2 sobe
47 m²
34,900
2018-3-8
Delno adaptirano (2017) manjše dvosobno stanovanje v izmeri 47 m2, se nahaja v 1/3. nadstr. starejšega večstanovajskega objekta , zgrajenega leta 1900. Obsega predprostor, kopalnico z WC-jem, manjšo kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo in spalnico . Balkona ni, orientacija stanovanja je SZ. Pripada mu tudi klet v izmeri 24, 00 m2. Na dvorišču je urejeno parkirišče. Stanovanje je se prodaja opremljeno. Ogrevanje je na trda goriva (trenutno štedilnik, oziroma enostavna možnost ureditve etažnega ogrevanja), stroški so zelo majhni – kompletno cca 80 Eur. V bližini je vsa infrastruktura: avtobusna postaja šola, vrtec in ostalo … hiter dostop do AC. ZK urejeno, etažirano) in brez bremen! V poštev pride tudi menjava za stanovanje po dogovoru Cena: 34.900, 00 EUR Koda: B128 Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV).
Večbolha.com
3 sob
72.37 m²
110,000
Včeraj ob 14:42
3.sobno stanovanje, zgrajeno l.1963, popolnoma adaptirano in prenovljeno oktobra 2017, prodamo. Stanovanje je popolnoma obnovljeno (nova je vsa elektro in vodovodna instalacija).Stanovanje je na novo opremljeno, svetlo(lega JZ) in se prodaja z vso opremo. Stanovanju pripada velika klet. V bližini so trgovine, vrtec, pošta, šola, lekarna, do centra mesta je cca 2 km. Cena 110.000, 00 EUR je zadnja cena. Številka energetske izkaznice 2016-317-224-34109 Za dogovor o ogledu pokličite tel.:041-340-664 - Špela
Večbolha.com
2 sobe
65 m²
85,000
2018-3-11
Prodamo v celoti obnovljeno dvosobno stanovanje na mirni lokaciji v bližini vrtca, šole, trgovskih središč, centra mesta, bolnišnice, in par minut oddaljeno od uvoza na AC. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju 5-stanovanjske hiše. Obsega predprostor, kuhinjo z jedilnico in shrambo, dnevno sobo, spalnico, kopalnico in balkon. Stanovanju pripada velika klet (cca. 25 m2), ter z nadstreškom pokrit parkirni prostor za 2 vozili. Opremljeno je z domofonom, klimatizirano, ogreva se na lastno plinsko peč. Klimatska naprava ter plinska peč sta bili zamenjani med obnovo, prav tako kot električne inštalacije in kopalnica v celoti. Za več informacij oz. ogled nas lahko pokličete na 041/833-883.
Večbolha.com

Savinjska, Celje

Savinjska, Celje
3 sob
95.72 m²
136,200
2018-3-15
Izkušena posrednica, ki je svojo poslovno pot kreirala skozi različna področja, od marketinga, vodenja projektov, oglaševanja, komunikacije ter nenazadnje iz področja nepremičnin, v katerem deluje od leta 2003. Po izobrazbi diplomirana ekonomistka na Fakulteti za podjetništvo. Njeno delo je usmerjeno v trženje novih gradenj, stanovanjskih in poslovnih objektov »na ključ« ter zemljišč. Izkušnje si je pridobivala skozi različna podjetja za gradbeništvo in inženiring, v lastnem nepremičninskem podjetju in ne nazadnje tudi v DUTB d.d., kjer je delovala kot cenilka portfelja prenesenih terjatev bank. Sicer izjemno energična, odločna in prilagodljiva oseba, ki je poleg tega tudi družinski človek s čutom za naravo in živali, skratka opisana z eno besedo – multipraktik. V novozgrajenem objektu leta 2010, uporabno dovoljenje 2017, prodamo 3-sobno stanovanje, neto površine 83,22 m2 z atrijem 28 m2. Stanovanju pripada eno parkirno mesto v izmeri 12,5 m2 v pokriti varovani garaži ter eno zunanje parkirno mesto. V Ljubečni pri Celju, le 1,5 km od AC, v zeleni in mirni okolici, se nahaja Vila blok z 12 stanovanji v 4-ih etažah, velikosti od 67 do 157 m2. Objekt odlikuje visoko kakovostna sodobna energetsko varčna gradnja, z vsemi elementi nadstandarda. Vila blok se nahaja ob zelenih površinah, ki omogočajo zdrav in miren način bivanja, šola in vrtec sta dostopna peš, do trgovine in pošte le nekaj 100 metrov. Vsa ostala infrastruktura je hitro dostopna preko AC do Celja, zgolj 4 km. Objekt je zanimiv tako za družine, kot tiste, ki jih službene poti vsak dan vodijo v glavno mesto. Makro lokacija objekta je na odlični izhodiščni točki med mestoma Ljubljano in Mariborom. Vredno ogleda. Za prvega kupca investitor na vrednost stanovanja 160.236 EUR z vključenim DDV ponuja dodatnih 15% popusta! KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! Stanovanja odlikujejo: - protivlomna vrata, energetsko varčna fasada, pametne instalacije - talno gretje balkonov in ploščadi pred glavnim vhodom, - električne daljinsko vodene žaluzije, - steklene balkonske ograje, - klimo z možnostjo upravljanja preko Interneta, - barvni video domofon, - alarmno napravo, - sodobno dvigalo, ki omogoča transport predmetov iz garaže v željeno etažo - ločeni števci za porabo vode in elektrike - Sanitarna oprema je prve kvalitete (Roca, armature Grohe) - talne obloge – hrastov parket I. kvalitete Vredno ogleda!
