Complain
LUCIJA - ENOSOBNO STANOVANJE Na prodaj prostorno in svetlo enosobno stanovanje v Luciji s pogledom na hribovito pobočje Lucana. Stanovanje z vstopnim hodnikom, kopalnico, kuhinjo, dnevno bivalnim prostorom ter balkonom v celoti meri 40,04 m2 . Poleg naštetega stanovanje poseduje še lasntiško parkirno mesto in klet. VREDNO OGLEDA IN NAKUPA! POGOJ NAKUPA NEPREMIČNINE: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + DDV na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + DDV.
Južna Primorska, Piran/Pirano, Lucija
1 soba
40.4 m²
130.000
21. 9. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Podroben opis nepremičnine Stanovanje se nahaja na zelo priročni lokaciji v bližini osnovne šole, trgovin in nekaj korakov od morja. Nahaja se v visokem pritličju večstanovanjskega bloka in je bilo skrbno vzdrževano ter redno obnavljano. Sestavljeno je iz hodnika, zelo prostorne, bivalne kuhinje, kopalnice, dveh zelo prostornih sob in zastekljenega balkona velikosti 6,20 kvadratnih metrov. Ima zelo dobro razporejene prostore in je v odličnem stanju. Stanovanje ima nova okna, ima klimo, v ceno pa je všteta tudi vsa oprema. Pripada mu tudi klet v izmeri 3 kvadratnih metrov.
Obalno - kraška, Piran, Lucija
59.6 m²
180.000
15. 9. 2018
Večmojikvadrati.com
Complain
Stanovanje se nahaja na zelo priročni lokaciji v bližini osnovne šole, trgovin in nekaj korakov od morja. Nahaja se v visokem pritličju večstanovanjskega bloka in je bilo skrbno vzdrževano ter redno obnavljano. Zadnja obnova je bila leta 2010 in je v odličnem stanju. Sestavljeno je iz hodnika, zelo prostorne, bivalne kuhinje, kopalnice, dveh zelo prostornih sob in zastekljenega balkona velikosti 6,20 kvadratnih metrov. Na balkon se vstopa iz obeh spalnic. Stanovanje ima zelo dobro razporejene prostore in je v odličnem stanju. Zaradi velike kuhinje je v njej možna tudi ureditev dnevnega kotička, kar omogoča uporabo obeh sob za spanje (kakor je sedaj). Stanovanje ima nova okna, ima klimo, v ceno pa je všteta tudi vsa oprema. Pripada mu tudi klet v izmeri 3 kvadratnih metrov. Parkiranje je urejeno na skupnem parkirišču pred blokom. Je zemljškoknjižno urejeno ter prosto bremen.
Južna Primorska, Piran/Pirano, Lucija
59.6 m²
180.000
14. 9. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Stanovanje se nahaja na zelo priročni lokaciji v poslovno- stanovanjski stavbi poleg avtobusne postaje, v bližini marine, avtokampa, parka, ter Forma vive. Primerno je tako za stalno bivanje kot počitniško stanovanje saj ima 36,6 kvadratnih metrov. Je zelo svetlo in zračno z odprtim pogledom. Sestavlja ga hodnik v katerem so velike vgradne omare, prostorna kopalnica z WC in tuš kabino, ter bivalni prostor v katerem je poleg kuhinje, sedežne garniture in jedilnega kota prostora tudi za zakonsko posteljo. Stavba je opremljena z dvigalom. Parkiranje je možno pred objektom in v okolici.
