Večnamenski poslovni prostor 127 m2, privatno parkirišče 80 m2. Lokal je primeren za vse možne obrti.Trenutno ima uporabno dovoljenje za trgovino z likovnim materialom in galerijo.
Zasavje, Trbovlje
127 m²
100.000
13. 6. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Prodamo prostorno dvoinpolsobno stanovanje (58 m2) s pripadajočo kletjo in balkonom (3 m2). Stanovanje je zelo svetlo in se nahaja v 4/4 nadstropju. Okna ima obrnjena na severno in na južno stran zgradbe. Stanovanje je sestavljeno iz prostornega predprostora, otroške sobe, kopalnica in WC, kuhinje in dnevne sobe. V dnevno sobo se lahko dostopa iz kuhinje ali predprostora. S pogledom iz stanovanja lahko objameš okoliške hribe, policijo, upravno enoto, osnovno šolo….. Bolnišnica, ZD, lekarna so oddaljeni 400m, občina in UE 90m, šola 160m, vrtec 600m, park 130m, letni bazen 200m, ravno tako trgovina, ZZZS in banka 110 m, itn. Čez cesto se nahaja notar ter policija, tako, da je za varnost poskrbljeno. V stanovanju je centralno ogrevanje, telefon, CATV, internet …. Prodaja se s pohištvom, torej že opremljeno! V nadstropju je eno samcato stanovanje, kakor tudi balkon. Parkirišč pred zgradbo je dovolj. Nahaja se v mirnem delu mesta, v neposredni bližini vrtec, zdravstvenegi dom, šole, večje trgovine, policije, UE TRBOVLJE in avtobusne postaje. Sama lega mesta omogoča hitro in kratko pot do vseh večjih mest (Ljubljana: 45 min, 55 km; Celje: 35 min, 45 km). Leta 2000 zamenjava celotna streha, izolacija, leta 2010 pa okno, ter v celoti obnovljeno 2014 : nova elektro napeljava, nove talne in stenske obloge, nova vhodna protivlomna PVC vrata, delno novo pohištvo!Pomembno: vpisano v ZK ter prosto bremen!!
Trbovlje OBRTNIŠKA CESTA,Zasavska
2 sobi
58 m²
59.999
6. 5. 2018
Večbolha.com
Prodamo manjše, simpatično, funkcionalno razporejeno, klimatizirano, dvosobno stanovanje na Keršičevi cesti v Trbovljah. Razporeditev prostorov: Predsoba, kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom, spalnica, otroška soba, kopalnica. Pohištvo po dogovoru. Ogrevanje daljinsko - plin. Možnost ogrevanja tudi s klimo. Stanovanju pripada tudi shramba v kleti. Parkirišča pred blokom. Leta 2007 je bila zamenjana streha. Leta 2005 so bila v stanovanju zamenjana okna. Vsa infrastruktura je v neposredni bližini (šola, vrtec, trgovine, ZD, bolnišnica, železniška postaja, avtobusna postaja). ZK urejeno. Vabljeni na ogled. Prodajalčev ponudbeni pogoj: Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% od dogovorjene prodajne cene nepremičnine! Za več informacij in ogled smo vam na voljo.
Zasavje,Trbovlje
51 m²
43.000
8. 5. 2018
Večlgp.si
400 m2, živilska trgovina, adaptirana l. 2004, pritličje, prostori za trgovsko dejavnost v dveh nivojih, 200 m2 v pritličju, v zgornjem nivoju, 200 m2 v spodnjem nivoju, ki ima tudi direkten dostop z avtomobili in tovornjaki, toplovod, klima, parkirna mesta, dvigalo, center mesta, možnost opravljanja vseh vrst poslovnih dejavnosti, prodamo. Cena: 260.000,00 EUR
Zasavska,Trbovlje,Trbovlje
400 m²
260.000
20. 4. 2018
Večdom-in.si
Na odlični lokaciji, v centru mesta prodamo svetlo, prostorno, funkcionalno, dvosobno stanovanje. Razporeditev prostorov: Predsoba, dnevni prostor z izhodom na balkon, kuhinja z jedilnico in izhodom na balkon, spalnica, kopalnica, WC, dva balkona. Daljinsko ogrevanje-toplovod. Leta 2000 je bila na bloku zamenjana streha, leta 2002 pa okna. Okna v stanovanju so bila zamenjana leta 2012. Stanovanju pripada tudi shramba v kleti in drvarnica. Parkirišča so pred blokom. Vsa infrastruktura je v neposredni bližini (šola, vrtec, bolnišnica, trgovine, avtobusna postaja, tržnica, park). Za ljubitelje sprehodov, narave in miru so v bližini hribi, za ljubitelje športa in teka pa trim steza. ZK urejeno. Vabljeni na ogled. Prodajalčev ponudbeni pogoj: Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% od dogovorjene prodajne cene nepremičnine! Za več informacij in ogled smo vam na voljo.
