Complain
119.000 €
2 sobi
113 m²

H-15/2013, stanovanjska hiša Maribor, Zrinjskega ulica

Maribor, Zrinjskega ulica, Maribor, 2000 Maribor, Podravska
Stanovanjska hiša je bila v celoti obnovljena v letu 2010. Stanovanjska hiša je deloma podkletena. Klet obsega 20, 41 m2. Pritličje v katerem se nahajajo predprostor s stopniščem, kuhinja, dve sobi in kopalnica z WC-jem obsega 53, 66 m2 Mansarda, ki je obdelana kot eden sam prostor je velikosti 38.96 m2 K stanovanjski hiši spada tudi zemljišče - dvorišče, ki je v celoti tlakovano v izmeri 338 m2. Na dvorišču se nahaja tudi nadstrešek za vozila. Stanovanjska hiša ima vse potrebne priključke KTV, telefon, kanalizacija. Ogrevanje je na centralno kurjavo - mestni plin. V mansardi pa v poletnih mesecih poskrbi za ustrezno ohladitev klimatska naprava. Stanovanjska hiša je vsekakor vredna ogleda. Lokacija je hkrati odmaknjena od mestnega vrveža pa vseeno blizu centra mesta. Osnovni podatki Sobe: 2 Spalnice: 1 Kopalnice: 1 Uporabna površina: 113 m2 Parkiranje Parkirišče: 1 Podatki o stavbi Št. nadstropij: K + P + M Leto izgradnje: 1960 Adaptirano leta: 2010 Kletni prostori Velikost kleti: 20.41 m2 Podatki o zemljišču Vrsta zemljišča: pozidano zemljišče Površina: 338 m2 Priključki Kabelski internet Kabelska TV ADSL Telefon Lastna etažna - plin Oprema Shramba v kleti Več parkirnih mest Pokrit parkirni prostor Vpisano v zemljiško knjigo Klima
Complain
69.600 €

(ložo) v vel. 56,90 m2 + klet v vel. 4,38 m2 (skupaj 61,28 m2).

Podravska,Maribor
Na Pobrežju - Mejna ulica prodamo takoj vseljivo 2 sobno stanovanje z balkonom (ložo) v vel. 56,90 m2 + klet v vel. 4,38 m2 (skupaj 61,28 m2). Stanovanja se nahaja v 3. nadstropju (brez dvigala), v bloku letnik 1977. Stanovanje obsega: hodnik, shrambo, kopalnico z wc-jem in kadjo, kuhinjo z jedilnico, spalnico in dnevno sobo z izhodom na balkon. V stanovanju so bila leta 2013 zamenjana vhodna vrata (protivlomna vhodna vrata) in vsa okna (AJM okna z roletami, razen v dnevni sobi so žaluzije). Ogrevanje vode in prostorov: etažno na plinsko peč (narejena l. 2005, takrat so bili zamenjani tudi radiatorji). Stroški: obratovalni stroški (Staninvest) za 1 osebo: 45€/mesec + 14,86 €/mesec rezervni sklad), plin za kuhanje, ogrevanje prostorov in vode za celo leto znaša cca. 550 €. Leta 2012 je bila na objektu zamenjana streha. Lega: J (kuhinja in dnevna soba), Z (spalnica). Stanovanje je prazno, takoj vseljivo, vpisano v ZK ter prosto bremen. Stanovanje se nahaja v neposredni bližini OŠ (OŠ borcev za severno mejo).
Complain
65.000 €

V Ceršaku prodamo lepo 2 sobno stanovanje v vel. 51,24 m2 + + klet v vel. 2,64 m2 (skupaj 58,08 m2).

Podravska,Maribor
V Ceršaku prodamo lepo vzdrževano 2 sobno stanovanje v vel. 51,24 m2 + loža v vel. 4,2 m2 + klet v vel. 2,64 m2 (skupaj 58,08 m2). Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju v bloku letnik 1976. Streha je bila obnovljena l. 2003, fasada na bloku je bila obnovljena l. 2009. Obnova: leta 2004 so bila zamenjana okna (PVC okna) z roleti v kuhinji in spalnici ter okno v kopalnici. Leta 2004 so bila zamenjana vhodna vrata , obnovljena je bila kopalnica. Leta 2004 so bili narejeni novi odtoki tako v kuhinji kot tudi v kopalnici. Stanovanje obsega: hodnik, dnevno sobo z izhodom na balkon (ložo), kuhinjo z jedilnico, hodnik, shrambo, spalnico in kopalnico z wc-jem. V dnevni sobi in spalnici je po tleh položen parket, na hodniku in kuhinji je po tleh položen topli pod. Ogrevanje: CK - olje. Ogrevanje tople vode: električni bojler. Stroški: rezervni sklad: 11,6 €/mesec, obratovalni stroški za eno osebo cca. 55€/mesec (v to je vključen tudi mesečni strošek ogrevanja, ki se plačuje celo leto v znesku 25€). Stanovanje je takoj vseljivo in vpisano v ZK. Vsa oprema ostane v stanovanju. V neposredni bližini sta vrtec in OŠ (nižja stopnja), do Šentilja je cca. 3,5 km.
Complain
80.000 €
68 m²

