Kranj Kranj-center Kranj,Gorenjska
4 sobe
84 m²
136.000
5. 6. 2018
Večbolha.com
Prodamo 4 sobno stanovanje v bližini centra Kranja. Stanovanje obsega veliko dnevno sobo z jedilnico in kuhinjo, veliko spalnico in 2 otroški sobi. Kopalnica in toaletni prostor sta ločena. Stanovanje ima tudi manjši zaprti balkon in večji odprti balkon. Stanovanju pripada tudi kletni prostor (shramba) Stanovanje ima zamenjana okna, balkonska drsna vrata in vhodna vrata v stanovanje. Stanovanje je bremen prosto in hitro vseljivo V neposredni bližini (200m) se nahaja vrtec, šola, trgovina, pošta in avtobusno postajališče Lepo vabljeni na ogled.
Kranj Planina I Planina,Gorenjska
4 sobe
93 m²
153.000
1. 6. 2018
Večbolha.com
2 sobi
60.1 m²
110.000
1. 6. 2018
Večbolha.com
Prodamo dvo-sobno stanovanje na izjemni lokaciji v Kranju. Stanovanje je v najvišjem nadstropju, v nizkem bloku. Odprta in sončna lega z lepim razgledom, ozelenjena in nemoteča okolica. Blizu so avtobusna postaja, zdravstveni dom, šola, lekarna, pošta, center mesta in vsa ostala infrastruktura. Stanovanje ima dnevno sobo, spalnico, kuhinjo z jedilnico, kopalnico z WC-jem in tuš kabino in hodnik pri vhodu v stanovanje. Vsi prostori so ogrevani in razen kopalnice imajo vsi okna. Med dnevno sobo in kuhinjo so drsna vrata. Stanovanju pripadata še dva prostora - shramba in klet. Vseljivo: začetek 2019 Stanovanje se prodaja opremljeno, oprema je bila izdelana po meri in uporabno zapolnjuje posamezen prostor. Stanovanje je bilo prenovljeno: nova je kopalnica, WC, nove instalacije, podi, po tleh je v glavnem laminat, deloma pa keramika in topli pod. Stanovanje ima lastno ogrevanje na plinsko peč, ki je v kopalnici, tako da so stroški vezani na dejansko porabo. Voda je skupna. H komuniteti bivanja v tem stanovanju pripomorejo tudi skupno parkirišče, ki je zavarovano z rampo, nova streha, nova fasada z izolacijo, urejeno notranje stopnišče in lepo urejena zelena okolica. Stanovanje nudi vsestransko udobje in razkošje bivanja ter je pravi dom, kamor se boste vedno z veseljem vračali. Stanovanje je primerno za mlad par, mlado družino, starejši par ali veččlansko družino, saj se po potrebah prostori z lahkoto prilagodijo. Stanovanje je nared za vselitev, kar pomeni da stroškov z opremljanjem in popravili ne boste imeli.
Kranj Kranj-center,Gorenjska
2 sobi
49 m²
98.000
13. 6. 2018
Večbolha.com
1 soba
49 m²
113.000
8. 6. 2018
Večbolha.com
Podroben opis V naselju Planina 3 v Kranju prodamo čudovito enosobno stanovanje stanovanjske površine 40 m2. Stanovanje je pregrajeno na način, da sta dnevni in spalni prostor ločena. Ob teh dveh prostorih stanovanje obsega še hodnik, prostorno kopalnico, ter kuhinjo z jedilnico od koder je izhod na velik balkon s precej veliko shrambo. Stanovanju pripada tudi klet. Stanovanje se prodaja popolnoma opremljeno, s kvalitetnim pohištvom izdelanim po meri. Stanovanje je bilo popolnoma obnovljeno leta 2015. Prav tako je bila obnovljena fasada bloka in zamenjana streha. Lokacija stanovanja je odlična, saj omogoča hiter dostop do AC priključka, prav tako, je v bližini šola, postajališče mestnega prometa, nakupovalni center. Za ogled in več informacij pokličite na številko 051/414-121 Primož Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije za opravljeno storitev se razdelijo na način, da kupec plača 2% (+DDV).
