57,5 m²
29.000 €
17. 08. 17
opis V prvem nadstropju večstanovanjske stavbe s 6. stanovanju se prodaja 1,5. sobno mansardno stanovanje. Stanovanje ima po podatkih GURS uporabne površine 32,9 m2 in teraso s površino 24,60 m2. Prostorska ureditev: Predprostor od koder dostopamo v dnevno sobo z izhodom na teraso, kuhinjo, spalnico in kopalnico. Talne obloge v sobah laminat, stene opleski; V kuhinji in predprostoru so talne obloge topli pod; Kopalnica keramika. V kopalnici je banja. V stanovanju so vgrajena lesena okna z dvo slojno zasteklitvijo. Stanovanje se prodaja neopremljeno. Ogrevanje etažno na zemeljski plin. Stanovanje je potrebno osvežitve. K stanovanju pripada uporaba vrta in garaže, saj se stavba nahaja na zemljišču v velikosti cca. 1000 m2. V bližini se nahaja vsa infrastruktura,.. Za voden ogled in več informacij smo na voljo na tel. 040 886-580 Bojana,email: ***. Priporočamo ogled in nakup. Pomagamo Vam urediti financiranje! Spletna stran: ***
Več nepremicnine.si21.com
2 sobe
54,9 m²
58.000 €
21. 08. 17
opis NA ZAČETKU TABORA PRODAMO OBNOVLJENO STANOVANJE, IMA ETAŽNO PLINSKO GRETJE; V CENO VŠTETO VELIKO OPREME Na samem začetku Tabora, v bližini UKC in nedaleč od centra mesta, prodamo stanovanje . Nahaja se v 1. nadstropju ima pretežno vzhodno lego, jedilnica je obrnjena na zahod. Stavba je iz leta 1900 in je bila delno obnavljana. Stanovanje je bilo popolnoma obnovljeno pred desetimi leti : vse inštalacije, stavbno pohištvo, talne obloge, okna, etažno plinsko ogrevanje, kopalnica, pohištvo. Površina dela stavbe znaša 54,90 m2, v kar je všteta shramba, ki se nahaja na hodniku, kjer je stanovanje, velika 2,10 m2. U porabne površine je 52,80 m2. Stanovanju pripada še manjša drvarnica na dvorišču in prostor v kleti. Ta dva prostora nista všteta v uradno kvadraturo, tako da je dejanske kvadrature s pomožnimi prostori okoli 63 m2. Prostori so naslednji: iz predsobe je na desni strani večja kopalnica z WC-jem, veliko tuš kabino, umivalnikom in pralnim strojem. Naravnost je jedilnica , ki se nadaljuje v popolnoma opremljeno kuhinjo . Od tu je vhod v zelo veliko dnevno sobo , ki je zdaj s pohištvom pregrajena v dnevni in spalni del. Ker ima soba dve okni, je mogoče prostor tudi pregraditi v dve ločeni sobi. Stropi so precej višji, kot so običajno, višina je 3,6 m, zato stanovanje deluje bolj prostorno. Ogrevanje je etažno plinsko , zato so stroški zelo nizki . Za dve osebi znašajo v kurilni sezoni okoli 100 EUR (upravljanje, rezervni sklad, elektrika, plin), v poletnem času pa okoli 80 EUR. Večji del s tanovanjske opreme, ki je v stanovanju, je vštet v ceno : jedilna miza s stoli, kuhinja z aparati, kavč, pralni stroj , garderobna omarica za čevlje v predsobi, omare v dnevni sobi (razen opreme, ki je v lasti najemnika). Stanovanje je lepo ohranjeno . Stanovanje se nahaja na odlični lokaciji , ki je samo 8 minut peš hoje oddaljena od UKC in 8 minut od Glavnega trga v centru mesta. Parkiranje je mogoče čisto ob stavbi, s plačljivo dovolilnico občine. Vseljivo najkasneje mesec dni po končnem plačilu. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta vseh bremen . Primerno za investicijo ; možen prevzem najemnika.
