2 sobe
68.7 m²
90,000
2018-3-8
Prodamo 2, 5-sobno mansardno stanovanje v 3. nadstropju nizkega stanovanjskega bloka na odlični lokaciji. Stanovanje obsega bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, predprostor, kopalnico z WC, spalnico, kabinet in shrambo v kleti. Ogrevanje je na električne varčne radiatorje in dodatno še s pomočjo klime. Stanovanje ima vse priključke. Leta 2002 je bilo celotno stanovanje narejeno na novo. Na voljo je po dogovoru. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Večbolha.com
3 sob
143,000
2018-3-16
87,3 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1954, adaptirano l. 1998, 2/3 nad., 3-sobno meščansko stanovanje, 2. nadstropje nizkega bloka, balkon, menjana okna, tlaki in instalacije, CK na plin, urejeno ograjeno dvorišče, menjana streha, na voljo takoj, prodamo. Cena: 143.000,00 EUR V bližini mesta, v mirni okolici prodamo 3-sobno meščansko stanovanje, ki se nahaja v 2. nadstropju nizkega bloka. Stanovanje je v manjšem večstanovanjskem objektu, kjer imajo skupno urejeno ograjeno dvorišče v izmeri cca. 4000 m2 s sprehajalno površino in otroškimi igrali. Obsega kuhinjo z jedilnico z izhodom na balkon, dnevno sobo z izhodom na balkon, 2 sobi, predsobo, kopalnico in ločen WC. K stanovanju pripada še shramba v kleti. Stanovanje je popolnoma obnovljeno in sicer so bila menjana okna, tlaki in instalacije. Ogrevanje je CK na plin. Na objektu je bila menjana streha v letu 1997. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura za udobno in sproščeno bivanje (trgovina, vrtec, šola, center mesta, tržnica). Stanovanje je na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Večnepremicnine.k3-kern.si
3 sob
87.3 m²
143,000
Včeraj ob 11:02
V bližini mesta, v mirni okolici prodamo 3-sobno meščansko stanovanje, ki se nahaja v 2. nadstropju nizkega bloka. Stanovanje je v manjšem večstanovanjskem objektu, kjer imajo skupno urejeno ograjeno dvorišče v izmeri cca. 4000 m2 s sprehajalno površino in otroškimi igrali. Obsega kuhinjo z jedilnico z izhodom na balkon, dnevno sobo z izhodom na balkon, 2 sobi, predsobo, kopalnico in ločen WC. K stanovanju pripada še shramba v kleti. Stanovanje je popolnoma obnovljeno in sicer so bila menjana okna, tlaki in instalacije. Ogrevanje je CK na plin. Na objektu je bila menjana streha v letu 1997. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura za udobno in sproščeno bivanje (trgovina, vrtec, šola, center mesta, tržnica). Stanovanje je na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV. Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Večnepremicnine.si21.com

Gorenjska, Kranj

Gorenjska, Kranj
113.8 m²
209,000
2018-3-16
Podroben opis Kranj - Kokrica, prodamo zelo lepo 3 sobno stanovanje. Stanovanje se nahaja v novejšem vila bloku, na dobri lokaciji v neposredni bližini Kranja. Bližina ac priključka, veliko možnosti za rekreacijo. Iz stanovanja je tudi lep razgled na travnike in gozdove, na Šmarjetno goro in Jošta. Stanovanje obsega hodnik, dnevno bivalni prostor z balkonom, kjer sta združena kuhinja in dnevna soba, ločen wc, kopalnico, spalnico in otroško sobo z ložo. Stanovanju pripada tudi večja kletna shramba (13.8m2) in dve zunanji parkirni mesti. Stanovanje se prodaja opremljeno, vseljivo pa je po dogovoru. Vabljeni na ogled modernega stanovanja na lepi lokaciji. 031/307-057
Večnepremicnina.si

Gorenjska, Kranj

Gorenjska, Kranj
125.7 m²
179,000
2018-3-16
Podroben opis Prodamo večje 3 - sobno stanovanje v Struževem pri Kranju. Stanovanje se v naravi nahaja v celotnem zgornjem prostoru hiše zgrajene leta 1998, urejene z etažno lastnino, z lastnim vhodom, z lastnimi parkirnimi mesti in z lastnim virom ogrevanja. Stanovanje obsega: stopnišče z lastnim vhodom, garderobni hodnik, večjo otroško sobo z možnostjo lastne kopalnice, spalnico, kopalnico z WC-jem, kuhinjo z jedilnico, priročne shrambe ter prostorno dnevno sobo s prehodom na 16m2 veliko teraso z lepim pogledom na zahodni del Kranja. Sama hiša je odlično grajena z dvojnimi zidaki in je toplotno odlično izolirana. V kopalnici in po terasi so keramični pohodni tlaki, v spalnicah je parket, v kuhinji in dnevni sobi je položen laminat. Stanovanje se prodaja opremljeno z izjemo osebnih stvari. Stanovanju pripada tudi manjši etažni del za športno opremo in orodje ter poseben etažni del v katerem je toplotna črpalka za sanitarno vodo ter električna peč za centralno ogrevanje. Dostop do lastnega zemljišča in stanovanja je urejen z drsnimi električnimi vrati, pred vhodom sta urejeni dve pokriti parkirni mesti z nadstreškom, meja pa je obdana z negovanim zelenjem in leseno ograjo. Stroški bivanja so nizki saj se plačujejo le električne in komunalne storitve ter priključek za TV in internet. Mirna soseska s prijaznimi sosedi Vas vabita na ogled. Za več informacij o stanovanju in ogled pokličite na številko 051/414-121 Primož Posebni pogoj prodajalca: stroške posredovanja agencije v višini 4% (+DDV) si razdelita s kupcem tako, da vsak plača 2% (+DDV).
