V Policah pri Gornji Radgoni prodamo samostojno hišo z večjim zemljiščem. Hiša je bila zgrajena leta 1986 etažnosti klet, pritličje in mansarda. Hiša je v celoti podkletena in sestoji iz velbane vinske kleti, kurilnice, prostora z rezervoarjem, manjšo shrambo in dveh večnamenskih prostorov. V pritličju je kuhinja z jedilnico, dnevna soba, kopalnica in dve spalnici. V mansardi je ena večja spalnica, dve otroški sobi z izhodom na balkon, kopalnica z wc, shramba in večja neizdelana soba. Ogrevanje je urejeno s centralno kurjavo na kurilno olje. Okna so termopan in so bila zamenjana vsa razen dveh v kleti. Fasada je brez posebne izolacije (termoizolacijski omet). Talne obloge so po sobah parket, v kopalnicah, na hodniku in kuhinji je keramika, v jedilnici pa laminat. Levi krak hiše, ki leži nad velbano kletjom, sestoji iz garaže in shrambe. Hiša se prodaja z večino pohištva in opreme. Možen takojšen prevzem. Priključki: elektrika, vodovod, kabelska tv, 2-prekatna greznica. Hiša leži na večjem zemljišču s skupno površino 4.705 m2, od tega predstavlja po namenski rabi opredeljeno stavbno zemljišče okoli 3.150 m2, ostalo pa je kmetijsko (cca. 1.555 m2). Energijski razred: F (201 kWh/m2a) Hiša se ne oddaja v najem. Za ogled je potreben predhoden dogovor.
Police
294.2 m²
110.000
26. 4. 2018
Večprimavista.si
Prodamo opremljeno brunarico - vikend hiško v Policah pri Gornji Radgoni, ki se nahaja le ca 1 km od centra Gornje Radgone. Vikend leži v lepi naravi na sončni legi ter ponuja odličen dostop do infrastrukture, trgovin, zdravstva, šol ipd. Zemljišče meri 464 m2, je skoraj v celoti ravno ter opredeljenega kot stavbno zemljišče. Pod brunarico se nahaja tudi klet v velikosti ca 10 m2. Vikend zajema delno pokrito odprto teraso, bivalni del s kuhinjo, jedilnico ter dnevnim prostorom, kopalnico s straniščem ter splani del, ki ga predstavlja avtoprikolica. Urejeni so vsi priključki (mestni vodovod, elektrika, ca-tv (telemach), ogrevanje na plinsko pečko ter 2 pretočna greznica. Brunariva je izolirana z 12 cm izolacijo, ki se nahaja v steni grunarice, pokrita je s tegulo. Dostop do vikenda je asfaltiran. Primerno za ljudi, ki si želijo bivanja v naravi. Brunarica se prodaja opremljena. Vikend je takoj vseljiv ! Za ogled ter informacije pokličite: 031 605 685 ! Velikost zemljišča: 464 m² Velikost brunarice: 31, 4 m² + delno pokrita terasa 7, 5 m2, ter klet ca 10 m2 Leto gradnje: 2012 Energetski razred: ni potrebna Cena: 29.000 € PRODAJATE NEPREMIČNINO ? Če ste lastnik nepremičnin in jo želite prodati ali oddati, Vas vabimo, da se oglasite pri nas v naši pisarni v Rabelčji vasi (med bloki), lahko nas pokličete na 031 605 685 ali pošljete osnovne informcije o Vaši nepremičnini na email *** ter poklicali Vas bomo v najkrajšem možnem času. Zakaj izbrati prav NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o. ? Smo podjetje z veliko izkušnjami, znanjem ter odličnimi referencami v nepremičninskem posredovanju. Poslujemo pošteno, transparentno ter z veliko skrbnostjo ter odgovornostjo do strank. Naša pomembna prednost je pri posredovanju z nepremičninami na Ptuju ter v okolici je, zraven že naštetega, tudi 1. mesto v prikazu zadetkov v iskalniku Google, med neplačljivimi prikazi, za besedno zvezo "nepremičnine ptuj" kar močno poveča našo konkurenčno prednost pri iskanju nepremičnin na Ptuju, ki so v naši ponudbi. Ne odlašajte ter vzpostavite stik z nami še danes, umestite Vašo nepremičnino v našo ponudbo nepremičnin in pomagali vam bomo, da bo Vaša prodaja potekala kar se da enostavno, varno ter uspešno. Veselimo se poslovanja z Vami.
