Complain
Regija: Savinjska Kraj: Velenje Predel: Ostalo Kraj ali naselje: za gradom Naslov: Ljubljanska cesta Posredovanje: prodam Stanje objekta: rabljeno Tip poslovnega prostora: kombiniran prostor Leto izgradnje: 1974 Leto zadnje adaptacije: 1998 Velikost (m 2 ): 107,30 Parcela (m 2 ): 205,00 Nadstropje: 1 Skupno št. nadstropij: 1 Energetski razred: EI v izdelavi Tel. številka: 041 706578 Garaža: da Dodatni opis: Prodamo poslovni objekt z garažo, manjšo halo oz. delavnico ter pisarniškimi prostori s sanitarijami. Objektu pripada tudi parcela v izmeri 205m2. Poslovni objekt je primeren za mirno dejavnost in obsega garažo, manjšo halo/delavnico v pritličju, manjšo sprejemno pisarno in sanitarije, v nadstropju z lastnim vhodom pa pisarniški prostor s sanitarijami. Objekt je bil leta 1998 popolnoma obnovljen in preurejen v poslovni prostor. Nahaja se za velenjskim gradom v soseski hiš in je iz centra Velenja hitro dostopen. Pripada mu parcela, ki je za objektom. Vzporedno z objektom se v neposredni bližini prodaja tudi stanovanjska hiša: *** Nakup možen v kompletu ali ločeno. Oprema Balkon Parkirno mesto Dostopno za invalide Vpisano v zemljiško knjigo Priključki Centralna kurjava Telefon Okolica Mestni promet Avtobusna postaja Igrišče Park, zelene površine
Velenje Ostalo za gradom,Savinjska
107.3 m²
43.000
19. 9. 2018
Večbolha.com
Complain
Regija: Savinjska Kraj: Velenje Predel: Ostalo Kraj ali naselje: Velenje Posredovanje: prodam Stanje objekta: rabljeno Tip poslovnega prostora: pisarna Leto izgradnje: 1975 Velikost (m 2 ): 77.7 Energetski razred: EI v izdelavi Šifra pri prodajalcu: PPP23930 Ime in priimek agenta: Studio Vida Št.licence: 01523 Tel. številka: 041 684 441 Elektronski naslov: nepremicnine.vida Dodatni opis: V četrtem nadstropju poslovne stavbe, kjer se nahaja sodišče, odvetniške in ostale pisarne , prodamo večjo pisarno, ki je sedaj bila namenjena konferenčnim sestankom ( sejna soba). Souporaba čajne kuhinje in Sanitarij. Možnost najema prostora s kasnejšim odkupom. Za ogled pokličite na tel. št. 041 684 441 Vida Pečnik *** Oprema Terasa Shramba v kleti
Velenje Ostalo Velenje,Savinjska
77.7 m²
55.000
27. 8. 2018
Večbolha.com
Complain
V centru Velenja v neposredni bližini sodišča prodamo poslovni prostor namenjen pisarni. Pisarna se nahaja v tretjem nadstropju dobro vzdrževanje poslovne stavbe. Dostop je po stopnicah. Pisarna je opremljena in se opremljena tudi prodaja. Mesečni stroški so zelo nizki. V pisarni je tudi priključek za vodo in klima. Zelo primerno za odvetniško pisarno. Prodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.