Gorenjska, Kranj, Planina III
49 m²
113.000
7. 6. 2018
Večnepremicnina.si
KRANJ, BLIŽINA NEBOTIČNIKA, 84, 2 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1966, adaptirano l. 2005, svetlo in prijetno stanovanje na odlični lokaciji s parkiriščem za rampo in novim panoramskim dvigalom, prodamo. Cena: 139.900, 00 EUR
Kranj Kranj-center Kranj,Gorenjska
3 sobe
84.2 m²
139.900
13. 6. 2018
Večbolha.com
Podroben opis Na Planini 1 v Kranju - Gogalova ulica , prodamo garsonjero v skupni izmeri 27,50 m2 (od tega uporabne površine 23,70 m2), ki se nahaja v pritličju nizkega bloka. Stanovanje obsega bivalni del s kuhinjo (vse skupaj en prostor), hodnik, kopalnico in klet. Balkona nima. V stanovanju je novo okno, števci za vodo, ter redno beljeno, ostale stvari so v prvotnem stanju vendar funkcionalne. Oprema lahko ostane novemu lastniku. Miren okoliš, v bližini celotne infrastrukture, pred blokom veliko brezplačno parkirišče. Urejen blok, z novo streho in fasado. Mesečni stroški bivanja so nizki. Stanovanje je primerno tudi za gibalno ovirane, saj je do vhoda v stanovanje le nekaj stopnic pri vhodu v blok. Vpisano v ZK, brez bremen. Nakup je lahko tudi odlična priložnost za investicijo, saj je povpraševanja za najem takih stanovanj veliko. Za dodatne informacije in ogled smo vam z veseljem na voljo na tel: 040/744-477 ali mail: ***
Gorenjska, Kranj, Planina I, Gogalova ulica
27 m²
68.000
6. 6. 2018
Večnepremicnina.si
Posredujemo pri prodaji prijetnega 2 sobnega stanovanja na čudoviti lokaciji v centru Kranja. Stanovanje se nahaja v urejeni meščanski hiši, v popolnoma prenovljeni mansardi leta 2010. Stanovanje v izmeri 65 m2 obsega velik dnevno-bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico, spalnico, kopalnico ter shrambo. Stanovanju pripada tudi klet v pritličju v izmeri cca 5 m2. Ogrevanje je na električne radiatorje, v stanovanju je tudi klima. Parkiranje z mestno dovolilnico. Stanovanje je izjemno razgibano in primerno za kupca, ki ima rad lesene elemente in pridih domačnosti. Stanovanje je opremljeno in takoj vseljivo. Idealno za mlajši par ali za nadaljno investicijo - oddajanje. Vljudno vabljeni na ogled.
Gorenjska, Kranj
2 sobi
65 m²
96.000
8. 6. 2018
Večnepremicnine.si21.com
V Šorlijevem naselju prodamo svetlo in prostorno štirisobno stanovanje v velikosti 77, 3 m2 plus 30m2 podstrešnega prostora, urejen v spalnico, za kar je najemna pogodba za dobo 99 let, skupaj torej 107, 30m2. Prijetno in sodobno opremljeno stanovanje se nahaja v 4/4 nadstropju večstanovanjske stavbe, lokacijo pa odlikuje bližina osnovne šole, vrtca, avtobusnega postajališča, zdravstvenega doma ter trgovine. Stanovanje ima dobro in premišljeno razporeditev prostorov. Stanovanje obsega hodnik, kuhinjo z jedilnico in prostorno dnevno sobo, dve otroški sobi, spalnica ki se nahaja v mansardi in kopalnico. V stanovanju je tudi telefonski in internetni priključek, ogrevanje CK, stanovanje pa popolnoma adaptirano v letu 2013 (prenova oken, električne in vodovodne instalacije, podov). Stanovanje se prodaja z vso opremo sodobne kakovosti. ZK urejeno. Večstanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1969, leta 2016 je bila obnovljena fasada, ter popolna izolacija kleti in podstrešja. Predvidena je menjava strehe v aprilu 2019, za kar so že zbrana sredstva v RS, prav tako pa je bilo na zboru lastnikov govora v izgradnji dvigala, predvidoma v letu 2020-2021. Odlična lokacija. Vabljeni! Pogoj prodajalca je, da kupec poleg kupnine nosi tudi strošek plačila za posredovanje v višini 2% povišan za pripadajoči davek na dodano vrednost. Več informacij in dogovor o možnosti ogleda na 030/65 64 63.
