2 sobe
54.2 m²
135.000 €
21. 06. 17 15:24
opis Dvosobno stanovanje, 54,2 m2, v prvem nadstropju V objektu zgrajenem l. 1973 v Zgornji Šiški prodamo l. 2006 adaptirano dvosobno stanovanje, ki se nahaja v prvem od desetih nadstropij. V objektu je tudi dvigalo. Površina Stanovanje površine 54,2 m2 obsega 48 m2 bivalne površine, zastekljen balkon meri 3,7 m2 površina shrambe v kleti pa meri 2,5 m2. Razporeditev prostorov Stanovanje obsega predsobo, kopalnico, ločen wc, svetel dnevni prostor in kuhinjo z jedilnico ter izhodom na zastekljen balkon. V prostorni spalnici je dovolj prostora za garderobni del ali nišo za otroško posteljico. Stanovanje je obrnjeno proti vzhodu in gleda na park. Oprema in prenova Stanovanje je bilo obnovljeno l. 2006. Zamenjana so bila okna in vhodna vrata, zastekljen je bil balkon, zamenjani so bili radiatorji, delno so bile zamenjane oz. obnovljene talne obloge. Vgrajeno je bilo novo pohištvo, izdelano po meri, ki je odlično ohranjeno. V prodajno ceno je oprema vključena. Objekt v katerem se stanovanje nahaja je zelo lepo vzdrževan, v zadnjih letih je bila obnovljena streha in fasada s toplotnim ovojem, lansko leto je bil obnovljen vhod v objekt. Parkirno mesto Parkiranje je možno v okolici objekta, kjer je zadostno število parkirnih mest, v letošnjem letu se bo pakirišče zaprlo z zapornico in bo na voljo le stanovalcem. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – toplovod. Lokacija in infrastruktura Objekt se nahaja v neposredni bližini celotne infrastrukture (šola, vrtec, trgovina, pekarna, zdravstveni dom, banka, pošta, lekarna in postajališče ljubljanskega potniškega prometa). Dostop do obvoznice je enostaven in hiter, lahko dostopen je tudi center mesta. Dodatno Vpisano v ZK in bremen prosto. Vabljeni na ogled popolnoma obnovljenega stanovanja v mirni in zeleni okolici!
Več nepremicnine.si21.com
2 sobe
48.9 m²
145.000 €
16. 06. 17 14:23
opis V Savskem naselju (Majaronova ulica) je naprodaj 2 sobno stanovanje v velikosti 48,9m2 od tega 39,7m2 bivalne površine, 2 kleti in pa francoski balkon v velikosti 1m2 Nahaja se v 2/6 nadstropja vzdrževanega bloka, z dvigalom (letos je bila obnovljena streha) Obsega: hodnik, kopalnico z wc-jem, spalnico, dnevno sobo z jedilnim kotom, kuhinjo in francoski balkon Stanovanje je bilo letos popolnoma adaptirano (inštalacije, okna, vrata, kopalnica) in se prodaja opremljeno Nizki obratovalni stroški, (ogrevanje-toplovod) Parkiranje je možno neposredno pred blokom oz. v okolici IMATE NEPREMIČNINO,KI JO JE PRED NAKUPOM POTREBNO PRODATI? NUDIMO VAM CELOTNO STORITEV, VSE DO VSELITVE V NOV DOM PODARIMO VAM ENERGETSKO IZKAZNICO PRIMOŽ 040-605-571
Več nepremicnine.si21.com
57.7 m²
149.000 €
21. 06. 17 15:27
opis LJ-Vič, Dolgi most, dvoinpolsobno stanovanje, 57,70 m2 V lepo vzdrževanem dvonadstropnem vila bloku v Ljubljani na Viču, Dolgi most, prodamo svetlo in prijetno dvoinpolsobno mansardno stanovanje, zgrajeno l. 2003. Površina Stanovanje obsega skupno 57,70 m2, od tega 52,45 m2 bivalne površine in 5,25 m2 balkona. Stanovanju pripada še lastniško zunanje parkirišče pred objektom. Razporeditev in lega Stanovanje ima funkcionalno tlorisno razporeditev in obsega hodnik s predsobo, dnevni prostor z izhodom na balkon s kuhinjo in jedilnico, spalnico, manjšo dodatno sobo, shrambo in kopalnico. Lega – dnevni prostor je na zahodni strani, spalnica in soba na severni strani. Oprema in prenova Stavba je lepo vzdrževana. Stanovanje se prodaja popolnoma opremljeno in je zato vseljivo takoj brez večjih finančnih vložkov. Klimatizirano. Parkirno mesto / garaža Stanovanju pripada lastniško zunanje parkirno mesto, neposredno pred vhodom v objekt. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – plinovod. Lokacija in infrastruktura Stanovanje se nahaja v urejenem naselju vila blokov na Dolgem mostu. V bližini je narava in veliko zelenih površin ter možnosti rekreacije, kar omogoča prijetno družinsko bivanje.V okolju je vsa infrastruktura (trgovine, šola, vrtec, LPP…), dostop do obvoznice je enostaven in hiter. Dodatno Vpisano v ZK, prosto bremen. Vabljeni na ogled!
