Podroben opis nepremičnine Ekskluzivno posredujemo pri prodaji svetlega dvosobnega stanovanja z lastniškim parkirnim mestom v garaži. Stanovanje ima možnost predelave v 3-sobnega. Stanovanje je orentirano na jugo-zahod. Pogled na Lucijo. Stanovanjske površine je 69 m2 ostalo je garažni boks. Stanovanje obsega: Dnevna soba 25 m2 (možnost pregraditve še eno sobo) kuhinja spalnica (12 m2) kopalnica balkoni 2x klet in garažni boks. Stanovanje je bivalno, vendar je še v prvotnem stanju tako da bi bilo za moderno bivanje potrebna obnova. Gretje urejeno s centralno kurjavo ter klimatsko napravo. Za ogled in ostale informacije vam z veseljem pomagamo. Pogoj nakupa: plačilo za posredovanje se razdeli na polovico, kar znaša za kupca 2 %+DDV od prodajne cene.
Obalno - kraška, Piran, Lucija
76.5 m²
143.000
21. 7. 2018
Večmojikvadrati.com
Energična in vedno nasmejana Sevničanka, katero sta delo in želja po bližini morja preselila na Obalo. Po poklicu diplomirana ekonomistka, katera se je po nekajletnih izkušnjah v modnem svetu preusmerila v nepremičnine, sprva kot asistentka, kasneje pa tudi kot agentka. Odlikuje jo komunikativnost, potrpežljivost ter prijaznost, s čimer se z lahkoto prilagodi in prikupi strankam. Še vedno rada ohranja stike z modo, še raje pa uživa v družbi ob kozarcu šampanjca, plesu, izletih in spoznavanju novih ljudi ter kultur. V prestižnem in varovanem stanovanjskem naselju REZIDENCA PARK LUCIJA, zgrajeno l. 2005, prodamo takoj vseljivo in opremljeno 1 sobno stanovanje z delnim pogledom na morje, ki se nahaja v 4. nadstropju stavbe. Naselje zajema 8 nadstandardnih vila blokov, skupna jim je recepcija ter ostale storitve (fitnes, zdravstvene storitve, frizerski salon, welness, čiščenje, pralnica,..), celotno naselje je pod videonadzorom ter ograjeno in tako nudi diskretnost in zasebnost. Do stanovanja, ki ima 68,30 m2 neto tlorisne površine, od tega 52,70 m2 uporabne površine, se dostopa z dvigalom, ki je prav tako povezan z garažo, stanovanje pa obsega hodnik, odprt dnevni prostor s kuhinjo in dostopom na odprt balkon v velikosti 10,40 m2, ter spalnim delom in kopalnico. Prodaja se opremljeno oz po dogovoru, ima vse priključke, računalniški, informacijski in kombinirani ogrevalni ter klimatizacijski sistemi,... Pripada mu tudi lastniška shramba v velikosti 5,20 m2 ter 1 parkirno mesto v garaži. Primerno za kupca z višjimi zahtevami in z izbranim življenskim slogom. Priporočamo! Energetski razred B2. Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.
REZIDENCA PARK
1 soba
68.3 m²
235.000
26. 6. 2018
Večagencia.si
LUCIJA, CENTER, ULICA OBALA: v VI. nadstropju urejenega bloka z dvigalom, zgrajenega leta 2006, je naprodaj prijetno 1-sobno stanovanje velikosti 44,70 m2. Stanovanje ima zastekljen balkon, J lego in obsega: predprostor z veliko vgradno omaro, kopalnico, kuhinjo, povezano z dnevno sobo z izhodom na balkon in ločeno spalnico. V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura (trgovina, lekarna, zdravstveni dom, pošta, banke, ...). Klima in CK. Stanovanju pripada tudi klet in skupna kolesarnica. Pred blokom je veliko parkirišče za stanovalce, do katerega se dostopa preko rampe z daljinskim upravljalnikom. ZADNJA CENA 150.000,00 EUR! VABLJENI. POGOJ NAKUPA NEPREMIČNINE: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja v višini 4 % + DDV se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2 % + DDV .