Gornja Radgona Police, Pomurska
31.4 m²
29.000
2. 11. 2017
Večbolha.com
Podroben opis nepremičnine Trosobno stanovanje, 101 m2, v pritličju, LJ - Center Na izjemno zaželeni lokaciji v strogem centru Ljubljane, prodamo v celoti prenovljeno sodobno stanovanje, ki se nahaja v pritličju staro meščanske hiše zgrajene leta 1897, ki je pod spomeniškim varstvom. Očarljivo stanovanje vsebuje nadstandardno opremo višjega cenovnega razreda, ki zagotavlja visok bivanjski standard. Lepo osvetljeno stanovanje ima visoke strope in ponuja prijetno atmosfero, z JV orientacijo dnevnih prostorov ter SZ orientacijo spalnih prostorov. Odlikuje ga tudi možnost souporabe notranjega dvorišča z zelenico. Izvrstna lokacija v bližini strogega mestnega jedra zagotavlja dostop do vse infrastrukture potrebne za kakovostno bivanje. Stanovanje je primerno tudi za tiho poslovno dejavnost. Površina Stanovanje površine 101 m2 obsega 95 m2 neto bivalne površine in 6 m2 shrambe v kleti. Možnost souporabe notranjega dvorišča z zelenico. Razporeditev in lega Stanovanje z izjemno funkcionalnim krožnim tlorisom obsega vstopno predsobo, dve večji zelo prostorni in svetli sobi, spalnico, kuhinjo in kopalnico. S spalnimi prostori je stanovanje orientirano na SZ, z dnevno bivalnimi pa na JV. Oprema in prenova Stanovanje je bilo popolnoma prenovljeno leta 2015. Celovita prenova je obsegala kompletno prenovo tlakov (nova toplotna izolacija in estrih), vgradnjo talnega gretja, vgradnjo toplotne in zvočne stropne izolacije, obdelavo sten z novim notranjim ometom (do višine 1m). Vsi materiali in oprema so višjega cenovnega razreda. Vgrajeni sta dve klimatski enoti in prezračevalni sistem z rekuperacijo v kuhinji in spalnici. Notranja dvokrilna vrata so bila restavrirana, izdelana je bila replika za enokrilna vrata, vgrajene so bile nove okenske police. Parkirno mesto / garaža Parkiranje je možno na ulici pred stavbo s pridobitvijo mestne dovolilnice. Priključki Internet – kabelski Ogrevanje – električna peč (talno gretje) Prezračevanje - rekuperacija Lokacija in infrastruktura Objekt se nahaja na izvrstni lokaciji, v strogem centru mesta, v bližini številnih fakultet. Vsa infrastruktura se nahaja v neposredni bližini. V bližini se nahaja osnovna šola, vrtec, knjižnica, pošta, lekarna, banke, trgovine, gostinski lokali, zdravstveni dom, ipd. Do strogega centra mesta je le nekaj minut hoda. Odlična lokacija nudi hiter dostop tudi do obvoznice. Dodatno Vpisano v ZK in brez bremen. Vabljeni na ogled!
Ljubljana, Center
95 m²
430.000
18. 6. 2018
Večmojikvadrati.com
Podroben opis nepremičnine Prodamo obnovljeno enostanovanjsko meščansko hišo v srcu Pirana, primerno tudi za oddajanje. Objekt je bil zgrajen leta 1900. Sedanji lastnik ga je popolnoma obnovil leta 2012 (nova streha, fasada in okna, vse instalacije, notranji ometi in oprema). Razporeditev po nadstropjih Objekt ima tri etaže: pritličje, prvo in drugo nadstropje. Hiša ima za piranske razmere posebej ugodno notranjo razporeditev, saj sta v vsakem nadstropju poleg stopnišča še dva velika prostora: •pritličje: vhodna veža, spalnica, kopalnica z vključenim servisnim delom in dve shrambi •prvo nadstropje: dve spalnici in kopalnica •drugo nadstropje: bivalni prostor s sedežnim kotom, jedilnim delom in oddeljeno kuhinjo. Uporabno površino skozi večino leta dopolnjuje prostorna terasa s pogledom na piransko cerkev. Oprema Objekt je bil na novo opremljen leta 2012. Kuhinja je polno funkcionalno opremljena s pohištvom Bulthaup in vsemi električnimi elementi. V dnevnem prostoru je jedilna miza z masivno hrastovo klopjo in moderno oblikovanimi stoli ter sedežni kot z zofo nasproti stene s televizorjem in glasbenim sistemom. Terasa je opremljena z lesenim kompletom klopi in mize ter fleksibilno nastavljivim sončnikom za ugodnejšo rabo terase. Spalnica v pritličju je opremljena z dvojnim ležiščem širine 160 cm in prostorno