Zasavje,Trbovlje
82.2 m²
58.000
8. 5. 2018
Večlgp.si
V starejši hiši prodamo funkcionalno razporejeno, dvosobno stanovanje. Razporeditev prostorov: Predsoba, večji dnevni prostor s pečjo na drva, ki se ga da preurediti v še eno spalnico, kuhinja z jedilnico, spalnica, kopalnica. Leta 1923 je bila obnovljena fasada, leta 1990 je bila zamenjana streha, leta 2005 so bila zamenjana v stanovanju okna, vhodna vrata in izolirani stropi in stene. Ogrevanje na drva. Stanovanju pripada tudi klet.. Parkirišča so pred večstanovanjsko hišo.. Vsa infrastruktura je v neposredni bližini (šola, vrtec, trgovine, ZD, bolnišnica, železniška postaja, avtobusna postaja). Stanovanje je vseljivo takoj. ZK urejeno. Vabljeni na ogled. Prodajalčev ponudbeni pogoj: Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% od dogovorjene prodajne cene nepremičnine! Za več informacij in ogled smo vam na voljo
Zasavje,Trbovlje
73.6 m²
43.000
8. 5. 2018
Večlgp.si
V strogem centru mesta prodamo svetlo, funkcionalno štirisobno stanovanje. Razporeditev prostorov: Predprostor, dnevni prostor, kuhinja z jedilnico, spalnica, dve otroški sobi, kopalnica. V stanovanju sta tudi dve shrambi po celotni dolžini stanovanja. Oprema, ki je videna na slikah na željo kupcev ostane v stanovanju. Leta 2010 je bila adaptirana kopalnica vključno s cevmi, zamenjani sta bili dve okni, ter na novo položen laminat v predsobi in dveh otroških sobah. Leta 2007 je bila zamenjana streha, leta 2017 so bile zamenjane tudi termostatske glave na radiatorjih. Daljinsko ogrevanje-toplarna. Optika. Stanovanju pripada tudi shramba v kleti in drvarnica. Parkirišča so pred blokom. Vsa infrastruktura je v neposredni bližini (šola, vrtec, bolnišnica, trgovine, avtobusna postaja, tržnica, park). Za ljubitelje sprehodov, narave in miru so v bližini hribi, za ljubitelje športa in teka pa trim steza. ZK urejeno. Vabljeni na ogled. Prodajalčev ponudbeni pogoj: Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% od dogovorjene prodajne cene nepremičnine! Za več informacij in ogled smo vam na voljo.
Zasavje,Trbovlje
75.2 m²
52.500
8. 5. 2018
Večlgp.si
V večstanovanjski stavbi na Obrtniški cesti (Škratovina) prodamo 3-sobno stanovanje velikosti 67,1 m2 s pripadajočo shrambo v kletni etaži. Nahaja se v 4. nadstropju in je sestavljeno iz predsobe, kuhinje z jedilnim kotom, dnevne sobe, kopalnice z WC-jem, spalnice in otroške sobe. Bivalne površine je 64,2 m2. Stanovanje je klimatizirano in ima telefon, CATV, v bloku pa je tudi optika. Leta 2000 so vgradili nova lesena okna, leta 2007 pa popolnoma obnovili kopalnico. Mansardni del in strop sta izdelana s kvalitetnim ladijskim podom, nad katerim je izolacija. Zgradba je bila zgrajena leta 1976, leta 1999 so zamenjali streho. Ima šest vhodov, vsi so opremljeni z domofoni in vzdrževani. Zgradba je v osnovi izolirana s fasadno opeko. Nahaja se v neposredno bližini osnovne šole, vrtca, občine, parka, bolnice, ZD, bazena in ostalih institucij. Pred zgradbo je parkirišče. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in je brez bremen. Lastniki bi nepremičnino najraje zamenjali za manjšo, kar pomeni 1,5- do 2-sobno, ki se nahaja v pritličju ali nižjih nadstropjih, ali pa v bloku z dvigalom. Lahko pa se nepremičnina tudi proda, vendar je prodaja vezana na kasnejši nakup druge nepremičnine. Več informacij na 040 720 897 (Boštjan Hudomalj) ali na ***.
