. Zaradi odlične izolacije in toplotne črpalke, je bivanje v stanovanju zelo prijetno. Poleg celotne zamenjane instalacije ponuja možnost kabelskega in internetnega optičnega priključka. ZK je urejena. Vseljivo je takoj po plačilu kupnine. Vabljeni, da nas obiščete v naših poslovnih prostorih v Ljubljani, kjer vam lahko predstavimo celotno stanovanje in možnosti finančnega nakupa. V primeru, da ustreza vašim glavnim zahtevam se naknadno dogovorimo tudi za fizični ogled. Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca (2% + DDV) in kupca (2% + DDV).
23. 02. 17 01:17 c21.si
3 sobe
177.4 m²
295.000 €
opis Prodamo 2-sobno pritlično stanovanje v Šiški v soseski Belle vie Tivoli. V neposredi bližini stanovanja je vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, pošta, trgovina, itd.) ter park Tivoli in center Ljubljane. Stanovanje obsega predprostor, kuhinjo z dnevnim prostorom v velikosti 29,32 m2, spalnico ter kopalnico. Stanovanje ima tudi ložo v izmeri 22,34 m2. Pripadata mu tudi dve parkirni mesti v kletni etaži in shrambo v velikosti 8,22 m2. For sale a 2-bedroom apartment in Šiška in the neighborhood Belle Vie Tivoli. All the necessary infrastructure is in the vicinity (school, kindergarten, post office, shop, etc.) The apartment is in the close proximity to the Tivoli park and the center of Ljubljana. The apartment comprises entrance hall, kitchen and living room in the size 29,32 m2, bedroom and bathroom. The apartment has a loggia measuring 22.34 m2. It has two parking spaces in the basement and storage room in the size of 8.22 m2.
21. 02. 17 15:02 nepremicnine.si21.com
62.27 m²
187.226 €
V Bežigradu, na atraktivni a mirni lokaciji, prodamo 2ss, zgrajeno leta 1984 v skupni izmeri 105 m2 (od tega terasa 42 m2, shramba v kleti 2,70 m2). Stanovanje je obrnjeno proti vzhodu in nudi lep pogled na manjši zeleni park. Notranji prostori se delijo na hodnik, kopalnico s kadjo, sobo, kuhinjo z jedilnico in večji bivalni prostor, katerega je možno pregraditi na dva prostora. Stanovanju pripada velika terasa, ki je na enem delu pokrita z manjšim nadstreškom. V neposredni bližini so banka, lekarna, supermarket, avtobusna postaja in postajališče "BicikeLJ". Stanovanju pripadata klet in pokrito parkirišče. Vabljeni k ogledu.
65.0 m²
169.000 €
opis LJ-Moste, 2-sobno stanovanje v vila bloku s 6 stanovanji, ter z lastniškim parkirnim mestom za rampo. Stanovanje je opremljeno, klimatizirano, velik balkon z žaluzijami, električna etažna peč ( nizki mesečni stroški), vzhodna stran. Stanovanju pripada še urejen kletni prostor. Nepremičnina je brez bremen, vpisano v ZK, vsa infrastruktura v neposredni bližini ( šola, vrtec, zdravstveni dom, avtobusna postaja...) KODA: P1282MP HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. – Centrala LJUBLJANA Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini pokličite na tel . 01/256 37 50, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite tel. 01/256 37 50 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo . (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo !
21. 02. 17 15:09 nepremicnine.si21.com
49.4 m²
129.000 €
V modernem, novozgrajenem objektu Eko srebrna hiša za Bežigradom, prodamo trisobno stanovanje, ki se nahaja v osmem nadstropju energetsko varčnega objekta zgrajenega leta 2014. Stanovanje s prodajno površino 90,36m2 obsega 82,72m2 bivalne površine, 4,11m2 balkonske površine in 3,53m2 kleti. Pripadata mu dva parkirna mesta v podzemni garaži pod objektom. Stanovanje obsega predsobo, wc, odprt dnevno bivalni del s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo z izhodom na balkon, spalnico, otroško sobo ter kopalnico s kadjo. Stanovanje nudi čudovite panoramske poglede na okolico, ima J-V lego, je zelo svetlo in sončno. Cena je z ddv, brez parkirnega mesta. Eko Srebrna hiša je najsodobnejši energetsko varčen stanovanjsko poslovni objekt z energetsko izkaznico razreda A, v katerem je 128 različno velikih stanovanj z balkonskimi ložam, terasami in podzemnimi garažami. Nahaja se nahaja znotraj mestnega obroča za Bežigradom ob Dunajski cesti v bližini WTC-ja, oziroma 300m pred severnim priključkom na obvoznico in le 3,5km od središča mesta. Večina stanovanj ima lep pogled na Ljubljanski grad, Kamniško Savinjske Alpe, Julijske Alpe s Triglavom in Škofjeloško hribovje Območje je s centrom mesta neposredno povezano z javnim mestnim potniškim prometom (proga št. 6, 6b, 8 in 11). V bližnjem naselju BS3 je osnovna šola, glasbena šola ter dva vrtca, pri čemer otrokom na poti ni potrebno prečkati večjih prometnih poti. Prav tako so v bližini srednje šole in številne fakultete. V neposredni bližini sta dve pošti, lekarna, banka SKB, trgovine, gostinski lokali, veliko sprehajalnih poti, kolesarske steze in zelen pas ob Savi, center Stožice, hipodrom (jahanje), tenis center, kopališče Laguna,…Odlična lokacija nudi hiter dostop do nakupovalnega središča BTC kot tudi do centra mesta.
90.36 m²
351.892 €

Ljubljana okolica, Kamnik

Ljubljana okolica, Kamnik
Podroben opis Prodamo zelo lepo enosobno stanovanje v Kamniku , poleg Mercator centra. Miren, urejen blok z novo streho, urejena okolica, bližina trgovin, vrtcev, šol in ostale potrebne infrastrukture. Stanovanje obsega predsobo, kopalnico, kuhinjo z jedilnico, večjo sobo in kletno shrambo. Stanovanje se hitro lahko preuredi v eno in pol sobno. Oprema lahko ostane novemu lastniku (kuhinja novejša, Svea, l. 2012). Vpisano v ZK, brez bremen. Info 031/307-057
13. 02. 17 14:26 nepremicnina.si
1 soba
38.8 m²
64.000 €
V modernem, novozgrajenem objektu Eko srebrna hiša za Bežigradom, prodamo trisobno stanovanje, ki se nahaja v sedmem nadstropju energetsko varčnega objekta zgrajenega leta 2014. Stanovanje s prodajno površino 93,41m2 obsega 85,92m2 bivalne površine, 3,87m2 balkonske površine in 3,62m2 kleti. Pripadata mu dva parkirna mesta v podzemni garaži pod objektom. Stanovanje obsega predsobo, odprt dnevno bivalni del s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo z izhodom na balkon, spalnico, otroško sobo ter dve kopalnici, eno s tušem in drugo s kadjo. Stanovanje nudi čudovite panoramske poglede na okolico, na eni strani gleda na V in na drugi na Z, je zelo svetlo in sončno. Cena je z ddv, brez parkirnega mesta. PONUDBO OSTALIH STANOVANJ V TEM OBJEKTU SI LAHKO OGLEDATE POD RUBRIKO NOVOGRADNJE NA NAŠI SPLETNI STRANI: www.ljubljananepremicnine.si Eko Srebrna hiša je najsodobnejši energetsko varčen stanovanjsko poslovni objekt z energetsko izkaznico razreda A, v katerem je 128 različno velikih stanovanj z balkonskimi ložam, terasami in podzemnimi garažami. Nahaja se nahaja znotraj mestnega obroča za Bežigradom ob Dunajski cesti v bližini WTC-ja, oziroma 300m pred severnim priključkom na obvoznico in le 3,5km od središča mesta. Večina stanovanj ima lep pogled na Ljubljanski grad, Kamniško Savinjske Alpe, Julijske Alpe s Triglavom in Škofjeloško hribovje Območje je s centrom mesta neposredno povezano z javnim mestnim potniškim prometom (proga št. 6, 6b, 8 in 11). V bližnjem naselju BS3 je osnovna šola, glasbena šola ter dva vrtca, pri čemer otrokom na poti ni potrebno prečkati večjih prometnih poti. Prav tako so v bližini srednje šole in številne fakultete. V neposredni bližini sta dve pošti, lekarna, banka SKB, trgovine, gostinski lokali, veliko sprehajalnih poti, kolesarske steze in zelen pas ob Savi, center Stožice, hipodrom (jahanje), tenis center, kopališče Laguna,…Odlična lokacija nudi hiter dostop do nakupovalnega središča BTC kot tudi do centra mesta.