Večagencia.si
2 sobe
55 m²
70,000
2018-3-16
Potrebno obnove ali tudi ne....Vzamemo tudi kaj v račun, odvisno od dogovora v nižjem znesku..vse pogovor, če pride do tega in realizacije interesa. cca do 15.ooo eur. -okolica vikend, avtodom, kombi, avto itd.. Gre za vrhno stanovanje z pogledom nad hišami in okolico in 2-eh.kleti Odlićna priložnost za mlade družine ali nekoga, ki mu je mestni pridih v veselje. Sprehodi ob reki Savinji. Mestni park, letni kopalni bazen, in itd..... Šola itd.. Trgovina, lekarna. Za tiste, ki vedo kaj želijo. BREZ PLOMB IN SKRITIH ZANK !!!
Večbolha.com

Savinjska, Celje

Savinjska, Celje
2 sobe
79.01 m²
111,942
2018-3-15
Izkušena posrednica, ki je svojo poslovno pot kreirala skozi različna področja, od marketinga, vodenja projektov, oglaševanja, komunikacije ter nenazadnje iz področja nepremičnin, v katerem deluje od leta 2003. Po izobrazbi diplomirana ekonomistka na Fakulteti za podjetništvo. Njeno delo je usmerjeno v trženje novih gradenj, stanovanjskih in poslovnih objektov »na ključ« ter zemljišč. Izkušnje si je pridobivala skozi različna podjetja za gradbeništvo in inženiring, v lastnem nepremičninskem podjetju in ne nazadnje tudi v DUTB d.d., kjer je delovala kot cenilka portfelja prenesenih terjatev bank. Sicer izjemno energična, odločna in prilagodljiva oseba, ki je poleg tega tudi družinski človek s čutom za naravo in živali, skratka opisana z eno besedo – multipraktik. Prodamo 2-sobno stanovanje, neto tlorisne površine 66,61 m2, v 1/4, s parkirnim mestom 12,40 m2 v pokriti varovani garaži, v novozgrajenem objektu 2010, uporabno dovoljenje 2017. V Ljubečni pri Celju, le 1,5 km od AC, v zeleni in mirni okolici, se nahaja Vila blok z 12 stanovanji v 4-ih etažah, velikosti od 67 do 157 m2. Objekt odlikuje visoko kakovostna sodobna energetsko varčna gradnja, z vsemi elementi nadstandarda. Vila blok se nahaja ob zelenih površinah, ki omogočajo zdrav in miren način bivanja, šola in vrtec sta dostopna peš, do trgovine in pošte le nekaj 100 metrov. Vsa ostala infrastruktura je hitro dostopna preko AC do Celja, zgolj 4 km. Objekt je zanimiv tako za družine, kot tiste, ki jih službene poti vsak dan vodijo v glavno mesto. Makro lokacija objekta je na odlični izhodiščni točki med mestoma Ljubljano in Mariborom. Vredno ogleda. Za prvega kupca investitor na vrednost stanovanja 127.207 EUR z vključenim DDV ponuja dodatnih 15% popusta! KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! Stanovanja odlikujejo: - protivlomna vrata, energetsko varčna fasada, pametne instalacije - talno gretje balkonov in ploščadi pred glavnim vhodom, - električne daljinsko vodene žaluzije, - steklene balkonske ograje, - klimo z možnostjo upravljanja preko Interneta, - barvni video domofon, - alarmno napravo, - sodobno dvigalo, ki omogoča transport predmetov iz garaže v željeno etažo - ločeni števci za porabo vode in elektrike - Sanitarna oprema je prve kvalitete (Roca, armature Grohe) - talne obloge – hrastov parket I. kvalitete Vredno ogleda in nakupa!
