Stanovanje, 3-sobno, Ljubljana mesto, Šiška, Šiška, 66,3 m2,...

Osrednjeslovenska Ljubljana Ljubljana - Šiska
3 sob
66.3 m²
165,000
Včeraj ob 19:41
Večbolha.com
4 sob
89.5 m²
800
2017-11-30
opis Na odlični lokaciji v Zupančičevi Jami oddamo štirisobno stanovanje v 1. nadstropju več stanovanjskega bloka in parkirno mesto v sosednjem kareju. Stanovanje je svetlo, sončno in takoj na voljo. Bivalni prostor dnevna in kuhinja sta na novo opremljeni. Dodatna oprema po dogovoru z najemnikom. Stanovanje ima centralno ogrevanje - merilniki, lasten števec za vodo z avtomatskim odčitavanjem, vgrajeni so filtri za vodo, kabelski priključek, klimo v vsaki sobi, alarm, proti vlomna vrata. 2x WC. Dvigalo. Stanovanje se odda skupaj s parkirnim mestom v kletni etaži sosednjega kareja. Zaželjen najem za daljše obdobje. Cena mesečnega najema skupaj s parkirnim mestom: 800,00 EUR + tekoči stroški (cca 200 EUR). Pogoj: dvomesečna varščina. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini dveh mesečnih najemnin + DDV. Pogoj najemodajalca je, da najemnik nosi polovico plačila za posredovanje, to je eno mesečno najemnino + DDV. Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Večnepremicnine.si21.com
182.6 m²
549,000
2017-12-9
Vič - Brdo, parcela 412m2, stan. površine 182, 60m2, samostojna hiša, zgrajena leta 1974 se nahaja na urejeni lokaciji v bližini vse infrastrukture in zelenih, rekreativnih površin. Hiša je zelo prostorna, svetla, moderno zasnovana. Prodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.
Večbolha.com
57 m²
157,000
2017-12-6
opis Dvoinpolsobno stanovanje, 57 m2, v drugem nadstropju V objektu zgrajenem l. 1963 na Vodmatu prodamo dvoinpolsobno stanovanje, ki se nahaja v drugem od štirih nadstropij. V objektu ni dvigala. Površina Stanovanje obsega 54 m2 bivalne površine in 3m2 kleti. Razporeditev prostorov Stanovanje je prijetno in svetlo, obsega predsobo, kopalnico, dnevni prostor, kuhinjo z jedilnico, spalnico in kabinet. Oprema in prenova Stanovanje je bilo v celoti prenovljeno l. 2009, zamenjane talne obloge, okna, vrata, inštalacije, kopalnica, sveže pobeljeno letos avgusta. V planu je nova fasada na objektu, sredstva so že zbrana. Parkirno mesto / garaža Stanovanju pripada eno parkirno mesto za zapornico pred blokom. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – toplovod. Lokacija Objekt se nahaja v neposredni bližini celotne infrastrukture (šola, vrtec, trgovine, pekarne, zdravstveni dom, klinični center, banka, pošta, LPP, itd.). Dostop do obvoznice je enostaven in hiter. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen prosto. Primerno tudi za investicijo. Vabljeni na ogled!