93.41 m²
382.473 €
opis Za Bežigradom v 10. nadstropju, s čudovitim razgledom na Šišenski hrib, prodamo 3-sobno stanovanje velikosti 75,40 m2. Stanovanje je sodobno zasnovano. Ima dve spalnici in en velik bivalni prostor velik 35 m2 primeren za dnevni prostor, jedilnico in kuhinjo. Je popolnomna prenovljeno, zamenjana okna, tla in lično prenovljena koplanica s tuš kabino. V stanovanjskem bloku sta dve dvigali. Parkirnih mest okoli bloka je dovolj. Stanovanje je primerno za udobno bivanje dvo, tri ali štiričlanske družine, ki si želi uživati vse prednosti, ki jih nudi mesto: bližina šole, vrtca, trgovin, avtobusne postaje, fakultet, restavracij ... Bežigrad on the 10th floor, with spectacular view of the Šišenski hill, 2- bedroom apartment. The apartment is modern designed. It has two bedrooms and a large lounge a large 35 sqm is suitable for living room, dining room and kitchen. It is complitly renovated, replaced windows, floors and nicely renovated bathroom. The residential building has two elevators. There are enough parking spaces around the block. The apartment is suitable for comfortable stay of up to three or four-member family who wants a comfortable stay in the middle of Bežigrad with the proximity of schools, kindergartens, shops, bus station.
21. 02. 17 15:07 nepremicnine.si21.com
75.4 m²
177.000 €
Na Koleziji na mirni lokaciji v naselju enodružinskih hiš se prodaja zemljišče v izmeri 540m2, na katerem stoji starejša hiša. Pridobljeno je gradbeno dovoljenje za izgradnjo moderne enodružinske hišen z ravno streho (P+N+T), ki obsega 190m2 bivalne površine . Ob hiši je predviden nadstrešek, lopa in na vrtu bazen. Hiša se nahaja na dobri lokaciji, ki omogoča hiter dostop do centra mesta a hkrati je okolica mirna z veliko zelenja. V bližini vsa potebna infrastruktura. Vabljeni na ogled!
190.0 m²
450.000 €
Na odlični lokaciji v centru mesta, v Trnovem, prodamo večji poslovni kompleks s skupno izmero 650m2, namenjen kulturni dejavnosti. Sestoji iz dveh povezanih objektov, zgrajenih leta 1930 in 1991, ter delno obnovljenih leta 2000 (oder, avla,…). V pritličju se nahaja avla, iz katere vodi vhod v uprizoritveno dvorano, gostinski lokal, galerija, pisarna in shramba. Nadstropje obsega pisarne, skladišče, tehnično sobo in prehod v koncertno dvorano, fototemnico, sobo s plinskimi pečmi, konferenčno sobo, dodatne pisarne in prehod v del stavbe, kjer se nahaja tudi enosobno hišniško stanovanje z ločenim vhodom, ki obsega dnevno sobo s kuhinjo, kopalnico in spalnico. V sklopu obeh objektov so tudi soba za masko, avdio studio, kopalnice in shrambni prostori. Na parceli je urejeno večje dvorišče, ki lahko služi za organiziranje zunanjih dogodkov ter parkirišče za goste. Dobro dostopna lokacija v neposredni bližini šole, trgovine, bank, Vabljeni k ogledu!
