Complain
Prodamo zelo lepo parcelo v lepem mirnem okolju. Parcela je stavbna , lahko se gradi tudi večstanovanjska hiša.Sončna z zelo lepim razgledom na okoliške hribe. Na parceli je tudi potoček katerega se lahko tudi dodatno izkoristi. Lepa lokacija ugodna cena in vredna ogleda.
Gorenjska, Radovljica, Zaloše
58.000
19. 5. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Regija: Gorenjska Kraj: Radovljica Kraj ali naselje: Begunje na Gorenjskem Naslov: Zadnja vas Posredovanje: prodam Tip: zazidljivo Velikost (m 2 ): 1078 Šifra pri prodajalcu: PZ01521 Ime in priimek agenta: K 3 Kern d.o.o. Tel. številka: 051/320-700 Elektronski naslov: Dodatni opis: Na sončni in mirni lokaciji prodamo zemljišče v naklonu, ki je namenjeno za gradnjo stanovanjskega objekta. Dostop je urejen, vsi priključki bodo na parceli. Občinski podrobni prostorski načrt za to območje je še v pripravi. Nepremičnina je na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom. Za več slik klikni tukaj
Radovljica Begunje na Gorenjskem,Gorenjska
1078 m²
39
25. 4. 2018
Večbolha.com
Complain
Na sončni in mirni lokaciji prodamo zemljišče v naklonu, ki je namenjeno za gradnjo stanovanjskega objekta. Dostop je urejen, vsi priključki bodo na parceli. Občinski podrobni prostorski načrt za to območje je še v pripravi. Nepremičnina je na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV. Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska, Radovljica, Begunje na Gorenjskem
42.042
23. 4. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Opis Investicija v nakup zemljišča za gradnjo stanovanjskega objekta Lescah Locakija Zemljišče se nahaja le 5 km od znamenitega turističnega kraja Bled in lahko predstavljajo odlično priložnost za investiranje v stanovanjske nepremičnine. Vsa infrastruktura v neposredni bližini: trgovine, pošta, banka, lekarna, občina, osnovna šola, vrtec, možnost rekreacije. Lokacijo odlikujejo dobre komunikacijske povezave: bližina avtocestnega priključka, bližina železnice, bližina letališča. Neposredna bližina Bleda, Radovljice in Triglavskega narodnega parka. Opis nepremičnine Gre za zazidljivo zemljišče v izmeri 8.502 m2. Trenutno zemljišče predstavlja travnik. Po občinskem prostorskem načrtu je zemljišče namenjeno izgradnji stanovanjskih objektov, kot so individualne hise in hiše dvojčke. Projekt predvideva gradnjo 12 dvojčkov in 15 individualnih hiš. Na območju so načrtovani naslednji tipi objektov in sicer: - enota vrstne hiše tip ”a” tlorisnih dimenzij 7,50 m x 12,00 m, maks. višina 10,50 m - enota vrstne hiše tip ”b” tlorisnih dimenzij 10,00 m x 10,00 m, maks. višina 9,50 m - enote vrstnih hiš se povezujejo v dvojčke po sistemu ” aa ” in trojčke ” aba ” - individualna hiša tip ”c” tlorisnih dimenzij 10,00 x 15,00 m, maks. višina 9,40 m - individualna hiša tip ”d” tlorisnih dimenzij 7,00 x 12,00 m, maks. višina 9,40 m -individualna hiša tip ”e” tlorisnih dimenzij 8,00 x 12,00 m, maks. višina 9,40 m Faktor zazidanosti gradbene parcele (zazidalna površina objekta / velikost GP) - objekt ” a ” in ” b ” FZ max = 0,5 - objekt ” c ” , ” d ” in ” e ”: FZ max = 0,3 Dostop je predviden iz lokalne ceste.
Gorenjska, Radovljica, Lesce
600.000
12. 4. 2018
Večmreza.com
Complain
Prodamo poslovni objekt v izmeri cca 162 m2 in pripadajoče zemljišče v izmeri 3152 m2. Objekt obsega pritličje in nadstropje. V pritličju so trije prostori namenjeni pisarni in sejni sobi, zraven so še sanitarije, čajna kuhinja, kotlovnica in skladišče. Nadstropje obsega tri prostore in sanitarije. Vsi pisarniški prostori so klimatizirani, funkcionalni in vzdrževani ter pripravljeni za takojšnjo uporabo. Objekt ima urejen dostop z glavne ceste, pred objektom je veliko dvorišče, kjer je možno parkirati več avtomobilov. Dostop je možen tudi z večjimi tovornjaki. Na parceli je dodaten montažni objekt, ki se uporablja kot skladišče v izmeri cca. 140 m2. Objekt je bil v preteklosti večkrat obnovljen, izvedena je bila hidroizolacija, zamenjana so bila vsa okna, nova so tudi notranja vrata, ogrevanje in hlajenje je izvedeno preko toplotne črpalke. Pridobljeno je tudi gradbeno dovoljenje za postavitev novega poslovnega objekta. Nepremičnina je na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV. Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom.