Več nepremicnine.si21.com
451.79 m²
2.450.000 €
Danes ob 05:23
opis Posredujemo pri prodaji samostojne hiše. Arhitekturni dosežek priznanega arhitekturnega biroja je v zadnjih letih deležen velike pozornosti tujih in domačih strokovnih medijev. Hišo odlikuje premišljena umestitev v prostor mirne soseske Rožne doline, ki omogoča popolno zasebnost bivanja ob hkratnem zlitju z okoliškim zelenjem in premišljenimi pogledi na Rožnik, Krim in Ljubljanski grad. Sistem teras, atrijev, bazena, savne in premišljeno razporejenih prostorov z ogromnimi steklenimi površinami omogoča realizacijo različnih zahtev zahtevne družine tako zunaj kot znotraj. Hišo obkrožajo bambusi brez trave, tako da zahteva minimalno ukvarjanje in maksimalni užitek v zelenju. Objekt grejejo in hladijo inteligentno povezani, prek mobilnih naprav dostopni sistemi za prezračevanje, ogrevanje in krmiljenje vseh drugih sistemov hiše, ki ob najvišjem klimatskem ugodju zagotavljajo ugodne stroške za energijo. Hiša je varovana prek dvojnega sistema. Garaža omogoča parkiranje dveh avtomobilov, koles, motorja. Več informacij lahko dobite na podlagi interesa sporočenega na *** ali na: 041/ 610 419 Zoran Stojmenović. Ponudbeni pogoj prodajalca : Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame obveznost plačila v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV. SPOŠTOVANI, OBIŠČITE NAŠO NOVO SPLETNO STRAN. Izdelali smo jo izključno za vas, kjer vam lahko ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.
Več nepremicnine.si21.com
207.3 m²
360.000 €
Včeraj ob 16:42
opis ATRIJSKA, samostojna, svetla in delno opremljena hiša se nahaja v urejenem predelu mesta z vso infrastrukturo v neposredni bližini (šole, vrtec, mestni avtobus, ...). Hiša ima dve etaži, izredno negovan atrij, vrtno lopo ter s sledečim razporedem prostorov: 4 sobe, kopalnica, predprostor, dnevna soba povezana z jedilnico ter kuhinjo, sanitarije 2 x shramba, pralnica, savna, ter garaži, Hiša se ogrevanje na mestni plin. Hiša je bila delno prenovljena in sicer panoramska okna v dnevni sobi leta 2011, tako kot izolacija nad dnevno sobo ter konvektor ob panoramskih oknih. Kritina 2007 leta. Parkiranje možno za več vozil ter v dveh garažah. Vseljivo predvidoma v dveh mesecih od podpisa pogodbe. Vredno ogleda! POGOJ NAKUPA: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV. Atrium, independent, bright and partly furnished house is located in a part of town with all facilities in the immediate vicinity (schools, kindergarten, bus, ...). The house has two floors, very groomed courtyard, garden shed and with the following Layout: 4 bedrooms, bathroom, hall, living room with dining room and kitchen, toilet, 2 x storage room, laundry, sauna and garage The house is heating on city gas. The house was partially restored through panoramic windows in the living room in 2011 so as insulation above the living room and the convector with panoramic windows. Decking in 2007. Parking possible for several vehicles and two garages. Available is expected within two months of signing the contract. Worth seeing! Conditions of purchase: the cost of fees for the service intervention is divided in such a way that the customer pays a commission of 2% + VAT.
Več nepremicnine.si21.com

Ljubljana mesto, Bežigrad

Ljubljana mesto, Bežigrad
31.0 m²
60.000 €
19. 06. 17 19:36
Podroben opis V poslovni stavbi WTC na Dunajski cesti prodamo poslovni prostor v izmeri 31 m2. Poslovni prostor - pisarna se nahaja v 7.nadstropju. Možnost parkiranja je pred stavbo in pod stavbo v garažni hiši. Za prostor je izdelana energetska izkaznica. Poslovni prostor je namenjen mirni dejavnosti (pisarna ali prostor za storitve). Prostor je svetel, dobro vzdrževan in klimatiziran. Mesečni stroški znašajo cca 100 eur. Lastništvo je vpisano v ZK. Prevzem nepremičnine je možen takoj. Za več informacij ali ogled pokličite na gsm 040 / 555 – 832, Tina. Posebni pogoj prodajalca: provizijo za posredovanje v višini 4% (+DDV) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV).
Več nepremicnina.si
156.0 m²
337.000 €
18. 06. 17 07:18
opis Hiša dvojček, 156 m2, v treh etažah V prijetnem naselju novih hiš v Dravljah, v bližini vse potrebne infrastrukture prodamo hišo dvojček, zgrajen leta 2000. Hiša se nahaja na zemljišču v velikosti 241 m2. Površina hiše / zemljišča Hiša je sestavljena iz treh etaž (K+P+1), obsega 156 m2 bivalne površine. Hiši pripada zemljišče v velikosti 241 m2. Razporeditev in lega Hiša obsega 3 etaže (K+P+1): pritličje: predsoba, Garderoba, bivalni prostor z jedilnico in izhodom na vrt, galerija (višina stropa cca 5,5 m), kuhinja, dnevni WC z pisoarjem in umivalnikom. nadstropje: galerija, spalnica 1, spalnica 2, spalnica 3, nočni WC z bidejem, pisoarjem in umivalnikom, kopalnica z dvema umivalnikoma in tušem, savna. klet: utility (pralnica in likalnica), shramba. Oprema in prenova Hiša je klasične gradnje z opeko in moderno izolacijo fasade, okna in vrata PVC z energijskimi odbojnimi stekli TERMO-STOPSOL, rolete PVC - v galeriji z elektro pogonom (6x). Klima naprava se nahaja v bivalnem prostoru v pritličju in glavni spalnici. Hiša ima biometrično odklepanje vrat (na prstni odtis) in osebni vhod na pripadajoče in ograjeno dvorišče. Dvoriščna kovinska drsna vrata na eleketro pogon in odpiranje z daljinskim upravljavcem. Lokacija in infrastruktura V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (bližina LPP, Pošta, Lekarna, Zdravstveni dom, Trgovine, več vrtcev in šol, Fitness, Bowling, bližina sprehajalnih poti v naravi, bližina in hiter dostop do/na in iz mestne avtocestne obvoznice. Parkirno mesto / garaža Parkiranje na pripadajoči ograjeni parceli oz. dvorišču za 3 do 5 osebnih vozil. Možnost postavitve nadstreška ali garaže za dve osebni vozili. Priključki in ogrevanje Talno gretje in radiatorji v vseh bivalnih prostorih. Energent je mestni plin. Lastni plinski priključek in plinska peč za ogrevanje in pripravo tople vode (Vaillant). Internet: Telemach, T2 in Telekom. Pravno stanje Vpisano v ZK.