Večnepremicnine.si21.com
200.8 m²
249,000
2017-12-7
Na mirni lokaciji v Kašlju v Ljubljani prodamo hišo s prizidkom (v obliki dvojčka), kjer je bila prvotna hiša zgrajena leta 1972, prizidek pa v letih 1993/1994, in sicer v izmeri 200, 8 m2. Hiša in prizidek stojita na zemljišču velikosti 339 m2, pri čemer se prizidek stika s sosednjim prizidkom. Hiša obsega cca. 130 m2 (cca. 65 m2 na etažo) in prizidek cca. 70 m2 (cca. 35 m2 na etažo). Vsaka enota ima svoj ločen vhod. Razporeditev prostorov hiše: - Polklet: kurilnica, delavnica, spalnica za goste. - Visoko pritličje: vhodna veža, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na balkon, spalnica (tudi izhod na balkon), otroška soba, kopalnica. Razporeditev prostorov prizidka: - Pritičje: dnevna soba s kuhinjo in izhodom na vrt, kopalnica. - Nadstropje: 2 spalnici, balkon. Hiša je montažna, prizidek pa zidan. V letu 2000 se je na hiši obnovila fasada (dodano 5 cm izolacije). V letu 2006 se je obnovila notranjost hiše (predvsem zgornjega bivalnega dela; parketi, nova okna, streha, kuhinja, kopalnica, ...). Ogrevanje je centralno na mestni plin. Hiša in prizidek imata enoten sistem ogrevanja, elektrika in voda pa sta ločena. Gradbena dokumentacija za prizidek še ni urejena. Mogoča je legalizacija ali vzpostavitev originalnega stanja. Lastništvo v ZK je urejeno. Mogoč je takojšen prevzem. Prodaja se v večini opremljeno oz. po dogovoru. Lokacija je izredno mirna, v okolici so zgolj stanovanjske hiše. OŠ in LPP postaja je oddaljena cca. 10 min peš. Cena je okvirna in še stvar dogovora. Prodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.
Večbolha.com

Poslovni prostor, Poslovni prostori Ljubljana, Bežigrad, gostinski...

Osrednjeslovenska Ljubljana Ljubljana - Bežigrad
73.4 m²
160,000
2017-12-5
Večbolha.com
2 sobe
62.2 m²
189,000
2017-12-6
opis Dvosobno stanovanje, 62,2 m2, Center V objektu zgrajenem l. 1927 v strogem centru Ljubljane prodamo dvosobno podkleteno stanovanje. Površina Površina stanovanja znaša 62,2 m2, pripada pa mu tudi ločena shramba 3,1 m2. Razporeditev in lega Stanovanje obsega predsobo z možnostjo namestitve vgradnih omar, kopalnico, velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter eno večjo, prostorno sobo. Stanovanje je obrnjeno na J-V. Oprema in prenova Stanovanje je v zaključni fazi prenove. Vsa inštalacija je napeljana na novo (elektrika, predpriprava za pametno inštalacijo, voda, kanalizacija). Stanovanju pripada ločena peč, ogrevanje se izvaja z mestnim plinom. Parkirno mesto / garaža Parkiranje je možno v okolici z dovolilnico ali v garaži (možen mesečni najem parkirišča), katere vhod se nahaja čez cesto. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – plinovod. Lokacija in infrastruktura Objekt se nahaja na izjemni lokaciji v strogem centru, temu primerno je tudi obdan z vso potrebno infrastrukturo. Stanovanje se ponaša z visokim obokanim stropom, kar naredi dnevni prostor še toliko bolj prostoren. Večji spalni prostor omogoča več kot dovolj prostora za veliko posteljo, omare, pisarniško mizo in še kaj. Kopalnica bo v celoti moderno prenovljena. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen prosto. Vabljeni na ogled!
Večnepremicnine.si21.com
3 sob
81.2 m²
219,000
2017-12-6
opis Prodamo svetlo, prostorno 3-sobno stanovanje na odlični lokaciji v Bežigradu, blizu obvoznice. Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju urejenega bloka brez dvigala. Stanovanje je funkcionalno razporejeno in obsega: predprostor, velika kuhinja z jedilnico, dnevni prostor z izhodom na zaprt balkon (4,00 m2), hodnik z vgradno omaro, kopalnica s kadjo, ločen WC, 2 spalnici. Stanovanje ima orientacijo vzhod - zahod. Brez bremen. Pripada mu parkirno mesto za rampo ter shramba v kleti. Nizki stroški, saj se zaračunava po dejanski rabi (ogrevanje na toplovod, možnost plina in voda). Vsa potrebna infrastruktura je blizu: obvoznica, šola, vrtec, LPP postaja, itd. Na voljo takoj. Vabljeni na ogled! Prodajalec pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti t.j. 2% plus DDV od pogodbeno dogovorjene cene. For sale bright, spacious 3-room apartment in a great location in Bežigrad, near the ring road. The apartment is located on the 2nd floor of a well-maintained building without elevator. The apartment is functionally arranged and comprises: anteroom, large kitchen with dining area, living room with exit to the enclosed balcony (4,00 m2), hallway with built-in closet, bathroom with bathtub, separate toilet, 2 bedrooms. The apartment has an orientation east-west. No burdens. A parking place behind barrier and a storage room in the basement belong to the apartment as well. Low expenses, since it is charged after actual usage (city heating, gas and water). All necessary infrastructure is close by: ring road, school, kindergarten, bus station, etc. Available immediately. You are invited to visit! The seller\'s sales condition is that the real estate commission of 4 % plus VAT is divided so that the purchaser pays one half of the stated commission, ie 2 % plus VAT of the agreed sales price.
