V apartmajskem naselju Zeleni Gaj v Termah Banovci se prodaja popolnoma opremljen apartma velikosti 34, 5 m2. Stanovanje ima predsobo, kopalnico in dnevni prostor s kuhinjo in jedilnim prostorom. Stanovanje ima teraso in zasebno parkirno mesto. Priporočam ogled. Informacije: 031 803 084
Veržej Banovci,Pomurska
34.5 m²
55.000
4. 6. 2018
Večbolha.com
Sredi panonske ravnice, med prleškimi znamenitostmi so tudi Banovci. Banovci s termalnim kopališčem in znamenitim kampom privabljajo goste že od nekdaj. Preden vas pot zapelje v vrvež kopališča, stoji na začetku naselja ob glavni cesti, zelo zanimiva hiša, ki bo zagotovo ujela vašo pozornost. Oko najprej opazi zares izjemno lepo urejeno okolico objekta. Vse je tako kot v pravljici. Asfaltirana dovozna pot pripelje na dvorišče, kjer lahko avto postavite v garažo. Objekt je v celoti obnovljen in opremljen. Obnova je zajemala zamenjavo vseh instalacij, manjavo talnih oblog, prenovo kopalnic, zamenjavo oken in kritine ter toplotno izolacijo fasade. Objekt je izjemno dobro vzdrževan s posebnim čutom za red in lepo. Tloris sestavljajo: predprostor, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, kopalnica in spalnica v pritličju ter kuhinja z jedilnico in dnevno sobo ter spalnicami v nadstropju. Ob bivalnih prostorih v pritličju se nahajajo še kurilnica, shramba in lepo urejena letna kuhinja. Objekt je v celoti opremljen s stilnim pohištvom, ki notrajnosti doda piko na i. Posebno vrednost objektu daje zelo lepo urejena in vzdrževana zunanjost. Zelenice je ravno prav za igro ali hobi. Tudi vaši pikniki bodo nepozabni. Nepremičnina je od avtocestnega izvoza oddaljena vsega 5 minut in od regijskega središča Ljutomer prav toliko. Zelo priporočamo ogled in nakup nepremičnine saj gre res za odličen nakup. Kupcev ne obremenjujemo s provizijo.
Pomurska, Veržej
95.000
18. 6. 2018
Večprips-nepremicnine.si
131 m²
95.000
19. 6. 2018
Večbolha.com
Novogradnja! Prodamo dvosobno stanovanje, ki je v izgradnji v manjšem naselju treh novih zgradb s po štirimi stanovanji na zgradbo. Stanovanje se bo nahajalo v 1. nadstropju in bo imelo večjo ložo z južno lego... OPOZORILO! Kupcem NI potrebno plačati plačila za posredovanje zato brez skrbi in kar na dan z vprašanji! Naprodaj še ne izgrajeno dvosobno stanovanje, ki se bo nahajalo v stanovanjskem naselju s 3 objekti s po 4 stanovanji na objekt, v priznanem termalnem naselju. Stanovanje se bo nahajalo v 1. nadstropju. Več podatkov o naselju in posameznem stanovanju si lahko pogledate na sledeči spletni povezavi *** Za dodatna vprašanja in ogled Vas prosimo, da se obrnete na navedenega nepremičninskega posrednika. Cena velja za stanovanje dokončano po tako imenovanem gradbenem sistemu "na ključ" in že vključuje DDV!
Območje: Veržej,Pomurska Veržej
49.3 m²
58.229
12. 4. 2018
Večnepremicninesv.si
Novogradnja! Prodamo dvosobno stanovanje, ki je v izgradnji v manjšem naselju treh novih zgradb s po štirimi stanovanji na zgradbo. Stanovanje se bo nahajalo v 1. nadstropju in bo imelo večjo ložo z južno lego... OPOZORILO! Kupcem NI potrebno plačati plačila za posredovanje zato brez skrbi in kar na dan z vprašanji! Naprodaj še ne izgrajeno dvosobno stanovanje, ki se bo nahajalo v stanovanjskem naselju s 3 objekti s po 4 stanovanji na objekt, v priznanem termalnem naselju. Stanovanje se bo nahajalo v prvem nadstropju in bo imelo veliko ložo! Več podatkov o naselju in posameznem stanovanju si lahko pogledate na sledeči spletni povezavi *** Za dodatna vprašanja in ogled Vas prosimo, da se obrnete na navedenega nepremičninskega posrednika. Cena velja za stanovanje dokončano do t.i. tretje podaljšane gradbene faze in že vključuje DDV!