Piran/Pirano, Lucija
44.07 m²
150.000
30. 6. 2018
Večvila-portoroz.si
PORTOROŽ, LUCIJA Na prodaj enosobno stanovanje v izmeri 40,9 m2 površine s pripadajočim vrtom in parkigom v izmeri 205 m2. Stanovanje je locirano na na prečudoviti pozicji nad mestom Lucija, v zelo široki in mirni ulici. Stanovanjska razporeditev: Do stanovanja vstopamo preko lastniške poti ( parking in vrt - 25 m2 ) v glavni bivalni del sestavljen iz dnevne sobe, kuhinje in jedilnice, ločene kopalnice, prehodnega hodnika ter ločene spalnice. Ogrevanje in hlajenje: Za regulacijo toplote v stanovanju skrbi individualna klimatska enota, katera zaradi kakovostne strukture stavbe, z lahkoto ugodi željenim pogojem. Lahkoten dostop, bližina avtobusne postaje, trgovine, šole in ostale infrastrukture. VREDNO OGLEDA !!! POGOJ NAKUPA NEPREMIČNINE: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja v višini 4 % + DDV se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2 % + DDV .POGOJ NAKUPA NEPREMIČNINE: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja v višini 4 % + DDV se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2 % + DDV .
Piran/Pirano, Lucija
40.9 m²
145.000
21. 6. 2018
Večvila-portoroz.si
LUCIJA, 116,30 m2, 3 - sobno, zgrajeno l. 2005, luksuzno stanovanje, z izbrano opremo svetovno priznanih oblikovalcev, s tremi parkirnimi mesti v garaži, zemljiškoknjižno urejeno, prodamo. Cena: 610.000 EUR Osnovno o nepremičnini: trisobno luksuzno stanovanje, ki se nahaja v elitni soseski imenovani Rezidenca park Lucija (v neposredni bližini Marine Portorož). Opremljeno je z najsodobnejšo in izbrano opremo vrhunskih proizvajalcev in oblikovalcev. S čutom prestižnega bivanja. Zelo svetlo, z lego locirano vzhod – zahod. Za kvaliteto bivanja na najvišjem nivoju je za stanovalce na voljo 24 urna centralna recepcija, hišniška služba, pralni in čistilni servis, wellness center - fitness, savna, kozmetični in masažni salon, frizerski salon, prijetna kavarna, zdravstvena ordinacija. Oprema: popolnoma opremljeno z vrhunskimi materiali in izbrano / prestižno opremo Priključki: celoten sistem inteligentnih instalacij z možnostjo nadzora vseh prostorov, porabe energentov in pa upravljanja na daljavo, voda, elektrika, internet, klimatska naprava, kombiniran sistem ogrevanja ter hlajenje z individualnimi napravami krmiljenimi prek zaslona na dotik. Prostorska razporeditev: predprostor, manjšo kuhinjo z vso najsodobnejšo opremo, toaletni prostor za goste, velik dnevni prostor s stilsko jedilno mizo za do 8 oseb, stekleno vitrino in kaminom iz marmorja , ločen prostor s sedežno garnituro namenjen počitku in gledanju televizije. Iz dnevno bivalnega prostora je izhod na teraso s prelepim pogledom na zelene okoliške hribčke. V drugem ločenem delu se nahajata dve spalnici s francoskim balkonom, prostorna kopalnica z masažnim jacuzzijem in tušem. Dodatno: Stanovanju pripadajo tudi tri parkirna mesta v podzemni garaži in shramba v kleti. Zemljiškoknjižno urejeno. Pogoj prodajalca je delitev provizije v skupni vrednosti 4% + DDV na kupoprodajno vrednost in sicer na način, da krije prodajalec 1 polovico in kupec 1 polovico, torej vsak 2%+ ddv. Vabljeni na ogled! Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!
Obalno - kraška, Piran, Lucija
116.3 m²
610.000
27. 6. 2018
Večroni-nepremicnine.si
V Luciji prodamo veliko 3 sobno stanovanje: hodnik, velika dnevna soba, spalnica, otroška soba, kuhinja, kopalnica, posebej WC, balkon in shramba, v pritličju velika cca 4 m2 lastniška klet. Renovirano leta 2008 (okna in notranja vrata ter protivlomna vhodna vrata), kopalnica in wc ter peč za etažno centralno leta 2013. V dnevni sobi lepo ohranjen parket ribja kost, možnost priklopa na plin (priključek pred vhodnimi vrati). Parkiranje na rezerviranem parkirišču z dovolilnico.