Savinjska Velenje Velenje
10 m²
13.000
21. 6. 2018
Večabc-nepremicnine.si
Complain
Prodaja ali oddaja se večji poslovni prostor v pritličju na Efenkovi 61 z lastnim vhodom. Poslovni prostor ima predprostor za sprejemanje strank, sprejemno pisarno in tri ločene pisarniške prostore, kuhinjo ter kopalnico z WC-jem, tušem in umivalnikom. Zaradi funkcionalnega tlorisa in enostavnega dostopa je primeren za opravljanje najrazličnejših storitev, od raznoraznih podjetniških storitev do zdravstvenih in odvetniških storitev. Za parkiranje je poskrbljeno, saj poslovnemu prostoru pripadajo tudi tri parkirna mesta, za stranke pa je na voljo dovolj veliko javno parkirišče pred poslovno stavbo. Poslovni prostori so dobro vzdrževani, leta 2012 pa so bili tudi obnovljeni in ne potrebujejo večjih vlaganj. Prodajajo ali oddajajo se delno opremljeni oz. po želji kupca. Komunalna opremljenost: elektrika, daljinsko ogrevanje, T + M voda, kanalizacija, CaTV, telefon. Poslovni prostor se prodaja za navedeno ceno ali oddaja za daljše časovno obdobje, in sicer za 912 evrov na mesec (stroški niso vključeni). KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi upravnega in davčnega postopka.
Velenje,Savinjska,Velenje
114.2 m²
129.000
1. 7. 2018
Večbremis.net
Complain
Poslovni prostor se nahaja v Velenju, v 3. nadstropju poslovno-stanovanjske stavbe. Primeren za pisarniško dejavnost, možna tudi preureditev v stanovanjsko rabo. Odmaknjen od centralnih predelov mesta. Za pričetek rabe potrebna minimalna vlaganja. V ceni tudi trije parkirni prostori. Komunalna oprema: T+M voda. daljinsko ogrevanje, elektrika, telefon.
Velenje,Savinjska,Velenje
114.2 m²
80.089
1. 7. 2018
Večbremis.net
Complain
Regija: Savinjska Kraj: Velenje Predel: Ostalo Kraj ali naselje: Velenje Posredovanje: prodam Stanje objekta: rabljeno Tip poslovnega prostora: pisarna Leto izgradnje: 1975 Velikost (m 2 ): 10 Energetski razred: - Šifra pri prodajalcu: PS325K Ime in priimek agenta: Karmen Tertei Št.licence: 00926 Tel. številka: 040686000 Elektronski naslov: Dodatni opis: V centru Velenja v neposredni bližini sodišča prodamo poslovni prostor namenjen pisarni. Pisarna se nahaja v tretjem nadstropju dobro vzdrževanje poslovne stavbe. Dostop je po stopnicah. Pisarna je opremljena in se opremljena tudi prodaja. Mesečni stroški so zelo nizki. V pisarni je tudi priključek za vodo in klima. Zelo primerno za odvetniško pisarno. Prodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.
Velenje Ostalo Velenje,Savinjska
10 m²
13.000
31. 3. 2018
Večbolha.com
Complain
Prodaja se konferečna soba v stavbi sodišča z izhodom na teraso in arhivom v kleti stavbe (11,1 m 2 ). Soba je zelo prostorna, zato jo je mogoče preurediti v pisarno z več ločenimi deli, prikladen pa je tudi izhod na teraso za vse nekajminutne pavze. V stavbi je tudi dvigalo, skupne sanitarije so na hodniku. Ker se pisarna nahaja v stavbi sodišča, je varnost zagotovljena, poslovni prostor pa je najbolj primeren za izvajanje mirne dejavnosti. Komunalna opremljenost: elektrika, daljinsko ogrevanje, CaTV, telefon, T + M voda, kanalizacija (skupne sanitarije). KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.