Podravska, Maribor, Tabor

Podravska, Maribor, Tabor
V Novi vasi prodamo 2,5 sobno stanovanje, ki se nahaja v 4. nadstropju (dvigalo), dobro vzdrževanega bloka. Stanovanje je izredno primerno za družine, saj je v bližini vsa potrebna infrastruktura (vrtec, knjižnica, trgovine, avtobusna postaja, banka...). Stanovanje obrnjenjeno na vzhod, vstran od mestnega vrveža, zato lahko na sončnem balkonu v miru popijete kavo oz. se nastavite jutranjim žarkom. Parkiranje za 1 avto je zagotovljeno v garaži, ki se nahaja pod dvoriščem objekta. Z minimalnim vložkom lahko postane stanovanje prijeten dom vaši družini! Prav tako nakup stanovanja priporočamo vsem, ki iščete stanovanje za investicijo (3 ločene sobe, od tega ena velika 24 m2). Možna menjava za manjše stanovanje. Stanovanje je bremen prosto, možen hiter prevzem. Energetska izkaznica razred D. Za dodatne informacije in ogled pokličite: Alenka Petrović, nepremičninska posrednica, tel. 070 321 015 ali ***
Complain
45.000 €
2 sobi
47 m²

Hiša, Maribor

MARIBOR
Dodaten opis: Na Pobrežju prodamo manjšo pritlično hiško, na manjši parceli veliki 189 m2. Hiša ima po podatkih gursa uporabne površine 31,9 m2 in površina dela stavbe 47,6 m2. Grajena je bila leta 1900. Razporeditev: predprostor, kuhinja, dnevna soba, spalnica in kopalnica z wc. Tlaki so laminat in keramika. Hiša je priklopljena je na elektriko in vodovod. Ogrevanje je bilo urejeno na kaminsko peč na drva (sedaj peči ni v hiši).
Complain
75.000 €
72 m²

Izračun kredita Podravska, Maribor, Center

Izračun kredita Podravska, Maribor, Center
Podroben opis nepremičnine Spoštovani predstavljamo vam večje dvosobno staromeščansko stanovanje. Locirano je v bližini železniške postaje tako da je vse lahko dostopno. Ogrevanje je izvedeno na centralno električno ogrevanje, obnova je bila leta 2004. Zunanjost stavbe je prav tako urejena saj je bila streha in fasada obnovljena. Stanovanje ponuja zaradi visokih stropov in velikih prostorov dosti opcij za preureditev v res atraktivno stanovanje. Lahko pa se ga uporablja tudi brez dodatne investicije. Trenutno je oddano v najem do konca meseca marca, vendar je kljub temu priložnost kot investicija (najemnina 350 EUR/mes). Priporočamo kot naložbo, ali mlajšim parom ki želijo prostorno 2 sobno staromeščansko stanovanje.
Complain
62.000 €
51.3 m²

Podravska, Maribor, Tezno

Podravska, Maribor, Tezno
OBNOVLJENO STANOVANJE NA TEZNU Prodamo obnovljeno 1,5 sobno stanovanje v bloku zgrajenem leta 1990. Stanovanje je po podatkih v GURS-u v izmeri 51,3 m2, od tega je 3,10 m2 kleti . Enota se nahaja v 4. nadstropju, brez dvigala. Stanovanje je bilo leta 2016 v celoti obnovljeno, okna, kopalnica, laminati, inštalacije... Obsega predsobo, kuhinjo z jedilnico, 2 sobi ter kopalnico. Tlak: keramika, parket. V bloku so leta 2016 zamenjali kritino ter obnovili stopnišče. Večje parkirišče pred blokom. V neposredni bližini se nahaja vsa infrastruktura: vrtec, šola, trgovine, pošta, avtobusna postaja itd.. Energetska izkaznica je v izdelavi. Za oglede in druge informacije pokličite: mag. Sabina Kramberger, tel. 040 753 838 ali pišite na ***.
Complain
219.000 €
240 m²

Izračun kredita Podravska, Maribor, Zg. Radvanje

Izračun kredita Podravska, Maribor, Zg. Radvanje
Podroben opis nepremičnine STANOVANJSKA HIŠA NA ATRAKTIVNI LOKACIJI POD POHORJEM Pod Pohorjem, na izvrstni lokaciji, z neposrednim pogledom na snežni stadion, ekskluzivno prodamo montažno stanovanjsko hišo na parceli, ki meri 569 m2. Prostorna stanovanjska hiša, ki meri 240 m2 površine, grajena l. 1983 , je bila v osnovi v pritličju namenjena za poslovno dejavnost, kjer sta dve delavnici, skladišče, pisarna, kurilnica ter kopalnica z wc-jem. V pritličju objekta sta dve garaži, z daljinskimi dvižnimi vrati. Hiša ima dva vhoda, iz sprednje strani je vhod v poslovni del, iz zadnje strani je vhod v stanovanjski del, kjer vodijo stopnice v gornji montažni del stanovanjske hiše. Nadstropje, v velikosti 120 m2 je namenjeno izključno stanovanjski rabi. Obsega odprti prostor, kjer je kuhinja, jedilnica in dnevna soba z izhodom na balkon, ki se razprostira vzdolž celotne širine hiše. Iz kuhinje je izhod v večjo sobo, primerno za druženje, z velikim panoramskim oknom. Zgoraj so dve spalnice, ločen wc in kopalnica, ter dva kabineta. V vseh prostorih je talno gretje. Ogrevanje je kombinirano na olje in klimatsko napravo. Na strehi so tudi 4 sončni kolektorji. Možnost se je tudi priklopiti na plin, saj je plinska napeljava pripeljana prav do hiše. Kritina je tegola, ki je bila 2010 zamenjana. Notranje stavbno pohištvo je leseno. Hiša je zelo lepo vzdrževana, notranji prostori so modernega in odprtega videza. Leži v strnjenem naselju stanovanjskih hiš, z prostorno parcelo, ki kljub temu omogoča zasebnost. Okolica je lepo urejena, v celoti ograjena. Hiša ima tudi studenec oz. lastno zajetje vode. Na parceli je lesena vrtna lopa, namenjena shranjevanju orodja. V bližini je vsa potrebna infrastruktura. Za ogled in informacije: Ksenija Brence, nepremičninska posrednica, tel. 031 675 266, ***.
Complain
1.250.000 €

