Adaptirano in urejeno 4 sobno stanovanje v Mariboru - v ulici Ob železnici, pri Magdalenskem parku, v neposredni bližini UKC (5 minut hoje) in centra mesta (10 minut hoje). Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju 2-nadstropne stavbe in obsega skupaj 70m2 bivalne površine. Stanovanju pripada ob tem še klet v izmeri 7m2, shramba na hodniku v izmeri 2m2, garažni prostor na dvorišču v izmeri cca. 20m2 ter souporaba zelenega zaprtega dvorišča, primernega za igro otrok ali posedanje ob večerih. Celoto predstavlja predsoba, kopalnica s kadjo in wcjem, dnevna soba, ločena kuhinja z jedilnico ter tri ločene sobe. Stanovanje je urejeno in se prodaja delno opremljeno (kopalnica, kuhinja). Vgrajena so nova PVC okna, zato je stanovanje odlično izolirano. V sobah in kuhinji je po tleh položen parket in laminat parket, v kopalnici keramika. Stanovanje ima urejeno lastno etažno ogrevanje na elektriko, tako da strošek predstavlja zgolj in izključno poraba elektrike in ni nobenih drugih stroškov za ogrevanje (priključnin, vzdrževanja ogrevalnega omrežja, servisa števcev). Strošek električne energije (ki vključuje tudi vso ostalo porabljeno elektriko, vključno s toplo vodo), če v stanovanju ob zmerni porabi bivajo 3 osebe, znaša približno 80 EUR/mesec, sploh stanovanje odlikujejo nizki stroški. Večstanovanjska stavba je dobro vzdrževana, ima popolnoma novo streho, novo fasado, nova okna, tako da je stanovanje v zimskih mesecih, tudi zaradi ugodne razporeditve, že brez ogrevanja zelo toplo, poleti prijetno hladno. Stanje rezervnega sklada stavbe na dan 21. 5. 2018 je bila 6500 EUR. Stanovanje ima pogled na S in J, tako da je čez dan veliko dnevne svetlobe. V neposredni bližini se nahaja vse potrebno - trgovina, avtobus, vrtec, šola, park, bolnišnica… Stanovanje se prodaja brez posrednika, kupec nosi strošek odvetniške sklenitve pogodbe in notarske stroške. Ob podpisu pogodbe kupec plača polog v višini 10 % kupnine. Možnost ogleda, po dogovoru v popoldanskih urah, najraje čez vikend.
Maribor Magdalena,Podravska
4 sobe
70 m²
105.000
8. 6. 2018
Večbolha.com
Večsobno stanovanje z lastnim vhodom in balkonom v starejši zgradbi ob mestni tržnici, EKSKLUZIVNO prodamo! Prostorno večsobno stanovanje je v dveh etažah; pritličje in mansarda. Nahaja se v starejši zgradbi (l.1850), ki je vzdrževana; leta 2002 nova streha in dve leti kasneje pobeljena fasada. Stanovanja ima po podatkih GURS skupno 211,30m2 površine, od tega 67,10m2 velbane kleti in 7,70m2 balkon. Pritličje; ima lasten vhod, predsobo, bivalni prostor - jedilnica, ki se nadaljuje v večjo kuhinjo. V pritličju je še wc s priročno shrambico in prostorom za pralni stroj. Mansarda; obsega dnevno sobo z izhodom na balkon z mirno lego na dvorišču, spalnico in dve otroški sobici, kopalnico s tušem in wc, ter dve veliki (neobnovljeni) sobi, ki jih je mogoče urediti v samostojno stanovanjsko enoto. Temu stanovanju pripada še velika, velbana klet z lastnim vhodom, kjer je prostor za kurilnico in shrambe. Stanovanjska enota (razen obeh večjih sob v zgornji etaži) je urejena in vzdrževana. Leta 2005 so bila zamenjana okna, talne obloge so parketi, laminati in keramika. Urejen je priključek na elektriko, vodovod in telekomunikacije. Ogrevanje je urejeno s cenktralno kurjavo na olje, v hiši je tudi prikluček na mestni plinovod.etažno peč. Prednosti nepremičnine so, da ponuja veliko možnosti uporabe; - stanovanje ki je primerno za večjo družino, - kot investicija za oddajanje, - bližina fakultet ponuja možnost ureditve študentskih sob, - ločen vhod v stanovanje in večjo velbano klet za kakšno poslovno dejavnost, - stanovanje v dveh etažah; pritličje - za poslovno in nadstropje za stanovanjsko Dodatno je mogoč dogovor nakupa manjše garaže na dvorišču. Na nepremičnini je urejena etažna lastnina, kakor tudi vpis v ZK. Vseljiva po je dogovoru. Glede na okacijo, možnost različne uporabe ter preuriditve priporočam ogled in morebitni nakup. NAMIG POSREDNIKA: Vzdrževano in prostorno stanovanje v centru mesta. Primerno tako za bivanje kot za investicijo (oddajanje).