Večagencia.si

Savinjska, Celje

Savinjska, Celje
2 sobe
80.29 m²
113,792
2018-3-15
Izkušena posrednica, ki je svojo poslovno pot kreirala skozi različna področja, od marketinga, vodenja projektov, oglaševanja, komunikacije ter nenazadnje iz področja nepremičnin, v katerem deluje od leta 2003. Po izobrazbi diplomirana ekonomistka na Fakulteti za podjetništvo. Njeno delo je usmerjeno v trženje novih gradenj, stanovanjskih in poslovnih objektov »na ključ« ter zemljišč. Izkušnje si je pridobivala skozi različna podjetja za gradbeništvo in inženiring, v lastnem nepremičninskem podjetju in ne nazadnje tudi v DUTB d.d., kjer je delovala kot cenilka portfelja prenesenih terjatev bank. Sicer izjemno energična, odločna in prilagodljiva oseba, ki je poleg tega tudi družinski človek s čutom za naravo in živali, skratka opisana z eno besedo – multipraktik. Prodamo 2-sobno stanovanje, neto tlorisne površine 67,79 m2, v P/4, s parkirnim mestom 12,50m2 v pokriti varovani garaži, v novozgrajenem objektu 2010, uporabno dovoljenje 2017. V Ljubečni pri Celju, le 1,5 km od AC, v zeleni in mirni okolici, se nahaja Vila blok z 12 stanovanji v 4-ih etažah, velikosti od 67 do 157 m2. Objekt odlikuje visoko kakovostna sodobna energetsko varčna gradnja, z vsemi elementi nadstandarda. Vila blok se nahaja ob zelenih površinah, ki omogočajo zdrav in miren način bivanja, šola in vrtec sta dostopna peš, do trgovine in pošte le nekaj 100 metrov. Vsa ostala infrastruktura je hitro dostopna preko AC do Celja, zgolj 4 km. Objekt je zanimiv tako za družine, kot tiste, ki jih službene poti vsak dan vodijo v glavno mesto. Makro lokacija objekta je na odlični izhodiščni točki med mestoma Ljubljano in Mariborom. Vredno ogleda. Za prvega kupca investitor na vrednost stanovanja 129.309 EUR z vključenim DDV ponuja dodatnih 15% popusta! KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! Stanovanja odlikujejo: - protivlomna vrata, energetsko varčna fasada, pametne instalacije - talno gretje balkonov in ploščadi pred glavnim vhodom, - električne daljinsko vodene žaluzije, - steklene balkonske ograje, - klimo z možnostjo upravljanja preko Interneta, - barvni video domofon, - alarmno napravo, - sodobno dvigalo, ki omogoča transport predmetov iz garaže v željeno etažo - ločeni števci za porabo vode in elektrike - Sanitarna oprema je prve kvalitete (Roca, armature Grohe) - talne obloge – hrastov parket I. kvalitete Vredno ogleda in nakupa!
Večagencia.si
2 sobe
48 m²
65,000
2018-3-11
Na dobri lokaciji prodamo 2 sobno stanovanje v izmeri 47, 9m2 neto tlorisne površine. Stanovanje obsega predprostor, kopalnico, dnevni prostor, kuhinjo, spalnico ter balkon. Nahaja se v 3.nadstropju večstanovanjske stavbe. Stavba je bila zgrajena leta 1958. Dvigala ni. Fasada obnovljena v letu 2017. Ogrevanje na lastno plinsko peč. Stanovanju pripada kletni prostor. V bližini vsa potrebna infrastruktura (zdravstveni dom, bolnica, vrtec, šola, sprehajalna pot ob Savinji itd.) Vljudno vabljeni na ogled! PRODAMO 2 SOBNO STANOVANJE NA OTOKU
Večbolha.com
2 sobe
71 m²
71,000
2018-3-11
Prodam opremljeno ali neopremljeno stanovanje, v več stanovanjski hiši na Teharju pri Celju. Stanovanje meri 71 m2 in ima: - Predsobo - Kopalnico - Dnevno sobo - Kuhinjo - Spalnico - Eno veliko sobo, ki je trenutno razdeljena na 2 ostoški sobi (knauf stena) K stanovanju pripada tudi klet (cca 12m2), pokrito parkirno mesto, dervarnica in vrt (kamin, trta, sadno drevje in vrtički). V neposredni bližini hiše je avtobusna postaja mestnega prometa, čez cesto pošta in otroško igrišče. Stanovanje je popolnoma opremljeno in pripravljeno za vselitev (po želji se lahko pohištvo tudi umakne/odpelje). Ima klimo in ogrevanje na plinovod. Ogled možen po predhodnem dogovoru. Tel: 031 564 112
Večbolha.com
2 sobe
52.2 m²
63,000
2018-3-12
Prodamo 2-sobno stanovanje v 2. nadstropju manjšega bloka na mirni in zeleni lokaciji v Novi vasi. Stanovanje obsega hodnik, kopalnico, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo in spalnico, pripada mu tudi klet. Ogrevanje etažno CK-plin, stroški so zelo nizki. Vseljivo v roku 2 mesecev. Blok ima obnovljeno fasado, parkirnega prostora je dovolj. Hiter in enostaven dostop do izvoza AC in centra mesta. Ponudbeni pogoj: na željo prodajalca se posredniška provizija razdeli na način, da kupec prevzame plačilo v višini 2% od pogodbene vrednosti.
Večnepremicnine.si21.com
2 sobe
63 m²
72,500
2018-3-14
Celje, Nušičeva ulica, na odlični, iskani lokaciji in v urejenem stanovanjskem bloku prodamo prostorno in svetlo 2, 5 sobno stanovanje, skupna velikost je 63 m2, 6/10 nadstropje. Razporeditev: kuhinja, dnevni prostor, spalnica, kabinet, kopalnica, hodnik, klet in balkon. Okna so zamenjana, PVC + rolete, prav tako obnovljena kopalnica. Stanovanjski blok ima od leta 2016 novo termoizolacijsko fasado in streho. Oboje odplačano v celoti. V neposredni bližini je 1.OŠ, vrtec, trgovina, zdravstveni dom, bolnišnica. Prav tako so nedaleč stran vsi nakupovalni centri. Do centra mesta je 15 minut hoje, do AC priključka je 1 km. NEPREMIČNINA JE V NAŠI LASTI, BREZ PROVIZIJE ZA KUPCA! Tel.: 070/614 191 Mail: *** Za brezplačni ogled ali več o naših storitvah nas kontaktirajte. Bogatijo nas izkušnje, saj smo na trgu nepremičnin že od leta 1994.