Stanovanjsko poslovni objekt Maribor - DUTB

Slovenska ulica 16, Maribor
Stanovanjsko poslovni objekt se nahaja v centru mesta v peš coni na naslovu Slovenska ulica 16 v Mariboru. Objekt obsega v celoti obnovljeni del starejše meščanske hiše na navedenem naslovu, v katerem se nahajata dva ulična poslovna prostora in stanovanja v nadstropju (6 garsonjer in 4-sobno stanovanje v mansardi). Na dvoriščni strani objekta se nahaja novogradnja (prizidek), ki obsega večji lokal v kletni etaži z izhodom v atrij, dva manjša poslovna prostora v pritličnem delu (pasaža), v nadstropju pa 3-sobno stanovanje ter 4-sobno stanovanje dupleks. Ogrevanje vseh enot je predvideno z etažnimi plinskimi pečmi. Nepremičnina je primerna kot investicija. V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.
Complain
99.900 €
55.1 m²

Podravska, Maribor, Studenci

Podravska, Maribor, Studenci
MANJŠA HIŠA NA ELITNI LOKACIJI V MARIBORU - V NEPOSREDNI BLIŽINI NASELJA "STUDENCI SUNSET ELITE" Na lepi in izjemno sončni lokaciji na Studencih, med Erjavčevo in Pekrsko cesto, prodajamo manjšo hišo zgrajeno leta 1990, vendar leta 2004 v celoti obnovljeno. Enota je v skupni izmeri 55,10 m2. Zemljišče je v izmeri 550 m2. Objekt je nepodkleten, pritličen, etažnosti P. Kritina je opečna. Fasada objekta je demit. Stavbno pohištvo je lesene profilacije, z nameščenimi PVC roloji. V predsobi, v kuhinji in v kopalnici je položena talna keramika, v spalnici in dnevni sobi PVC pod. Enota obsega predsobo, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, spalnico, kopalnico ter garažo. Ogrevanje je urejeno na elektriko. Stavba je priključena na javno vodovodno, električno, kanalizacijsko in telekomunikacijsko omrežje. Iz zemljišča se razprostira čudovit pogled proti Pohorju in Pekrski Gorci. Zaradi manjše kvadrature je hiša primerna za par. Možno pa je tudi dozidati še eno etažo. Energetska izkaznica je v izdelavi. Za oglede in druge informacije pokličite: mag. Sabina Kramberger, tel. 040 753 838 ali pišite na ***.
Complain
146.680 €
78.9 m²

Izračun kredita Podravska, Maribor

Izračun kredita Podravska, Maribor
Podroben opis nepremičnine Pozdravljeni, Predstavljam vam štirisobno stanovanje z balkonom v novem naselju Tri vile v Košaškem dolu! Tri vile predstavljajo butični in prestižen projekt, zato vabljeni na ogled! KJE: Košaški dol – do centra mesta, šole, vrtca je max 2 km, hiter dostop do AC, lepa narava ter veliko sonca OBJEKTIVNI PODATKI: V Košaškem dolu nastajo Tri vile - trije večstanovanjski objekti, ki bodo ponujale dvanajst novih, kakovostnih, funkcionalnih in estetsko dovršenih stanovanj. Objekt A in B bosta etažnosti P+2, objekt C pa P+1. Oblikovno sledijo smernicam sodobne gradnje, zaradi česar omogočajo dober nivo bivalnega ugodja in funkcionalno zasnovo. Hiša bo energetsko izredno varčna – 16 cm izolacije na fasadi objekta, trislojna okna, vse alu žaluzije bodo na električni pogon, vsako stanovanje bo imelo lastno toplotno črpalko namenjeno tako ogrevanju kot tudi hlajenju. Toplotno črpalko boste lahko vključili in nadzirali preko svojega pametnega telefona, talno gretje bo v vseh prostorih stanovanja. Poleg vrhunskih materialov (med drugim Villeroy sanitarna oprema), ki bodo vgrajeni pa bodo vile tudi ekološko naravnane – zbirala se bo meteorna voda v velikih zbiralnikih, ki se bo mehansko prečiščena ponovno uporabila v pralnih strojih, WC splakovalnikih, prav tako jo bo mogoče uporabiti za zalivanje. Stanovanja bodo imela predinštaliran sistem za polnjenje električnih vozil! V atrijih bo položena travna ruša, kar pomeni, da bo atrij že od prvega dne popolnoma uporaben, okrog naselja Tri vile pa je predvidena zelena panelna ograja višine 150 cm. Stanovanje, ki se nahaja v prvem nadstropju bo skupaj obsegalo 78,9 m2 površine, bivalni del bo imel 67,9 m2 in bo imel naslednje prostore: hodnik, kopalnica, dve otroški sobi, spalnica, dnevno bivalni prostor ter balkon v velikosti 11 m2. Vsakemu stanovanju pripada eno parkirno mesto, možnost dokupa dodatnega parkirnega mesta! Stanovanja bodo vseljiva najkasneje junija 2020! Lokacija je mirna, sončna predvsem pa vam ob današnjem hitrem življenju ponuja prijetno bivanje in preživljanje časa v lastnem domu. Vsa pomembna infrastruktura kot je šola, vrtec, pošta se nahajajo v razdalji do 1,5 km, krasne sprehode pa vam zagotavljajo griči Piramida, Kalvarija, Mestni park ter Tomšičev drevored. Do centra mesta imate nekaj minut vožnje, prav tako vam lokacija omogoča hiter dostop do avtoceste. V ceni je vključena 9,5% stopnja DDV. Lep pozdrav, vaša Karmen (iskrena prijateljica in ženska, ki ima ključ vašega novega doma)
Complain
80.000 €
68 m²