Velenje,Savinjska,Velenje
77.7 m²
61.804
12. 4. 2018
Večbremis.net
Complain
Regija: Savinjska Kraj: Velenje Predel: Ostalo Kraj ali naselje: Velenje Posredovanje: prodam Stanje objekta: rabljeno Tip poslovnega prostora: pisarna Leto izgradnje: 2000 Leto zadnje adaptacije: 2011 Velikost (m 2 ): 75.75 Energetski razred: - Šifra pri prodajalcu: PP312K Ime in priimek agenta: Karmen Tertei Št.licence: 00926 Tel. številka: 040686000 Elektronski naslov: Dodatni opis: Velenje, Levi breg, poslovni prostor v prvi etaži Nakupovalnega centra je razdeljen v dve etaži, pri čemer osnovna etaža meri 41, 26 m2, poleg tega je v lastništvo vključenih še 17, 5% oz. 7, 22m2 skupnih prostorov (centralna avla, sanitarni prostori, stopnice, hodniki, ekspedit), zato je bruto površina poslovnega prostora 48, 48m2. V etaži poslovnega prostora je izdelana galerija v velikosti 26, 77m2 in je tako bruto površina celotnega lokala 75, 25m2. V nadstropju je z galerijo pregrajena pisarna, pregrajen pa tudi manjši skladiščni prostor. V prostoru se v nadstropju nahaja tudi vodovodni priključek. Prav tako je v prostoru mogoč telefonski priključek in dostop do interneta. Celotni nakupovalni center je centralno klimatiziran in varovan z alarmnim sistemom. Poslovni prostor je primeren za opravljanje trgovske dejavnosti, kot tudi za opravljanje katerekoli druge storitvene dejavnosti in pisarniško poslovanje. Možnost menjave za lokal v Celju. Prodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene. Priključki Telefon
Velenje Ostalo Velenje,Savinjska
75.75 m²
45.000
8. 3. 2018
Večbolha.com
Complain
Velenje, Levi breg, poslovni prostor v prvi etaži Nakupovalnega centra je razdeljen v dve etaži, pri čemer osnovna etaža meri 41, 26 m2, poleg tega je v lastništvo vključenih še 17, 5% oz. 7, 22m2 skupnih prostorov (centralna avla, sanitarni prostori, stopnice, hodniki, ekspedit), zato je bruto površina poslovnega prostora 48, 48m2. V etaži poslovnega prostora je izdelana galerija v velikosti 26, 77m2 in je tako bruto površina celotnega lokala 75, 25m2. V nadstropju je z galerijo pregrajena pisarna, pregrajen pa tudi manjši skladiščni prostor. V prostoru se v nadstropju nahaja tudi vodovodni priključek. Prav tako je v prostoru mogoč telefonski priključek in dostop do interneta. Celotni nakupovalni center je centralno klimatiziran in varovan z alarmnim sistemom. Poslovni prostor je primeren za opravljanje trgovske dejavnosti, kot tudi za opravljanje katerekoli druge storitvene dejavnosti in pisarniško poslovanje. Možnost menjave za lokal v Celju. Prodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.
Savinjska Velenje Velenje
75.75 m²
45.000
19. 2. 2018
Večabc-nepremicnine.si
Complain
Regija: Savinjska Kraj: Velenje Predel: Ostalo Kraj ali naselje: Velenje Posredovanje: prodam Stanje objekta: rabljeno Tip poslovnega prostora: pisarna Leto izgradnje: 1975 Velikost (m 2 ): 77.7 Nadstropje: 4 Skupno št. nadstropij: 4 Energetski razred: F (150 - 210 kWh/m2a) Šifra pri prodajalcu: PE8555 Ime in priimek agenta: Darko Ziherl Tel. številka: 00386 (31) 314 739 Elektronski naslov: darko.ziherl Dodatni opis: V centru mesta Velenje, na Prešernovi ulici , v ugledni stavbi sodišča, prodajamo večji poslovni prostor, sejno sobo. Prostor je zaradi velikosti, višine stropov, vsekakor primeren in uporaben za