garderobno omaro, spalnica v prvem nadstropju pa z dvojnim ležiščem širine 140 cm in odlagalnimi policami v sosednji kopalnici. V tretji spalnici, ki se pretežno uporablja kot otroška soba, so dva pograda, manjša omara, odprte odlagalne police in podolgovata miza s klopjo za branje, delo ali igro. V vsaki kopalnici se nahajata WC in tuš. V objektu so ohranjene originalne kamnite stopnice v prvo nadstropje, lesene stopnice v drugo nadstropje pa so bile ob prenovi temeljito obnovljene. Vsi prostori so funkcionalno osvetljeni z modernimi dizajnerskimi lučmi. Objekt se hladi in ogreva s toplotno črpalko. V vsakem prostoru so konvektorji oziroma grelna telesa, ki zagotavljajo primerno temperaturo in vlažnost zraka v objektu. Črpalka tudi ogreva toplo vodo za potrebe objekta. Tehnične naprave se nahajajo v tehničnem prostoru, v katerega se dostopa skozi pritlično kopalnico.Poseben značaj objektu dajejo umetniške slike, zlasti oljnati sliki na stopnišču in triptih v pritlični spalnici. Nepremičnina je zemljiškoknjižno urejena. NEPREMIČNINA VREDNA OGLEDA IN NAKUPA. Pogoj nakupa nepremičnine: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4% + DDV od pogodbene vrednosti na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti v višini 2% + ddv.
Obalno - kraška, Piran, Center
115.4 m²
440.000
2. 6. 2018
Večmojikvadrati.com
ZNIŽANA CENA! V centru Slovenskih Konjic prodamo opremljeno 2-sobno stanovanje v izmeri 47 m2. Stanovanje se nahaja v 3. nadstropju in obsega: hodnik, predsobo, kopalnico z wc-jem, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo ter večjo spalnico, ki jo je mogoče preurediti v dve ločeni sobi. Ogrevanje je urejeno na centralno kurjavo in se plačuje do dejanski porabi. Stanovanje je pripravljeno na vselitev brez dodatnih stroškov (leta 2010 je bila v celoti obnovljena kopalnica, nova pvc okna, radiatorji, police, parketi, keramika…). Pred blokom je na voljo več parkirišč. Stanovanje ima južno (sončno) lego. V stanovanju je nameščena klima. V neposredni bližini se nahaja vsa infrastruktura (trgovine, avtobusna postaja, šola, pekarna, lekarna, zdravstveni dom…). Brez provizije za kupce! Svetujemo vam pri ureditvi financiranja in prodaji vaše nepremičnine. Energetska izkaznica je v izdelavi. ZA DODATNE INFORMACIJE ALI OGLED POKLIČITE na 051/358-077.
Savinjska, Slovenske Konjice
2 sobi
47 m²
45.000
6. 6. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Pozdravljeni, Predstavljam vam sodobni dvojček v Framu - novogradnjo na ključ! KJE: Fram – neposredna bližina novega vrtca, hiter dostop do AC priključka OBJEKTIVNI PODATKI: Stavba je pravokotne tlorisne zasnove, etažnosti P+1, neto kvadratura enote obsega 113,27 m2, zemljišče pa 334,37 m2. V pritličju so naslednji prostori: predprostor, hodnik, tehnični prostor, WC, shramba, dnevno bivalni del s kuhinjo. V nadstropju pa so: hodnik s stopniščem, kopalnica, otroška soba 1, otroška soba 2, spalnica, garderoba. Hiša bo grajena iz poroterm opeke debeline na temeljni plavajoči plošči debelin 25 cm, fasada bo 15 cm debeline z Baumit zaključnim slojem, vgrajena bodo plastična okna s troslojno zasteklitvijo ter senčili – rolete na električni pogon, vhodna vrata bodo ALU podjetja Arcont. Notranji ometi bodo v beli barvi, streha bo izvedena z Bauder folijo tip Thermofin 18 in izolacijo položeno v nagib v debilon 25 - 30 cm, žlebovi bodo skriti v fasadi. Finalizirana bodo vsa notranja instalacijska dela – vključno z izvedbo talnega gretja po celotni hiši razen v shrambi pod stopnicami, nameščena bo toplotna črpalka Daikin z možnostjo gretja in hlajenja. Urejeni bodo elektro in vodovodni priključki – elektro omarica z instalacijami ter vodomerni jašek s povezavo od vodovodnega omrežja do hiše bodo pripravljeni, priklop ni vključen v ceno. Kopalnica, WC in tehnični prostori bodo imeli položeno keramiko, preostali prostori bodo imeli položen trislojni gotovi