Portorož LUCIJA,Obalno-kraška
3 sobe
75.3 m²
178.000
7. 7. 2018
Večbolha.com
Počitniški apartma v TPC Lucija. Opremljen, s klimo in centralnim ogrevanjem. Velika kopalnica. Primeren za do 4 osebe.
Južna Primorska, Piran/Pirano, Lucija
36 m²
115.000
26. 6. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Posredujemo pri prodaji 2-sobnega stanovanja, (predelano v 2,5-sobno), površina dela stavbe 76,5 m2. Stanovanje ima 58,80 uporabne površine. Razporeditev prostorov: predsoba, kopalnica s straniščem, kuhinja z jedilnico in dnevna soba v enem prostoru, spalnica in otroška soba. Stanovanje ima dva balkona (15 m2), manjši balkon dostopen iz kuhinje, večji balkon pa iz dnevne sobe. Stanovanje je v visokem pritličju urejenega bloka, zgrajenega l. 1980. Vse sobe in večji balkon so orientirane na južno stran, kuhinja z manjšim balkonom pa na vzhodno stran.. Ogrevanje je centralno, vgrajena je tudi klima. Stanovanju pripada lastniški parkirni boks in kletna shramba. Blok se nahaja v mirnem predelu, v bližini vrtca, osnovne šole in ostale družbene infrastrukture. Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovično obveznost plačila opravljenega posredovanja kar predstavlja 2% od dosežene pogodbene cene + DDV. SPOŠTOVANI, OBIŠČITE NAŠO NOVO SPLETNO STRAN, izdelali smo jo izključno za vas, kjer vam lahko ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.
Južna Primorska, Piran/Pirano, Lucija
76.5 m²
159.500
6. 7. 2018
Večnepremicnine.si21.com
V prestižnem stanovanjskem kompleksu (in varovani soseski) v Luciji – Rezidenca park Lucija, prodamo opremljeno, funkcionalno in zelo svetlo stanovanje. Stanovanjska površina meri 55,9 m2 s pripadajočo nadkrito teraso 7,40 m2 in kletjo 5,20 m2. Stanovanju pripadata še lastniško parkirno mesto v izmeri 13,5m2. Nahaja se v 1. nadstropju in zajema: hodnik, kuhinjo z jedilnico, prostorno dnevno sobo z izhodom na balkon, spalnico, kopalnico, utiliti. Vhodna vrata so protivlomna z odklepanjem in zaklepanjem na kartični sistem. Ima vse priključk in klimatsko napravo. V varovani soseski se nahaja 24 urna recepcija, fitnes, kavarna, wellness. Stanovanje je lepo opremljeno in primerno za vse tiste, ki si želijo mirno in kavalitetno bivanje na morju. Vsa potrebna infrastruktura pa se nahaja v neposredni bližini (banka, pošta, trgovina, šola, vrtec, lekarna, avtobusno postajališče,...). Prevzem možen takoj, vredno ogleda in nakupa. Dodaten opis Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.
Južna Primorska Piran/Pirano Lucija
2 sobi
68.5 m²
232.000
21. 6. 2018
Večabc-nepremicnine.si
LUCIJA, CENTER, ULICA OBALA: v VI. nadstropju urejenega bloka z dvigalom, zgrajenega leta 2006, je naprodaj prijetno 1-sobno stanovanje velikosti 44,70 m2. Stanovanje ima zastekljen balkon, J lego in obsega: predprostor z veliko vgradno omaro, kopalnico, kuhinjo, povezano z dnevno sobo z izhodom na balkon in ločeno spalnico. V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura (trgovina, lekarna, zdravstveni dom, pošta, banke, ...). Klima in CK. Stanovanju pripada tudi klet in skupna kolesarnica. Pred blokom je veliko parkirišče za stanovalce, do katerega se dostopa preko rampe z daljinskim upravljalnikom. ZADNJA CENA 150.000,00 EUR! VABLJENI. POGOJ NAKUPA NEPREMIČNINE: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja v višini 4 % + DDV se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2 % + DDV .