Območje: Veržej,Pomurska Veržej
49.3 m²
47.829
12. 4. 2018
Večnepremicninesv.si
Novogradnja! Prodamo enosobno stanovanje, ki je v izgradnji v manjšem naselju treh novih zgradb s po štirimi stanovanji na zgradbo. Stanovanje se bo nahajalo v pritličju z južno lego in bo imelo svojo teraso ter svoje manjše zemljišče... OPOZORILO! Kupcem NI potrebno plačati plačila za posredovanje zato brez skrbi in kar na dan z vprašanji! Naprodaj še ne izgrajeno enosobno stanovanje, ki se bo nahajalo v stanovanjskem naselju s 3 objekti s po 4 stanovanji na objekt, v priznanem termalnem naselju. Stanovanje se bo nahajalo v pritličju in bo vsebovalo tudi svoj vrt! Več podatkov o naselju in posameznem stanovanju si lahko pogledate na sledeči spletni povezavi *** Za dodatna vprašanja in ogled Vas prosimo, da se obrnete na navedenega nepremičninskega posrednika. Cena velja za stanovanje dokončano po tako imenovanem gradbenem sistemu "na ključ" in že vključuje DDV!
Območje: Veržej,Pomurska Veržej
43.56 m²
62.389
12. 4. 2018
Večnepremicninesv.si
Novogradnja! Prodamo enosobno stanovanje, ki je v izgradnji v manjšem naselju treh novih zgradb s po 4 štirimi stanovanji na zgradbo. Stanovanje se bo nahajalo v 1. nadstropju in bo imelo večjo ložo z južno lego... OPOZORILO! Kupcem NI potrebno plačati plačila za posredovanje zato brez skrbi in kar na dan z vprašanji! Naprodaj še ne izgrajeno enosobno stanovanje, ki se bo nahajalo v stanovanjskem naselju s 3 objekti s po 4 stanovanji na objekt, v priznanem termalnem naselju. Stanovanje se bo nahajalo v 1. nadstropju z ložo. Več podatkov o naselju in posameznem stanovanju si lahko pogledate na sledeči spletni povezavi *** Za dodatna vprašanja in ogled Vas prosimo, da se obrnete na navedenega nepremičninskega posrednika. Cena velja za stanovanje dokončano po tako imenovanem gradbenem sistemu "na ključ" in že vključuje DDV!
Območje: Veržej,Pomurska Veržej
43.59 m²
58.229
12. 4. 2018
Večnepremicninesv.si
Posredujemo pri prodaji novih apartmajev, ki so v izgradnji v naselju blizu termalnega zdravilišča. Na podlagi pravnomočnega gradbenega dovoljenja se bo v kratkem pričela gradnja treh novih večstanovanjskih stavb, s po 4 apartmaji oz. stanovanji. Stavbe se bodo nahajale v samem centru naselja, ob asfaltirani cesti in bodo zaporedno razporejenre vzdolž kvadratne parcele. Lokacija bodočih objektov se nahaja nekaj 100 metrov od termalnega zdravilišča. V bližini so tudi gostinske dejavnosti. Večji kraji z vso pomembno infrastrukturo se nahajajo nekaj km od naselja. Posamezna stavba bo imela dve etaži. V pritličju bodo apartmaji/stanovanja imeli poleg pokrite terase tudi lastna zemljišča, katerih kvadratura se bo razlikoval glede na posamezno stanovanje. Točne kvadrature bodo znane po izgradnji stavb do tretje podaljšane gr. faze ker se bo takrat izdelala točna parcelacija in etažna lastnina, bodo pa okoli 100 m2. V prvem nadstropju pa bodo stanovanjem pripadale velike lože. Lastniška parkirna mesta se bodo nahaja na vzhodnem delu projekta. Od tam bo po severnem robu zemljišča, kjer bo zasnovan ves projekt, izgrajena pot, ki se bo navezovala do vhodov v apartmaje/stanovanja. Vhodi bodo na severni fasadi stavbe. Do 1. etaže bo izdelan dostop preko zunanjih betonskih stopnic. Apartmaji/stanovanja so enosobna kot dvosobna. Leva vertikala (gledano z vhodne fasade) bo vsebovala enosobna stanovanja, desna vertikala (gledano z vhodne fasade) pa dvosobna stanovanja. Kvadratura enosobnih stanovanj/apartmajev bo znašala 43, 56 m2, dvosobnih pa 49, 30 m2. Razporeditev notranjih prostorov ter izbira drugih matrialov v dogovoru z investitorjem je v tej fazi možna, po tretji gr. fazi izgradnje pa strošek drugačne razporeditve nosi kupec sam. Za izbiro drugačnih notranjih materialov je pa čas vse do četrte gradbene faze. Vsakemu stanovanju bo pripadalo po 1 odprto parkirno mesto, ter solastniški delež na dovozne poti, pešpoti in preostalem skupnem zemljišču. Možnost nakupa po t. i. gradbenem sistemu na ključ ali pa do t.i. tretje podaljšane gradbene faze. Cena apartmajev/stanovanj po t. i. gradbenem sistemu na ključ v pritličju z DDV znaša 62.389, 60 €. Do t.i. tretje podaljšane gradbene faze pa cena z DDV znaša 51.989, 60€. Cena apartmajev/stanovanj po t. i. gradbenem sistemu na ključ v prvem nadstropju z DDV znaša 58.229, 60 €. Do t.i. tretje podaljšane gradbene faze pa cena z DDV znaša 47.829, 60€ VEČ NA SPLETNI POVEZAVI: *** PLAČILO AGENCIJSKE PROVIZIJE PROSTO!!! Investitor prodaja nepremičnine skladno z ZVKSES. Za točne kvadrature prostorov, načina plačila in ostalih podrobnih vprašanj Vas prosimo, da se obrnete na nepremičninskega posrednika Tomaža Poredoša, M: 041760160, e-mail: ***, T:02/5851345, NEPREMIČNINE SV, Tomaž Poredoš, s.p., Prešernova ulica 2, 9240 Ljutomer.