parket. Prav tako bodo vgrajeni podboji z vratnimi krili, izvedena bo finomontaža električnih instalacij, okenske police bodo zunaj granit v sivem odtenku, notranje police bodo bele. Pred hišo je predviden asfalt kjer bosta pred vsako hišo označeni dve pripadajoči parkirni mesti, za hišo pa je predvidena zelenica kjer bodo na meji posajene ciprese. Zunanja terasa bo nepokrita, tla pa bodo obložena s keramiko. Hiša je v fazi gradnje, za vselitev bo na voljo konec leta 2018! Med fotografijami so tudi fotografije že dokončane in vseljene hiše, ki ni predmet prodaje - je le za predstavo kako bodo izgledali prostori dvojčka v izgradnji! V ceno je vključen DDV! Lep pozdrav, vaša Karmen (iskrena prijateljica in ženska, ki ima ključ vašega novega doma)
Podravska, Rače - Fram, Fram
113.27 m²
144.000
1. 6. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Opis Objavljeno : 22/03/2018 Spremenjeno : 22/03/2018 Koda oglasa : 6520982 Koda nepremičnine: 20150721TQLDQPG Hiša kmetija Pomurska, Dobrovnik/Dobronak , Cena: 17 000,00 € Na Madžarskem, v idilični vasici Szijartohaza, neposredno ob Slovensko-Madžarski meji se prodaja posest v velikosti 1.788 m2 s pripadajočimi objekti: enoetažni bivalni objekt (71,35 m2) z garažo (15 m2), kmetijsko poslopje (98 m2) in kmetijska obdelovalna površina (970 m2). Kmetijsko poslopje sestavljata dva gospodarska objekta (39 + 59 m2). Velikost same parcele, ki je v celoti ograjena, je 829 m2. Objekti na tej posesti so bili zgrajeni leta 1963. Na bivalnem objektu so bila leta 2014 zamenjana vsa okna (8), vhodna vrata, kamnite notranje police, opravljena so bila tudi nujna vzdrževalna dela, kar vključuje odstranjevanje dotrajanega ometa, tapet in ploščic. Temelji hiše so v dobrem – zdravem stanju, v prostorih ni vlage, še danes pa lahko opazimo, da je bila izgradnja objekta kakovostna. Stanovanjski del je trenutno v stanju renovacije. Pred vselitvijo je potrebno opraviti še nekaj zaključnih notranjih del, v celoti renovirati kopalnico ter prostore opremiti. V naselju vam je na voljo še slovenski mobilni signal, prav tako pa lahko spremljate preko TV-ja tudi slovenske programe. Do posesti se pripeljete po asfaltirani cesti, pred hišo je (možno urediti) več parkirnih mest. Na velikem ograjenem dvorišču je zasajenih precej vitalnih sadnih dreves. Za hišo je pripadajoča kmetijsko-obdelovalna površina (njiva), ki jo trenutno obdeluje sosed. Vasica Szijartohaza je od mejnega prehoda Dolga vas – Redics oddaljena 5 km, ponaša se z nazivom Evropska vas. Sestavljajo jo hiše, katerih arhitektura ohranja tipične krajinske elemente naravne in kulturne dediščine Madžarskega podeželja, hkrati pa je to imeniten kraj za preživljanje počitnic in prostega časa v vsakem letnem času. V vasi trenutno prebiva okoli 30 vaščanov, zato lahko sklepate, da tukaj vlada mir. V vasici stalno prebiva družina iz Slovenije in štiri družine iz Avstrije oz. Nemčije, kar vam omogoča lažje sporazumevanje s sovaščani. V neposredni bližini imate možnost preživeti svoj čas precej aktivno; na voljo so vam številne kolesarske poti, adrenalinski park, sprehajalne poti… ali pa se spočiti in nabrati novih moči. V okolici (Madžarske ali Slovenije) vam je na voljo veliko termalnih kopališč (Moravske toplice, Lendavske toplice, Lenti, Heviz…). Kulinarika tega predela Slovenije in Madžarske zadovolji še tako zahtevnega gurmana (obiščete lahko vinske kleti, kjer vam bodo postregli domače dobrote in vrhunska vina, lokalne restavracije, čarde ipd.). Do Balatona (»Madžarskega morja«) je vsega 75 km oz. uro vožnje. Zaradi osebnih okoliščin je hišo potrebno nujno prodati, zato se lahko dogovorimo o možnosti najema s kasnejšim odkupom oziroma o plačilu na obroke. Naša agencija, za vas brezplačno uredi prodajni postopek in prenos lastništva, zato vam ni potrebno skrbeti glede administracije. KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!