Večnepremicnina.si
2 sobe
52.3 m²
88,000
2018-2-22
KRANJ, na izjemni lokaciji v središču Kranja prodamo dvosobno stanovanje v izmeri 52, 30 m2. Stanovanje se nahaja v četrtem nadstropju zelo urejenega bloka. Na bloku, ki je bil zgrajen leta 1964 je bila leta 2014 zamenjana streha, v letu 2015 tudi kompletna toplotnoizolacijska fasada, tako da je sedaj izgled celotnega bloka odličen. Samo stanovanje ima že zamenjana okna, v ostalem pa je potrebna celovita adaptacija. Stanovanje, ki je orientirano na jug sestavlja predsoba, dnevni prostor, spalnica, kopalnica ter bivalna kuhinja z manjšim balkonom, v kleti pa tudi kletni prostor. Nakup stanovanja je lepa priložnost za vse, ki si želijo svoj bivalni prostor urediti popolnoma po svojih željah. Drugi pogoji prodaje: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec plača del stroška za posredovanje v višini 2% + DDV od prodajne cene.
Večbolha.com
2 sobe
84.02 m²
139,000
2018-2-28
Večbolha.com
3 sob
114 m²
210,000
2018-3-1
Posredujemo pri prodaji zelo svetlega 3-sobnega stanovanja ki se nahaja v novejšem vila bloku, na dobri lokaciji na KOKRICI PRI KRANJU. Iz stanovanja in balkona je odprt pogled na okoliško hribovje ter travnik, polja in bližnji gozd. Stanovanje obsega hodnik, dnevno bivalni prostor z jedilnico in kuhinjo od koder je izhod na enega od dveh balkonov, ločen wc, kopalnico z wc-jem, spalnico in otroško sobo z ložo. Stanovanje je izredno svetlo, saj je v skoraj vseh prostorih več steklenih površin vključno s strešnimi okni. Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju. V objektu ni dvigala. Stanovanju pripadata dve oštevilčeni lastniški parkirni mesti pred objektom ter velika shramba v kleti (13, 8m2). Do avtoceste je dobra minuta vožnje, v neposredni okolici je vsa potrebno infrastruktura (zdravstveni dom, OŠ, vrtec, pošta, avtobusna postaja, trgovina, ...) Vpisano v ZK. Stanovanje se prodaja opremljeno in je vseljivo po dogovoru! Kupec plača provizijo agenciji v višini 2%+ddv od prodajne vrednosti Vljudno vabljeni na ogled. IZREDNO SVETLO 3-SOBNO STANOVANJE V VILA BLOKU
Večbolha.com
3 sob
54 m²
125,000
2018-3-1
Večbolha.com
68.7 m²
90,000
2018-3-2
Prodamo 2,5-sobno mansardno stanovanje v 3. nadstropju nizkega stanovanjskega bloka na odlični lokaciji. Stanovanje obsega bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, predprostor, kopalnico z WC, spalnico, kabinet in shrambo v kleti. Ogrevanje je na električne varčne radiatorje in dodatno še s pomočjo klime. Stanovanje ima vse priključke. Leta 2002 je bilo celotno stanovanje narejeno na novo. Na voljo je po dogovoru. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV. Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Večnepremicnine.si21.com
2 sobe
61.6 m²
99,000
2018-3-7
Bivalna površina stanovanja je 57 m2 in obsega predsobo, prostorno dnevno sobo z jedilnico, kuhinjo, veliko spalnico in kopalnico s kadjo. Stanovanje je potrebno manjše osvežitve. Propada mu tudi shramba v izmeri 4,6 m2. Stavba ima v uporabi dva parkirna mesta tik ob cesti. Prosto parkirišče pa je tudi čez cesto, kjer se vedno najde mesto. V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura. Pogoj prodajalca je, da si s kupcem delita provizijo za posredovanje in sicer tako, da vsak plača 2%+DDV. Vredno ogleda, vljudno vabljeni.