Podravska Maribor Maribor Center
211.3 m²
128.900
18. 6. 2018
Večinsa.si
Opis Objavljeno : 02/06/2018 Spremenjeno : 08/06/2018 Koda oglasa : 6799232 Koda nepremičnine: 004651 Večsobno stanovanje z lastnim vhodom in balkonom v starejši zgradbi ob mestni tržnici, EKSKLUZIVNO prodamo!Prostorno večsobno stanovanje je v dveh etažah; pritličje in mansarda. Nahaja se v starejši zgradbi (l.1850), ki je vzdrževana; leta 2002 nova streha in dve leti kasneje pobeljena fasada. Stanovanja ima po podatkih GURS skupno 211,30m2 površine, od tega 67,10m2 velbane kleti in 7,70m2 balkon. Pritličje; ima lasten vhod, predsobo, bivalni prostor - jedilnica, ki se nadaljuje v večjo kuhinjo. V pritličju je še wc s priročno shrambico in prostorom za pralni stroj. Mansarda; obsega dnevno sobo z izhodom na balkon z mirno lego na dvorišču, spalnico in dve otroški sobici, kopalnico s tušem in wc, ter dve veliki (neobnovljeni) sobi, ki jih je mogoče urediti v samostojno stanovanjsko enoto. Temu stanovanju pripada še velika, velbana klet z lastnim vhodom, kjer je prostor za kurilnico in shrambe.Stanovanjska enota (razen obeh večjih sob v zgornji etaži) je urejena in vzdrževana. Leta 2005 so bila zamenjana okna, talne obloge so parketi, laminati in keramika. Urejen je priključek na elektriko, vodovod in telekomunikacije. Ogrevanje je urejeno s cenktralno kurjavo na olje, v hiši je tudi prikluček na mestni plinovod.etažno peč.Prednosti nepremičnine so, da ponuja veliko možnosti uporabe; - stanovanje ki je primerno za večjo družino, - kot investicija za oddajanje, - bližina fakultet ponuja možnost ureditve študentskih sob, - ločen vhod v stanovanje in večjo velbano klet za kakšno poslovno dejavnost, - stanovanje v dveh etažah; pritličje - za poslovno in nadstropje za stanovanjsko Dodatno je mogoč dogovor nakupa manjše garaže na dvorišču.Na nepremičnini je urejena etažna lastnina, kakor tudi vpis v ZK. Vseljiva po je dogovoru. Glede na okacijo, možnost različne uporabe ter preuriditve priporočam ogled in morebitni nakup. NAMIG POSREDNIKA: Vzdrževano in prostorno stanovanje v centru mesta. Primerno tako za bivanje kot za investicijo (oddajanje).
Podravska,Maribor (Podravska)
4 sobe
128.900
11. 6. 2018
Večindomio.si
Opis Objavljeno : 08/06/2018 Spremenjeno : 08/06/2018 Koda oglasa : 6827139 Koda nepremičnine: 814 Stanovanje, Podravska, Maribor, Center, 2-sobno, 86,00 m2, prodam Dodatni opis: V centru, na Partizanski cesti prodamo 3 sobno stanovanje z večjim balkonom. Stanovanje ima uporabne površine 75, 4 m2, ložo 4, 4 m2 in klet 6, 7 m2, je v 3.nadstropju-stavba ima dvigalo. V letu 2006 je bilo obnovljeno (nova okna PVC z zunanjimi roletami, novi tlaki-laminat, keramika, nova notranja in vhodna vrata nova električna napeljava z novimi varovalkami, nove vodovodne in odtočne instalacije v kopalnici). Razporeditev: iz hodnika se dostopa do vseh prostorov: dnevna soba z jedilnico in kuhinjo z izhodom na večji balkon, ločena kopalnica in wc, spalnica in soba, ki je trenutno z lesenimi premičnimi vrati razdeljena na 2 manjši otroški sobi. Ogrevanje je na elektriko-marmor plošče s termostatom (vsak prostor ima svojo), strošek ogrevanja pozimi cca 70-100 EUR. Stavba je redno vzdrževana (streha nova, nova so tudi vhodna vrata in dvigalo), fasada je predvidena naslednjo leto. V bližini vsa potrebna infrastruktura: trgovina, tržnica, park, železniška in avtobusna postaja, šola, vrtec… Parkirišče na dvorišču.
Podravska,Center (Maribor)
2 sobi
95.000
9. 6. 2018
Večindomio.si
Opis Objavljeno : 08/06/2018 Spremenjeno : 12/06/2018 Koda oglasa : 6828848 Koda nepremičnine: 004654 Prostorno, v celoti obnovljeno 1 sobno stanovanje na Taboru v bližini Magdalenskega parka in UKC-ja - Frankolovska ulica - EKSKLUZIVNO prodamo! Lepo urejena, opremljena stanovanjska enota se nahaja v III. nadstropju urejenega stanovanjskega bloka. Objekt je redno vzdrževan in ima novo izolativno fasado in streho. Umeščen je ob Ljubljanski ulici in je le streljaj do Magdalenskega parka. Do centra mesta imate tako le 5min s kolesom. Bivalna enota je bila v letu 2012 v celoti renovirana in sicer so nove strojne/elektro inštalacije, nova PVC okna, keramične ploščice, obnovljena kopalnica, novi oplesk in ostalo. Stanovanje po podatkih GURS-a obsega 43,6m2 skupne površine in obsega predsobo, kopalnico, veliko kuhinjo z jedilnico in sobo. Površina stanovanja je 37,17m2. K stanovanju pripada tudi kletna shramba v velikosti 6,46m2. Tloris stanovanja je razviden iz priloženih fotografij. Tlak v predsobi in kopalnici so lične keramične ploščice, v obeh sobah je klasičen parket - ribja kost. Ogrevanje je urejeno na varčne električne radiatorje. Urejeni so priključki za elektriko, vodovod in ostalo. Domofon je urejen. Zaradi dobre toplotne izoliranosti objekta in vgrajenih pvc oken so stroški ogrevanja nizki. Parkiranje je omogočeno na parkirišču pred objektom. PREDNOSTI STANOVANJA- hitro vseljivo, opremljeno, brez dodatnih stroškov vlaganja,- nizki stroški ogrevanja in vzdrževanja,- dobra lokacija: bližina UKC Maribor, centra mesta, trgovine, lekarne, šole...,- urejeno parkirišče Nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo in je prosta bremen.NAMIG POSREDNIKA: Nakup stanovanja priporočam zaradi dobre lokacije, nizkih stroškov vzdrževanja in brez dodatnih vlaganj.