Južna Primorska, Piran/Pirano, Lucija
35.6 m²
115.000
17. 9. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Regija: Obalno-kraška Kraj: Portorož Kraj ali naselje: Lucija Posredovanje: prodam Tip stanovanja: 3-sobno Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1976 Velikost (m 2 ): 76.6 Vrt, terasa (m 2 ): 0 Nadstropje: Pritličje Skupno št. nadstropij: 6 Energetski razred: - Šifra pri prodajalcu: 681 Dodatni opis: LUCIJA, center, ulica Obala, bližina TPC Lucija, svetlo, zelo prostorno in prenovljeno TROSOBNO STANOVANJE v izmeri 77 m2, v pritličju bloka, prenovljeno l.08, z večjim balkonom, dvema kopalnicama, s kletjo, s CK in komb. klimo, z večjim skupnim parkiriščem, z razgledom na zelenje in širšo urbano okolico, le 800 m od kopališča, pretežno opremljeno in ugodno prodamo za 198.000 EUR. EI v izdelavi. Ponudba 681 Več podatkov si oglejte na tej povezavi ... Oprema Vpisano v zemljiško knjigo Priključki Telefon Domofon Adsl
Portorož Lucija,Obalno-kraška
3 sobe
76.6 m²
198.000
19. 9. 2018
Večbolha.com
Complain
Naprodaj je prenovljeno, zelo svetlo in prostorno trosobno stanovanje v pritličju bloka z dvema kopalnicama ter večjim balkonom v centru Lucije, na ulici Obala, v neposredni bližini trgovskega centra, zdravstvenega doma in ostale osnovne infrastrukture ter približno 800 m od najbližjega kopališča. Stanovanje se prodaja pretežno opremljeno.
Lucija, center, bližina TPC Lucija,Lucija,center, bližina TPC Lucija
76.6 m²
198.000
18. 9. 2018
Večobala-realestate.com
Complain
Regija: Obalno-kraška Kraj: Portorož Kraj ali naselje: Portorož/Portorose Posredovanje: prodam Tip stanovanja: 1-sobno Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1984 Velikost (m 2 ): 40 Nadstropje: 3 Energetski razred: EI v izdelavi Šifra pri prodajalcu: 5018 Ime in priimek agenta: Daniel Lovšin Tel. številka: +386 41 784 750 Elektronski naslov: Dodatni opis: Ne spreglejte tega prijetnega stanovanja s parkiriščem in balkonom. Kot nalašč za mlad par ali primerno za oddajo. OPIS NEPREMIČNINE: Stanovanje je bilo v osnovi enosobno vendar je predelano tako, da obsega večji bivalni prostor. Trenutno je v najemu, z mesecem oktobrom pa ripravljeno za takojšnjo vselitev. Nahaja se v 3. nadstropju večstanovanjskega objekta, nedaleč od Športne dvorane Lucija in Osnovne šole Lucija. Stanovanje obsega: predprostor z vgradnimi omarami, večji dnevni prostor s kuhinjo in jedilnim kotom ter ležiščem. Dnevni prostor ima dostop do balkona. Obilo steklenih površin zagotavlja stanovanja zadostno svetlobo. Pogled je na zeleno okolico proti Lucanu. S hodnika je vhod v kopalnico s sanitarijami in tušem, kletni prostor pa se nahaja v pritličju objekta. Stanovanje ima tudi lastniško parkirno mesto v garaži. Stanovanje je sicer vdrževano vendar potrebno prenove. Ogrevanje je centralno daljinsko, širokopasovni internet, tv in telefon je možen preko večih ponudnikov. LOKACIJA: Športna dvorana je le 200 m in Osnovna šola Lucija pa okvirno 300 m od stanovanje. Vrtec Lucija je tudi v bližini. Do najbližjih trgovin Lidl, Eurospin, Tuš imate okvirno 600m. Najbližji gostinski lokali se nahajajo v Športni dvorani. Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% + ddv pogodbene vrednosti. POKLIČITE NAS za ogled tega prijetnega stanovanja na 041/ 784 750 (g. Daniel), 041/ 687 075 (ga. Stanislava) ali 05/ 6730 250 (Casabela - nepremičnine na obali) Oprema Balkon Shramba v kleti Parkirno mesto
Portorož Portorož/Portorose,Obalno-kraška
1 soba
40 m²
130.000
