Complain
Zazidljivo zemljišče za stanovanjski razvoj na dobri mikrolokaciji v ljubljanskem predmestju (Količevo, Domžal). Za oglaševano zemljišče je potrebno pripraviti in sprejeti občinski podrobni prostorski načrt (OPPN). Glede na trenutne prostorske načrte je območje namenjeno predvsem gradnji stanovanjskih hiš s pripadajočimi skupnimi površinami, kot so zelena rekreacijska območja in dostopne ceste. Cena je brez DDV. V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.
Količevo, Domžale
2.990.000
29. 7. 2018
Večnepremicnine.dutb.eu
Complain
ID oglasa: 490191053-37 Ogled oglasa na strani ponudnika Zemljišče se nahaja v naselju Goričica pri Ihanu v občini Domžale in predstavlja kompleks parcel za gradnjo individualnih hiš. Dostop do parcel je po asfaltirani cesti, ki pelje skozi naselje. Cesta ima urejene bankine, ni pločnikov in urejenih odtokov meteornih vod, ni javne razsvetljave. Okolje je podeželsko, v okolici so stanovanjske hiše, gozd in kmetijska zemljišča. Lokacija je mirna, ugodna je zaradi bližine Domžal in dostopa na štajersko avtocesto. Zemljišče je deloma ravno, deloma v nagibu, kot celota zaokroženo, nekoliko razvejane oblike. Ni komunalno opremljeno, v naravi predstavlja gozd in travnate površine. Območje, kjer se nahaja predmetno zemljišče, je po namenski rabi opredeljeno kot zemljišče za stanovanjske nepremičnine. V ta namen,je bila tudi izvedena parcelacija, kompleks predstavlja 16 parcel za individualno gradnjo in štiri parcele za namen dostopnih poti. Severovzhodno in jugozahodno sta še dva kompleksa parcel za enak namen drugih lastnikov. Cena: 550.000,00€ +22% DDV Investitor ne plača provizije agenciji. Posredujemo lokacijsko informacijo, prosim, napišite na mail: *** Vabljeni! Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Domžale Domžale,Osrednjeslovenska
550.000
26. 7. 2018
Večsalomon.si
Complain
Na odlični lokaciji v Domžalah prodamo zemljišče za izgradnjo večstanovanjskih objektov. Predvidena je izdelava OPPN, osnovna namenska raba je območje stanovanj. Pokličite za več informacij! Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.
Osrednjeslovenska, Domžale
1.063.000
6. 7. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
V Viru pri Domžalah prodamo zazidljivo zemljišče v izmeri 439 m2. Zemljišče je ravno, pravokotne oblike in povsem ograjeno. Na zemljišču stoji lesen vikend z lepo urejenim vrtom. Opredeljeno je kot zazidljivo z možnostjo gradnje stanovanjske hiše. Zemljišče je primerno za kupca, ki se mu ne mudi z gradnjo, saj je potrebno pripeljati komunalne priključke z druge strani naselja, kjer je predvidena gradnja večih stanovanjskih hiš. Prav tako je s te strani potrebno urediti dostop. Na zemljišču je trenutno tudi lastna vrtina za vodo. Lastništvo v ZK je urejeno in bremen prosto. Mogoča je menjava za manjše stanovanje na področju Domžal z okolico. Prodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.
Osrednjeslovenska Domžale Vir
439 m²
85.000
21. 6. 2018
Večabc-nepremicnine.si
Complain
DOMŽALE , 715 m2, zazidljiva, za poslovno-stanovanjsko gradnjo, ravna zazidljiva parcela ob glavni cesti domžale-sp. jarše, parcela ima urejeno lastništvo in meje, pridobljena vsa soglasja in idejni projekt za poslovno-stanovanjski objekt ali stanovanjskega dvojčka in rušenje obstoječega pomožnega objekta, prodamo. Cena: 119.000,00 EUR Lokacija parcele ima velik potencial za poslovno dejavnost, neposredna bližina celotne infrastrukture. Prevzem možen takoj. DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. – Šmartinska cesta 134a – Ljubljana Za več informacij o nakupu predmetne nepremičnine pokličite na tel. 064 22 99 22 ali 01 292 60 22 , pisarna družbe DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. in se dogovorite za sestanek z osebnim nepremičninskim svetovalcem. V primeru prodaje Vaše nepremičnine pokličite v pisarno družbe na številko 064 22 99 22 ali 01 292 60 22 in se dogovorite za termin sestanka. Ker si zaslužite najboljše!