Več nepremicnine.si21.com
135 m²
92.000 €
Včeraj ob 18:38
opis Prodamo: Hiša na Studencih, dvojček, l. 1935, uporabne površine po gursu je 135m2, parcela 143m2, streha, fasada in inštalacije obnovljene l. 1995. Hiša je dobro ohranjena na dobri lokaciji na začetku slepe ulice v bližini Qlandije. Obsega klet, pritličje in mansardo. Fakultete so oddaljene 2.6km. Tudi primerna za investicijo, ker je možno urediti tri garsonjere. Parkirišče je pred hišo. Možnost ureditve vrta. Kurjava je centralna kurjava na olje. Priključena je na vodovodno, električno in kanalizacijsko omrežje. Hiša je takoj vseljiva. Zemljiška knjiga je urejena, prosta bremen. Koda oglasa: P18336ST HIŠA NEPREMIČNINE 1, d. o. o. ‒ Poslovna enota Maribor, Tržaška cesta 40. Za dodatno posredovanje podatkov o nepremičnin pokličite na brezplačni tel. 080 87 89, recepcija sedež družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1, d. o. o, in se dogovorite za srečanje z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite brezplačni tel. 080 87 89 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo. (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo !
Več nepremicnine.si21.com
3 sob
101,1 m²
203.000 €
16. 08. 17
opis MODERNO OBNOVLJENO 3-SOBNO MEŠČANSKO STANOVANJE Z RAZGIBANO RAZPOREDITVIJO PROSTOROV V centru mesta, natančneje na Maistrovi ulici, prodamo sodobno in zelo prijetno 3-sobno stanovanje, ki se nahaja 2./3. nad. staromeščanske stavbe iz leta 1897. Stanovanje z balkonom in kletjo je po podatkih GURS-a veliko 101,1 m2, uporabne površine pa je 89,2 m2. (Dejanska uporabna površina je s spremenjenim tlorisom sedaj nekoliko večja.) Razporeditev prostorov je zelo razgibana: predprostor iz katerega se gre na levo v velik osrednji prostor, kje je čudovita kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, naravnost je ločeno stranišče in soba, na desno pa se gre v spalnico v kateri je kopalnica in izhod na balkon. Osrednji prostor je obrnjen na južno stran, sobi pa na severno dvoriščno stran, od koder se razprostira lep pogled na Piramido. Stanovanje je bilo v letu 2013 popolnoma obnovljeno: spremenjena razporeditev prostorov, nove talne obloge z urejenim talnim gretjem, spuščen in izoliran strop, narejena notranja izolacija zunanjih sten, vgrajena nova lesena okna, renovirano notranje stavbno pohištvo, urejena nova električna in vodovodna inštalacija, renovirane sanitarije, urejeno ogrevanje na toplotno črpalko. V stanovanju je potrebno narediti še tuš. Moderna kuhinja z vgrajenimi gospodinjskimi aparati ostane v stanovanju, ostalo pa si bo kupec opremil po svojem okusu in željah. Stanovanje priporočamo vsem, ki si želijo moderno nepremičnino s staromeščanskim pridihom v strogem centru mesta. Vpisano v zemljiško knjigo in vseljivo po dogovoru. Stavba je varovana v skladu s predpisi o varstvu kulturne dediščine, zato skladno s 334. členom EZ-1 ne potrebuje izkaza o energijskih lastnostih stavbe.
Več nepremicnine.si21.com

Prodaja Poslovna enota v Mariboru

Podravska Maribor Maribor
382,4 m²
402.930 €
11. 08. 17
Več bolha.com
1 sobi
55,2 m²
44.500 €
10. 08. 17
opis V neposredni bližini Mariborske avtobusne postaje - natančneje na začetku Meljske ceste prodamo enosobno stanovanje. Le-to se nahaja v 1. nadstropju večstanovanjskega bloka, ki je po podatkih GURS-a bil grajen leta 1939. Stanovnaje obsega 55,20m2 skupne uporabne površine; od tega stanovanje 46,90m2 ter kletna shramba 8,30m2. Obsega naslednje prostore: predsobo, veliko kuhinjo v povezavi z jedilnico in dnevno sobo, spaLnico ter kopalnico z WC-jem. Stavbno pohištvo je iz PVC materiala. Stanovanje ima na novo urejeno električno in vodovodno napeljavo. Ogreva se preko skupne kotlovnice (vgrajen števec porabe toplotne energije). Ogled in nakup priporočam vsem, ki iščejo urejeno stanovanje v centru mesta. BREZ PROVIZIJE ZA KUPCA; POMAGAMO UREDIT FINANCIRANJE DO 30 LET!