razne poslovne dejavnosti, kot sejna soba, predavalnica, prostor za predstavitve, ne nazadnje pa se lahko preuredi tudi v več manjših prostorov/pisarn. Prostor se nahaja v 4. nadstropju poslovnega objekta grajenega leta 1975, z dvigalom in obsega. Po podatkih GURS-a ima skupno površino 77, 7m2, od tega 11, 1m2 prostora za arhivo v kleti. Parkiranje je možno v neposredni bližini objekta na javnih parkirnih mestih, skladno s parkirnim redom Občine Velenje. Poslovni sprostor je vpisan v Zemljiško knjigo, prost bremen in uporaben takoj. Energetski kazalnik: razred F. Za ogled in informacije prosimo pokličite: Darko Ziherl, nepremičninski posrednik, telefon 031 314 739. Z več kot 22 letnimi izkušnjami, za vas varno, strokovno, hitro in ugodno posredujemo, izvajamo prodajne postopke in vse ostale nepremičninske posle. Oprema Shramba v kleti Dvigalo
Velenje Ostalo Velenje,Savinjska
77.7 m²
61.800
16. 2. 2018
Večbolha.com
Complain
Regija: Velenje Kraj: Ostalo Kraj ali naselje: Velenje Naslov: 3320 Posredovanje: prodam Stanje objekta: rabljeno Tip poslovnega prostora: gostinski lokal Leto izgradnje: 1997 Velikost (m 2 ): 165 Energetski razred: - Šifra pri prodajalcu: 490281003-427 Ime in priimek agenta: Janko Movh Tel. številka: 041 643 431 Elektronski naslov: Dodatni opis: alarmni sistem prometna okolica ferkventna lokacija center mesta v blizini javnega transporta v blizini trgovskega centra V centru Velenja, na frekventni lokaciji nakupovalnega centra, prodamo opremljen gostinski lokal. Sestavljajo ga : osrednji gostinski prostor z mizami in šankom, prostor za pripravo hrane, skladišče, kadilnica, sanitarije in pisarna. Prostori so bili pred kratkim prenovljeni. Lokal sprejme do 50 gostov. Ima lasten vhod, zato je obratovanje neodvisno od delovnega časa nakupovalnega centra. Drugi vhod/izhod pa ima direktno povezavo z nakupovalnim centrom. V ceno je vključena vsa gostinska in pohištvena oprema. GOSTINSKI LOKAL V NAKUPOVALNEM CENTRU Več podatkov si oglejte na tej povezavi …
Ostalo Velenje,Velenje
165 m²
160.000
16. 2. 2018
Večbolha.com
Complain
Regija: Savinjska Kraj: Velenje Predel: Ostalo Kraj ali naselje: Velenje Posredovanje: prodam Stanje objekta: rabljeno Tip poslovnega prostora: poslovni objekt Leto izgradnje: 1999 Leto zadnje adaptacije: 2011 Velikost (m 2 ): 384.7 Parcela (m 2 ): 651 Skupno št. nadstropij: 1 Garaža: da Energetski razred: - Garaža: da Šifra pri prodajalcu: 004566 Ime in priimek agenta: Branko Potočnik Tel. številka: 040/66 90 66 Elektronski naslov: Dodatni opis: Poslovno stavbo v neposredni bližini Vile Herberstein v Velenju, bazena in avtobusne postaje, DURS-a PRODAMO. Poslovna stavba je etažnosti K+P+M in stoji na zemljišču velikosti 651m2. Skupna površina stavbe po podatkih GURS-a obsega 384, 70m2 površine, V kletnih prostorih se nahajajo skladiščni in pomožni prostori, vključno s sanitarijami in večjo pisarno. V pritličju se nahaja sprejemnica, več pisarn, sanitariji, manjša čajna kuhinja soba za informatiko, sejna soba, ter izhod na teraso in zelenico. V nadstropju se nahajajo 3 večje pisarne ter skladiščni del. Tloris lahko najdete med slikami. Objekt je priključen na vodovodno, električno (3 fazni priklop), kanalizacijsko in telefonsko omrežje. Ogrevanje je radiatorsko preko skupnega komunalnega omrežja. Objekt je toplotno izoliran