Veržej,Pomurska
1 soba
43.56 m²
62.389
10. 4. 2018
Večbolha.com
Novogradnja! Prodamo enosobno stanovanje, ki je v izgradnji v manjšem naselju treh novih zgradb s po štirimi stanovanji na zgradbo. Stanovanje se bo nahajalo v 1. nadstropju in bo imelo večjo ložo z južno lego... OPOZORILO! Kupcem NI potrebno plačati plačila za posredovanje zato brez skrbi in kar na dan z vprašanji! Naprodaj še ne izgrajeno enosobno stanovanje, ki se bo nahajalo v stanovanjskem naselju s 3 objekti s po 4 stanovanji na objekt, v priznanem termalnem naselju. Stanovanje se bo nahajalo v prvem nadstropju in bo imelo veliko ložo! Več podatkov o naselju in posameznem stanovanju si lahko pogledate na sledeči spletni povezavi *** Za dodatna vprašanja in ogled Vas prosimo, da se obrnete na navedenega nepremičninskega posrednika. Cena velja za stanovanje dokončano do t.i. tretje podaljšane gradbene faze in že vključuje DDV!
Območje: Veržej,Pomurska Veržej
43.56 m²
47.829
12. 4. 2018
Večnepremicninesv.si
211 m²
170.000
6. 4. 2018
Večbolha.com
Posredujemo pri prodaji novih apartmajev, ki so v izgradnji v naselju blizu termalnega zdravilišča. Na podlagi pravnomočnega gradbenega dovoljenja se bo v kratkem pričela gradnja treh novih večstanovanjskih stavb, s po 4 apartmaji oz. stanovanji. Stavbe se bodo nahajale v samem centru naselja, ob asfaltirani cesti in bodo zaporedno razporejenre vzdolž kvadratne parcele. Lokacija bodočih objektov se nahaja nekaj 100 metrov od termalnega zdravilišča. V bližini so tudi gostinske dejavnosti. Večji kraji z vso pomembno infrastrukturo se nahajajo nekaj km od naselja. Posamezna stavba bo imela dve etaži. V pritličju bodo apartmaji/stanovanja imeli poleg pokrite terase tudi lastna zemljišča, katerih kvadratura se bo razlikoval glede na posamezno stanovanje. Točne kvadrature bodo znane po izgradnji stavb do tretje podaljšane gr. faze ker se bo takrat izdelala točna parcelacija in etažna lastnina, bodo pa okoli 100 m2. V prvem nadstropju pa bodo stanovanjem pripadale velike lože. Lastniška parkirna mesta se bodo nahaja na vzhodnem delu projekta. Od tam bo po severnem robu zemljišča, kjer bo zasnovan ves projekt, izgrajena pot, ki se bo navezovala do vhodov v apartmaje/stanovanja. Vhodi bodo na severni fasadi stavbe. Do 1. etaže bo izdelan dostop preko zunanjih betonskih stopnic. Apartmaji/stanovanja so enosobna kot dvosobna. Leva vertikala (gledano z vhodne fasade) bo vsebovala enosobna stanovanja, desna vertikala (gledano z vhodne fasade) pa dvosobna stanovanja. Kvadratura enosobnih stanovanj/apartmajev bo znašala 43, 56 m2, dvosobnih pa 49, 30 m2. Razporeditev notranjih prostorov ter izbira drugih matrialov v dogovoru z investitorjem je v tej fazi možna, po tretji gr. fazi izgradnje pa strošek drugačne razporeditve nosi kupec sam. Za izbiro drugačnih notranjih materialov je pa čas vse do četrte gradbene faze. Vsakemu stanovanju bo pripadalo po 1 odprto parkirno mesto, ter solastniški delež na dovozne poti, pešpoti in preostalem skupnem zemljišču. Možnost nakupa po t. i. gradbenem sistemu na ključ ali pa do t.i. tretje