21. 9. 2018
Večbolha.com
Complain
Regija: Obalno-kraška Kraj: Portorož Kraj ali naselje: Portorož/Portorose Posredovanje: prodam Tip stanovanja: 3-sobno Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1987 Leto zadnje adaptacije: 2018 Velikost (m 2 ): 75.2 Nadstropje: 4 Skupno št. nadstropij: 5 Energetski razred: EI v izdelavi Šifra pri prodajalcu: 3018 Ime in priimek agenta: Daniel Lovšin Tel. številka: +386 41 784 750 Elektronski naslov: Dodatni opis: Trisobno stanovanje 75, 20 m2 na odlični lokaciji, južne lege, v bližini centra in vse infrastrukture (trgovin, TPC Lucija). OPIS TRISOBNEGA STANOVANJA V LUCIJI: V prijetno urejeno stanovanje preko vhoda dostopamo v hodnik, ki povezuje vse prostore. Levo se nahajajo manjše sanitarije, nato svetli dnevni prostor z izhodom na večji zasteljen balkon 8, 90 m2 s pogledom na otroško igrišče. Preko dnevnega prostora dostopamo v kuhinjo z jedilnico in nato v spalnico - otroško sobo. Če se sprehodimo po hodniku so tu shramba na desni strani, naravnost velika zakonska spalnica, na levi pa kopalnica S hodnika se prav tako dostopa v prijetno kuhinjo z jedilnico. Stanovanje je bilo prenovljeno - osveženo 2018. Stanovanju pripada še klet velikosti 5m2. Stanovanje se ogreva z daljinskim centralnim sistemom (CK) za tople in prehodne dni pa je v dnevnem prostoru vgrajena tudi klimatska naprava. V objektu je na razpolago optična napeljava ter kabelska napeljava (tel., tv, internet) T-2, Telekom in Dostop. Blok pa ima tudi skupno kolesarnico. V bližini stanovanja je otroško igrišče, storitvene dejavnosti in trgovine se nahajajo v Trgovsko poslovnem centru TPC Lucija. Parkiranje je možno na večjem javnem parkrišču v neposredni bližini. Do trgovsko poslovnega centra TPC Lucija iamte le 3 minute hoje. Vrtec in šola se nahajajo okvirno 5 - 8 min hoje. Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% + ddv pogodbene vrednosti. POKLIČITE nas za ogled tega zanimivega 3-sobnega stanovanja Oprema Balkon Shramba v kleti Priključki Telefon Klima
Portorož Portorož/Portorose,Obalno-kraška
3 sobe
75.2 m²
178.000
4. 9. 2018
Večbolha.com
Complain
Veliko, svetlo in zelo prostorno dvosobno stanovanje v 4.nadstropju bloka (brez dvigala) z večjim balkonom in razgledom na morje, Lucijo, zelenje in širšo okolico. Stanovanje je lahko takoj vseljivo. Zelo zanimiva in ugodna ponudba!
Lucija, bližina osnovne šole,Lucija,bližina osnovne šole
54.1 m²
148.000
11. 9. 2018
Večobala-realestate.com
Complain
Podroben opis nepremičnine Stanovanje velikosti 40 kvadratnih metrov se nahaja v centru Lucije, v bližini avtobusne postaje, trgovine, ter le 5 mint hoje od plaže. Obsega predprostor z manjšo shrambo, bivalni prostor, ki obsega kuhinjo ter dnevni del, kopalnico ter spalnico. Prostori so zelo lepo razporejeni. Iz dnevne sobe je izhod na lastniško dvorišče, kjer je trenutno urejen kotiček za posedanje na vrtu z nadstreškom. Možno pa je urediti tudi letno kuhinjo ter manjši vrtiček. Nudi veliko zasebnosti. Parkiranje je možno na skupnem dvorišču pred stavbo, po želji pa tudi na lastnem zemljišču, ki je ograjeno.
Obalno - kraška, Piran, Lucija
40 m²
138.000
7. 9. 2018
Večmojikvadrati.com
Complain
Svetlo, prenovljeno in povsem tipično razporejeno enosobno stanovanje z večjo bivalno kuhinjo in ločeno spalnico ter z večjim balkonom, na katerega se dostopa iz obeh prostorov. Stanovanje se nahaja na zelo mirni, zeleni lokaciji v bližini osnovne šole, se prodaja opremljeno in je lahko takoj vseljivo. Zelo zanimiva ponudba!