z demit fasado - 10cm. Leto izgradnje objekta je 1999, v letu 2011/2015 je bil objekt v celoti obnovljen (notranja obnova tal, opleski, stopniščne ograje, ...). Okna in vrata so PVC, okenske police kamen. Parkirni prostori so pred samo poslovno stavbo, kakor tudi v neposredni bližini na ulici. Vsa infrastruktura je v neposredni bližini. Objekt je bil urejen tako, da omogoča tudi dostop invalidom. Prevzem objekta po dogovoru. Glede na samo urejenost, lokacijo objekta priporočam ogled in morebitni nakup. NAMIG POSREDNIKA: Odlična lokacija, svetli prostori, možnost manjšega skladišča v kletno pritličnem delu Več informacije ter naročilo za ogled: Branko Potočnik tel.: 040/66 90 66 Več podatkov si oglejte na tej povezavi ... Oprema Atrij Terasa Shramba v kleti Parkirno mesto Pokrit parkirni prostor Priključki Plinovod Telefon ADSL Kabelski internet Klima Kabelska TV Okolica Pošta Banka Trgovina
Velenje Ostalo Velenje,Savinjska
384.7 m²
300.000
2. 2. 2018
Večbolha.com
Complain
Regija: Savinjska Kraj: Velenje Predel: Ostalo Kraj ali naselje: CENTER Posredovanje: prodam Stanje objekta: rabljeno Tip poslovnega prostora: pisarna Leto izgradnje: 1985 Velikost (m 2 ): 2000 Energetski razred: G (210+ kWh/m2a) Šifra pri prodajalcu: 100000476 Ime in priimek agenta: Dejan Goršek Tel. številka: 03 897 51 30 ali 041 665 223 Elektronski naslov: dejan.gorsek Dodatni opis: VELENJE, CENTER, 2.000 m2, pisarna, zgrajena l. 1985, 2/5 nad., v strogem centru oddamo večje število pisarn. pisarne se lahko oddajajo kot posamezni deli ali kot celota (smiselno zaokroženi deli s sanitarijami). v poslovnem delu so pisarne, konferenčne sobe, prostori za skladišča, kuhinje, sanitarije. . vseljivo takoj, možnost dogovora o površini najema in ceni, oddamo. Cena: 7, 00 EUR/m2/mes Energ. razred: Merjena EI: 207 kWh/m2a Več podatkov si oglejte na tej povezavi ...
Velenje Ostalo CENTER,Savinjska
2000 m²
7
12. 2. 2018
Večbolha.com
Complain
Regija: Savinjska Kraj: Velenje Predel: Ostalo Kraj ali naselje: Velenje Naslov: Šaleška cesta 18 Posredovanje: prodam Stanje objekta: rabljeno Tip poslovnega prostora: prostor za storitve Leto izgradnje: 1961 Leto zadnje adaptacije: 1997 Velikost (m 2 ): 265,00 Nadstropje: Pritličje Energetski razred: EI v izdelavi Šifra pri prodajalcu: 09b2017 Ime in priimek agenta: Boštjan Skaza Št.licence: 02094 Tel. številka: 041/554457 Elektronski naslov: bostjan Dodatni opis: V samem središču Velenja v pritličju večstanovanjskega objekta, vam v nakup ali najem ponujamo večji poslovni prostor. Poslovni prostor je sestavljen iz treh prostorov, ki so med seboj povezani, vsak od njih pa ima lasten vhod, ter je opremljen z izložbenim oknom. Skupna kvadratura vseh prostorov znaša 156, 4 m2 uporabne površine ( 52m2; 36, 2 m2; 68, 2 m2 ), zraven pripadata še dva kletna prostora ( sanitarije, pisarna, … ), kar skupno znaša 265 m2 bruto površine. Poslovni prostor je bil delno adaptiran leta 1995, 1997 ( okna ), opremljen je s klimo. Pred samim vhodom v središču Velenja je zagotovljeno bližnje mestno parkirišče. Prostor je namenjen takojšnji selitvi oz. ureditvi za nove, sveže potrebe novega lastnika. V primeru najema znaša cena 1200 eur/mesec + stroški
Velenje Ostalo Velenje,Savinjska
265 m²
210.000
13. 12. 2017
Večbolha.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more