Gorenjska, Radovljica, Podnart
166.7 m²
293.000
9. 4. 2018
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Regija: Gorenjska Kraj: Radovljica Kraj ali naselje: Podnart Naslov: 4244 PODNART Posredovanje: prodam Stanje objekta: rabljeno Tip poslovnega prostora: poslovni objekt Leto izgradnje: 1964 Leto zadnje adaptacije: 2012 Velikost (m 2 ): 166,7 Energetski razred: EI v izdelavi Šifra pri prodajalcu: PP01513 Ime in priimek agenta: K 3 Kern d.o.o. Tel. številka: 051/320-700 Elektronski naslov: Dodatni opis: Prodamo poslovni objekt v izmeri cca 162 m2 in pripadajoče zemljišče v izmeri 3152 m2. Objekt obsega pritličje in nadstropje. V pritličju so trije prostori namenjeni pisarni in sejni sobi, zraven so še sanitarije, čajna kuhinja, kotlovnica in skladišče. Nadstropje obsega tri prostore in sanitarije. Vsi pisarniški prostori so klimatizirani, funkcionalni in vzdrževani ter pripravljeni za takojšnjo uporabo. Objekt ima urejen dostop z glavne ceste, pred objektom je veliko dvorišče, kjer je možno parkirati več avtomobilov. Dostop je možen tudi z večjimi tovornjaki. Na parceli je dodaten montažni objekt, ki se uporablja kot skladišče v izmeri cca. 140 m2.Objekt je bil v preteklosti večkrat obnovljen, izvedena je bila hidroizolacija, zamenjana so bila vsa okna, nova so tudi notranja vrata, ogrevanje in hlajenje je izvedeno preko toplotne črpalke. Pridobljeno je tudi gradbeno dovoljenje za postavitev novega poslovnega objekta.Nepremičnina je na voljo takoj. Prodajalec ima s posrednikom družbo K3 KERN d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prometu z nepremičninami za dogovorjeno plačilo posredovanja v višini 4% + DDV. Pogoj prodajalca je, da kupec nosi polovico plačila za posredovanje, to je 2% + DDV.Ogledi možni samo po dogovoru s posrednikom. Za več slik klikni tukaj
Radovljica Podnart,Gorenjska
166.7 m²
293.000
7. 4. 2018
Večbolha.com
Complain
Regija: Gorenjska Kraj: Radovljica Kraj ali naselje: Radovljica Naslov: 4240 Posredovanje: prodam Tip: zazidljivo Velikost (m 2 ): 3781 Šifra pri prodajalcu: 490191060-51 Ime in priimek agenta: Nataša Berčan, univ. dipl. inž. arhitekture Tel. številka: 041 750 555 Elektronski naslov: natasa.bercan Dodatni opis: vrt Zazidljivo zemljišče v samem centru Radovljice v izmeri 3781 m2. Po prostorskem planu je predvideno za izgradnjo poslovnega objekta. Zemljišče v strogem centru Radovljice - poslovni Več podatkov si oglejte na tej povezavi …
Radovljica Radovljica,Gorenjska
3781 m²
715.000
24. 1. 2018
Večbolha.com
Complain
Radovljica, Lancovo, zazidljiva parcela v spodnjem delu naselja Lancovo, ob cesti Radovljica - Kropa. Parcela meri 1285 m2, približno 650 m2 zemljišča predstavlja lepo, ravno zemljišče , ostalo zemljišče v izmeri 638 m2 pa se nahaja v brežini, poraščeno z gozdom. Po OPN Radovljica se zemljišče nahaja v območju splošnih stanovanjskih površine kjer so možne različne vrste gradenj - od enodružinske hiše, preko tri-stanovanjske stavbe, do gostinskega objekta z možnostjo oddajanja zasebnih sob in apartmajev, ali objektov za trgovsko in obrtno dejavnost. Zaradi lokacije ob cesti je parcela tudi zelo primerna za vse zgoraj naštete vrste dejavnosti. Vsi komunalni priključki so v neposredni bližini.
Gorenjska, Radovljica, Lancovo
73.000
12. 12. 2017
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Radovljica, Lancovo, zazidljiva parcela na sončni lokaciji, opremljena z vsemi infrastrukturnimi priključki, v izmeri 767 m2. Sončna in mirna lega, oddaljena 3 km iz centra Radovljice, v urejenem popolnoma novem stanovanjskem naselju. Gre za zadnjo še nepozidano zemljišče v tem res lepo urejenem stanovanjskem naselju. Pri pridobivanju gradbenega dovoljenja ni plačila spremembe namembnosti (boniteta zemljišča je namreč 0), plačilo komunalnega prispevka pa je zaradi predhodnih vlaganj prodajalca v komunalno opremljanje zemljišča zmanjšano za okrog 60 %. Prostorski pogoji so za to območje brez posebnih omejitev, v naselju stoji več različnih tipov stavb.
Gorenjska, Radovljica, Lancovo
767 m²
78.000
14. 9. 2017
Večnepremicnine.si21.com
Complain
Lancovo pri Radovljici, stavbno zemljišče - zazidljiva parcela v urejenem novejšem stanovanjskem naselju. Parcela meri točno 600 m2, leži pa v urejenem stanovanjskem naselju oddaljenem le 2 km od centra Radovljice. Vsi infrastrukturni priključki se nahajajo v neposredni bližini parcele. Lega parcele je sončna, leži neposredno ob lokalni cesti. Parcela je široka 18 m, dolžina pa znaša 33 m.
Gorenjska, Radovljica, Lancovo
600 m²
60.000
17. 1. 2017
Večnepremicnine.si21.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more