podaljšane gradbene faze. Cena apartmajev/stanovanj po t. i. gradbenem sistemu na ključ v pritličju z DDV znaša 62.389, 60 €. Do t.i. tretje podaljšane gradbene faze pa cena z DDV znaša 51.989, 60€. Cena apartmajev/stanovanj po t. i. gradbenem sistemu na ključ v prvem nadstropju z DDV znaša 58.229, 60 €. Do t.i. tretje podaljšane gradbene faze pa cena z DDV znaša 47.829, 60€ VEČ NA SPLETNI POVEZAVI: *** PLAČILO AGENCIJSKE PROVIZIJE PROSTO!!! Investitor prodaja nepremičnine skladno z ZVKSES. Za točne kvadrature prostorov, načina plačila in ostalih podrobnih vprašanj Vas prosimo, da se obrnete na nepremičninskega posrednika Tomaža Poredoša, M: 041760160, e-mail: ***, T:02/5851345, NEPREMIČNINE SV, Tomaž Poredoš, s.p., Prešernova ulica 2, 9240 Ljutomer.
Veržej,Pomurska
2 sobi
49.3 m²
58.229
10. 4. 2018
Večbolha.com
Novogradnja! Prodamo enosobno stanovanje, ki je v izgradnji v manjšem naselju treh novih zgradb s po štirimi stanovanji na zgradbo. Stanovanje se bo nahajalo v 1. nadstropju in bo imelo večjo ložo z južno lego... OPOZORILO! Kupcem NI potrebno plačati plačila za posredovanje zato brez skrbi in kar na dan z vprašanji! Naprodaj še ne izgrajeno enosobno stanovanje, ki se bo nahajalo v stanovanjskem naselju s 3 objekti s po 4 stanovanji na objekt, v priznanem termalnem naselju. Stanovanje se bo nahajalo v prvem nadstropju in bo imelo veliko ložo! Več podatkov o naselju in posameznem stanovanju si lahko pogledate na sledeči spletni povezavi *** Za dodatna vprašanja in ogled Vas prosimo, da se obrnete na navedenega nepremičninskega posrednika. Cena velja za stanovanje dokončano do t.i. tretje podaljšane gradbene faze in že vključuje DDV!
Območje: Veržej,Pomurska Veržej
43.59 m²
47.829
12. 4. 2018
Večnepremicninesv.si
Iščemo nove lastnike te starejše kmetije v Prleškem Veržeju. Kmetija, ki svojo bogato zgodbo pripoveduje že od leta 1914, obsega stanovanjski objekt, gospodarske objekte in skoraj 10 hektarjev zemljišč, ki so vsa v neposredni bližini. Objekti so v dobrem stanju a potrebni obnove. Stanovanjski objekt ima tipično panonsko zasnovo premožnejše kmetije z več sobami, veliko kuhinjo in kopalnico ter kar dvemi lončenimi pečmi. Zaradi odlične lege v središču naselja, so objekti zelo primerni za turistične namene saj omogočajo ureditev prenočitvenih zmogljivosti. Povpraševanje po tovrstnih storitvah je zaradi bližine term Banovci in hitro razvijajočega se kolesarskega turizma ves čas v porastu. Zemljišča, ki spadajo v ponudbo so opredeljena kot najboljsša kmetijska zemljišča (3,8 hektarja), gozdovi (5,3 hektarje) in gradbena zemljišča (3.870 m2). Vsa se nahajaju v katastrski občini Veržej ali sosednji Stara Nova vas. Tukaj zares čas teče počasneje in so ljudje še pristni. Od regijskega središča Ljutomer je nepremičnina oddaljena vsega 5 km in od avtocestnega izvoza slabih 5 minut. V krogu 20 km se nahaja kar 5 termalnih kopališč. Zelo priporočamo ogled in nakup. Zelo priporočamo ogled in nakup nepremičnine. Kupcev ne obremenjujemo s provizijo.
Pomurska, Veržej
170.000
7. 4. 2018
Večprips-nepremicnine.si