Večbolha.com
2 sobe
70 m²
129,000
2018-3-8
Ste naveličani temnih, starih stanovanj? Si želite stanovanje, ki ga ni potrebno prenavljati, ima popolnoma vse in se lahko že jutri preselite? Ste razmišljali, da se lahko po službi sprostite na udobni veliki zeleni terasi in povabite prijatelje k vam na žar? Torej pravo stanovanje je pred vami, za vse ki vam je všeč minimalističen stil. Stanovanje je lahko tudi za investicijo, saj se je zanj dobilo 600€ najemnine + stroški. Prodam moderno, na novo opremljeno svetlo stanovanje, s popoldanskim soncem (zahod), obrnjeno proti zelenem travniku in potoku Koprivnica (zadnji blok - nima pred seboj drugih enot). Stanovanje ima dizajnersko črno belo kopalnico z lesketajočim mozaikom in visoko-kakovostno opremo Geberit, velikim stenskim lestencem in prostostoječo moderno stekleno tuš kabino. Središče stanovanja predstavlja funkcionalen kuhinjski otok, kjer lahko hitro pojeste, se na barskih stolih družite ob pijači s prijatelji ali se udobno namestite v dnevni sobi, ne veliki moderni sedežni garnituri iz katere imate pogled na zeleno okolico bloka ali na umirjajoč romantičen kamin, ki se nahaja med dnevno sobo in kuhinjsko-jedilnim delom. Stanovanje ponuja spalnico, z veliko funkcionalno vgradno omaro in posteljo s kristali Swarovski. V koliko pa želite zaspati ob TV-ju pa ponuja še eno televizijo, ki se nahaja v tem spalnem prostoru. Najboljši del stanovanja pa je velika zelena odprta terasa, ki je podaljšan del dnevne sobe in ima udobno oblazinjeno pohištvo, s katerega je mogoče opazovati televizijo v dnevni sobi. Lahko pa povabite prijatelje in skupaj pečete na žaru, saj je terasa resnično velika. Stanovanjsko naselje je varovano z zapornico in v celoti ograjeno. Stanovanju pripada tudi garažno mesto v pritličju garažne hiše, cena zanj je 5000 eur. Parkirna mesta so na voljo tudi pod zapornico. Vedno pa se naberejo tudi nepotrebne stvari, zato stanovanje ponuja tudi shrambo, ki se nahaja takoj ob vhodnih vratih in je urejeno tako, da je vanj mogoče spraviti prav vse sezonske stvari. Stanovanje se prodaja z vso belo tehniko, ki je visoko cenovnih proizvajalcev (pralnim strojem, pomivalni strojem, napo, pečico, 2xTV, steklo-keramična kuhinjska plošča, kamin, itd., ..). Ko pa se odpravite iz stanovanja, imate odlične urejene sprehajalno-tekaške poti proti Šmartinskem jezeru. V bližini so trgovine, vrtec, pošta, lekarna, do centra mesta je cca. 3 km in cca. 2 km do City centra in avtoceste. Oglede bomo opravljali po dogovorjenem terminu. Daša 031 798 681
Večbolha.com
36 m²
56,800
2018-3-13
Prodamo opremljeno garsonjero v novejšem bloku na odlični lokaciji v Celju, Trnoveljski dvojčki. Garsonjera zajema predsobo, wc s kopalnico, sobo z jedilnico in kuhinjo, balkon in klet. V ceno garsonjere je vključena sodobna oprema v vrednosti 7.800€. Ogrevanje je na lastno centralno peč, nizki mesečni stroški. Parkirna mesta so pred stavbo za dvižno rampo. V bližini center Celja, priključek za avtocesto, trgovine, itd. PRILOŽNOST! V garsonjeri je najemnik do junija, novi lastnik ima možnostjo podaljšanja najema! Tel.: 041 866 822 Mail: *** KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! Za brezplačni ogled ali več o naših storitvah nas kontaktirajte. Bogatijo nas izkušnje, saj smo na trgu nepremičnin že od leta 1994. Za ogled lokacije nepremičnine
Večbolha.com
1 sobi
41 m²
47,000
Včeraj ob 20:34
Stanovanje se nahaja v 1.nadstropju večstanovanjskega objekta na Čopovi ulici v Celju. Stanovanje je potrebno delno obnoviti. V bližini je vsa potrebna infrastruktura. Kupec poleg kupnine plača še stroške priprave dokumentacije, overitev podpisa pri notarju in stroške vpisa v zemljiško knjigo.