Več nepremicnine.si21.com
163.7 m²
319.000 €
19. 06. 17 12:29
Opis V Trnovem, na odlični lokaciji - v neposredni bližini trgovine, banke, pošte, postajališča LPP, kakovostne osnovne šole - in hkrati v bližini obvoznice prodamo dvojčka etažnosti P+2+M s pripadajočo parcelo. Razporeditev - P: hodnik, 3 pisarne, shramba; 1. nad: kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom ter izhodom na dva balkona, wc, kabinet; 2. nad: 2 spalnici, kabinet, garderobna soba, kopalnica; M: preko polkrožnih stopnic dostop do spalnice in kopalnice (oboje z znižanim stropom) v skupni izmeri 17m2 (ni všteto v osnovni kvadraturi). Hiša je svetla in funkcionalno razporejena; primerna npr. za večjo družino ter za delo od doma. Streha je bila obnovljena leta 2001; ostala obnova je bila leta 2005 (strojne inštalacije, kopalnice, kuhinja, delno okna). VREDNA OGLEDA. ZK urejena. Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv Terasa Parkiranje zagotovljeno Elektrika Vodovod Kanalizacija Plin Telefon Televizija Klima 1970
Več dodoma.si
102.95 m²
364.470 €
16. 06. 17 19:52
opis Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju. Bruto notranje bivalne površine je 107,6 m2. Neto notranje površine z upoštevanjem vseh faktorjev je 102,95 m2 Stanovanju pripada tudi loža v velikosti 6,3 m2. V ceno sta všeteta tudi dva parkirna mesta v garaži pod objektom in zidana shramba velikosti 3,0 m2 Kvadratura stanovanja: Dnevna soba s kuhinjo in jedilnico: 34,7 m2 Kabinet pri dnevni sobi: 10,4 m2 Spalnica: 15,9 m2 Otroška soba: 15,6 m2 Kopalnica: 8,2 m2 WC: 3,2 m2 Hodnik: 10,3 m2 Odprta loža: 6,3 m2 Shramba 3,0 m2 Št. parkirnih mest: 2 Na privlačni lokaciji v Dravljah stojijo štiri nadstandardne stanovanjske vile, zasnovane za peščico tistih, ki si želijo višji standard kvalitete bivanja. Čiste linije, minimalističen stil, moderna zasnova, zaprta soseska, dvigalo, ki vas pripelje direktno v vaše stanovanje, je le nekaj lastnosti ki vas bodo očarale. Gradnja temelji na kakovostnih materialih ter vseh prednostih, ki jih prinaša nizkoenergijska gradnja. Stanovanja bodo merila od 66,98 m2 pa vse do 141,78 m2 bivalne površine in imajo vsa atrij, teraso ali ložo, ki povezuje notranje bivalne prostore z naravo. Soseska štirih modernih vil, bo ograjena in dostopna samo stanovalcem. Pod vilami bo podzemna garaža z dvigali do stanovanj. Vsakemu stanovanju pripadata dve parkirni mesti in shramba. Soseska bo imela tudi lastno travnato površino za spročanje in igrišče za otroke. Lokacija je edinstvena saj vam omogoča hiter dostop do obvoznice kakor tudi do centra mesta. V bližini je mnogo možnosti za rekreacijo ( Toško čelo, Koseški bajer, PST, travnate in gozdnate površine). V okolici je vsa potrebna infrastruktura za udoben in brezskrben vsakdanjik (LPP, trgovine, banka, šola, vrtec ..) Vile so v fazi gradnje. Predviden zaključek gradnje je November 2017. Za dodatne informacije ali za organiziran ogled nas kontaktirajte. Prednosti nakupa - Odlična lokacija, v okolici vsa javne infrastruktura ( vrtec, šola, LPP, trgovina...) neposredna bližina centra mesta in obvoznice, dobra izhodišča za izlete v naravo (Koseški bajer, PST, ), - Kakovostni, sodobni in trajni vgrajeni materiali, nizkoenergijska gradnja, aluminjasta okna s trisoljno zasteklitvijo, dvigalo, možnost sodelovanja pri izbiri materialov, masivna protivlomna vhodna vrata z večtočkovnim zaklepanjem, kakovostna sanitarna oprema visoki stropovi - Manjši vila bloki Visok standard bivanjske kulture (samo 11 stanovanjskih enot), Režim lastniških parkirnih mest v garaži pod objektom, Vsa stanovanja imajo nadpovprečno velike zunanje površine (loža, balkon, terasa, atrij), Moderna in sodobna arhitektura, Obračunavanje stroškov glede na dejansko porabo opis Na privlačni lokaciji v Dravljah stojijo štiri nadstandardne stanovanjske vile, zasnovane za peščico tistih, ki si želijo višjega standarda bivanja. Čiste linije, minimalističen stil, moderna zasnova, zaprta soseska, dvigalo, ki vas pripelje direktno v vaše stanovanje, predstavlja le nekaj lastnosti, ki vas lahko očarajo. Gradnja temelji na kvalitetnih materialih ter vseh prednostih, ki jih prinaša energetska učinkovitost. Stanovanja merijo od 66,98 m2 pa vse do 141,78 m2 bivalne površine in imajo vsa atrij, teraso ali ložo, ki povezuje notranje bivalne prostore z naravo. Soseska štirih modernih vil, bo ograjena in dostopna samo stanovalcem. Pod vilami je podzemna garaža z dvigali do stanovanj. Vsakemu stanovanju pripadata dve parkirni mesti in shramba. Soseska bo imela tudi lastno travnato površino za sproščanje in igrišče za otroke. Lokacija je edinstvena saj vam omogoča hiter dostop do obvoznice, kakor tudi