650.0 m²
900.000 €
opis Nizkoenergetska pasivna hiša, 170 m2, Vič V mirni okolici na Viču prodamo samostojno hišo. Hiša pasivne, nizkoenergetske gradnje je bila zgrajena leta 2016. Hiša ima dve etaži (P+1) ter obsega 170 m2 bivalne površine. Hiši pripada zemljišče v skupni izmeri 240 m2. Vrt je sončen, saj je obrnjen na južno stran. Na dvorišču možnost parkiranja 2 vozil. Razporeditev prostorov Pritličje zajema predsobo, veliko odprto dnevno sobo ter dve sobi ali spalnici. Nadstropje zajema hodnik, dve spalnici, veliko kopalnico, manjšo sobo, utility ter teraso. Oprema nepremičnine Hiša je lesena, stene so polnjene z glino, juto in šoto. Dnevna soba je opremljena s kaminom in izhodom na vrt. Hiša se prodaja večinoma neopremljena, po meri je opremljena le kuhinja. Ogrevanje je na toplotno črpalko, stropno/talno gretje, električne žaluzije, pametne inštalacije, video-nadzorni sistem, centralni sesalni sistem, alarm za nadzor uhajanja ogljikovega dioksida. V hiši je priključek za optiko. Lokacija Nepremičnina se nahaja na mirnem predelu Viča , v okolici pa je vsa potrebna infrastruktura (trgovina, LPP, šola, vrtec, sprehajalne poti zdravstveni dom, itd.). Hiša je le streljaj oddaljena od centra mesta in ima hiter dostop do obvoznice in AC. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen prosto! Vabljeni!
16. 02. 17 04:56 nepremicnine.si21.com
170.0 m²
480.000 €
opis Na Rakuševi ulici 24 v Ljubljani prodamo dvosobno stanovanje v 2. nadstropju z oznako 3B1N 359 v skupni izmeri 61,42 m 2 , od tega odprta loža 10,30 m 2 . Stanovanju pripadajo shramba v izmeri 11,22 m 2 in dve parkirni mesti v 4. kleti. Stanovanje se nahaja v 3. lameli soseske poslovno-stanovanjske soseske Celovški dvori, ki leži ob mestni vpadnici le 200 metrov od avtocestnega priključka Ljubljana-sever in 4 km od centra mesta. V bližnji okolici so številne trgovine, banke, pošta, lekarna, tržnica, več vrtcev in šol. Lokacija vam nudi veliko možnosti aktivnega preživljanja prostega časa bodisi v centru urbane kulture Kino Šiška ali v sklopu športnega parka Tivoli. Med stanovanjskimi objekti so tudi urejene zelene površine opremljene z otroškimi igrali, klopcami ter ostalo urbano opremo v bližini soseske pa tudi številne sprehajalne in kolesarske poti.
15. 02. 17 16:54 nepremicnine.si21.com
61.42 m²
115.000 €
opis V Rožni dolini na lepi lokaciji prodamo starejšo, delno obnovljeno hišo dvojček z dvema garažama nad katerima je velika terasa, dvoriščem ter lepim, velikim vrtom. Hiša z uporabno površino 147,90 m2 stoji na 345 m2 veliki parceli, ki zaradi na rob parcele postavljeni hiši omogoča miren in prostoren vrt. Hiša ima dva nadstropja in vsakem po eno ločeno stanovanje z dvema spalnicama, veliko kuhinjo z jedilnico in kopalnico skupaj s sanitarijami. V mansardi sta delno urejeni dve sobi. Hiša se ogreva na elektriko, ima dostop do širokopasovnega interneta in kabelske televizije. Hiša in zemljišče je vpisano v ZK in je prosto vseh bremen. Zaradi svoje lege je odlično izhodišče za sprehode do centra mesta, parka Tivoli, na Rožnik ali živalski vrt. In Rožna dolina, in a beautiful location; partially renovated semi-detached house with two garages, large terrace, patio and a beautiful, large garden. A house with aliving area of ​​147,90 sqm located on a large plot measuring 345 sqm. The house has two floors, each can be arranged as separate apartment with two bedrooms, a large kitchen with dining area and bathroom with toilet. In the attic there are partially furnished two bedrooms. The house is heated electrically, has Internet and cable television. Great location near the city center, Tivoli park, Rožnik and zoo.
