Complain
V Srednjih Gameljnah prodamo zazidljivo zemljišče v izmeri 348m2, na katerem se nahaja starejša hiša l. 1900 (zemljišče pod stavbo 173m2). Hiša je primerna za rušenje. Možen je dokup sosednje parcele, na kateri se prav tako nahaja stara, že delno porušena hiša. Po lokacijski informaciji je možna gradnja eno ali dvostanovanjske hiše. Za več informacij pokličite. Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.
Ljubljana, okolica, Srednje Gameljne
348 m²
150.000 €
7. 11. 2018
348 m²7. 11. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Prodamo kompletno prenovljeno hišo na mirni lokaciji ob gozdu z pogledom na dolino in sončni zahod. Poleg hiše je zgrajen dodatni objekt namenjen garaži za dva avtomobila in shrambo, na parceli pa je možno parkirati še nekaj dodatnih avtomobilov. Pri adaptaciji so uporabljali sodobne materiale in tehnologijo kot so talno ogrevanje, trislojna zasteklitev oken, ogrevanje s toplotno črpalko ipd. Hiša se prodaja opremljena (veliko vgrajene opreme) in delno nedokončana (mizarska dela in okolica hiše). Vseljiva v kratkem. Hiša se prodaja, samo zato ker se je življenjska situacija prodajalca spremenila. Prodajalec pogojuje sklenitev prodaje z delitvijo plačila provizije posredovanja pri prodaji v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. 2% od končne dogovorjene prodajne cene plus 22 % DDV.
Ljubljana, okolica, Srednje Gameljne
210 m²
567.500 €
12. 10. 2018
210 m²12. 10. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
V vila bloku je na voljo . Razporeditev: hodnik, kopalnica s kadjo, odprt dnevno-bivalni del, spalnica z izhodom na balkon. Osrednji del je odprt in omogoča tudi pregraditev za otroško sobo ali domačo pisarno. Bivalne površine je 75m2 + 7m2 balkona. V ceni sta zajeti tudi . Stanovanje je orientirano na sever, vendar je zaradi veliko steklenih površin še vedno dovolj svetlo. Primerno tudi za vse, ki imate radi indirektno svetlobo. Do postaje LPP je 5 minut peš, hiter dostop do avtoceste (2km), vsa infrastruktura je v oddaljenosti 10 minut z avtom. Lokacija omogoča preživljanje časa v naravi - ... Rašica je takorekoč pred vrati. Za ogled pokličite na (Lea). LJ. ŠIŠKA, SREDNJE GAMELJNE , 82 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1974, adaptirano l. 2009, 1/3 nad., za vse, ki jim je mirna lokacija in bližina narave pomembna, prodamo. Cena: 180.000,00 EUR 43 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1932, adaptirano l. 2015, 179 m2 zemljišča, P/2 nad., na odlični lokaciji blizu centra in Ti... 65,7 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 2009, pritličje, prostorno stanovanje z balkonom in parkiriščem v garaži, idealno za 2 ose... 89 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1954, visoko pritličje, v ceni je vključena tudi garaža pred objektom. Mirna lokacija, blizu...
Ljubljana mesto,Ljubljana Šiška
2 sobi
180.000 €
21. 8. 2018
2 sobi21. 8. 2018
Večnepremicnine.com
Complain
Skladiščni objekt v bližini Ljubljane Prodamo del industrijskega kompleksa nekdanje tekstilne tovarne Rašica. Naprodaj je 3.715 m 2 veliko skladišče in manjši poslovni objekt s pisarniškimi prostori. Lokacija nudi številne priložnosti za opravljanje poslovne dejavnosti in nadaljni razvoj območja. Nepremičnina ima urejen dostop za tovorna vozila in več zunanjih parkirnih mest pred objektom. Namenska raba prostora ima oznako CU – Centralne dejavnosti vendar se nepremičnina nahaja na področju, kjer je predvidena izdelava novega OPPN 33 Center Gameljne. Na tem območju je v prihodnje predviden razvoj novega centra Gameljne, kjer se prepletajo trgovske, oskrbne, storitvene, upravne, socialne, zdravstvene, izobraževalne in podobne dejavnosti ter bivanje. Predviden faktor izrabe zemljišča je 1,2. V prodajno ceno je že vključen 22% DDV.