do centra mesta. V bližini je mnogo možnosti za rekreacijo (Toško čelo, Koseški bajer, PST, travnate in gozdnate površine). V okolici je vsa potrebna infrastruktura za udoben in brezskrben vsakdanjik (LPP, trgovine, banka, šola, vrtec, ...) Vile so v fazi gradnje. Predviden zaključek gradnje je v novembru 2017. Za dodatne informacije ali organiziran ogled nas prosim kontaktirajte. Prednosti nakupa: - Odlična lokacija, v okolici vsa javne infrastruktura (vrtec, šola, LPP, trgovina, ...), neposredna bližina centra mesta in obvoznice, dobra izhodišča za izlete v naravo (Koseški bajer, PST, ...). - Kakovostni, sodobni in trajni vgrajeni materiali, nizkoenergijska gradnja, aluminjasta okna s troslojno zasteklitvijo, dvigalo, možnost sodelovanja pri izbiri zaključnih materialov (parket, keramika), masivna protivlomna vhodna vrata z večtočkovnim zaklepanjem, kakovostna sanitarna oprema, visoki stropovi. - Manjši vila bloki , visok standard bivanjske kulture (samo 11 stanovanjskih enot), režim lastniških parkirnih mest v garaži pod objektom, vsa stanovanja imajo nadpovprečno velike zunanje površine (loža, balkon, terasa, atrij), moderna in sodobna arhitektura, obračunavanje stroškov glede na dejansko porabo.
Več nepremicnine.si21.com
1 sobi
30.7 m²
105.000 €
19. 06. 17 12:35
Opis Na odlični lokaciji na Prulah, v bližini Špice, prodamo 2012 obnovljeno enosobno stanovanje. Stanovanje obsega hodnik, kopalnico, kuhinjo in sobo v skupni izmeri 28,30 m2 ter kletno shrambo v izmeri 2,40 m2. Ogrevanje prostorov in vode je individualno (lastna plinska peč - mestni plin). V objektu ni dvigala. Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je delitev stroškov posredovanja na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv. 1964
Več dodoma.si
380.000 €
17. 06. 17 05:22
opis Prodamo svetlo zemljišče z izjemnim razgledom na Ljubljano in okolico. Zemljišče je kmetijsko s pridobljenim gradbenim dovoljenjem za spremembo namembnosti obstoječe počitniške hiše v stanovanjski objekt. Parcela je izjemno svetla in leži ob gozdu, slabih 10 min od Ljubljanske obvoznice. Obstoječ objekt je priključen na električno omrežje, vodovodnega omrežja še ni, se pa pričakuje priključitev v bližnji prihodnosti. ZK bremen prosto. Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV. For sale bright plot with stunning view of Ljubljana. Plot has building permission for transforming the current cottage to residential building. It\'s very bright, situated by the forrest, only 10 minutes from Ljubljana motorway. The existing facility is connected to the electricity network. Water supply network is expected to be built in the near future. Free from encumbrances. Conditions of purchase: the cost of fees for the service mediation shall be divided in such a way, that a buyer pays a commission of 2% + VAT.
Več nepremicnine.si21.com
4 sob
119.8 m²
449.229 €
16. 06. 17 19:52
opis Stanovanje se nahaja v mansardi. Bruto notranje bivalne površine je 128,2 m2. Neto notranje površine z upoštevanjem vseh faktorjev je 115,3 m2 Stanovanju pripada tudi odprta loža velikosti 11,8 m2 V ceno sta všeteta tudi dva parkirna mesta v garaži pod objektom in zidana shramba velikosti 5,0 m2 SI PREDSTAVLJATE, DA PRISLONITE SVOJO KARTICO V DVIGALU IN VAS TA POPELJE DIREKTNO V VAŠE STANOVANJE ? TA LUKSUZ BO OMOGOČEN LASTNIKOM VRHNJEGA STANOVANJA. Kvadratura stanovanja: Dnevna soba s kuhinjo in jedilnico: 38,3 m2 Spalnica pri garderobi: 12,7 m2 Otroška soba 1: 10,1 m2 Otroška soba 2: 10,1 m2 Kopalnica: 8,4 m2 WC: 5,4 m2 Shramba v stanovanju: 4,2 m2 Hodnik: 12,8 m2 Graderoba: 4,9 m2 Odprta loža: 11,8 m2 Shramba: 5 m2 Št. parkirnih mest: 2 Na privlačni lokaciji v Dravljah stojijo štiri nadstandardne stanovanjske vile, zasnovane za peščico tistih, ki si želijo višji standard kvalitete bivanja. Čiste linije, minimalističen stil, moderna zasnova, zaprta soseska, dvigalo, ki vas pripelje direktno v vaše stanovanje, je le nekaj lastnosti ki vas bodo očarale. Gradnja temelji na kakovostnih materialih ter vseh prednostih, ki jih prinaša nizkoenergijska gradnja. Stanovanja bodo merila od 66,98 m2 pa vse do 141,78 m2 bivalne površine in imajo vsa atrij, teraso ali ložo, ki povezuje notranje bivalne prostore z naravo. Soseska štirih modernih vil, bo ograjena in dostopna samo stanovalcem. Pod vilami bo podzemna garaža z dvigali do stanovanj. Vsakemu stanovanju pripadata dve parkirni mesti in shramba. Soseska bo imela tudi lastno travnato površino za spročanje in igrišče za otroke. Lokacija je edinstvena saj vam omogoča hiter dostop do obvoznice kakor tudi do centra mesta. V bližini je mnogo možnosti za rekreacijo ( Toško čelo, Koseški bajer, PST, travnate