Complain
Na lepi, mirni lokaciji na Viču- Dolgi most, v prvem nadstropju večstanovanjske stavbe, obdane z zelenjem, prodamo svetlo in prostorno enosobno stanovanje z ločeno spalnico , ki mu pripada lastniško parkirno mesto za zapornico, pred objektom. Stanovanje ima velik balkon po celi širini stanovanja in mu poleg lastniškega parkirnega mesta pripada tudi shramba. Stanovanje je sestavljeno iz hodnika oziroma predsobe, ločene spalnice, kopalnice s tuš kabino in osrednjega, svetlega dnevno bivalnega prostora, ki obsega kuhinjo in dnevni prostor, iz katerega je izhod na balkon oreientiran na vzhodno stran. Stanovanje se prodaja komlet opremljeno (vključno s pomivalnim strojem, hladilnikom, pralno sušilnim strojem, posodo,..) in je takoj vseljivo. Ima vse priključke - ogrevanje je etažna CK na plin ..ter klimo za vroče dni. Stroški v stanovanju so izredno nizki. Zemljiško knjižno urejeno. Za več informacij in ogled pokličite Karmen: 051 686 320 Pogoj prodajalca je, da si s kupcem razdelita plačilo za posredovanje in sicer na način, da kupec plača 2% + DDV.
Ljubljana, Vič Rudnik, Dolgi most
1 soba
39.5 m²
118.000
17. 9. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
TAKOJ VSELJIVO prostorno trisobno stanovanje z dvema balkonoma v 1. nadstropju vila bloka v slepi ulici brez tekočega prometa, v mirni soseski v bližini Dolgega mostu, Stanovanje je orientirano v smeri V-Z. Skupna površina meri 86,70m2, od tega zavzema bivalna površina 80,50m2 oba balkona skupaj pa 6m2. Funkcionalen tloris obsega: hodnik, zelo prostorno dnevno sobo v povezavi s kuhinjo in jedilnico, spalnico, otroško sobo, kabinet, kopalnico in priročno shrambo. Izhod na balkon je iz dnevne sobe in iz spalnice. V stanovanju so vsi priključki, internet-optika, ogrevanje z etažno centralno kurjavo na zemeljski plin, ravno tako sanitarna topla voda. Upravnik je Vegrim, stroški so nizki in v povprečju znašajo cca70,00eur/mesečno. Parkiranje je urejeno na skupnih parkiriščih, prostora je dovolj. Možen pa je tudi odkup večje garaže s podestom za shranjevanje : cena garaže je 20.000,00 eur. Stanovanje je locirano v bližini vse potrebne infrastrukture (vrtec, trgovina, pekarna) in dobrih prometnih povezav, saj je dostop do AC priključka oddaljen le dve minuti vožnje, postajališče LPP pri Dolgem mostu pa nekaj minut pešhoje. Lokacija nudi tudi možnosti rekreacije, ker je v okolici veliko zelenih površin. Stanovanje predstavlja odlično priložnost za družino ki si želi svoj nov dom urediti po svojih željah in potrebah, kar je zaradi funkcionalnosti in prostornosti, ki jo stanovanje nudi res enostavno. Ponudbeni pogoj prodajalca je , da se plačilo za opravljeno storitev posredovanja razdeli tako, da ob nakupu kupec prevzame plačilo v višini 2% od dogovorjene prodajne vrednosti. Vabljeni k ogledu!
Ljubljana, Vič Rudnik, Dolgi most
3 sobe
86 m²
233.000
18. 9. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Opis Objavljeno : 20/08/2018 Spremenjeno : 20/08/2018 Koda oglasa : 7109833 Koda nepremičnine: J47 LJUBLJANA – VIČ – DOLGI MOST Novejše stanovanje z veliko in uporabno teraso. Naprodaj 116.000€ Prodamo enosobno stanovanje na dobri lokaciji v neposredni bližini dolgega mostu, LPP ter obvoznice. Največja prednost stanovanja je velika terasa obrnjena na vzhod obsijana s soncem ves dan. Bruto kvadratura stanovanja je 37,6 m2 od tega odprta terasa meri 8,4 m2. Označeno parkirno mesto posebej. Stanovanje se nahaja v nizki dvonadstropni večstanovanjski stavbi, v drugem nadstropju. Novejša gradnja iz leta 2003, stavba in podstreha izolirani. Soseska je prijetna z nizkimi stavbami, v prijetni in zeleni okolici. Ogrevanje je urejeno na plinsko etažno peč, hlajenje s klimo. Etažno ter ZK urejeno. Nadstropje: 2/2 Energetska izkaznica: v izdelavi Lastniško parkirno mesto za zapornico v ceni. Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV).