17. 02. 17 04:57 nepremicnine.si21.com
147.9 m²
268.000 €
V Zalogu prodamo stanovanje v dvostanovanjski hiši, s samostojnim vhodom, 450m2 lastnega zemljišča. Nahaja se v prvem nadstropju leta 1972 zgrajene hiše, ki je bila leta 2002 v celoti adaptirana (nova streha, izolirana fasada, okna, vrata, vse inštalacije, kopalnica, kuhinja). Stanovanje je trisobno in sestoji iz vetrolova, predsobe, kopalnice, dveh spalnic, dnevne sobe in velike bivalne kuhinje z izhodom na balkon. Notranje izmere 82m2 + 6m2 balkona. V pritličju pripadata stanovanju dve garaži, od katerih je ena preurejena v dodatno kuhinjo, v drugi garaži pa je kurilnica, manjša kopalnica in dovolj prostora za velik avto. Ograjeno dvorišče v izmeri 450m2 ima samostojen vhod, je tlakovano, en del pa je urejen kot vrt z vrtno uto. Možna je ureditev štirisobnega stanovanja v 1.nad. hiše in dodatnega enosobnega iz garaž, saj je na dvorišču prostora za vsaj štiri avtomobile. V pritličju hiše je ločeno stanovanje s samostojnim vhodom in lastnim dvoriščem. V ZK vpisano v idealnem deležu, vseljivo po dogovoru.
81.0 m²
189.000 €
V neposredni bližini Rožne doline prodamo lepo vzdrževano in zelo prostorno samostojno hišo v izmeri 250m2, grajeno l. 1989, s parcelo 489m2. Obsega klet, pritličje, nadstropje in mansardo. Klet s servisnimi prostori (shramba, kurilnica,...) je delno podkletena. V pritličju se nahaja, predsoba, kopalnica, wc, utility, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na vrt. V nadstropju so 4 spalnice (3 z izhodom na balkon), kopalnica, wc, prostor za odlaganje. V mansardi sta dve veliki sobi in kopalnica. Hiša ima dvojno garažo in zunanje pokrito parkirno mesto. Lepo urejen vrt je deloma tlakovan in deloma ozelenjen.
250.0 m²
530.000 €
opis Prodamo neo vila s popolnoa zasebnostjo, zeleno okolico, vsi priključki, bližina rekreacijskih površin in Centra mesta. Vseljiva v kratkem času. Razporeditev hiše, poleg velike in svetle dnevne sobe, odprte kuhinje, večnamenskega prostora ob bazenu ima hiša še 2 splanici, velik delovni kabinet, manjše pomožne prostore in garažo ki omogoča parkiranje dveh avtomobilov, koles, motorja. Hišo odlikuje premišljena umestitev v prostor mirne soseske Rožne doline, ki omogoča popolno zasebnost bivanja ob hkratnem zlitju z okoliškim zelenjem in premišljenimi pogledi na Rožnik, Krim in Ljubljanski grad. Sistem teras, atrijev, bazena, savne in premišljeno razporejenih prostorov z ogromnimi steklenimi površinami omogoča realizacijo različnih zahtev zahtevne družine tako zunaj kot znotraj. Hišo obkrožajo bambusi brez trave, tako da zahteva minimalno ukvarjanje in maksimalni užitek v zelenju. Objekt grejejo in hladijo inteligentno povezani, prek mobilnih naprav dostopni sistemi za prezračevanje, ogrevanje in krmiljenje vseh drugih sistemov hiše, ki ob najvišjem klimatskem ugodju zagotavljajo ugodne stroške za energijo. Hiša je varovana prek dvojnega sistema. POGOJ NAKUPA: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV. We are seeling neo vila with complete privacy and green surroundings which is located close to the city center and close to recreational areas. Available in short time. The vila consists of large and bright living room, open kitchen, multipurpose room with pool, it has 2 bedrooms, a large workroom, smaller auxiliary spaces and a garage that allows parking two cars, bike and a motor. The house is located in quiet neighborhood Rožna dolina, which allows complete privacy and beautufull views on Rožnik, Krim and Ljubljana Castle. The system of terraces, atriums, pools and carefully arranged rooms with huge glass surfaces allows to satisfy the needs of demanding customers. House is surrounded by bambooand and no grass, which meens minimal involvement and maximum pleasure in green area. The house is heated and cooled with intelligently connected systems for ventilation which can be accessed through mobile devices. Smart heating system also allows for favorable energy costs. The house is protected through the dual system. CONDITIONS OF PURCHASE: the commission for the mediation services shall be divided in such a way that a buyer pays a commission in the amount of 2% + VAT of the selling price for the property.