Večnepremicnine.si21.com
186 m²
360,000
2017-12-1
opis Hiša dvojček, 1896 m2, Šmartno pod Šmarno goro Prodamo hišo dvojčka, na idilični lokaciji pod Šmarno goro in z neposrednim pogledom na Šmarno goro. Hiša je velika, sončna z veliko prostora in ograjenim ter lepo vzdrževanim vrtom. Hiša je zelo primerna za mlade družine, saj nudi veliko zasebnosti in prostora za igranje otrok. Hiša je grajena iz zelo kvalitetnih materialov in je ogrevana na toplotno črpalko, kar storške ogrevanja zmanjša na minimum. Hiša ima zunanjo poletno kuhinjo in veliko shrambo za kolesa, vrtno orodje in ostalo športno opremo Za hlajenje je izvedena klimatizacija prostorov skozi centralni sistem. Hiša ima tudi centralni sesalni sistem. Razporeditev prostorov: Pritličje obsega: predprostor, garderobno sobo, utility, dnevna s kuhinjo in jedilnico in izhod na vrt. Nadstropje obsega: 2 otroški sobi, kopalnico z wc, spalnico za starše in garderobno sobo in kopalnico. Parkiranje za 4 vozila je pred objektom. Nepremičnina je vseljiva takoj.
Večnepremicnine.si21.com
584 m²
169,000
2017-11-30
Ravna in sončna zazidljiva parcela se nahaja na Dolgem mostu, na območju stanovanjskih hiš v slepi ulici. Dostop do nje je urejen po asfaltirani cesti. Na parceli so vsi priključki (elektrika, voda, plin). Dovoljena gradnja eno-ali dvostanovanjske hiše. Vabljeni na ogled.
Večbolha.com
14.55 m²
33,000
2017-12-1
PRODAJAMO GARAŽO V SAMEM MESTNEM JEDRU TRNOVEGA, V BLIŽINI JE VSE KAR SE RABI OD TRGOVIN, POŠTE, BANKE, OSNOVNE ŠOLE TRNOVO, KUD FRANCE PREŠEREN, 2 OTROŠKA VRTCA , OGROMNO ZELENIH POVRŠIN, TENIS CENTRA.ŠOLA GIMNASTIKE ITD... TAKOJ ZRAVEN JE TRNOVSKA CERKEV , ATALJE JOŽETA PLEČNIKA IN 5 MINUT STE ODALJENI OD CENTRA. NE BOSTE RABILI SE SEKIRATI IN MATRATI ZA PARKIRATI AVTO KO IMATE GARAŽO IN AVTO PARKIRATE IN SENA DELO ODPRAVITE PEŠ KER STE 5 MIN STRAN OD CENTRA. ZA VSE JE TO IDEALNA PONUDBA IN ZA RESNEGA KUPCA BI SE O CENIO DALO ŠE PREGOVARJATI.