Južna Primorska, Piran/Pirano, Lucija
1 soba
44.07 m²
150.000
2. 7. 2018
Večnepremicnine.si21.com
PORTOROŽ, LUCIJA Na prodaj enosobno stanovanje v izmeri 40,9 m2 površine s pripadajočim vrtom in parkigom v izmeri 205 m2. Stanovanje je locirano na na prečudoviti pozicji nad mestom Lucija, v zelo široki in mirni ulici. Stanovanjska razporeditev: Do stanovanja vstopamo preko lastniške poti ( parking in vrt - 25 m2 ) v glavni bivalni del sestavljen iz dnevne sobe, kuhinje in jedilnice, ločene kopalnice, prehodnega hodnika ter ločene spalnice. Ogrevanje in hlajenje: Za regulacijo toplote v stanovanju skrbi individualna klimatska enota, katera zaradi kakovostne strukture stavbe, z lahkoto ugodi željenim pogojem. Lahkoten dostop, bližina avtobusne postaje, trgovine, šole in ostale infrastrukture. VREDNO OGLEDA !!! POGOJ NAKUPA NEPREMIČNINE: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja v višini 4 % + DDV se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2 % + DDV .POGOJ NAKUPA NEPREMIČNINE: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja v višini 4 % + DDV se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2 % + DDV .
Južna Primorska, Piran/Pirano, Lucija
1 soba
40.9 m²
145.000
15. 6. 2018
Večnepremicnine.si21.com
LUCIJA , 68,5 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 2005, 1/2 nad., prodamo. Cena: 232.000,00 EUR 98 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 2010, prodamo. Cena: 195.000,00 EUR 70 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1850, adaptirano l. 2014, 2/3 nad., prodamo. Cena: 209.000,00 EUR
Južna Primorska Piran Lucija
2 sobi
68.5 m²
232.000
18. 6. 2018
Večnepremicnine.net
Podroben opis nepremičnine Razpored prostorov: hodnik dnevna soba kuhinja z jedilnim kotom velik balkon 2 spalnici kopalnica ločen wc Stanovanju pripada tudi shramba. Ogrevanje: CK + klima. Parkirišča se nahajajo ob stavbi. V neposredni bližini se nahajajo šola, avtobusno postajališče in trgovina. V stavbi je mogoča uporaba dvigala. Nepremičnina je ZK urejena in prosta bremen. Za dodatne informacije in ogled pokličite 031 615 889. Vabljeni. POGOJ NAKUPA: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.
Obalno - kraška, Piran, Lucija
72 m²
190.000
18. 6. 2018
Večmojikvadrati.com
Posredujemo pri prodaji vrhunsko izdelanega in lepo opremljenega dvo sobnega stanovanja v elitnem naselju REZIDENCIA PARK LUCIJA v Luciji pri Portorožu. Stanovanje je dostopno z dvigalom, v četrtem nadstropju in z razgledom na morje tako iz terase kot iz spalnice. Uporabne stanovanjske površine je 52,70 m2, terasa v izmeri 10,40 m2, pripadajoča shramba v kleti v izmeri 5,20 m2. V ceni je vključeno tudi lastniško parkirno mesto pod objektom, dostopno izključno z avtorizacijsko kodo - kartica, z daljincem. Samo naselje je ograjeno v celoti, varovano z varnostno službo in tehničnimi sredstvi. Pri vhodu v objekt, v pritličju je receptorska služba. Tu lahko uredite vse potrebno tudi za morebitno čiščenje stanovanja, naročilo popravil in servisov na opremi v stanovanju, skratka vse potrebno,da je prihod v vaše novo stanovanje čim bolj udoben. RAZPOREDITEV PROSTOROV: v četrto nadstropje dostopamo z dvigalom, vrata v stanovanje so protivlomna - odpiranje s kartico ali ključi, v predprostor kjer je garderobni del - predprostor je s steklenima stenama ločen od dnevno bivalnega dela v katerem je kuhinja (kuhinjska niša se zapre s steklenimi paneli na drsnikih tako, da se kuhinjskih elementov ob obiskih ne vidi) z jedilno mizo in dnevni prostor s kavčem, lično omaro ter TV setom. Omara predeljuje prostor (180 cm višine) v katerem se nahaja spalnica z zakonsko posteljo (dve okni skozi katera se ravno tako vidi morje in parkovne površine v naselju) ter dostop v kopalnico s sanitarijami (tuš kabina). Vse je v steklu, izredne so posamezne podrobnosti - tako z oblikovnega vidika kot z vidika cenovnega razreda vgradnih elementov. Pohištvo v stanovanju je lično. Okvirni mesečni stroški, gledano skozi celo leto v povprečju so okoli 300,00 EUR mesečno. Ogledi so po predhodnem dogovoru. Stanovanje je na razpolago takoj. Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovično obveznost plačila opravljenega posredovanja kar predstavlja 2% od dosežene pogodbene cene + DDV. SPOŠTOVANI, OBIŠČITE NAŠO NOVO SPLETNO STRAN, izdelali smo jo izključno za vas, kjer vam lahko ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.