Zasavje, Trbovlje
3 sobe
67.1 m²
49.500
19. 4. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Hiša funkcionira kot 2 – stanovanjska z ločenima vhodoma, etažnosti K+P+N z dvema garažama , po podatkih GURSa 293 m2. Grajena je klasično, streha lesena dvokapnica z aluminijasto kritino. V letu 2009 so bila v nadstropju zamenjana okna (PVC). Talne obloge kombinacija keramike in parketa. Delno opremljena. Hiša je bila skozi leta vzdrževana, trenutno potrebna osvežitve. Pritličje obsega kuhinjo, jedilnico, zelo veliko dnevno sobo z odprtim razgledom, kopalnico in ločene sanitarije ter stopnišče, ki povezuje nadstropje in kletne prostore. V nadstropju je kuhinja z jedilnico, soba, kabinet, prehodna soba, 2 kopalnici in manjši balkon. Pripadajoče zemljišče obsega 610m2, ki je zasejano s travo, drevjem in ograjeno. Nepremičnina ima urejen vpis v ZK in je takoj vseljiva. Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.mka.si . Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirate, za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na ***
Trbovlje Trbovlje,Zasavska
122.000
12. 4. 2018
Večnepremicnine.mka.si
Skupna izmera prostora je 101,95 m2, kar v naravi predstavlja trgovino – 71,50 m2, priročno skladišče v isti etaži– 23,50 m2 in garderobo s sanitarijami – 7 m2. Velika izložbena okna, svetli prostori. Namenjen je najrazličnejšim dejavnostim – trgovina, storitve,… Poslovni prostor se nahaja v centru Trbovelj, v poslovnem kompleksu z različnimi dejavnostmi. Vpisano v zemljiško, možen hiter prevzem. Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.mka.si. Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirate, za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na ***.
Trbovlje Trbovlje,Zasavska
69.500
12. 4. 2018
Večnepremicnine.mka.si
ID oglasa: 490281020-11 Ogled oglasa na strani ponudnika Na odlični lokaciji, v zaselku Škofja Riža nad Trbovljami, je naprodaj udobna enodružinska hiša. Hiša je zadnja v naselju, dovoz do hiše je asfaltiran. Osnova za hišo je bil vikend zgrajen leta 1997. Leta 2007 so lastniki vikend dogradili v hišo in celo stavbo v celoti obnovili. Hiša je zgrajena po sistemu K+P+M v velikosti 210m2. Uporabne površine je 145,6m2. Ker so bivalne površine razdeljene v vse tri etaže, hiša nudi zelo udobno bivanje v razgibanem ambientu. Spodnja etaža je kot nalašč urejena za preživljanje prostega časa in druženje. V tej etaži je poleg tehničnih površin ( kurilnica, klet z urejeno vinoteko , pralnica -utility) urejena prostorna kuhinja z vso opremo, ter kmečka soba iz katere lahko direktno izstopimo na lično urejeno naravno teraso. Za dodatno udobje poskrbi manjša kopalnica s tušem in WC. Pritličje obsega manjšo kuhinjo s prostorno jedilnico, dnevno sobo, kopalnico z WC-jem in daljši hodnik kjer je vgrajena velika garderobna omara. Dodana vrednost te etaže je kamin v dnevni sobi in galerija, kjer je urejena manjša, a zelo prijetna delovna soba. Skoraj celotno pritličje objema odprt, vendar pokrit balkon na katerega lahko dostopamo iz jedilnice in tudi iz dnevne sobe. V mansardi je urejen spalni del stavbe: spalnica, otroška soba in kabinet. Za svetlobo v poskrbijo frčade. Etaže med seboj povezuje leseno masivno stopnišče. Hiša ima urejeno centralno ogrevanje s kombinirano pečjo na kurilno olje ali drva. Voda se lahko ogreva tudi z elektriko. V neposredni bližini hiše stojita še dva objekta. Na zgornji