Večbolha.com
125 m²
1,125
2017-12-6
opis Poslovni prostori - pisarne, oddaja, 125 m2, pritličje, Črnuče V Črnučah oddamo svetle, zelo funkcionalne in prijetne poslovne prostore v poslovnem objektu zgrajenim l. 2001. Površina Poslovni prostor v meri 125 m2. Razporeditev in lega prostorov Poslovni prostor obsega glavni del z odprto predsobo oz. sprejemno pisarno, tri manjše pisarne ter eno večjo. Sanitarije so v souporabi poslovne zgradbe. Parkirno mesto / garaža Parkirišče z zapornico je na voljo neposredno pred objektom. V ceno so všteta tri lastniška parkirna mesta. Lokacija in infrastruktura Stavba omogoča 24 urni dostop in se nahaja v bližini trzinske obvoznice. V bližini tudi vsa potrebna infrastruktura. Dodatno Vsi prostori se nahajajo v pritličju objekta, kar pomeni, da so neposredno dostopni tudi z manjšim tovornim vozilom. Prav tako so prijazni invalidom. Poslovni prostor ima tri vhode, dva z ulice (parkirišča) in enega iz glavnega vhoda poslovne stavbe. Dostop do ločenega dela pisarne je možen skozi glavni vhod ali preko glavnega dela pisarne. Prostori so razporejeni zelo smiselno in učinkovito. Vabljeni na ogled!
Večnepremicnine.si21.com
2 sobe
52 m²
109,000
Včeraj ob 00:35
opis LJ - VIČ, Tržaška cesta, 52,00 m 2 , starejše meščansko stanovanje v pritličju stavbe, leto izgradnje 1903, adaptirano leta 2017. Stanovanje je neopremljeno z visokimi stropovi (3,5 m) in nudi možnost popolne preureditve po vaših željah (ureditev spalnice v višjem nivoju, prilagoditev velikosti bivalnega prostora). Stanovanju pripada klet v velikosti cca. 20m 2 ter omogoča souporabo velikega zelenega atrija. Cena: 109.000,00 EUR Vpisano v ZK ter brez bremen, odična mikrolokacija z vso infrastrukturo v neposredni bližini. Odličen nakup! KODA: P1281TR HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. – Centrala LJUBLJANA Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini pokličite na brezplačni tel . 080 87 89, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite na brezplačni tel. 080 87 89 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo . (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo !
Večnepremicnine.si21.com
5 soba
10 m²
150
2017-12-7
Enoposteljno sobo v večsobnem študentskem stanovanju oddam študentki/u nekadilki/cu oziroma mlajšim zaposlenim. Celo stanovanje 120m2 - etaža hiše. Internet optika, samostojen vhod, vsi stroški po števcih, enomesečna varščina. Vseljivo s 1.1.2018 . GSM 041-523-519.
Večbolha.com

Hiša Ljubljana , na vaši parceli, 107,45 m2 brez garaže.

Osrednjeslovenska Ljubljana na vaši parceli
107.45 m²
76,289
Včeraj ob 14:50
OBIŠČITE NAŠA GRADBIŠČA IN PREPRIČAJTE SE SAMI. DOBRO JE VEDETI, GRADIMO PO NAROČILU ZA VAS NA VAŠI PARCELI PO CELOTNI SLOVENIJI EKOLOŠKE NIZKO ENERGETSKE HIŠE Z EKOLOŠKIM LESENO CEMENTNIM ZIDAKOM Z 17cm VGRAJENO IZOLACIJO KI AKUMULIRA TOPLOTO. IZVEDBA GRADNJE III. PODALJŠANA GRADBENA FAZA BREZ GARAŽE, CENA 76289€ DAVEK NI ZAJET V CENI. IZVEDBA GARDNJE HIŠA KLJUČ V ROKE CENA PO DOGOVORU. PLAČILO GRADNJE PO SITUACIJAH BREZ AVANSOV. IZDELUJEMO PROJEKTNO DOKUMENTACIJO ZA PRIDOBITEV GRADBENEGA DOVOLENJA. Telefon:070299435, 051275027 email:*** www.durisol-gradnje.si
Večbolha.com
2 sobe
43.6 m²
120,000
2017-12-2