Ljubljana,Dolgi most (Vič)
116.000
5. 9. 2018
Večindomio.si
Complain
Na mirni lokaciji prodamo izredno simpatično in svetlo enosobno stanovanje z balkonom in lastnim parkirnim mestom za zapornico. Stanovanje je v neto bivalni izmeri 32 m2, skupaj z balkonom 39,5 m2. Stanovanje sestoji iz predsobe, kopalnice, kuhinje z bivalnim delom in ločenim spalnim delom. Razgiban tloris je maksimalno izkoriščen in nudi udobno bivanje. Stanovanje se prodaja opremljeno (kuhinja v celoti, vgradne omare). Ogrevanje je etažno, lastna plinska peč, nizki obratovalni stroški. V bližini je vsa potrebna infrastruktura, LPP, obvoznica, Interspar Vič, itd. Stanovanju pripada še kletna shramba. Vseljivo 01.01.2019. Vredno ogleda in nakupa! Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.
Ljubljana, Vič Rudnik, Dolgi most
1 soba
39.52 m²
127.000
5. 9. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Opis Garsonjera, 30 m2, Vič – Dolgi most Na Dolgem mostu v manjšem vili bloku prodamo opremljeno in svetlo garsonjero, ki se nahaja v pritličju od dveh nadstropij. Garsonjera ima J lego. Površina Skupna površina stanovanja znaša 30 m2, pripada ji atrij velikosti 10 m2. Razporeditev in lega Ima dnevno-spalni prostor, kopalnico z WC-jem, shrambo preurejeno v omaro, hodnik in atrij velikosti 10 m2. Oprema in prenova Stanovanje je lepo ohranjeno in redno vzdrževano. Prodaja opremljeno. Parkirno mesto / garaža V ceno je vključeno tudi parkirno mesto za zapornico. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – CK-plin. Lokacija in infrastruktura Objekt je odlično umeščen. V bližini je vsa infrastruktura za udobno in sproščeno bivanje (trgovine, vrtec, OŠ, pošta, banka, LPP). V bližini tudi veliko zelenih površin in sprehajalnih poti. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen prosto. Prodajni pogoj: kupec plača polovico provizijske obveznosti v višini 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene. Vabljeni na ogled! zemeljski plin domofon telefon optika parkirno mesto zemljiška knjiga
Ljubljana, Vič Rudnik, Dolgi most
30 m²
111.500
5. 9. 2018
Večmreza.com
Complain
Garsonjera, 30 m2, Vič – Dolgi most Na Dolgem mostu v manjšem vili bloku prodamo opremljeno in svetlo garsonjero, ki se nahaja v pritličju od dveh nadstropij. Garsonjera ima J lego. Površina Skupna površina stanovanja znaša 30 m2, pripada ji atrij velikosti 10 m2. Razporeditev in lega Ima dnevno-spalni prostor, kopalnico z WC-jem, shrambo preurejeno v omaro, hodnik in atrij velikosti 10 m2. Oprema in prenova Stanovanje je lepo ohranjeno in redno vzdrževano. Prodaja opremljeno. Parkirno mesto / garaža V ceno je vključeno tudi parkirno mesto za zapornico. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – CK-plin. Lokacija in infrastruktura Objekt je odlično umeščen. V bližini je vsa infrastruktura za udobno in sproščeno bivanje (trgovine, vrtec, OŠ, pošta, banka, LPP). V bližini tudi veliko zelenih površin in sprehajalnih poti. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen prosto. Prodajni pogoj: kupec plača polovico provizijske obveznosti v višini 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene. Vabljeni na ogled!