Izračun kredita Podravska, Maribor, Tabor

Izračun kredita Podravska, Maribor, Tabor
Podroben opis nepremičnine V Novi vasi prodamo 2,5 sobno stanovanje, ki se nahaja v 4. nadstropju (dvigalo), dobro vzdrževanega bloka. Stanovanje je izredno primerno za družine, saj je v bližini vsa potrebna infrastruktura (vrtec, knjižnica, trgovine, avtobusna postaja, banka...). Stanovanje obrnjenjeno na vzhod, vstran od mestnega vrveža, zato lahko na sončnem balkonu v miru popijete kavo oz. se nastavite jutranjim žarkom. Parkiranje za 1 avto je zagotovljeno v garaži, ki se nahaja pod dvoriščem objekta. Z minimalnim vložkom lahko postane stanovanje prijeten dom vaši družini! Prav tako nakup stanovanja priporočamo vsem, ki iščete stanovanje za investicijo (3 ločene sobe, od tega ena velika 24 m2). Možna menjava za manjše stanovanje. Stanovanje je bremen prosto, možen hiter prevzem. Energetska izkaznica razred D. Za dodatne informacije in ogled pokličite: Alenka Petrović, nepremičninska posrednica, tel. 070 321 015 ali ***
Complain
200 €

Soba

Maistrova ulica, 2000 Maribor
KMALU ŠE ENA PROSTA ENOPOSTELJNA SOBA V CENTRU MARIBORA ONE MORE SINGLE ROOM FOR RENT IN MARIBOR CITY CENTER Ena enoposteljna soba v našem stanovanju je včeraj oddana, zato je oglas za to sobo izbrisan. Kmalu bo tudi druga enoposteljna soba prosta. V kolikor iščete sobo in stanovanje z izrazitim pridihom domačnosti, primerno za intelektualno delo in mirno sprostitev po obveznostih na fakulteti, je soba, ki jo oddajamo, idealna za vas. Na odlični lokaciji v centru Maribora, v lepem in svetlem stanovanju oddamo prostorno (20 m2) in prijetno opremljeno enoposteljno sobo za nekadilce, brez hišnih ljubljenčkov. Stanovanje je predvideno za bivanje dveh oseb v dveh enoposteljnih sobah (druga soba je oddana), ki si delita kuhinjo s shrambo in balkonom, predsobo in dolgi hodnik z vgrajenimi omarami, kopalnico z WC-jem (in še en WC z umivalnikom posebej), skupna površina je 75 m2. Namenjeno je ljudem, ki želijo bivati v skrbno vzdrževanem in urejenem stanovanjskem prostoru ter v mirni soseski. Ljudem, ki iščejo nekaj več, kot "samo" sobo in jim toplina doma veliko pomeni. Prednost pri najemu imajo študenti na dodiplomskem in podiplomskem študiju ter Erasmus študenti. Pomembno je poudariti, da v stanovanju na 75 m2 živita le dve osebi - vi in oseba v drugi enoposteljni sobi. Kakovost bivanja je temu primerna. Za ogled in ostale informacije prosim pošljite zasebno sporočilo tukaj ali pokličite na štev. 040 578 233. If you are looking for a home away from home, our apartment is the right decision. We have one single room (20 m2) for non-smokers (no pets) in our flat in Maribor city centre. The flat is just for two people in two single rooms (the other room is already occupied), who share a kitchen with a pantry and a balcony, a long hallway with a built-in closet, a bathroom with a toilet and one more separate toilet (total area 75 m2). Students and Erasmus students have the adventage. The apartment is very looked-after, spacious and bright, conditions for an intelectual work and quality living are ideal. It's important to know that the flat is for people who need peace for work and study. In the flat live only two persons on 75 m2 - you and the one who lives in the other single room, which is reflected in the quality of living. For other information please send me a private message here or call me (+386 40 578 233).
Complain
131.400 €
194.8 m²