in gozdnate površine). V okolici je vsa potrebna infrastruktura za udoben in brezskrben vsakdanjik (LPP, trgovine, banka, šola, vrtec ..) Vile so v fazi gradnje. Predviden zaključek gradnje je November 2017. Za dodatne informacije ali za organiziran ogled nas kontaktirajte. Prednosti nakupa - Odlična lokacija, v okolici vsa javne infrastruktura ( vrtec, šola, LPP, trgovina...) neposredna bližina centra mesta in obvoznice, dobra izhodišča za izlete v naravo (Koseški bajer, PST, ), - Kakovostni, sodobni in trajni vgrajeni materiali, nizkoenergijska gradnja, aluminjasta okna s trisoljno zasteklitvijo, dvigalo, možnost sodelovanja pri izbiri materialov, masivna protivlomna vhodna vrata z večtočkovnim zaklepanjem, kakovostna sanitarna oprema visoki stropovi - Manjši vila bloki Visok standard bivanjske kulture (samo 11 stanovanjskih enot), Režim lastniških parkirnih mest v garaži pod objektom, Vsa stanovanja imajo nadpovprečno velike zunanje površine (loža, balkon, terasa, atrij), Moderna in sodobna arhitektura, Obračunavanje stroškov glede na dejansko porabo opis Na privlačni lokaciji v Dravljah stojijo štiri nadstandardne stanovanjske vile, zasnovane za peščico tistih, ki si želijo višjega standarda bivanja. Čiste linije, minimalističen stil, moderna zasnova, zaprta soseska, dvigalo, ki vas pripelje direktno v vaše stanovanje, predstavlja le nekaj lastnosti, ki vas lahko očarajo. Gradnja temelji na kvalitetnih materialih ter vseh prednostih, ki jih prinaša energetska učinkovitost. Stanovanja merijo od 66,98 m2 pa vse do 141,78 m2 bivalne površine in imajo vsa atrij, teraso ali ložo, ki povezuje notranje bivalne prostore z naravo. Soseska štirih modernih vil, bo ograjena in dostopna samo stanovalcem. Pod vilami je podzemna garaža z dvigali do stanovanj. Vsakemu stanovanju pripadata dve parkirni mesti in shramba. Soseska bo imela tudi lastno travnato površino za sproščanje in igrišče za otroke. Lokacija je edinstvena saj vam omogoča hiter dostop do obvoznice, kakor tudi do centra mesta. V bližini je mnogo možnosti za rekreacijo (Toško čelo, Koseški bajer, PST, travnate in gozdnate površine). V okolici je vsa potrebna infrastruktura za udoben in brezskrben vsakdanjik (LPP, trgovine, banka, šola, vrtec, ...) Vile so v fazi gradnje. Predviden zaključek gradnje je v novembru 2017. Za dodatne informacije ali organiziran ogled nas prosim kontaktirajte. Prednosti nakupa: - Odlična lokacija, v okolici vsa javne infrastruktura (vrtec, šola, LPP, trgovina, ...), neposredna bližina centra mesta in obvoznice, dobra izhodišča za izlete v naravo (Koseški bajer, PST, ...). - Kakovostni, sodobni in trajni vgrajeni materiali, nizkoenergijska gradnja, aluminjasta okna s troslojno zasteklitvijo, dvigalo, možnost sodelovanja pri izbiri zaključnih materialov (parket, keramika), masivna protivlomna vhodna vrata z večtočkovnim zaklepanjem, kakovostna sanitarna oprema, visoki stropovi. - Manjši vila bloki , visok standard bivanjske kulture (samo 11 stanovanjskih enot), režim lastniških parkirnih mest v garaži pod objektom, vsa stanovanja imajo nadpovprečno velike zunanje površine (loža, balkon, terasa, atrij), moderna in sodobna arhitektura, obračunavanje stroškov glede na dejansko porabo.
Več nepremicnine.si21.com
2 sobe
30.5 m²
75.000 €
19. 06. 17 12:43
Opis Na mirni in zeleni lokaciji prodamo manjše 2-sobno stanovanje v izmeri 30,50m2 v večstanovanjski hiši letnik 1965. Razporeditev prostorov: kuhinja z jedilnico, kopalnica ter dva ločena prostora (zaradi potreb oba pretvorjena v spalnici). Stanovanje se nahaja v visokem pritličju, prodaja se delno opremljeno, ogrevanje na elektriko. Klet in parkirno mesto v uporabi. Pogoj nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4% + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv. Kletna shramba Elektrika Vodovod Kanalizacija 1965
Več dodoma.si
3 sob
222.1 m²
280.000 €
19. 06. 17 16:53
opis V urejeni večstanovanjski hiši, zgrajeni leta 2000 prodamo izredno lepo 3 sobno stanovanje. Stanovanje samo, meri 103,3 m2, atrija skupaj 118 m2; atrij za hišo 87m2, sprednji atrij pa 31,8 m2. Hiša se nahaja v bližini vse infrastrukture. Stanovanje je zelo funkcionalno in svetlo. Sestoji iz kuhinje, jedilnice in dnevne sobe, sobe, zakonske spalnice in kopalnice. Iz dnevne sobe in jedilnice je izhod na urejeno, tlakovano teraso. Talna obloga je visoko kvalitetna keramika, ogrevanje je na zemeljski plin. Stanovanju pripada shramba v izmeri 8 m2, garaža v izmeri 31,8 m2 in parkirni prostor ob stavbi v izmeri 29 m2. Vpisano v ZK in bremen prosto. Stanovanje bo vseljivo konec leta 2017. Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% od dogovorjene cene.