Južna Primorska, Piran/Pirano, Lucija
2 sobi
68.3 m²
250.000
15. 6. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Podroben opis nepremičnine Na lepem koncu Lucije, v mirni soseski, malo dvignjeno, ravnoprav da se odpre lep razgled na morje, se prodaja simpatično stanovanje. Odlikuje ga lepa sončna lega, veliki prostori, lastniško parkirno mesto. Stanovanje je novo in nevseljeno. Ogrevano je na elektriko. Ima velik balkon, bolje rečeno teraso. Stanovanje meri slabih 66 m2. Sestavljeno je iz vhodnega hodnika, velike sobe, moderne opremljene kopalnice in osrednjega bivalnega prostora, ki se širi na teraso. Bivalni prostor ima priključke za predvideno vkomponirano kuhinjo, tako da je bivalno družabno življenje lahko zgoščeno v najlepšem in najbolj sončnem prostoru. Stanovanje je brez dvoma primerno za domovanje, saj razpored nudi obilo prostora, lahko pa služi tudi le za oddih v poletnih mesecih.
Obalno - kraška, Piran, Lucija
53.2 m²
180.000
7. 6. 2018
Večmojikvadrati.com
Opis Objavljeno : 02/05/2018 Spremenjeno : 02/05/2018 Koda oglasa : 6666665 Na verjetno najbolj priljubljeni lokaciji v Luciji v stanovanjskem bloku prodamo izredno lepo ohranjeno in vzdrževano stanovanje z vzhodno lego brez pogleda na morje. Svetlo in sončno ter poleti pretežno v senci s pogledom na dvorišče brez motečega popoldanskega sonca. Protivlomna vrata, z izjemo okna in vrat za izhod na balkon v jedilnici so vsa okna nova z novimi polkni. Obnovljena kopalnica in WC. Stanovanje se nahaja v 3. nadstropju in je dostopno z dvigalom. Pripadajoča shramba se nahaja v 1. nadstropju. Stavba je ravno tako lepo vzdrževana, režim ogrevanja je vzpostavljen s centralnim ogrevanjem na mestni plin. Etažna lastnina urejena. Parkiranje je organizirano pred objektom. Zares prijetno in udobno družinsko stanovanje, ki je vsekakor primerno tudi za dopustniške namene. Vsa potrebna infrastruktura v neposredni bližini. Ponudbeni pogoj prodajalca je, da se pogodbeno dogovorjena posredniška provizija enakomerno porazdeli med prodajalca in kupca, posledično na kupca zapadeta v plačilo 2%+DDV prodajne cene.