Prodaja, hiša, dvojček: POŽEG, 194.8 m2

Podravska Maribor Požeg
POŽEG , 194,8 m2, dvojček, zgrajen l. 2019, 308 m2 zemljišča, prodamo. Cena: 131.400,00 EUR 135 m2, samostojna, zgrajena l. 1989, adaptirana l. 2007, 2.821 m2 zemljišča, K+P+M, prodamo. Cena: 89.000,00 EUR 120,81 m2, vrstna, zgrajena l. 1993, 49 m2 zemljišča, K+P+M, prodamo. Cena: 89.000,00 EUR 251,2 m2, samostojna, zgrajena l. 1989, 942 m2 zemljišča, prodamo. Cena: 94.000,00 EUR
Complain
69.900 €
70.2 m²

Izračun kredita Podravska, Maribor

Izračun kredita Podravska, Maribor
Podroben opis nepremičnine 2 sobno stanovanje v manjši večstanovanjski hiši s 4 enotami na Pobrežju, Mejna ulica PRODAMO. Stanovanje ima po podatkih GURS-a skupaj 70,20m2 površine od tega predstavlja stanovanje 50,50m2 ter kletni prostor 19,70m2 površine. K tema dvema prostoroma pripada še podstrešje v velikosti 32,50m2 površine. Tloris stanovanja si lahko ogledate med slikami. Stanovanje je bilo v letu 2008 obnovljeno, zamenjana so bila okna s kvalitetnimi ALU okni. Prav tako je bila takrat obnovljena kopalnica z inštalacijami ter tla. Po tleh je položena keramika in parket. Vhodna vrata so PVC, notranja lesena. Stanovanje je v dobrem stanju in zdrževano. Je opremljeno, pri čemer lahko večji del opreme ostane v stanovanju. Stanovanje se nahaja torej v visokem pritličju manjšega večstanovanjskega objekta zgrajenega 1938, etažnosti K+P+1+M (4 stanovanjske enote) in je dostopno skozi skupno stopnišče, ki vodi v klet in nadstropje. Na objektu je bila obnovljena fasada na južni in zahodni strani leta 2000. Stanovanja imata vse potrebne priključke (telefon, internet, KTV,... ), ki pa so trenutno v mirovanju. V hiši je tudi optični priključek. Ogrevanje je urejeno s lastno etažno CK na mestni plin ali elektriko. Voda se sedaj ogreva preko električnega grelca, možno pa je preurediti na peč CK. Strošek je odvisen od porabe, predvideva pa se da znaša strošek cca. 70 eur mesečno. Hiša nima upravnika, zato ostalih posebnih stroškov ni. Prav tako se lastniki še niso dogovorili za skupen rezervni sklad. Hiša se obnavlja v skladu z dogovorom med lastniki. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, trgovina, pošta,...). Do avtocestnega priključka je 1 minuta vožnje z avtomobilom. K stanovanju pripada tudi del zemljišča na Zahodni in Južni strani, kjer se nahaja tudi nadstrešek za 1 avtomobil. Na zemljišču je možen tudi kakšen manjši vrtiček. Stanovanje je vpisano v ZK in je brez bremen. Stavba ima uporabno in gradbeno dovoljenje. Vseljivo je takoj. Primerno je za starejši par ali kot investicija za oddajo. Glede na lego ter razporeditev PRIPOROČAMO ogled in morebitni NAKUP! NAMIG POSREDNIKA: Stanovanje vseljivo takoj, brez posebnih stroškov vlaganja.
Complain
235.000 €

Zemljišče za turistično apartmajsko naselje Hočko Pohorje - DUTB

Hočko Pohorje, Maribor
Nepozidano stavbno zemljišče skupne velikost 10.355m2 v naravi predstavlja gozd. V skladu z aktualnim prostorskim načrtom je zemljišče predvideno za gradnjo turističnih objektov. Celotno zemljišče je urejeno z OPPN za turistično apartmajsko naselje Hočko Pohorje, ki predvideva 11 apartmajskih objektov in wellness objekt. Etažnost stavb je lahko: P+2+M oziroma K+P+2+M, dopustna gradbena površina posamezne stavbe je 13x20m (260 m2). Lokacija na 1000 m nadmorske višine je lahko dostopna in ponuja neposredno bližino različnih turističnih aktivnosti (smučišče, koče, vzpenjača, itd.). Nepremičnina predstavlja idealno priložnost za vlagatelje, ki želijo investirati v smučarsko-gorski turizem. Navedena cena ne vključuje 22 % DDV. V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.
Complain
45.000 €
1 soba
49.1 m²