Podravska,Tabor (Maribor)
1 soba
56.900
9. 6. 2018
Večindomio.si
Prostorno, v celoti obnovljeno 1 sobno stanovanje na Taboru v bližini Magdalenskega parka in UKC-ja - Frankolovska ulica - EKSKLUZIVNO prodamo! Lepo urejena, opremljena stanovanjska enota se nahaja v III. nadstropju urejenega stanovanjskega bloka. Objekt je redno vzdrževan in ima novo izolativno fasado in streho. Umeščen je ob Ljubljanski ulici in je le streljaj do Magdalenskega parka. Do centra mesta imate tako le 5min s kolesom. Bivalna enota je bila v letu 2012 v celoti renovirana in sicer so nove strojne/elektro inštalacije, nova PVC okna, keramične ploščice, obnovljena kopalnica, novi oplesk in ostalo. Stanovanje po podatkih GURS-a obsega 43,6m2 skupne površine in obsega predsobo, kopalnico, veliko kuhinjo z jedilnico in sobo. Površina stanovanja je 37,17m2. K stanovanju pripada tudi kletna shramba v velikosti 6,46m2. Tloris stanovanja je razviden iz priloženih fotografij. Tlak v predsobi in kopalnici so lične keramične ploščice, v obeh sobah je klasičen parket - ribja kost. Ogrevanje je urejeno na varčne električne radiatorje. Urejeni so priključki za elektriko, vodovod in ostalo. Domofon je urejen. Zaradi dobre toplotne izoliranosti objekta in vgrajenih pvc oken so stroški ogrevanja nizki. Parkiranje je omogočeno na parkirišču pred objektom. PREDNOSTI STANOVANJA - hitro vseljivo, opremljeno, brez dodatnih stroškov vlaganja, - nizki stroški ogrevanja in vzdrževanja, - dobra lokacija: bližina UKC Maribor, centra mesta, trgovine, lekarne, šole..., - urejeno parkirišče Nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo in je prosta bremen. NAMIG POSREDNIKA : Nakup stanovanja priporočam zaradi dobre lokacije, nizkih stroškov vzdrževanja in brez dodatnih vlaganj.
Podravska Maribor Tabor
1 soba
43.6 m²
56.900
18. 6. 2018
Večinsa.si
MARIBOR, Tezno, Jaskova ulica – VILA BLOK TEZNO, 15 NOVIH STANOVANJ, od 35,50 m2 do 61,30 m2 (11 dvosobnih, 2 trisobni in 2 štirisobni, od tega 12 z večjimi balkoni), novogradnja – zgrajena l. 2018, izolacijska fasada (20 cm), PVC okna in balkonska vrata z dvoslojno zasteklitvijo in zunanjimi ALU žaluzijami, ločeni števci, ogrevanje z varčnimi IR paneli, prezračevanje z rekuperacijo, prodamo. Cena z DDV: 1.200,00 EUR/m2 (kletna stanovanja) in 1.500,00 EUR/m2 (ostala stanovanja). V mirnem in zelenem okolju na Teznem (Jaskova ulica) smo za vas zgradili VILA BLOK TEZNO – v katerem prodajamo 15 MODERNIH NOVIH STANOVANJ, od tega 12 z večjimi balkoni. Vila blok je odmaknjen od ceste in ponuja čudovito okolje za bivanje. V mestni četrti Maribor-Tezno se nahaja več trgovskih centrov, 4 enote vrtca, 2 osnovni šoli itd., športni objekti, druge rekreacijske in zelene površine (Tezenska Dobrava, Stražunski gozd itn.). Povezava z ostalimi deli mesta je dobra (mestni avtobusni promet), na Teznem je tudi Železniška postaja Maribor Tezno, dostop do avtoceste je hiter. VILA BLOK TEZNO dimenzij 16,62 m x 16,57 m in etažnosti K+P+1+M je grajen s kvalitetnimi materiali po zadnjih kakovostnih standardih. Objekt je v celoti podkleten. Nosilni zidovi so grajeni iz betonskih in opečnih zidakov debeline 25 cm. Predelne stene so večinoma zidane iz opečnih zidakov, nekaj predelnih sten pa je izdelanih v suhomontažni izvedbi. Stropovi so izvedeni kot polne armiranobetonske plošče, le strop v mansardi je v suhomontažni izvedbi in toplotno izoliran. V vseh etažah so izvedeni plavajoči estrihi s toplotno in zvočno izolacijo, v sanitarijah pa je izvedena tudi hidroizolacija. Streha je večkapnica, prekrita z opečno strešno kritino (Tondach). Fasada HELIOS SPEKTRA je izolacijska (20 cm izolacije!). Vgrajena so PVC okna in balkonska vrata (Secom), zastekljena z dvoslojnim izolacijskim termopan steklom in opremljena z zunanjimi ALU senčili. Vhodna vrata v stanovanja (Dierre) so protipožarna in protivlomna ter ustrezno toplotno in zvočno izolativna. Notranja vrata s podboji (Lip Bled) so lesena. V kopalnicah so vgrajene wc školjke viseče izvedbe (Geberit) ter umivalniki in tuš kabine z enoročnimi baterijami (Grohe); v vseh kopalnicah sta predvidena pralni in sušilni stroj, v vseh pa je nameščen tudi grelnik vode. Talni oblogi sta parket (v sobah) in keramika (v hodniku, kuhinji, kopalnicah in na balkonu, ter tudi v shrambah). Balkoni imajo lesene ograje (Kompakt FUNDERMAX Exterior plošče). Blok je priključen na vodovodno, elektroenergetsko, kanalizacijsko in TK omrežje. Vsa stanovanja imajo lastne števce za porabo elektrike in vode!! Za zagotavljanje TK storitev je izveden razvod z optičnimi kabli, ki se v stanovanjih zaključijo v omarici za telekomunikacije, po prostorih pa je izveden razvod do posameznih telefonskih in TV vtičnic z UTP kabelskim ožičenjem. Vsako stanovanje ima vgrajen tudi domofon (z video nadzorom). Ogrevanje stanovanj je urejeno z varčnimi IR paneli, ki so nameščeni v vsakem prostoru na strop; krmiljenje se izvaja individualno - za vsak prostor oz. panel posebej. V vseh stanovanjih je izvedeno prezračevanje z rekuperacijo (z lokalnimi rekuperatorji); v kopalnicah pa s stenskimi ventilatorji speljanimi v vertikalo na prosto, za odvod vročega zraka in pare v kuhinjah pa so predvidene ločene priključne cevi. V kletni etaži so 3 stanovanja, v vsaki od naslednjih treh etaž pa so po 4 stanovanja z balkoni; skupaj 15 sodobno in funkcionalno zasnovanih ter odlično toplotno izoliranih stanovanj (od tega 11 dvosobnih, 2 trisobni in 2 štirisobni). V KLETI se prodajajo: ST1 - TRISOBNO stanovanje z 53,10 m2 UP (+ shrambo v izmeri 3,00 m2, ki se nahaja v stanovanju); ST2 - DVOSOBNO stanovanje z 41,00 m2 UP (+ shrambo v izmeri 3,00 m2, ki se prav tako nahaja v stanovanju); ST3 - DVOSOBNO stanovanje z 47,10 m2 UP (+ shrambo v izmeri 2,30 m2). V kletni etaži se nahajajo tudi ostalim 12. stanovanjem pripadajoče shrambe, vse v izmeri 2,30 m2. V PRITLIČJU se prodajajo: ST4 – TRISOBNO stanovanje z 49,80 m2 UP in balkonom 5,00 m2 (+ kletno shrambo 2,30 m2); ST5 – DVOSOBNO stanovanje z 36,20 m2 UP in balkonom 5,00 m2 (+ kletno shrambo 2,30 m2); ST6 – DVOSOBNO stanovanje z 48,60 m2 UP in balkonom 24,90 m2 (+ kletno shrambo 2,30 m2); ST7 – DVOSOBNO stanovanje z 45,40 m2 UP in balkonom 24,90 m2 (+ kletno shrambo 2,30 m2). V NADSTROPJU so naprodaj: ST8 – ŠTIRISOBNO stanovanje z 60,50 m2 UP in balkonom 5,00 m2 (+ kletno shrambo 2,30 m2); ST9 – DVOSOBNO stanovanje z 35,50 m2 UP in balkonom 5,00 m2 (+ kletno shrambo 2,30 m2); ST10 – DVOSOBNO stanovanje z 47,70 m2 UP in balkonom 12,20 m2 (+ kletno shrambo 2,30 m2); ST11 – DVOSOBNO stanovanje z 44,50 m2 UP in balkonom 12,20 m2 (+ kletno shrambo 2,30 m2). Stanovanji št. 10 in 11 imata dva izhoda na balkon. V MANSARDI pa so naprodaj: ST12 – ŠTIRISOBNO stanovanje z 61,30 m2 UP in balkonom 5,00 m2 (+ kletno shrambo 2,30 m2); ST13 – DVOSOBNO stanovanje z 35,50 m2 UP in balkonom 5,00 m2 (+ kletno shrambo 2,30 m2); ST14 – DVOSOBNO stanovanje z 48,00 m2 UP in balkonom 6,10 m2 (+ kletno shrambo 2,30 m2); ST15 – DVOSOBNO stanovanje z 45,30 m2 UP in balkonom 6,10 m2 (+ kletno shrambo 2,30 m2). Zemljišče meri 1.589 m2. Pred in za objektom je 24 lastniških parkirnih mest, za objektom pa tudi nekaj zelenih površin. Stanovanja v kletni etaži se prodajajo po ceni 1.200,00 EUR/m2 uporabne površine (+ 50% površine shrambe), stanovanja v naslednjih treh etažah pa se prodajajo po ceni 1.500,00 EUR/m2 uporabne površine (+ 50% površine balkona in shrambe); v ceno je DDV že zajet! Stanovanja so vseljiva predvidoma avgusta/septembra 2018! Za ogled ali morebitne dodatne inf. pokličite 031/787-220 (Valerija). Za tlorise v PDF obliki in cenik pa pošljite povpraševanje na ***.