Lucija, bližina osnovne šole,Lucija,bližina osnovne šole
35.9 m²
128.000
4. 9. 2018
Večobala-realestate.com
Complain
Regija: Obalno-kraška Kraj: Portorož Kraj ali naselje: Lucija Posredovanje: prodam Tip stanovanja: 1-sobno Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1975 Velikost (m 2 ): 35.9 Vrt, terasa (m 2 ): 0 Nadstropje: 2 Skupno št. nadstropij: 5 Energetski razred: - Šifra pri prodajalcu: 675 Dodatni opis: LUCIJA, bližina osnovne šole, svetlo in prostorno ENOSOBNO STANOVANJE v izmeri 36 m2, v 2.ND. bloka l.1975, prenovljeno l.2003, z dvigalom, večjim balkonom, s kletjo in s cent. ogrevanjem, z velikim skupnim parkiriščem, z razgledom na dvorišče, zelenje in okolico, opremljeno prodamo za 128.000 EUR. En. razred C. Ponudba 675 Več podatkov si oglejte na tej povezavi ... Oprema Parkirno mesto Dvigalo Vpisano v zemljiško knjigo Priključki Telefon Domofon Adsl
Portorož Lucija,Obalno-kraška
1 soba
35.9 m²
128.000
5. 9. 2018
Večbolha.com
Complain
Regija: Obalno-kraška Kraj: Portorož Kraj ali naselje: Lucija Posredovanje: prodam Tip stanovanja: 2-sobno Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1973 Velikost (m 2 ): 54.1 Vrt, terasa (m 2 ): 0 Nadstropje: 4 Skupno št. nadstropij: 6 Energetski razred: - Šifra pri prodajalcu: 677 Dodatni opis: LUCIJA, bližina osnovne šole, Ulica XXX. Divizije, svetlo, prostorno DVOSOBNO STANOVANJE velikosti 54 m2, v 4.ND. bloka letnik 1973, brez dvigala, vzdrževanega stanja, z novimi okni s polkni v kuhinji in dnevni sobi ter z novimi radiatorji l.2007, z večjim balkonom 5 m2, s kletjo, s CK in komb. klimo, z delnim razgledom na morje, Lucijo, zelenje in dvorišče z okolico, takoj vseljivo, ugodno prodamo za 148.000 EUR. En. razred C. Ponudba 677 Več podatkov si oglejte na tej povezavi ... Oprema Vpisano v zemljiško knjigo Priključki Telefon Domofon Adsl
Portorož Lucija,Obalno-kraška
2 sobi
54.1 m²
148.000
12. 9. 2018
Večbolha.com
Complain
Regija: Obalno-kraška Kraj: Piran Kraj ali naselje: Lucija Naslov: 10 min peš do morja Posredovanje: prodam Tip stanovanja: 3-sobno Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1980 Velikost (m 2 ): 75,30 Vrt, terasa (m 2 ): 7,40 Nadstropje: Pritličje Skupno št. nadstropij: 5 Energetski razred: EI v izdelavi Šifra pri prodajalcu: 53 Ime in priimek agenta: Katarina Kalan Tel. številka: 031301377 Elektronski naslov: nika.nepremicnine Št.licence: 01979 Dodatni opis: LUCIJA- LIMINJANSKA CESTA, 10 min peš do morja prodamo 3 sobno stanovanje v izmeri 75, 30m2 locirano v pritličju petnadstropnega stanovanjskega bloka z dvigalom, zg. 1980 (terasa se nahaja v visokem pritličju). Stanovanje je opremljeno in zajema vhod, hodnik, wc, hodnik, kopalnico z banjo ter wc, otroško spalnico, zakonsko spalnico, dnevno sobo z izhodom na teraso (7, 4m2) ter kuhinjo z jedilnico, kletna shramba (3m2), centralno etažno ogrevanje, optika, večje parkirišče v uporabi se nahaja takoj pred blokom. Bližina trgovine, pošte, zdravstvenega doma, šole, TPC centra, .. Stanovanje je primerno tako za počitniško kot stalno bivanje, vpisano v zemljiško knjigo-brez bremen. Možnost menjave za 1 sobno stanovanje v Luciji ali Izoli (Livade, Jagodje) z kupčevim doplačilom. Cena: 170.000, 00 EUR, Št.:53 Oprema Terasa Shramba v kleti Več parkirnih mest Dvigalo Vpisano v zemljiško knjigo Priključki Kabelski internet Kabelska TV Optika Okolica Mestni promet Pošta Banka Vrtec Osnovna šola Trgovina Avtobusna postaja Igrišče Zdravstveni dom Park, zelene površine
Piran Lucija,Obalno-kraška
3 sobe
75.3 m²
170.000
4. 9. 2018
Večbolha.com
Complain