Ljubljana, okolica, Srednje Gameljne
5.080.955 €
14. 5. 2018
14. 5. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Na odlični lokaciji, v lepi, mirni, zeleni okolici v novejšem vila bloku z dvigalom posredujemo pri prodaji še nevseljenega, funkcionalnega stanovanja. Razporeditev prostorov: Predsoba, odprt osrednji prostor, ki je sestavljen iz dnevnega prostora, kuhinje z jedilnico s pogledom na gozd, spalnica z izhodom na balkon in pogledom na gozd, prostorna kopalnica z banjo in WC-jem. Protivlomna vrata. Internet – optika. Ogrevanje – plinovod. Stanovanju pripadata tudi dve lastniški parkirni mesti pred objektom. Stanovanje je prazno in takoj vseljivo. Upravnik. Skupna kolesarnica. Kleti ni. Vsa infrastruktura je v Črnučah. Okolica nudi veliko možnosti za rekreacijo in šport. Pohodi na Rašico in Šmarno Goro, bližina golf igrišča Smlednik. ZK urejeno. Vabljeni na ogled. Prodajalčev ponudbeni pogoj: Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% od dogovorjene prodajne cene nepremičnine! Za več informacij in ogled smo vam na voljo
Ljubljana,Srednje Gameljne
82.2 m²
180.000 €
8. 5. 2018
82.2 m²8. 5. 2018
Večlgp.si
Complain
LJUBLJANA - Gameljne; zazidljivo zemljišče na čudoviti lokaciji v Gameljnah prodamo. Zemljišče v izmeri 814 m2 se nahaja na nekoliko dvignjenem terenu, kar omogoča izgradnjo moderne individualne stanovanjske hiše z velikimi odprtimi steklenimi površinami, namenjenimi pogledu v naravo. Pogled se Iz parcele na južno stran odpira na Šmarno goro in v ozadju na Rožnik. Parcela se nahaja v novi soseski večjih nadstandardnih stanovanjskih hiš. V neposredni bližini je veliko možnosti za sprehode in uživanje miru v naravi. Lokacija parcele je prijazna tudi uporabnikom mestnega avtobusnega prometa, saj je od postajališča avtobusa oddaljena vsega le nekaj sto metrov. Lokacija, v naravi in hkrati v mestu, ne bo pustila ravnodušne tudi zahtevnejše kupce, ki iščejo za gradnjo svojega nadstandardnega doma še prav posebno lokacijo. Cena: 160,00 EUR/m2. Drugi pogoji prodaje: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec plača del stroška za posredovanje v višini 2% + DDV od prodajne cene.
Zazidljivo zemljišče Okolica, Srednje Gameljne
814 m²
160 €
12. 4. 2018
814 m²12. 4. 2018
Večmoneta-nepremicnine.si
Complain
LJUBLJANA - Gameljne; večje zazidljivo zemljišče na čudoviti lokaciji v Gameljnah prodamo. Zemljišče v skupni izmeri 2.368 m2 se nahaja na nekoliko dvignjenem terenu, kar omogoča izgradnjo treh modernih individualnih stanovanjskih hiš z velikimi odprtimi steklenimi površinami, namenjenimi pogledu v naravo. Pogled se Iz parcele na južno stran odpira na Šmarno goro in v ozadju na Rožnik. Parcela se nahaja v novi soseski večjih nadstandardnih stanovanjskih hiš. V neposredni bližini je veliko možnosti za sprehode in uživanje miru v naravi. Lokacija parcele je prijazna tudi uporabnikom mestnega avtobusnega prometa, saj je od postajališča avtobusa oddaljena vsega le nekaj sto metrov. Lokacija, v naravi in hkrati v mestu, ne bo pustila ravnodušne tudi zahtevnejše kupce, ki iščejo za gradnjo svojega nadstandardnega doma še prav posebno lokacijo. Cena: 160,00 EUR/m2. Drugi pogoji prodaje: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec plača del stroška za posredovanje v višini 2% + DDV od prodajne cene.
