Vzdrževana, samostojna hiša na krasni lokaciji z odprtim razgledom, sončna, ravna in velika parcela, garaža, funkcionalna razporeditev prostorov (v pritličju: kurilnica, delavnica, shramba; v 1. nadstropju: kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, spalnica, kopalnica, sanitarije; v 2. nadstropju: dve sobi - z možnostjo kuhinje, odtoki na voljo), v l. 2008 ren okna, pred tem streha in fasada, leta 2012 nova kuhinjska oprema, v bližina šola in vrtec Rovte so manjši, zelo urejen kraj z devetletno osnovno šolo, novim, modernim vrtcem, trgovino, pošto, raznimi lokali in različnimi storitvenimi dejavnostmi, zelo dejaveni je tudi njihov kulturni dom (koncerti, gledališka skupina, predstave...) Redna povezava z Logatcem (tudi mestni avtobus) in redna linija Rovte Logatec Ljubljana ali Rovte Žiri Ljubljana.
Osrednjeslovenska, Logatec, Rovte
153.7 m²
151.000
21. 5. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Posestvo z hišo in pomožnimi objekti - ZAVRATEC - ROVTE Osnovne informacije: Izjemno zasebna lokacija na samem, v razdalji cca. 700 metrov ni nobenega sosednjega objekta, urejen dostop iz ene same smeri. Izjemno primerno tudi za izvajanje dejavnosti - kmetijstvo (zlasti ekološko), izvajanje turistične dejavnosti (pikniki, šotorišče, konji, ipd.). Na posestvu se nahaja: STANOVANJSKA HIŠA letnik 2011. Uporabna površina 285 m2. Sestoji iz pritličja, nadstropja in mansarde, pritličje 120 m2, nadstropje 120 m2 in mansarda 45 m2. PRITLIČJE: - Dnevni prostor s tristransko krušno pečjo, pri čemer je ena stran peči v kuhinji. - Kuhinja z jedilnico in izhodom na severni strani. - Dve shrambi. - Kopalnica. NADSTROPJE, z lastnim vhodom: - 3 spalnice (sobe) z enim dodatnim izhodom na teraso, na južni strani. - Večja kopalnica. MANSARDA: - Izoliran prostor z možnostjo izhoda na balkon na zahodni strani hiše. Hiša je energetsko varčno grajena, tako ,da se ogreva samo na trda goriva. Ima dve kopalnici, tako da je možno pritličje in mansardo spremeniti v dve samostojni enoti, tudi za oddajo, saj ima zgornje nadstropje svoj vhod z veliko teraso na vzhodni strani. DRUGI OBJEKTI NA POSESTVU: KOZOLEC Z GARAŽO – prostor za kmetijske stroje in dva avtomobila. UTRJEN PROSTOR ZA DVA ŠOTORA – ogrodje za postavitev šotorov. »LAUF ŠTALA« - HLEV v izmeri 180 m2 – opremljena z vodovodnim in električnim priključkom, novimi neonskimi lučmi, dvema reflektorjema in predpripravo (drogovi) za namestitev večjih reflektorjev za nočno ježo. SAMOSTOJEN WC ob hlevu. PRIKOLICA ZA STREŽBO (obita z lesom) z vsemi priključki, točilnim pultom in hladilnikom, ki stoji na delu zemljišča, ki je urejen kot piknik prostor. VODOHRAM (ti. štirna«) kapacitete 9m3 z možnostjo povezave s hišo za izrabo deževnice. PRIKLJUČKI: Elektrika – položena v zemlji. Javni vodovod. OPTIKA. V pisano v ZK, brez bremen. V vasi deluje osnovna šola za nižje razrede, za višje razrede OŠ, pa je urejen prevoz od vrat do šole – cca. 4 km. Pluženje snega – dovozne poti urejeno na javne stroške in se redno izvaja. Pogoj: Pogoj prodajalca je delitev provizije v skupni vrednosti 4% + DDV na kupoprodajno vrednost in sicer na način, da krije prodajalec 1 polovico in kupec 1 polovico, torej vsak 2%+ ddv. Vabljeni na ogled! NAROČITE ENERGETSKO IZKAZNICO - ***, 070 720 834 Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!
Goriška, Idrija
285 m²
340.000
27. 6. 2018
Večroni-nepremicnine.si
opis Vzdrževana, samostojna hiša na krasni lokaciji z odprtim razgledom, sončna, ravna in velika parcela, garaža, funkcionalna razporeditev prostorov (v pritličju: kurilnica, delavnica, shramba; v 1. nadstropju: kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, spalnica, kopalnica, sanitarije; v 2. nadstropju: dve sobi - z možnostjo kuhinje, odtoki na voljo), v l. 2008 ren okna, pred tem streha in fasada, leta 2012 nova kuhinjska oprema, v bližina šola in vrtec Rovte so manjši, zelo urejen kraj z devetletno osnovno šolo, novim, modernim vrtcem, trgovino, pošto, raznimi lokali in različnimi storitvenimi dejavnostmi, zelo dejaveni je tudi njihov kulturni dom (koncerti, gledališka skupina, predstave...) Redna povezava z Logatcem (tudi mestni avtobus) in redna linija Rovte Logatec Ljubljana ali Rovte Žiri Ljubljana.
Osrednjeslovenska, Logatec,10 km iz Logatca
153.7 m²
151.000
21. 5. 2018
Večveber-nepremicnine-logatec.si
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more