Več nepremicnine.si21.com
75,18 m²
54.999 €
11. 08. 17
opis Prodamo svetlo, prostorno in vzdrževano stanovanje v velikosti 75, 18 m2. Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju večstanovanjske staromeščanske hiši v neposredni bližini železniške in avtobusne postaje – v hiši je nekoč obratovala znana gostilna Prlek. Lega stanovanja je jug – zahod – sever. Stanovanje zajema kuhinjo s podestom oz. mini galerijo, ki se je v času našega bivanja uporabljala kot priročna soba za goste, igralnica za otroke ali skladišče; kopalnico z manjšim predprostorom, v katerem se lahko namestita pralni in sušilni stroj, manjši balkon cca. 2 m2, dnevno sobo s kaminom in jedilnico (severni del sobe trenutno zajema tudi pisarniški kotiček), večjo sobo v izmeri 35 m2, ki smo jo z montažnimi stenami preuredili v spalnico in otroško sobo. K stanovanju spada tudi drvarnica na dvorišču, ki jo trenutno uporabljamo kot kolesarnico, sorazmerni delež kleti in podstrešja ter parkirno mesto na dvorišču. Stanovanje odlikujejo debeli zidovi (60 cm), ki preprečujejo vdor mestnega hrup, omogočajo kvaliteten spanec in dodatno termo izolacijo; visoki stropovi (3, 2m) zagotavljajo vedno dovolj svežega zraka, pred leti restavrirani stari parketi, vrata v barvi češnje ter ognjeni zublji v kaminu kreirajo posebno vzdušje v stanovanju v vseh letnih časih. Pred desetletjem so v stanovanju bila zamenjana vsa okna (pvc okna s termopan steklom v sobah, nova lesena okna in balkonska vrata); obnovljena kopalnica in instalacije. Stanovanje je energetsko izjemno ugodno, saj je ogrevanje na elektriko (marmorni radiatorji, ki so tudi privlačnega videza), dogrevati pa ga je mogoče z drvmi v kaminu. Trenutno je strošek elektrike skozi vso sezono, pri čemer so ob ogrevanju všteti tudi vsi drugi stroški, cca. 115€. Obratovalni stroški stanovanja so izjemno nizki, saj v hiši ni rezervnega sklada. Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in prosto vseh bremen. Fasada in stopnišče stavbe pa so trenutno v slabi kondiciji, kar je razvidno tudi iz fotografij. Lep pozdrav, vaša Mojca (mamica, ljubiteljica čokolade in pozitivnih ljudi ter ženska, ki ima ključ vašega novega doma)
Več nepremicnine.si21.com
1 sobi
46,9 m²
43.700 €
17. 08. 17
opis PRODAMO: Maribor center, 70m od železniške postaje, veliko 1SS, 46,9m2, l. 1939, nizki stroški, centralna kurjava, lepo vzdrževano z veliko kletjo. Balkon na notranjo stran dvorišča. Bližina železniške postaje, ekonomske šole, EPF. Vredno ogleda in nakupa. Koda oglasa: P16331MŽ HIŠA NEPREMIČNINE 1, d. o. o. ‒ Poslovna enota Maribor, Tržaška cesta 40. Za dodatno posredovanje podatkov o nepremičnin pokličite na brezplačni tel. 080 87 89 , recepcija sedež družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1, d. o. o, in se dogovorite za srečanje z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite brezplačni tel. 080 87 89 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo. (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo !
Več nepremicnine.si21.com
300 m²
139.000 €
11. 08. 17
opis Pozdravljeni, tokrat vam ponujamo večjo hišo, lahko tudi 2 stanovanjsko, ki se nahaja na lepi mirni lokaciji v Zrkovcih. Hiša je etažnosi K+P+1+M ter je potreba delne obnove. V kleti se zraven kurilnice in shrambe nahaja še vinska klet in sauna. Hiška leži na zemljišču velikosti 732m2. Lep pozdrav, vaša Mojca (mamica, ljubiteljica čokolade in pozitivnih ljudi ter ženska, ki ima ključ vašega novega doma)
Več nepremicnine.si21.com
2 sobe
48,8 m²
59.000 €
17. 08. 17
opis PRODAMO: 2SS, 48,8m2 plus balkon 1m2 in klet 3,5m2, Maribor, Tabor, Frankolovska. Komplet prenovljeno l. 2017 ( nove električne in vodovodne inštalacije, keramika, nov kvaliteten hrastov parket, ločena kopalnica in wc ). 3. nadstropje nizkega bloka. Blok ima novo, že odplačano fasado. Stroški so nizki. Zaradi lokacije in kvalitetne prenove ga z veseljem priporočamo. Koda oglasa: P17332TB HIŠA NEPREMIČNINE 1, d. o. o. ‒ Poslovna enota Maribor, Tržaška cesta 40. Za dodatno posredovanje podatkov o nepremičnin pokličite na brezplačni tel. 080 87 89, recepcija sedež družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1, d. o. o, in se dogovorite za srečanje z nepremičninskim posrednikom. Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite brezplačni tel. 080 87 89 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo. (BREZPLAČNO) Hvala za zaupanje, se priporočamo !
Več nepremicnine.si21.com
3 sob
72,1 m²
72.000 €
31. 07. 17
Opis V Borovi vasi, na Majcigerjevi ulici, prodajamo večje 2,5 sobno oz. 3 sobno stanovanje z lepim pogledom na Pohorje. Stanovanje se nahaja v 3. nadstropju večstanovanjskega bloka grajenega leta 1988, brez dvigala in obsega predsobo/hodnik, dnevno sobo z izhodom na ložo, kuhinjo z jedilnico, spalnico, sobo in kopalnico z wc-jem. Stanovanje ima po podatkih GURS-a skupno površino 72,1m2. Stanovanje je prostorno, svetlo z JS lego. Talne obloge so parket, keramika in laminat, okna so prvotna, lesena vendar vzdrževana. Kopalnica in WC sta bila združeni, s čimer je na velikosti pridobil kabinet. Ogrevanje je urejeno preko skupne kurilnice, vgrajeni so kalorimetri. Obratovalni stroški znašajo cca 80€ za 3 osebe, ogrevanje poleti 37€ (topla voda), pozimi max 100€, rezervni sklad je 28€, tudi na račun nove fasade in strešne kritine. Parkiranje je omogočeno na dvoriščni strani objekta. Stanovanje je vpisano v Zemljiško knjigo in vseljivo po dogovoru. Energetski kazalnik: energetska izkaznica je v izdelavi. Za ogled in informacije prosimo pokličite: Darko Ziherl, nepremičninski posrednik, telefon 031 314 739 Loža Kletna shramba Elektrika Vodovod Kanalizacija Telefon Televizija Klima 1988
Več dodoma.si
2 sobe
60 m²
67.000 €
7. 08. 17
opis Na prodaj je prostorno 2. sobno opremljeno stanovanje z prijetnim pogledom na Pohorje. Stanovanje se nahaja na Taboru v v 1.nadstropju v staromeščanski stavbi zgrajena leta 1900 v bližini dvorane Tabor. Skupaj neto tlorisne površine je 60 m2 od tega je uporabne površine 51,6m2 in kletne shrambe 8,40 m2. Razporeditev stanovanja je naslednja : predprostor iz katerega se dostopa v kuhinjo z jedilnico, dnevna soba, spalnica, kopalnica in ločen WC. Leta 2004 in 2007 je bilo stanovanje obnovljeno: spuščeni stropovi, obnovljene vse elektro, vodovodne ter odtočne inštalacije v letu 2004 ter vgrajena nova okna termo pan v letu 2007. Stavba je imela zamenjano strešno kritino v letu 2012. Ogrevanje je lastno s centralno na elektriko in kaminsko pečjo na drva. V bližini se nahaja trgovina, osnovna šola,pošta,banka,.. Za več informacij nas pokličite na telefonsko št. 040 886 580 ali nam pošljite email: *** Priporočamo ogled in nakup. Pomagamo Vam urediti financiranje! Spletna stran: ***