Zazidljivo zemljišče Okolica, Srednje Gameljne
160 €
12. 4. 2018
12. 4. 2018
Večmoneta-nepremicnine.si
Complain
LJUBLJANA Gameljne; zazidljivo zemljišče na čudoviti lokaciji v Gameljnah prodamo. Zemljišče v izmeri 742 m2 se nahaja na nekoliko dvignjenem terenu, kar omogoča izgradnjo moderne individualne stanovanjske hiše z velikimi odprtimi steklenimi površinami, namenjenimi pogledu v naravo. Pogled se Iz parcele na južno stran odpira na Šmarno goro in v ozadju na Rožnik. Parcela se nahaja v novi soseski večjih nadstandardnih stanovanjskih hiš. V neposredni bližini je veliko možnosti za sprehode in uživanje miru v naravi. Lokacija parcele je prijazna tudi uporabnikom mestnega avtobusnega prometa, saj je od postajališča avtobusa oddaljena vsega le nekaj sto metrov. Lokacija, v naravi in hkrati v mestu, ne bo pustila ravnodušne tudi zahtevnejše kupce, ki iščejo za gradnjo svojega nadstandardnega doma še prav posebno lokacijo. Cena: 160,00 EUR/m2. Drugi pogoji prodaje: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec plača del stroška za posredovanje v višini 2% + DDV od prodajne cene.
Zazidljivo zemljišče Okolica, Srednje Gameljne
742 m²
160 €
12. 4. 2018
742 m²12. 4. 2018
Večmoneta-nepremicnine.si
Complain
Opis Bivanje v stiku z naravo - dvosobno stanovanje, 80 m2, v prvem nadstropju vila-bloka V vila-bloku v Srednjih Gameljnah prodamo še nevseljeno dvosobno stanovanje, ki se nahaja v prvem nadstropju. Površina Stanovanje površine 80 m2 obsega 69 m2 bivalne površine, balkon ter shrambo v kleti objekta. Stanovanje je orientirano na S. Razporeditev prostorov Stanovanje obsega predsobo, kopalnico, svetel bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevnim prostorom ter spalnico z izhodom na balkon. Oprema in prenova Stanovanje je še nevseljeno in novo. Parkirno mesto Parkiranje je možno pred objektom, kjer pripadata stanovanju dve lastniški parkirni mesti. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – plinovod. Lokacija V bližini vila-bloka so postajališče ljubljanskega potniškega prometa in šolskega avtobusa ter trgovina. Dostop do avtocestnega obroča in ostale infrastrukture je enostaven in hiter. Lokacija ponuja bivanje v stiku z naravo – sprehodi na Rašico in Šmarno Goro, odlično izhodišče za kolesarje in tekače, bližina golf igrišča Smlednik. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen prosto. Vabljeni na ogled novega, še nevseljenega udobnega dvosobnega stanovanja v objemu narave in hkrati blizu mesta. radiatorsko ogrevanje zemeljski plin optika balkon shramba v kleti dve parkirni mesti zemljiška knjiga
Ljubljana, okolica, Srednje Gameljne
80 m²
180.000 €
12. 4. 2018
80 m²12. 4. 2018
Večmreza.com
Complain
LJUBLJANA Gameljne; zazidljivo zemljišče na čudoviti lokaciji v Gameljnah prodamo. Zemljišče v izmeri 742 m2 se nahaja na nekoliko dvignjenem terenu, kar omogoča izgradnjo moderne individualne stanovanjske hiše z velikimi odprtimi steklenimi površinami, namenjenimi pogledu v naravo. Pogled se Iz parcele na južno stran odpira na Šmarno goro in v ozadju na Rožnik. Parcela se nahaja v novi soseski večjih nadstandardnih stanovanjskih hiš. V neposredni bližini je veliko možnosti za sprehode in uživanje miru v naravi. Lokacija parcele je prijazna tudi uporabnikom mestnega avtobusnega prometa, saj je od postajališča avtobusa oddaljena vsega le nekaj sto metrov. Lokacija, v naravi in hkrati v mestu, ne bo pustila ravnodušne tudi zahtevnejše kupce, ki iščejo za gradnjo svojega nadstandardnega doma še prav posebno lokacijo. Cena: 160,00 EUR/m2. Drugi pogoji prodaje: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec plača del stroška za posredovanje v višini 2% + DDV od prodajne cene.