Večbolha.com

Savinjska, Celje

Savinjska, Celje
4 sob
169.22 m²
213,818
2018-3-15
Izkušena posrednica, ki je svojo poslovno pot kreirala skozi različna področja, od marketinga, vodenja projektov, oglaševanja, komunikacije ter nenazadnje iz področja nepremičnin, v katerem deluje od leta 2003. Po izobrazbi diplomirana ekonomistka na Fakulteti za podjetništvo. Njeno delo je usmerjeno v trženje novih gradenj, stanovanjskih in poslovnih objektov »na ključ« ter zemljišč. Izkušnje si je pridobivala skozi različna podjetja za gradbeništvo in inženiring, v lastnem nepremičninskem podjetju in ne nazadnje tudi v DUTB d.d., kjer je delovala kot cenilka portfelja prenesenih terjatev bank. Sicer izjemno energična, odločna in prilagodljiva oseba, ki je poleg tega tudi družinski človek s čutom za naravo in živali, skratka opisana z eno besedo – multipraktik. V novozgrajenem objektu leta 2010, uporabno dovoljenje 2017, prodamo 4-sobno DUPLEX stanovanje, neto površine 156,82 m2 Stanovanju pripada eno parkirno mesto v izmeri 12,4 m2 v pokriti varovani garaži ter eno zunanje parkirno mesto. Stanovanje v dveh etažah, ki sta povezani z notranjimi stopnicami. Odlična priložnost za ugodno ceno!! V Ljubečni pri Celju, le 1,5 km od AC, v zeleni in mirni okolici, se nahaja Vila blok z 12 stanovanji v 4-ih etažah, velikosti od 67 do 157 m2. Objekt odlikuje visoko kakovostna sodobna energetsko varčna gradnja, z vsemi elementi nadstandarda. Vila blok se nahaja ob zelenih površinah, ki omogočajo zdrav in miren način bivanja, šola in vrtec sta dostopna peš, do trgovine in pošte le nekaj 100 metrov. Vsa ostala infrastruktura je hitro dostopna preko AC do Celja, zgolj 4 km. Objekt je zanimiv tako za družine, kot tiste, ki jih službene poti vsak dan vodijo v glavno mesto. Makro lokacija objekta je na odlični izhodiščni točki med mestoma Ljubljano in Mariborom. Vredno ogleda. Za prvega kupca investitor na vrednost stanovanja 251.550 EUR z vključenim DDV ponuja dodatnih 15% popusta! KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! Stanovanja odlikujejo: - protivlomna vrata, energetsko varčna fasada, pametne instalacije - talno gretje balkonov in ploščadi pred glavnim vhodom, - električne daljinsko vodene žaluzije, - steklene balkonske ograje, - klimo z možnostjo upravljanja preko Interneta, - barvni video domofon, - alarmno napravo, - sodobno dvigalo, ki omogoča transport predmetov iz garaže v željeno etažo - ločeni števci za porabo vode in elektrike - Sanitarna oprema je prve kvalitete (Roca, armature Grohe) - talne obloge – hrastov parket I. kvalitete Vredno ogleda!
Večagencia.si
57.3 m²
70,000
2018-3-7
V urejenem okolju Mariborske ceste, kjer so dejansko vse pomembne institucije »na peš« (vrtec, šola, staro mestno jedro, nakupovalni centri....), je naprodaj lepo ohranjeno in v večini obnovljeno 2,5 sobno klimatizirano stanovanje z majnšim balkonom (dovolj za majnšo mizico in kakšen stolček), ki se nahaja v 4/12 nadstropju bloka, z dvigalom. Dostop do dvigala je skozi obnovljen vetrolov z novimi domofoni (dostop do dvigala je dejansko samo po nekaj stopnicah dol v klet ali gor VP). Sam blok je bil zgrajen l. 1961 in je lepo ohranjen in sproti vzdrževan, streha je bila zamenjana l. 2007, v l. 2013 pa je bila na bloku narejena nova demit fasada, tudi dvigalo je novejše, tako da večjih posegov – investicij v bloku v bližnji prihodnosti ni za pričakovati. Pred blokom je parkirišče. Samo stanovanje ima 57,3 m2 neto tlorisne površine dela stavbe, kar zajema tudi balkon v velikosti 1m2 in klet v velikosti 4,3m2 v pritličju bloka. Samo stanovanje je bilo l. 2010 delno obnovljeno (vsa okna so PVC z notranjimi žaluzijami, kopalnica je bila kpl obnovljena, parketi delno obnovljeni.....), v l. 2015-2017 pa se je obnovilo (nov parket v dnevnio sobi, kpl prebrušeni in prelakirani ostali parketi , nova keramika v kuhinji z jedilnico, delna obnova kopalnice (nova tuš kabina, umivalnik, WC, radiator el. bojler ), nova protivlomna vhodna vrata). Stanovanje je delno opremljeno, v stanovanju lahko ostane kuhinja z vsemi aparati - zajeta v ceni(steklokeramika, pečica, napa, pomivalni stroj9, ostalo pohištvo pa po dogovoru.. Samo stanovanje zajema večji hodnik, otroška soba, spalnica, kuhinja z jedilnico ter dnevna soba z izhodom na balkon (klima). Stanovanje ima za energente števce porabe, tako da lahko kontrolirate svojo porabo (ogrevanje je daljinkso, elektrika). Stanovanje bo na razpolago predvidoma 1.7.2018, saj si morajo prodajalci urediti – obnoviti hišo (malo je odvisno od vremena, tako da bo lahko vseljivo tudi prej). Sama lokacija je izredno iskana, saj imate v bližini tako vrtec, OŠ, dostop na AC Celje center, vse večje trgovske centre, otroška igrišča..... do starega mestnega jedra, srednjih šol, bolnice... pa je vsega nekaj min vožnje, hoje ali pa lahko uporabite mestni avtobusni prevoz. Skratka na dosegu so vam vse pomembne institucije. Lastnik stanovanja ima v uporabi tudi garažo, ki se nahaja v nizu garaž ob bloku. Garaže so postavljene na občinski zemlji, vendar jih lastniki stanovanj imajo v uporabi oz so tudi financirali njihovo postavitev. Tako kupec stanovanja poleg stanovanja dobi v uporabo tudi garažo.. Za več informacij oz. ogled nas pokličite na 041/538-419.