strani hiše je garaža, ki je dovolj velika za dva avtomobila. Na spodnji strani hiše stoji pristna kmečka vrtna lopa. Okolica hiše je lepo urejena, delno travnata, delno urejena v manjši sadovnjak. Na južni strani parcela meji na gozdni rob krajinskega parka Kum. Lokacija nudi obilo zasebnosti, krasne razglede in neokrnjeno naravo. Vendar je hkrati le dober kilometer stran od manjše trgovine, pošte, vrtca, šole in cerkve. V okolici se nahaja veliko pohodniških in gorsko kolesarskih poti, manjše smučišče, gostinski lokali … Vse to le 4km stran od ŽP Trbovlje in glavne regionalne ceste proti Ljubljani. Hiša se prodaja z vso opremo. Velika večina opreme je narejena po naročilu na mero, masivna in zelo dobro ohranjena. Vredno ogleda in nakupa. Kupec ne plača provizije. Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Trbovlje Trbovlje,Zasavje
210 m²
125.000
3. 4. 2018
Večsalomon.si
V večstanovanjski stavbi na Obrtniški cesti (Škratovina) prodamo 3-sobno stanovanje velikosti 67, 1 m2 s pripadajočo shrambo v kletni etaži. Nahaja se v 4. nadstropju in je sestavljeno iz predsobe, kuhinje z jedilnim kotom, dnevne sobe, kopalnice z WC-jem, spalnice in otroške sobe. Bivalne površine je 64, 2 m2. Stanovanje je klimatizirano in ima telefon, CATV, v bloku pa je tudi optika. Leta 2000 so vgradili nova lesena okna, leta 2007 pa popolnoma obnovili kopalnico. Mansardni del in strop sta izdelana s kvalitetnim ladijskim podom, nad katerim je izolacija. Zgradba je bila zgrajena leta 1976, leta 1999 so zamenjali streho. Ima šest vhodov, vsi so opremljeni z domofoni in vzdrževani. Zgradba je v osnovi izolirana s fasadno opeko. Nahaja se v neposredno bližini osnovne šole, vrtca, občine, parka, bolnice, ZD, bazena in ostalih institucij. Pred zgradbo je parkirišče. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in je brez bremen. Lastniki bi nepremičnino najraje zamenjali za manjšo, kar pomeni 1, 5- do 2-sobno, ki se nahaja v pritličju ali nižjih nadstropjih, ali pa v bloku z dvigalom. Lahko pa se nepremičnina tudi proda, vendar je prodaja vezana na kasnejši nakup druge nepremičnine. Več informacij na 040 720 897 (Boštjan Hudomalj) ali na ***.
Trbovlje,Zasavska
3 sobe
67.1 m²
49.500
17. 4. 2018
Večbolha.com
Zemljišče se nahaja v neposredni bljižini centra mesta. Dovoljena gradnja enostanovanjske stavbe, dvostanovanjske stavbe -SSE. Minimalna velikost parcele za gradnjo je 350 m2. Možnost parcelacije; zemljišče se nahaja ob javni cesti, vsa infrastruktura na oz. ob parceli.
Trbovlje,Zasavska,Trbovlje
30
12. 4. 2018
Večportalnepremicnine-sp.si
Parcela se nahaja v neposredni bližini centra Trbovelj, umaknjena od mestnega vrveža na robu naselja z urejenim dostopom. Do parcele vodi solastniška (1/2 lastništva) pot 318 m2; sama parcela je velika 702 m2, vsa infrastruktura ob parceli.
Trbovlje,Zasavska,Trbovlje
27.500
12. 4. 2018
Večportalnepremicnine-sp.si
88,6 m2, 4-sobno, zgrajeno l. 1950, prodamo. Cena: 79.000,00 EUR
TRBOVLJE
79.000
19. 4. 2018
Večvisa.si
Nepremičnine predstavljajo kmetijska zemljišča (travniki in gozdove) s skupno površino 16.638 m2, Vrhe 1, Dole, Trbovlje. Zemljiške parcele so s pogledom na hribe v Zasavju (Krvavica, Čemšeniška planina). Teren je strm. Lokacija zemljišč je na 820 m nadmorske višine. Tik ob zemljiščih so tudi vikend hiše, Planinski dom in cerkev Sv. Vincenca. V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.