Večnepremicnine.si21.com
4 sob
106 m²
200,000
2018-2-27
KRANJ, PLANINA 2, 106 m2, 4-sobno, zgrajeno l. 1984, adaptirano l. 2010, 6/7 nad., 106 m2, 4-sobno, zgrajeno l. 1984, adaptirano l. 2010. Luksuzno, adaptirano stanovanje, vrhunska oprema po naročiLU, luksuzna keramika, vseljivo TAKOJ, prodamo. Cena ni zadnja
Večbolha.com
4 sob
105 m²
195,000
2018-3-1
Popolnoma renovirano in opremljeno štiri sobno stanovanje z velikim balkonom v 6. nadstropju stanovanjskega bloka z novo fasado na Planini 2. Luksuzno stanovanje na odlični lokaciji se razteza na 91, 40m2 bivalne površine, ki obsega hodnik z vgradnimi omarami, prostoren in svetel dnevno bivalni prostor z izhodom na velik balkon(10m2- površina ni zajeta v bivalni površini), ki ponuja odprt pogled proti Brniku, sodobno kuhinjo, jedilnico, spalnico, dve otroški sobi ter kopalnico. V kleti se nahaja še shramba. Dnevni prostori so orientirani na JV, spalnice pa na S. Stanovanje je bilo leta 2010 v celoti in temeljito prenovljeno: elektro in vodovodna instalacija, odtoki, radiatorji, tlaki, okna, notranja vrata. Pri obnovi so bili uporabljeni kvalitetni materiali in vgrajen kakovosten parket ter luksuzna keramika. Ravno tako je tudi notranja oprema izdelana po naročilu in v kuhinji vgrajeni vrhunski kuhinjski aparati najvišjega razreda. Ogrevanje je daljinsko, vgrajena je klimatska naprava. Parkiranje je na skupnem parkirišču. Stanovanjski blok z dvigalom je urejen, z novo fasado, upravnik je Domplan. Lokacija je odlična, v bližini je vsa potrebna infrastruktura, do AC priključka je cca 3km, v bližini sta dve osnovni šoli, prav tako vrtec, do letališča je cca 12 minut, do Ljubljane 25 minut. Nakup predstavlja odlično priložnost za dinamično družino, ki si želi udobnega bivanja in zasebnosti v modernem ambientu. Stanovanje se prodaja kompletno opremljeno in je vseljivo takoj po plačilu kupnine.V račun vzamemo stanovanje v okolici Kranja, Radovljice ali Ljubljane v vrednosti do 80.000EUR. Ponudbeni pogoj prodajalca je , da se plačilo za opravljeno storitev posredovanja razdeli tako, da v primeru nakupa kupec prevzame plačilo v višini 2% od dogovorjene prodajne vrednosti. Prijazno vabljeni k ogledu.
Večnepremicnine.si21.com
1 sobi
53 m²
93,000
2018-3-2
Večbolha.com
2 sobe
52.3 m²
88,000
2018-2-26
KRANJ, na izjemni lokaciji v središču Kranja prodamo dvosobno stanovanje v izmeri 52,30 m2. Stanovanje se nahaja v četrtem nadstropju zelo urejenega bloka. Na bloku, ki je bil zgrajen leta 1964 je bila leta 2014 zamenjana streha, v letu 2015 tudi kompletna toplotnoizolacijska fasada, tako da je sedaj izgled celotnega bloka odličen. Samo stanovanje ima že zamenjana okna, v ostalem pa je potrebna celovita adaptacija. Stanovanje, ki je orientirano na jug sestavlja predsoba, dnevni prostor, spalnica, kopalnica ter bivalna kuhinja z manjšim balkonom, v kleti pa tudi kletni prostor. Nakup stanovanja je lepa priložnost za vse, ki si želijo svoj bivalni prostor urediti popolnoma po svojih željah. Drugi pogoji prodaje: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec plača del stroška za posredovanje v višini 2% + DDV od prodajne cene.