MB - Podravska - Maribor
35.5 m²
1.500
4. 6. 2018
Večoglasi.si
Prodam 3 sobno VP stanovanje, 77m2 neto bivalne površine in cca 3m2 kletni prostor, skupno 80m2. Popolnoma adaptirano leta 2008, locirano na JV, pogled na Pohorje, stanovanje je primerno tudi za kakšno mirno dejavnost ali pa kot bivalno za družine z otroki saj je šola, vrtec in trgovina ter avtobusna postaja v neposredni bližini- stanovanje ima urejen dostop za invalide zato je primerno tudi za starejše ljudi ali ljudi s telesno okvaro, vgrajena so PVC okna in PVC vhodna vrata, stanovanje je klimatizirano. V neposredni bližini stanovanja se nahaja vsa potrebna infrastruktura: avtobusna postaja, zdravstveni dom, lekarna, vrtec, šola, knjižnica, nakupovalni center Qlandia CENA stanovanja: 92,500€ rezervni sklad : 19, 90€, obratovalni stroški/upravitelj/zavarovanje (za 1 osebo): 29, 50€ kurjava, elektrika, plin : po števcu MOŽNOST menjave za samostojno hišo v MB ali bližnji okolici (do 95, 000€) E-MAIL: *** INFO: 041/632-988 loggia garaža pokrit parkirni prostor parkirno mesto več parkirnih mest dvigalo plinovod toplovod centralna kurjava klimatska naprava telefon internet kabelski internet kabelska TV satelitska TV domofon shramba v kleti vpisano v zemljiško knjigo prilagojeno za invalida
MB - Podravska - Maribor
77.1 m²
1.200
18. 6. 2018
Večoglasi.si
Opis Objavljeno : 22/11/2017 Spremenjeno : 07/06/2018 Koda oglasa : 6136834 Koda nepremičnine: 100103-107 2,5 SOBNO STANOVANJE MARIBOR CENTER V neposredni bližini Tomšičevega drevoreda prodamo v celoti adaptirano stanovanje, ki se nahaja v 2. nadstropju stavbe grajene leta 1906. Stavba je vzdrževana in ima menjano kritino od leta 2012. Stanovanje ima lego V in J. Stanovanje meri 68,6m2 neto tlorisne površine po podatkih GURS, dejansko pa cca. 72m2. Stanovanje je bilo v celoti obnovljeno 2016 in sicer: komplet elektro napeljava komplet vodovod z odtoki talno gretje v kopalnici dodatna izolacija zunanjih sten in stropov z stekleno volno debeline 10cm in zaključeno z mavčnimi ploščami po tleh položen laminat PVC 2-slojna okna (2012) Parkiranje pred stavbo. Ogrevanje urejeno lastno na termostatske radiatorje (nizka poraba-pozimi cca.80eur). Od opreme zajeta v ceno kuhinja, ostala oprema zajeta v ceno. Glede cene možen dogovor.
Podravska,Ivan Cankar (Maribor)
2 sobi
75.000
31. 5. 2018
Večindomio.si
Maribor, Tabor
29.6 m²
38.000
18. 6. 2018
Večc21.si
Stanovanje se nahaja v strogem centru Maribora (med Astorio in kinom Partizan). Gre za bivše hišniško stanovanje, ki je potrebno obnove. V stavbi sta dve stanovanji. K stavbi spada tudi terasa oz. dvorišče, do katerega je verjetno možno narediti izhod iz spalnice. Dostop do stanovanja zaenkrat poteka skozi kino Partizan. Energetska izkaznica je izdelana. Stanovanje obsega: - predprostor (4, 48 m2), - WC (1, 26 m2) + kopalnica (1, 32 m2) (obstaja možnost povečave in združitve) - jedilnica s kuhinjo (20, 20 m2) - spalnica (20, 60 m2) - klet (4, 00 m2) Stropovi so visoki 4m in obstaja velik potencial izgradnje galerije ipd... Več info na ***
Maribor Center,Podravska
1 soba
51.86 m²
55.000
13. 6. 2018
Večbolha.com
Lepo urejeno 3 sobno stanovanje v 2 (dveh) etažah z balkonom in urejenim parkiriščem, v centru mesta Maribor - Koroška cesta - EKSKLUZIVNO prodamo! Stanovanjska enota z balkonom se nahaja v II. nadstropju novejšega večstanovanjskega objekta, ki je umeščen v neposredni bližini strogega centra mesta Maribor, le streljaj do Lenta. Do strogega centra (peš cona) mesta je tako cca. 400m. Objekt je bil zgrajen leta 1990, v l. 2008 je bila zamenjana kritina na S strani objekta. Bivalna enota je redno vzdrževana, v l. 2005 so bila vgrajena nova PVC okna. Po podatkih GURS-a obsega 103m2 skupne površine od tega je uporabne površine 81,1m2. Enota obsega hodnik/predsobo iz katere se gre najprej desno v sobo, naravnost je kopalnica, levo po hodniku se pride v manjšo kuhinjo z jedilnico in še naprej v sobo. Po stopnišču je dostop do mansarde. Mansarda obsega dnevno sobo z izhodom na lepo urejen balkon s pogledom na S stran - na okolico. k stanovanju pripada tudi kletna shramba. Tlak v sobah je parket svetle barve, v kopalnici so keramične ploščice. Ogrevanje je urejeno na plinsko etažno peč kar pripomore k nizkim stroškom ogrevanja. Urejeni so priključki za elektriko, plinovod, kanalizacijo in telekomunikacije. Orientiranost stanovanje je J/S. Zaradi dobre toplotne izoliranosti objekta so skupni stroški (z ogrevanjem, rezervnim skladom, upravljanjem, obratovalnimi stroški, elektriko, odvozom smeti, vodo, internetom...) za takšno stanovanje nizki in znašajo cca. 200eur/mesec. Parkiranje je omogočeno na parkirišču za objektom, ki je varovano z zapornico in je namenjeno samo stanovalcem tega objekta. Objekt je redno vzdrževan. PREDNOSTI STANOVANJA - takoj vseljivo, opremljeno, brez dodatnih stroškov vlaganja, - atraktivno v dveh etažah, - z lepo urejenim balkonom, - nizki stroški ogrevanja in vzdrževanja, - dobra lokacija: bližina strogega centra mesta Maribor, - urejeno parkirišče varovano z zapornico Nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo in je prosta bremen. NAMIG POSREDNIKA : Nakup stanovanja priporočam zaradi atraktivne lokacije, nizkih stroškov vzdrževanja, brez dodatnih vlaganj in kvalitete bivanja.