Večnepremicnine.si21.com
2 sobe
57.3 m²
70,000
2018-3-6
V urejenem okolju Mariborske ceste, kjer so dejansko vse pomembne institucije »na peš« (vrtec, šola, staro mestno jedro, nakupovalni centri....), je naprodaj lepo ohranjeno in v večini obnovljeno 2, 5 sobno klimatizirano stanovanje z majnšim balkonom (dovolj za majnšo mizico in kakšen stolček), ki se nahaja v 4/12 nadstropju bloka, z dvigalom. Dostop do dvigala je skozi obnovljen vetrolov z novimi domofoni (dostop do dvigala je dejansko samo po nekaj stopnicah dol v klet ali gor VP). Sam blok je bil zgrajen l. 1961 in je lepo ohranjen in sproti vzdrževan, streha je bila zamenjana l. 2007, v l. 2013 pa je bila na bloku narejena nova demit fasada, tudi dvigalo je novejše, tako da večjih posegov – investicij v bloku v bližnji prihodnosti ni za pričakovati. Pred blokom je parkirišče. Samo stanovanje ima 57, 3 m2 neto tlorisne površine dela stavbe, kar zajema tudi balkon v velikosti 1m2 in klet v velikosti 4, 3m2 v pritličju bloka. Samo stanovanje je bilo l. 2010 delno obnovljeno (vsa okna so PVC z notranjimi žaluzijami, kopalnica je bila kpl obnovljena, parketi delno obnovljeni.....), v l. 2015-2017 pa se je obnovilo (nov parket v dnevnio sobi, kpl prebrušeni in prelakirani ostali parketi , nova keramika v kuhinji z jedilnico, delna obnova kopalnice (nova tuš kabina, umivalnik, WC, radiator el. bojler ), nova protivlomna vhodna vrata). Stanovanje je delno opremljeno, v stanovanju lahko ostane kuhinja z vsemi aparati - zajeta v ceni(steklokeramika, pečica, napa, pomivalni stroj9, ostalo pohištvo pa po dogovoru.. Samo stanovanje zajema večji hodnik, otroška soba, spalnica, kuhinja z jedilnico ter dnevna soba z izhodom na balkon (klima). Stanovanje ima za energente števce porabe, tako da lahko kontrolirate svojo porabo (ogrevanje je daljinkso, elektrika). Stanovanje bo na razpolago predvidoma 1.7.2018, saj si morajo prodajalci urediti – obnoviti hišo (malo je odvisno od vremena, tako da bo lahko vseljivo tudi prej). Sama lokacija je izredno iskana, saj imate v bližini tako vrtec, OŠ, dostop na AC Celje center, vse večje trgovske centre, otroška igrišča..... do starega mestnega jedra, srednjih šol, bolnice... pa je vsega nekaj min vožnje, hoje ali pa lahko uporabite mestni avtobusni prevoz. Skratka na dosegu so vam vse pomembne institucije. Lastnik stanovanja ima v uporabi tudi garažo, ki se nahaja v nizu garaž ob bloku. Garaže so postavljene na občinski zemlji, vendar jih lastniki stanovanj imajo v uporabi oz so tudi financirali njihovo postavitev. Tako kupec stanovanja poleg stanovanja dobi v uporabo tudi garažo.. Za več informacij oz. ogled nas pokličite na 041/538-419.
Večbolha.com
3 sob
47.4 m²
82,000
2018-2-12
prodamo v celoti na novo adaptirano in delno opremljeno 3 sobno stanovanje v Oblakovi ulici 26 v neposredni bližini Splošne bolnice v Celju. Stanovanje je adaptirano v letu 2017 (vsi podložni betoni in podni, nove ploščice in novi parket, nova centralna kurjava z novo pečjo na plin, na novo ometane in opleskane stene ter novo elektro instalacijo). V stanovanju je nova kuhinja po meri z vsemi potrebnimi aparati. V stanovanju je vgrajena klima naprava. Obnova strehe 2015, fasada 1989.
Večbolha.com
3 sob
59.7 m²
76,000
2018-2-21
V centru mesta Celja prodamo trisobno stanovanje v 1. nadstropju bloka . Stanovanje se sestoji s predsobe, kopalnice, kuhinje , dnevne sobe z balkonom, otroške sobe, spalnice in kleti. Stanovanje je lepo vzdrževano. Menjana so bila okna in vhodna vrata. Ogrevanje je na plin s svojo plinsko pečjo. Parkiranje pa je zagotovljeno za zapornico. Stanovanje je vseljivo po dogovoru. Kupec ne plača provizije.