Kranj Kranj-center Kranj,Gorenjska
4 sobe
107.3 m²
220.000
14. 6. 2018
Večbolha.com
Podroben opis V Kranju, bližina zdravstvenega doma ekskluzivno prodamo 4 sobno stanovanje, v skupni izmeri 84 m2. Nahaja se v večstanovanjskem objektu, v 2. nadstropju, na katerem je bila leta 2013 zamenjana streha. Stanovanje ima veliko svetlobe in odlično razporeditev prostorov. Obsega 79,70 m2 bivalne površine, katera je sestavljena iz: - hodnika, - kuhinje z jedilnico, ki ima izhod na balkon, - dnevne sobe, - kopalnice, - wc, - 3 x soba. Stanovanje je bilo leta 2008 obnovljeno (vsa inštalacija, vrata, talne obloge,...). Je delno opremljeno in lahko ostane novemu lastniku. V bližini je vsa potrebna infrastruktura (pošta, trgovina, avtobusna postaja,...). Urejen vpis v ZK. Vseljivo po dogovoru. Vabljeni na ogled prijetnega in zanimivega stanovanja. Za ogled in več informacij pokličite na gsm 040/555 – 832, Tina Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+ DDv) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV).
Gorenjska, Kranj
84 m²
136.000
4. 6. 2018
Večnepremicnina.si
Prodamo 2-sobno stanovanje s čudovitim razgledom na Kranj z okolico in Šmarjetno goro. Stanovanje se nahaja v 8. nadstropju stanovanjskega bloka z dvigalom. Obsega kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z izhodom na balkon, predprostor, spalnico in kopalnico. K stanovanju pripada še shramba v kleti. V letu 2017 so bila delno zamenjana okna, kopalnica v letu 2000. Ogrevanje je CK (toplarna), v dnevni sobi klima naprava. Na bloku je bila obnovljena fasada v letu 2017. Stanovanje je na voljo po dogovoru. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Kranj Kranj-center Kranj,Gorenjska
2 sobi
54.1 m²
99.000
9. 6. 2018
Večbolha.com
V Kranju , blizu centra mesta, prodamo 1-sobno stanovanje v izmeri 35 m2 . Nahaja se v polkleti poslovno-stanovanjske hiše ob cesti Staneta Žagarja. Stanovanje obsega večjo in manjšo sobo, shrambo in sanitarije, ki so v souporabi s sosednjim poslovnim prostorom. Možnost izdelave lastne kopalnice. Stanovanje se ogreva na električne radiatorje, možno pa je urediti prostor za kamin. Parkiranje je možno na javnih parkiriščih na drugi strani ceste. V bližini je vsa potrebna infrastruktura : vrtec, šola, trgovina, lekarna, banka, pošta, policija. Etažna lastnina še ni urejena, prav tako je potrebna sprememba namembnosti prostora iz poslovne dejavnosti nazaj v stanovanjsko rabo. Za več informacij in ogled nas pokličite.
Gorenjska, Kranj, Vodovodni stolp
35 m²
55.000
4. 6. 2018
Večmp-projekt.si
Podroben opis Ekskluzivno prodamo 2 sobno stanovanje na Nazorjevi ulici v Kranju. Lokacija stanovanja je odlična, in sicer se nahaja v bližini mestnega središča z vso potrebno infrastrukturo. Stanovanje je lepo, veliko 65,3 m2, 2 sobno, in sicer obsega širok hodnik, spalnico, obnovljeno kopalnico, obnovljen WC, ki je ločen od kopalnice, veliko dnevno sobo, kuhinjo z jedilnim kotom s prehodom na širok balkon z izjemnim razgledom. Pripada mu tudi kletna shramba. Stanovanje je lepo vzdrževano, prebeljeno, zamenjana so bila okna, parketi so vzdrževani, v njem lahko ostane celotna oprema, itd... Stroški stanovanja so zmerni, ker ima blok lastno kurilnico za centralno ogrevanje. Na objektu sta že bili zamenjani tako streha kot tudi fasada. Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo kot etažna lastnina brez bremen in je vseljivo takoj. Domač občutek v stanovanju Vas vabi na ogled. Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+ DDv) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV).