75,2 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1987, adaptirano l. 2018, 4/5 nad., Trisobno stanovanje 75,20 m2 na odlični lokaciji, južne lege, v bližini centra in vse infrastrukture (trgovin, TPC Lucija)., balkon, prodamo. Trisobno stanovanje 75,20 m2 na odlični lokaciji, južne lege, v bližini centra in vse infrastrukture (trgovin, TPC Lucija). OPIS TRISOBNEGA STANOVANJA V LUCIJI:V prijetno urejeno stanovanje preko vhoda dostopamo v hodnik, ki povezuje vse prostore. Levo se nahajajo manjše sanitarije, nato svetli dnevni prostor z izhodom na večji zasteljen balkon 8,90 m2 s pogledom na otroško igrišče. Preko dnevnega prostora dostopamo v kuhinjo z jedilnico in nato v spalnico - otroško sobo. Če se sprehodimo po hodniku so tu shramba na desni strani, naravnost velika zakonska spalnica, na levi pa kopalnica S hodnika se prav tako dostopa v prijetno kuhinjo z jedilnico. Stanovanje je bilo prenovljeno - osveženo 2018. Stanovanju pripada še klet velikosti 5m2. Stanovanje se ogreva z daljinskim centralnim sistemom (CK) za tople in prehodne dni pa je v dnevnem prostoru vgrajena tudi klimatska naprava. V objektu je na razpolago optična napeljava ter kabelska napeljava (tel., tv, internet) T-2, Telekom in Dostop. Blok pa ima tudi skupno kolesarnico. V bližini stanovanja je otroško igrišče, storitvene dejavnosti in trgovine se nahajajo v Trgovsko poslovnem centru TPC Lucija. Parkiranje je možno na večjem javnem parkrišču v neposredni bližini. Do trgovsko poslovnega centra TPC Lucija iamte le 3 minute hoje. Vrtec in šola se nahajajo okvirno 5 - 8 min hoje. Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% + ddv pogodbene vrednosti. POKLIČITE nas za ogled tega zanimivega 3-sobnega stanovanja na 05/ 6730 250 (Casabela - nepremičnine na obali), 041/ 687 075 (Stanislava), 041/ 784 750 (Daniel). Za več informacij pošljite povpraševanje na ***
J. Primorska,Piran,Piran
178.000
5. 9. 2018
Večcasabela-nepremicnine.si
Complain
Stanovanje velikosti 40 kvadratnih metrov se nahaja v centru Lucije, v bližini avtobusne postaje, trgovine, ter le 5 mint hoje od plaže. Obsega predprostor z manjšo shrambo, bivalni prostor, ki obsega kuhinjo povezano z dnevnim delom, kopalnico ter spalnico. Prostori so zelo lepo razporejeni. Iz dnevne sobe je izhod na lastniško dvorišče, kjer je trenutno urejen kotiček za posedanje na vrtu, pokrit z nadstreškom. Možno pa je urediti tudi letno kuhinjo ter manjši vrtiček. Nudi veliko zasebnosti. Parkiranje je možno na skupnem dvorišču pred stavbo, po želji pa tudi na lastnem zemljišču, ki je ograjeno.
Južna Primorska, Piran/Pirano, Lucija
2 sobi
40 m²
138.000
31. 8. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
LUCIJA - POGLED NA MORJE V neposredni bližini morja prodamo prostorno trisobno stanovanje z dvema balkonoma. Stanovanje se nahaja v četrtem nadstropju urejenega bloka brez dvigala ter obsega: vstopni hodnik, ločen wc, kopalnica, spalnica, glavna spalnica z izhodom na lasten manjši balkon, jedilnica povezana s kuhinjo vse z izhodom na balkon ter dnevna soba prav tako z izhodom na prostoren balkon iz katerega se odpira pogled na morje ter marino. Leta 2015 so bila menjana vsa okna ter obnovljena kuhinja. Stanovanju pripada lastniška klet. Parkiranje je možno na parkirišču pred blokom. Vpisano v Zemljiško knjigo ter prosto bremen. V neposredni bližini stanovanja se nahaja vsa potrebna infrastuktura za udoben način življenja (pošta, lekarna, zdravstveni dom, trgovine, TPC Lucija,...). Vse od naštete infrastukture je dostopno peš . Vabljeni! POGOJ NAKUPA NEPREMIČNINE: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.