Večbolha.com

Stanovanje dupleks

Savinjska, Celje
89.8 m²
95,000
2018-2-20
Na robu starega mestnega jedra, na Gledališkem trgu, se v poslovno – stanovanjski stavbi, v kateri so v pritličju prostori namenjeni gledališču, nad tem pa so stanovanja, prodaja 3 sobno stanovanje (duplex) velikosti 89,8 m2 površine dela stavbe, od tega je cca 65 m2 uporabne površine ostalo pa predstavlja klet. Stavba se nahaja na obrobju mestnega jedra v neposredni bližini parka ob gledališču. Stavba je bila po podatkih GURS-a zgrajena l. 1954 in je zelo dobro vzdrževana, streha je bila kpl obnovljena l. 2009, od skupnih investivij se je v zadnjih letih poleg strehe uredil še priklop na javno kanalizacijo, parkirišča oz dvorišče, ravnokar se obanavlja stopnišče, urejeni so domofoni..... Stanovanje se nahaja v 4/4 oz mansardnem delu stavbe (v delu kjer se mansardni del »dvigne« v majnši stolp in tako je stanovanje zasnovano kot duplex, kar mu daje poseben čar) in ker je edino stanovanje v mansardi, vas ne bo motil »hrup« nobenega soseda, saj ga dejansko nimate. Stanovanje obsega: v spodnjem delu hodnik, osrednji bivalni prostor z kuhinjo (kpl opremljeno), jedilnico in dnevnim prostorom (kpl opremljena), spalnico (zakonska postelja in večja vgradna omara), kopalnica (kotna kopalna kad, kopalniški blok in prostor za PS), ločene sanitarije z bidejem. Po stopnicah pridemo v dupleks, kjer imamo večjo otroško sobo z zelo »domiselno« razporeditvijo, kjer se bo vaš otrok počutil kot da »živi v pravljici« in »podstrešno« shrambo. Po tleh imamo na hodniku in v kopalnici keramiko, v osrednjem bivalnem delu in spalnici parket, v otroški sobi pa laminat. Ogrevanje je urejeno radiatorsko (termostatski ventili) in z etažno plinsko pečjo (z bojlerjem – mestni plin), ki je bila zamenjana l. 2013, v dupleksu pa imamo klimatsko napravo. Stanovanje oz instalacije so bile kpl zamenjane v l. 2001, okna so PVC z notranjimi žaluzijami in so bile zamenajane v l. 2008. Skratka stanovanje je lepo urejeno, v večini opremljeno (oprema je lepo vidna na slikah in je že zajeta v ceno) in je dejansko vseljivo takoj, je pa tudi energetsko zelo varčno saj ima C energetski razred. Dostop do stanovanja je skozi glavni vhod iz prehoda na dvorišče, kjer imate na razpolago parkirni prostor, ki je varovan z zapornico. Sama lokacija, pa vam omogoča da dejansko bivate v »strogem« mestnem jedru, ki s svojo zgodovino, zgradbami, okolico... piše Celjsko zgodovino. Sprehodi ob Savinji, po mestnem parku, starem mestnem jedru pa vam bodo zapolnili prosti čas, vse pomebne institucije pa so vam tako dobesedno »pri roki« (vrtec, OŠ, srednje šole, trgovine, bolnica, PTT, banka......). Za več informacij oz. ogled nas pokličite na 041/538-419. Kupec ne plača provizije, v primeru da potrebujete nasvet glede financirabja oz morate za nakup stanovanja prodati vašo nepremičnino, vam bomo z veseljem na razpolago.
Večagenti-nep.si
1 sobi
38 m²
41,000
2018-2-13
Prodamo 1-sobno stanovanje v 1. nadstropju staromeščanske stavbe. Obsega hodnik, kuhinjo z jedilnico in dnevnim kotičkom, ločeno spalnico in kopalnico, pripada mu tudi klet. V stanovanju so bila adaptirana okna (PVC 2016), ostalo je potrebno prenove. Ogrevanje je trenutno na električne radiatorje, možnost priklopa na plin. Vseljivo takoj. Na stavbi je bila adaptirana streha. Primerno za 1 osebo ali par. Lokacija v starem mestnem jedru za vse ljubitelje meščanskega življenja vam omogoča, da vse svoje obveznosti opravite brez avtomobila. Morate prodati še svojo nepremičnino? MI VAM PONUJAMO MOŽNOST TAKOJŠNJEGA ODKUPA VAŠE NEPREMIČNINE DO 90% tržne vrednosti! Pokličite nas 031/641-040
Večnepremicnine.si21.com
3 sob
82.8 m²
133,714
2018-1-19
Na Ljubečni pri Celju v novo zgrajeni tako imenovani Vili blok Ljubečna, prodamo 12 stanovanj, eno od teh je 3 sobno nadstandardno stanovanje v izmeri 82, 80 m2. Objekt je pridobil uporabno dovoljenje 2017. Stanovanje je orientirano na S-V-Z je zaradi lege zelo svetlo in prostorno. Stanovanje ima teraso, ki povezuje notranje bivalne prostore z naravo. Stanovanje je sodobno opremljeno in odraža udobje z: - izjemno gradbeno konstrukcijo, - sodobno strojeno inštalacijo in naprav, - napredno električno opremo, - varnim in naprednim stavbnim pohištvom in žaluzijam, - električnim gretjem zunanjih površin in - kontrolo pristopa z domofonom in alarmom. V ceno je vključeno garažno mesto in parkirno mesto zunaj. Več informacij najdete na spletni strani: www.agencija-nera.si Objekt v katerem je stanovanje, se nahaja v neposredni bližini šole, vrtca, pošte in supermarketa Tuš. V bližini 1, 5 km je priključek na avtocesto.Trgovski center Citycenter Celje je oddaljen zgolj 5 km, center mesta Celje pa 7 km. Lokacija objekta je umaknjena iz mestnega vrveža in se nahaja ob zelenih ter rekreacijskih površinah, kar omogoča udobno in sproščeno bivanje in prijeten počitek po vsakodnevnih službenih in drugih zadolžitvah. Zaradi bližine šole in vrtca, ki sta dostopna peš, je lokacija primerna tudi za mlade družine. Možnost ugodnega financiranja (v sodelovanju z BKS banko. Cene veljajo za prve tri kupce stanovanj Vila blok Ljubečna.