Več nepremicnine.si21.com
39.5 m²
89.900 €
21. 06. 17 13:52
opis Enoinpolsobno stanovanje v centru mesta, 39.5 m2, v prvem nadstropju Na Poljanskem nasipu, v objektu zgrajenem l. 1856, prodamo enoinpolsobno stanovanje, ki se nahaja v prvem od dveh nadstropij. V objektu ni dvigala. Površina Stanovanje površine 39,5 m2 obsega 34,5 m2 bivalne površine, shramba ob stanovanju meri 2 m2, drvarnica v kleti pa 3,5m2. Razporeditev prostorov Izredno funkcionalno svetlo stanovanje obsega predsobo, kopalnico s tušem, jedilnico, kuhinjo v niši ter prostorno dnevno sobo s spalnico v galeriji in pogledom na Ljubljanico. Oprema in prenova Stanovanje je bilo delno obnovljeno l. 2014, prodaja se popolnoma opremljeno. Parkiranje Parkiranje je možno v okolici objekta, kjer je zadostno število parkirnih mest. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – toplovod. Lokacija Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini, Univerzitetni klinični center je v neposredni bližini. ljubljanska tržnica je oddaljena deset minut hoda. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen prosto. Izkoristite redko priložnost za ogled izredno funkcionalno razporejenega stanovanja. Vabljeni na ogled!
Več nepremicnine.si21.com
3 sob
88.05 m²
349.269 €
15. 06. 17 19:49
opis Stanovanje se nahaja v mansardi. Bruto notranje bivalne površine je 98,1 m2. Neto notranje površine z upoštevanjem vseh faktorjev je 88,05 m2 Stanovanju pripada tudi odprta loža velikosti 6 m2 V ceno sta všeteta tudi dva parkirna mesta v garaži pod objektom in zidana shramba velikosti 5,1 m2 SI PREDSTAVLJATE, DA PRISLONITE SVOJO KARTICO V DVIGALU IN VAS TA POPELJE DIREKTNO V VAŠE STANOVANJE ? TA LUKSUZ BO OMOGOČEN LASTNIKOM VRHNJEGA STANOVANJA. Kvadratura stanovanja: Dnevna soba s kuhinjo in jedilnico: 30,8 m2 Spalnica: 15,7 m2 Otroška soba 1: 16,4 m2 Kopalnica: 7,6 m2 WC: 3,1 m2 Hodnik: 8,9 m2 Shramba 5,1 m2 Odprta loža: 6 m2 Predprostor pri dvigalu: 4,5 m2 Št. parkirnih mest: 2 Na privlačni lokaciji v Dravljah stojijo štiri nadstandardne stanovanjske vile, zasnovane za peščico tistih, ki si želijo višji standard kvalitete bivanja. Čiste linije, minimalističen stil, moderna zasnova, zaprta soseska, dvigalo, ki vas pripelje direktno v vaše stanovanje, je le nekaj lastnosti ki vas bodo očarale. Gradnja temelji na kakovostnih materialih ter vseh prednostih, ki jih prinaša nizkoenergijska gradnja. Stanovanja bodo merila od 66,98 m2 pa vse do 141,78 m2 bivalne površine in imajo vsa atrij, teraso ali ložo, ki povezuje notranje bivalne prostore z naravo. Soseska štirih modernih vil, bo ograjena in dostopna samo stanovalcem. Pod vilami bo podzemna garaža z dvigali do stanovanj. Vsakemu stanovanju pripadata dve parkirni mesti in shramba. Soseska bo imela tudi lastno travnato površino za spročanje in igrišče za otroke. Lokacija je edinstvena saj vam omogoča hiter dostop do obvoznice kakor tudi do centra mesta. V bližini je mnogo možnosti za rekreacijo ( Toško čelo, Koseški bajer, PST, travnate in gozdnate površine). V okolici je vsa potrebna infrastruktura za udoben in brezskrben vsakdanjik (LPP, trgovine, banka, šola, vrtec ..) Vile so v fazi gradnje. Predviden zaključek gradnje je November 2017. Za dodatne informacije ali za organiziran ogled nas kontaktirajte. Prednosti nakupa - Odlična lokacija, v okolici vsa javne infrastruktura ( vrtec, šola, LPP, trgovina...) neposredna bližina centra mesta in obvoznice, dobra izhodišča za izlete v naravo (Koseški bajer, PST, ), - Kakovostni, sodobni in trajni vgrajeni materiali, nizkoenergijska gradnja, aluminjasta okna s trisoljno zasteklitvijo, dvigalo, možnost sodelovanja pri izbiri materialov, masivna protivlomna vhodna vrata z večtočkovnim zaklepanjem, kakovostna sanitarna oprema visoki stropovi - Manjši vila bloki Visok standard bivanjske kulture (samo 11 stanovanjskih enot), Režim lastniških parkirnih mest v garaži pod objektom, Vsa stanovanja imajo nadpovprečno velike zunanje površine (loža, balkon, terasa, atrij), Moderna in sodobna arhitektura, Obračunavanje stroškov glede na dejansko porabo opis Na privlačni lokaciji v Dravljah stojijo štiri nadstandardne stanovanjske vile, zasnovane za peščico tistih, ki si želijo višjega standarda bivanja. Čiste linije, minimalističen stil, moderna zasnova, zaprta soseska, dvigalo, ki vas pripelje direktno v vaše stanovanje, predstavlja le nekaj lastnosti, ki vas lahko očarajo. Gradnja temelji na kvalitetnih materialih ter vseh prednostih, ki jih prinaša energetska učinkovitost. Stanovanja merijo od 66,98 m2 pa vse do 141,78 m2 bivalne površine in imajo vsa atrij, teraso ali ložo, ki povezuje notranje bivalne prostore z naravo. Soseska štirih modernih vil, bo ograjena in dostopna samo stanovalcem. Pod vilami je podzemna garaža z dvigali do stanovanj. Vsakemu stanovanju pripadata dve parkirni mesti in shramba. Soseska bo imela tudi lastno travnato površino za sproščanje in igrišče za otroke. Lokacija je edinstvena saj vam omogoča hiter dostop do obvoznice, kakor tudi do centra mesta. V bližini je mnogo možnosti za rekreacijo (Toško čelo, Koseški bajer, PST, travnate in gozdnate površine). V okolici je vsa potrebna infrastruktura