Piran/Pirano, Lucija
80.1 m²
215.000
13. 8. 2018
Večvila-portoroz.si
Complain
LIMINJAN: Nad industrijsko cono v Luciji prodamo stanovanje, ki v naravi predstavlja spalni del (prvo nadstropje) starejše istrske hiše. Stanovanje je potrebno celovite prenove. Po trenutni razporeditvi stanovanje predstavlja eno sobo z večjim predprostorom, stopnice v medetažo, predprostor, 2 sobi v medetaži in manjšo shrambo. Tloris bodočim lastnikom dopušča ureditev prostorov po lastnih željah. Ker je to bila nekoč enodružinska hiša (izdelana etažna delitev in parcelacija) je potrebno urediti svoj vhod, stopnice, kopalnico, kuhinjo . Vse inštalacije je potrebno ločiti (izdelati ločene števce) ter izdelati ploščo med pritličjem in prvim nadstropjem . Hiša se nahaja v mirnem delu nad Lucijo s pogledom na Lucijo in morje. Pred hišo se nahaja zemljišče, ki je v solastnini z lastniki pritlične etaže. VABLJENI! POGOJ NAKUPA NEPREMIČNINE: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + DDV na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + DDV.
Piran/Pirano, Lucija
65 m²
71.000
13. 8. 2018
Večvila-portoroz.si
Complain
Podroben opis nepremičnine Ekskluzivno posredujemo pri prodaji svetlega dvosobnega stanovanja z lastniškim parkirnim mestom v garaži. Stanovanje ima možnost predelave v 3-sobnega. Stanovanje je orentirano na jugo-zahod. Pogled na Lucijo. Stanovanjske površine je 69 m2 ostalo je garažni boks. Stanovanje obsega: Dnevna soba 25 m2 (možnost pregraditve še eno sobo) kuhinja spalnica (12 m2) kopalnica balkoni 2x klet in garažni boks. Stanovanje je bivalno, vendar je še v prvotnem stanju tako da bi bilo za moderno bivanje potrebna obnova. Gretje urejeno s centralno kurjavo ter klimatsko napravo. Za ogled in ostale informacije vam z veseljem pomagamo. Pogoj nakupa: plačilo za posredovanje se razdeli na polovico, kar znaša za kupca 2 %+DDV od prodajne cene.
Obalno - kraška, Piran, Lucija
76.5 m²
143.000
21. 7. 2018
Večmojikvadrati.com
Complain
Regija: Obalno-kraška Kraj: Portorož Kraj ali naselje: Portorož/Portorose Posredovanje: prodam Tip stanovanja: 3-sobno Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1979 Leto zadnje adaptacije: 2015 Velikost (m 2 ): 94 Nadstropje: 4 Skupno št. nadstropij: 4 Energetski razred: - Šifra pri prodajalcu: S260718A Ime in priimek agenta: Urban Grosek Tel. številka: 031/696076 Elektronski naslov: Dodatni opis: V centru Lucije, v neposredni bližini morja ter marine, prodamo trosobno stanovanje s prostorno teraso in balkonom. Stanovanje se nahaja v četrtem nadstropju (4/4) leta 1979 zgrajenega bloka brez dvigala. Obsega hodnik, kopalnico, ločen wc, sobo, spalnico z izhodom na manjši balkon, dnevno sobo z izhodom na teraso ter kuhinjo, ki je povezana z jedilnico in ima prav tako izhod na teraso. S terase, ki ima J lego, je odprt pogled proti morju in marini. Stanovanje je bilo adaptirano leta 2015, ko so bila menjana vsa okna ter vgrajena nova kuhinja. Odlična lokacija, v neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura (trgovina, pošta, avtobusna postaja, lekarna, zdravstveni dom, ...), stanovanju pripada tudi klet, parkiranje je možno na parkirišču pred blokom. ZK urejeno, brez bremen, prevzem možen takoj. Vabljeni na ogled. Pogoji nakupa: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv. Oprema Balkon Terasa Shramba v kleti Priključki Klima
Portorož Portorož/Portorose,Obalno-kraška
3 sobe
94 m²
215.000
27. 7. 2018
Večbolha.com
Complain
LUCIJA, CENTER, ULICA OBALA: v VI. nadstropju urejenega bloka z dvigalom, zgrajenega leta 2006, je naprodaj prijetno 1-sobno stanovanje velikosti 44,70 m2. Stanovanje ima zastekljen balkon, J lego in obsega: predprostor z veliko vgradno omaro, kopalnico, kuhinjo, povezano z dnevno sobo z izhodom na balkon in ločeno spalnico. V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura (trgovina, lekarna, zdravstveni dom, pošta, banke, ...). Klima in CK. Stanovanju pripada tudi klet in skupna kolesarnica. Pred blokom je veliko parkirišče za stanovalce, do katerega se dostopa preko rampe z daljinskim upravljalnikom. ZADNJA CENA 150.000,00 EUR! VABLJENI. POGOJ NAKUPA NEPREMIČNINE: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja v višini 4 % + DDV se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2 % + DDV .