Ljubljana, Vič Rudnik, Dolgi most
30 m²
111.500
29. 8. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Na sončni in mirni lokaciji na Ramovševi ulici, prodamo udobno garsonjero z velikim balkonom in lastniškim parkirnim mestom na dvorišču za zapornico. Stanovanje je v prvem nadstropju nizkega bloka, zgrajenega leta 2004. Obsega večji bivalni prostor v izmeri 21m2, udobno predsobo, shrambo in kopalnico. Bivalni prostor in kopalnica imata izhod na 9,40 m2 velik balkon, notranji del pa obsega 32m2. Ogrevanje je etažno na mestni plin. Vpisano v ZK, brez bremen. Lokacija omogoča hiter dostop na obvoznico, v bližini je krajinski park Barje z obilo možnosti za rekreacijo, teniška igrišča, postajališče LPP. Vabljeni na ogled. Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV. LJ. VIČ, DOLGI MOST , 32 m2, garsonjera, zgrajena l. 2004, 1/2 nad., prodamo udobno garsonjero z velikim balkonom in lastniškim parkirnim mestom, prodamo. Cena: 125.000,00 EUR 57 m2, 2,5-sobno, zgrajeno l. 1976, polklet, V Kašlju prodamo polkletno stanovanje v velikosti 57 m2 bivalne površine, p... 23,9 m2, garsonjera, zgrajena l. 1961, 4/4 nad., prodamo. Cena: 93.000,00 EUR 31,5 m2, 1-sobno, zgrajeno l. 2005, 2/2 nad., prodamo. Cena: 99.900,00 EUR
Ljubljana mesto,Ljubljana Vič-Rudnik
125.000
5. 9. 2018
Večnepremicnine.com
Complain
Sredi mirne in urejene soseske na Dolgem mostu prodamo prijetno trosobno stanovanje, ki se nahaja v prvem nadstropju vila bloka zgrajenega leta 2004. Prostorno stanovanje s funkcionalno razporeditvijo prostorov zajema dva balkona. Izredno sončno stanovanje je orientirano na Z in V, zato je prijetno osvetljeno. Prodaja se delno opremljeno z dobro vzdrževano opremo. Ponuja se tudi možnost nakupa garaže, ki se nahaja neposredno pred vila blokom. Dobra lokacija ponuja hiter dostop do mesta in obvoznice. Stanovanje obsega vstopno predsobo, prostorno kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, ki se odpira na večji balkon, spalnico z izhodom na balkon, otroško sobo, delovno sobo, kopalnico ter manjšo shrambo. Stanovanje ima prijetno Z in V orientacijo. Stanovanje obsega po večini prvotno opremo, ki je dobro vzdrževana. Prodaja se delno opremljeno. Parkiranje je zagotovljeno na brezplačnih parkirnih mestih v okolici bloka. Ponuja se tudi možnost nakupa garaže pred vila blokom. Internet – optika. Ogrevanje – lastna plinska peč. Objekt se nahaja na odlični lokaciji, zgolj 4 kilometre od strogega centra Ljubljane. V neposredni bližini je postaja LPP in živilska trgovina ter vsa ostala infrastruktura za prijetno in udobno bivanje. Lokacija nudi tudi hiter in preprost dostop do obvoznice in avtoceste. Vpisano v ZK. Vseljivo je konec avgusta 2018. LJ. VIČ, DOLGI MOST , 90,32 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 2004, 1/2 nad., odlična lokacija, svetlo in funkcionalno stanovanje z 2 balkonoma, prodamo. Cena: 233.000,00 EUR 92,5 m2, 3,5-sobno, zgrajeno l. 1971, adaptirano l. 2016, 2/2 nad., prostorno, svetlo stanovanje, bližina centra, prodam... 71 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1967, adaptirano l. 2006, P/9 nad., pritlično trisobno stanovanje v Zgornji Šiški, prodamo. ... 52 m2, 1-sobno, zgrajeno l. 1973, adaptirano l. 2017, 5/5 nad., svetlo in v celoti prenovljeno stanovanje na odlični lok...