Gorenjska, Kranj, Vodovodni stolp, Nazorjeva ulica
65.3 m²
124.000
18. 6. 2018
Večnepremicnina.si
Opis Objavljeno : 05/03/2018 Spremenjeno : 05/03/2018 Koda oglasa : 6452702 Koda nepremičnine: PS01621ZH Dvosobno stanovanje Kranj, Kranj Cena: 88.000 € Opis KRANJ, na izjemni lokaciji v središču Kranja prodamo dvosobno stanovanje v izmeri 52,30 m2. Stanovanje se nahaja v četrtem nadstropju zelo urejenega bloka. Na bloku, ki je bil zgrajen leta 1964 je bila leta 2014 zamenjana streha, v letu 2015 tudi kompletna toplotnoizolacijska fasada, tako da je sedaj izgled celotnega bloka odličen. Samo stanovanje ima že zamenjana okna, v ostalem pa je potrebna celovita adaptacija. Stanovanje, ki je orientirano na jug sestavlja predsoba, dnevni prostor, spalnica, kopalnica ter bivalna kuhinja z manjšim balkonom, v kleti pa tudi kletni prostor. Nakup stanovanja je lepa priložnost za vse, ki si želijo svoj bivalni prostor urediti popolnoma po svojih željah. Drugi pogoji prodaje: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec plača del stroška za posredovanje v višini 2% + DDV od prodajne cene.
Gorenjska,Kranj (Kranj)
1 soba
88.000
25. 5. 2018
Večindomio.si
2 sobi
65.3 m²
127.000
23. 5. 2018
Večbolha.com
Na robu mirnega stanovanjskega naselja prodamo prostorno 4-sobno stanovanje (trenutno 3-sobno), ki se nahaja v 1. nadstropju manjšega stanovanjskega objekta s šestimi stanovanji. Stanovanje ima lep, odprt razgled na Šmarjetno Goro in obsega velik bivalni prostor z izhodom na teraso, glavno spalnico, spalnico z izhodom na balkon, ki se lahko pregradi v dve manjši sobi, kopalnico in predprostor. Ogrevanje je na CK z lastno pečjo znamke DeDietrich na plin, v kopalnici je talno gretje. V bivalnem prostoru je pripravljena vsa inštalacija za kamin ter klimo napravo. K stanovanju pripada še shramba v kleti in 2 lastniška parkirna mesta pred objektom. Stanovanje se nahaja na odlični lokaciji, v bližini je vsa potrebna infrastruktura (trgovina, šola, vrtec, lekarna, AC priključek, avtobusna postaja), poleg tega pa je okolica primerna za vse ljubitelje narave. Nepremičnina je na voljo po dogovoru. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV. Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom. Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Kranj Kokrica,Gorenjska
114 m²
205.000
22. 5. 2018
Večsalomon.si
Podroben opis Prodamo 2 sobno stanovanje v naselju Vodovodni stolp v Kranju. Lokacija stanovanja je odlična, saj se nahaja v bližini mestnega središča z vso potrebno infrastrukturo v bližini (šola, vrtec, zdravstveni dom, avtobusna postaja, športni park,..). Stanovanje je bilo leta 2013 popolnoma obnovljeno. Zamenjana je bila vsa električna in vodovodna napeljava, radiatorji, na novo narejen estrih in položen parket oziroma ploščice. Stanovanje obsega hodnik, spalnico, kopalnico , veliko dnevno sobo ter kuhinjo z jedilnico in izhodom na zastekljen balkon (ložo). Stanovanju pripadata tudi shramba in drvarnica v kleti. Na bloku je že nova fasada in streha. Stanovanje se ogreva s pomočjo mestnega plina (lastna plinska peč). Stanovanje se prodaja popolnoma opremljeno in je hitro vseljivo. Za več informacij pokličite na številko 051/414-121 Primož Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+ DDV) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV).