Prodaja - Stanovanje - Enosobno

Podravska Maribor Pobrežje
1 sobno stanovanje v manjši večstanovanjski hiši s 4 enotami na Pobrežju, Mejna ulica PRODAMO. Stanovanje ima po podatkih GURS-a skupaj 49,10m2 površine od tega predstavlja stanovanje 36,90 m2 ter kletni prostor 12,20m2 površine. K tema dvema prostoroma pripada še podstrešje v velikosti 19,80m2 površine. Tloris stanovanja si lahko ogledate med slikami. Stanovanje je bilo v letu 2008 obnovljeno, zamenjana so bila okna s kvalitetnimi lesenimi okni. Prav tako je bila takrat obnovljena kopalnica z inštalacijami ter tla. Po tleh je položena keramika in parket. Vhodna vrata so PVC, notranja lesena. Stanovanje je v dobrem stanju in zdrževano. Je opremljeno, pri čemer lahko večji del opreme ostane v stanovanju. Stanovanje se nahaja torej v visokem pritličju manjšega večstanovanjskega objekta zgrajenega 1938, etažnosti K+P+1+M (4 stanovanjske enote) in je dostopno skozi skupno stopnišče, ki vodi v klet in nadstropje. Na objektu je bila obnovljena fasada na južni in zahodni strani leta 2000. Stanovanja imata vse potrebne priključke (telefon, internet, KTV,... ), ki pa so trenutno v mirovanju. V hiši je tudi optični priključek. Ogrevanje je urejeno s lastno etažno plinsko CK, ki pa ogreva tudi vodo. Strošek porabe mestnega plina tako znaša v povprečju cca. 50 eur mesečno. Hiša nima upravnika, zato ostalih posebnih stroškov ni. Prav tako se lastniki še niso dogovorili za skupen rezervni sklad. Hiša se obnavlja v skladu z dogovorom med lastniki. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, trgovina, pošta,...). Do avtocestnega priključka je 1 minuta vožnje z avtomobilom. Stanovanje je vpisano v ZK in je brez bremen. Stavba ima uporabno in gradbeno dovoljenje. Vseljivo je takoj. Primerno je za starejši par ali kot investicija za oddajo. Glede na lego ter razporeditev PRIPOROČAMO ogled in morebitni NAKUP! NAMIG POSREDNIKA: Stanovanje vseljivo takoj, brez posebnih stroškov vlaganja.
Complain
79.900 €
61.9 m²

Stanovanje dvosobno

Podravska, Maribor
Na odlični lokaciji v mestni četrti Maribor - Koroška vrata, je v urejenem večstanovanjskem objektu naprodaj delno obnovljeno dvosobno stanovanje. Stanovanje se nahaja v 3/3. nad. in je brez dvigala. Velikost stanovanje je bruto 61,90 m2, od tega bivalne površine 54 m2 in kleti 9 m2. Objekt je bil zgrajen leta 1960, leta 2008 je bila obnovljena - zamenjava strešna kritina in leta 2016 tudi fasada. Ima izdano energetsko izkaznico C, kar priča o dobri energetski učinkovitosti objekta. Lega je sever - jug in omogoča čudovite poglede na južni strani na Pohorje in na severni pogled na Kalvarijo in Urban. Stanovanje ima svojo etažno plinsko centralno ogrevanje, dvoslojna PVC okna, parkete v vseh prostorih razen v kopalnici in kuhinji ter je zelo razgibano. Sestavlja ga: predsoba, mini balkon, jedilnica, kuhinja, dnevna soba s francoskim balkonom, spalnica, mini garderobni prostor ter kopalnica. Stanovanje je praktično pripravljeno na vselitev. Kopalnica je starejša, potrebna osvežitve ali celovite prenove. Talne obloge v kuhinji so prepuščene izbiri novega lastnika, prav tako oprema. CENA: 79.900 EUR Parkirišča so pred objektom in na voljo za parkiranje stanovalcev bloka. Stanovanje je primerno za prijetno bivanje družine ali zaradi atraktivne točke (bližina fakultet) kot investicija - oddajo študentom. Priporočam nakup! Vabljeni na ogled.
Complain
129.000 €
3 sobe
125.5 m²

Prodaja - Stanovanje - Trisobno

Podravska Maribor Pobrežje
Novejše 3 sobno stanovanje v vila bloku z atrijem, dvema balkonoma - eden je zaprt in predstavlja zimski vrt z izhodom na atrij, ter lastnim parkirnim prostorom v kletni etaži, v bližini nakupovalnih središč ter centra mesta na Ul.h.Vojka EKSKLUZIVNO PRODAMO! Odlično urejena manjša stanovanjska soseska vila blokov s parkirnimi površinami, podzemnimi garažami ter varnim-ograjenim okoljem je bila zgrajena leta 2004. Stanovanje se nahaja v visokem pritličju in ima lepo lego; vzhod, sever, zahod. Stanovanje odlikuje dobra razporeditev in usmerjenost prostorov, ki zagotavlja prijetno, prostorno in toplo počutje. Obsega predprostor, dnevno sobo z jedilnico v povezavi s kuhinjo s prehodom na zaprt balkon (zimski vrt) in atrij, spalnico, otroško sobo ter ločeno kopalnico in wc. Informativni tloris je na ogled med fotografijami. Prodajna bivalna površina po podatkih GURS-a znaša 68,9m2. Površina (celotna) z balkoni, kletjo, parkirnim mestom in atrijem (samo uporaba) znaša 125,50 m2 . Po tleh je kombinacija parketa in keramike. Stene so beljene kakor tudi strop. Ogrevanje in priprava tople vode je urejeno z lastno etažno centralno kurjavo z zemeljskim plinom. Urejeni so priključki za elektriko, plinovod, kanalizacijo in telekomunikacije, domofon... Dostop do zunanjih parkirnih površin in podzemne garaže je z daljinskimi upravljavci. Stanovanje je lepo ohranjeno in dobro vzdrževano – vsa ta leta v začasni uporabi. Blok in okolica so lepo vzdrževani in urejeni. Vgrajeni so lastni števci za porabo vode, plina, elektrike..., tako so stroški odvisni od lastnr porabe. Strošek rezervnega sklada znaša 16 eur in upravljanja cca 37 eur. Upravitelj stavbe je Kommunio. Stanovanje je delno opremljeno, vpisano v zemljiško knjigo in takoj vseljivo. PREDNOSTI STANOVANJA - prostorno stanovanje z balkonom, zimskim vrtom in uporaba atrija, - lasten parkirni prostor v podzemni garaži, - zunanja parkirišča za zapornico, - manjša soseska - vila blokov, - urejeno okolje, zelene in varne ograjene površine, - dobra lokacija: bližina šole, vrtca, nakupovalnih središč in centra mesta, NAMIG POSREDNIKA: Nakup stanovanja priporočam zaradi dobre lege, fukcionalne razporeditve in urejenega, mirnega okolja vila blokov.
Complain
69.900 €
2 sobi
70.2 m²

