Complain
V primeru, da se boste odločili za nakup oglaševane nepremičnine, vas predhodno seznanjamo, da je prodajalec kot element nakupa postavil obveznost tretje osebe, da prevzame plačilo polovičnega zneska za opravljeno posredovanje, ki ga je kot naročitelj dogovoril s posrednikom ( 3.1 in 3.2 člen Pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami) in predstavlja 2% od pogodbene vrednosti oglaševane nepremičnine. DDV v višini 22% ni vključen v plačilu za opravljeno posredovanje in se priračuna na znesek opravljene storitve. Posrednik je pooblaščen s strani naročitelja, da pred ogledom oglaševane nepremičnine seznani tretjo osebo s tem pogojem, kar mora tretja oseba potrditi s svojim podpisom POTRDILA O OGLEDU. V kolikor tretja oseba ne pristane na dodatni strošek, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa naročitelja, zavrniti ogled oglaševane nepremičnine.
Kranj,Gorenjska,Zgornje Bitnje
120 €
12. 10. 2018
12. 10. 2018
Večdomek-nepremicnine.si
Complain
V urejenem mirnem naselju stanovanjskih hiš prodamo enoto dvojčka,na sončni parceli,ki je z bivalnimi prostori orientiran na zahod.Ima funkcionalno razporeditev prostorov,ki v pritličju obsega predprostor,hodnik s stopniščem,dnevni prostor z izhodom na teraso,kuhinjo,kopalnico.V nadstropju so poleg kopalnice tri sobe,večja soba ima izhod na balkon.Ogrevanje je stropno in s kaminom,možno je ogrevanje tudi na plin.Pred hišo je parkirišče in vrt.V bližini je vrtec,trgovina,blićina centra Kranj,poti za rekreacijo in sprehode v naravi.Za prodajo enote dvojčka,se v račun lahko vzame enosobno ali dvosobno stanovanje v Kranju ali okolici. Vabljni na ogled. Pogoj prodajalca je, da kupec plača polovico provizije 2 % + DDV. Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Kranj 2008,Gorenjska
117 m²
190.000 €
2. 10. 2018
117 m²2. 10. 2018
Večsalomon.si
Complain
V vasi Zgornje Bitnje, pet km oddaljenosti od Kranja, na robu naselja, ob gozdu, je naprodaj lepo, ravno zemljišče namenjeno gradnji stanovanjske hiše. Skupaj zemljišče obsega 1145 m2. Zemljišče je pravilne oblike. Iz lokacijske informacije izhaja, da se zemljišče ureja z OPN Kranj, enota urejanja prostora Bitnje 20, s pripravo gradbene dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja se lahko prične takoj.
Gorenjska
140 €
12. 4. 2018
12. 4. 2018
Večkoncepti.si
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more