Večnepremicnine.si21.com
4 sob
106 m²
195,000
2018-2-20
Luksuzno štirisobno stanovanje v Kranju. V naselju Planina v Kranju prodamo prenovljeno štirisobno stanovanje v velikosti 106m2. Stanovanje obsega hodnik, velik bivalni prostor s kuhinjo, prostorno kopalnico s kadjo, večjo glavno spalnico, ter dve spalnici. Stanovanje ima tudi lep balkon s prekrasnim razgledom na Krvavec in okoliške hribe. Stanovanje je bilo popolnoma obnovljeno, vključno z vsemi inštalacijami. Vso pohištvo v stanovanju je najvišjega cenovnega razreda in najvišje kakovosti. Blok ima novo fasado, dvigalo itd. Parkirišča so na voljo pred blokom. Odlična priložnost za nakup. V račun vzamemo stanovanje v okolici Kranja, Radovljice ali Ljubljane v vrednosti do 80.000EUR. Pokličite za več informacij in ogled stanovanja. Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.
Večljubljananepremicnine.si
3 sob
113.8 m²
210,000
2018-2-20
V mirnem naselju Kokrica pri Kranju prodamo lepo in prostorno trisobno stanovanje skupne velikosti 113,8m2, uporabne površine 87,3m2. Stanovanje obsega predprostor, wc, bivalni prostor, kuhinjo, dve spalnici ter kopalnico. Stanovanje ima prijeten balkon s prelepim pogledom na Šmarjetno Goro in okoliške travnike. V neposredni bližini je nakupovalni center, šola, vrtec, lekarna, otroško igrišče, avtobusna postaja. Stanovanje je na odlični lokaciji tudi za vse ljubitelje narave, saj je okolica stanovanja obdana s prelepimi travniki in gozdom. Do AC priključka Jesenice - Ljubljana je 2min, do Ljubljane pa le 20min. Stanovanju pripada tudi klet. Vabljeni na ogled. Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV
Večljubljananepremicnine.si
4 sob
148.19 m²
178,000
2018-2-13
Tik ob centru mesta prodamo 4-sobno stanovanje v dveh etažah, ki se nahaja v 2. nadstropju stavbe. Stanovanje obsega bivalni del, kuhinjo, dnevno sobo, shrambo, kopalnico in spalnico v eni etaži, v zgornjem nadstropju pa se nahajata dve sobi in kopalnica. Ogrevanje je lastna CK na mestni plin ali kamin. K stanovanju pripada tudi souporaba vrta. Oprema: po dogovoru. Na voljo po dogovoru. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Večbolha.com
125 m²
200,000
2018-2-13
V neposredni bližini centra mesta prodamo stanovanje v 1. nadstropju poslovno-stanovanjske hiše. Stanovanje obsega 6 sob (dnevna soba, kuhinja, spalnica, ena večja soba in dve manjši), kopalnico, hodnike, balkon in visoko podstrešje. Ogrevanje je CK na plin. Števec za elektriko je skupen. K stanovanju pripada tudi del zemljišča ob objektu. Na voljo po dogovoru. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV. Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Večnepremicnine.si21.com
220.4 m²
199,000
2018-2-20
KRANJ, PLANINA , 220,4 m2, uporabne površine 139,2 m2 samostojna, zgrajena l. 1950, 212 m2 zemljišča, prodamo. Prodamo 1/2 samostojne hiše na čudoviti lokaciji. Blizu je vsa infrastruktura, do centra Kranja in trgovskega centra je 5 min peš, do AC Jesenice - Ljubljana 5min, do Ljubljane pa le 25 minut vožnje.. V neposredni bližini so vrtec, šola, lekarna, banka, rekreacijske površine in dom za ostarele. Objekt je klasično zidan, delno prenovljen. Hiša je dvonadstropna: - prodaja se 1 nadstropje plus izdelana mansarda (galerija) - prvo nadstropje obsega hodnik, ločen WC, kopalnico, 3 sobe ter kuhinjo. Dnevna soba je preurejena - nova večja okna, ki zagotavljajo veliko dnevne svetlobe čez ves dan. - galerija (46m2) obsega večji prostor, ki se lahko uporablja kot dnevna soba, delovna soba, otroški sobi. Lahko se tudi preuredi v ločeno stanovanje. V galeriji je urejena in obnovljena kopalnica z WC. Galerija ima urejeno talno gretje. Hiša je bila obnovljena l. 2008 - okna, tlaki, keramika, podi, inštalacije. Streha je bila menjana leta 1997. Zraven hiše se nahaja lep in urejen vrt, ki je v tem delu Kranja prava redkost. Vrt je dovolj velik za razna druženja ali kot sprostitveni prostor za lastnike. Pokrito parkirno mesto je urejeno pred hišo. Vabljeni na ogled! Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV
Večljubljananepremicnine.si
3 sob
114 m²
209,000
2018-2-18
Stanovanje v novejšem vila bloku uporabne površine 87 m2 + odprta loža 13 m2 + kletna shramba 14 m2 + dve zunanji parkirni mesti, J-Z lega, hiter dostop do centra mesta in do avtocestnega priključka Kranj - zahod. Stanovanje se prodaja opremljeno. Kupec ima strošek posredovanja agencije v višini 2% (DDV že vključen).