Ljubljana mesto,Ljubljana Vič-Rudnik
3 sobe
233.000
12. 9. 2018
Večnepremicnine.com
Complain
Zelo lepo urejeno in vzdrževano stanovanje z velikim lastniškim atrijem v izmeri 93 m2 (posebna parcela), in garaža v izmeri 20 m2, ki leži na posebni parceli. Etažna lastnina še ni urejena (v pripravi), lastništvo je urejeno po deležih (4 stranke). Pogoj prodajalca pri prodaji je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame 2% (+ddv) plačila za posredovanje od prodajne cene nepremičnine. LJ. VIČ, DOLGI MOST, ATRIJSKO , 86 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1999, 93 m2 zemljišča, pritličje, komfortno stanovanje na odlični lokaciji, lastniški atrij, garaža poleg stavbe, prodamo. Cena: 289.000,00 EUR 111,4 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1972, 25 m2 zemljišča, visoko pritličje, stanovanje v 4 stanovanjski hiši, garaža, prodam...
Ljubljana mesto,Ljubljana Vič-Rudnik
3 sobe
289.000
21. 8. 2018
Večnepremicnine.com
Complain
V mirnem naselju na Dolgem mostu prodamo stanovanje, ki se nahaja v prvem nadstropju urejenega vila bloka, zgrajenega l. 2004. Stanovanje je odprto, svetlo in prostorno ter obsega velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, spalnico, otroško sobo, hodnik, kopalnico, shrambo, kabinet in 2 balkona v (80 m2 bivalne površine). Stanovanje ima svojo lastno plinsko peč in optični internet. Parkirišče je pred blokom, možen je tudi odkup garaže s podestom za shranjevanje (20.000 eur). Vsa potrebna infrastruktura (pekarna, LPP, izvoz na AC, vrtec, trgovina…) je v neposredni bližini, lokacija omogoča tudi aktivnosti na prostem, saj je v okolici veliko zelenih površin. Stanovanje je vpisano v ZK, prosto bremen, vseljivo takoj, oprema po dogovoru. Zasebna ponudba. LJ. VIČ, DOLGI MOST , 86,65 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 2004, 1/2 nad., prodamo. Cena: 233.000,00 EUR
Ljubljana mesto,Ljubljana Vič-Rudnik
3 sobe
233.000
21. 8. 2018
Večnepremicnine.com
Complain
Opis Objavljeno : 05/07/2018 Spremenjeno : 05/07/2018 Koda oglasa : 6939064 Na dobri lokaciji v bližini Dolgega mostu, opremljeno enoinpol sobno stanovanje z balkonom v 1. nadstropju manjšega bloka v slepi ulici mirne soseske brez tekočega prometa. Stanovanje je orientirano v smeri V-J. Bivalna površina meri 39,20m2, ki vključuje:: hodnik s prostorno vgradno omaro, sodobno opremljeno kuhinjo v povezavi z dnevno sobo,, spalnico z izhodom na balkon in kopalnico z oknom, s čimer je zagotovljeno naravno zračenje. Dnevni del je prijetno svetel preko celega dne, kar omogoča okno v jedilnici in velika balkonska vrata, ki se odpirajo na francoski balkon. K zračnosti in pretočnosti energije pripomore tudi balkon v spalnici. V stanovanju so vsi priključki, ogrevanje je z etažno centralno kurjavo na zemeljski plin, vgrajena je klimatska naprava. Stanovanjski blok je lepo vzdrževan in urejen. Je zadnji v nizu stavb v slepi ulici, brez motečega tekočega prometa. Upravnik je Vegrim, stroški vzdrževanja so izredno nizki cca 50,00Eur mesečno. Parkiranje je možno na urejenih skupnih parkiriščih, kjer je vedno dovolj prostora. V bližini so tudi garaže zato se občasno pojavi možnost nakupa ali najema garaže. Lokacija je zelo dobra, naselje je mirno in urejeno, blizu je LPP postajališče pri Dolgem mostu, dostop do obvoznice je v manj kot dveh minutah. Svetlo in prijetno ter lepo opremljeno stanovanje je odlična izbira za par ,posameznika, pa tudi kot donosna naložba. Ponudbeni pogoj prodajalca je , da se plačilo za opravljeno storitev posredovanja razdeli tako, da ob nakupu kupec prevzame plačilo v višini 2% od dogovorjene prodajne vrednosti. Vabljeni k ogledu!