Več nepremicnine.si21.com
102,2 m²
101.000 €
2. 08. 17
opis V Centru na Cankarjevi ulici je na prodaj 3.5 sobno stanovanje, v 2 nadstropju večstanovanjskega objekta (osem stanovanj). Stanovanje meri 102,20 m2 neto tlorisne površine ( uporabne 90 m2). Stanovanje ima zelo uporabno razporeditev prostorov in sicer: prostoren hodnik, kuhinjo z jedilnico, 3 sobe, kabinet, kopalnico, ločeno stranišče, shrambo, balkon (loža) in kletna shramba. Pripada mu tudi garaža na dvorišču in del podstrešja. Objekt dobro vzdrževan, urejen rezervni sklad in lastno dvorišče. Stanovanje je svetlo, talne obloge so v parketu. Kurjavo je možno uredit na mestni plin, v stanovanju se nahaja plinska peč, potrebna razpeljava in montaža radiatorjev. Vsa infrastruktura se nahaja v bližini, šole, vrtci, park, fakultete, Občina,… Za ogled smo na voljo na tel. 031 554 337 Petra Vrečko Mail: *** Spletna stran: ***
Več nepremicnine.si21.com
261,5 m²
180.000 €
27. 07. 17
opis NAPRODAJ JE PODEŽELSKA VILA Z VEČJIM ZEMLJIŠČEM , le pet minut iz centra Maribora Meljski hrib leži na SV delu Maribora. Čeprav je visok le okoli 400 m nadmorske višine, svojo markantnost izkazuje kot naravni rezervat, saj je edina lapornata podorna stena z meliščem v okolici, kakor tudi pomembna ornitološka posebnost. Najdene so bile tudi sledi keltske postojanke, po hribu se vije vinska cesta, hkrati pa predstavlja sprostitev v naravi, rekreacijo in konjeništvo. PODEŽELSKA VILA, zgrajena l.1900 si želi novega lastnika. Potrebuje obnovo, da se bo lahko postavila v svoji podobi. Nahaja se na Meljskem hribu, le streljaj iz centa mesta, pa vendarle v objemu narave, ki je na tem koncu tako izdatno obrodila z vinsko trto. VILA leži na zemljišču, velikem 2743 m2, s katerega se nam odpre pogled na Maribor in Pohorje. Pred vilo se nahaja vodnjak, za njo pa večji del zemljišča, ki se lahko uredi v park in nudi popolno zasebnost. Posebnost notranjosti je obokana klet v spodnji etaži, v pritličju so štiri velike sobe z južno lego (v eni je ohranjena še lončena peč) z visokimi stropi 3, 40 m, s talnimi oblogami v hrastovem parketu in ena manjša soba. V pritličju sta dve kopalnici, dve kuhinji, saj je razporejena na način, da je ena soba s kuhinjo in kopalnico ločena od ostalega dela in ima tudi svoje števce kakor tudi svoj vhod ter izhod na zaprto ložo. Ohranjeno je tudi prvotno stavbno pohištvo z dvokrilnimi vrati.. Iz predsobe nas stopnice vodijo na podstrešje, kjer je možnost narediti bivalne prostore, velikosti 150 m2, od koder je najlepši razgled na okolico. Ogrevanje je centralno na utekočinjen plin. Priključki so: Catv, telefon, voda, elektrika.. Neto tlorisna površina je: 261, 5m2; uporabna površina: 183m2. VILA nudi možnost bivanja za večjo družino, ki se želi umakniti iz mestnega vrveža, primerna je tudi za gostinsko-turistično dejavnost, ali pa za zdravstveno-rekreacijsko dejavnost.. Vabljeni k ogledu.