Podravska Maribor Maribor Center
3 sobe
103 m²
114.950
18. 6. 2018
Večinsa.si
Na Plečnikovi ulici v Mariboru prodamo 3 sobno stanovanje z balkonom. Stanovanje se nahaja v 9. nadstropju večstanovanjskega objekta z dvigalom, zgrajenega leta 1970. Stanovanje obsega predsobo, kuhinjo z jedilnico, balkon/ložo, dnevno sobo, spalnico, otroško sobo, kopalnico ter WC. Po podatkih GURS stanovanje obsega 71, 7 m2 skupne in 66, 9 m2 uporabne površine. K stanovanju pripada še klet/shramba v izmeri 1, 8 m2 in balkon/loža v izmeri 4, 8 m2. Ogrevanje stanovanja je daljinsko. Stroški so nizki. Stanovanje se prodaja opremljeno oz odvisno od želje kupcev. Okna (razen notranjih) so bila menjana leta 2008, prav tako radiatorji. Parkiranje je mogoče pred blokom, na parkirišču zavarovanem z rampo. Stanovanje je orientirano na vzhod. Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini. Stanovanje je vpisano v ZK in prosto bremen. NA TABORU PRODAMO 3 SOBNO STANOVANJE
Tabor Maribor-Tabor,Maribor
3 sobe
72 m²
87.000
16. 6. 2018
Večbolha.com
KJE: Tabor - Betnava - Mariborska metropola – objekt Tara A Vseljivo v drugi polovici junija 2018! Iščete primeren dom zase ali za svojo družino? Iščete prostorno, svetlo in »varčno« stanovanje? Želite biti v bližini šol, vrtcev, trgovin, vendar kljub temu v sproščujočem objemu narave? Potem Vam priporočam ogled našega stanovanja. UPORABNI PODATKI: Stanovanje je v novejšem bloku, ki je bil zgrajen leta 2009 in se nahaja na odlični lokaciji - tik ob Betnavskem gozdu. Blok je zgrajen v sklopu Mariborske metropole, zato ga obkroža tudi več otroških igrišč. Stanovanje obsega 89, 35 m2 površine (3, 19m2 kletna shramba) in se nahaja v 5. nadstropju (od 7.) stanovanjskega bloka. Zaradi praktične razporeditve prostorov, boste zlahka uporabili vsak kotiček stanovanja. Tro-sobno stanovanje obsega naslednje prostore: izjemno prostoren hodnik, dnevno sobo z izhodom na balkon, veliko kuhinjo in jedilnico, otroško sobo, spalnico, kopalnico, ločen wc. Vgrajena so protivlomna vhodna vrata, plastična okna pa so opremljena z zunanjimi senčili. Ogrevanje je urejeno preko Energetike Maribor, vendar je s pomočjo sodobnega termostata individualno nastavljivo. Stanovanje ima svoj števec ogrevanja, vode in elektrike – plačuje se torej dejanska poraba. Nameščena je tudi klimatska naprava v dnevni sobi. Lega stanovanja je V-Z, zaradi česar je izredno svetlo in prijetno. Stanovanju pripada še kletna shramba, v garaži pa eno lastniško parkirno mesto. Dodatna parkirna mesta je možno dokupiti. Stroški: ogrevanje jan. - mar. 2018: 50-60 eur/mesec. Stanovanje se prodaja delno opremljeno.
Maribor Tabor BETNAVA - MARIBORSKA METROPOLA,Podravska
3 sobe
89.35 m²
165.000
18. 6. 2018
Večbolha.com
Prodam v celoti obnovljeno stanovanje v centru mesta. Info na 041/624241
Maribor Center Gosposvetska,Podravska
2 sobi
58 m²
79.000
14. 6. 2018
Večbolha.com
Novejše trisobno stanovanje na Studencih, PRODAMO. Stanovanje meri 75, 30 m2 in obsega predsobo, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom v ložo, spalnico, kabinet, utility, wc in kopalnico. V kleti je še shramba velika 5, 40 m2. Lega stanovanja je vzhodna. Stanovanje je novejše in redno vzdrževano. Okna so pvc, vhodna vrata so protivlomna in protipožarna, notranje stavbno pohištvo je leseni furnir. V sobah je po tleh položen parket, drugje keramika. V stanovanju je urejen vodovodni, električni in telekomunikacijski priključek, ki je trenutno odjavljen. Ogrevanje je urejeno daljinsko preko Energetike. Obratovalni stroški se plačujejo Uprastanu in so v povprečju skupaj z ogrevanjem 200, 00 Eur na mesec. Večstanovanjski objekt je bil zgrajen leta 2008. Parkiranje je urejeno pred objektom. V kleti so pokrita parkirna mesta, katera je možno dokupiti posej. Je vpisano v zemljiško knjigo in takoj vseljivo. Priporočamo ogled in nakup!
Maribor Studenci,Podravska
3 sobe
80.7 m²
99.000
8. 6. 2018
Večbolha.com
Opis Objavljeno : 06/06/2018 Spremenjeno : 06/06/2018 Koda oglasa : 6813652 Koda nepremičnine: 891 Stanovanje, Maribor DODATEN OPIS: Sončno, svetlo, popolnoma obnovljeno in okusno opremljeno stanovanje v neposredni bližini centra mesta. Stanovanje je orientirano na jug in nudi odprt pogled na Pohorje. Stanovanje je atraktivno, z visokim stropom, delno poševnino in tramovi v dnevni sobi, kar naredi stanovanje posebno. Razporeditev: iz hodnika se dostopa v kuhinjo z jedilnico, prostorno dnevno sobo z visokim stropom in delno poševnino, spalnico, otroško sobico in kopalnico z wc. Stanovanju pripadajo pomožni prostori v istem nadstropju, to so: prostor za pralnico in sušilnico, shramba s policami in večja shramba za likanje in shranjevanje letno - zimske garderobe. Stanovanje meri 84,12 m2, pomožni prostori 5,25 m2 in klet 10 m2. Leta 2011 je bilo stanovanje v celoti obnovljeno (nova okna - PVC, nova tla - laminat, nove napeljave in instalacije). Ogrevanje je na plinsko etažno peč. Možnost prehodnega ogrevanja na klimo (vgrajeni sta 2 klimi). Stavba je lepo urejena in vzdrževana. V letih 2008 in 2010 sta bili obnovljeni streha in fasada. Za stavbo je urejena zelenica z otroškimi igrali in parkirišče z rampo (parking za en avto). Sama lokacija stavbe je v neposredni bližini centra mesta, vrtca, tehnične srednje šole in fakultet. Stanovanje je primerno tako za mlado družino kot za investicijo. Priporočamo! Energetski razred F.