opis Nove Jarše, dvosobno stanovanje, 43,60 m2 V obnovljenem stanovanjskem bloku, zgrajenem l. 1970 v Ljubljani, Nove Jarše, prodamo zelo lepo in l. 2016 adaptirano dvosobno stanovanje, ki se nahaja v najvišjem, 13. nadstropju. Površina Stanovanje obsega skupno 43,60 m2 površine, od tega 35,10 m2 bivalne površine, 7,30 m2 balkona in 1,20 m2 shrambe v kleti objekta. Razporeditev in lega Stanovanje obsega predsobo s hodnikom, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico z izhodom na balkon, ki se razteza po celi dolžini stanovanja, manjšo spalnico, v kateri je prostor za posteljo dimenzij 160 x 200 in manjšo garderobno omaro, ter kopalnico. Južna lega. Oprema in prenova Objekt je zelo lepo vzdrževan, v letu 2016 je bila izvedena energetska obnova, blok ima novo fasado z izolacijskim ovojem, ter obnovljeno streho. Stanovanje je zelo dobro vzdrževano, v letu 2016 so bile obnovljene talne obloge, obnovljen balkon, protivlomna vrata. Stanovanje se prodaja delno opremljeno (kuhinja in kopalnica) in je takoj vseljivo. Parkirno mesto / garaža Parkiranje je urejeno v okolici objekta, kjer je zadostno število parkirišč. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – toplovod. Nizki tekoči stroški. Lokacija in infrastruktura Stanovanje se nahaja v urejeni stanovanjski soseski v Novih Jaršah v bližini nakupovalnega središča BTC. V neposredni bližini je celotna infrastruktura (vrtec, šola, trgovine, banka, pošta, LPP ), kar zagotavlja prijetno in udobno bivanje. Dostop do obvoznice je enostaven in hiter. Dodatno Vpisano v ZK, brez bremen. Vabljeni na ogled!
Večnepremicnine.si21.com
1 sobi
28.3 m²
65,000
2017-12-11
V starejši večstanovanjski stavbi zgrajeni leta 1960 prodamo 1-sobno stanovanje v izmeri 28, 3 m2. Stanovanje obsega predsobo, kopalnico z wcjem, prostor za kuhinjo ter spalnico. Leta 2017 je bilo stanovanje v celoti adaptirano. Parkiranje je zagotovljeno pred objektom. V bližini celotne infrastrukture. Vpisano v ZK in prosto bremen. Vabljeni k ogledu. Cena: 65.000 EUR Koda: K24 Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV).
Večbolha.com
192.1 m²
477,000
2017-12-5
Ljubljana; Vogalna samostojna hiša z lastnim dovozom in garažo stoji na parceli velikosti 399m2 v mirni in urejeni soseski samostojnih hiš na elitni lokaciji v Kosezah. Je pravokotne oblike dim. 9, 29 : 12, 09, grajena v skladu z zahtevami o protipotresni gradnji, ima izredno funkcionalen tloris in veliko steklenih površin, zaradi katerih so vsi prostori izredno svetli. Je dobro ohranjena in vzdrževana in primera za udobno bivanje brez potrebnih dodatnih investicij, lahko se preuredi v dvodružinsko. Hiša v površini 192, 1 m2 obsega pritličje in mansardo. V pritličju so: centralni hodnik iz katerega se vstopa v ostale prostore, sanitarije za goste, utiliti, shramba, kabinet, bivalna kuhinja in dnevni prostor z izhodom na ozelenjen vrt. Vrt je sončen in prostoren, ponekod pa ga obdaja zelenje, ki omogoča zasebnost. Pritličje in mansardo povezuje širše stopnišče. Mansarda obsega štiri sobe velikosti od 15-16m2 z dostopom na balkon in kopalnico z oknom.Hiša ima vse priključke (CK-plin, klimatska naprava, KTV, internet - optiko, ..), odlična lokacija pa omogoča hiter dostop do vse potrebne infrastrukture (trgovine, banka, pošta, šole, vrtci, LPP, lekarna ipd), obvoznice, Koseške tržnice, sprehajalnih poti in rekreacijskih površin.Vsa dokumentacija, ki je potencialnim kupcem na voljo na sedežu našega podjetja, je urejena, prav tako je urejeno zemljiškoknjižno stanje. Lepo vabljeni na ogled!