za udoben in brezskrben vsakdanjik (LPP, trgovine, banka, šola, vrtec, ...) Vile so v fazi gradnje. Predviden zaključek gradnje je v novembru 2017. Za dodatne informacije ali organiziran ogled nas prosim kontaktirajte. Prednosti nakupa: - Odlična lokacija, v okolici vsa javne infrastruktura (vrtec, šola, LPP, trgovina, ...), neposredna bližina centra mesta in obvoznice, dobra izhodišča za izlete v naravo (Koseški bajer, PST, ...). - Kakovostni, sodobni in trajni vgrajeni materiali, nizkoenergijska gradnja, aluminjasta okna s troslojno zasteklitvijo, dvigalo, možnost sodelovanja pri izbiri zaključnih materialov (parket, keramika), masivna protivlomna vhodna vrata z večtočkovnim zaklepanjem, kakovostna sanitarna oprema, visoki stropovi. - Manjši vila bloki , visok standard bivanjske kulture (samo 11 stanovanjskih enot), režim lastniških parkirnih mest v garaži pod objektom, vsa stanovanja imajo nadpovprečno velike zunanje površine (loža, balkon, terasa, atrij), moderna in sodobna arhitektura, obračunavanje stroškov glede na dejansko porabo.
Več nepremicnine.si21.com
1 sobi
34.8 m²
104.000 €
16. 06. 17 17:24
opis Ljubljana Bežigrad, enosobno stanovanje, 34,80 m2 Na lepi in mirni lokaciji v Bežigradu prodamo enosobno stanovanje, zgrajeno l.1965, delno adaptirano l.2016, ki se nahaja v 3. nadstropju. Površina Stanovanje obsega skupno 34,80 m2, od tega 32,10 m2 bivalne površine in 2,70 m2 kleti. Razporeditev in lega Stanovanje ima funkcionalno tlorisno razporeditev in obsega predsobo, kopalnico, kuhinjo z jedilnico in sobo. Vzhodna lega. Oprema in prenova Stavba je zelo dobro vzdrževana in je bila v letu 2016 energetsko prenovljena (fasada z izolacijo). Stanovanje je delno prenovljeno – prenove sta potrebna še kuhinja in kopalnica, oboje je sicer tudi v trenutnem stanju funkcionalno. Stanovanje se nahaja v 3. nadstropju – v stavbi ni dvigala. Parkirno mesto / garaža Parkiranje je urejeno na parkirišču za zapornico pred stavbo, kjer je zadostno število parkirnih mest. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – toplarna. Lokacija in infrastruktura Stanovanje se nahaja v mirnem stanovanjskem okolju. V bližini je vsa infrastruktura, ki omogoča udobno in prijetno bivanje (trgovine, šola, vrtec, LPP…). Dostop do obvoznice je enostaven in hiter. Dodatno Vpisano v ZK, prosto bremen. Vabljeni na ogled!
Več nepremicnine.si21.com
80.1 m²
165.000 €
17. 06. 17 05:22
opis Prodamo svetle, razgibane in obnovljene pisarne na super lokaciji. Prostori se nahajajo v urejeni poslovni stavbi z receptorjem in dvigalom. Prostori predstavljajo zaključeno celoto, ki obsega sprejemnico, sejno sobo in 4 ločene pisarne. Prostori so centralno ogrevani, hlajenje z klimatsko napravo, opremljeni z vsemi potrebnimi priključki. Prostorom pripada tudi souporaba sanitarij in enojno parkirno mesto, najem dodatnih parkirnih mest v bližini. Dovolj brezplačnih parkirnih mest je v okolici stavbe. Obratovalni stroški letni cca 250eur. Brez bremen, vabljeni k ogledu! Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.
Več nepremicnine.si21.com
65.0 m²
97.500 €
Včeraj ob 01:17
Prodamo klimatizirane poslovne prostore z vsemi priključki v izmeri 65 m2. Poslovna stavba ima dvigalo, recepcijo in varovanje. Odlična lega, cca 1 km do obvoznice, v bližini je vsa potrebna infrastruktura LPP, banka, pošta, lekarna. Poslovni prostor izpolnjuje pogoje za medicinsko dejavnost. Merjena energetska izkaznica: dovedena energija 381 kWh/m2a, primarna energija za delovanje stavbe 791 kWh/m2a. klima radiatorsko ogrevanje ISDN optika kabelska televizija kabelski internet dvigalo
Več sonce-nepremicnine.si
2 sobe
52.0 m²
114.500 €
18. 06. 17 17:22
opis Razgledno dvosobno stanovanje, 52 m2, v četrtem nadstropju V stanovanjski stavbi zgrajeni l. 1962 na Toplarniški ulici v Mostah prodamo dvosobno stanovanje, ki se nahaja v gornjem, četrtem nadstropju. Stavba ni opremljena z dvigalom. Površina Stanovanje površine 52 m2 obsega 45,8 m2 bivalne površine, balkon meri 2 m2, stanovanju pripadata dve shrambi v kleti površin 2,7 m2 in 1,5 m2. Razporeditev prostorov Stanovanje obsega opremljeno predsobo, svetel udoben dnevni prostor z izhodom na balkon, opremljeno kuhinjo ter svetlo, prostorno sobo. V kopalnici s kadjo je dovolj prostora za pralni stroj. Dnevni prostor z izhodom na balkon je obrnjen proti zahodu, odlikuje ga odprt razgled. Oprema in prenova Izredno svetlo stanovanje je bilo l. 2017 prebeljeno, brušen in polakiran je bil tudi parket. V zadnjih letih so bila vgrajena protivlomna vhodna vrata, zamenjana so bila vsa okna. Objekt v katerem se stanovanje nahaja, je skrbno vzdrževan. Parkiranje Parkiranje je možno v okolici objekta, kjer je zadostno število parkirnih mest. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – toplovod. Lokacija Objekt se nahaja v neposredni bližini celotne infrastrukture (šola, vrtec, trgovina, banka, pošta, LPP, itd.). Odlična lokacija nudi hiter dostop do nakupovalnega središča BTC kot tudi do centra mesta, dostop do obvoznice je enostaven in hiter. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen prosto. Vabljeni na ogled udobnega stanovanja z nizkimi stroški uporabe!