Podravska,Maribor (Podravska)
2 sobi
123.900
7. 6. 2018
Večindomio.si
KJE: Tabor - Betnava - Mariborska metropola – objekt Tara A Vseljivo v drugi polovici junija 2018! Iščete primeren dom zase ali za svojo družino? Iščete prostorno, svetlo in »varčno« stanovanje? Želite biti v bližini šol, vrtcev, trgovin, vendar kljub temu v sproščujočem objemu narave? Potem Vam priporočam ogled našega stanovanja. UPORABNI PODATKI: Stanovanje je v novejšem bloku, ki je bil zgrajen leta 2009 in se nahaja na odlični lokaciji - tik ob Betnavskem gozdu. Blok je zgrajen v sklopu Mariborske metropole, zato ga obkroža tudi več otroških igrišč. Stanovanje obsega 89, 35 m2 površine (3, 19m2 kletna shramba) in se nahaja v 5. nadstropju (od 7.) stanovanjskega bloka. Zaradi praktične razporeditve prostorov, boste zlahka uporabili vsak kotiček stanovanja. Tro-sobno stanovanje obsega naslednje prostore: izjemno prostoren hodnik, dnevno sobo z izhodom na balkon, veliko kuhinjo in jedilnico, otroško sobo, spalnico, kopalnico, ločen wc. Vgrajena so protivlomna vhodna vrata, plastična okna pa so opremljena z zunanjimi senčili. Ogrevanje je urejeno preko Energetike Maribor, vendar je s pomočjo sodobnega termostata individualno nastavljivo. Stanovanje ima svoj števec ogrevanja, vode in elektrike – plačuje se torej dejanska poraba. Nameščena je tudi klimatska naprava v dnevni sobi. Lega stanovanja je V-Z, zaradi česar je izredno svetlo in prijetno. Stanovanju pripada še kletna shramba, v garaži pa eno lastniško parkirno mesto. Dodatna parkirna mesta je možno dokupiti. Stroški: ogrevanje jan. - mar. 2018: 50-60 eur/mesec. Stanovanje se prodaja delno opremljeno.
Maribor Tabor BETNAVA - MARIBORSKA METROPOLA,Podravska
3 sobe
89.35 m²
165.000
4. 6. 2018
Večbolha.com
Podroben opis Ugodno prodamo 1-sobno stanovanje v Mariboru, Limbuška cesta. Stanovanje obsega kuhinjo z bivalnim prostorom, spalnico in kopalnico. Poleg bivalnih prostorov stanovanju pripadata še manjša klet in parkirno mesto za eno vozilo. Možnost nakupa dodatnega lastniškega parkirnega mesta za 5.000 EUR. Prijetno stanovanje je novo, ni bilo še nikoli vseljeno, saj se nahaja v popolnoma novi hiši. Stanovanje se nahaja ob glavni cesti, kar je velika prednost in omogoča hiter dostop do centra mesta, občinskih uradov, pošte, banke, zdravstvenega doma, športne infrastrukture in nakupovalnih centrov. V okolici stanovanja so tudi priključel do AC, vrtec in avtobusna postaja, ki je od stanovanja oddaljena zgolj 10m. Vsi zainteresirani vabljeni na ogled. Za dodatne informacije in ogled pokličite na 041/889-121, Jan.
Podravska, Maribor, Studenci
16.2 m²
36.000
7. 6. 2018
Večnepremicnina.si
Opis Objavljeno : 04/06/2018 Spremenjeno : 12/06/2018 Koda oglasa : 6804473 Koda nepremičnine: 106162-45 V Mariboru v naselju Tezno prodamo zelo lepo uporabno štiri sobno stanovanje velikosti 118 m2 od tega 83 m2 uporabne površine v zgradbi zgrajeni leta 2005. Stanovanju pripada notranji parkirni prostor 13,90 m2 v kletnih prostorih stavbe, kletna shramba 5 m2 in skupna kolesarnica. Stanovanje je južne lege in se nahaja v pritličju, kar daje stanovanju dodano vrednost, saj zunanja delno pokrita in ograjena terasa nudi dovolj zasebnosti in dostop do bližnje zelenice. Stanovanje zajema hodnik v obliki črke L, WC za goste, večjo kopalnico, utility, dve otroški sobi, spalnico, opremljeno kuhinjo ter dnevni prostor z izhodom na teraso velikosti cca 20 m2. Zunanjie stavbno pohištvo je iz PVC materiala, žaluzije pa so iz aluminija. Za hlajenje prostora poskrbi klimatska naprava, za gretje prostora in vode, pa etažna plinska peč. Notranja oprema je iz skrbno izbranih materialov in se delno prodaja skupaj z nepremičnino (dogovor ob ogledu). Priporočamo nakup, saj je lega nepremičnine ob samem mestnem gozdu in nudi zavetje pred hrupom, obenem, pa za šolo obvezne družine nudi brezskrbnost. Osnovna šola in vrtec sta v bližini in imajo varno pot. Do centra mesta je 7 minut vožnje z avtomobilom ali z mestnim avtobusom. Pogoj pri nakupu nepremičnine je plačilo storitev posredovanja v višini 2 % + DDV od pogodbene prodajne cene. Priporočamo in vabimo na ogled.