Obalno-kraška,Lucija (Piran)
3 sobe
198.000
24. 5. 2018
Večindomio.si
Opis Objavljeno : 04/04/2018 Spremenjeno : 04/04/2018 Koda oglasa : 6562691 Koda nepremičnine: 5990448 Prodaja, stanovanje, 2-sobno 68,3 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 2005, 4/4 nad. V Rezidenci Park Lucija, zelo moderno opremljen studio v najvišjem nadstropju, s teraso s pogledom na marino in morje ter parkirnim mestom v garaži, prodamo. Cena: 260.000,00 EUR Dodaten opis V najlepši soseski na slovenski obali, vzorno urejeni Rezidenci park Lucija, prodajamo v najvišjem nadstropju, po meri opremljeno, zelo moderno stanovanje - studio. Soseska po vzoru tujih počitniških naselij, je izgrajena v najboljših materialih. Stavbe in vrt so vzorno urejene in vzdrževane. Lastnikom je na voljo 24/7ur pomoč receptorja. Stanovalci imajo v sklopu naselja lasten Fitness, Welness s savnami, kavarno, frizerski salon in prečudoviti vrt. Stanovanje se nahaja v vrhnji etaži in je bilo načrtovano kot studio (vse v enem prostoru). Predelne stene so v steklu, oprema je funkcionalna, moderna ter efektna. Terasa je velika, s pogledom vse do marine in morja. Stanovanje meri 68,3 m2 neto površine, uporabna površina stanovanja je 52,7m2, balkon meri 10,4m2 in klet 5,2m2. Parkirno mesto je v kletni garaži, prav tako kletna shramba. Do stanovanja vozi dvigalo. Skozi protivlomna vrata vstopimo v zastekljen predprostor, od koder je vhod v priročno garderobo/utility, kjer sta plinska peč in pralni stroj. Za drsnimi vrati se razprostira dnevni prostor z veliko polkrožno teraso, kot centralnim delom ter pogledom daleč naokoli. V osrednjem delu stoji moderna zofa ter okrogla jedilna miza, proti desni je vgradna kuhinja, ki se zapira s steklenimi harmonika vrati. Levo od dnevnega prostora je osvetljeni, predelni, regalni element, za katerim je spalnica. Za drsnimi vrati je vgrajena kopalnica z velikim tušem. Oprema je najvišjega kvalitetnega razreda, priznanih oblikovalcev ali izdelana po meri. Stanovanje ima dva načina ogrevanja/hlajenja: toplotna črpalka in plinska peč. Vgrajen je CNS (centralni nadzorni sistem), ki omogoča nadzor nad vsemi vgrajenimi sistemi v stanovanju in spremljanje na daljavo oziroma preko recepcije. Poraba vode, elektrike in plina se odčituje po števcih skladno z individualno porabo. Stavbe so tudi požarno varovane in imajo vgrajen protivlomni sistem. Soseska je varovana s kontrolo dostopa, receptorsko službo in nadzornim sistemom. Lastnikom so na klic na voljo tudi hišniške storitve in čistilni servis. Receptorska služba lahko lastnika obvesti o vseh dogodkih in stanju v stanovanju in uredi vse potrebno, ne da bi bil lastnik prisoten. Ogled oglaševane nepremičnine je za potencialnega kupca brezplačen in podpiše samo potrdilo o ogledu. Pogoj prodajalca pri prodaji nepremičnine je, da kupec prevzame plačilo polovičnega zneska za posredovanje, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne cene. V kolikor se potencialni kupec s tem ne strinja, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa prodajalca, zavrniti ogled nepremičnine.
Obalno-kraška,Lucija (Piran)
1 soba
260.000
24. 5. 2018
Večindomio.si
Opis Objavljeno : 02/02/2018 Spremenjeno : 02/02/2018 Koda oglasa : 6341880 Štirisobno stanovanje Vinjole - Lucija Cena: 348.000,00 EUR Na sončni lokaciji v Vinjolah, samo 3 minute vožnje do Portoroža, se v 1. nadstropju (oz. visoko pritličje) prodaja 4-sobno stanovanje v trostanovanjski stavbi, zgrajeni leta 1981. V letu 2010 je bilo v celoti nadstandardno prenovljeno (vse inštalacije, tlaki, stavbno pohištvo, uporabljeni izredno kvalitetni materiali). Neto površine 207,4 m2, od tega 135,5 m2 uporabne površine, 13,4 m2 kleti oz. garaže, ter kar 58,5 m2 odprtih pokritih teras. Odprt in prekrasen pogled na morje in soline. Stanovanje obsega dve kopalnici, tri sobe, garderobno sobo, dnevno sobo povezano s kuhinjo. Stanovanju pripada velik parkirni prostor pred vhodom v stanovanje (tudi 4 in več vozil). Ogrevanje zagotovljeno preko talnega gretja povezanega na toplotno črpalko, v dnevni sobi je vgrajen kamin. Stanovanje se prodaje delno opremljeno: kuhinjski pohištveni elementi (brez gospodinjskih aparatov), omare v garderobni sobi, ostalo pohištvo oz. oprema pa po dogovoru.