Prodaja - Stanovanje - Dvosobno

Podravska Maribor Pobrežje
2 sobno stanovanje v manjši večstanovanjski hiši s 4 enotami na Pobrežju, Mejna ulica PRODAMO. Stanovanje ima po podatkih GURS-a skupaj 70,20m2 površine od tega predstavlja stanovanje 50,50m2 ter kletni prostor 19,70m2 površine. K tema dvema prostoroma pripada še podstrešje v velikosti 32,50m2 površine. Tloris stanovanja si lahko ogledate med slikami. Stanovanje je bilo v letu 2008 obnovljeno, zamenjana so bila okna s kvalitetnimi ALU okni. Prav tako je bila takrat obnovljena kopalnica z inštalacijami ter tla. Po tleh je položena keramika in parket. Vhodna vrata so PVC, notranja lesena. Stanovanje je v dobrem stanju in zdrževano. Je opremljeno, pri čemer lahko večji del opreme ostane v stanovanju. Stanovanje se nahaja torej v visokem pritličju manjšega večstanovanjskega objekta zgrajenega 1938, etažnosti K+P+1+M (4 stanovanjske enote) in je dostopno skozi skupno stopnišče, ki vodi v klet in nadstropje. Na objektu je bila obnovljena fasada na južni in zahodni strani leta 2000. Stanovanja imata vse potrebne priključke (telefon, internet, KTV,... ), ki pa so trenutno v mirovanju. V hiši je tudi optični priključek. Ogrevanje je urejeno s lastno etažno CK na mestni plin ali elektriko. Voda se sedaj ogreva preko električnega grelca, možno pa je preurediti na peč CK. Strošek je odvisen od porabe, predvideva pa se da znaša strošek cca. 70 eur mesečno. Hiša nima upravnika, zato ostalih posebnih stroškov ni. Prav tako se lastniki še niso dogovorili za skupen rezervni sklad. Hiša se obnavlja v skladu z dogovorom med lastniki. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, trgovina, pošta,...). Do avtocestnega priključka je 1 minuta vožnje z avtomobilom. K stanovanju pripada tudi del zemljišča na Zahodni in Južni strani, kjer se nahaja tudi nadstrešek za 1 avtomobil. Na zemljišču je možen tudi kakšen manjši vrtiček. Stanovanje je vpisano v ZK in je brez bremen. Stavba ima uporabno in gradbeno dovoljenje. Vseljivo je takoj. Primerno je za starejši par ali kot investicija za oddajo. Glede na lego ter razporeditev PRIPOROČAMO ogled in morebitni NAKUP! NAMIG POSREDNIKA: Stanovanje vseljivo takoj, brez posebnih stroškov vlaganja.
Complain
68.000 €
2 sobi
49 m²

2-sobno stanovanje v centru mesta - Maribor-Center

Maribor Center Maribor-Center,Podravska
Regija: Podravska Kraj: Maribor Predel: Center Kraj ali naselje: Maribor-Center Naslov: Maribor-Center Posredovanje: prodam Tip stanovanja: 2-sobno Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1993 Velikost (m 2 ): 49 Nadstropje: 3 Skupno št. nadstropij: 6 Energetski razred: C (35 - 60 kWh/m2a) Šifra pri prodajalcu: 8489 Ime in priimek agenta: Mojca Prekoršek Tel. številka: 02/22-99-700, 031/523-548, 041/542-828 Elektronski naslov: Št.licence: 00327 Dodatni opis: V centru mesta prodamo 2-sobno stanovanje , ki se nahaja v stanovanjskem bloku zgrajenem leta 1993 . Blok je urejen in vzdrževan. Stanovanje je v 3. nadstropju, blok ima dvigalo. Vhod v vse prostore je iz predsobe, desno je kuhinjska niša z jedilnico, naravnost sta dnevna soba in spalnica, levo je kopalnica. Stanovanju pripada še kletna shramba - 4, 8 m2. V sobah in predsobi je položen parket , v kopalnici je keramika , v kuhinjski niši je PVC talna obloga . Leta 2012 so bila vgrajena PVC okna, vgrajena sta števca za porabo vode. Energetski razred C (41 kWh/m2a). Možnost parkiranja na dvorišču (zapornica). Ostala bogata ponudba nepremičnin IDILA NEPREMIČNINE Damijan Kokol s.p. Partizanska 24, 2000 Maribor tel.: 02/ 22 99 700, 031/ 523 548 fax: 02/ 22 99 702 Nepremičninska posrednica: Mojca Prekoršek Več podatkov si oglejte na tej povezavi ... Oprema Dvigalo Priključki Centralna kurjava Telefon Domofon Kabelska TV
Complain
84.500 €
2 sobi
62.9 m²