Več nepremicnine.si21.com
340.0 m²
395.000 €
19. 06. 17 12:29
Opis Na mirni lokaciji na Rudniku v Ljubljani, na obronkih Golovca, prodamo samostojno hišo. Hiša je bila zgrajena 1996 in je etažnosti K+P+N+M. Skupna površina hiše je 340 m2, od tega je izdelane oziroma uporabne površine 130 m2. Velikost parcele je 391m2. Do centra mesta je 5 minut z avtomobilom, prav tako do nakupovalnega središča Rudnik, do Dolenjske ceste in mestnega avtobusa pa 5 minut peš. Energetska izkaznica v izdelavi. Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je delitev stroškov posredovanja na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv. Balkon Kletna shramba Elektrika Vodovod Kanalizacija Telefon 1996
Več dodoma.si
36.9 m²
59.000 €
15. 06. 17 14:26
opis Na Novih Poljanah prodamo lokal z izložbo v izmeri 36.9m2. Lokal se nahaj v stavbi letnik 2000, fasada je bila prenovljena l. 2005, stavba je lepo urejena, z upravnikom, ogrevanje je na toplarno. Osrednji prostor (29,4m2) je predeljen na dva dela, vmesna stena ni nosilna in se jo lahko odstrani. Manjši predprostor pred sanitarijami meri 3,7m2, prostor za sanitarije meri prav tako 3,7m2 (wc in umivalnik). Talne obloge so keramika, stropi so visoki 2,7m. Prostor se lahko uporablja za pisarniško ali drugo storitveno dejavnost. Parkiranje za stranke je urejeno pred stavbo (parkomat), za lastnika obstaja možnost pridobitve dovolinice. Pokličite za ogled in več informacij! Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV. In Nove Poljane a business premise measuring 36.9 sqm. The premise is located in a building, built in 2000, the facade was renovated in 2005. Building is nicely decorated, with the manager, the heating is on heating plant. The central space (29,4sqm) is subdivided into two parts, the intermediate wall is not supporting and can be removed. Smaller space in front of toilets extent 3,7sqm, space for sanitaries extent also 3,7sqm (toilet and wash basin). Flooring is ceramic, ceilings are high 2,7m. The premise can be used for office or other service activity. Parking for customers is arranged in front of the building (parkomat), for the owner there is a possibility of obtaining parking permit. Call us for a visit and more information! Condition of purchase: the cost of fees for the service intervention is divided in such a way that the customer pays a commission of 2% + VAT.
Več nepremicnine.si21.com
380.000 €
17. 06. 17 16:53
opis Prodamo starejšo počitniško hišo s pridobljenim gradbenim dovoljenjem za spremembo namembnosti obstoječe počitniške hiše v stanovanjski objekt. Objekt se nahaja na svetlem zemljišču z izjemnim razgledom na Ljubljano in okolico. Zemljišče je izjemno svetlo in leži ob gozdu, slabih 10 min od Ljubljanske obvoznice. Obstoječ objekt je priključen na električno omrežje, vodovodnega omrežja še ni, se pa pričakuje priključitev v bližnji prihodnosti. ZK bremen prosto. Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV. For sale cottage with building permission for transformation to residential building. The cottage is situated on a very bright plot, by the forrest, only 10 minutes from Ljubljana motorway. The existing facility is connected to the electricity network. Water supply network is expected to be built in the near future. Free from encumbrances. Conditions of purchase: the cost of fees for the service mediation shall be divided in such a way, that a buyer pays a commission of 2% + VAT.
Več nepremicnine.si21.com
4 sob
83.1 m²
185.000 €
21. 06. 17 15:23
opis Prodamo lepo, svetlo in prostorno ter komplet opremljeno 4-sobno stanovanje v Fužinah. Stanovanje se nahaja v 3. nadstropju urejenega bloka brez dvigala. Stanovanje obsega: hodnik, dnevna soba, ter balkonska niša, ki je zaprta, kuhinja, jedilnica, 3 spalnice, ločen WC in utility, kopalnica. Stanovanje je obrnjeno na jugo-zahodno stran. Na voljo 1. oktobra. Energetska izkaznica je v izdelavi. Vabljeni na ogled! Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV. For sale nice, bright and spacious and fully furnished 4-room apartment in Fužine. The apartment is located on the 3rd floor of a well-maintained building without elevator. The apartment comprises: hallway, living room, enclosed balcony, kitchen, dining room, 3 bedrooms, separate toilet and utility, bathroom. The apartment is facing the south-west side. Available by 1st October. The energy performance certificate is under construction not issued yet. You are welcome to visit! Condition of purchase: the cost of fee for the services of mediation is divided in such a way, that the buyer pays a commission of 2% + VAT.
Več nepremicnine.si21.com
1 2 3 4 5 6