16. 02. 17 05:03 nepremicnine.si21.com
451.79 m²
2.450.000 €
opis Trisobno stanovanje, 75 m2, v 3. nadstropju, Ljubljana Poljane, na odlični okolici V objektu zgrajenem l. 2001, na Gasparijevi ulici, v neposredni bližini centra mesta, prodamo svetlo prostorno, trisobno stanovanje, ki se nahaja v 3/3 nadstropju. Stanovanju pripada eno parkirno mesto v podzemni garaži. Površina Stanovanje skupne površine 75 m2 obsega 70,0 m2 neto bivalne površine ter 5 m2 balkona. Razporeditev in lega Stanovanje obsega kuhinjo z dnevno sobo, dve kopalnici, spalnico ter otroško sobo. Lega stanovanja je J – V – Z. Oprema in prenova Stanovanje se prodaja delno opremljeno. Ostanejo vgradne omare, kuhinja po dogovoru. Parkirno mesto / garaža Za etažne lastnike je urejeno parkiranje v podzemni garaži. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – plinovod. Lokacija in infrastruktura Stanovanje se nahaja na odlični lokaciji v neposredni bližini centra Ljubljane in v bližini vse potrebne infrastrukture. V neposredni bližini so: otroška igrišča, vrtec, šole, knjižnica, zdravstveni dom, trgovski centri, tržnica, športno rekreacijske površine (Ljubljanski grad). Dodatno Vpisano v ZK in bremen prosto. Stanovanje je vseljivo takoj.
21. 02. 17 15:03 nepremicnine.si21.com
75.0 m²
237.000 €
opis Posredujemo pri prodaji 5 sobnega meščanskega stanovanja (obstoječa uporabna površina - 141,10 m2) - z možnostjo nadgradnje v mansardnem delu (cca. 100 m2), ki je pohoden, neizgotovljen a zadosti visok za ureditev sob in celo velike terase. Objekt v katerem je stanovanje (osem stanovanj) je zelo urejen, tekoče vzdrževan, leto izgradnje 1905. Streha objekta je bila obnovljena leta 2000. Sam objekt je bil hidro izolacijsko prenovljen z vseh treh zunanjih strani tako kvalitetno, da v kleti ni nikakršne vlage. Vstop v haustor - hodnik, je skozi popolnoma prenovljena velika vrata (možen uvoz s kombijem ali avtomobilom za časa vselitve ali adaptacije). Iz hodnika se dostopa do stopnišča, ki vodi v posamezne etaže. Stavba je priključena na lastniško toplotno postajo, ki jo upravlja Energetika. Upravnik je Domefekt. Obstoja možnost vgradnje dvigala, v sporazumu z ostalimi stanovalci - lastniki, prostor za vgradnjo je. Stanovanje se nahaja v bližini središča mesta, v območju kjer je delno eno smeren promet, dobrih 5 minut hoje od samega ožjega središča mesta. Trenutno se oddaja študentom, ki zasedajo stanovanje (dvo mesečni odpovedni rok). Meščansko stanovanje (višina 300 cm) je zelo svetlo z lepo razporeditvijo prostorov, veliko med seboj ločenih sob: predprostor, kuhinja z jedilnico, wc, dnevna soba, štiri spalnice, kopalnica s sanitarijami, pripadajoča shramba v kleti. Po sobah je položen originalen, prvotni masivni parket, v kopalnici je položena keramika. Parkiranje je urejeno z letno dovolilnico proti plačilu letnega pavšala. Kupec ima možnost nakupa garaže za manjši avto na Ambroževem trgu. Ponudbeni pogoj prodajalca: Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame obveznost plačila v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV. Izredno dobra naložba za oddajanje študentom - trenutno biva sedem oseb, možna pa je razširitev površin za oddajanje. SPOŠTOVANI OBIŠČITE NAŠO SPLETNO STRAN, ki smo jo izdelali izključno samo za vas, kjer vam lahko ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.