Večbolha.com
4 sob
148.19 m²
178,000
2018-1-31
Tik ob centru mesta prodamo 4-sobno stanovanje v dveh etažah, ki se nahaja v 2. nadstropju stavbe. Stanovanje obsega bivalni del, kuhinjo, dnevno sobo, shrambo, kopalnico in spalnico v eni etaži, v zgornjem nadstropju pa se nahajata dve sobi in kopalnica. Ogrevanje je lastna CK na mestni plin ali kamin. K stanovanju pripada tudi souporaba vrta. Oprema: po dogovoru. Na voljo po dogovoru. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV. Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Večnepremicnine.si21.com
2 sobe
36 m²
85,000
2018-2-6
Racionalno zasnovano manjše stanovanje z lepim razgledom na hribe je idealno za 1 ali 2 oz. vse, ki iščete bivanje blizu narave v mirnem , zelenem okolju. V bližini je trgovina in avtobusna postaja. Do Kranja je 12 km. Novo, še nerabljeno stanovanje v energetsko varčni stavbi s posledično nizkimi tekočimi stroški. Stanovanje sestavlja: kuhinja z dnevnim prostorom, spalnica, kopalnica, predprostor. Kupec nosi del plačila za posredovanje v višini 2 % od dogovorjene cene + DDV.
Večnepremicnine.si21.com
4 sob
105 m²
195,000
2018-1-29
Luksuzno stanovanje na odlični lokaciji se razteza na 91, 40m2 bivalne površine, ki obsega hodnik z vgradnimi omarami, prostoren in svetel dnevno bivalni prostor z izhodom na velik balkon(10m2- površina ni zajeta v bivalni površini), ki ponuja odprt pogled proti Brniku, sodobno kuhinjo, jedilnico, spalnico, dve otroški sobi ter kopalnico. V kleti se nahaja še shramba. Dnevni prostori so orientirani na JV, spalnice pa na S. Stanovanje je bilo leta 2010 v celoti in temeljito prenovljeno: elektro in vodovodna instalacija, odtoki, radiatorji, tlaki, okna, notranja vrata. Pri obnovi so bili uporabljeni kvalitetni materiali in vgrajen kakovosten parket ter luksuzna keramika. Ravno tako je tudi notranja oprema izdelana po naročilu in v kuhinji vgrajeni vrhunski kuhinjski aparati najvišjega razreda. Ogrevanje je daljinsko, vgrajena je klimatska naprava. Parkiranje je na skupnem parkirišču. Stanovanjski blok z dvigalom je urejen, z novo fasado, upravnik je Domplan. Lokacija je odlična, v bližini je vsa potrebna infrastruktura, do AC priključka je cca 3km, v bližini sta dve osnovni šoli, prav tako vrtec, do letališča je cca 12 minut, do Ljubljane 25 minut. Nakup predstavlja odlično priložnost za dinamično družino, ki si želi udobnega bivanja in zasebnosti v modernem ambientu. Stanovanje se prodaja kompletno opremljeno in je vseljivo takoj po plačilu kupnine. V račun vzamemo stanovanje v okolici Kranja, Radovljice ali Ljubljane v vrednosti do 80.000EUR. Ponudbeni pogoj prodajalca je , da se plačilo za opravljeno storitev posredovanja razdeli tako, da v primeru nakupa kupec prevzame plačilo v višini 2% od dogovorjene prodajne vrednosti. Prijazno vabljeni k ogledu.
Večbolha.com
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Kranj, Stanovanje razprodaja