Več nepremicnine.si21.com
550 m²
280.000 €
31. 07. 17
opis POSLOVNA STAVBA V INDUSTRIJSKI CONI – TRŽAŠKA – bivša Elektrokovina Objekt leži v industrijski coni in je bil v zadnjih letih tudi obnovljen. Pred dvema letoma se je naredila nova fasada. Leta 2006 vodovodne in električne inštalacije. Ogrevanje se izvaja na elektriko, v pisarnah so montirane klime, v halah pa industrijske klime. Mere objekta: 25x15m, pred objektom še je del zemljišča z več parkirišči. Dostop možen z tovornjaki in vlačilci Skladišča so v dveh nadstropjih povezana z dvema tovornima dvigaloma. Na novo so urejene sanitarije, garderobe in jedilnica. Pisarniški prostori v izmeri cca. 30 m2. Trenutno so na voljo 3x100 A varovalke z možnostjo dokupa moči. Objekt je pod alarmom in video nadzorom. Za več info in ogled pokličite Atrium (Mojca 041/420-093) Lep pozdrav, vaša Mojca (mamica, ljubiteljica čokolade in pozitivnih ljudi ter ženska, ki ima ključ vašega novega doma)
Več nepremicnine.si21.com
66,9 m²
62.000 €
31. 07. 17
opis Pozdravljeni, Predstavljam vam dvoinpolsobno stanovanje, primerno tudi za naložbo KJE: Maribor center OBJEKTIVNI PODATKI: Prostorno 2,5 sobno stanovanje z balkonom 66,9 m2 v 1. nadstropju večstanovanjske stavbe v centu mesta. Stavba je bila zgrajena 1962 leta, je redno vzdrževana (leta 2011 obnovljena streha in novo vgrajena okna). Stanovanje obsega: predprostor, kuhinjo, dnevno sobo z izhodom na balkon, spalnico, kabinet, kopalnico, wc in dva manjša prostora, ki služita kot shrambi. Stanovanje je primerno za takojšnjo vselitev. Ogrevanje plinska etažna kurjava. Parkiranje je urejeno na dvorišču. Stanovanje je vpisano v ZK, bremen prosto, vseljivo takoj Lep pozdrav, Nada
Več nepremicnine.si21.com
395 m²
239.000 €
19. 07. 17
opis V zgornjem Radvanju v Mariboru; natančneje v ulici Ob Ribniku prodamo večjo samostojno hišo z zemljiščem. Hiša obsega cca. 400m2. V hiši je trenutno napravljenih šest enosobnih in eno trisobno stanovanje. Vsa stanovanja so oddana (MESEČNI DONOS ZNAŠA 1.800,00eur). Vsaka bivalna enota ima ločene števce vode; za elektriko je izvedena že predpriprava za ločitev števcev a še ločitev ni bila izvedeno. Objekt se trenutno ogeva na trda goriva; obstaja možnost predelave na pelete. Hiša je klasično grajena, stavbno pohištvo je delno leseno; delno pa iz PVC materiala. Strešna kritina je še salonit, a so ob objektu že pripravljena opečna kritina za hišo. Bilo je izdano tudi gradbeno dovoljenje za predelavo mansarde (vzrok, da še ni bila zamenjana kritina). Zemljišče. ki pripada k objektu je v skupni velikosti 624m2. Na njem se nahaja tudi parkirišče za več vozil. Ogled in nakup priporočamo vsem, ki na odlični lokaciji iščejo objekt za investicijo. BREZ PROVIZIJE ZA KUPCA; POMAGAMO UREDIT FINANCIRANJE DO 30 LET!