Obalno-kraška,Lucija (Piran)
3 sobe
348.000
24. 5. 2018
Večindomio.si
Opis Objavljeno : 08/05/2018 Spremenjeno : 08/05/2018 Koda oglasa : 6691568 LUCIJA, REZIDENCA PARK - Prodaja, Stanovanje 2-sobno 69,68 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 2004, 58 m2 zemljišča, P/5 nad., VILLA DALIJA - prekrasno stanovanje, z idealno razporejenimi sobami, veliko teraso, v mirni, varovani soseski. Lepo vabljeni na ogled. Stanovanje nima energetske izkaznice in je v postopku pridobitve le te, prodamo. Cena: cca 255.000,00 EUR Dodaten opis Dvosobno stanovanje je zgrajeno z vrhunskimi materiali, stene in tla stavbe so obložene s kamnitimi materiali, visokokvalitetna keramika, ter parket višjega cenovnega razreda. Vrata so protivlomna. v stanovanju je sesalni sistem, ogrevanje je na plin ( samostojna enota), klima je obojestranska, KTV, video nadzor soseske, ter fizično varovanje. Stanovanju pripada tudi garaža (parkirno mesto) in shramba. Samo stanovanje sestoji iz kuhinje in dnevne sobe iz katere je izhod na opremljeno in ograjeno teraso, spalnice, kopalnice, shrambe, hodnika, WC. Vsa oprema v stanovanju ostane. Samo streljal do morja, v soseski je frizer, masažni salon, telovadnica, prostor za varovanje, pralnica in likalnica. Idealno izhodišče do Portoroža ali hrvaške Istre, v bližini je tudi marina. Ne oklevajte in nas v primeru nejasnosti ali želje po dodatnih informacijah pokličite!
Obalno-kraška,Lucija (Piran)
1 soba
225.000
24. 5. 2018
Večindomio.si
Opis Objavljeno : 05/10/2017 Spremenjeno : 05/10/2017 Koda oglasa : 5962659 Koda nepremičnine: 237 LUCIJA, 116,30 m2, 3 - sobno, zgrajeno l. 2005, luksuzno stanovanje, z izbrano opremo svetovno priznanih oblikovalcev, s tremi parkirnimi mesti v garaži, zemljiškoknjižno urejeno, prodamo. Cena: 610.000 EUR Osnovno o nepremičnini: trisobno luksuzno stanovanje, ki se nahaja v elitni soseski imenovani Rezidenca park Lucija (v neposredni bližini Marine Portorož). Opremljeno je z najsodobnejšo in izbrano opremo vrhunskih proizvajalcev in oblikovalcev. S čutom prestižnega bivanja. Zelo svetlo, z lego locirano vzhod – zahod. Za kvaliteto bivanja na najvišjem nivoju je za stanovalce na voljo 24 urna centralna recepcija, hišniska služba, pralni in čistilni srevis, wellness center - fitness, savna, kozmetični in masažni salon, frizerski salon, prijetna kavarna, zdravstvena ordinacija. Oprema: popolnoma opremljeno z vrhunskimi materiali in izbrano / prestižno opremo Priključki: celoten sistem inteligentnih instalacij z možnostjo nadzora vseh prostorov, porabe energentov in pa upravljanja na daljavo, voda, elektrika, internet, klimatska naprava, kombiniran sistem ogrevanja ter hlajenje z individualnimi napravami krmiljenimi prek zaslona na dotik. Dodatno: stanovanje obsega: predprostor, manjšo kuhinjo z vso najsodobnejšo opremo, toaletni prostor za goste, velik dnevni prostor s stilsko jedilno mizo za do 8 oseb, stekleno vitrino in kaminom iz marmorja , ločen prostor s sedežno garnituro namenjen počitku in gledanju televizije. Iz dnevno bivalnega prostora je izhod na teraso s prelepim pogledom na zelene okoliške hribčke. V drugem ločenem delu se nahajata dve spalnici s francoskim balkonom, prostorna kopalnica z masažnim jacuzzijem in tušem. Stanovanju pripadajo tudi tri parkirna mesta v podzemni garaži in shramba v kleti. Zemljiškoknjižno urejeno. Vabljeni na ogled! Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!