Ljubljana,Dolgi most (Vič),Ribičičeva ulica (1000)
1 soba
130.000
16. 7. 2018
Večindomio.si
Complain
Opis Objavljeno : 05/07/2018 Spremenjeno : 24/07/2018 Koda oglasa : 6939083 Prostorno trisobno stanovanje z dvema balkonoma v 1. nadstropju vila bloka v slepi ulici brez tekočega prometa, v mirni soseski v bližini Dolgega mostu. Stanovanje je orientirano v smeri V-Z. Skupna površina meri 86, 70m2, od tega zavzema bivalna površina 80, 50m2 oba balkona skupaj pa 6m2. Funkcionalen tloris obsega: hodnik, zelo prostorno dnevno sobo v povezavi s kuhinjo in jedilnico, spalnico, otroško sobo, kabinet, kopalnico in priročno shrambo. Izhod na balkon je iz dnevne sobe in iz spalnice. V stanovanju so vsi priključki, internet-optika, ogrevanje z etažno centralno kurjavo na zemeljski plin, ravno tako sanitarna topla voda. Upravnik je Vegrim, stroški so nizki in v povprečju znašajo cca70, 00eur/mesečno. Parkiranje je urejeno na skupnih parkiriščih, prostora je dovolj. Možen pa je tudi odkup večje garaže s podestom za shranjevanje : cena garaže je 20.000, 00 eur. Stanovanje je locirano v bližini vse potrebne infrastrukture (vrtec, trgovina, pekarna) in dobrih prometnih povezav, saj je dostop do AC priključka oddaljen le dve minuti vožnje, postajališče LPP pri Dolgem mostu pa nekaj minut pešhoje. Lokacija nudi tudi možnosti rekreacije, ker je v okolici veliko zelenih površin. Stanovanje predstavlja odlično priložnost za družino ki si želi svoj nov dom urediti po svojih željah in potrebah, kar je zaradi funkcionalnosti in prostornosti, ki jo stanovanje nudi res enostavno. Ponudbeni pogoj prodajalca je , da se plačilo za opravljeno storitev posredovanja razdeli tako, da ob nakupu kupec prevzame plačilo v višini 2% od dogovorjene prodajne vrednosti. Vabljeni k ogledu!
Ljubljana,Dolgi most (Vič),Riibičičeva ulica (1000)
2 sobi
233.000
16. 7. 2018
Večindomio.si
Complain
Podroben opis nepremičnine Trosobno stanovanje, 90,32 m2, v prvem nadstropju Sredi mirne in urejene soseske na Dolgem mostu prodamo prijetno trosobno stanovanje, ki se nahaja v prvem nadstropju vila bloka zgrajenega leta 2004. Prostorno stanovanje s funkcionalno razporeditvijo prostorov zajema dva balkona. Izredno sončno stanovanje je orientirano na Z in V, zato je prijetno osvetljeno. Prodaja se delno opremljeno z dobro vzdrževano opremo. Ponuja se tudi možnost nakupa garaže, ki se nahaja neposredno pred vila blokom. Dobra lokacija ponuja hiter dostop do mesta in obvoznice. Površina Stanovanje površine 90,32 m2 obsega 84,5 m2 neto bivalne površine in dva balkona v skupni izmeri 5,82 m2. Možnost nakupa lastnega parkirnega mesta v garaži. Razporeditev in lega Stanovanje obsega vstopno predsobo, prostorno kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, ki se odpira na večji balkon, spalnico z izhodom na balkon, otroško sobo, delovno sobo, kopalnico ter manjšo shrambo. Stanovanje ima prijetno Z in V orientacijo. Oprema in prenova Stanovanje obsega po večini prvotno opremo, ki je dobro vzdrževana. Prodaja se delno opremljeno. Parkirno mesto / garaža Parkiranje je zagotovljeno na brezplačnih parkirnih mestih v okolici bloka. Ponuja se tudi možnost nakupa garaže pred vila blokom. Priključki Internet – optika. Ogrevanje – lastna plinska peč. Lokacija in infrastruktura Objekt se nahaja na odlični lokaciji, zgolj 4 kilometre od strogega centra Ljubljane. V neposredni bližini je postaja LPP in živilska trgovina ter vsa ostala infrastruktura za prijetno in udobno bivanje. Lokacija nudi tudi hiter in preprost dostop do obvoznice in avtoceste. Dodatno Vpisano v ZK. Vseljivo je konec avgusta 2018. Vabljeni na ogled!
