Opis Objavljeno : 08/05/2018 Spremenjeno : 08/05/2018 Koda oglasa : 6690333 Koda nepremičnine: PH00284IZ Hiša samostojna Medvode Cena: 350.000,00 € Če želite bivati v naravi, imeti čudovit razgled in hkrati hiter dostop do Ljubljane, potem je to prava hiša za vas, saj na sončni legi, v mirnem, zelenem okolju posredujemo pri prodaji lepo vzdrževane hiše, katere posebnost je, da je grajena v 5. etažah (medetaže) s pripadajočo parcelo, ki je prav tako lepo urejena. Razporeditev prostorov: V kleti se nahaja garaža, kurilnica, soba z izhodom, shramba, manjša klet. Druga etaža obsega vhod s hodnikom, dve sobi. V tretji etaži se nahaja kopalnica, odprt osrednji družinski prostor, ki ga tvorijo dnevna soba s kaminom in izhodom na balkon, jedilnica z izhodom na balkon, kuhinja, kar omogoča, da je hiša bolj zračna in odprta. Ta velik prostor povezuje ostale dele hiše oziroma četrto etažo s stopniščem, kjer se nahajata dve spalnici s francoskim balkonom in kopalnica in mansardo oziroma galerijo, ki ima izhod na balkon in ki omogoča pogled na centralni prostor. Velik volumen v nas zbuja prijeten in kakovosten občutek bivanja. V mansardi se nahaja še kabinet z izhodom na balkon. Ogrevanje: Kombinirana CK peč na olje ter drva, zidan kamin na drva ali brikete, triprekatna greznica, kabelski internet. Hiša leži na parceli veliki 338 m2 in ki je v celoti ograjena, z zidano škarpo in grmovnicami, kar nudi veliko mero zasebnosti. Parcela zajema asfaltiran dostop do hiše primeren za parkiranje večih avtomobilov, ob robu je tudi nekaj zelenic. Iz hiše je čudovit pogled na dolino in Šmarno goro. Možen je tudi dokup zazidljive parcela za hišo, v izmer 900 m2 z doplačilom. Parcela ima čudovit razgled na Zbiljsko jezero. Vsa infrastruktura v neposredni bližini (trgovina, šola, vrtec, ZD, lekarna, sprehajalne poti, pošta, železniška postaja). Prodajalčev ponudbeni pogoj: Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% od dogovorjene prodajne cene nepremičnine! Za več informacij in ogled smo vam na voljo.
Osrednjeslovenska,Verje (Medvode)
350.000
24. 5. 2018
Večindomio.si
Če želite bivati v naravi, imeti čudovit razgled in hkrati hiter dostop do Ljubljane, potem je to prava hiša za vas, saj na sončni legi, v mirnem, zelenem okolju posredujemo pri prodaji lepo vzdrževane hiše, katere posebnost je, da je grajena v 5. etažah (medetaže) s pripadajočo parcelo, ki je prav tako lepo urejena. Razporeditev prostorov: V kleti se nahaja garaža, kurilnica, soba z izhodom, shramba, manjša klet. Druga etaža obsega vhod s hodnikom, dve sobi. V tretji etaži se nahaja kopalnica, odprt osrednji družinski prostor, ki ga tvorijo dnevna soba s kaminom in izhodom na balkon, jedilnica z izhodom na balkon, kuhinja, kar omogoča, da je hiša bolj zračna in odprta. Ta velik prostor povezuje ostale dele hiše oziroma četrto etažo s stopniščem, kjer se nahajata dve spalnici s francoskim balkonom in kopalnica in mansardo oziroma galerijo, ki ima izhod na balkon in ki omogoča pogled na centralni prostor. Velik volumen v nas zbuja prijeten in kakovosten občutek bivanja. V mansardi se nahaja še kabinet z izhodom na balkon. Ogrevanje: Kombinirana CK peč na olje ter drva, zidan kamin na drva ali brikete, triprekatna greznica, kabelski internet. Hiša leži na parceli veliki 338 m2 in ki je v celoti ograjena, z zidano škarpo in grmovnicami, kar nudi veliko mero zasebnosti. Parcela zajema asfaltiran dostop do hiše primeren za parkiranje večih avtomobilov, ob robu je tudi nekaj zelenic. Iz hiše je čudovit pogled na dolino in Šmarno goro. Možen je tudi dokup zazidljive parcela za hišo, v izmer 900 m2 z doplačilom. Parcela ima čudovit razgled na Zbiljsko jezero. Vsa infrastruktura v neposredni bližini (trgovina, šola, vrtec, ZD, lekarna, sprehajalne poti, pošta, železniška postaja). Prodajalčev ponudbeni pogoj: Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% od dogovorjene prodajne cene nepremičnine! Za več informacij in ogled smo vam na voljo.
Osrednjeslovenska,Verje
196.4 m²
320.000
8. 5. 2018
Večlgp.si
LUKSUZNA HIŠA IZ 80-IH. V Medvodah na lepi lokaciji s čudovitim razgledom prodamo lepo oblikovano samostojno hišo narejeno leta 1980. Hiša stoji na 430 m2 veliki parceli. Ima približno 200 m2 stanovanjske površine. V pritličju je velika garaža, velika samostojna soba, ki je lahko garsonjera s svojim vhodom, shramba, sanitarije in kurilnica. V prvem nadstropju je velik, svetel in v posebnem slogu oblikovan bivalni prostor z galerijo. Dnevna soba se prepleta z jedilnico, balkonom in čudovitim razgledom nad medvoškim poljem, Šmarno goro in pogledom vse do Ljubljane. Kuhinja je ločena. V drugem nadstropju so spalnice, kopalnica in galerijski del. Ogrevanje je mogoče preko lepo oblikovanega odprtega kamina v dnevnem prostoru ter preko radiatorjev in peči na kurilno olje. Streha je bila zamenjana leta 2010, dvorišče urejeno 2012. Pred hišo je dvorišče z dovolj parkirnega prostora ali igro otrok. V bližini je vsa infrastruktura. UDOBJE BIVANJA Z RAZGLEDOM. Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.
Osrednjeslovenska, Medvode, Verje
200 m²
320.000
27. 3. 2018
Večnepremicnine.si21.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more