Pomurska,Dobrovnik (Pomurska)
1 soba
17.000
25. 5. 2018
Večindomio.si
Opis Objavljeno : 09/02/2018 Spremenjeno : 06/03/2018 Koda oglasa : 6369329 Koda nepremičnine: 201 Prodaja, hiša, samostojna: ZG. DUPLEK, 5 KM IZ MARIBORA 396 m2, P+M, zgrajena 2003, atraktivna nadstandardna stan. hiša, galerija, 6 sob, 2 kopalnici z WC-jem + ločen WC, 4 terase, CK, kamin, garaža za dva avtomobila, lepo urejena parcela 1.333 m2, prodamo. Cena: 330.000,00 EUR. Dodaten opis NA LEPI IN SONČNI LOKACIJI, 5 KM IZ MARIBORA, PRODAMO NADSTANDARNO STANOVANJSKO HIŠO, KI JE ARHITEKTURNI IN GRADBENI UNIKAT. Arhitektonsko razgiban in sodobno koncipiran objekt pretežno krožne tlorisne zasnove je bil zgrajen leta 2003. Posebnost gradnje so tudi obodni zidovi, ki so izvedeni kot sendvič (30 cm modularni zidak, 10 cm toplotna izolacija, 2 cm zračni sloj, 10 cm obzidava) + zaključni fasadni omet; sk. debelina fasadnih zidov tako znaša 57 cm. Ostrešje je razgibano, stožčaste oblike, s frčadami in izzidki. Strešna kritina je kanadska tegola na prezračevalnem opažu. Kleparski izdelki so iz bakrene pločevine. Dimnika sta Schiedlova. Enodružinska atrijska hiša etažnosti P+M ima po podatkih GURS-a 396,10 m2 sk. površine (UP 262,00 m2 + štiri terase v sk. izmeri 74,50 m2 + garaža za dva avtomobila 48,80 m2 + stopnišče 10,80 m2). Obsega pritličje in odprto mansardo (s stropi do strehe). Stropna konstrukcija nad pritličjem je armiranobetonska plošča. Notranje stopnice so armiranobetonske, obdelane z naravnim kamnom. V vseh prostorih so izvedeni toplotno izolirani plavajoči estrihi. Talni oblogi sta lakiran parket (v vseh bivalnih prostorih) in keramika (v ostalih prostorih). Vhodna vrata, okna in balkonska vrata so v PVC izvedbi (Satler) in izdelana skladno z arhitekturo objekta; polkrožna okna z dvojno zasteklitvijo so opremljena s senčili, obojestranske okenske police so iz naravnega kamna. Na vseh oknih v pritličju so nameščeni komarniki. Garažna vrata so sektorska, dvojne širine, z daljinskim odpiranjem. Sanitarni prostori so opremljeni z opremo višjega cenovnega razreda; v obeh kopalnicah sta kotna kad in polkrožna tuš kabina … V PRITLIČJU v sk. izmeri 210,76 m2 se nahajajo: garaža za dva avtomobila (48,80 m2), utility (12,00 m2), hodnik in wc z umivalnikom (4,56 m2), stopnišče (10,80 m2), dnevna soba (37,84 m2) v povezavi z jedilnico (14,21 m2) in kuhinjo (12,06 m2), spalnica (17,39 m2), kopalnica z wc-jem (13,80 m2), ter dve terasi (15,65 m2 in 23,65 m2). V osrednjem 64,11 m2 velikem povezanem prostoru je tudi KAMIN. Terasi pred vhodom v hišo in za hišo sta pokriti. Velika garaža za služi tudi kot shramba. Stanovanjski in servisni del pritličja sta povezana. V ODPRTI MANSARDI v sk. izmeri 185,29 m2 pa se nahajajo: predsoba (14,00 m2), galerija (37,84 m2), štiri sobe (26,00 m2, 23,75 m2, 21,70 m2 in 18,10 m2), kopalnica z wc-jem (8,75 m2), ter dve nadkriti terasi (16,00 m2 in 19,15 m2). Galerija je bila leta 2010 zaprta, vendar jo je možno z enostavnim posegom spet odpreti! Obstaja pa tudi možnost preureditve v dvostanovanjsko hišo – saj so v mansardi 3 možnosti ureditve kuhinje (priključki za kuhinjo so v treh prostorih)! PRIKLJUČKI: objekt je priključen na vodovodno, električno in kanalizacijsko omrežje, urejena pa sta tudi priključka telefon in KTV + optika (TV in internet prek Telemacha). Hišne instalacije so bogato razvejane. V