Ljubljana, Vič-Rudnik, Dolgi most
90.32 m²
233.000
21. 7. 2018
Večmojikvadrati.com
Complain
Regija: Ljubljana Kraj: Vič Kraj ali naselje: Ljubljana-Vič - Dolgi most Naslov: 1111 Posredovanje: prodam Tip stanovanja: 2-sobno Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1880 Velikost (m 2 ): 44 Vrt, terasa (m 2 ): 44 Energetski razred: F (150 - 210 kWh/m2a) Šifra pri prodajalcu: 490191085-14 Ime in priimek agenta: Boštjan Coren Tel. številka: +386 (0)41 777 282 Elektronski naslov: bostjan.coren Dodatni opis: opremljeno Prodamo manjše opremljeno dvosobno pritlično stanovanje v večstanovanjski hiši na Vrhovcih. Stanovanje velikosti 44, 2 m2 obsega kuhinjo z dnevno sobo, dva ločena prostora, kopalnico in majhno pralnico. Vhod v stanovanje je iz pritličja hiše v dnevni prostor. Stanovanju pripada parkirišče pred vhodom ter shramba v izmeri 3 m2. Stanovanje ima pohištvo letnik 2016, ki se prodaja skupaj s stanovanjem. Hiša je bila zgrajena 1880 in je bila prenovljena leta 2009. Zadnja prenova stanovanja pa je bila izvedena leta 2016 (inštalacije, podi, vrata, WC, toplotna izolacija). Ogrevanje stanovanja je izvedeno z lastno električno centralno napeljavo ter dodatnim talnim gretjem. Internetni optični priključek. Stanovanje nima uporabnega dovoljenja. Ugodna cena! Vabljeni na ogled! Na željo prodajalca kupec plača polovico stroškov za posredovanje, to je 2% od prodajne cene + DDV. Manjše prenovljeno dvosobno stanovanje Več podatkov si oglejte na tej povezavi …
Vič Ljubljana-Vič - Dolgi most,Ljubljana
2 sobi
44 m²
85.000
30. 6. 2018
Večbolha.com
Complain
Trisobno stanovanje s kabinetom, 86,5 m2, Dolgi most V objektu zgrajenem l. 2004, na Viču, prodamo trisobno stanovanje s kabinetom, ki se nahaja v 1/2 nadstropju. V objektu ni dvigala. Nahaja se v neposredni bližini mestnega središča in dostopa do AC obroča ter je tako odlična priložnost za nakup. Mirna in urejena okolica, v bližini zelenih in sprehajalnih površin zagotavlja prijetno in kakovostno bivanje. Dobra prometna povezava. Površina Stanovanje ima neto površino 80 m2, pripada mu še shramba v kleti in dva balkona. Skupaj 86,5m2 Razporeditev in lega Stanovanje obsega predsobo, kopalnico z wc velik in svetel dnevni prostor skupaj s kuhinjo in jedilnico ter dve ločeni spalnici. Stanovanje ima še kabinet, ki ima okno in francoski balkon. Stanovanje ima še 2 balkona. Oprema in prenova Stanovanje se prodaja delno opremljeno. Objekt v katerem se stanovanje nahaja je vzdrževan, soseska je urejena. Stanovanje ima J lego. Parkirno mesto / garaža Stanovalci parkirajo na parkirišču pred objektom. Na voljo je tudi lastna garaža proti doplačilu (20.000€) Priključki Internet – optika, ogrevanje mestni plin. Nizki obratovalni stroški. Lokacija in infrastruktura Objekt se nahaja ob obroču mestne obvoznice. V bližini je vsa potrebna infrastruktura za udobno in sproščeno bivanje (zdravstveni dom, knjižnica, osnovna šola, vrtec, fakultete, pošta, lekarna, banke, trgovine, gostinski lokali, sprehajalne in zelene površine). Odlična lokacija nudi hiter dostop do nakupovalnih središč kot tudi do centra mesta. Pravno stanje Vpisano v ZK in bremen prosto. Vseljivo konec avgusta. Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo tako, da kupec plača provizijo v višini 2% + DDV. Vabljeni na ogled!
