Zemljišče leži na odlični lokaciji ob Alpski cesti, ki povezuje Lesce in Bled. Pozicionirano je sredi zelenih površin, v bližini je reka in golf igrišče. Dostopno je z asfaltirano lokalno cesto. Zaradi odlične mikrolokacije in bližine najbolj priljubljenih slovenskih turističnih destinacij, je zemljišče dobra investicijska priložnost za razvoj novih turističnih kapacitet v regiji. Na ravnem in ograjenem zemljišču (29.962 m²) stoji več manjših objektov (572 m²), ki so zaradi starosti in dotrajanosti primerni za rušenje. V skladu s sprejetim občinskim prostorskim načrtom je zemljišče predvideno za gostinsko, kulturno, rekreacijsko in razvedrilno dejavnost. Lesce so eno najstarejših naselij na Gorenjskem. Ležijo ob stari glavni cesti Bled – Radovljica. Prijetno mestece se ponaša s čudovito okolico, bogato turistično in gostinsko ponudbo ter številnimi možnostmi za oddih in rekreacijo. Mnogi domači in tuji turisti lahko uživajo v številnih poletnih in zimskih aktivnostih: v golfu, konjeništvu, tenisu, kolesarjenju, bowlingu, balinanju in Skate parku Lesce. Mesto je obdano s hribovjem in gorami, v neposredni bližini je Bled. Letališče v Lescah je priljubljeno izhodišče za športno in jadralno letenje ter panoramske polete.(Vir: www.lesce.si) V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.
Alpska cesta, Lesce
899.000
8. 5. 2018
Večnepremicnine.dutb.eu
Opis Investicija v nakup zemljišča za gradnjo stanovanjskega objekta Lescah Locakija Zemljišče se nahaja le 5 km od znamenitega turističnega kraja Bled in lahko predstavljajo odlično priložnost za investiranje v stanovanjske nepremičnine. Vsa infrastruktura v neposredni bližini: trgovine, pošta, banka, lekarna, občina, osnovna šola, vrtec, možnost rekreacije. Lokacijo odlikujejo dobre komunikacijske povezave: bližina avtocestnega priključka, bližina železnice, bližina letališča. Neposredna bližina Bleda, Radovljice in Triglavskega narodnega parka. Opis nepremičnine Gre za zazidljivo zemljišče v izmeri 8.502 m2. Trenutno zemljišče predstavlja travnik. Po občinskem prostorskem načrtu je zemljišče namenjeno izgradnji stanovanjskih objektov, kot so individualne hise in hiše dvojčke. Projekt predvideva gradnjo 12 dvojčkov in 15 individualnih hiš. Na območju so načrtovani naslednji tipi objektov in sicer: - enota vrstne hiše tip ”a” tlorisnih dimenzij 7,50 m x 12,00 m, maks. višina 10,50 m - enota vrstne hiše tip ”b” tlorisnih dimenzij 10,00 m x 10,00 m, maks. višina 9,50 m - enote vrstnih hiš se povezujejo v dvojčke po sistemu ” aa ” in trojčke ” aba ” - individualna hiša tip ”c” tlorisnih dimenzij 10,00 x 15,00 m, maks. višina 9,40 m - individualna hiša tip ”d” tlorisnih dimenzij 7,00 x 12,00 m, maks. višina 9,40 m -individualna hiša tip ”e” tlorisnih dimenzij 8,00 x 12,00 m, maks. višina 9,40 m Faktor zazidanosti gradbene parcele (zazidalna površina objekta / velikost GP) - objekt ” a ” in ” b ” FZ max = 0,5 - objekt ” c ” , ” d ” in ” e ”: FZ max = 0,3 Dostop je predviden iz lokalne ceste.
Gorenjska, Radovljica, Lesce
600.000
12. 4. 2018
Večmreza.com
Posredujemo pri prodaji zazidljivega zemljišča v ekskluzivni soseski Plana v Lescah. Pridobljeno je bilo že gradbeno dovoljenje (l.2011), ter izdelan celotni projekt za gradnjo enostanovanjske hiše, ki je vključen v ceni. Komunalni prispevki so bili plačani, vsi priključki so na parceli, izveden je bil tudi že delni izkop za začetek gradnje. Zemljišče je večinoma ravno, trikotne oblike in meri 743m2. Direktno meji le na enega soseda. Pogled je usmerjen v smeri proti Šobcu oz. Šobskemu jezeru, do katerega vodi tudi slab kilometer dolga sprehajalna pot. Avtocesta: 1, 4km trgovski centri: manj kot 1km Železniška postaja: 1km Zdravstveni dom Radovljica: 4, 2km OŠ: 1, 4km Vrtec: 1, 1km Šobec: 950m Blejsko jezero: 4km Vpisano v ZK in prosto bremen. Na voljo je takoj! Za več informacij sem dosegljiva na 041/920-972 ali na e-mail naslovu *** Ekskluzivna lokacija s prelepim razgledom - PLANA Ekskluzivno naselje novih hiš
Lesce Lesce, Gorenjska
743 m²
162.000
1. 2. 2018
Večbolha.com