Možnost dogovora o končni ceni! OPOZORILO! Kupcem NI potrebno plačati plačila za posredovanje zato brez skrbi in kar na dan z vprašanji! V vasi, ki se nahaja v Občini Moravske Toplice prodamo dobro ohranjeno samostojno stanovanjsko hišo s pripadajočim zemljiščem. Vas se nahaja v ravninskem delu Pomurja in je do vse potrebne infrastrukture oddaljena nekaj kilometrov. Hiša je prazna stanovalcev in opreme in je v relativno dobrem stanju. Dostop do parcele je urejen direktno iz javnega cestišča. Pred hišo je asfaltiran dostop in asfaltirana površina za parkiranje vozil. Preko istega dostopa pa se lahko z dvema voziloma zapeljete naravnost v garažo. Prav tako se pred vhodom v stavbo, ki se nahaja na vzhodnem delu fasad,e nahaja večja pokrita terasa. Objekt stoji severnem robu parcele, vrt pa gravitira na JZ delu zemljišča. Vrt je po večini zelena trata z zimzelenim delom, ki se nahaja v JV kotu vrta in opuščenim ograjenim zelenjavnim vrtom. Deloma je parcela ograjena z žičnato ograjo, deloma pa z živo mejo in zimzelenimi rastlinami. Kot rečeno je hiša solidno ohranjena so pa seveda potrebne določene investicije v njeno v obnovo. Predvsem je problem kritina hiše (tegola). Ta se lušči in odpada zato je to potrebno nujno sanirati.Stavba je hidro in termo izolirana. Ima pritlično in neizdelano mansardno etažo. Kleti ni. Stavbno pohištvo je leseno (termopan) staro okoli 20 let vendar v dobrem stanju. Komunalni priključki so naslednji: kanalizacijsko omrežje, neaktivno telefonsko omrežje, kabelsko omrežje, električno omrežje in vodovodno omrežje. V kurilnici se nahaja peč na olje. Pritlična etaža ima naslednje prostore: hodnika, garaža za 2 avtomobila, dnevna soba, kuhinja z jedilnico, shramba, 3 spalnice in neobdelano stopnišče do neizdelane mansarde. Pritlična etaža ima tako čez palec približno 180m2 uporabnih bivalnih površin. Mansarda ima stojno višino. Čez palec bi lahko v mansardi pridobili še 150m2 bivalnih površin. Tam so že izdelane predelne stene in položene so elektro instalacije. Ostalo je potrebno dokončati. Nepremičnina se prodaja po sistemu "videno-kupljeno". Na nepremičnini ni vpisana nobena pravica ali pravno dejstvo, ki omejuje lastninsko pravico na nepremičnini. Za dodatna vprašanja ali ogled Vas prosimo, da se obrnete na navedenega nepremičninskega agenta.
Pomurska, Moravske Toplice, Tešanovci
252 m²
55.000
22. 3. 2017
Večnepremicnine.si21.com
Izjemna priložnost. Nakup stare kmetije v slabem stanju in po ugodni ceni v vasi Filovci nekaj kilometrov oddaljene od termalnega zdravilišča Moravske Toplice in v bližini Krajinskega parka Goričko... Kupcem ne zaračunavamo agencijske provizije! OPOZORILO! Kupcem NI potrebno plačati plačila za posredovanje zato brez skrbi in kar na dan z vprašanji! V prekmurski vasi Filovci, znani po starih lončarjih in po nadaljevanki: "Oča so mi povedali", prodamo stavbno zemljišče v velikosti 1.222 m2, ki se nahaja v samem jedru vasi in na kateri stojita dva objekta potrebna rušitve. Parcela je popolnoma ravna in na dveh stranicah meji na vaško cesto na preostalih dveh pa na sosednja zemljišča. Parcela je sončna in v bližini ni stavb, ki bi s svojo lego tega omejevale. Stavba ima že priključen vodovodni, električni in telekom priključek. Na parceli je že pripeljan kanalizacijski priključek. Okolica je mirna in idilična. V vasi so manjše kmetije, enostanovanjske hiše okoli vasi pa so polja in travniki. V bližini se tudi prične gričevnato področje z vinogradi in gozdovi - Krajinski park Goričko. Sosednji vasi sta Dobrovnik in Bogojina. Slednja je znana po Plečnikovi cerkvi, v občini Dobrovnik pa se nahaja Bukovniško jezero z energijskimi točkami in čudovito floro in favno. Če se peljemo na zahod se po vasi Bogojina nahaja še vas Tešanovci nato pa zdravilišče Moravske Toplice, približno 8 km. Lendava in lendavske gorice z novim razglednim stolpom se nahajajo približno 20km od Filovcev na vzhod. Tam se nahajajo še druge večje terme v bližnji okolici in sicer Terme Lendava. Avtocestni priključek se nahaja približno 5 km južneje od vasi, Moravske Toplice pa približno 15 km zahodno od vasi. Skratka, zanimiva parcela, v vasi z zgodovino, po pošteni ceni in v bližini vseh bistvenih turističnih točk v regiji. Za dodatna vprašanja oz. ogled Vas prosimo, da se obrnete na navedenega nepremičninskega agenta.
Območje: Moravske Toplice,Pomurska Moravske Toplice
384 m²
12.222
8. 5. 2018
Večnepremicninesv.si
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more