Podravska,Maribor (Podravska)
3 sobe
148.000
9. 6. 2018
Večindomio.si
Predstavljamo vam veliko tri - sobno stanovanje/dupleks v Miklavžu, ki lahko postane vaš novi dom. KJE: Miklavž na Dravskem polju V Miklavžu prodamo novejše 3-sobno nadstandardno opremljeno stanovanje. Stanovanje obsega 97, 50 m2, od tega uporabne površine 86, 5 m2, kleti 7, 20 m2 in balkona 3, 8 m2. V ceno je všteto tudi parkirno mesto v podzemni garaži. Objekt je bil zgrajen leta 2009. Stanovanje je bilo v letu 2016 popolnoma prenovljeno (brušenje parketa in lakiranje le tega, moderna kopalnice s tušem-kanaleta, preoblikovan prostor tako v kuhinji kot v dnevni sobi za televizijo, sveže pleskanje). Stanovanje je dupleks, in sicer so spodaj: predprostor, WC, kuhinja in dnevna soba, velik balkon iz dnevne sobe. V prvo nadstropje vodi lepo stopnišče iz masivnega lesa. Zgoraj so moderna kopalnica, garderoba, spalnica in otroška soba. Stropi so rahlo mansardni. Vsa okna so PVC izvedbe, z roletami, mansardna s komarniki. Stanovanje se prodaja opremljeno (oprema je najvišjega cenovnega razreda): - televizija LG - sound system BOSE - 2 x klimatska naprava Samsung WIFI - vgradna pečica Gorenje ORA Ito - mikrovalovna pečica Gorenje ORA Ito - pomivalni stroj Gorenje ORA Ito - hladilnik Gorenje ORA Ito - indukcijska plošča za kuhanje Gorenje ORA Ito - pralni stroj Gorenje Simplicity Ogrevanje je plinsko etažno – ločeni števci za vodo, elektriko in plin. Stanovanje ima tudi klimatski napravi. V neposredni bližini je park z otroškimi igrali ter sprehajalnimi potmi, osnovna šola Miklavž ter vrtec, avtobusna postaja, trgovina, ambulanta in pošta. Le dve minuti stran je avtocestni priključek. NASVET AGENTA: Če iščete večje stanovanje, vrhunsko opremljeno, v neposredni bližini Maribora, ne zamudite prilike ogleda in nakupa tega stanovanja, ki zagotavlja visoko kvaliteto bivanja in mir. Pokličite:041-666-745 za dodatne informacije in ogled!
Maribor Ostalo Miklavž,Podravska
3 sobe
97.5 m²
149.900
2. 6. 2018
Večbolha.com
Prodam večje obnovjeno 1-sob.stanovanje na odlični lokaciji zraven Bolnice. Konec leta 2014 je bilo popolnoma obnovljeno in opremljeno z novo opremo. Stanovanje je funkcionalno razporeditev in ima zagotovljeno parkirno mesto. Zaradi bližine Bolnice in Medicinske Fakultete je zelo primerno za oddajo. Več info: na tel. 040 726 250 Robert
Maribor Magdalena,Podravska
1 soba
44 m²
49.900
6. 6. 2018
Večbolha.com
Opis Objavljeno : 12/01/2018 Spremenjeno : 27/04/2018 Koda oglasa : 6258840 Koda nepremičnine: 100132-13 Prodamo v celoti renovirano in opremljeno 3 - sobno stanovanje v večstanovanjski stavbi. Objekt je letnik 1860. V letu 2010 je bila adaptirana streha. V letu 2013 pa so bile v stavbi v celoti zamenjana elektrika in vodovod. Stanovanje je bilo v letu 2013 tudi v celoti renovirano in iz dveh manjših združeno v eno večje stanovanje. Stanovanje se nahaja v mansardi v 2. nadstropju. Obsega predprostor s shrambo, potem kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo v enem prostoru. Nadaljuje se preko manjšega hodnika do kopalnice, otroške sobe in spalnice. Okna so PVC, strešni okni Velux. Talne obloge so keramika, vinil in pa leseni pod v spalnici. Ogrevanje je preko električnih radiatorjev in pečjo na trda goriva v dnevnem prostoru. Etažiranje je zaključeno. Stanovanje se prodaja v celoti opremljeno (razen televizorja). Priporočamo ogled.
Podravska,Studenci (Maribor)
2 sobi
49.900
31. 5. 2018
Večindomio.si
V CENTRU PRODAMO VELIKO 3-SOBNO MEŠČANSKO STANOVANJE, Z BALKONOM, POTREBNO OBNOVE V centru mesta prodamo veliko 3-sobno stanovanje, ki se nahaja v 2. nadstropju od treh in ima vzhodno in zahodno lega. Stavba nima dvigala. Zelo je primerno za vse, ki si želijo kupiti stanovanje, ki bi si ga uredili po svojih željah. Stavba je bila zgrajena leta 1939, leta 1991 sta bili obnovljeni streha in fasada. Površina dela stavbe znaša 109, 2 m2, v kar sta všteta balkonska loža, velika 5, 5 m2 in kletna shramba, velika 2, 5 m2. Uporabne površine je 101, 2 m2. Prostori so naslednji: iz dolgega in prostornega hodnika sta na levi strani 10 m2 velika kopalnica in sanitarije, ena manjša soba, naravnost je kuhinja z jedilnico, ki ima izhod na balkon. Na levi strani hodnika sta dve veliki sobi, ki imata po 23 in 27 m2. Ogrevanje je lahko etažno, na zemeljski plin, ker je plin pripeljan v stanovanje. Plinske peči ni. Parkiranje je mogoče z dovolilnico v modri coni. V čisto neposredni bližini je parkirna hiša, kjer je mogoč najem ali nakup parkirnega mesta. Vseljivo takoj po končnem plačilu. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta vseh bremen.
Maribor Center,Podravska
3 sobe
109.2 m²
117.000
15. 6. 2018
Večbolha.com