Večbolha.com
2 sobe
66.6 m²
111,942
2018-1-17
UGODNO - POPUST 10% do 30.9.2017 - Na Ljubečni pri Celju v novo zgrajeni tako imenovani Vili blok Ljubečna, prodamo 12 stanovanj, eno od teh je 2 sobno nadstandardno stanovanje v izmeri 66, 6 m2. Uporabno dovoljenje je bilo pridobljeno leta 2017. Stanovanje je orientirano na S-V-Z je zaradi lege zelo svetlo in prostorno. Stanovanje ima teraso, ki povezuje notranje bivalne prostore z naravo. Stanovanje je sodobno opremljeno in odraža udobje z: - izjemno gradbeno konstrukcijo, - sodobno strojeno inštalacijo in naprav, - napredno električno opremo, - varnim in naprednim stavbnim pohištvom in žaluzijam, - električnim gretjem zunanjih površin in - kontrolo pristopa z domofonom in alarmom. V ceno je vključeno garažno mesto. Več informacij najdete na spletni strani: www.agencija-nera.si Objekt v katerem je stanovanje, se nahaja v neposredni bližini šole, vrtca, pošte in supermarketa Tuš. V bližini 1, 5 km je priključek na avtocesto.Trgovski center Citycenter Celje je oddaljen zgolj 5 km, center mesta Celje pa 7 km. Lokacija objekta je umaknjena iz mestnega vrveža in se nahaja ob zelenih ter rekreacijskih površinah, kar omogoča udobno in sproščeno bivanje in prijeten počitek po vsakodnevnih službenih in drugih zadolžitvah. Zaradi bližine šole in vrtca, ki sta dostopna peš, je lokacija primerna tudi za mlade družine. Možnost ugodnega financiranja (v sodelovanju z BKS banko). Cene veljajo za prve tri kupce stanovanj Vila blok Ljubečna. Oprema Terasa Garaža Dvigalo Dostopno za invalide Vpisano v zemljiško knjigo Priključki Klima Okolica Pošta Vrtec Osnovna šola Trgovina Avtobusna postaja Igrišče
Večbolha.com
3 sob
111.2 m²
141,007
2018-1-11
Na Ljubečni pri Celju v novo zgrajeni tako imenovani Vili blok Ljubečna, prodamo 12 stanovanj, eno od teh je 3 sobno nadstandardno stanovanje v skupni izmeri 111, 2 m2, od tega je atrija 28 m2. Objekt je pridobil uporabno dovoljenje 2017. Stanovanje je orientirano na S-V-Z in je zaradi lege zelo svetlo in prostorno. Stanovanje ima teraso, ki povezuje notranje bivalne prostore z naravo. Stanovanje je sodobno opremljeno in odraža udobje z: - izjemno gradbeno konstrukcijo, - sodobno strojeno inštalacijo in naprav, - napredno električno opremo, - varnim in naprednim stavbnim pohištvom in žaluzijam, - električnim gretjem zunanjih površin in - kontrolo pristopa z domofonom in alarmom. V ceno je vključeno garažno mesto in parkirno mesto zunaj. Več informacij najdete na spletni strani: www.agencija-nera.si Objekt v katerem je stanovanje, se nahaja v neposredni bližini šole, vrtca, pošte in supermarketa Tuš. V bližini 1, 5 km je priključek na avtocesto.Trgovski center Citycenter Celje je oddaljen zgolj 5 km, center mesta Celje pa 7 km. Lokacija objekta je umaknjena iz mestnega vrveža in se nahaja ob zelenih ter rekreacijskih površinah, kar omogoča udobno in sproščeno bivanje in prijeten počitek po vsakodnevnih službenih in drugih zadolžitvah. Zaradi bližine šole in vrtca, ki sta dostopna peš, je lokacija primerna tudi za mlade družine. Možnost ugodnega financiranja (v sodelovanju z BKS banko). Cene veljajo za prve tri kupce stanovanj Vila blok Ljubečna. Oprema Atrij Terasa Garaža Dvigalo Dostopno za invalide Vpisano v zemljiško knjigo Priključki Klima Okolica Pošta Vrtec Osnovna šola Trgovina Avtobusna postaja Igrišče
Večbolha.com
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Celje, Stanovanje razprodaja