Obalno-kraška,Lucija (Piran)
2 sobi
610.000
24. 5. 2018
Večindomio.si
LUCIJA - POGLED NA MORJE V neposredni bližini morja prodamo prostorno trisobno stanovanje z dvema balkonoma. Stanovanje se nahaja v četrtem nadstropju urejenega bloka brez dvigala ter obsega: vstopni hodnik, ločen wc, kopalnica, spalnica, glavna spalnica z izhodom na lasten manjši balkon, jedilnica povezana s kuhinjo vse z izhodom na balkon ter dnevna soba prav tako z izhodom na prostoren balkon iz katerega se odpira pogled na morje ter marino. Leta 2015 so bila menjana vsa okna ter obnovljena kuhinja. Stanovanju pripada lastniška klet. Parkiranje je možno na parkirišču pred blokom. Vpisano v Zemljiško knjigo ter prosto bremen. V neposredni bližini stanovanja se nahaja vsa potrebna infrastuktura za udoben način življenja (pošta, lekarna, zdravstveni dom, trgovine, TPC Lucija,...). Vse od naštete infrastukture je dostopno peš . Vabljeni! POGOJ NAKUPA NEPREMIČNINE: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.
Južna Primorska, Piran/Pirano, Lucija
3 sobe
80.1 m²
215.000
19. 5. 2018
Večnepremicnine.si21.com
LUCIJA - POGLED NA MORJE V neposredni bližini morja prodamo prostorno trisobno stanovanje z dvema balkonoma. Stanovanje se nahaja v četrtem nadstropju urejenega bloka brez dvigala ter obsega: vstopni hodnik, ločen wc, kopalnica, spalnica, glavna spalnica z izhodom na lasten manjši balkon, jedilnica povezana s kuhinjo vse z izhodom na balkon ter dnevna soba prav tako z izhodom na prostoren balkon iz katerega se odpira pogled na morje ter marino. Leta 2015 so bila menjana vsa okna ter obnovljena kuhinja. Stanovanju pripada lastniška klet. Parkiranje je možno na parkirišču pred blokom. Vpisano v Zemljiško knjigo ter prosto bremen. V neposredni bližini stanovanja se nahaja vsa potrebna infrastuktura za udoben način življenja (pošta, lekarna, zdravstveni dom, trgovine, TPC Lucija,...). Vse od naštete infrastukture je dostopno peš . Vabljeni! POGOJ NAKUPA NEPREMIČNINE: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.
Piran/Pirano, Lucija
80.1 m²
215.000
21. 5. 2018
Večvila-portoroz.si
Opis Objavljeno : 18/10/2017 Spremenjeno : 19/10/2017 Koda oglasa : 6018840 Koda nepremičnine: ST-LU-221 V Luciji na zelo dobri lokaciji prodamo stanovanje v skupni izmeri 75m2. Stanovanje se nahaja v pritličju in obsega veliko dnevno sobo, kuhinjo z jedilnim kotom od koder je izhod na prostoren balkon, večjo spalnico, manjšo sobo, sanitarije in kopalnico. Stanovanju pripada tudi kletni prostor velikosti približno 4 m2. centralna kurjava, vsi priključki, v bližini infrastrukture. Parkirišče je pokriti box, ki se uporablja že vrsto let. Idealna priložnost za vse, ki si želijo mir in zelenje. primerno za družino, starejši par ali kot vikend na morju. Vabljeni na ogled in nakup! Za več informacij pokličite 040 124 320 (Nina) Pogoj nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4% na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2%.
Obalno-kraška,Lucija (Piran)
2 sobi
155.000
24. 5. 2018
Večindomio.si
Opis Objavljeno : 15/11/2017 Spremenjeno : 15/11/2017 Koda oglasa : 6115313 Koda nepremičnine: PS00012UP STANOVANJE DVOINPOLSOBNO PIRAN/PIRANO, LUCIJA Cena: 349.000,00 € Velikost: 79,90 m²
Obalno-kraška,Lucija (Piran)
1 soba
349.000
24. 5. 2018
Večindomio.si
12
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more