Prodajam dvosobno stanovanje v Prestranku (okolica Postojne) - odlično izhodišče tako do morja kot do Ljubljane (cca 35 minut v eno ali drugo smer). Nahaja se v pritličju starejšega dvonadstropnega bloka zelo solidne italijanske gradnje (betonske medetažne plošče). V neposredni bližini se nahajajo lekarna in ambulanta, trgovina, vrtec in osnovna šola. Do centra Postojne je cca 6 km. V stanovanju je potrebno kompletno prenoviti kopalnico, urediti ogrevanje ter v bližnji prihodnosti menjati okna. Visoki stropi omogočajo izdelavo galerije. V stanovanju se nahajata dve prostorni svetli sobi (v vsaki je lončena peč za ogrevanje na drva), kuhinja z jedilnico, kopalnica z wc-jem in predprostorom, hodnik, balkon, večja klet, dodatno pa k stanovanju sodi tudi manjši vrt z barako, kjer si je možno urediti tudi garažo. Parkiranje je sicer zagotovljeno pred oz. okrog bloka. Stanovanje je ZK urejeno in prosto bremen! Cena po dogovoru, s prodajo se mi ne mudi. V kolikor vas stanovanje zanima, je možen ogled po predhodnem dogovoru na 041 734-610. Prodam svetlo 2sobno stanovanje v pritličju, velik balkon, klet, vrt z barako (možnost garaže), ZK urejeno in prosto bremen, potrebno obnove, odlična lokacija, nedaleč od morja in od Ljubljane I am selling a two-bedroom apartment in Prestranek (nearby Postojna) - an excellent starting point for both the sea and Ljubljana (approx. 35 minutes in both directions). It is located on the ground floor of an older two-storey block of very solid Italian building (concrete inter-panel slabs). In the immediate vicinity there is a pharmacy and an outpatient clinic, shop, kindergarten and elementary school. Distance from the center of Postojna is about 6 km. The apartment needs a complete renovation of the bathroom, arranging heating system and in also installation of new windows in the near future. High ceilings make it possible for installation of a gallery. In the apartment there are two spacious bright rooms (each one has a wood stove oven), a kitchen with a dining room, a bathroom with a toilet and an entrance, a hallway, a balcony, a larger basement. Besides that in the price it's included also a smaller garden with a barrack, which can be converted into a private garage. Nevertheless, parking is guaranteed around the block. The apartment is registered in the land register and free of burdens (no mortgage, no right of residence etc.)! Price can be negotiable. However, I am not in a rush for selling the appartment. If you are interested in the apartment, it is possible to see it upon a prior arrangement made via phone on +386 41 734-610.
Notranjska, Postojna Prestranek
70 m²
50.000
20. 4. 2018
Večnepremicninskioglasnik.com
Prodamo nedokončano novogradnjo v Prestranku, tlorisnih dimenzij 40x16,2 m, pravokotne tlorisne oblike, ter etažnosti P+1+M. Gradbeno dovoljenje je bilo izdano za gradnjo motela. Skupno je načrtovanih enainštirideset dvoposteljnih sob in na zunanjih površinah je predvidenih devetnajst parkirnih mest za goste. Predmetna gradnja se nahaja v območju, ki je komunalno opremljeno. Prodajalčev pogoj pri prodaji: kupec prevzame del stroška za posredovanje (2% pogodbene vrednosti + DDV).
Postojna,Notranjska,Prestranek
1462.19 m²
160.000
20. 4. 2018
Večland.si
Vmesna vrstna hiša, ki ima na zahodni strani nadstrešek za spravilo koles ali orodja, na vzhodni strani pa vrt in teraso. Hiši pripadata dve parkirišči, ki sta na skupnem zemljišču stavbe, ravno tako je na skupnem zemljišču še brunarica za spravilo drv oz. drugih stvari. Pritlična etaža in streha so v celoti obnovljene. V pritličju je predprostor, kopalnica z wc-jem, dnevni prostor, jedilnica (ki se sedaj uporablja kot spalnica), kuhinja, kurilnica/utility. V mansardi so dela začeta, vendar še niso zaključena (tri nedokončane spalnice in kopalnica). Pritlična etaža meri 47 m2, podstrešna pa cca. 40 m2. Ogrevanje je izvedeno na peč na drva, poraba cca 6 m3 letno. Vrstna hiša še nima izdelane etažne lastnine in so lastniki vpisani v solastniških deležih na celotni skupni parceli na kateri stojijo še dve vrstni hiši, kateri se stikata s hišo ki je predmet prodaje. Sama lokacija je v neposredni bližini Gradu Prestranek, cca. 1,5 km od šole, vrtca, trgovine, zdravstvene ambulante, črpalke... Hiša je primerna za ljubitelje narave in konjev. Prodajalčev pogoj pri prodaji: kupec prevzame del stroška za posredovanje 2% pogodbene vrednosti (DDV še ni vključen).
Postojna,Notranjska,Prestranek
87.8 m²
75.000
8. 5. 2018
Večland.si
Naprodaj sta dve parceli - 2267/13 (826 m2) in 2267/25 (330 m2), obe v k.o. 2492 - Slavina v skupni izmeri 1.156 m2. Zemljišči predstavljata dostopne poti do gospodarske cone. V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.
Reška cesta, Postojna
29.700
12. 4. 2018
Večnepremicnine.dutb.eu