Ljubljana, Vič Rudnik, Dolgi most
3 sobe
86.5 m²
233.000
9. 7. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Prodamo moderno urejeno stanovanje na dobri lokaciji v bližini obvoznice. Stanovanje je bilo iz dvosobnega stanovanja predelano v trisobno stanovanje na podlagi prizidka, ki ima vsa potrebna dovoljenja. Funkcionalna razporeditev prostorov obsega predprostor z garderobo, bivalno kuhinjo z jedilnico ter pisarniškim kotičkom, kopalnica, mladinska soba, spalni kabinet ter dnevno bivalni prostor z izhodom na atrij (cca. 13 m2). Stanovanje se nahaja v pritličju manjšega in urejenega bloka z enostavnim dostopom do obvoznice. Povprečni obratovalni stroški znašajo cca. 160€/mesec, obstaja pa tudi možnost odkupa garaže s podestom za shranjevanje za skupno ceno 20.000€. Stanovanje je opremljeno z optično internetno povezavo in je na voljo po dogovoru, vabljeni k ogledu! Prodajalec pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti t.j. 2% plus DDV od pogodbeno dogovorjene cene.
Ljubljana, Vič Rudnik, Dolgi most
3 sobe
63.94 m²
199.000
20. 4. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Regija: Ljubljana Kraj: Vič Kraj ali naselje: Ljubljana-Vič - Dolgi most Naslov: 1111 Posredovanje: prodam Tip stanovanja: 4-sobno Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1939 Velikost (m 2 ): 264 Vrt, terasa (m 2 ): 264 Energetski razred: F (150 - 210 kWh/m2a) Šifra pri prodajalcu: 490191004-440 Ime in priimek agenta: Barbara Vrhovnik Tel. številka: +386 (0) 41 644 792 Elektronski naslov: barbara.vrhovnik Dodatni opis: sever jug vzhod zahod opremljeno vrt z razgledom garaza lokacija dobra logisticna povezava blizina gozda naselje v blizini parka kuhinja parket ogrevanje na kurilno olje prenovljena obnovljeno okno z razgledom kamin kuhinja z jedilnim pultom garderobna soba na solskem podrocju v blizini parka z igrali v blizini fitnes centra v blizini avtoceste v blizini javnega transporta v blizini trgovskega centra na mirni lokaciji kabelski prikljucek elektrika gas - natural ogrevana kanalizacija internet Na mirni, zeleni lokaciji v Rožni dolini pod Rožnikom prodamo dupleks v dvostanovanjski hiši s štirimi etažami in pripadajočim zemljiščem. Nahaja se v prvem nadstropju in mansardi. Prostori prve etaže stanovanja so odprt dnevno bivalni prostor s kuhinjo, shramba, velika odprta terasa, delovna soba, kopalnica. V mansardi so 3 spalnice in dve kopalnici Obe etaži povezujejo lesene stopnice. Skupna površina stanovanjskega prostora s teraso, garažo in kletnimi prostori je 264 m2, uporabna površina stanovanja je 126 m2. Stanovanje je bilo rekonstruirano l. 2011, nove inštalacije. Stanovanju pripada del lastnega zemljišča oziroma vrta površine cca 145 m2. Priključki: elektrika, voda, plin v hiši, trenutno ogrevanje na kurilno olje, internet. Skupni prostori: stopnišče, kurilnica. Skupno zemljišče za dostop. Vsa infrastruktura v neposredni bližini. Izgradnja l. 1939 Prenova l. 2011 Kupec plača provizijo v višini 2% pogodbene cene + DDV. Veselimo se vašega povpraševanja! 4, 5-SOBNO DUPLEKS STANOVANJE V ROŽNI DOLINI Več podatkov si oglejte na tej povezavi … Oprema Garaža
Vič Ljubljana-Vič - Dolgi most,Ljubljana
4 sobe
264 m²
480.000
10. 3. 2018
Večbolha.com
Complain