Osrednjeslovenska, Domžale
119.000
5. 6. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Regija: Osrednjeslovenska Kraj: Domžale Kraj ali naselje: Domžale Naslov: 1230 Posredovanje: prodam Tip: zazidljivo Velikost (m 2 ): 7363 Šifra pri prodajalcu: 490191053-37 Ime in priimek agenta: Nigora Jakša Tel. številka: +38640726870 Elektronski naslov: Dodatni opis: podezelje Zemljišče se nahaja v naselju Goričica pri Ihanu v občini Domžale in predstavlja kompleks parcel za gradnjo individualnih hiš. Dostop do parcel je po asfaltirani cesti, ki pelje skozi naselje. Cesta ima urejene bankine, ni pločnikov in urejenih odtokov meteornih vod, ni javne razsvetljave. Okolje je podeželsko, v okolici so stanovanjske hiše, gozd in kmetijska zemljišča. Lokacija je mirna, ugodna je zaradi bližine Domžal in dostopa na štajersko avtocesto. Zemljišče je deloma ravno, deloma v nagibu, kot celota zaokroženo, nekoliko razvejane oblike. Ni komunalno opremljeno, v naravi predstavlja gozd in travnate površine. Območje, kjer se nahaja predmetno zemljišče, je po namenski rabi opredeljeno kot zemljišče za stanovanjske nepremičnine. V ta namen, je bila tudi izvedena parcelacija, kompleks predstavlja 16 parcel za individualno gradnjo in štiri parcele za namen dostopnih poti. Severovzhodno in jugozahodno sta še dva kompleksa parcel za enak namen drugih lastnikov. Cena: 550.000, 00 & euro; +22% DDV Investitor ne plača provizije agenciji. Vabljeni! Prodaja se zemljišče za izgradnjo hiš, Ihan Več podatkov si oglejte na tej povezavi …
Domžale Domžale,Osrednjeslovenska
7363 m²
550.000
30. 5. 2018
Večbolha.com
Complain
Regija: Osrednjeslovenska Kraj: Domžale Kraj ali naselje: Domžale Posredovanje: prodam Tip: zazidljivo Velikost (m 2 ): 439 Šifra pri prodajalcu: 174PZA Ime in priimek agenta: Alen Komić Št.licence: 1766 Tel. številka: +386 40 83 00 00 Elektronski naslov: Dodatni opis: V Viru pri Domžalah prodamo zazidljivo zemljišče v izmeri 439 m2. Zemljišče je ravno, pravokotne oblike in povsem ograjeno. Na zemljišču stoji lesen vikend z lepo urejenim vrtom. Opredeljeno je kot zazidljivo z možnostjo gradnje stanovanjske hiše. Zemljišče je primerno za kupca, ki se mu ne mudi z gradnjo, saj je potrebno pripeljati komunalne priključke z druge strani naselja, kjer je predvidena gradnja večih stanovanjskih hiš. Prav tako je s te strani potrebno urediti dostop. Na zemljišču je trenutno tudi lastna vrtina za vodo. Lastništvo v ZK je urejeno in bremen prosto. Mogoča je menjava za manjše stanovanje na področju Domžal z okolico. Prodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.
Domžale Domžale,Osrednjeslovenska
439 m²
85.000
18. 5. 2018
Večbolha.com
Complain
Preserje pri Radomljah, v industrijski coni Jarše prodamo nezazidano stavbno zemljišče v izmeri 2.991 m2. Zemljišče ima dober dostop, namenjeno je za proizvodno in obrtno dejavnost. Cena: 92 EUR/m2 + DDV
Ljubljana okolica, Domžale
92
24. 4. 2018
Večmetropola.si
Complain
V Dobu pri Domžalah v neposredni bližini avtoceste Ljubljana - Maribor prodamo zemljišče velikosti 4.415 m2 z samostojnim cestnim pristopom. Parcela lepe oblike vsa v ravnini. Namenska raba poslovno proizvodnje dejavnosti. Za več informacij kontaktirajte: METROPOLA IN d.o.o. ALOJZ KOZAN 041 610 560
Ljubljana okolica, Domžale
255.000
24. 4. 2018
Večmetropola.si
Complain
V Domžalah, natančneje v Študi prodamo zazidljive parcele skupne izmere 1785m2. Na parcelah stojita dva starejša stanovanjska objekta, ki pa sta primerna za rušenje. Po lokacijski informaciji so parcele v območju stanovanjske gradnje - prostostoječa gradnja. Prodaja se celota. Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.