Vrhe, Trbovlje
11.000
12. 4. 2018
Večnepremicnine.dutb.eu
Na Kešetovem prodamo 2-sobno stanovanje v 3. nadstropju večstanovanjske stavbe. Stanovanje ima 82,2 m2 in mu pripadata dve shrambi v kletni etaži. Priključeno je na vodovod, elektriko, CATV in telefon. Ogrevanje je radiatorsko-centralno, merilnik toplote – kalorimeter je na hodniku. Ker se stanovanje nahaja na koncu bloka ima celo dva balkona. Leta 2008 so v stanovanju zamenjali okna in balkonska vrata (PVC) ter namestili nanje rolete. Tloris stanovanja je sestavljen iz predsobe, spalnice, kopalnice, WC-ja, bivalnega prostora z jedilnico in kuhinjo ter izhodom na balkon in še eno spalnico, ki ima prav tako balkon. Kopalnica in WC sta ločena s predelno steno in odstranitev le te omogoči, da pridete do prostorne kopalnice z WC-jem- Velikost uporabne površine je 68,9 m2. Stavba je bila zgrajena leta 1958 po sistemu K+VP+1+2+3+4. V letu 2000 so obnovili streho in v letu 2002 okna v hodniku. Vhodna vrata so opremljena z domofonom. Stavba se nahaja v bližini trgovine, občine, osnovne šole, vrtca, parka, športnega parka, bolnice, zdravstvenega doma, blizu pa je tudi avtobusna postaja. Ob bloku je javno parkirišče. V sklopu treh podobnih stavb na Kešetovem, gre za stavbo, ki je najbližje Sallauminesu, zato se z balkona odpre pogled na odprt prostor. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in je brez bremen. Stanovanje se načeloma prodaja prazno, kupec pa NE plača provizije posredovanja. Več informacij na 040 720 897 (Boštjan Hudomalj) ali na ***.
Zasavje, Trbovlje
2 sobi
82.2 m²
53.000
24. 3. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Na Kešetovem prodamo 2-sobno stanovanje v 3. nadstropju večstanovanjske stavbe. Stanovanje ima 82, 2 m2 in mu pripadata dve shrambi v kletni etaži. Priključeno je na vodovod, elektriko, CATV in telefon. Ogrevanje je radiatorsko-centralno, merilnik toplote – kalorimeter je na hodniku. Ker se stanovanje nahaja na koncu bloka ima celo dva balkona. Leta 2008 so v stanovanju zamenjali okna in balkonska vrata (PVC) ter namestili nanje rolete. Tloris stanovanja je sestavljen iz predsobe, spalnice, kopalnice, WC-ja, bivalnega prostora z jedilnico in kuhinjo ter izhodom na balkon in še eno spalnico, ki ima prav tako balkon. Kopalnica in WC sta ločena s predelno steno in odstranitev le te omogoči, da pridete do prostorne kopalnice z WC-jem- Velikost uporabne površine je 68, 9 m2. Stavba je bila zgrajena leta 1958 po sistemu K+VP+1+2+3+4. V letu 2000 so obnovili streho in v letu 2002 okna v hodniku. Vhodna vrata so opremljena z domofonom. Stavba se nahaja v bližini trgovine, občine, osnovne šole, vrtca, parka, športnega parka, bolnice, zdravstvenega doma, blizu pa je tudi avtobusna postaja. Ob bloku je javno parkirišče. V sklopu treh podobnih stavb na Kešetovem gre za stavbo, ki je najbližje Sallauminesu, zato se z balkona odpre pogled na odprt prostor. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in je brez bremen. Stanovanje se načeloma prodaja prazno, kupec pa NE plača provizije posredovanja. Več informacij na 040 720 897 (Boštjan Hudomalj) ali na ***.
