Dodatni opis: REDKOST NA TRŽIŠČU. Atraktivna parcela ob Ljubljanici. Sončna lega. Asvalten dostop. Vsa infrastruktura (voda, eletrika, optika, itd.) na parceli. V slepi ulici, v bližini zdravstvenega doma v Podpeči. V ceni je zajeto: - zemljišče - že izvedena izboljšava nosilnosti tal - uvaljan delovni plato, pilotiranje z gruščnatimi koli in predobremenilnim nasipom v vrednosti cca. 50.000 EUR - hidrološko-hidravlična presoja - geotehnično poročilo - poročilo o predhodnih arheoloških raziskavah - narejen je projekt in pridobljeno gradbeno dovoljenje za pasivno hišo površine 250m2 in garažo 36m2 Na parceli je vsa infrastruktura - voda, elektrika, kanalizacija, optika, ... Narejena je hidrološka študija, ki potrjuje, da se parcela nahaja precej nad nivojem poplavnih barjanskih območij. Teren je dovolj dvignjen, da ga tudi najhujše poplave (npr. 2010 in 2014) ne dosežejo. V bližini je LPP, trgovina, črpalka, pošta, šola, vrtec, zdravstveni dom. Edinstvena prilika za ljubitelje miru in veslanja, ki ju nudi neposredni stik z reko Ljubljanico. Cena: cca 150, 00 EUR/m2
Brezovica pri Ljubljani PODPEČ,Osrednjeslovenska
955 m²
143.000
7. 6. 2018
Večbolha.com
V kraju Jezero pri Podpeči prodamo gradbeno parcelo za stanovanjsko gradnjo. Parcela z izredno privlačno sončno lego in v izmeri 23.000 m2, se nahaja ob vznožju hriba Sv. Ana. Avtobusna postaja mestnega potniškega prometa je od parcele oddaljena manj kot 100 m, v neposredni bližini sta prehrambena trgovina in zdravstveni dom, vrtec ter pošta. Po že izdanem gradbenem dovoljenju je predvidena gradnja 65 stanovanjskih enot. Primerno za investicijo! Za več informacij ali ogled pokličite!
Osrednjeslovenska, Brezovica, Podpeč
900.000
23. 1. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Prodamo zazidljivo zemljišče v izmeri 674 m2. Zemljišče se nahaja na mirni, sončni lokaciji v naselju Iška na robu Krajinskega parka Ljubljansko barje, 12km izven Ljubljane. Zemljišče je zemljiško-knjižno urejeno, zazidljivo in prosto vseh bremen. Ima priključke za elektriko in vodo ter urejen dostop do glavne ceste. Na zemljišču stoji manjši lesen objekt, ki je priključen na električno in vodovodno omrežje. Parcela je ograjena z žično ograjo in je vseskozi dobro vzdrževana. Dovoz je urejen - mimo parcele pelje lokalna cesta. Okolica je urejena in mirna, saj gre za stanovanjsko naselje. V neposredni bližini teče mirna reka Iška, veliko je pohodnih in kolesarskih poti (Iški Vintgar, Rakitna, Krim, Ig, Podpeč, Jezero itd.). Iški Vintgar, priljubljena izletniška točka, je le 3km oddaljeno od lokacije. Do naselja Iška vozi mestni potniški promet (LPP, št. 19) - postaja LPP se nahaja 1km od lokacije parcele.
Ig Iška,Osrednjeslovenska
674 m²
90.000
28. 5. 2018
Večbolha.com
LJUBLJANA, JEZERO, POGLED NA BARJE Zazidljiva parcela pravokotne oblike v dveh velikih terasah. Namenska raba zemljišča je opredeljena kot stanovanjske površine. Spodnja terasa je od ceste ločena z podpornim zidom v višini cca. 2m. Komunalna oprema (voda, elektrika...) se nahaja ob parceli. Dostop do parcele je iz regionalne ceste Jezero – Podpeč ali iz makadamske poti, ki poteka po zgornji strani ob parceli. Vpisano v ZK brez bremen. Cena: 89.000 EUR Koda: J5 Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV).
Osrednjeslovenska, Brezovica, Jezero
950 m²
89.000
24. 10. 2017
Večnepremicnine.si21.com
LJUBLJANA, JEZERO, POGLED NA BARJE. Zazidljiva parcela pravokotne oblike v dveh velikih terasah. Namenska raba zemljišča je opredeljena kot stanovanjske površine.Spodnja terasa je od ceste ločena z podpornim zidom v višini cca. 2m.Komunalna oprema (voda, elektrika...) se nahaja ob parceli.Dostop do parcele je iz regionalne ceste Jezero – Podpeč ali iz makadamske poti, ki poteka po zgornji strani ob parceli.Vpisano v ZK brez bremen .Cena: 89.000 EUR Koda: J5 Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV).
Osrednjeslovenska, Brezovica, Jezero
89.000
28. 10. 2017
Večnepremicnine.si21.com