Več nepremicnine.si21.com
2 sobe
55,1 m²
59.890 €
20. 07. 17
opis Na Pajkovi ulici v Mariboru prodamo urejeno dvosobno stanovanje. Le-to se nahaja v 2. nadstropju večstanovanjskega bloka in po podatkih GURSA obsega 55,10m2 uporabne površine. Stanovanje obsega naslednje prostore: predsobo, kuhinjo z jedilno mizo in povezavi z dnevno sobo, spalnico, otroško sobo ter kopalnico z WC-jem. Stanovanje je bilo leta 2014 generalno obnovljeno - nova okna, talne obloge, instalacije; itd...Po tleh stanovanja je sedaj položen laminat, v kopalnici moderna keramika. Orientacija stanovanje je sever (kuhinja z jedilnico) - jug (obe spalnici). Ogreva se z invertersko klimatsko napravo; vgrajena je tudi kaminska peč. Parkiranje avtomobila je urejeno pred samim objektom. Ogled in nakup priporočamo vsem, ki iščejo urejeno dvosobno stanovanje. BREZ PROVIZIJE ZA KUPCA; POMAGAMO UREDIT FINANCIRANJE DO 30 LET!
Več nepremicnine.si21.com
270 m²
299.000 €
19. 07. 17
opis Na Koroški cesti v Mariboru prodamo večjo večstanovanjsko hišo. V njej se nahaja 7 enosobnih in 1 trisobno stanovanje. Hiša obsega tri etaže (P+1+M) V pritličju se nahajajo 3 enosobna stanovanja, v 1. etaži so tudi 3 enosobna stanovanja. V mansardi je izdelano večje 3. sobno stanovanje, kurilnica in eno 1. sobno stanovanje. Objekt je bil leta 2003 v celoti obnovljen (nove talne plošče- sedaj betonske, električne in vodovodne inštalacije, centralna kurjava na plin, CATV; itd...). Stanovanja so v celoti opremljena; v njih so najemniki, tako da je možno prevzeti objekt skupaj z najemniki ali prazen objekt. Hiša je grajnena klasično, stavbno pohištvo je leseno, strešna kritina je opečna. Ogled in nakup priporočam vsem, ki v centru mesta iščejo objekt za investicijo. BREZ PROVIZIJE ZA KUPCA; POMAGAMO UREDIT FINANCIRANJE DO 30 LET!
Več nepremicnine.si21.com
2 sobe
75,01 m²
53.900 €
21. 07. 17
opis Na Trgu Borisa Kidriča v Mariboru prodamo dvosobno stanovanje. e-to se nahaja v visokem pritličju večstanovanjske stavbe in obsega 47,13m2 bivalne površine. K stanovanju pripada tudi večja kletna shramba v izmeri 27,88m2. Nahaja se tik pod stanovanjem; tako, da bi bil možna ureditev kakšnega dodatnega prostora. Samo stanovanje obsega kuhinjo z jedilnico in manjšo ločeno shrambo, dve spalnici, kopalnico ter WC. Stanovanje je potrebno obnove. Stavbno pohištvo je leseno, po tleh stanovanja je deloma položen klasičen hrastov parket (ribja kost), delno topli pod. Ogled in nakup priporočamo vsem, ki iščejo stanovanje v centru mesta. BREZ PROVIZIJE ZA KUPCA, POMAGAMO UREDIT FINANCIRANJE DO 30 LET!
Več nepremicnine.si21.com
2 sobe
52,8 m²
63.000 €
18. 07. 17
opis Na Borštnikovi ulici v Mariboru imamo za vas v ponudbi urejeno 1,5 sobno stanovanje. Le-to po podatkih GURS-a meri 52,80m2 ter se nahaja v 3. nadstropju večstanovanjskega bloka, ki je bil grajen leta 1990 leta. Stanovanje zajema naslednje prostore: predsobo, kuhinjo z jedilnico, veliko dnevno sobo, manjšo sobo ter kopalnico z WC-jem. Talne obloge v stanovanju so: keramika, laminat in parket. Pred tremi leti so bila vgrajena troslojna lesena okna Jelovica in zunanje rolete. Sočasno je zamenjana tudi peč za plinsko centralno ogrevanje (Vaillant). Lani je montirana kvalitetna inverterska klimatska naprava (10 letna garancija na kompresor) z WIFI modulom. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura, avtobusna postaja, šola, vrtec, trgovina, pošta, bencinska črpalka, zdravstveni dom, lekarna... Na zelenici na dvorišču je urejeno igrišče, v neposredni bližini so tudi igrala za otroke in skate park. Parkiranje je možno pred blokom na skupnem parkirišču.. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in bremen prsta. BREZ PROVIZIJE ZA KUPCA; POMAGAMO UREDIT FINANCIRANJE DO 30 LET!