Trbovlje Kešetovo,Zasavska
2 sobi
82.2 m²
53.000
22. 3. 2018
Večbolha.com
Na vhodnem pobočju Kuma, v naselju Ključevica, prodamo manjšo stanovanjsko hišo in njej pripadajoče zemljišče. Poleg hiše, ki je bila zgrajena leta 1950 na temelju starejše hiše, se nahaja tudi garaža, zgrajena leta 1990, in pa starejši kmetijski objekt. Skupna velikost zemljišča znaša 246.974 m2. Hiša je velika 100 m2 in je zgrajena po sistemu K+P. Ima priključek na vodovod in elektriko. Za oboje ima svoj števec. Klet je nedokončana, sicer pa opravlja svojo funkcijo. Bivalni del je sestavljen iz kuhinje in dnevnega prostora v enem kosu ter kopalnice z WC-jem. Slabih 25 hektarjev veliko zemljišče je povečini sestavljeno iz gozdnega zemljišča, ostalo so travniki, njive, nekaj malega pa je tudi stavbnega zemljišča. Dejansko je nekaj manj kot 22 hektarjev mešanega gozda, kjer prevladujejo listavci, slabe 3 hektarje je kmetijskega in hektar stavbnega zemljišča. Gozd ima dosti urejenih gozdnih vlak. V okolici hiše pa je precej ravnin, ki omogočajo poljedelstvo. Ostali travniki pa so idealni za pašo. V letu 1997 je bila v hiši obnovljena električna in vodovodna instalacija, kopalnica, okna in streha. Hiša se nahaja na odprti, sončni in mirni lokaciji. Je precej na samem, na nadmorski višini ca. 815 m. Zadnjih 500 m je makadamske ceste, ostalo je asfalt. Do Radeč je približno 11 km, do Trbovelj pa 12 km. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo. Kupec ne plača provizije nepremičninskega posredovanja. Za več informacij pokličite 040 720 897 (Boštjan Hudomalj) ali pišite na ***.
Zasavje, Trbovlje
100 m²
58.000
20. 2. 2018
Večagenti-nep.si
V zaselku Ostenk prodamo zazidljivo zemljišče v velikosti 987 m2. Nahaja se na začetku področju s kar nekaj vikendi v okolici. Zemljišče se nahaja neposredno ob cesti, ki je zadnjih 400 m makadamska. Do zaselka je napeljan tudi vodovod in elektrika. Od zemljišča sega prelep pogled na Mrzlico in Kal. Nahaja se na približno 590 m nadmorske višine. Namenska raba zemljišča je stavbno zemljišče, ki pa je trenutno poraščeno z listnatim drevjem. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in je brez kakršnih koli bremen. Kupec ne plača provizije nepremičninskega posredovanja. Več informacij na 040 720 897 (Boštjan Hudomalj) ali na ***.
Zasavje, Trbovlje
19.740
20. 2. 2018
Večagenti-nep.si
V osrednjih Trbovljah prodamo poslovni večnamenski prostor velikosti 100,8 m2, kateremu pripada parkirno mesto. V naravi gre za en večji prostor (78,7 m2), ki se lahko uporabi kot učilnica, sejna soba, pisarne, trgovina ali skladišče z izhodom na teraso, manjši prostor (8,9 m2), ki ga je možno uporabiti kot garderoba ali shramba, ter sanitarije (ločene za ženske in moške). Nepremičnino je možno preurediti v stanovanje. V večjem prostoru so bila v letu 2002 zamenjana okna, drugače pa se nepremičnina že dolgo ne uporablja, potrebna je prenove. Nepremičnina ima priključek na elektriko, vodovod in javno kanalizacijo. Trenutno grevanje je na elektriko, možna pa je priključitev na daljinsko ogrevanje v stavbi. Nepremičnina se nahaja v stanovanjsko-poslovni stavbi v nižjem pritličju. Dostop je možen s sprednje strani stavbe, pa tudi z zadnje strani, z dvorišča, iz parcele, ki je v lasti prosdajalca. Vpisana je v zemljiško knjigo. V neposredni bližini so trgovine, bolnica, zdravstveni dom, športni park... Kupec ne plača provizije nepremičninskega posredovanja. Več informacij na tel. 040 720 897 (Boštjan Hudomalj) ali na ***.