Večbolha.com

Hiša, Vrstna, Ljubljana mesto, Bežigrad, 148,6 m2, Prodaja

Osrednjeslovenska Ljubljana Ljubljana - Bežigrad
148.6 m²
450,000
2017-11-30
Večbolha.com
4 sob
135.6 m²
278,000
2017-12-1
Bežigrad, Črnuče, 135, 6m2, duplex stanovanje z galerijo v modernem vila bloku zgrajenem leta 1996, v bližini vse infrastrukture (trgovine, banke, pošte, šole, vrtca, avtobusne postaje, …) in zelenih, rekreativnih površin. Stanovanje je moderno zasnovano izredno prostorno, svetlo in funkcionalno kar daje pridih modernega časa. Velika panoramska okna nudijo obilico svetlobe, višji stropovi izredno prostornost, zračnost. Sestoji iz predsobe, kuhinje z jedilnico, ki je povezana v dnevno sobo z izhodom na večji balkon, prehod v spalni del iz katerega je vhod v spalnico in kopalnico z wc-jem. Zgoraj se nahaja galerija in enoten prostor – možnost izdelave treh sob. Talna obloga je parket, keramika. K stanovanju pripada tudi shramba in eno parkirno mesto v kleti stanovanjskega bloka. Prodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.
Večbolha.com
3 sob
112.01 m²
4,000
Včeraj ob 00:36
opis V Stari Ljubljani s pogledom na Ljubljanico, sedež Univerze Ljubljana, Šustarski most in neposredna bližina tromostovja, mestne hiše, ljubljanske promenade, tržnice, dobrih restavracij, itd., prodamo mansardno stanovanje od temeljev obnovljeni staromeščanski hiši z dvigalom. Stanovanje obsega predsoba, kopalnica, bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in delovnim kotičkom, kabinet/garderobna soba, dve spalnici povezani z balkonom, shramba ter dve frčadi. Ogrevanje preko mestnega toplovoda. Za dodatne informacije in ogled nas prosim pokličite. Pogoj prodajalca je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% pogodbene vrednosti + 22% DDV. Apartment for sale in Ljubljana old town. Building has na elevator. In Old Ljubljana, overlooking the Ljubljanica River and the headquarters of the University of Ljubljana, the immediate vicinity of The Triple Bridge, The City Hall, Ljubljana promenade, good restaurants, etc. Apartment consists of entrance hall, bathroom, living room with kitchen, dining place and working desk, cabinet / walk in closet, two bedrooms connected with balcony, storage and two roof windows. Central city heating system. For more information please do not hesitate to contact us. The interested client has been made aware of the payment of commission in the amount of 2% of the sales price + VAT
Večnepremicnine.si21.com
23.7 m²
85,000
Včeraj ob 19:41
Večbolha.com
1,728,000
2017-12-7
opis Prodamo skladiščni prostor v poslovni coni BTC na Letališki ulici, v neposredni bližini AC (Ljubljana ring). Lokacija nudi enostaven dostop in številne priložnosti za opravljanje poslovne dejavnosti. Objekt je bil zgrajen leta 1990, sestavljen je iz večjega skladiščnega dela / visoko-regalno skladišče (višina stropov 8m) in manjšega pisarniškega prostora. Parkiranje je urejeno pred objektom na zunanjih parkirnih mestih. Dostop za tovorna vozila je urejen. V prodajno ceno ni vključen 22% DDV.
Večnepremicnine.si21.com
72 m²
249,000
2017-11-30
Prodamo dolgoletni in utečen gostinski lokal z uporabnim dovoljenjem za pizzerijo. Zadnja adaptacija l. 2015, pripada mu 100m2 zemljišča in ima lasten pokrit vrt. Dogovori o ceni so še možni. Za povpraševanje nas pokličite na 051 701 400. Predvidena je delitev plačila za posredovanje med lastnika in najemnika.
Večbolha.com