Ljubljana, okolica, Srednje Gameljne
742 m²
118.720 €
13. 3. 2018
742 m²13. 3. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
LJUBLJANA - Gameljne; zazidljivo zemljišče na čudoviti lokaciji v Gameljnah prodamo. Zemljišče v izmeri 814 m2 se nahaja na nekoliko dvignjenem terenu, kar omogoča izgradnjo moderne individualne stanovanjske hiše z velikimi odprtimi steklenimi površinami, namenjenimi pogledu v naravo. Pogled se Iz parcele na južno stran odpira na Šmarno goro in v ozadju na Rožnik. Parcela se nahaja v novi soseski večjih nadstandardnih stanovanjskih hiš. V neposredni bližini je veliko možnosti za sprehode in uživanje miru v naravi. Lokacija parcele je prijazna tudi uporabnikom mestnega avtobusnega prometa, saj je od postajališča avtobusa oddaljena vsega le nekaj sto metrov. Lokacija, v naravi in hkrati v mestu, ne bo pustila ravnodušne tudi zahtevnejše kupce, ki iščejo za gradnjo svojega nadstandardnega doma še prav posebno lokacijo. Cena: 160,00 EUR/m2. Drugi pogoji prodaje: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec plača del stroška za posredovanje v višini 2% + DDV od prodajne cene.
Ljubljana, okolica, Srednje Gameljne
814 m²
130.240 €
13. 3. 2018
814 m²13. 3. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
LJUBLJANA - Gameljne; večje zazidljivo zemljišče na čudoviti lokaciji v Gameljnah prodamo. Zemljišče v skupni izmeri 2.368 m2 se nahaja na nekoliko dvignjenem terenu, kar omogoča izgradnjo treh modernih individualnih stanovanjskih hiš z velikimi odprtimi steklenimi površinami, namenjenimi pogledu v naravo. Pogled se Iz parcele na južno stran odpira na Šmarno goro in v ozadju na Rožnik. Parcela se nahaja v novi soseski večjih nadstandardnih stanovanjskih hiš. V neposredni bližini je veliko možnosti za sprehode in uživanje miru v naravi. Lokacija parcele je prijazna tudi uporabnikom mestnega avtobusnega prometa, saj je od postajališča avtobusa oddaljena vsega le nekaj sto metrov. Lokacija, v naravi in hkrati v mestu, ne bo pustila ravnodušne tudi zahtevnejše kupce, ki iščejo za gradnjo svojega nadstandardnega doma še prav posebno lokacijo. Cena: 160,00 EUR/m2. Drugi pogoji prodaje: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec plača del stroška za posredovanje v višini 2% + DDV od prodajne cene.
Ljubljana, okolica, Srednje Gameljne
378.880 €
13. 3. 2018
13. 3. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Bivanje v stiku z naravo - dvosobno stanovanje, 80 m2, v prvem nadstropju vila-bloka V vila-bloku v Srednjih Gameljnah prodamo še nevseljeno dvosobno stanovanje, ki se nahaja v prvem nadstropju. Površina Stanovanje površine 80 m2 obsega 69 m2 bivalne površine, balkon ter shrambo v kleti objekta. Stanovanje je orientirano na S. Razporeditev prostorov Stanovanje obsega predsobo, kopalnico, svetel bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevnim prostorom ter spalnico z izhodom na balkon. Oprema in prenova Stanovanje je še nevseljeno in novo. Parkirno mesto Parkiranje je možno pred objektom, kjer pripadata stanovanju dve lastniški parkirni mesti. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – plinovod. Lokacija V bližini vila-bloka so postajališče ljubljanskega potniškega prometa in šolskega avtobusa ter trgovina. Dostop do avtocestnega obroča in ostale infrastrukture je enostaven in hiter. Lokacija ponuja bivanje v stiku z naravo – sprehodi na Rašico in Šmarno Goro, odlično izhodišče za kolesarje in tekače, bližina golf igrišča Smlednik. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen prosto. Vabljeni na ogled novega, še nevseljenega udobnega dvosobnega stanovanja v objemu narave in hkrati blizu mesta.
Ljubljana, okolica, Srednje Gameljne
2 sobi
80 m²
180.000 €
21. 2. 2018
2 sobi80 m²21. 2. 2018
Večnepremicnine.si21.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more