Regija: Ljubljana Kraj: Vič Kraj ali naselje: Ljubljana-Vič - Dolgi most Naslov: 1111 Posredovanje: prodam Tip stanovanja: 4-sobno Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1939 Velikost (m 2 ): 264 Vrt, terasa (m 2 ): 264 Energetski razred: F (150 - 210 kWh/m2a) Šifra pri prodajalcu: 490191004-440 Ime in priimek agenta: Barbara Vrhovnik Tel. številka: +386 (0) 41 644 792 Elektronski naslov: barbara.vrhovnik Dodatni opis: sever jug vzhod zahod opremljeno vrt z razgledom garaza lokacija dobra logisticna povezava blizina gozda naselje v blizini parka kuhinja parket ogrevanje na kurilno olje prenovljena obnovljeno okno z razgledom kamin kuhinja z jedilnim pultom garderobna soba na solskem podrocju v blizini parka z igrali v blizini fitnes centra v blizini avtoceste v blizini javnega transporta v blizini trgovskega centra na mirni lokaciji kabelski prikljucek elektrika gas - natural ogrevana kanalizacija internet Na mirni, zeleni lokaciji v Rožni dolini pod Rožnikom prodamo dupleks v dvostanovanjski hiši s štirimi etažami in pripadajočim zemljiščem. Nahaja se v prvem nadstropju in mansardi. Prostori prve etaže stanovanja so odprt dnevno bivalni prostor s kuhinjo, shramba, velika odprta terasa, delovna soba, kopalnica. V mansardi so 3 spalnice in dve kopalnici Obe etaži povezujejo lesene stopnice. Skupna površina stanovanjskega prostora s teraso, garažo in kletnimi prostori je 264 m2, uporabna površina stanovanja je 126 m2. Stanovanje je bilo rekonstruirano l. 2011, nove inštalacije. Stanovanju pripada del lastnega zemljišča oziroma vrta površine cca 145 m2. Priključki: elektrika, voda, plin v hiši, trenutno ogrevanje na kurilno olje, internet. Skupni prostori: stopnišče, kurilnica. Skupno zemljišče za dostop. Vsa infrastruktura v neposredni bližini. Izgradnja l. 1939 Prenova l. 2011 Kupec plača provizijo v višini 2% pogodbene cene + DDV. Veselimo se vašega povpraševanja! 4, 5-SOBNO DUPLEKS STANOVANJE V ROŽNI DOLINI Več podatkov si oglejte na tej povezavi … Oprema Garaža
Vič Ljubljana-Vič - Dolgi most,Ljubljana
4 sobe
264 m²
480.000
15. 3. 2018
Večbolha.com
Complain
Na Dolgem mostu v Ljubljani prodamo povsem opremljeno 4-sobno stanovanje v izmeri cca. 129,84 m2 površine (100,24 m2 - stanovanje, 23,3 m2 - terasa, 6,3 m2 - balkon), ki se nahaja v 1/2 nad. 3-stanovanjske hiše zgrajene l. 1990. Parkiranje je zagotovljeno na ograjenem in asfaltiranem dvorišču - 2 parkirni mesti. Stanovanje je dostopno preko dodanega, zaprtega stopnišča iz spiralastih stopnic in je sestavljeno iz: - predsobe; - spalnice in dveh otroških sob (2 sobi imata izhod na balkon na SV strani hiše); - sanitarije in kopalnice, ki sta ločena; - kopalnice z oknom na SZ strani objekta; - velikih povezanih bivalnih prostorov (dnevna soba-jedilnica-kuhinja) na JZ strani objekta, z izhodom preko panoramske premične steklene stene na delno pokrito teraso. Stanovanje ima veliko teraso (23,3 m2) dostopno iz jedilnice/dnevne sobe in še dodaten balkon (6,3 m2) dostopen iz spalnice oz. otroške sobe. Priklopljeno na komunalne priključke: elektrika (3 faze), vodovod, kanalizacija, telekomunikacije, plinovod, z lastnim etažnim plinskim ogrevanjem. Hiša se nahaja na dobri in mirni lokaciji, v urbanem naselju in je dostopen po široki asfaltirani javni ulici, ki se priključi na Tržaško cesto, le 4-5 km od centra mesta, opremljena z javno razsvetljavo. V bližini je postajališče LPP št. 6. Vseljivo praktično takoj. Prodaja se v večini opremljeno oz. po dogovoru. Prodaja se solastniški delež celotne hiše (1/3; etažna lastnina ni vpisana). Prodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.
Ljubljana Vič Rudnik Dolgi most
4 sobe
129.84 m²
260.000
19. 2. 2018
Večabc-nepremicnine.si
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more