Gorenjska, Kranj, Vodovodni stolp
59 m²
125.000
25. 5. 2018
Večnepremicnina.si
2 sobi
59 m²
125.000
26. 5. 2018
Večbolha.com
Prodamo 1-sobno stanovanje, ki se nahaja v 1. nadstropju nizkega stanovanjska bloka. Obsega bivalni prostor, kabinet (spalnica), manjšo kopalnico in predprostor. Stanovanje ima odprt pogled na Šmarjetno goro. Obnovljeno je bilo v letu 2004 in sicer so bila menjana okna ter vsa inštalacija (elektrika, voda), je brez balkona. Ogrevanje je lastna CK na plin, klima naprava v bivalnem prostoru. K stanovanju pripada še drvarnica in shramba v kleti. Pred objektom je na voljo dovolj parkirnih mest. Stanovanje je vseljivo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV. Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska, Kranj
1 soba
42.9 m²
69.000
24. 5. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Opis Objavljeno : 02/12/2017 Spremenjeno : 02/12/2017 Koda oglasa : 6161412 KRANJ, MESTNO JEDRO, 111,8 m2, 3-sobno stanovanje v hiši, adaptirano l. 2011, 2. nad/2nad., ima balkon, Cena: 158.000,00 EUR Energ. razred: E Prostorno, v celoti opremljeno 3-sobno stanovanje obsega dnevni prostor s kuhinjo z izhodom na balkon, dve spalnici, shrambo, kopalnico in predprostor. Stanovanje je bilo v celoti izdelano v letu 2011, ima števec za elektriko in vodo, klimatsko napravo. Ogrevanje je CK na plin. Parkiranje je možno v bližini objekta. Pogoj prodajalca je, da kupec plača za posredovanje provizijo 2% + DDV.
Gorenjska,Kranj (Kranj)
2 sobi
158.000
25. 5. 2018
Večindomio.si
V naselju Struževo prodamo večje 3 sobno stanovanje, skupne bivalne površine 100 m2, kateremu pripadajo še prostori v pritličju in shramba v kleti. Nahaja se v stanovanjski hiši in je bilo v celoti adaptirano od leta 2002 dalje. V naravi stanovanje predstavlja polovico hiše z zazidljivim zemljiščem v velikosti 600 m2. Stanovanje je v 1/1 nadstropju stanovanjske hiše, ki je bila povsem prenovljena od leta 2002 dalje (novi pohodni tlaki, fasada, streha, elektro in vodovodna instalacija) in obsega predsobo-hodnik, dnevno bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico in izhodom na balkon (JV stran) shrambo, spalnico, otroško sobo in kopalnico. Stanovanje je svetlo in se lahko proda z vso opremo. Ogrevanje je CK-mestni plin, vsi priključki. Dovoz do hiše je urejen, zadnjih 50 m je po urejeni makadamski poti. Lokacija je zelo dobra, saj je v bližini vsa potrebna infrastruktura. Vseljivo po dogovoru. Stanovanje je lepo in vredno ogleda in nakupa! Vabljeni - lepa priložnost. Za podrobnejše informacije in dogovor za ogled pokličite 041/399-410. Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je, da kupec prevzame polovico plačila za posredovanje =2% + DDV.
Gorenjska, Kranj, Okolica
100 m²
160.000
21. 5. 2018
Večfesst.si
Kranj Kranjska Gora Kranjska Gora,Gorenjska
28.6 m²
94.000
10. 5. 2018
Večbolha.com
Na robu mirnega stanovanjskega naselja prodamo prostorno 4-sobno stanovanje (trenutno 3-sobno), ki se nahaja v 1. nadstropju manjšega stanovanjskega objekta s šestimi stanovanji. Stanovanje ima lep, odprt razgled na Šmarjetno Goro in obsega velik bivalni prostor z izhodom na teraso, glavno spalnico, spalnico z izhodom na balkon, ki se lahko pregradi v dve manjši sobi, kopalnico in predprostor. Ogrevanje je na CK z lastno pečjo znamke DeDietrich na plin, v kopalnici je talno gretje. V bivalnem prostoru je pripravljena vsa inštalacija za kamin ter klimo napravo. K stanovanju pripada še shramba v kleti in 2 lastniška parkirna mesta pred objektom. Stanovanje se nahaja na odlični lokaciji, v bližini je vsa potrebna infrastruktura (trgovina, šola, vrtec, lekarna, AC priključek, avtobusna postaja), poleg tega pa je okolica primerna za vse ljubitelje narave. Nepremičnina je na voljo po dogovoru. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Ostalo Kokrica,Kranj
3 sobe
114 m²
205.000
30. 5. 2018
Večbolha.com