objektu je tudi domofon (v obeh etažah). OGREVANJE je centralno, radiatorsko – CK na olje ali pelete/trenutno, v obeh kopalnicah pa je urejeno tudi talno gretje (+ cevni radiatorji). Kotlovnica s pripravo sanitarne tople vode (Buderus) je locirana v prostoru ob garaži. PARCELA, ki je v celoti stavbno zemljišče, meri 1.333 m2, pri čemer znaša površina zemljišča pod stavbo 218 m2; prodajalki pa uporabljata tudi del sosednjega zemljišča (pri katerem obstaja možnost odkupa). Zemljišče je ravno, lega je zelo sončna. Okolje je v celoti urejeno: zemljišče je ograjeno, plato pred garažo in okolica hiše sta tlakovana, parcela pa je lepo hortikulturno urejena (zelenica, češnja, jablana, marelica, dve hruški, kostanj, figa, banana, lešniki, šipek itd.). Ob hiši sta pipi z mestno vodo. Hiši pripadajoče zemljišče ima tudi zunanjo osvetlitev, na njem pa sta tudi dva zbiralnika za meteorne vode. Nevarnosti poplavljanja ni (nasip)! Hiša je vzorno vzdrževana. Vseljiva je po dogovoru. V hiši lahko na željo kupca ostane del opreme (npr. po meri narejena kuhinja itd.). MOŽNA JE TUDI MENJAVA za 2 sobno stanovanje in/ali 3 sobno stanovanje z balkonom oz. teraso ali manjšo samostojno hišo, dvojček oz. vrstno hišo, v Mariboru ali okolici (do 15 km iz MB)! Trg. center Jager, dva vrtca, šola, zdr. dom, lekarna, pošta, benc. črpalka, občina itd. so oddaljeni cca. 1 km, AC priključek 3 km, Maribor pa 5 km. V bližini so tudi Wake park Dooplek (z vlečnico za smučarje na vodi in borderje), fitnes na prostem (z napravami za vadbo), ter sprehajalne poti. Obstaja pa tudi možnost uporabe cca. 500 m2 velike sosednje parcele – za konje (jahanje po nasipu). Ogled in morebitni nakup se priporoča potencialnim kupcem, ki v želijo v bližini Maribora kupiti novejšo stanovanjsko hišo, ki je nekaj posebnega!
Podravska,Zgornji Duplek (Duplek)
5 sob
299.000
25. 5. 2018
Večindomio.si
Opis Objavljeno : 07/03/2018 Spremenjeno : 16/04/2018 Koda oglasa : 6467384 Koda nepremičnine: 101157-121 Za Bežigradom nasproti Gospodarskega razstavišča, prodamo dvosobno stanovanje, ki je bilo letos popolnoma prenovljeno. Nahaja se v starejši hiši v tretjem nadstropju od treh in meri skupno 69,4 m2, uporabne površine 57,6 m2, balkon 3,6 m2 in klet 8 m2 (2 kleti). Stanovanje obsega povezovalni hodnik, kopalnico s straniščem in oknom, veliko spalnico, garderobno sobo, dnevno sobo povezano s kuhinjo in jedilnico ter izhod na balkon (zahodna lega). Spalnica je na vzhod. Ogrevanje je na klimatsko napravo, plin je pripeljan do vhoda v stanovanje. V adaptaciji je bilo obnovljeno:- elektro inštalacija in novi digitalni števec (po celem stanovanju je na novo izpeljana elektro inštalacija)- vodovodna inštalacija in wc na geberit, - popolnoma obnovljene stene po celem stanovanju, - nova kopalnica v italijanskem stilu, - popolnoma nov balkon (stene, streha, tla, lučke), - v vseh prostorih nova razsvetljava, stikala in vtičnice, - nova tla v vseh prostorih, - nova vhodna vrata, zvonec in domofon, - nova notranja vrata in kljuke, - nova okna in police v vseh prostorih, - nova klima Mitsubishi. Zakaj kupiti stanovanje:- stanovanje ima svoje ogrevanje na klimo, ki ogreje celo stanovanje, - nizki obratovalni stroški, - stanovanje ima 2 kleti, - stanovanje je primerno tudi za poslovni prostor, - stanovanje je zelo svetlo, - stanovanje ima parkirno mesto. Vljudno vabljeni k ogledu!