Zasavje, Trbovlje
100.8 m²
35.000
24. 10. 2017
Večnepremicnine.si21.com
Na vhodnem pobočju Kuma, v naselju Ključevica, prodamo manjšo stanovanjsko hišo in njej pripadajoče zemljišče. Poleg hiše, ki je bila zgrajena leta 1950 na temelju starejše hiše, se nahaja tudi garaža, zgrajena leta 1990, in pa starejši kmetijski objekt. Skupna velikost zemljišča znaša 246.974 m2. Hiša je velika 100 m2 in je zgrajena po sistemu K+P. Ima priključek na vodovod in elektriko. Za oboje ima svoj števec. Klet je nedokončana, sicer pa opravlja svojo funkcijo. Bivalni del je sestavljen iz kuhinje in dnevnega prostora v enem kosu ter kopalnice z WC-jem. Slabih 25 hektarjev veliko zemljišče je povečini sestavljeno iz gozdnega zemljišča, ostalo so travniki, njive, nekaj malega pa je tudi stavbnega zemljišča. Dejansko je nekaj manj kot 22 hektarjev mešanega gozda, kjer prevladujejo listavci, slabe 3 hektarje je kmetijskega in hektar stavbnega zemljišča. Gozd ima dosti urejenih gozdnih vlak. V okolici hiše pa je precej ravnin, ki omogočajo poljedelstvo. Ostali travniki pa so idealni za pašo. V letu 1997 je bila v hiši obnovljena električna in vodovodna instalacija, kopalnica, okna in streha. Hiša se nahaja na odprti, sončni in mirni lokaciji. Je precej na samem, na nadmorski višini ca. 815 m. Zadnjih 500 m je makadamske ceste, ostalo je asfalt. Do Radeč je približno 11 km, do Trbovelj pa 12 km. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo. Kupec ne plača provizije nepremičninskega posredovanja. Za več informacij pokličite 040 720 897 (Boštjan Hudomalj) ali pišite na ***.
Zasavje, Trbovlje, Ključevica
100 m²
58.000
24. 10. 2017
Večnepremicnine.si21.com
V zaselku Ostenk prodamo zazidljivo zemljišče v velikosti 987 m2. Nahaja se na začetku področju s kar nekaj vikendi v okolici. Zemljišče se nahaja neposredno ob cesti, ki je zadnjih 400 m makadamska. Do zaselka je napeljan tudi vodovod in elektrika. Od zemljišča sega prelep pogled na Mrzlico in Kal. Nahaja se na približno 590 m nadmorske višine. Namenska raba zemljišča je stavbno zemljišče, ki pa je trenutno poraščeno z listnatim drevjem. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in je brez kakršnih koli bremen. Kupec ne plača provizije nepremičninskega posredovanja. Več informacij na 040 720 897 (Boštjan Hudomalj) ali na ***.
Zasavje, Trbovlje, Ostenk
19.740
5. 10. 2017
Večnepremicnine.si21.com
V 2. nadstropju večstanovanjske stavbe prodamo večje 3-sobno stanovanje velikosti 91,10 m2 s pripadajočima kletema. Velika kuhinjo so pregradili, da so fizično pridobili dnevno sobo. Stanovanje je sestavljeno iz predsobe, ločenima kopalnico in WC-jem, v katera se vstopa skozi manjšo predsobo, kuhinje z jedilnico, dnevne sobe in še dveh velikih sob. Iz dnevne sobe se dostopa na balkon. V letu 2015 so vgradili PVC okna in balkonska vrata. Ogrevanje je centralno. Stavba je bila zgrajena leta 1954 in ima dva vhoda z 8 stanovanji. Nahaja se na Trgu svobode, v bližini trgovin, osnovne šole, vrtca, avtobusne postaje... Vhod je opremljen z domofonom, v hodnikih pa so že zamenjali okna. Stavba je priključena na daljinsko ogrevanje. Od leta 2016 je na stavbi tudi izolacijski ovoj - fasada, ki je že odplačan. Stanovanje je prazno. Zemljiško knjižno je urejeno in nima nobene obremenitve. Več informacij na 040 720 897 (Boštjan Hudomalj).
Zasavje, Trbovlje
3 sobe
91.1 m²
55.000
13. 4. 2017
Večagenti-nep.si
12