Stanovanje, Podravska, Maribor, Tabor, 2-sobno, 62,9 m2, prodam

Maribor Tabor,Podravska
Regija: Podravska Kraj: Maribor Predel: Tabor Naslov: Plečnikova ul.13 Posredovanje: prodam Tip stanovanja: 2-sobno Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1965 Leto zadnje adaptacije: 2014 Velikost (m 2 ): 62,90 Nadstropje: 3 Skupno št. nadstropij: 4 Energetski razred: B2 (25 - 35 kWh/m2a) Dodatni opis: Na zanimivi lokaciji na Taboru (nasproti Telekoma in v bližini UKC, Fakultete za zdravstvene vede in Medicinske fakultete) prodam dvosobno stanovanje s pripadajočo kletjo. Lokacija stanovanja omogoča, da ste v dobrih 10 minutah peš v središču mesta, če pa vam je ljubši prevoz z avtobusom, se lahko tja odpeljete iz bližnjega postajališča na Ljubljanski ulici. Stanovanje se nahaja v tretjem nadstropju in ima severno - južno lego in je klimatizirano. Energetska izkaznica: B2. Stanovanje je svetlo, toplo in zelo prijetno za bivanje. V letu 2014 je bilo v celoti obnovljeno ( novi parketi, nova keramika, zamenjane instalacije, renovirana kopalnica, v letu 2018 so bila vgrajena tudi drsna vrata med balkonom in dnevno sobo). Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in je bremen prosto. Vseljivo po dogovoru. Za več informacij pokličite na št. 030 692 774 (med tednom po 16. uri): Oprema Loggia Shramba v kleti Več parkirnih mest Vpisano v zemljiško knjigo Priključki Plinovod Kabelski internet Klima Okolica Mestni promet Pošta Osnovna šola Trgovina Avtobusna postaja Zdravstveni dom Park, zelene površine
Complain
230 €
24 m²

Stanovanje, Podravska, Maribor, Center, garsonjera, 24,00 m2, oddam

Maribor Center,Podravska
Regija: Podravska Kraj: Maribor Predel: Center Naslov: Gosposvetska cesta 27 c Posredovanje: oddam Tip stanovanja: garsonjera Stanje objekta: rabljeno Leto izgradnje: 1965 Leto zadnje adaptacije: 2018 Velikost (m 2 ): 24,00 Nadstropje: 1 Skupno št. nadstropij: 3 Energetski razred: EI v izdelavi Dodatni opis: Oddamo garsonjero na Gosposvetski cesti 27c v Mariboru. Garsonjera zajema majhen predprostor, kopalnico z WC-jem in kuhinjsko bivalni del. Okna so na novo urejena, oprema v kopalnici je starejšega letnika, stanovanje je sveže prebeljeno. Kuhinja je uporabna, na tleh je parket, pri kuhinjskem delu vinas, v drugih prostorih keramika. Stanovanje je že prosto, vselitev možna takoj! Za nabavo druge opreme se lahko skupaj dogovorimo, do višine 750 EUR, da bo stanovanje komplet opremljeno. Pozdrav, Boris Oprema Več parkirnih mest Priključki Toplovod Centralna kurjava Kabelski internet Kabelska TV Okolica Mestni promet Pošta Banka Vrtec Osnovna šola Trgovina Avtobusna postaja Igrišče Zdravstveni dom Park, zelene površine
Complain
217.000 €
130 m²

Poslovni prostor, Gostinski lokal, Maribor, 130 m2, Prodaja

Maribor Ostalo Maribor,Podravska
Regija: Podravska Kraj: Maribor Predel: Ostalo Kraj ali naselje: Maribor Posredovanje: prodam Stanje objekta: rabljeno Tip poslovnega prostora: gostinski lokal Leto izgradnje: 1993 Velikost (m 2 ): 130 Energetski razred: - Šifra pri prodajalcu: PP370K Ime in priimek agenta: Karmen Tertei Št.licence: 00926 Tel. številka: 040686000 Elektronski naslov: Dodatni opis: Maribor - Tezno , prodamo poslovni prostor v velikosti 130 m2 in 58 m2 kleti, v katerem je okrepčevalnica. Okrepčevalnica je urejena na samopostrežni način postrežbe, ki se lahko spremeni v klasični način strežbe. V okrepčevalnici je 9 jedilnih miz, kotiček za jutranjo kavo in šank. Zunaj pred okrepčevalnico je vrt s 6 mizami in tendo. Kuhinja je popolnoma opremljena, pečica racional, pomivalni stroj, rezalnis troj, vsi pripomočki potrebni za kuhanje. V okrepčevalnici na dan pripravijo 8 različnih malic. Prav tako je vsa oprema potrebna za catering (mize, stoli, krožniki, kozarci, pribor, .....). Talna obloga v okrepčevalnici je keramika. Wc je v kletnih prostorih, kjer je prav tako položena keramika. Okrepčevalnica je na dobri in frekventni lokaciji in je v času malic in kosila dobro obiskana. Parkirišče za stranke je urejeno za stavbo. Okrepčevalnica se prodaja z vso opremo. Drugi pogoji prodaje: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec plača del stroška za posredovanje v višini 2% + DDV od prodajne cene. Oprema Shramba v kleti
Popular queries
Naročite se posodobitve iskalne poizvedbe po e-pošti:
Maribor
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more