Ljubljana,Bežigrad (Ljubljana)
2 sobi
219.000
24. 5. 2018
Večindomio.si
Pozdravljeni! Danes vam predstavljam lepo hiško počitniški objekt na PREČUDOVITI MIRNI LOKACIJI z celodnevnim soncem in na samem ter z prekrasnim razgledom. KJE: Lenart v neposredni bližini (šola, vrtec, pošta, zdravstveni dom, lekarna, trgovine, avtobusna postaja, športne dvorane, igrišča....) in le 3km do dovoza na avto cesto. OBJEKTIVNI PODATKI: Hiša je v izmeri 183,60m3, od tega 33m2 terase, 59,50m2 kleti oziroma shrambe, 18m2 garaža, 2,50m2 odprtega balkona ter 3m2 kurilnica. Okna so termopan lesena. Kritina je opeka Bramac, narejen je zračni most. Stene v hiši so ometane, položen in narejen je vodovod, elektrika je dokončana, niso pa narejeni estrihi po celi hiši ter mansarda nima dokončanih stropov. Pritličje hiše: bivalni prostor, ki je nedokončan ometan, narejen je vodovod ter lektrika, niso pa narejeni estrihi z veliko pokrito teraso. Garaža: prostor za kurilnico, ki je opremljen z policami in priročno delavnico ter orodjem. V kurilnici je dimnik schidl. Vinska klet: je obokana z opeko klinker, vrata so hrastova natur, kar je tudi vhod. V vinski kleti je tudi večnamenski prostor za kletarjenje in degustacijo vina, ter prostor za vinsko arhivo s steno za steklenice ter police. V predsobi je prostor z tušem in pomivalnim koritom, prav tako je opremljena kuhinja in majhna veža. K hiši spada še 2.666m2 zemljišča, na katerem je zelo lepo urejen vinograd. Ob hiši je zbiralnik deževnice za zalivanje in hidrofor. Greznica je triprekatna z odvodom čiste vode. V hiši je voda in elektrika, voda je mestni vodovod. Pritličje ter mansarda nista finalizirani, tako, da njiju lahko izdelate in končate po svojih lastnih željah. Proda se tudi traktor vinograniški, traktorska ventilatorska škropilnica, nahrbtna motorna škropilnica Vaslinova, vijačna električna stiskalnica za grozdje, električni pecljalnik za grozdje, električna črpalka z do 20 filtrirnih plošč za vino in polnilnikom za steklenice -3 hkrati, dve pvc kadi 500l in 700l, pvc brenta, nerjaveči sodi-inox za vino s pipami (1x700l, 2x 500l, 3x300l in 1x150l) Različne armirane cevi ter drugi kletarski pripomočki so tudi v ceni. Pošitniški objekt se je uporabljal samo za vikend v njem ni bival še nihče. Hiša ter sami prostori so zelo svetli, prostorni, sama hiša pa je na prečudoviti lokaciji in parcela kompletno ograjena. Pomagamo vam urediti najugodnejše financiranje! Lep pozdrav, Marina!