Piran/Pirano, Lucija
44.07 m²
150.000
30. 6. 2018
Večvila-portoroz.si
Complain
PORTOROŽ, LUCIJA Na prodaj enosobno stanovanje v izmeri 40,9 m2 površine s pripadajočim vrtom in parkigom v izmeri 205 m2. Stanovanje je locirano na na prečudoviti pozicji nad mestom Lucija, v zelo široki in mirni ulici. Stanovanjska razporeditev: Do stanovanja vstopamo preko lastniške poti ( parking in vrt - 25 m2 ) v glavni bivalni del sestavljen iz dnevne sobe, kuhinje in jedilnice, ločene kopalnice, prehodnega hodnika ter ločene spalnice. Ogrevanje in hlajenje: Za regulacijo toplote v stanovanju skrbi individualna klimatska enota, katera zaradi kakovostne strukture stavbe, z lahkoto ugodi željenim pogojem. Lahkoten dostop, bližina avtobusne postaje, trgovine, šole in ostale infrastrukture. VREDNO OGLEDA !!! POGOJ NAKUPA NEPREMIČNINE: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja v višini 4 % + DDV se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2 % + DDV .POGOJ NAKUPA NEPREMIČNINE: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja v višini 4 % + DDV se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2 % + DDV .
Piran/Pirano, Lucija
40.9 m²
145.000
21. 6. 2018
Večvila-portoroz.si
Complain
V prestižnem stanovanjskem kompleksu (in varovani soseski) v Luciji – Rezidenca park Lucija, prodamo opremljeno, funkcionalno in zelo svetlo stanovanje. Stanovanjska površina meri 55,9 m2 s pripadajočo nadkrito teraso 7,40 m2 in kletjo 5,20 m2. Stanovanju pripadata še lastniško parkirno mesto v izmeri 13,5m2. Nahaja se v 1. nadstropju in zajema: hodnik, kuhinjo z jedilnico, prostorno dnevno sobo z izhodom na balkon, spalnico, kopalnico, utiliti. Vhodna vrata so protivlomna z odklepanjem in zaklepanjem na kartični sistem. Ima vse priključk in klimatsko napravo. V varovani soseski se nahaja 24 urna recepcija, fitnes, kavarna, wellness. Stanovanje je lepo opremljeno in primerno za vse tiste, ki si želijo mirno in kavalitetno bivanje na morju. Vsa potrebna infrastruktura pa se nahaja v neposredni bližini (banka, pošta, trgovina, šola, vrtec, lekarna, avtobusno postajališče,...). Prevzem možen takoj, vredno ogleda in nakupa. Dodaten opis Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.
Južna Primorska Piran/Pirano Lucija
2 sobi
68.5 m²
232.000
21. 6. 2018
Večabc-nepremicnine.si
Complain
LUCIJA, CENTER, ULICA OBALA: v VI. nadstropju urejenega bloka z dvigalom, zgrajenega leta 2006, je naprodaj prijetno 1-sobno stanovanje velikosti 44,70 m2. Stanovanje ima zastekljen balkon, J lego in obsega: predprostor z veliko vgradno omaro, kopalnico, kuhinjo, povezano z dnevno sobo z izhodom na balkon in ločeno spalnico. V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura (trgovina, lekarna, zdravstveni dom, pošta, banke, ...). Klima in CK. Stanovanju pripada tudi klet in skupna kolesarnica. Pred blokom je veliko parkirišče za stanovalce, do katerega se dostopa preko rampe z daljinskim upravljalnikom. ZADNJA CENA 150.000,00 EUR! VABLJENI. POGOJ NAKUPA NEPREMIČNINE: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja v višini 4 % + DDV se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2 % + DDV .
Južna Primorska, Piran/Pirano, Lucija
1 soba
44.07 m²
150.000
2. 7. 2018
Večnepremicnine.si21.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more