Osrednjeslovenska, Domžale
232.050
8. 5. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Na lepi lokaciji, v neposredni bližini najbolj obiskanega botaničnega parka v Sloveniji, Arboretuma Volčji Potok, prodamo poslovno-stanovanjski objekt z gostiščem. Glavno stavbo, ki je zgrajena v alpskem slogu, prestavlja gostišče s kapaciteto do 120 gostov ter bivalne površine. Gostišče se nahaja v pritličju in obsega točilnico, jedilnico, novo jedilnico, kuhinjo, predprostor in toalete v skupni izmeri 250m2. Gostišču pripada tudi terasa v izmeri 40m2. Bivalni del, ki se nahaja v prvem nadstropju stavbe, se deli na dve funkcionalno zaokroženi enoti. Ena enota predstavlja stanovanje v izmeri 77,7m2 s samostojno kuhinjo, dnevno sobo, spalnico, wcjem, kopalnico ter izhodom na balkon. Stanovanje ima tudi utiliti in dostop na mansardni del v obsegu 42,5m2, kjer se nahaja predprostor, ena izdelana soba z balkonom in ena manjša neizdelana soba. Poleg glavne stavbe je tudi pomožen objekt, ki je bil prvotno zgrajen za namen pokritega kegljišča z dvema garažama, trenutno pa služi kot skladišče. Objekt je potreben obnove, primeren je za opravljanje gostinske dejavnosti, lahko pa se tudi preuredi v stanovanjske površine. Objekt se nahaja ob glavni cesti, pripada pa mu tudi nepozidano zemljišče v velikosti cca 500m2, ki se trenutno uporablja za parkirišče, lahko pa se tudi oddvoji in uporabi kot novo gradbeno parcelo. Prevzem objekta možen po dogovoru. Pogoj prodajalca je, da si plačilo za posredovanje razdelita s kupcem, tako, da kupec plača 2%(+ddv).
Osrednjeslovenska, Domžale, Radomlje
260.5 m²
520.000
9. 4. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Regija: Osrednjeslovenska Kraj: Domžale Kraj ali naselje: Domžale Naslov: 1232 Posredovanje: prodam Tip: nezazidljivo Velikost (m 2 ): 3639 Šifra pri prodajalcu: 490351007-1 Ime in priimek agenta: mag. Nina Kahne, univ. dipl. prav. Elektronski naslov: Dodatni opis: blizu avtoceste Zemljišče se nahaja v območju za stanovanja, prosto stoječa pozidava. Območje je pretežno namenjeno za stalno ali občasno bivanje s spremljajočimi dejavnostmi javne infrastrukture, storitvenih dejavnosti in trgovin, ki služijo tem območjem. Prepovedana dejavnost: proizvodnja, gradbeništvo, trgovina na debelo, skladišča, prometni terminali. Na območju velja prostorsko ureditveni pogoji (odlok o PUP). Zemljišče se nahaja ob izvozu Krtina v občini Domžale, 200m od avtoceste. Območje je namenjeno stanovanjski gradnji. V neposredni bližini je bilo zgrajenih že več novih stanovanjih objektov. CENE SO BREZ DDV KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE stavbno zemlišče ob izvozu Krtina pri Domžalah Več podatkov si oglejte na tej povezavi …
Domžale Domžale,Osrednjeslovenska
3639 m²
473.000
5. 4. 2018
Večbolha.com
Complain
Na izredni lokaciji v Radomljah prodamo zazidljivo zemljišče, primerno za gradnjo stanovanjske hiše. Parcela je po kvadraturi in lokaciji idealna. Locirana je ob glavni cesti,v neposredni bližini je nova pešpot, lekarna, pošta, šola, vrtec, trgovina,... Lepa in sončna lokacija. Parcela komunalno ni opremljena; komunalni prispevek znaša cca 10 000 - 15 000 EUR. Pogoj nakupa je, da kupec ob podpisu pogodbe krije stroške posredovanja v višini 2% od prodajne cene.
Osrednjeslovenska, Domžale, Radomlje
259.000
3. 3. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
V Domžalah prodamo zemljišče; z novim prostorskim načrtom naj bi postalo zazidljivo v začetku leta 2018; leži v naselju; nad njim teče visokonapetostni daljnovod. Primerno za poslovno dejavnost ali bivanje. Parcela je ravna, območje ni poplavno, ima samostojen dovoz. Odlična priložnost. Vabljeni k ogledu in nakupu. Prodajalec pogojuje sklenitev prodaje z delitvijo plačila provizije posredovanja pri prodaji v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. 2% od končne dogovorjene prodajne cene plus 22 % DDV.
Osrednjeslovenska, Domžale, Podrečje
56.480
14. 11. 2017
Večnepremicnine.si21.com
Complain
V okolici Domžal, blizu avtocestnega priključka, prodamo zazidljivo zemljišče površine 413 m2, s pripadajočih 3433 m2 kmetijskih površin. Zemljišče se nahaja na lepem, svetlem, ravnem terenu z enostavnim dostopom. Vpisano v zemljiško knjigo in bremen prosto. Za nepremičnino še ni bila pridobljena energetska izkaznica. Prodajalec pogojuje sklenitev prodaje z delitvijo plačila provizije posredovanja pri prodaji v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. 2% od končne dogovorjene prodajne cene plus 22 % DDV.
Osrednjeslovenska, Domžale
173.000
20. 6. 2017
Večnepremicnine.si21.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more