17. 02. 17 05:00 nepremicnine.si21.com
4 sobe
141.1 m²
250.000 €
opis Center Ljubljane, trisobno atrijsko stanovanje, 75 m2, Mesarska cesta V objektu zgrajenem l. 2005 na Mesarski cesti v centru Ljubljane prodamo trisobno atrijsko stanovanje s pokrito teraso, dostopno iz vseh sob in parkovno urejenim atrijem. Stanovanju pripadata dve lastniški parkirni mesti v kletni garažni etaži objekta z dvigalom. Površina stanovanja Stanovanje obsega 68 m2 bivalne površine, 28 m2 pokrite terase dostopne iz vseh sob, parkovno urejen atrij površine 49m in 4,3 m2 kleti. Razporeditev prostorov Stanovanje obsega predsobo z vgrajeno garderobno omaro, kopalnico s kadjo in WC jem, ločen WC z bidejem, velik bivalni prostor s kuhinjo in jedilnim kotom, spalnico in otroško sobo. Stanovanje je orientirano na jug in zahod. Oprema in prenova V zadnjih letih sta lastnika poskrbela za dodatno kvaliteto bivanja in vgradila klimatsko napravo, električno vodeno tendo na terasi, na vsa okna sta namestila električno vodene rolete ter komarnike. Parkirno mesto / garaža V kletni garažni etaži objekta sta na voljo dve lastniški parkirni mesti. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – toplovod. Več o lokaciji Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini, ljubljanska tržnica je oddaljena deset minut hoda. Dostop do obvoznice je enostaven in hiter. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen prosto. Izkoristite redko priložnost za ogled pritličnega stanovanja na izjemni lokaciji.
16. 02. 17 16:54 nepremicnine.si21.com
3 sobe
75.0 m²
260.000 €
Na idilični lokaciji, pa vendar le 12 min do centra mesta prodamo poslovno-stanovanjski objekt, ki nudi ugodno bivanje in omogoča veliko paleto opravljanja različnih dejavnosti. Samostojna, kvalitetno grajena hiša ima v pritličju poslovni del, v nadstropju pa stanovanjski del. Stanovanjski del obsega cca 180 m2 in se sestoji iz udobnega bivalnega dela, cca 80m2, ki obsega kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo s kaminom, od tu je tudi izhod na prostorno teraso. Obsega še spalnico, dve otroški sobi, ločen WC in kopalnico s tušem, banjo, WC-jem in bidejem. V tem delu je tudi utility in delovni kot. Spodnji del hiše je poslovni z dvema mehaničnima delavnicama (višina stropov 4,2 m), pisarno, WC-jem, tušem, skladiščem, kurilnico, klubsko sobo, hodnikom in shrambo. Za hišo je urejena brunarica, 24m2, v kateri je urejena kuhinja in soba, ter ogrevanje. Okolica hiše je urejena, posest je v celoti ograjena. Pred hišo je tlakovano dvorišče, ki omogoča parkiranje za 6 in več avtomobilov. Poslovni prostori so tudi z dokumentacijo urejeni in vam omogočajo hiter začetek ali pa nadaljevanje poslovne dejavnosti. Lahko pa se predelajo v stanovanje. Vredno ogleda in nakupa!
360.0 m²
549.000 €

Ljubljana mesto, Šiška, Gameljne

Ljubljana mesto, Šiška, Gameljne
Podroben opis Na robu mirnega naselja v Srednjih Gameljnah prodamo stanovanje v večstanovanjski hiši. Stanovanje obsega tri etaže in skupaj s kletjo meri 100 m2. V pritličju se nahaja stranišče, kuhinja z jedilnico in soba, v mansardi pa je ena velika soba. V stanovanju je lastna CK z ogrevanjem na olje. Pred vhodom v stanovanje je pokrita terasa, okoli hiše pa 188 m2 zemljišča, ki predstavlja lastno dvorišče s pokritim nadstreškom za avto in vrt. Hiša se nahaja na odprti in mirni lokaciji, v naravnem okolju. Za več informacij pokličite na številko 051/414-121 Primož.