Podravska, Lenart, Hrastovec v Slov. Goricah
183.6 m²
99.000
21. 5. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Opis Objavljeno : 29/01/2018 Spremenjeno : 29/01/2018 Koda oglasa : 6322765 V HRPELJAH PRI KOZINI, PRODAMO ŠE NEKAJ NEVSELJENIH KVALITETNO GRAJENIH STANOVANJ Nadstandardni stanovanjski blok »Villa Hrpelje« je v centru Hrpelj, v občini Hrpelje-Kozina. Geografsko se območje občine razprostira na območju Brkinov, Čičarije in Malega Krasa. Dober geografski položaj tako omogoča odlično povezavo z Ljubljano ter Koprom in Trstom. Neposredna bližina avtocestnih povezav vam omogoča odličen dostop in nekaj minut vožnje od naše lepe obale in tržaškega zaliva. Hrpelje-Kozina je sicer majhna občina, vendar pa ponuja vso infrastrukturo velikega mesta kot so vrtec, šola, trgovina, banka, lekarna, zdravstveni dom, knjižnica. V bloku je 21 stanovanj, vsako ima 2 lastniški parkirna prostora in shrambo. Stanovanjem v pritličju pripadajo tudi atriji, od 31m2 pa vse do 87m2. Posebnost vila bloka so tudi velike terase, ki so v povprečju velike 20m2. V objektu je dvigalo. Vgrajeni so najkakovostnejši materiale za notranja in vhodna vrata, parket, vrhunske italijanske ploščice, stene so pobarvane špatolato veneziano. Streha je hidro izolirana in krita s korci. Predelne stene v stanovanjih so zasnovane iz 10cm opečnih zidakov. Grobo in fino so zglajene z mavčno malto in opleskane z disperzijsko barvo, nekatera stanovanja pa so obdelana špatolato veneziano. Okenske police so izdelane iz kamna. Okna in balkonska vrata so zasnovana iz PVC-profilov, trislojne zasteklitve. Vhodna stanovanjska vrata so protivlomna in iz masivnega lesa. Notranja vrata so prav tako izdelana iz masivnega lesa. Stanovanja se bodo grela in hladila z inverter klima napravami Mitsubishi, ki tudi na temperaturi -20 °C delajo z močjo 80% . Prav tako ima vsako stanovanje možnost ogrevanja na drva ali bio maso, saj ima vsako stanovanje možnost vgraditi lastno peč. Parkirne površine so zasnovane tik pred blokom in vsakemu stanovanju pripadata 2 lastniški parkirni mesti. Na območju bloka Vila Hrpelje je zgrajena javna kanalizacija meteornih in fekalnih odpadnih vod. Objekt je opremljen z novimi komunalnimi in energetskimi priključki vodovoda, elektrike in telefonije. V vseh stanovanjih so zasnovane skupne RTV-inštalacije s priključkom na kabelsko TV. Proste enote: Stanovanje št. 2, dvosobno z atrijem, cena z ddv: 115.502,10 eur - *** Stanovanje št. 8, dvosobno z atrijem, cena z ddv: 127.081,72 eur - VEČ O PONUDBI Stanovanje št. 13, dvosobno, cena z ddv: 108.405,72 eur - *** Stanovanje št. 14, dvosobno, cena z ddv: 128.176,72 eur - VEČ O PONUDBI Stanovanje št. 16, dvosobno, cena z ddv: 108.405,72 eur - *** Stanovanje št. 18, štirisobno, cena z ddv: 206.955,00 eur - *** Stanovanje št. 20, štirisobno, cena z ddv: 217.905,00 eur - ***
Obalno-kraška,Kozina (Hrpelje-Kozina)
1 soba
115.502
25. 5. 2018
Večindomio.si
Prodamo veliko enodružinsko hišo na lepi lokaciji (slepa ulica), v neposredni bližini osnovne šole, vrtca, blizu sprehajalnih poti in samo 20 minut peš do centra mesta. Hiša ima tri etaže (pritličje, prvo in drugo nadstropje). V pritličju so; kuhinja z ločeno shrambo, jedilnica, dnevna soba, velika predsoba, soba, garderobna soba, garaža, shramba in kurilnica. Pred hišo je nadstrešek za 3 avtomobile in terasa. V prvem nadstropju so 4 spalnice (od tega dve precej veliki) in 2 kopalnici. V drugem nadstropju ki je še neizdelan pa je možno imeti še eno stanovanje, oziroma dve veliki sobi in kopalnico. Hiša se prodaja z ali brez opreme, po želji kupca in je vseljiva v zelo kratkem času. Leta 2012 je bila tudi delno prenovljena, terase in okenske police, v hiši je ena klimatska naprava z možnostjo priklopa dodatne enote v 2. nadstropju. Hiša ima tudi talno ogrevanje in sicer v pritličju in koaplnicah. Priporočam ogled. Prodajalec pogojuje sklenitev prodaje z delitvijo plačila provizije posredovanja pri prodaji v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. 2% od končne dogovorjene prodajne cene plus 22 % DDV.
Ljubljana, Vič Rudnik, Galjevica
409 m²
460.000
29. 5. 2018
Večnepremicnine.si21.com