Več nepremicnine.si21.com
691,3 m²
360.000 €
13. 07. 17
opis Pozdravljeni Atraktiven poslovni prostor KJE: Spodnje Radvanje OBJEKTIVNI PODATKI: UGODNO prodamo ali oddamo poslovne trgovsko-skladiščne prostore v Spodnjem Radvanju. Pritličje je namenjeno trgovski dejavnosti velikosti 282,2 m2, kletni prostori 409,1 m2 pa kot skladišče ali za mirnejšo proizvodnjo dejavnost. Dostop do kletnega dela ločen od pritličja. Prostori se ogrevajo preko toplotne oskrbe. Možnost ureditve lastnega ogrevanja. Cena nakupa 360.000,00 EUR POGOJI NAJEMA: Cena najema za celoto 1.200,00 EUR mesečno + varščina Cena najema kleti 2,2 EUR/m2, pritličja 4,5 EUR/m2 mesečno + varščina. Pri majemu najemnik plača stroške agencije v višini enomesečne najemnine. Lepo pozdravljeni, Nada
Več nepremicnine.si21.com
2 sobe
53,7 m²
82.000 €
14. 07. 17
opis CENTER MESTA – GOSPOSVETSKA ULICA 2 sobno obnovljeno stanovanje v centru mesta, se nahaja na Gosposvetski ulici in se nahaja v pritličju obnovljenega bloka. Blok ima novo fasado – fasada se je za to stanovanje že odplačala v celoti ( še 4 leta se ne vplačuje v rezervni sklad)! OPREMA: Pohištvo je masiven les in ostane v stanovanju. Stavbno pohištvo: AJM okna, žaluzije na južni strani in rolete na severni ( dvoriščni strani). Ogrevanje se izvaja z varčnimi električnimi radiatorji – individualno. Razporeditev: dnevna soba 13,12m2, spalnica 14,04m2, hodnik 4,86m2, kopalnica 4,20m2, kuhinja z jedilnico 11,13m2, skupaj 47,35m2 ter dodatno še klet in balkon na hodniku. VSELJIVO TAKOJ IN VPISANO V ZK! Za več info in ogled pokličite Atrium (Mojca 041/420-093) Lep pozdrav, vaša Mojca (mamica, ljubiteljica čokolade in pozitivnih ljudi ter ženska, ki ima ključ vašega novega doma)
Več nepremicnine.si21.com
55,1 m²
59.900 €
17. 07. 17
opis V Pajkovi ulici je na prodaj 2 sobno stanovanje, ki je preurejeno v 2.5 sobno. Nahaja se v objektu zgrajenem leta 1967 in obnovljenem v letu 2011. Meri 55,10 m2 neto tlorisne površine in se nahaja v 2 nadstropju. Stanovanje ima uporabno razporeditev prostorov in sicer: kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom , spalnica z francoskim balkonom, otroška soba in kopalnica s tuš kabino. Stanovanje je svetlo, talne obloge so v keramiki in laminatu. Stanovanje je bilo leta 2012 obnovljeno in sicer: okna, inštalacije, talne obloge, kopalnica,V skupni uporabi je tudi balkon, s sosednjim stanovanjem, na katerega se dostopa iz stopnišča. Kurjava je urejena s kaminsko pečjo na trdo gorivo in klimo. V ceno je vključena vsa oprema. Ob objektu je urejeno parkirišče. Vsa infrastruktura se nahaja v bližini. Za ogled smo na voljo na tel. 031 554 337 Petra Vrečko Mail: *** Spletna stran: ***
Več nepremicnine.si21.com
1 2 3 4 5 6