13. 02. 17 14:25 nepremicnina.si
76.0 m²
121.000 €
opis Dvosobno stanovanje, novogradnja, Šiška – Celovški dvori V Celovških dvorih prodamo svetlo dvosobno stanovanje v zgornjem nadstandardnem nadstropju lamele. Stanovanje še ni bilo vseljeno. Stanovanje ima odlično JZ lego s pogledom na Rožnik in Ljubljanski grad. Površina stanovanja Stanovanje obsega 62 m2 površine, od tega je 10,7 m2 lože. Razporeditev Stanovanje obsega predprostor, dnevno sobo z kuhinjo in jedilnico, sobo ter kopalnico z WC – jem. Oprema Stanovanje se prodaja neopremljeno. Stanovanje še ni bilo vseljeno. Stanovanje ima talno gretje, konvektorje v obeh sobah, vgrajena je pametna regulacija ogrevanja, alu zunanje žaluzije – krpanke. Parkirno mesto / garaža Poleg stanovanja se prodajata še dva parkirna prostor v izmeri 14 m2. Cena za 1 PM je 7.000 EUR. Poleg tega se prodaja še shramba za 8.000 EUR. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – toplovod. Več o lokaciji Objekt se nahaja v neposredni bližini celotne infrastrukture (šola, vrtec, trgovine, pekarne, zdravstveni dom, banka, pošta, LPP, itd.). Dostop do obvoznice je enostaven in hiter. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen prosto.
21. 02. 17 15:01 nepremicnine.si21.com
62.0 m²
129.000 €

Ljubljana, Center

Ljubljana, Center
V centru mesta v popolnoma prenovljeni štiristanovanjski Vili Šmartinka, na odlični lokaciji blizu kliničnega centra prodamo svetlo in sodobno dizajnersko opremjeno trosobno stanovanje s pripadajočim parkirnim prostorom pred hišo. Stanovanje poleg estetike odlikuje odlična funkcionalna razporeditve prostorov ter zelo nizki obratovalni stroški ( ogrevanje, topla voda, elektrika). Primerno je za družino ali posameznike, ki potrbujejo udobje bivanja ali investitorje, ki bi stanovanje namenili oddaji. Zaradi bližine bolnišnic in zdravstvenih ustanov je primerna za osebe, ki so poslovno vezane na delo v zdravstvu oz. spremljajočih dejavnostih. Stanovanje sestavljajo velik vhodno komunikacijski prostor, dnevna soba s kuhinjo in jedilnico, spalnica, otroška soba in kopalnica s toaleto. Zaradi odlične izolacije in toplotne črpalke, je bivanje v stanovanju zelo prijetno. Poleg celotne zamenjane instalacije ponuja možnost kabelskega in internetnega priključka. ZK je urejena. Vseljivo je takoj po plačilu kupnine. Vabljeni, da nas obiščete v naših poslovnih prostorih, kjer vam lahko na virtualni platformi predstavimo celotno stanovanje in možnosti finančnega nakupa. V primeru, da ustreza vašim glavnim zahtevam se naknadno dogovorimo tudi za fizični ogled. Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca (2% + DDV) in kupca (2% + DDV).
21. 02. 17 15:02 c21.si
3 sobe
175.0 m²
280.000 €
Za Bežigradom prodamo meščansko vilo v treh etažah po cca. 100m2 z garažo v kletni etaži. Obnovljena je bila leta 1979. Obsega dnevni del v visokem pritličju, ki obsega kuhinjo z jedilnico, povezano z dnevnim prostorom z izhodom na balkon ter kopalnico V prvem nadstropju sta dve manjši ter dve večji spalnici in kopalnica. Hiša je lepo vzdrževana in primerna za eno ali dvodružinsko hišo. Na dvorišču se nahaja poslovni prostor v izmeri 35m2. Okoli hiše se razprostira negovan vrt, idealen za družino z več otroki. Vabljeni k ogledu!
429.0 m²
550.000 €
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Prodaja nepremičnine, Ljubljana
1 2 3 4 5 6